Последователи

петък, 5 януари 2018 г.

МИСЛИ ФОРМИ 107/СЛОВОТО РА



Имайте предвид, че Христос в Евангелието обещава на повярвалите в Него, да стигнат не в Рая а в "небесното царство" или "Царството Божие." Това са - коренно различни концепции, защото Paradise/ Рай е мястото, където е Ra, където се покланят на бог Слънце и когато Го следват, докато "небесното царство" означава "царството на Небос(-а) = Нав_Ос(-а)», т.е. "царството на мъртвите", "демони,изчадия на ада", както Неб_Ос = Нав_Ос се превежда като «Набий = Навий сила», а «Набии» = «Навии» - което е същността на неземните дяволи от света на мъртвите, което е многократно обсъждано по-рано в публикации на Raabty и както се вижда от свидетелствата на Л.Гумилев в своите творби.

Имайте предвид, че съвременните библейски учени вярват, че "небесното царство" - това е семитско изразяване, което има значение именно за йудеите, но не и за траките. Евреите днес се третират като "учени" якоби "от уважение към Бога" но избягвайки споменаването на името му, ето защо в еврейската литература по това време се съдържат много заменки на съществителното "Бог" с думата "небеса" (например:. 1 Maк 03:18 50; 04:10; виж също Лука 15: 18, и т.н.) Но това просто означава, че йудеите в качеството на "бог" се поклониха на "небето", т.е. на "царството на мъртвите", и затова използвха това слово, когато говорят за обекта на своето богослужение. Ние знаем от историята, че "небето" като "Бог", е почитано от Татаро-монголите, ордата която извърши инвазия на Русия /идваща от портите на Ада, долната земя, Билла Сварга, Агарта/. Според Л.Гумилев,

Татаро-монголите практикуват така нареченото "тенгрианство" - служене на върховното божество, "Heaven/Небе", който е "Heaven-Отец," тоест "Бог Отец", както по-горе е установено, че думата "небе" е заменена с понятието "Бог". Ето защо един от героите на юдаизма е Joshua = Nabiy_An/Иисус Навин = Набий_Ан, която е "въплътен Набий-човек", който идва от ада, от подземния свят на мъртвите = набиев. В статията си "Русия и Ордата" Ние показахме, че Татаро-монголите са всъщност семитска орда, от биороботи извършващи "Пурим" - арианско завладяване на Русия, където се поклоняха пред Върховния Sun Ra.

Така че, когато Исус казва на Петър: "И ще ти дам ключовете на небесното царство" (. Мат 16:19), ние трябва да разберем, че истинското значение на това, което се казва, е че на Петър е дадено, да отключи портите, за да преминат в ада хванатите арийски земни църковни мъже, След това заключва вратите зад тях, за да ги пази в ада назад, и да не позволи на хората да се върнат в лоното на Всемогъщия Ра, за да не отидат в рая.

Това е един от компонентите на "тайната на беззаконието", която е внимателно скрита от човечеството.


              


Рис.33 Икона, изображающая распятие Хора-Христа,из церкви с. Чернокулова


Фигура 33 показва арианска икона, която изобразява разпятието дошло на Земята от ада през 1666 г. в човешката форма/облик на Звяра-Змея = Хора-Христа, разрушил Рая, Paradise/Райския Рим и трансформирал Земята в ариански технологичен свят, упадащ към високо технологичните адски локали на Билла Сварга.

Кривите на тялото на разпнатия Хора-Христа са идентични с изображението на Медния Змей на Рис.32. Именно въплътения Хор-Христ(-ос), върна в злокачествения грях земляните, съблазнени човечеството доброволно да се откажат от Райския Раав(-ы), вместо което на Земята се насади арианската вяра. Тъй като арианската вяра е изградена изцяло върху лъжи и измами, в нея няма реална истина, веднага след разпването от римляните на Христа-Хора арианската вяра веднага се разпада на няколко ариански течения, като християнство, ислям, юдаизъм, будизъм и т.н., които, от своя страна, също започнаха да се дробят фрактално на секти, и този процес продължава в настоящия момент.

Борбата на арианите срещу Рим беше дълга и упорита, традицията на поклонение към Sun Ra в света не бе победена, арианите не успяха да я победят с въоръжена сила, и затова Вестфалския мир през 1648, провъзгласява принципа на "чиято власт, такъв ред и религия", (или религиите се налагат по местожевеене) новообразуваните религиозни култове са със синкретични характер, тоест, съдържа елементи както на Paradise Райската Раав, така и на арианството. Икони, изобразяващи меандрите на кръста като змия-Христос хор бяха разпределени в мускусни в XVI -. XVII век, когато арианите, кромешники-поддръжници на Иван Грозни и неговите последователи бяха нетърпеливи да доминират над света. Тогава тази иконографска традиция напълно изчезна заради поражението на идеологията и кромешничеството и последвалите синкретизации създаващи през XVIII-XIX век нови религиозни култове, отказващи се от поклонението на Рa, така и от поклонението на Aру в полза на признаването като обект на поклонение на "Всемогъщото Нищо", т.е. към несъществуващия "Бог-Дух", който не съществува материално, и затова във физическото съществуване на който последователите му остава само да вярват.

Днес доминират образи на разпятия, където тялото на Христос се намира на кръста вертикално без серпентинови завои, което показва, че в момента, Христос се проповядва, поне официално, както възкръснал не-сущий абстрактен Бог - Дух, а не като Син на Духа на Луната, Йис_Ара, и плътския Ка, разположен в ада в ядрото на Земята.
Горните доказателства доказват несъстоятелноста на тезата на Д. Айк че християнството произхождало от Рим,...една добра манипулация.

            


Фигура 7. От ляво - медната змия, като символ на поклонение в пустинята,възкачрна от Моисей на знамето на Израел. На дясно - средновековно иконописан образа на разпънатия Христос-Хор. Извивките на тялото на Христос в иконата Chora отдясно съответстват на точните завои на змията. Така иконата представлява антропоморфно изображение на змея/нага/клан,...възнесен от Моисей.





"Хазарски" и "Крим" се възприема като идентични понятия, които носят един единствен смисъл.
В речта Ra думата "Хазарски" = " Ka_Os_Ar (- Ia ) "означава" да се следва дракона змей Ka , голям AP. Концепцията за "Крим" в езика -Ра се появява като " Kr_Ym "=" Kr_Am "="Ka_Ar_Am "=" Hor_Am "/«Кр_Им» = «Кр_Ам,Хр-ам» = «Ка_Ар_Ам» = «Хор_Ам» и означава" Chorus (- а) инструмент ( Am .) " Както вече знаете онези читатели, които са запознати с нашите предишни публикации, "Ka_Ar "в рамейското слово
означава "Ar в ролята на дракона-змия Ka "и е еквивалент на думата" Хорус ". Както " Ka_Ar "така и" Хорус "- антагонисти езикови понятия за" Ra Ох "=" Sun Ra Господ, "т. е. Ka_Ar = Chorus - е враг/противник на Върховния Sun Ra. Както знаете, в Средновековието «Хор (-ом) е наречен Христос. Има църква "Христос хор" в Истанбул (Турция). Ясно е защо това е така: древното писмено без гласни, ето защото "Корус" е [ XP ]. Терминът " Христ "без помощ [ХРСТ], тоест, се състои от две части:

KHrist => [ХРСТ] = [ HR ] + [ST] = Hor +Сет = Хор - Сет.

С други думи, " Христ "е" Хор който е Сет " . Тъй като "Сет" е езиков антагонист на концепцията на " Theos ", преведена като" Бог "," Всевишния ", израза " Христ "е настроен на значенито " Chorus/Хор, противник на Всевишния " ,
Това е вярно, защото с думата хор на английски е обозначено ядрото на Земята ( = ядро ), която се намира вътре в хор Earth, в същността си, която е ад.
Тъй като Sun Ra е Всевишния, Негово антагонист Ar в ролята Ka_Ar (- а) = Chorus (а) - е "всенисшия "във вътрешността на Земята, в същността си, самия ад.
Оказва се, че когато казваме, че "Крим" е " Hor_Am "и е" Chorus инструмент (и) "и хорът на Христ , след което следва, че "Крим" - е "инструмент на Христос", или "инструмент на Хор Сет (и). "
Доколкото "Крим" е " Hor_Am ", думата" Крим "не е нищо повече от една средновековна версия на познатото ни понятие" църква " «храм» със същото значение, което се инвестира в нея днес," въплътено оръжие = средство за служене на Хор-Христ " ,
Тези съображения са намерили своето отражение в стабилно езикови обрати на фразата "църква,храм на Христос".
"Крим" = "Крам" = "Хр-ам, като инструмент на Chor Христос, като по този начин един означава мистично действие и обслужване, което представлява "следствие" за Ka_Ar (- ом ) = Chorus (- ом ), противник на Всевишния Ра, и следователно по смисъла
"Крим" е идентично със значението на термина "Хазарски".
Ето защо през Средновековието "Крим",е идентифициран с "Хазарски", както е видно от източниците, които са цитирани от GV Nosovskii и AT Фоменко в книгата си.

Хазария е библейска Юдея,Атлантида = град Китеж, изчезнал от лицето на земята ", потънал в забвение" под натиска на водите на Каспийско море, което е в резултат на наводненията, които последваха фалшивото възкресение на 1 април, 1666 Chora -Hrista разпнат в Хазарския Итил = = Астрахан стария библейски Ерусалим.


Това наводнение погълнало голяма част от Хазарския каганат. Вода се съхранява според библейската традиция, 150 дни. Тъй като по това време е един месец е бил смятан за 30 дни, високото ниво на заливане е било в продължение на 5 месеца, след което водата на потопа започнала да намалява. Като се има предвид от 01 април, пет месеца, се оказва, че водите на потопа започнали да отстъпват на 01 септември 1666 г., след което оцелелите " синовете на Ной, "могли да слязат от планината Кавказ, които са ги спасили от Каспийско море. Това е наистина "второ раждане".Ето защо юдоарианите (включително православната църква) започнали да считат датата "01 септември" като началото на "нова ера" - " нова година ". след Потопа" ", началото на времето. От този момент, до Петър I именно датата "1 Септември" се отбелязва като начало на новата година (преди потопа арианите , влизайки в състава на Рим, живели по Римската равносметка по Sun Ra, когато началото на годината се е падало на 01 март, което е, в началото на пролетта).

Тази наводнена Хазария е библейска Юдея, където Итил = Стария Астрахан = Ерусалим с така наречения "First Temple", известен като "Храма на Соломон", хазарите и наречен "Крим (- ва ) ", т.е." Temple (- ри ), "както е видно от източниците, цитирани GV Nosovskaya и AT Фоменко.
Каспийски води, поглъщат Хазария, като по този начин се абсорбира и е в Итил = Астрахан Стария Ерусалим "Храма на Соломон" - и юдоарианите-хазари остават без основното си светилище - отишло под водата.



             


Единственият проблем е да се върне главата на змията в Итил до "опашка "си - защото юдео-Хазарския Итил отиде под водата, наводнен от Каспийско море. Ето защо ционистите през втората половина на XIX век започва амбициозен проект на изкуственото възстановяване на библейския Израел в нови географски условия - в Близкия изток, в непосредствена близост до Мъртво море, навън подобно на Каспийския басейн и делтата на Волга.

Очевидно е, че на начинът на кръговото движение на змията лежи земя, е наречена "Прусия" = " Puro с ( S) = Persia вариант ", че посочените по-горе. Минавайки през "Прусия" Итил-Астрахан дракона змия, чрез техните поддръжници "Романови" завзе властта в Русия (известно е, че рода на Романови е от Прусия)

Забележка един важен момент: Романови в Латински са наречени Роман . От средата на XVII век никонианския събор е променил реда на четене текстове (вместо на дясно на ляво текстове започват да четат от ляво на дясно ), на до-Nikonian'ски прочетено името на Романов изглежда по следния начин:

Роман <= слънце _ Amor = syny_ Amar ( S) = "обикновени хора на действието Ara"
В исляма, имаме един известен халиф Омар. Оказва се, че "Романови" - ". Синове" са неговите последователи. Гербовете на средновековните германски градове на кулите на техните катедрали и кметства (откъдето са дошли в Русия "Романови") красят полумесеци, както се вижда в книгите на AT Фоменко и GV Nosovskii .

Ето защо първото издание на Корана в Русия се произвежда още от първия "Романов" - цар Петър I - просто Корана именно от тогава се е появил,, той не е съществувал.

От Православната църква, от една страна, да се хваля Pur , от друга страна тя също прославя Христос , а също и като се вземе предвид, че PUR имат = B a_Ar , т.е. "духовно Ar", и се оказва, че Poore е Христ :
Pur = Христ

Така Pur е въплътен в "Персия" и Христос се въплъти във Витлеем, оказва се, че "Персия" е евангелския "Витлеем":
Persia = Витлеем - не забравяйте, най-важният резултат за бъдещето.

Известната дума "пуритан", произлиза от английската дума чисто, което означава "чист".

Имайте предвид, че "катар" - също означава "чист" (от гръцки "катарзис" - почистване) С други думи, "Пуритани" е "катар", и двете думи имат същото значение. Действителното значение на думите "Пуритани" и "катари" - са тези, които са се преродили, "изчиства" на Раав в Ra и става вещ, участник на вяра в Ara.
Като се има предвид по-горе значение на думата "Персия", ние открихме, че в изказването на Ra може да бъде представено като " Pur_O с ( - Ia ) "", което се превежда като Pur . (а) власт, величие проследяване "

По този начин, PUR -a се възприема като Пура величие, сила, "докато това понятие на rameytsev беше адско "зло", Дракона-змия индуцира Хор-Христос в Русия и Рим, в резултат на което те са престанали да се прекланят на Върховния Ра, и апелират към Aru.

Според LN Gumilev, нашите предци адекватно са оприличили адската същност, на царуването на Иван Грозни , наричайки гвардейци "kromeshnikami" - служители на пълния мрак, слуги на ада.

С други думи, Oprichny - това е най-кървавата "щетите", която се носеше Arian Terrible в Русия.

Думата "kromeshnik", която в Русия призова импровизирани Грозни, в реч Ra е, както следва:

kromeshnik = Hram_Yis_Nik - това е, "на тамплиерите Yi с ( и) име (и) ",

означава "Warrior Temple несъществуващо ( Y е ) Ники. " Припомнете си - едно от имената на Христос. От друга страна, в стария английски речник на термините Old Nick е наричан дявола. Имаш ли какво ми се наложи да - змей-змия-Христос Хор директно призова, "дявола" и слугите му войници - ада "kromeshnikami" navedshimi Oprichny = Paradise щети на Русия.

Думата "Грозни" в полско-Ра се представя като:

Grose п ( - ва ) = Hrosn (- ва ) = Chorus (и)-син.

Иван Грозни, който нарича себе си думата "цар" = " siy_Ar "=" обикновен Ar ", твърди, че е син на змей-змията въплътена в Хор разпнатия Христос в Итил = стария Астрахан, наводнен от водите на Каспийско море.

Прочетете думите "kromeshnik" на обратно:

kromeshnik <= kinshe_mork = knyazhe_mra/княз на мрак(-а), да ( и)

т.е., "принцът на мрака." В до-никонианското четене "kromeshniki" е призоваване на Принца на мрака.

Това са "принцовете на мрака", под ръководството на Иван Грозни, който заяви, че е "съществувал Арома" = цар и синът му Horus - разпнат в Итил = Астрахан стария дракон-змия Хор,Христос, омагьоса Русия чрез предизвикване на ада на Пурим , който празнуват на евреите, считайки го за своя "ден на победата" над Paradise Рус и Рим.


          

Рис.32 Медния Змей, знамето на Моисей Начало XVI в.

Пасха е иудейски празник посветен на датата на изхода на арианските войски, "народа на Израел," от Каспийско море, от Хазарския Итил =монголо-татарската столица Итил = Сарай Бату = Астрахан за завладяване на Paradise/ Райския Рим, за да го направят Световен ариански Мир покланящ се на змея-Aру. Потвърждение на гореизказаното е Евангелие на Йоана: където е указано, че ". Както Мойсей издигна змията в пустинята, така трябва и Човешкият Син бъде издигнат, че който вярва в Него, да не погине, но да има вечен живот" (3 14-16). Това означава, че апостол Йоан директно оприличава Христос на Медния Змей Serpent.


            

Петър - първият епископ (където терминът "епископ" - това е Абос_Кааб = силата на възкресението Ka въплъщение) арианската църква, която е една скала, основата, в която като на крайъгълен камък Хор Христ основа земната църква на Aрa, стремящ се да пробие оковите на Земята <= Аламоса, за да излезе и заблести във Вселената като второ, "черно" Слънце-Христос, засенчвайки Всемогъщия Ра.

Ето защо християнските старейшини казват, че в последните дни, слънцето ще погасне, но вместо това ще свети в небето кръст. Именно на Симон - Петър говори Исус: "... не се страхувайте; отсега човеци ще ловиш ... "(Лука 5:. 1-11) Това очевидно води директно за улов на хора/души, които са нужни на дракона змията Aру за усвояване на зърната, които се съдържат в духа на народа на Бa, дадени им по рождение от Бог Ра. Хранещ се с човешкото Ба, във вътрешността на Земята, в същността си = ада, Хор планира по този начин да "увеличи своя енергиен потенциал", което да го направи достатъчен, за да унищожи черупката на Земята и да се освободи от ада.

Исус заявява, че земната църква Ara, която той основава върху Peter като "основата на скала", ще бъде силна и че "портите на ада няма да й надделеят" (Мат. 16:18).

Истинското значение на думите е, че земната църква ще се заключи = заключване, че няма да позволи на хората попаднали в ада, т. е. "портата (л)"/врат-а = брат (а) = "Братята на ада," ловец на които е станал Петър, да се измъкнат от ада, за да се върнат в Sun Ra, т.е., в Рая.

Доколкото е разделено на три съставни части арианството от гледна точка на Вселенското противопоставяне на Ра и Ара са единна арианска земна църква продължаваща да служи на общите цели и задачи (това е освобождаването на Хор от ада) и по този начин е построена на един "камък" - Петър, от тука следва , че Петър наистина е този "крайъгълен камък основния принцип", който полага основите на всяка една от трите клона на Църквата на земята на Aрa в сегашния си вид: юдаизъм, християнство и ислям. При това във всеки от тези компоненти/съставляващи Петър е известен с независимо име, въпреки че е във всички случаи става въпрос за един и същ човек. Ако Петър е всеобщо признат в християнството като "първият епископ на църквата", в юдаизма и исляма, Петър е известен като "Мойсей", явяващ се основател на тези ариански култове. Ние разбираме очевиден въпрос от читателя: за юдаизъм всичко е ясно (всички знаем, че Моисей - е основател на еврейската вяра, той беше този, който получи Тора от арианския бог), но къде е исляма?

Какво отношение има Моше/Петър към Ислама?



 


Изображения Иисус Навин (1), апостол Павел (2,3) и Иван Грозни (4)


Първият владетел на Русия, обявил се за "цар" = съществуващ Ар, както знаете, Иван Грозни е известен в Библията като Исус Навин = Нибиру, който беше ариан, и се бе провъзгласил за възкресен ("прераждане/реинкарнация") той е бил разпнат през 1666 в Хазарския Итил = Библейския Ерусалим = Стария Астрахан дракона-змия Хор Христ (повече за Иван Грозни, говорим отделно в наши следващи издания) Оказва се, Чабад днес се борят за Новороссия за да се срещнат там пристигането на "Цар Иван", която в момента е несъществуващ, т.е.невъпатен Йис. Имайте предвид, че споменатата от Сътчин във връзка с Нибиру дума "Ануннаки (и)", когато се чете назад дава "Канаан (и)", т.е. Ханаан. С други думи, "Annunaki" от Нибиру са тези, които са против Ханаан, който го завоюваха. Както знаем от Библията, Ханаан е завладян от Joshua = Нибиру и неговите войници, които в терминологията са същите тези "Ануннаки."

         



Да кажем няколко думи за понятието "Соломон". На първо място, тази дума се състои от две части, а именно: "Solо "или по друг начин vowelling" вокализирано "и"Mon "или" Moon

"Solо "е настроен на" единен "(например," играта на тромпет соло "- която се играе от един, а другите слушат), и" Mon "=" луна "на немски означава" луна ".Тогава "Соломон" = " Solo луната "- означава" въплътения, единственния ("Соло ") бог на луна ("Moon ")."
С други думи, "Соломон", ни повече, нито по-малко, се е обявил за въплъщение, или "син" на Луната, която е, Ar (- а ), за разлика от "син на Ра", Teos_Raoh (Y) = TSRH известен като въплъщение на Всевишния Sun Ra.
Това е прословутия Ариано-хазарски "монотеизъм" = " Muno-теизъм , "че е" Luneau, "доверието ", където вместо на Sun Ra арианите започнаха да вярват на неговия антагонист Aр ( а ), един от въплъщенията на които, а именно, които не-сущий дух Yis_Ar/Йис_Ар, вътре в кухината на Луната, и втория ипостас, а именно бездуховния материален Хор = Ka_Ar , който се намира, както казахме, във вътрешността на Земята, в същността си, в ада.
Така Соломон се провъзгласил за изпълнение, т.е. "синът" на Луната. Известно е, че древният бог на луната се означава с термина " Нун . " Тогава понятието "син на Луната" в арамейски на словото Ra може да бъде представен като " Бин Нун"- това е," Йехошуа бен Нун ", наречен на библейския Исус Навиев, който твърди, че е" спрял слънцето над долината Ayyalon . " Сравнявайки фактите, можем да заключим:

Соломон = Йехошуа бен Нун = Joshua

Тъй като "Соломон", бидейки човек носи частица от материалното плътско Ka , а неговият "баща" е не-чист дух Yis_Ar , имаме:

Ca + Yis_Ar = Ka_Yis_Ar = "Цезар" или " Ка-Caph "=" Ka - цар ",което означава" дракон змия станал човек Ka , който е Ar. "

Както се казва в Библията, Соломон - "син" на Давид, на чието име е преминало в ислямската традиция като "Дауд", т.е. " Te_Yud " «Те_Йуд» = «распнат Иуда». Ние няма да навлизаме в подробности, освен да кажем най-важното. Апокрифното "Евангелие на Тома" започва: "Съдържа тайните думи изречени от Исус и записан на живо от неговия брат близнак Judas Thomas." "Брат "- близнак на Христос, като две капки вода, подобни на Христос! В същото време, както е видно от апокрифната история, Исус му показал някои "тайни знания" неизвестни за хората днес.

Древния Рим се кланяше на Разпнатия Синът на Sun Ra,Teos_Raoh (- Y) = TSRH/Теос_Раох (-у) = ТСРХ..
След 666 години след възкресението на син на Ра - Teos_Raoh (и) = TSRH (и) - се появи на Земята Неговия антагонист <= въплътения драконов змеи Христ = ХРСТ, човекоубиец, който искаше да отврати хората от служенето на Всемогъщия Ра, правейки от човечеството инструмент на Hell/Ада,адския Ap (а).
За да се постигне тази цел, той трябваше само да повтори подвига на Възкресението и демонстрира Teos_Raoh (- ва ), Синът на Ra, които след Възкресението, както казахме в предишните издания, TSRH_Av ТСРХ_Ав (- ва ) = "Църв (- а ) "Ra на Земята т.е. Raabt (ия).
Повтаряйки подвига на Възкресението на Ra, драконът змей може да се представя за него, и след това хората ще му служат,на него Ar (- Y) = Христ (Y), а не на тяхния Creator/Създател - Всемогъщия Ра.
Но Дракон змия Христ е знаел, че физически не може да "съживи" не може да бъде повдигнат като човек след смъртта, защото това може да стане само с бог Ра, Създателят на всички видими и невидими неща, генериращ животворната Bа/Ба.
Единственият начин на Христа за постигането на тази цел - е направената измама, грандиозна мистификация на подвига на възкресение извършен от Ra. Между другото, думата "измама" на словото-Ра означава:

измама/абман = Ab_Mun - "възкресение ( Ab ) бог на Луната ( луна ) "

По-рано казахме, че Yud = Jude (ите)/Йуд = Иуд (-а) е този, който е срещу Tay/Тей (- ите ), под което в Рим се разбра поклонниците на Възкресението на Ra при въплъщението на Сина, Teos_Raoh (и) = TSRH (и).
По този начин, въплътения дракон змей Христ е призовл Jude (Y), които отидоха след Него Arian , враг на Tay (- ите ), който е бил много подобен на външния вид на Христос и е бил негов "двойник". След това Христ направил Юда " FOMА (- Опа) "="TEAM (та) "= свое" разпятие инструмент ", за да се постигне тази цел - Велика профанизация на Feat Resurrection на Всемогъщият Sun Ra.
Предполагаме, че читателят вече започна да разбира същността на "тайната" на Дракона змия Христ вдъхновил Judas/ с намеранието да "Го" предаде на римляните, но вместо него да отиде на кръста на Христос, т.е. да се подложи на разпятие - Христ вдъхнови Judas ", за да се обеси." В този случай, Исус обеща на юдеите, че със сигурност ще го спаси от кръста, "възкреси". Както Юда, че е ученик на Христос, навсякъде отиде след него и видях някои невероятни, невероятни чудеса Христос, той му повярва, искрено вярвайки Христос на Всемогъщия Бог, способността да се спаси Юда от смърт след разпъването му.
Защо Юда отиде за него, да се престори на Сина на Самия Бог спасен от кръста? Judas е бил подведен, заблуден и Христос - въплътения дракон змия, които като магьосник-хипнотизатор парализира Юда, и го вдъхнови да направи точно това. Ето защо в Библията скучно се подсказва, че "Judas се обеси" - всъщност, той доброволно отиде на кръста вместо Христос.
Юда, наречен "Искариотски" = Yis_Hor_Yud ", т.е.," Judas - фалшив (несъществуващ , които не е = " Y е ") Chorus". Това е вярно, понеже Юда, не е хор-Христ прие смърт вместо него.
Всичко е съвсем просто. Със свръхестествени магически сили, драконът змия Христ организира изчезването на тялото на разпнатия вместо Юда, и след това, след известно време той се появява, които обявява себе си за "възкресен", т.е. Соломон = Исус Навин , новия, възкръснал Христос = "Давид, Дауд".
Ако ислямската традиция използва думата "Дауд" = " Te_Yud "=" разпнат Юда ", защото ислямът първоначално не вярват в Неговото възкресение, в християнството, вярвайки във възкресението" Te_Yud (- а) ", името му се чете като" David "=" Te_Av_Id "=" Te_Av_Yud ", което означава" разпнат (Te) възкръснал (Ag ) Юда. "
Неговият древен символ е "звездата на Давид": две противоположно насочени триъгълника. В този триъгълник, върхът ориентиран надолу символизира отиване на Ara в ада, в ядрото на Земята, а триъгълник с върха нагоре - в очакване на възкресението на Ara, излизането му от ада, от земното ядро.
Мойсей Петър изповяда = "силния" = Осия , наричайки го "Исус" - с това се признава факта на възкресението т.e._Yuda = Дауд, както Христос = Давид.
Ето защо Христос се нарича "коренът на Давид" ( Rev 5:. 5, 22:16), което сега се разглежда като "наследник" на кралското семейство на Давид, въпреки факта, че думата "корен", за разлика от това, означава "източник", " началната точка ", това , от което всичко се случва, и следователно не може да се прилага към" потомство ".
Както по-горе, ние открихме, че " Te_Yud "= Дейвид= Дауд отиде на кръста под магическото вдъхновение на Христос, Христ - източникът, причината за разпъването на Давид, че е, неговата "корен". От друга страна, тъй като Chorus-Христос даде Себе Си за възкресението на разпнатия _Yuda = Дауд, че е за Дейвид, Христ - неговия "наследник".
В Mf.22: 42-45 казва: "Какво мислите за Христа? чийто син е той? Казват му, Давид. Казва им: Тогава как Давид чрез Духа Го нарича Господ, казвайки: "Рече Господ на моя Господ, Седи отдясно Ми, докато положа враговете Ти T voih подножие "? Ако Давид тогава Го нарича Господ, как е негов син? "
Оказва се, хората възприемат твърдяното "възкресението" на Христос, като разпънат Judas = Давид =Дауд, не за възкресението на Давид, а просто за своя "син."
Христос отхвърля тази позиция, заявявайки, че той е бил разпнат Judas = Давид =Дауд, наречен Христос като "Господ", която е, както се казва, защото Христос не е негов син. Но по този начин също Христос признава, че той - не е възкръснал Давид, и някой друг от неговия Господ.
Така, по думите на Христос Библията отрича факта на възкресението му, както Давид, и следователно правата на исляма, наричайки Давид "Давид" и Te_Yud (-ва ) = Дауд, тъй като не е имало възкресение на разпнатия Юда.

От библейския Ерусалим, където където на 1 април, 1666 г. Е направена грандиозната измислица възкресение е Хазарския Итил = стара Астрахан, наводнените водите на Каспийско море, на P той първо Temple, известен като свещения храм на Христос = Соломон беше залят от наводнения и в момента е на дъното на Каспийско море .
Както е показано по-горе, Хазария е Крим, тоест беше първия Temple/Храм.
След потопа, юдоарианите , лишени от хазарите са били принудени да маршируват към завладяване на нови земи, проникнаха в Крим, и го завладяха . За "подвизите на командира Песаха "разказва LN Gumilev, позовавайки се на средновековните източници. Ние сме тук, за да се разбере, че в действителност източниците ни разказват за силата на " Песах (- д) "се очертава като противодействие на водите на Каспийско море, принуждавайки хазарите загубили земите си, за да търси късмета си в рискови военни кампании за улавяне на нови територии.
Доколкотото Дракона змей Христ , е въплъщение на Ap (- ва ), е бил разпнат, в словото-Ра, този факт, е представен от формулата T e_Ar = Tar = Thor означава "Ar разпнат."
Joshua, Мойсей провъзгласи Петър = " прераждане "или" възкресение "разпнат в Итил стари Астрахан = Ерусалим Христос =Tar (а) = Tor (а)/ТОРА, че е "първият разпнат Ар (а)" се явява съответно, "втори Ta Р ( - а ) = Tor (- а ) ", което в речта Ra граматически се представя във формата:

Joshua = Tar_ Tar = "Тартар" - "втора Thor"/Иисус Навин = Тар_Тар = «Тартар» – «второа Тора»

Тъй като се смята, че след смъртта на Христос на кръста, слязъл в ада, в света на мъртвите, а след това излезе, извършване на възкресението и прераждането под формата на Джошуа, че Joshua = Тартар - ". свят на мъртвите" идва от ада, а Поради тази причина думата "Тартар" означава "гробът", "дяволите".

     


Фиг.1 Дракони върху знамената на османските войски, атакуващи Константинопол. Средновековно изображение

Мохамед - е библейския "Aaron", или в еврейския текст на изказването - "Аарон", т.е. Aga_Aron (лесно да се види, че в рускоезичните Библии за да се прикрие първоначалните значение на думата "Ar" - изхвърля, остава само a_Aron = Аарон). Както знаете, ръководителят на еничарите е Aга, т. е. "господар/владика" по-рамейски. Що се отнася до Мохамед,тъй като той е последван от Ансари = еничари, Мохамед е бил ръководителя им, и по този начин им беше Мохамед ага. И наистина, първите мюсюлмани са били наричани с думата "агаряни". Те бяха тези, които последваха Ага_Арон = Агарон, и следователно Агарон = «Аарон» е Мохамед, както се изисква. В Корана името му е представено под формата на "Харун", което езиково е еквивалентно на Гарун» = Коран. . Така второто име на Мухаммед = Агарон = Харун е «Коран». И това е вярно - защото Коранът е бил низпослан на Муха - мед/Муха на "мед" = Агарон = Харун, и затова го наименува.

                 



Рис.2 Икона «Аарона» = Агарона = Мухаммеда Рис.3 Пророк Аарон = Агарон Мухаммед. Hajdudorog, Венгрия, Монастырь Кижи, начало 18 века. вторая половина 18 века.


Да кажем и няколко думи за така наречения «орден на Бекташи» = «Орде Нав (-ия) Кат(-а) сущего». Всички еничари бяха приписани на бекташи, а глава на Ордена бе почетен командир на 99-та рота от еничарския корпус. След разпускането на еничарите и масово унищожаване през 1826 г., Орденът е загубил привилегирования статут, а след революцията на Кемал през 1925 бекташите общо напуснаха пределите на Турция и се заселват в Албания, където на Орденът се дължи 20% от местното население. Бекташите - Суфи цел, основана тъй като се смята от Хаджи Бекташ в XIII век. Тъй като «дж»в източните езици съответства на "C" в Европа, името "Хаджи" или "Каджи" може да бъде представена като Каси» = «Ка_сий», т. е. ", който е най-Ка"/.«Ка сущий» По същия начин, думата "бекташи" в словото-Ra изглежда идентичено с «Бог_Теос_Сий», което означава "Бог, Който е Theos". Така, иде реч за въплъщението и разпятието на Христос Хор/Хоре-Христе, който според легендата е основател на Ордена. Смята се, че заповедта е в близост до шиитството (почитането на Али, който е библейския Joshua/Иисус Навин), като по този начин той съдържа елементи на християнството (кръщение). По този начин, с ордена "бекташите" - доживял до нашето време ",е реликва от" арийския път на ерата на Мохамед Али и Аарон = = Joshua. Той е бил широко разпространен в Турция, Албания и Босна. За да възприемаме света чрез триадата на Бога и Мохамед Али (като нов, възкръснал Христос = Joshua) са имали ритуално ястие с вино, хляб и сирене. Бекташите винаги действа като "свободни мислители", които живеят извън нормите на съвременния ислямски закон. Бекташите празнуват забранен в много мюсюлмански страни Навруз като рожден ден на Али. Това не е случайно, тъй като Навруз = Нав (-ий)_Ар_Йис, то есть «Иисус - новия Ар, възкръснал от мъртвите."
                  


Рис. 4 Аарон = Гарун =Мохамед Харун от Библията на Francis Skorina

Едва по-късно, след смъртта на Мохамед, исляма е променил оригинала и стана такъв, както е сега. Но това е - една сериозна тема за друга дискусия. В книгата на Робърт Нуделман "Загадки, закони и тайни на човешката история" (ИК "Феникс", Ростов на Дон, 2006 г.), се прави позоваване на статия от американски журналист A.Shtille "Учени, които изследват произхода на Корана." Смята се, че самият Аллах диктува Корана на Мохамед чрез архангел Гавраил. Дори и тук е необходимо да се обърне внимание на думата "ангел", която в словото-Ra има стойност Ар_хан_Кали – «Ар, Ка-човек (хан), дракон-змей (Кали)». Просто pereoglasovav гръбнак на съгласни, думата може да се изписва така: Архангел = " Йерихонския дракон змия Кали" = Иерихон_Кали = След прочитането на думата "ангел", наобратно, както се е чело в до-никонианските времена ние получаваме: архангел <= Елог_Анкара – «всевишния (Ел) владика (Ог) Анкара = Ан_Хор» Оказва се, че Коранът е даден на Мохамед от Хан Аром, който е иерихонския дракон- змия Кали станал човек Хор/Chorus = «Анкер»/"котва" = Анкара. Второто му име е "Габриел" = Gebr/ Гебр(и) _Eл, което означава "гебров (древните иудеи) владетел/владика (Eл)." По този начин, езиковата етимология тясно асоциира получения Корана (и) <= Нарок (и) от Мохамед именно с Иерихон <= Анкара. Историците отбелязват, че почти първото нещо, което най-Мохамед Султан Магомед = I, а по-късно и неговите наследници беше подготовката на поход към Палестина = Ваал (а) _Stan = "Balistan." Както Ваал (и) _Stan <=> Стан_Баал - това е «Станбул» (от преместването на езиковите термини резултатът не се променя), който до завоюването му се нарича "Рим", истинската цел на арианите хазари е била да се възползват Рим с последващо преименуване в Константинопол = Stanbul. По пътя, обърнете внимание на връзката на думата "Константинопол" и "Stanbul": Константинопол = кан_Сатан_Тин (-о)_Баал, което означава "Хан Сатана, разпнат Ваал", докато Сатан_Баал - това е "Станбул" По този начин, ние открихме, че султан Мохамед = Мохамед I е Аарон = Аарон. Както беше отбелязано по-горе в книгата на Р.Нуделман, действията на Мохамед да се възползва от Палестина са много подобни на действието на библейския Мойсей да улови "обетованата земя". Мохамед, както че се конкурира с Мойсей = Петър за върховенство в освобождението на земята от властта на Рим и превръщането и в света. В традиционната история се счита че Палестина е била заловена от наследника на Мохамед халиф Омар. В Библията се казва, че Палестина е покорена от последователя на Мойсей, Исус Навин. Означава ли това, че Joshua е султан Мохамед II Завоевателя = халиф Омар?


Византийския ръкопис "Доктрината на Яков" разказва историята: "Лъжепророкът се е явил сред сарацините. Той предричал идването на Месия, който ще дойде след него ... Той казвал, че "държи ключовете за рая ..." Сарацинците - традиционно се възприемат като мюсюлманин. В речта Ra дума сарацини означава: Сарацин = сий Ар(а) син, то есть «сущего Ара сина». Обратно прочитане на фразата "син Aрa" дава "Ансар", или "еничари" (в прехода "с" в "ч"): Ара_син <= Анисар = «ансар» = Ан_ич_ар = «яничар» По този начин, "сарацините" - са "синовете на Aрa" или "Ансари" = "еничари", когато се чете назад. "Лъжепророкът" сред тях, за което се говори в: "Учението на Яков" - ", държащ ключовете на рая" няма съмнение, е Мойсей = Петър, който пророкува за идващия след него Месия и се посочва, че Пророчеството на Мойсей = Петър отида след него Месията е библейско пророчество за "новия" Исус - ". Осия, синът на Навий" Изявлението на Моисей = Петър наречено в "Доктрината на Яков" на Лъжепророците Сарацинци, е че той държи ключовете на Рая - това е евангелски разказ за това как Исус Христос е дал ключовете на Петър (вж. фиг. 4а).

           

Рис.4а Апостол Петър и ключовете. В сравнение с рис.3 и 4 е лесно да се види, че лицето е идентично с лицето на Аарон = Мухаммед. 
Византийския ръкопис "Доктрината на Яков" разказва историята: "Лъжепророкът се е явил сред сарацините. Той предричал идването на Месия, който ще дойде след него ... Той казвал, че "държи ключовете за рая ..." Сарацинците - традиционно се възприемат като мюсюлманин. В речта Ra дума сарацини означава: Сарацин = сий Ар(а) син, то есть «сущего Ара сина». Обратно прочитане на фразата "син Aрa" дава "Ансар", или "еничари" (в прехода "с" в "ч"): Ара_син <= Анисар = «ансар» = Ан_ич_ар = «яничар» По този начин, "сарацините" - са "синовете на Aрa" или "Ансари" = "еничари", когато се чете назад. "Лъжепророкът" сред тях, за което се говори в: "Учението на Яков" - ", държащ ключовете на рая" няма съмнение, е Мойсей = Петър, който пророкува за идващия след него Месия и се посочва, че Пророчеството на Мойсей = Петър отида след него Месията е библейско пророчество за "новия" Исус - ". Осия, синът на Навий" Изявлението на Моисей = Петър наречено в "Доктрината на Яков" на Лъжепророците Сарацинци, е че той държи ключовете на Рая - това е евангелски разказ за това как Исус Христос е дал ключовете на Петър (вж. фиг. 4а). В еврейския апокалиптичен текст "Мистерията на раби Шимон Бар Йохай," се казва, че Мохамед е дал на своя наследник халиф Омар име-прякор Ал-Фарук, днес се превежда като "Избавител" и "Спасител." Терминът "Ал-Фарух" може да бъде представен като «Алеф_Арух». Но ние знаем, че "Алеф" - Христос, казва за себе си, че е алфата и омегата. По този начин, Мохамед = Аарон директно нарича неговият наследник халифа Омар "Алеф" = Христом = Избавител, Изкупителя и Спасителя на арианите от рамейската власт на Рим. От друга страна, "Ал-Фарух" - е "Ал-Варяг", който е: "Боже, освободен от Каспийско море" (защото "Ал" - богът, и Каспийско море и в древни времена се наричало "Варяжско"). С Каспийско дойде дракон змии Khor разпнатия Христос в Хазарския Итил = Old Астрахан = Библейската Йерусалим и възкръснал 1ви април, 1666. Говорейки за неговия последовател халиф Омар като "Ал-Фарук" Мохамед го провъзгласява за възкръснал Христос- Хор . След прочитането на името на "Ал-Фарук", наобратно, ние откриваме: Ал-Фарук <= Хурав_Ил'а = Хорив_Илия = «Хор воскресший (Ав) божий (Илия)» Както е известно от летописите, Киев е основан от «Кий, Щек и Хорив»,, или с переогласовка "Ка, Йщек, Хорив." Очевидно е, че в действителност, в древните хроники става дума за това че въплащението на Ка на Земята =Ка_Ав или в "Киев" се прави дракона змия Ka (заточен в ада, в ядрото на Земята) Йщек = Исаак т.е. Иса Владика (човешкото въплъщение на дракон змията под маската на Horus Хор Ka-Христос) и Хорив = Хор_Ав (възкръснал след разпъването на Хор под формата на Joshua/Иисуса Навин). Преди това, ние открихме, че Христос е Сим-Сим създател на Сим-Ордата. Тогава модерното понятие за "Бог Христос" напълно съответства на ординско "Бог Сим", който ако се чете, наобратно, ще получите bog_Sim <= = Mis_gob Musy_Kaaba = "Maskhab" = Musy_Kiev = "Mosquito" = "Москва" В исляма, поклонение провъзгласена "черен камък" изтеглени от ядрото на Земята - символът Ka въплъщение, което означава, че поклонението на Кааба = Киев. Тъй като самите драконови змии Хор Христос наричат "камък" Мойсей-Петър, или "Муса" в ислямската традиция, "черен камък", е символ на важността на Мойсей в създаването на световната арианството се нарича Мус_Кааб = «Масхаб» = «Москов», че по смисъла на храма е получил" черен камък ". Ето защо в съвременния английски език думата "Mosquito"/ «моск» означава "джамия" - храм за поклонение, "Моск" = Мус-Ка, или "Касим (-у)" = "Хашим (-у)" при обратно прочтен когато се чете назад, които Сега не е сред нас. Неговият вариант е град, където следват ученията му, наречена «Моск_Ав(-ы)», или «Масхабы».Оказва се, че името на столицата на Русия - "Москва" - означава "Musa Ka-инкарнация", на мястото, където се поклонят на Мойсей, чакайки пристигането си в света на бъдещето.
                           




Фигура 13 Разпъването на Свети Петър в обърнатия кръст - "котва", така е по-удобно да се втурне направо към ада в ядрото на Земята, където е неговия "бог" - дракона змия Хор-Христ.


Сега е ясно, какво е търсил Рьорих, наричайки я "я" с Думата "Шамбала. В речта Ra "Shambhala" означава Сим_Баал (-а), царството на Сим-Ваал, подземен дракон-змия-Христос хор. Ние знаем, че раннохристиянския символ е котвата. Първите християни правят татуировки във формата на котва, за да различават своите. Ако рамейския кръст прилича на буквата Т (т.нар "Тау кръст"), арианския кръст - е обърнат "Tau Cross" като форма, която е под формата на "котва" = «анкер» = якор. Именно на тази обърната "Tau Cross", или "котва" = котва е бил разпнат по негова молба, апостол Петър ("котвата" на Нептун/Посейдон. И (говоря астрологически) Нептун е този, който определя броя на човешките инкарнации.). В тази връзка, абсолютно неслучайно е друго добре познато име на Петър, която му е дал Исус, а именно, "камък", добавяйки, че с този "камък", той ще изгради вярата си. 




Фиг. 2.8.4 Древно изображение на Исус Навин

Ако към думата "Navi/Нави" се добави "Aн" (човек по-рамейски) получаваме следната формула:


Нави + Ан = Нави_Ан = Навин (2.8.16 )


което означава "духът на вампира мъртвеца".
По принцип, както е докладвано от множество автори, например, Л. Gumilyov "naviyami" в Русия, наречен духовете на мъртвите, които излязоха от дълбините на ада и нападнали живите.
Тогава фразата "Иисус Навин" може да се преведе като "нечист (Йис) сила (OS), нежив дух на мъртви хора (от небето Нави) човек (AN)". Става дума за един човек, в който се е вселил "навий", т. е. духът на починалия.
Както Моисей нарекъл Осия "Исус", очевидно е, че става дума за факта, че духът на разпнатия и умрял на кръста Исус Хора Христ, възкръснал от ада, от царството на мъртвите и се мести в "сина" Осия, и направил от него Иисус Навин, или "нов", "възкръснал" който дойде за втори път на земята, за да проведе Страшния съд и да реализира/въплъти на Земята Небесното Царство на земята Исус. Това ние ще обсъдим по-подробно в другите раздели на книгата.
Обръщаме внимание на следното. На иврит "Иисус Навин" е "JИешуа бин Нун". Тъй като думата "бин" означава "син на плътта", а с думата "Нун" в древността са наричали Лунния-бог, то превода на името "Джошуа Бин Нун" ще изглежда като: "Исусе, Син на Луната в плът."
Както следва от Библията, Исус Навин, наред с други неща, е известен с това че спрял Слънцето над долината Айялон..
Междувременно, съвременната арианска наука смята, Земята се върти около Слънцето, а не обратното. Това означава, че Исус Навин физически е
неспособен да "спре" Слънцето, защото то си е неподвижно.

Оказва се, че за да "спре" видимото движението на Слънцето по небесната сфера, в действителност Исус Навин е трябвало да спрете Земята, а не Слънцето.

Доколкато Исус е бил "възкресен" Исусе, идвайки от царството на мъртвите на Хор Христ, то той е имал някаква сила/власт в пределите на Земята, в чието ядро е бил затворен/заточен от Върховния Абог Ра, за малко време той наистина би могъл наистина да спре, но може би е имал власт само да забави малко, дневното въртенето на земята (например, манипулирайки резулативните вектори на гравитационното и магнитното полета на Земята, които са "подвластни на" Хор = Core, т.е. ядрото на Земята), който да изглежда визуално за земляните като "стоп" на слънцето.
Спиране на въртенето на Земята е довело до библейски потоп в редица области на Земята, много разрушения, създаването на плътен слой прах около Земята, значително отслабване на преминаването на слънчевите лъчи върху земната повърхност, в резултат на което дойде застудяване (което наистина е започнало в средата на XVII век, известно в науката под понятието "малък ледников период") Всички тези фактори заедно са причинили смъртта на много хора, особено рамейци тъй като арианите са били предупредени предварително от Хоро (не забравяйте историята за Ной и ковчега хитрия Ной, получил от арианския Бог информация за предстоящия потопа, не казал нищо за него, на своите съседи рамейци, просто е скрил от тях информацията за предстояща катастрофа) Именно за това т.е. за масовото унищожение на врагове на Израел и Библията възхвалява Иисус Навин.
От друга страна, с кратковремено въздействайки на Земята налагайки спирането на дневното й движение, Джошуа визуално представил на хората по света, като че неговият "Бог" е повелител на Слънцето Ра, Амон-Ра и може да му нареди "стоп".
Тази измама толкова е шокирала Раите/Гоите, че огромен брой от тях измежду оцелелите от този катаклизъм, се отказали от поклонение на Ра, предали го, и повярвали на Иисус Навин приели вярата в арианския бог ", Бога на Израел", който твърдял, че му е "подвластно" Слънцето.

В заключение на този подраздел ще разгледаме едно друго важно понятие в Речта Ра, а именно думата:

Ав + Ос = Ав_Ос = «Авось» (2.8.17)


- което се превежда като "Възкресение (AB), силата (Oс)." Известно е, че руснаците винаги са вярвали в "Авось", което означава в силата на Възкресението. Днес терминът е напълно оклеветен от арианите и се представя по начин, че "Avos/Авос" - означава "пусни всичко на самотек", "като шанс" и т.н. "Авос" се представя като отрицателна черта на руския характер, което отразява присъщите "мързел", "липсата на инициатива", "непрактичност", "безинициативност" на руския човек. Както следва от формулата (2.8.17), налаганото от арианите "модерно" разбиране на думата "Авось" е лъжа и няма нищо общо с действителното му древно значение. Тъй като руснаците в древнияссе покланяли на култа към Ра, то по времето на Рим и Рус формулата (2.8.17)е имала следния вид:
Ра +Ав + Ос = Ра_Ав_Ос = «Раавос» (2.8.18)



- което означава "Солнца Ра Въскресение Сила." В бъдеще, за да се прикрие, Който възкръсна, първата дума "Ра" арианите са изхвърлили идеята за оставащия "Авос" като понятието е извратено и тълкувано неправилно и погрешно.

Имайте предвид също така, че ако Avos има в Речта на Pa положителен, позитивен смисъл, което означава "въплъщение на сила", то на обратно четене дава думата "Сева" = Шева, т.е., "не-въплътена сила" или "сила от не-битието" който се отнасят до неземните сили на ада и тъмнината, както казахме по-горе. В Библията, една от съпругите на цар Давид а именно майката на Соломон Вирсавию, евреите по юдейски наричат "Бет-Шева". Сега можем да преведем с Словото Рa, какво в действителност означава това име:
Бет-Шева => Ба_Ат Шева = «духа на силите на адския мрак» (2.8.19)


    
Църквата на Всевишното Слънце Ра - Какво означава Ос
           




Църквите в Кали Юрга - Синагоги за гои.

Масирана протурска пропаганда по Би(Тюрк) ТиВи(БТВ)


Желязната(Кали) църква в Истанбул възкръсва за нов живот 

Ремонтираната църква „Св. Стефан” в Истанбул, известна като Желязната църква, официално ще бъде открита и осветена в неделя – 7 януари. Това се случва 120 години след издигането ѝ. Ремонтът на храма е постигнат с цената на усилията на няколко български правителства. Той е голям успех за българската дипломация и голям жест от страна на турската държава, която осигурява финансирането. 

Кали-Юга (санскр. Kali-Yuga – Желязна епоха) – последната четвърта епоха от цикъла „Юги“, наречена още Тъмна епоха, олицетворение на злото. 

Предстоящата инвестиция, която българската държава и турската страна трябва да направят, е за възстановяването на гробищна църква в Истанбул и около десетина джамии в Булгаристан. 

          


Църквата модифицирана синагога за гои,... минаре за раи...


Историците отбелязват, че почти първото нещо, което Мохамед - Султан Магомед I, е предприел, а по-късно и неговите наследници, е подготовката на поход към Палестина = Ваал (а) _Stan = "Balistan." Както Ваал (и) _Stan <=> Стан_Баал - това е «Станбул» (от преместването на езиковите термини резултатът не се променя), който до завоюването му се нарича "Рим", истинската цел на арианите хазари е била да се възползват от Рим с последващо преименуване в Константинопол = Stanbul. По пътя, обърнете внимание на връзката на думата "Константинопол" и "Stanbul": Константинопол = кан_Сатан_Тин (-о)_Баал, което означава "Хан Сатана, разпнат Ваал", докато Сатан_Баал - това е "Станбул" По този начин, ние открихме, че султан Мохамед = Мохамед I е Аарон = Аарон. Както е отбелязано в книгата на Р.Нуделман, действията на Мохамед да се възползва от Палестина са много подобни на действието на библейския Мойсей да улови "обетованата земя". Мохамед, като че се конкурира с Мойсей = Петър за върховенство в освобождението на земята от властта на Рим и превръщането и в света. В традиционната история се счита че Палестина е била заловена от наследника на Мохамед халиф Омар. В Библията се казва, че Палестина е покорена от последователя на Мойсей, Исус Навин. Означава ли това, че Joshua е султан Мохамед II Завоевателя = халиф Омар?

Връщайки се към лингвистиката, обърнете внимание на още един интересен момент: при обратно прочитане и малка преогласовка израза "Сатан_Ваал" придобива звук:

Станбул = Сатан_Баал, или Сатан_Ваал <= Ливантос, или Либантос

По този начин, "Ливан" или "Ливантос/Леванта" е не друго, а обратната четене на думата "Станбул"

Наистина, в ХIХ век и дори в началото на XX век "левантийците" са се наричали именно напускащите/изходящите от Мала Азия, т.е. от западната част на съвременна Турция, където и се намира Станбул, а не от територията на днешна Палестина и Държавата Израел, които по рано не са се наричали "Ливан".

В тази връзка, известният в миналото Ливонски = Ливански рицарски орден обозначава в действителност рицари от Ливанта(и) <=Станбул =Царь-Града = Рим, разположени в Балтийско море.

Това означава, че рицарите на Ливонския орден "- това е гарнизон от римски войници, разположени в балтийските държави, който се бори против арианите, водени от Александър Невски.

Ако във фразата Стан_Баал разменим местата на думите, получаваме:


Станбул = Стан_Баал => Баал_Стан = «Балистан», или «Палестина»

По този начин, библейска Палестина, или Балистан е Ливантос = Ливан при обратен прочит на думата "Станбул", намиращ се в западната част на Мала Азия, точно там, където се намира град Станбул = Константинопол, столицата на Турция, и няма никаква връзка/отношение с днешното " задължителна връзка по място " име към местоположението на съвременната държава Израел. Имайте предвид, че името на града "Станбул" дори и днес, често се използва и се пише в различна форма, а именно като "Истамбул", т.е. чрез буквата "м". След това:

Стамбул = Стам_Ваал => Ваал(-и)_Стам(-ия) => «Вилистим(-ия)» = Филистимия

Т.е. Константинопол = Истанбул - това е Филистимия, от където са библейските филистимляни, които се борили срещу Саул и Давид.Именно Голиат беше филистимец Голиат, когото Давид победил в дуел.

Голиаф = Голиат = «Голядь» = Галат

Но Галат(-а) - е един от районите на стария Stanbul/Станбул/Град на Бика = Константинопол, където е разположена древната кула "Галата". Stanbulsky Известен турски футболен клуб "Галата Сарай", което означава, че думата "Галата" днес е стабилно свързана с Турция.

Давид разбил в бой Голиат = Галата - родом от Галата, от Станбул.

Става очевидно, че воювайки с филистимците = галатите, Давид, първо в армията на Саул, а след това самостоятелно, се опитва да превземе Stanbul = Константинопол, наречен в Библията Иевусом(евусейците), което Дейвид в края на краищата успява да стори: след завладяването на Иевуса = Авос града е преименуван в Йерусалим.

От друга страна, думата "Голиат" може да се представи като«Холиаф» = «Халиф» = «Халеф». Оказва се, че Давид е сакрушил "халифата", на военачалника на филистимците. След прочитане на думата "халиф" = халев наобратно, получаваме:

халиф = халев <= велах = волох => велик

Е, гиганта Голиат наистина е бил Велик(ан) както по ръст така и по положение (халиф)

Имайте предвид, че Дейвид се бори срещу Иевус(-а) = Авос(-а), който сме идентифицирали с Истанбул = Константинопол.

По закон, лингвистичния антагонизъм, воювайки срещу Иевус(-а) = Авос(-а) <= Давид се превърнал в неговата противоположност, т.е., "Сувей" = "Сова" => Сева, или Джебе,доколлкото в тюркските езици буквата "с" се чете като "дж".

В историята е известен само един пълководец на име "Джебе" - това е Джебе- Ноайон, командир на Бату хан. Оказва се, че библейския Давид не е нищо друго освен Джебе-нойон:
Давид = Джебе-нойон (2.8.4)

От друга страна, прочитайки фразата "Джебе-нойон" в до-никонианск вариант, т.е. наобратно, ние имаме:
Джебе-нойон <= Нойон-Авос = Нун_Авос = «бин Нун»

Да коментираме: Ноайон - това е очевидно "Нун". Нун_Авос - означава "Нун (а), въплъщение", т.е. ", синът на Нун/Навий ." На иврит думата "син по кръв" се предава с думата "бин". Тогава "синът на Навий (и)" е "Бин Нун".Но "Бин Нун" - е не друг, а известният библейски лидер Иешуа Бин Нун = Джошуа = Иисус Навин. След това формулата (2.8.4) може да се запише като:

Давид = Джебе-нойон = Иисус Навин (2.8.5)

По този начин, библейския Давид е "Новия Исус" = Иисус Навин = Джошуа, второ присшествие на Хора-Христа.
Ако първият, Исус, а именно, Хор-Христ = Моисей (първи), е бил разпнат в съвременния Астрахан = Ac-дракон (и) = "големият змей"= Великич Дракон", явяващсе в това време първият Йерусалим, то вторият, "Новия Исус =Иисус Навин " е бил убит в Иевусе = Авосе = Риме = Константинополе = Царь-Граде = Стамбуле, където едно време е бил разпнат и Сина на Солнца Ра, Теос_Раох = ТСРХ, лингвистичен антагонист на ХРСТ(-а).
Гробницата на Иисуса Навина = Давид, е известна като "Йуша" = "Юша", и се намира на върха на планината Бейкос в Стамбуле (Турция). Има една легенда сред турците, че в тези места е воювал библейския Исус Навин.
След като рамейския Рим = Иевус паднал под натиска на Aарианите, той е бил преименуван на Ерусалим (втори) доколкото първия Ерусалим = Астрахан = Сарай-Бату = Сарай Берке = хазарский Итил е бил унищожен и изгорен напълно от римски= руски пълководец, известен като "принц Светослав", който унищожава Хазария = Иудея като арианско господарство.
Връщайки се към бойния вик на Стенька Разин, отбелязваме, че и досега е известна думата "кич" = Ка_Ич(-а), която всъщност означава "змия-бик, т.е. Ka, силата ".
Любопитен е смисъла на жаргонния термин.дума "качок" = Ка_Ич Ок = "змия-бика Ka сили на владиката." В действителност, "качки", така раздробяват своята плът, "люлка", че всъщност придобиват различен от другите хора вид, както и "пеят химна"на властелина на плътта, за месата на юнаците, или бика змия-Ka.
По-рано, ние отбелязахме, че думата Theos днес погрешно превеждат като абстрактната дума "бог".

Сега читателят може сам да разбере действителното значение на рамейските думи:

Теос = Те_Ос = «Распятое Величие, Сила», или «Распятого Величие, Сила» (2.8.4)

Очевидно е, че тука ние говорим не просто за някаква абстрактна концепция за "бог", а за конкретен Разпнат Те, днес известен като Иисус Христос, а в древността той е бил неговия антагонист Те Сий Ра Ог, или Теос Раог, за който ние ние ще говорим по-късно. Ако (2.8.4) се прочете, напротив, налице е познато име на древния бог Сет Египетски, например:
Теос <= Соет = Сет = сий_аТ = сий_ад, то ест «сущий ад/съществуващ ад»

По този начин, езиковия антагонист на "бог" Теос (а) се явява Сет, или "истинския ад".Имайте предвид, че наименованието "Степан" в този случай е представено като:

Степан = Сет_Эбан = Сет_Иван, което значи «въплътен човек от ада ».


            


Фигура 13 Напречна котва. Колоната с кръст и полумесец на площада в Клагенфурт (Австрия)

Факт е, че в онези дни като котви за корабите, често се използва големи камъни. Наричайки Петър "камък", Исус го оприличил с анкер, или "котва". Оказва се, че след разпъването и възнесението на Христос в "небето" = на "Нево", тоест, Navi, в царството на мъртвите, апостол Петър беше като котва, уловена за Христос в ада, да се държи на повърхността, като кораб в бурно море, "християнска вяра", без да се позволи да изчезне в бездната или да се разбие в някой риф от земния живот. Ето защо Петър поиска да е разпънат с главата надолу. По-рамейски "апостол" = Абос_Те_Эл, което се превежда като "възкресението (Ab = AB) голямо (Oс) разпнат (Te) владетел (Eл)." Това означава, че Петър е обявен за възкръснал Христос, негово "прераждане", или Мессия = «Моисей» Доколкото самия Исус също наричали Месия, този термин в редакцията «Мосес» = «Моисей» се прилагал както към Исус Христос и към Неговия апостол (негово "прераждане"«реинкарнация») Петър.


Лесно е да се забележи, че ако прочетете думата "Мойсей", наобратно, получаваме: Мосес <= сий_Сим или "., Който е (въплътен) Сим" Тъй като видяхме, че Sim е Христос, то Мосес = Моисей е едно от имената на въплътения Христос = Месия. Ето защо, например, библейската история за раждането и ранното детство на Мойсей и Христос - са сходни, което се вижда от много изследователи. Така че, когато модерна синкретична Библията разказва историята на Мойсей, ние трябва да разберем, че в някакъв момент тя разказва за Мойсей - Христос, и някъде разказва за Мойсе-Моше- Петър.


Църквата на Всевишното Слънце Ра - Какво означава Ос


         

Judas/Юда е бил подведен, заблуден от Христос - въплътения дракон змия, които като магьосник-хипнотизатор парализира Юда, и го вдъхновява да направи точно това. Ето защо в Библията скучно се подсказва, че "Judas се обеси(както днес юдеите бесят техните гои - напр. монтирани начело на строителни фирми - които крадат)" - всъщност, той доброволно отиде на кръста вместо Христос.

Юда, наречен "Искариотски" = Yis_Hor_Yud ", т.е.," Judas - фалшив (несъществуващ , които не е = " Y е ") Chorus". Това е вярно, понеже Юда, не е хор-Христ приел смърт вместо него.
Всичко е съвсем просто. Със свръхестествени магически сили, драконът змия Христ организира изчезването на тялото на разпнатия вместо Юда, и след това, след известно време той се появява, които обявява себе си за "възкресен", т.е. Соломон = Исус Навин , новия, възкръснал Христос = "Давид, Дауд".
Ако ислямската традиция използва думата "Дауд" = " Te_Yud "=" разпнат Юда ", защото ислямът първоначално не вярва в Неговото възкресение, в християнството, вярвайки във възкресението" Te_Yud (- а) ", името му се чете като" David "=" Te_Av_Id "=" Te_Av_Yud ", което означава" разпнат (Te) възкръснал (Ag ) Юда. "
Неговият древен символ е "звездата на Давид": две противоположно насочени триъгълника. В този триъгълник, върхът ориентиран надолу символизира отиване на Ara в ада, в ядрото на Земята, а триъгълник с върха нагоре - в очакване на възкресението на Ara, излизането му от ада, от земното ядро.
Мойсей Петър изповяда = "силния" = Осия , наричайки го "Исус" - с това се признава факта на възкресението т.e._Yuda = Дауд, както Христос = Давид.
Ето защо Христос се нарича "коренът на Давид" ( Rev 5:. 5, 22:16), което сега се разглежда като "наследник" на кралското семейство на Давид, въпреки факта, че думата "корен", за разлика от това, означава "източник", " началната точка ", това , от което всичко се случва, и следователно не може да се прилага към" потомство ".
Както по-горе, ние открихме, че " Te_Yud "= Дейвид= Дауд отиде на кръста под магическото вдъхновение на Христос, Христ - източникът, причината за разпъването на Давид, че е, неговата "корен". От друга страна, тъй като Chorus-Христос даде Себе Си за възкресението на разпнатия _Yuda = Дауд, че е за Дейвид, Христ - неговия "наследник".
В Mf.22: 42-45 казва: "Какво мислите за Христа? чийто син е той? Казват му, Давид. Казва им: Тогава как Давид чрез Духа Го нарича Господ, казвайки: "Рече Господ на моя Господ, Седи отдясно Ми, докато положа враговете Ти T voih подножие "? Ако Давид тогава Го нарича Господ, как е негов син? "
Оказва се, хората възприемат твърдяното "възкресението" на Христос, като разпънат Judas = Давид =Дауд, не за възкресението на Давид, а просто за своя "син."
Христос отхвърля тази позиция, заявявайки, че той е бил разпнат Judas = Давид =Дауд, наречен Христос като "Господ", която е, както се казва, защото Христос не е негов син. Но по този начин също Христос признава, че той - не е възкръснал Давид, и някой друг от неговия Господ.
Така, по думите на Христос Библията отрича факта на възкресението му, както Давид, и следователно правата на исляма, наричайки Давид "Давид" и Te_Yud (-ва ) = Дауд, тъй като не е имало възкресение на разпнатия Юда.


                    


Припомняме, че въплътеното арианството в света днес е дракона "Змей Горянин" с три глави и тези глави са юдаизма, християнството и исляма

                    

Фигура 2 Стара карта на Mercator, меридиани се събират за позицията на Северния полюс, събитието се е състояло преди спирането на слънцето от Йошуа Навин и последвалия пореден библейския потоп, който продължил от 01 април до 1-ви Септември 1666 г. (150 дни или 5 месеца).

На картата на Фигура 2

броя " 1 "означава мястото на първия храм (" Храмът на Соломон "), със седалище в град Астрахан = Old/Стария Итил = Библейския Ерусалим в делтата на Волга, която е наводнена от водите на Каспийско море на 1-ви Април 1666 - Гранд наводнение, настъпило след разпятие и смърт на кръста, на змей-змията-Христос Хор (или по-скоро, Юда Искариотски, който го е заместител на кръста или новия/навия Choir/Хор-Христос ).

Числото " 2 "означава Втория Храм =" Крим ", където арианите се преместиха след придошлите води спяха, и когато евреите бяха съживени от хазари.

Числото " 3 "представлява Третия храм =" Кремъл ", където арианството е пуснало корени във формата на православното юдо-християнство.

Лесно е да се забележи, че местата за връзка 1 , 2 и 3 дават триъгълник, на върха си до Хазарския Итил = Old Астрахан = библейския Ерусалим като мястото, където е въплътен и където е бил разпнат и "възкресен" дракона змия Хор Христос, където той пребивава в обладани от духа неговите поддръжници изпълзяли от "царството на мъртвите" - "със смърт смъртта" - и го взеха към Земята.
Мистичното духовно движение на поддръжници на змея - на Earth Dragon - които са арианите е показано на фигура 2 от синята линия . Това движение е известно като библейско"преселение" ислямски "джихад" или казашко "събиране" - завладяването на териториите от арианите за да останат на Земята, за да имат място "под слънцето", което преди това е принадлежало на Рим и рамейците.

До един момент, "исход", "джихад" и "спускане" са едно и също понятие докато арианите били една общност, така наречената единна "Ummah/Умма", която по-късно се разделила на християнство, ислям и юдаизм.

Хор-Христос казал на себе си, че е "Алфа и Омега", "начало и край". Това означава, че когато започна всичко, и когато трябва да приключи. И когато всичко свърши, все още предстои да започне.

Христос се е родил във Витлеем - предградие на Ерусалим, и там, в Ерусалим, е бил разпнат. Mystical змия изпълзя от наводнения Итил, "опашката" престоява там. И там, в Итил, към тази "опашка" трябва да пълзи глава. Snakes "ухапва опашката си" - когато началото и края се затварят, алфата става омега .

От друга страна, за пореден път се превръща в алфа омега, опашката става края на главата и се трансформира в ново начало.

Това е "Пришествието на Месията" - това са чакали и християни, и юдеи, и ислямисти. Ето защо, когато змеят ще затворят мистичния кръг, се посочва че в света, ще има олицетворение/пришествие на "Moshiach", което се очаква да Чабад Хасиди и техните поддръжници.

Имайте предвид, че днес на Земята се върти в обратната посока, на тази която се е въртяла преди Потопа: сега на Земята се върти от запад на изток, а преди потопа, тя се е въртяла от изток на запад.

Ако днес слънцето изгрява на изток, на преди Потопа Слънцето е изгрявало от запад. Следователно, мистичния дракон змия в лицето на неговите поддръжници ариани, идващи от библейския Изход - от наводнените земи на ИТИЛ - за да завладеят Рим, премествайки се от изток на запад (по посока на синята линия на фигура 2), че е "от слънцето." Това е най-буквалния смисъл - арианите се борят срещу rameytsev срещу онези, които се покланят на Ra като върховен.

Ето защо руските ариани все още мразят Запада, защото - там се издигаше мразеното от тях Sun Ra, и срещу тях и техните "роби", Raab = Romans обявиха война арианите.

Ето защо на посоката на движение на часовника съвпада с посоката на мистичния дракон-змия, показана на фигура 2 а арианските часовници измерват на интензивността на движението, като стрелките се движат в същата посока като него.

Имайте предвид, че шествието в Православната църква днес също се прави срещу слънцето.

Вторият триъгълник, показан на фигура 2, има основна линия, свързваща планините на Армения (това е, като Ноев ковчег, както при спасение от Потопа) и региона на Близката Волга - това е мястото, където арианите-хазари привличаха човешки и материални ресурсри за разширяване на запад.

Началото този втори триъгълник е ориентиран към Запада, така показва посоката на библейското преселение: срещу Рим, срещу слънцето.

Имайте предвид, че това се показва и днес в Украйна (Днепропетровск, Uman), когато Чабад събират привържениците си да чакат "Moshiach".


Лесно е да се забележи, че комбинацията от два триъгълника е така наречената "звездата на Давид" - Ариански символ, в който са криптирани действията на хасидите да се възползват от Рим, превръщайки го в един ариански свят и улесняване освобождаването на дракона-змия-Христос Хор от оковите на ада.

Програмата за действие на арианите е ясно представена от - "двуглавия орел"

           


Фигура 3. "Double Eagle", който се превърна в емблема на първия Хазарски Итил = Ерусалим, и във Византия Палеолог, мускусни = Татарско - руска
Империя, а по-късно и на Руската федерация

Фигура 3 показва необходимите и достатъчни условия които трябва да бъдат изпълнени от арианите за да се освободи в света Дракона-змия-Христос Хор от бездната на ада. По този начин, първото и най-важно условие е, че двете глави на орела трябва да бъде доминирани от един от ариански владиката - да има "една корона."

Дясната глава на орела маркира Втория Храм = "Крим", лявата глава - Третия Temple = "Кремъл". Важно е да се гарантира, че свещените условията VV Путин 16 март 2014 в чест на еврейската Пурим прави анексията на Крим, а след това втория и третия храм бяха под негово ръководство.

Тъй като движението на мистичната юдейска змията е първо с цел да улови света, което е произведено по 1-2-3, а връщането на главата до опашката, обратно се случва по маршрут 321, което е, Трети храм = Кремъл (3), приложен на Втория Храм = Крим (2), След това се генерират двата пика възстановяване на Първия Храм (1).

Разпространението на арианството в света става по два начина: чрез силата на оръжието ("жезъл" в дясната лапа на орела) и засаждането на зомби население арианството под формата на Православието (пресича целия свят - "Power" - в лявата лапа на орел).

След два върха (2) и (3) произвеждат върхове възстановяване (1), силата на оръжието и на вярата prisshestvie православна ще генерират в региона "Днепропетровск, Uman" Moshiach (чиято корона се приготвя - защото няма главата, короната е в очакване на Месията) което ще възстанови върха (1). В жертвеника на първия храм ще се монтира ядрен заряд, и чрез получената експлозия, ще се освобождавайки дракон-змия-Христос - Хор от бездната на ада.
Това е техният план. Имайте предвид, че криптиран код явлението Arian "Moshiach" - един за всички ариани, че е универсално изискване, което трябва да се придържат към християните и мюсюлманите и евреите. Доказателство за това твърдение е показан на фигура 4.

                        

Фигура 4 "Double Eagle" като кодифициран Aриански символ на християнството, исляма и юдаизма

Както може да се види от Фигура 4, "Double Eagle" е отлична кодификация на основните религиозни идеи на християнството, исляма и юдаизма. Основата на орела (опашка) - е в основата на кръста, на който в Хазарския Итил = Old Астрахан = Йерусалим, Мека където е бил разпнат дракона -змей - Хор Христос.

Протегнатите криле на орела са полумесец символ на исляма - което подчертава, че на кръстът е бил разпнат Син на Луната.

Главата и вратлетата на двата орела, формират на латинската буква V , символизиращи "АБ", което означава, че има възкресение на разпнат син на луната. Отляво и отдясно на главата на орел символизира левия и десния край на кръста на кръста, са втория и третия храм основите на бъдещото Пришествие.

Начело на кръста - короната, при които не е главата, но при които - буквата V , образувана от гърлата на двете глави на орела. Той бележи възкресението и идването на ариански цар на царете за целия свят.

Въпросите на еврейската теология, свързани с "звездата на Давид", са обсъдени по-горе в изследването на Фигура 3

За тези от читателите, които поради православно възпитание и патриотични чуства вярват, че двуглавия орел е техния символ по-долу Фигура 5 е илюстрация на "двоен орел" на еврейската синагога в Източна Европа XVIII век.

       


Фигура 5. Изображение "двоен орел" в синагогата в Източна Европа XVIII век. 

Както може да се види от Фигура 5, двете глави на орела имат корони, като евреите в XVIII век не притежават нито втория, нито третия храм.
         


В Кали Юга измамата е голяма, словото е реверсирано от левитите, интересно че еврейските брахмани - равини/раби-ни макар да са поклоници на Сатурн, Луния-Ара и адския дракон Ка са си оставили оригиналното име на слънцепоклонници... 

Доколкото евреите наричат духовенството си с думата "равин/рави", т.е. "Ра въплъщение на човек" или "Рa въплътен син", ( краднали дума от словото РА и подменили семантичното и значение със другото слънце -Сатурн)въпреки че самите те като арианите не вярват в Sun Ra/ Рав(б)и(Звездното Слънце).



Йехова не е бог и няма нищо общо с вселенските енергии; той по-скоро е демон на частна практика. 

Ето го дух Йах: 

20. После излезе един дух, застана пред Господа и проговори: Аз ще го примамя. И Господ го запита: Как? 

21. А той отвърна: Ще изляза и ще бъда лъжлив дух в устата на всичките му пророци. Тогава Господ каза: Примамвай го още и ще сполучиш; излез, направи така. 

22. И така, сега Господ е вложил лъжлив дух в устата на тези твои пророци, обаче Господ е говорил зло за тебе 2 Летописи 18


"Библията"(гр. "книгите") е сборник от около 66 КАНОНИЧНИ книги, приети и одобрени от църковни дейци(отци- служители на империята) по събори. Основно се състои от т.нар. "стар юдейски завет" и "нов завет на Исус Христос".
Старият завет на юдеите е племен култ към плодовитост и смъртта за избиване на неюдеи по племе, което рече "по вяра", тъй като в племенните култове етносът е равносилен на вярата. Целта на племенните култове е да съхрани "семето на племето". Това ще рече ПРЕРАЖДАНЕ на душата в матрицата в рамките на племето. Култът към Лингам на Шива е извратен в култът към фалосът- заветът между дух Йах и мъжките членове на племето става, чрез ДОГОВОР- Мъжките отрочета на 8-мият се обраязват в краекожието на главичката на половият член, а дух Йах има за задача да им вдъхва у йудеите ненавист към останалият свят с цел да доминират над него. Тука не визирам само всички хора извън племето йудово. Тука визирам и животните, с които племето разполага, като "бащиния"- дух Йах им е дал да ги колят, особено "диетичните" животни с цел да си угодят на небцето. Разбира се, невежите няма как да знаят, че консумацията на месо създава НЕБЛАГОПРИЯТНА КАРМА и душите следват упадъкът в Астралният свят. Но дух Йах е заръчал на своите договорници, че това е "богоугодно". Дух Йах също е позволил консумацията на вино и спиртен алкохол като награда за предана служба към него. Разбира се, невежите няма как да знаят, че това създава смъкване на душата в ниски астрални нива. Но дух Йах настоява, че това било "бого-угодно".

Но кой е този баба-итко-иврит-ко дух Йах(който по-късно добива и партизанско име Аллах, тъй като ислямското В-дух-новение на педофислкия пророк Мохамед(Махамада), реинкарнираният от Шива демон Трипура, иде от богоизбрани юдейски талмудически равини, които "ударят една правоверна ръка" за Най-Новият юдаизмът- Исламът или "Салламът" от Курбанът на крава, овца, коза или камила( Новият Юдаизъм е новото Римското Християнство, прието на съборът на църковните отци в Никея 3 век след Христа и със своят best-seller на който имат copyright Библията!).
Този баба-итко дух Йах е АСТРАЛНА ПРОЕКЦИЯ от два архетипа- Марс-Сатурн или още ПРИМИТИВНА РУДРА, която не иска да се прибере в Трансцеденталият свят, която има древно Знание, но изопачено, и която си търси невеж материал за неговата реализация. По всички правила на това знание ТОВА Е САМИЯТ "САТАН"(който абрахамците са изкопирали от Шумерското "СТН", идещо от ВЕДАическата дума "СТАН"- "място", "у-стой-чивост". "СТАН" се свъзрва със Сани(Сатурн), и Сива(Шива), но всички паднали духове го копират НЕСКОПОСАНО. За това, когато дух Йах казва "аз съм", то той не уточнява КОЙ Е, поради незнанието КОЙ Е. Шива управялва всички паднали духове(особено в КАЛИ-ЮГА!!) в гуната на мрака и НЕВЖЕСТВОТО или още - злото и инерцията. Дух Йах е невеж и затова е горд от състоянието на себето си. Колкото един дух е по-невеж, то толкова той е по-арогантен и примитивен с КАМЕННО-ВТВЪРДЕНО ЕГО.

За старозавеният дух Йах е ясно, че цикли в низходящи спирали от Анта-ришка лока до Питта-лока и Аддхо-локас в матрицата, следвайки инерционният момент, негативната карма и пре-ражданието на душата в ниските нива на Астралът! (виж ВЕДАическа Космогония)

Но я да разгледаме т.нар. "Нов Юдаизъм" - "Римско Християнтво" за какъв "Спасител" пише в Библията, приета от отците в Никея?!..... дали този Спасител не е "Астрален Спасител"?...
Първо нека да се взрем в пропускът на светите отци да изхвърлят ПРЕ-РАЖДАНЕТО, като закон в материалният свят от своят наръчник за манипулиране - "Библията"("да минат метър", все пак "нова религия-нов късмет"!!)

9. И като слизаха от планината, Исус им заръча: На никого не казвайте за това видение, докато Човешкият Син не възкръсне от мъртвите.
10. Учениците Му го попитаха: Защо тогава книжниците казват, че първо Илия трябва да дойде?
11. А Той отговори: Наистина Илия иде и ще възстанови всичко.
12. Но казвам ви, че Илия вече е дошъл и не го познаха, но постъпиха с него както си искаха. Също така и Човешкият Син ще пострада от тях.
13. Тогава учениците разбраха, че им говореше за Йоан Кръстител.

Матей 17

           


Какво разбират римските християни под понятието "Възкръсване от мъртвите"?

Ако попитате някой библейски християнин днес КАКВО ТОЧНО Е ВЪЗКРЕСЕНИЕТО, няма да може да ви обясни ВЕДАически(научно), а ще ви препрати към текстовете от Библията, които ще нарече "мистични". Но те са невежи. Библейските текстове за Възкресението разбират "Възкресението" като акт на ЗОМБИ от древно-африканския култ ЯО(откъдето иде "Яху", Яхова). Тялото умира, биологичната смърт е настъпила за часове, налице са гнилостни необратими процеси на разпад на тъкъните материя, но после душата се връща пак в тялото и човекът "възкръсва" като ЗОМБИ със същото си грубо-материално тяло.

Защо се казва, че Абрахамизмът е племеннен култ за вяра в духове? Защото става дума за "вяра в гуната на мрака и невежеството-ТАМАС".


                  

Възкресение от мъртвите на зомби от Яо 50. А Исус, като извика пак със силен глас, издъхна. 51. И, ето, завесата на храма се раздра на две отгоре додолу, земята се разтресе, скалите се разпукаха, 52. гробовете се разтвориха и много тела на починали светии бяха възкресени, 53. които, като излязоха от гробовете след Неговото възкресение, влязоха в святия град и се явиха на мнозина. Матей 27


              



Това е джина/ДЕМОНА/ДЖИБРИИЛ от пещерата на Мохамед/Аарон - Хира в планината Нур, с които той е контактувал. Кирлианова фотография.


ДЖИБРИИЛ заповядва: „Чети“ или „Рецитирай“. Според ислямската традиция Мохамед е неграмотен и не може да чете. Впечатлен от случката, той се връща при Хадиджа, която го признава за пророк и става първия човек, приел исляма. Скоро тя е последвана от едва 10-годишния братовчед на Мохамед Али и близкия приятел на пророка Абу Бакр/КОЙТО ВСЪЩНОСТ ГО НАСЛЕДЯВА И ЗАПИСВА КОРАНА С ПИСАРИ/.

В продължение на дълги години Джибрил разкрива на пророка Божието слово - съдържанието на Корана.

Мохамед проповядва 3 год. само на близки приятели и познати. После, към 613 г., се отдава на публични проповеди.

Когато започва да печели привърженици, властите в Мека започват да го смятат за опасен. Мохамед се чувства застрашен и през 622 г. се преселва в град Ясриб - Медина (на около 450 километра северно от Мека), където му предлагат убежище.

Това преселение, наречено хиджра, е повратна точка в живота на пророка. От хиджрата започва мюсюлманското летоброене. В Мека той няма много последователи, но в Медина те са далеч повече и скоро добива влияние, което фактически го прави абсолютен властелин. През следващите няколко години, когато мюсюлманите бързо нарастват, се водят редица битки между Медина и Мека. Тази война завършва през 630 г. и Мохамед се завръща победоносно в Мека като завоевател.

/ЗАПОЧВА ДА ДЕЙСТВА КАТОЛИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА НА етническо ПРОЧИСТВАНЕ *Разделяй и владей*./

През останалите 2,5 год. от живота му арабските племена/живеещи в местността Араба/ бързо се приобщават към новата религия.

Днес виждаме и все повече ще виждаме резултата от демоничната бомба на сатанинския – Римокатолически проект *ИСЛЯМ*. Чийто ръководител папата днес казва:

*КОРАНЪТ И БИБЛИЯТА СА ПОСЛАНИЕ НА ЕДИН БОГ...*-ПО ТОЧНО ДЕМОН.

          

Смята се, че самият Аллах диктува Корана на Мохамед чрез архангел Гавраил/ДжибраИл. Дори и тук е необходимо да се обърне внимание на думата "ангел", която в словото-Ra има стойност Ар_хан_Кали – «Ар, Ка-човек (хан), дракон-змей (Кали)». Просто pereoglasovav гръбнак на съгласни, думата може да се изписва така: Архангел = " Йерихонския дракон змия Кали" = Иерихон_Кали = След прочитането на думата "ангел", наобратно, както се е чело в до-никонианските времена ние получаваме: архАнгел

Кали юга-Демон е обсебил три от религиите/Демо-избраният народ е поробил земята

                   


Моше(никът) със серпентината на окултното знание. Моше е първият окултист на тайните конспиративни общества в кали-йуга. На санскрит Kali Yuga означава „Епоха на демони” или „Епоха на поквара”. Юдаизма свършва историята с момента в който антихриста започва да владее, и сочи царството на злото за вечно. След като Юдеите имат достъп до всички свещенни писания и предксазания, както и тотална власт над нас, те чинно изпълняват ролята си и стриктно се придържат към плана. Дори може да се каже че умишлено изпълняват предсказанията ако погледнем на тях като списък с неща които злото трябва да направи.












"Антихристът ще се постарае по всякакъв начин, за да бъде признат от юдеите за техния обетован месия. Ще му се удаде да завърши устройството на еврейската държава и да пристъпи към осъществяването на хилядолетната юдейска мечта -възстановяването на Соломоновия храм" (прот. Б. Молчанов, "Антихристът", София 1992, стр.9) > Русокосите Меровинги/ Владимир Путин - цар на юдеите, и пряк потомък на Христос?








Дракона Исус Навин спира слънцето




Речта Ra, или древната реч на Всемогъщото централно Слънце


Capital = = Kap_Ital Kaab_Itil /Кааба - Капитал(12) 

Уравнение (12) показва, че "Капитал" е "Дракон-змията Ka въплътена Итил", т.е. с помощта на "Капитал" "Ротшилд",вярват, че в крайна сметка ще намерят Итил, за възстановяване на олтара на храма на Соломон, залагане в него на атомен заряд, произвеждане на взрив и ще освободи от небитието несъществуващия свой прародител от ада,принасяйки му в жертва цялото човечество. Всичко, което е казано, че "Ротшилд" - това е тайната Arian езотерична световен център, който е в тясна връзка с духовните сили на мрака и допринася за тяхното изпълнение в света. 

Както знаете, версията, че групата на семействата банкери начело с клана на Rothschild пряко влияе на световните финансови пазари, е наречено "теория на конспирацията". Най-общо казано, в словото-Рa думата "конспирация" може да бъде представена, както следва: 

конспирация=заговор = сговор => сий_Ка_Эвер, (1) => siy_Ka_Ever (1) 

което означава, че "конспирация" не е нищо повече от "това да бъдеш (Sea) дракон-змия (ка) на Въплъщението (AB) АР (ия/и)." С други думи, "заговора" е зло, генерирано от силите на ада, и насочено към осъществяването му в света. Ето защо най-различни конспирации размножават злото в света. Според Dzh.Entina, автор на "теория на конспирацията и конспиративния манталитет" теория на конспирацията - това е "опит да се обясни дадено събитие или поредица от събития, в резултат на действия от страна на малка група от хора, които работят тайно насочени към съзнателен контрол или промяната в развитието на някои исторически процеси ". По този начин, тази теория предполага тайна и конспиративност.Mежду другото Библията ясно казва, че в светът работи, "тайната на беззаконието", и настоява да се борим срещу нея. Това означава, че всеки, който отрича конспирация с мотива, че "това никога не може да се случи" - просто противоречи на авторитета на Библията и може да се смята за безбожен атеист. 

В едно от нашите проучвания сме доказали основното езиково равенство: 

атеист=евреин = иудей(2) 

Уравнение (2) е вярна доколкото Tей - е "следващия за Разпятие."



Rabbi George Bush
Истинското ВЕДИЧЕСКО име на "Слънцето" не "С-У.Рйа", а "Рави"(Раджа/райа Вива.сван), идещо от "AU-Ra"(O-Ra)!!
Копирането и изопачаването на името от равините(rabbi, rebbe)иде като ДИРЕКТНА атака на нагите срещу Лъвът подмяна на символи, звуци и знаци.
В Евангелията към Христос се обръщат с думата "Равви" която погрешно се превежда като "Учител", и в действителност даденото слово означава 'Ра въплащение" Това говори за това че съвременните текстове в Евангелието са синкретични адаптации на древни рамейски текстове за въплъщението на Рa, където към Те_Сий Ра_Огу = Теос_Раоху се обръщаха с "Равви". В допълнение, тъй като Христос, проповядвайки арианството си, е действал в Рим, покланящ се на Рa, много от тези, които слушаха учението му, самите те са Раями = рамейци= римляни, го приемаха за второ въплъщение на Aбог Ra, и затова го наричаха с думата " Раввин "=" Рави "=" Ra въплъщение. " В бъдеще, действителното значение на това именуване беше скрито, и сега е преведено с толерантната дума "учител".
Ще обърнем внимание, че:
Равви = Рави <= Ивар = Евер (2.4.9)
Оказва се, че ако един учител за Раите е "Рави" или "равин", то учителя за арианите трябва да е лингвистичния антагонист, т.е., "Евер". Между другото, под формата на "Ивар" думата е по-известна като прибалтийско име (например, известният съветски актьор Ивар Калминьш). Показателно е, че синкретизъм има не само в християнството, но също и в юдаизма, доколкото евреите наричат духовенството си с думата "равин", т.е. "Ра въплъщение на човек" или "Рa въплътен син", въпреки че самите те като арианите не вярват в Sun Ra. Ние предполагаме, че юдеите са били маскирани в римско време: за да не бъдат унищожени от римляните(и така унищожили Римската империя) които почитали Рa, те наричали своите духовни наставници "равини" = "рабини", а след това концепцията се "забила" и днес, самите равини не знаят защо са наричат така.



"Пeсoглавци", или Рицари на Абог Ра - 2ч.


Речта РА / Понятието Ав


 


Учението на Ра/ Какво е АР


 


Учението на Ра/ Още веднъж за Ба












За Ищар, дракона-змия Христ и тайния мистичен смисъл на думите.








"Пeсoглавци", или Рицари на Абог Ра - 3ч./ "Месопотамия" района между реките Дон и Волга




"Пeсoглавци", или Рицари на aбог Ра - 4ч.






"Пeсoглавци", или Рицари на Анубис и aбог Ра -5ч./Разпространението на арианството (джихад)






Oil в Астрахан: Чабад и Путин се готвят за възстановяване на "Соломоновият храм"


2014 се провежда референдум за статута на Крим. Преобладаващото мнозинство от Кримсk гласуваха за анексиране от Русия.

Масова истерия на касата на патриотизма във всички канали на руската телевизия бързо набира скорост и достига своя връх. Опозиционните Медии са блокирани и отстранени от областта на информацията, така че да не пречат на бързото реклама на патриотизъм от страна на послушен Голем Кремъл.

Фактът, че "патриотизъм" е не друг, а "юдаизмът на Петър", споменато в предишни наши публикации . Идеологията на свързване към определени области, в които е било възможно да се консолидират арианската ерес, за обявяване на зоната "Отечество" = " Отечество ", е важен метод за борба на арианите срещу Рим, собственост в разцвета на цялата планета, и следователно лишен от такива форми на регионализма.

Русия и Рим се бори за най-високата Ра, а не за териториални местообитания на Земята. За Virus-rameytsa нямаше значение какво е най Земята, то е, защото най-важното е поклонението на Sun Ra, освещаване на тази конкретна точка от земната повърхност, както и на цялата вселена. Подменено е Рама поклонението на Sun Ra с А-рамейска- вяра за вътрешната Земята в ада дракона-змия-Хор на Христос като един от аспектите на Ara, арийците се поклониха на луната и земята, вместо на слънцето, в чест на земята като майка, която предстои да разреши на Хор-Христос, и когато той се измъкне от черупката на Земята, ще избяга от ада, и тогава ще заблести като Второ във вселената, "черно" слънце засенчващо величието на Ra.

Разкритията около данните за Крим потвърждава по-ранните оценки и прогнози: действията на Кремъл са наистина от юдео-християнски характер въз основа на най-зловещите и тъмните страни на Библията и Талмуда.

Един от тези зловещи и тъмни страници от историята е библейската Книгата на Естир (известен също като Esther = Aster Aster = = Езра), разказваща историята на избиването на юдео-ариани командир на Аман и воините му и поддръжници, извършени от тях, под патронажа на персийския цар Асуир , на име Horde-Ксеркс, или Horde Caesar-Eye с ( а) = "Хазарски Horde господар." Както знаем от историята, начело на Хазарския хаганат, или Khazar Каган застана = Ka_gan, или Ka-кан , което се превежда като "Dragon-змия Ka хан "или" Дракон-змия Ka господар на човека. " Първият " Ка "в думата" Хейгън " арийски историци изхвърлят (за маскиране езиково смисъл), е просто "Хан".

Както Esther = Astra е съпруга на Артаксеркс = «Орды Хазарской владыки» = хан ( -а), заглавието му е " Хан ", което е в днешното разбиране е за" ханша "," жена на Хан. "

След това, града, където са въведени правилата/знамения на известната иудейска хань(-ша) ( -sha) Esther = Астер , е наречен " Aster-хан ", т.е." астраган ".

Оказва се, че събитията, описани в книгата на Естир , в действителност, се наблюдават и при хазарите, в столицата Итил = "стари" Астрахан.

Хазарската Орда тогава се наричала на иврит “Перс(-ия)” ( - Ia ) "[ / br / Днес се смята, че думата " Пурим "- има акадски произход и означава" много ".br / br / Това е арианите , които решат да се разбунтуват срещу Рим, като по този начин избра си съдба, съдба, пое по пътя на борба против Всевишния Ра. На думата Ra дума "Пурим "е представена като:br / br / Пурим = pur_im => pur_Am = ber_Am = B a_Ar_Am ,

което означава "духовни синове Ara пистолет" или "оръжието на дух на Ara." Евреите стават духовни синове Aрa, негов инструмент.

База " Пу р - "с леко вокализиране " в тюркските езици означава" вълк ". Както е посочено в средновековните български хроники " Джагфар Тарихи " , думата "буря" се нарича Wolf Totem. И все пак - в Хазария силата е принадлежала на рода Ashin/ Ашина = "вълк", която организира " Пурим "т.е. инструментът на" вълча власт. "

В нашите статии за " Pseglavtsah "/Песоглавци/ писахме, че те са били войници на Рим, на Knights Aboga Ра. Вълците са едни и същи - вечни противници на опонентите им кучета, поради което " вълка Пурим "атакувал Римския Аман се явява " Pseglavtsem . "/Песоглавец.

В действителност, етимологията на думата " PUR "е затворена в рамейския Ra_Ab = "Рa вариант":

Ra_Ab

Руско-Кримски "Пурим": Или кой ще последва съдбата на Аман?


За тайната на злато, пари, капитализма и еврейските банкери







Религия и патриотизъм: исторически антагонизъм в настоящия момент


Асуастика под купола новата джамия - Третия Храм - зле

Третия храм, в който ще бъде коронясан и възцарен Антихристът/Московския Кремъл - това е юдохазарския "Трети Храм".

Няма коментари:

Публикуване на коментар