Последователи

вторник, 22 януари 2019 г.

Мисли Форми 174

         



Капанът на прераждането

Вселенският кармичен закон се използва като средство за контрол над душите ни, за да се прераждат отново и отново във физически тела. Тяхната памет се изтрива, за да не могат да си спомнят кармичните си уроци. По този начин те повтарят грешките си във всеки нов живот. Така се повтаря един безкраен цикъл.

    

Какво ли бихме научи и видели, ако отворим вратата на тази реалност и престъпим отвъд Матрицaта.

           


В тази статия ще представим заключенията, до които е стигнал човек, прогледнал отвъд завесата. Той е Майкъл Елнър и изследва този феномен повече от десет години.

                     



Вие преценете дали да повярвате?

Всичко, което виждаме и усещаме с петте си сетива е илюзия, холограма. Всичко е енергия, вибрираща при определена честота. Ние до някаква степен имаме контрол над тази реалност, чрез нашите мисли. Всичко останало е холограма, която ние наричаме Матрица. Ние можем да се измъкнем от нея като повишим вибрацията си. Но осъществяването на това е дълъг и сложен процес какво е знанието за полето отвъд Матрицата?

           



Огледален свят

Всичко е обърнато наопаки. Истинската Земя, която търсим, съществува като отражение на тази. Според Майкъл Елнър: „Всичко е наобратно. Докторите унищожават здравето ни, адвокатите унищожават правосъдието, психиатрите унищожават ума ни, учените унищожават знанието, масовите медии унищожават истината, религиите унищожават вярата, а правителствата унищожават свободата.“



           


Древните Анунаки 

Нашите тела и мозък са генетично препрограмирани от древните „божества“ Анунаки. В тази наша форма ние сме лесно манипулирани. Ние сме създадени да служим на Анунаки. Но едното нещо, над което те нямат контрол, е нашата душа.


    


Не всички извънземни са злонамерени

Има стотици извънземни цивилизации в нашата галактика и много от тях са мирни и разпространяват знания на различни светове. Те са ни представяни като зли същества, за да се страхуваме от тях и да бъдем враждебно настроени щом осъществят контакт с човечеството, а не само с определени хора от обществото.


   




Космически колонии

Правителствата на определени влиятелни държави многократно са пътували до Луната, Марс и други места в Слънчевата система още от петдесетте години. Там те са построили бази, като се провеждат различни експерименти и проекти. Повечето от живота на планетите в нашата Слънчева система се намира в самите планети или в други измерения. Нашето Слънце е портал към Космоса, през който постоянно минават същества от други части на Вселената.

             



        


Капанът на прераждането

Вселенският кармичен закон се използва като средство за контрол над душите ни, за да се прераждат отново и отново във физически тела. Тяхната памет се изтрива, за да не могат да си спомнят кармичните си уроци. По този начин те повтарят грешките си във всеки нов живот. Така се повтаря един безкраен цикъл. Но не се страхувайте. Ние все повече се пробуждаме. Скоро ще осъзнаем истинската си същност. 

       

in5d.com

          




В ортодоксалните религии има много повтарящи се ритуали, чиято цел е ментален контрол над хората, задържайки в съзнанията им строгите догматични вярвания, смесени с едно постоянно ниво на безпокойство. Когато разумът на човек е зациклен, догматичен и настроен към ритуалите, той се затваря и губи достъп към освободените и разчупени гледни точки!

          

Френската полиция хвана на местопрестъплението еврейски провокатор

Еврейско шебек гойче/гейче изпочупи с малко камъче вече счупен прозорец на Софийската СинНаГога...

''Мъжът'' хвърлил камъчето откъм ул. Вашингтон.

От организацията подчертават, че случилото се е само дни преди Международния ден в памет на жертвите на Холокоста - 27 януари.

Председателят на ОЕБ "Шалом" Александър Оскар заявява, че е обезпокоително, че не е имало реакция от страна на минувачите по улицата.


         

                    


Еврейството в своята цялост се нарича "синагога". Като деспотичен лидер на еврейската община равинът извършва обреди дава религ. нареждания, но и решава въпроси от политически военен и друг интерес. Съществуват и равини-левити специализирани в отвличания, тероризъм и революции, както Маркс и равина Акиба, който тайно организирал и водил третата голяма революция на еврите срещу Римската империя(130 г. пр.Хр.).Той направлявал въстанието като издигнал лозунга за свобода на народите живеещи под власта на Рим. След като революцията временно победила изклали много римски граждани подчинявайки се на наредбите на Бог си. Римският император Адриан, който познавал еврейската политика, а именно навика им да се преструват, че стават членове на обществото в което нахлуват, дал следната заповед на легионите си:"Дори да се закълнат че ще станат добри римски граждани и че обожават Зевс - избийте ги, ако не искате да завладеят и унищожат Рим с тайните и подли средства които употребяват". Акиба и други равини били разпънати на кръст,защото били виновни за избиването на стотици хиляди мъже жени и деца. Скоро след това Адриан бива отровен а неговият наследник Антоний Пий отменил законите му. По голямата част от талмуда е писана от Акиба, сатанинскят равин представил Талмуда като резюме на откровенията, дадени от израелският бог на Моше. Както твърдят фанатичните талмудисти, нищо по важно от това не е писано в Библията. Фарисеите или членовете на кагала, кехила планират проникването на еврите в различни политически партии от краина левица до крайна десница, а също така и във всички институции и организации на нацията в която са нахлули. Останалите евреи са длъжни да се подчинят.

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_29…

             


Книга на пророк Исаия:

60.10 Тогава синове на другоземци ще градят стените ти, и техните царе - ще ти служат;...

60.11 И твоите порти ще бъдат всякога отворени, няма да се затварят ни денем, ни нощем, за да се принася при тебе имотът на народите и да се довеждат техните царе.

60.12 Защото народ и царства, които не поискат да ти служат, ще загинат, и такива народи ще бъдат съвсем изтребени.

Такава е програмата, заложена в дълговременната памет на дезинтегрирания биоробот, която той, след разселването си и внедряването си сред други народи, изпълнява векове наред. Т.е. по време на Синайския „туристически поход” е била създадена специфична армия, въоръжена не с лъкове и стрели, не с копия и мечове, а с информационно оръжие – доктрина за поробване на страните и народите посредством лихварство и други средства за измама. И тази войска постепенно била разселена по целия свят.

А равините – това са „пастири”, които с „камшика на иудаизма” пасат тази войска, този колективен биоробот, носещ в себе си програмата за постигане на световно господство. Но и „пастирите” не са свободни, и те имат господар. Ако отново се обърнем към „Свещената книга”, ще видим, че от всичките 12 „равни” Израилеви колена, има едно доста „по-равно” от останалите – „левитите”. Кои са те? Това е древноегипетското жречество, които тихо и кротко се е скрило в Левиевото коляно. По-подробно за всичко това е разказано в статията „Синайски „туристически поход”. Именно левитите имат достъп до „светая светих” на древноегипетското жречество, и именно те дават тълкования на „свещенните писания”. Че това е именно така, свидетелства едно откритиена съвременните учени: „Група изследователи от Израел, Канада, Англия и САЩ, извършвайки огромно количество изследвания, публикува резултатите в списание „Nature”. Изучавайки наследствената информация на равините в общината на евреите-ашкенази (Централна и Източна Европа), учените се убедили, че всички свещенници, даже в отдавна разделени съобщества, действително произхождат от един човек по мъжка линия. Генетичната разлика между свещениците и тяхното паството в местната община е много по-голяма от разликата между равините на отдалечени една от друга диаспори.” (вестник „Новый Петербург”, 1997г.)

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_77

            


Онези, които са запознати с източното учение за чакрите (енергоинформационните центрове на човешкия организъм), твърдят, че чакрите започват да работят последователно в течение на първите две седмици след раждането на детето. Според тях, обрязването на осмия ден нарушава задействането на сърдечната и по-висшите чакри, отговарящи за любовта и висшата духовна и интелектуална дейност.

И обрязването в по-късна възраст, както правят мюсюлманите в историческия ислям, нарушава информационния фон на работата на главния мозък, доколкото определена част от неговите многофункционални зони се оказва претоварена с обработката на информация, идваща от постоянно откритата (което е противоестествено) глава на половия член. С други думи разумът се притъпява от сексуално-инстинктивна информация. Между другото, в Корана няма препоръки за „обрязване на крайната плът”. Напротив, там има стихове, които могат да се разбират като неугодност на обрязването. Например Сура 4: „117...те призовават само сатаната, отстъпника. 118. Прокле го Аллах и той [сатаната] рече: “Кълна се, ще отнема определена част от Твоите раби, и ще ги отклоня от пътя им (...) ще им заповядам, и те ще изменят творението на Аллах! Който взема за застъпник сатаната и пренебрегва Аллах, той е претърпял явна щета!”. Коментариите и тук са излишни.

Тогава кой и защо е замислил и реализирал това на практика? Това е било направено по замисъла на древноегипетското жречество, което се е нуждаело от специфична неразсъждаваща, лесно внушаема армия от биороботи за осъществяване на плановете си за установяване на господство над цялото човечество.

Биороботът не може да действа самостоятелно. Той има нужда от програма. И тази програма била дадена на „обрязаното” племе по време на Синайския „туристически поход” под ръководството на „екскурзовода” Моисей. Най-вероятно истинският Моисей е бил унищожен. А псевдо-Моисей разкарвал нещастните хора из пустинята цели 40 години! Защо? В условията на горещина, жажда и други проблеми, старците бързо умирали. Онези, които се раждали, не се възпитавали от приказките на своите баби и дядовци. С други думи: прекъсвала се връзката между поколенията. Появили се „Иванчовци, не помнещи своя род” (Виж КОментар 3). Те не работели. Хранели се наготово с манна, която се доставяла нощем на предварително определени места по заповед на жреците. И само „жрецът-екскурзовод” лъже-Моисей знаел накъде трябва да се върви, за да се стигне до поредната купчина „манна небесна”

С какво се занимавали всички тези хора в пустинята? Ами ето с какво. Денем – марш на скок из пустинята. Вечер „жрецът-екскурзовод” провеждал занятия по „бойно-политическа подготовка”. Какво им е преподавал? Да почетем по-нататък в „Свещената Книга на всички времена и народи” – БИБЛИЯТА.

Второ(БЕЗ)законие:

4.1 И тъй, Израилю, слушай наредбите и законите, които аз [днес] ви уча да изпълнявате, за да бъдете живи [и да се размножавате] и да отидете и наследите оная земя, която Господ, Бог на вашите отци, ви дава [в наследство];

23.19 Не давай на брата си (по контекст - на иудея) с лихва нито сребро, нито храна, нито нещо друго, което може да се дава с лихва;

23. 20 на чужденец (т.е. на не-иудея) давай с лихва, а на брата си не давай с лихва, за да те благослови Господ, Бог твой (т.е. дявол, ако препоръките се оценяват по съвест) във всички твои работи в земята, която отиваш да я завладееш.

28.12 и ще даваш назаем на много народи, а сам не ще вземаш назаем [и ще владееш над много народи, а те над тебе не ще владее...

            



КОБ Глобален Надиудейски Предиктор

В тази система на управление всичко е йерархично: най-отгоре са съвременните левити във вида на световното окултно правителство. По-надолу е равинатът – идеологическото управление. Още по-надолу е еврейството – като периферия и сляпо оръдие на своите господари. Изобразената схема е съставена на базата на много източници, в това число секретни документални филми на КГБ, станали достъпни след 1991г.

За разширяване на социалната база етническият произход при евреите се определя по майчина линия. Чрез този принцип успешно действа т.нар. „институт на еврейските жени”. Ако руснак се ожени за еврейка, децата от този брак се считат за евреи, с всички произтичащи от това последствия. Всеки читател, изхождайки от собствения си житейски опит, би могъл да се досети за примери с изводи. Но в качеството на впечатляващ пример ще посочим, че княз Владимир-Красно Солнышко бил извънбрачен син на княз Светослав и еврейката Малка. Така че, инициативата за покръстване на Русия в иудо-християнство, с едновременно унищожение на руското национално жречество, не се е родила на пусто място. До какво е довело това свидетелства историята на нашата Родина, изпълнена с поредица междуособици, раздори, войни и страдания на народа. А т.нар. „еврейски въпрос” като демоклеев меч непрекъснато виси над всяка непокорна глава.

Когато еврейството не си изпълнява ролята както трябва, или я изпълнява твърде явно, от това оръдие се отървават, умело прикривайки същността на ставащото. На първо място това става чрез изкуствено раздухване на антисемитизъм и организиране на еврейски погроми. Лошите, станали ненужни биороботи се унищожават с ръцете на „възмутената” тълпа (по-точно казано „специално възбудената” тълпа). Глобалният Предиктор – Паразит не съжалява за тях, той има отработена технология за създаване на нови биороботи, които ще изпълняват поставените задачи по-добре от предшествениците си.
              



Кои и как пръкнаха българските олигарси? Защо Москва и Анкара определят външната и вътрешна политика на България?

Всеки може да види имената на българските олигарси, само като чукне в Гугъла с ключово име"Български олигарси". Олигарси има във всяка наша управлявала прехода партия. Най-много олигарси има БСП- 36 броя, всички са смесени руско-български олигарси започнали с начален капитал от „склада на БСП“- „Мултигруп“, оперират руски пари дадени от КПСС на БКП и почти всички влизат в ръководните структури на партията.
Пеевски е олигарха на ДПС също започнал от Мултигруп, той се счита за „склада на ДПС“, в който се „скрити“ крадените капитали от ръководството на ДПС през време на тяхното съвместно управление с майката на ДПС - БСП .
Олигарсите на СДС са наредени около трапезата на Костов в неговата партия ДБС, произведени за олигарси през време на управлението на СДС 1997-2001 г. и те започнали с капитали дадени им от „Мултигруп“.
Двойката „Бойко и Цветелина“ е олигарха на ГЕРБ и най младия олигарх сред останалите, но това не пречи да бъде и най-богатия олигарх на България, станала такава благодарание на 9 годишното управление на Борисов в трите му правителства. Същата също е започнала банковия си бизнес с начални капитали от „Мултигруп“
Симеон Кобурготски е олигарха на НДСВ с подарени от БСП държавни имоти за вярна служба. Марешки е олигарха на „Воля“ , започнал също с начални капитали от „Мултигруп“. Той стана олигарх на гърба на българските потребители, понеже заедно с руския олигарх Валентин Златев източва „Лукойл“ под закрилата на Бойко Борисов и неговите охранителни отряди.
Симеонов /Хаджиев са олигарсите на патрЕотарите и те започнали с начални капитали „Мултигруп“.
Всички олигарси имат едно общо - започнали са с капитали на „Мултигруп дадени им от БСП и всички наградени със званието „мултаци".
Мултигруп се счита за " склада" на БСП от където са захранени с начални капитали всички олигарси и техните партии. А тя от началото е запълнена пари крадени от последния елит на БКП около Луканов. В нея са влезли пари от взетия от Луканов и сие държавен външен дълг 1985-1989, от изчезналия в първото правителство на Луканов 2 милиарда държавен резерв и 25 тона злато, от първите приватизации на БСП на външно търговските дружества, също и руски капитали дадени от КПСС на сателита и БКП- БСП.
Най силни са олигарсите на БСП и ГЕРБ, за това и партиите им са най големите. Олигарсите на БСП владеят цялата икономика на страната и се считат за “производствени олигарси“. Двойката олигарси на ГЕРБ са финансови олигарси, владеят цялата финансова система на страната- банките и държавната каса.
Всички олигарси започнаха като поставени лица на последния елит на БКП около Луканов и неговия кръг „Монтерей“, създали партия БСП. По късно, когато придобиха огромна икономическа мощ, те се откъсната от майката партия- БСП и започнаха да правят свои партии и да се бият помежду за делба на икономическата трапеца на Блъгария. Някои от тях се пишат партийно „независими“ като двамата руски олигарси, назначени лично от Путин- Валентин Златев на "Лукойл" и Сашо Дончев на "Овергаз".
В последно време се с наблюдава окрупняване на олигархичните капитали, каквото направи олигарха на ГЕРБ като се съюзи с олигарха на ДПС- Певски и станаха най силното олигархично обединение.
Обединението „Борисов-Пеевски“ е насоченото срещу олигарсите на БСП в битката с тях по делба на икономическата и държавната хазна на България.

Олигарсите са продукт на новата неолиберална обществена система в която живеем последните 30 години, характерна с глобалния пазар движещ стихийно капиталите без правила и национални рамки. В системата на неолиберализма важи правилото "Който дава парата, той води хорото!" . Глобалният пазар в настоящия я си вид облагодетелствува по силната икономика, тя дърпа капиталите и националните богатства на по-слабата икономика в своите банки и по този начин окупира икономиката и отнема държавния суверенитет на страната.
Неолиберализма и неговия глобален пазар бе за първи път издигнат положение на държавна идеология в САЩ с качването на Рейгън на власт и това стана не случайно. Тогава САЩ беше най-силната икономика в света и с помощта на глобалния пазар САЩ започна да прибира парите и националните богатства на останалия свят в своите банки.
Новата система бе донесена у нас след 1989 г. от последния елит на БКП, създал първите си партии БСП и СДС. Те направиха американския икономически план „Ран Ът“ и с него вкараха у нас американския икономически, политически и социален неолиберален капиталистически модел. В него капиталите определят поведение на партии и политици, държавата се управлява от едрия олигархичен капитал.
Първо модела бе вкаран в Русия по време на „горбачовата перестройка“ с постановление на КПСС „за преминаване от непазарна икономика към пазарна“ и заменяне на стария модел „социализъм“.
След това КПСС, която имаше „водеща и мъдра роля“ в бившата комунистическа система наложи модела на сателитите си комунистически партии в бившия комунистически лагер.
В САЩ държавата се управлява от едрите олигархични корпорации, а в Русия на мястото на американските корпорации , КПСС измисли олигарсите - всички излъчени от последния елит на КПСС.
Моделът се затвърди в 25 годишния режим на Путин, повтарящ стъпките на Сталин, но вече облякъл капиталистическата дрешка и превърнал бившите комунисти в едри капиталисти- олигарси.
В бившата комунистическа система Русия е най богатата страна с огромни природни богатства , за това и стана най силната икономика. КПСС раздаде на останалите комунистически партии от системата руски капитали и с тях родиха местните олигарси.
Така се роди у нас и първия олигарх - групата „Мултигруп“, която захрани с капитали местните олигарси, чийто пък капитали родиха и финансират всички партии.
В „Мултигруп“ руските капитали бяха преобладаващи. Руските олигарси и парите им, като представители на най-богатата страна в света Русия, са по силните. Един руски олигарх има мин. 20 милиарда долара богатство, а българския олигарх мижавите няколко стотици милиони до максимум 1,5 милиарда. Ето защо от тогава на всички наши партии и техните олигарси конците им се дърпат от Москва.
Казват, че нашите смесени руско-български олигарси надхвърлят числото 38. Повечето от тях са поставени лица на генералите от последния елит на БКП и тяхната ДС. Те си изработиха свой политически служинажен двор от 1000 български политици и техниите партии ,поставили се в услуга на интересите на олигарсите.
Отделно ДС на последния елит на БКП предвидливо скрои силовите групировки - ИПОН, ВИС, СИК по италианския мафиотски модел ги предаде в ръцете на един от генералите - Борисов, да охранява с тях мръсната съвест и богатствата на новите капиталисти-олигарси.

Олигарсите и техните партии отварят вратите на България за капиталите на своите "братя" по комунистическа линия - руските олигарси, и на своите братя по турска линия- Ердогановите олигарси , да идват и завладяват икономиката ни.
Руските олигарси изнасят капиталите си в американски банки, с това подпомагат американските олигарси да ги въртят и умножават и пълнят с руски пари американската държавна хазна.
Отделно руските олигарси изнасят заедно със своите и парите на нашите олигарси и изпразват както руската, така и нашата хазна. По начин помагат на американската олигархия да цъфти и процъфтява, без тя да има физическо присъствие у нас и без да си мръдне пръста.

Същото става с турската олигархия у нас и нейния пръв олигарх Ердоган. Българската икономика бе унищожена и разграбена през бандиския ни преход спретнат от всички управлявали партии и по правилата на новата неолиберална системаа. През това време в съседка Турция, Ердоган роди също авторитарен режим по подобие на Путин с нова неолиберална система по подобие на САЩ, но сложил исляма на мястото на сталинисткия комунизъм.
Турция по време на Ердоган силно разви оръжейните си производства, издигна се като по-силна икономика от тази на България и турските олигархични капитали започнаха да навлизат у нас.
Ердоган е известен с това, че щедро дарява политици на други държави да му прокарват политиката. Нашите дълбоко комумпирани политици сочени в Европа за най голямата политическа мафия, по "братска турска линия“ отварят вратите на държавата ни за турските олигархични капитали да завземат икономиката ни и изкупуват земята ни, като по този начин пълнят турската хазна, като изпразват българската и отнемат националния суверенитет на държавата ни, предават я без бой на средновековно сатрапския ислямистки режим на Ердоган и неговите пъклени планове към нас.

Идея за България/Idea for Bulgaria

         

     

             




             


Тъй като много китайци, японци, виетнамци, живеят в чужбина, дългоносия вид евреи масово встъпват с тях в бракове с чипоноси азиатци за да се получат правоноси деца - но с ционистки черва!

След това се завръщат в Азия и постепенно заемат власта в Китай, Япония, Виетнам, Камбоджа, Индонезия, Филипините.





Не “осветявай” там, където не е нужно, не се включвай в “игра” с изгладнели ловни кучета или улични котараци служители на Ариман!

              


Вашите тела имат предпрограмирано съзнание, и именно то е водещото в огромната част чоловеци. Над 97% със сигурност! Мозъкът с цялото му анализиране и цялото социално програмиране е направен за да работи by design, той е просто машина четяща оригиналният source code, който е стриктно пред-програмиран.

Щото има и овче подсъзнание, има и телешко подсъзнание, то е същото! Това е програмата, или по-скоро нейният source code...Езикът, на който е написана служи на машината, която я чете, в случая телешкото колективно съзнание, или човешкото, все тая от определена гледна точка... :)


Гледайте на себе си като на компютри амигос, това би ви дало много козове за собствената ви реалност.

Масата хора просто не могат да download-над информациите от подсъзнателното, защото са....стари машини, и просто не са способни да четат междуизмерен език на програмиране.

Боравене с общото подсъзантелно, чисто и просто е задънена улица за огромната част от човеците. Не, че определени техники и методи не са оперативни, напротив, оперативни са и то много, но тук имаме в предвид засядането в концепти и идеи... Друга мъъъничка част обаче има капацитета да влезе, да извлече и да излезе без да заседне, и това е така, защото тази малка част от човечеството е на друго инкарнационно ниво...


           



Хайку дар за Абрахманците



"Ти от клетката избяга.

Крилата ти разперени в размах.

Не чакай - полети Сега!...

...Aко е леко твойто БА


                    


Механизацията на смисъла е рептилоиден процес и днес го откриваме във всичко.

Съдържанието на нещата е сведено до тяхната опаковка (буквално и метафорично). Култивирането на вкусове е станало задача номер 1 на химическата индустрия, а ние сме опитните зайчета, като с радост си плащаме за това.

Днес ние колекционираме неща, събираме ги. И физически и абстрактно. Ритуализираме все повече и повече. Уеднаквяваме все повече и повече. Събираме вкусовете бълвани от поточната линия. Cappy круша, Cappy вишна, Cappy ябълка, Cappy с вкус на дъвка, Капи Вишна Харе Кришна...! Ок, разнообразието е една от главните причина Висшите Аз да изберат тази планета.


Разнообразието започва да се превръща в самоцел, то е механизирано, не е резултат от естествения ход на нещата.

Разнообразието е просто поредния абстрактен продукт (в смисъла на резултат от даден мисловен модел реализиран в комерсиална посока). То не е нещо, което може да се продаде, но е нещо, което може да се предложи. А предлагането е стожера на комерсиализма, нали така? Разнообразието е необходимо на Системата, защото то я поддържа жива, поддържа интереса към нея. То не я обогатява духовно, не я отваря за смисъла (опитвам се да не преигравам с тази абстрактна дума), не я прави достъпна за философски дискурс. То просто е там, защото има една точна функция: да събира около своята гравитация добитък. И добитъка е привлечен от хилядите цветове, вкусове, абстрактни идеи, които може да си купи (но не и притежава). Добитъкът е този, който прави валидно механизирането на разнообразието. Добитъкът е колективно явление. То се състои от единици (най-вече любимци – тела без Висш Аз), но има колективно съзнание. Да, единиците имат свободата в рамката на това дали обичат червени или зелени опаковки, но и двата вида са на една и съща марка. Така че за какъв избор говорим изначално тук?

Системата взима дадена концепция и я механизира. А добитъка следва това, защото той иска да е част от Системата

    


• Когато не изискваш нищо от света, нито от Бога. Когато не искате нищо, не търсите нищо, не очаквайте нищо, тогава върховната държава ще дойде при вас неканена и неочаквано • ~Nisargadatta

               



"Всяка съпротива, която е отблъсната, всяка зла мисъл, която е овладяна, всяко желание, което е подтиснато, всяка горчива дума, която се отхвърля, всеки благородно стремеж, което се насърчава, всяка възвишена мисъл, която се култивира, допринася за развитието на воля, добър характер и постигане на вечно блаженство и безсмъртие "

- Шивананда Сарасвати


               



Детето се ражда в онзи ден и в този час, когато небесните лъчи са в математическа хармония с неговата индивидуална карма. Шри Юктешвар

Преди да се роди в нереалните светове на Мая, детето се ражда (от всепревличащата любов на татко Рама и мама Сита) във финните светове на Омая..

         


"Има много астрални планети, изобилствуващи с астрални същества." ~ Шри Юктешвар

Същества с невъзстановена земна карма не се допускат след астрална смърт, за да отидат във високата причинна сфера на космическите идеи, но трябва да се прехвърлят от физическия и астралния свят. Шри Юктешвар Гири


                 

Болката и удоволствието са преходни; издържайте на всички дуалности със спокойствие, като в същото време се опитвате да премахнете тяхната власт. Въображението е вратата, през която навлиза и болестта, както и изцелението. Не вярвайте в реалността на болестта, дори когато сте болни ... Силата на неизпълнените желания е коренът на цялото човешко робство.

Шри Юктешвар Гири

Болката и скръбта са последствия от неправомерно поведение. Те всъщност не са зли. По-скоро те са непосредствено доказателство, че вечността не може да бъде компрометирана. Когато човек правилно води себе си, целият свят се трансформира и божествената цел се разкрива.

~ Manly P. Hall (Търсене на чиста земя 1970, стр. 11)

В плитчините хора риби от малки мисли причиняват много бъркотия. Докато в океанските умове, китовете на вдъхновението едва успяват да направят глупост.

- Шри Юктешвар Гири


              



[Тази вселена е разделена на четиринадесет сфери, седем Сварги и седем Патали.]

Тази вселена, описана по такъв начин, започвайки от вечната същност, Бог, надолу към грубото материално творение, е разделена на седем различни сфери, Сварги или Локи.

а) Сатялока е най-важната от тях, сферата на Бог – единствената Реална Същност (Сат) във вселената. Никакво название не може да я опише, нито нещо от творението на Тъмнината или Светлината може да я определи. Затова тази сфера се нарича Анама, Безименната.

б) Тапалока е следващата по ред, сферата на Светия дух, който е Вечното Търпение, понеже остава завинаги необезпокоен от каквато и да е ограничена идея. Понеже тя е недостижима дори от Синовете Божи като такава, тя се нарича Агама, Недостъпната.

в) Гяналока е следващата, сферата на духовното отражение, Синовете Божи, където се създава идеята за отделното съществуване на собственото Аз. Тъй като тази сфера е отвъд разбирането на всички в творението на Тъмнината (Мая), тя се нарича Алакшя, Неразбираемата.

г) Махарлока е след това, сферата на Атома, началото на създаване на Тъмнината, Мая, от която Духът е отразен. Това, свързващото звено, е единственият път между духовното и материалното творение, и се нарича Вратата, Дасамдвара.

д) Сварлока е около този Атом, сферата на магнетичната Аура, електричествата. Тя бидейки характеризирана с отсъствие на цялото творение (дори на органите и техните обекти, фините материални неща), се нарича Махашуня, Великият Вакуум.

е) Бхуварлока е следващата, сферата на електрическите качества. Тъй като в нея липсват напълно грубите вещества на творението и е налице наличието само на фини материи, тя е се нарича Шуня, Обикновеният Вакуум.

ж) Бхулока е последната и най-долна сфера, сферата на грубото материално творение, която е винаги видима за всички.

Тъй като Бог създаде човек по Свой образ и подобие, затова човешкото тяло е подобно на образа на вселената. Материалното тяло на човека също има седем жизнени места в себе си, наречени Патали. Човек, обръщайки се към своя собствен Аз, и напредвайки по правилния път, възприема Духовната Светлина в тези места, които са описани в Библията като седемте църкви; светлините като звезди, виждани там, са като ангели.

Виж: „И като се обърнах, видях седем златни светилника и сред седемте светилника един, подобен на сина човечески…” „И имаше в десницата си седем звезди…” „Седемте звезди са ангелите на седемте църкви и седемте светилника, които видях, са седемте църкви.” (Откровение, гл.1, ст. 12, 13, 16, 20)

Гореспоменатите седем сфери или Сварги и седемте Патали съставляват четиринадесетте Бхувани, четиринадесетте стадия на творението.

              

Освен този свят с висока плътност съществуват светове от друга плътност, невидими за обикновеното око, но не по-малко реални от този, населени с безплътни живи същества, в това число и с тези хора, които вече са изоставили старото, болното, износеното физическо тяло ( хардуер ) и продължават да живеят в по-ефирен свят ( който според доста ограничената тукашна гледна точка бива наричан задгробен ), в тяло с по-малка плътност.

            

Елементарните частици, а следователно целият заобикалящ ни свят, съществува само когато го гледаме.Светът, в който живеем, нашата всекидневна реалност всъщност е само илюзия, наподобяваща холографско изображение.
Под нея се намира по-дълбокият ред на битието – безпределното и начално ниво на реалността, от което се раждат всички обекти и включително видимостта на нашия физически свят, аналогично на това как от парче холографска лента се ражда пълно изображение. Или по-просто казано: светът, в който живеем, е холограма на явления и събития, имащи място някъде в далечните, възможно много далечните дълбини на Космоса. И също е възможно тези явления и събития да не се случват в действителност, а просто да действат по предварително подготвен сценарий във вид на холограми на Земята.


           


Ние сме във физически вакуум, който се изучава от науката. Този вакуум е кристал. Той се намира на 0 градуса по Келвин и естествено при тази температура всяко вещество е кристално ... А преди няколко години тази форма на вакуум беше доказана от съвременната наука и след пресоване на вакуума с голям напор се получи именно метаматериал. Има и негови снимки.

И в този кристал, с помощта на светлина, гама кванти, са прогорени области, които се явяват химически елементи. С помощта на тези химически елементи се записва структурата на материала. Човекът се записва по същия начин. Самият човек е записан от същите химически елементи, които са организирани на езика "ДНК". Този език е езикът на ДНК, абсолютно същият - както например, в компютрите са компютърните езици.


Следователно се получава такава система. Има някакъв Демиург, чието име все още не знаем, но той е "надсистемен". Няма да го узнаем, защото сме вътре в него. Този Демиург има "дисково пространство", условно - "мозък". Този "мозък" е физически вакуум и всички физически обекти са вписани в този физически вакуум с помощта на компютърния език. Следователно, цялата ни реалност е компютърна игра, в която съществуваме по волята на това същество, което е Демиург по отношение на нас.

Ето защо нашият свят е в буквалния смисъл на думата - "Матрица", и тази "Матрица" може да произведе някои неща, които не разбираме, които можем да пренебрегнем и да не осъзнаваме. Но ако заемем позицията на този Демиург, всички ние ще я видим абсолютно като във филма "The Matrix" и абсолютно така, както на всеки компютър".

И така - в края на краищата, нашата реалност дали е "виртуална"? Отговорът на този въпрос може да даде само допълнително изследване на характеристиките и законите на нашия свят. И поне част от съвременните изследователи вече ни дават положителен отговор по този въпрос.


           

Тази вселена е орган на някои големи същества и ние сме като микроби, живеещи в структурите на клетките им,като същата тази вселена е една клетка от друга мега-вселена и т. н

            



"Вие създавате реалност/илюзия/ и илюзията/реалността/ създава вас"











Емигриралите еврейските семейства в САЩ бяха контролирани от семейства с използване на перорален Талмуд и този факт с формата на бизнес културата на САЩ, докато в Съветска Русия остана еврейската общност която прилагала "по-човешки", оформен написан от мъжете - Хасиди, Талмуд.

Така по-добрите - руските йудеи - се занимавали с робо-търговия на склавени, а по-лошите - американски евреи и саки(хамити) - се занимавали с търговия на негри. Последвалата враждебност между Съветския съюз и Съединените щати произтича от различните тактики общество, определени от закона, използван от елита на тези страни. Вероятно има две световни еврейски мафии, които прилагат на практика - изповядват - своите права. И на това се дължи световният театър за гоите.


Най-голямата трагедия, според Кабала, е, че езичниците с присъствието си водят цялата вселена в дисбаланс и объркване поради узурпиране на част от властта. Задължението на всеки евреин е да "поправи" щетите, да прави всичко възможно, за да се възстановят евреите към позиции на власт и влияние.

Ако гой направи добро на евреин, то богоизбрания паразит трябва да направи му зло за да се възстанови равновесието ИН- ЯН във Вселената.

      


Човечеството да има предвид, че е контролирано от този ужасен еврейски мит. Евреите вярват, че ако техните души са застрашени могат да убиват в името на техния Бог.


             


Не Бог е казал на Авраам да убие сина си като тест за лоялност. Това е крещяща лъжа на злия еврейски дух, който върти негативизъм в митове за сътворението, за да получи политическа власт. Всички не-евреи трябва да видят тази история с отвращение и презрение всички мислещи хора да видят тази история като източник на еврейската психопатия.

Еврейската религия е неистинска а техните духовни истории са самото чисто зло изразено чрез равинското его, но също така, тя очевидно е миш-маш от реверсирани духовни учения на някой друг. Авраам не е истински еврейски патриарх, защото името на човек Авраам е много очевидно антипода на Брахман а тази религия предшества юдаизма с хиляди години. Господ ЯХОВА не може да бъде Бог Създателя, защото Господ на евреите е бог на войната разрушител, който убива и убива и убива.


Как може да се преборим с еврейската реалност? - този постянен холокост чрез войни. Когато отменим еврейската магия която притежава европейските умове? Смъртта ще е единственият изход за европейците, освен ако не се преборят с юдо-християнската магия с която ги заслепява еврейството.
Когато чрез нашите действия отречем еврейската религия като причинно-следствена? Когато започнем да преследваме всички онези, които принуждават нациите да воюват,... война след война за еврейското господство? Кога ще се осъди Израел за 911 и ядрената провокация във Фукошима? Аз ще ви кажа кога. Ние ще дематериализираме Израел, веднага след като получим нашите топки обратно. Първо трябва напълно да отхвърлим евреите и тяхната религия, тогава ще намерим волята си, за да оцелеем, тогава ще действаме по волята си за да приключим с:

Центъра на еврейската власт, Ерусалим;
Трите глави на змията - Русия, САЩ и Англия;
И центъра на ционистите банкови евреи ЦИОН- Щвейцария.

Това ужасно заклинание на Абраханизма убива света.

Не е имало старозаветен(стари топки) Авраам, защото характерът е откраднат от индуизма.

Не е имало и новозаветен(нови топки) Исус, защото този характер също е бил откраднат от Гита.

The Holy Bible не е свят, това е черна магия заклинание за вземане на ада в нашия свят и ние трябва да я изтрием от нашите мисли. Начинът на действие на евреина е чрез обръщане/реверсиране на реалността, Брахман в Абрахман..

Brah · мъж brämən /съществително в индуизма) крайната реалност в основата на всички явления. Какво е очевидно, че базовата реалност към илюзията за живот е това, което съвременната физика описва като квантова пяната. Модерната физика на частиците е свързана и доказана в индуизма, (Дейвид Бом осъзнах, че това обяснява царството) сега много физици казват, че светът това е симулация, че Вселената е съзнание, изразено в някои гранд холограми. Брахман замесва квантовата пяна, от която произтича цялата материя в холограмата.


                  

        


           


Тесният и труден път между Сцила и Харибда/Полицията в САЩ.

Има случаи, в които полицаи спират очевидно пияни и дрогирани шофьори. Но последните ако се държат почтително и съдействат на полицаите им се разминава само с предупреждение и отвеждане с линейка до болнично заведение, където ще бъдат държани, докато премине действието на опияняващата субстанция.

Но ако им противоречат...

(Ариман се обажда във всяко потропване на полицейските палки по стъклото на колата. Показва, че играта е загрубяла и ще загрубее още повече, ако се оспорва княжеството му в този свят. Всячески показва на Луцифер, който е по-нискостоящ в йерархията, че е крайно време да отстъпи. Но Луцифер едно си знае и едно си бае. С всичката надменност и фантастност, на която е способен, продължава да си стои в купето на колата и да обяснява на полицаите: — Аз съм суверенен гражданин!… Нямате право да трошите собствеността ми!… Нямате право да ме арестувате…)

....даже да не са се провинили ще попаднат в ареста, докато чакат съдебно дело. Ако нямат пари за пускане под гаранция, могат да останат там месеци наред — сред всевъзможна паплач, включваща изнасилвачи и убийци. На самото дело съдията ще прочете рапорта на полицаите, които несъмнено ще споменават, че „индивидът“ или „личността“ (или както там се самоопределя) не е съдействала на органите на реда, възпрепятствала е дейността им, а на всичкото отгоре е оказала съпротива при ареста.

Има клипове, в които полицаи намират наркотици в колата. Ако провинилият се не създава проблеми и не залитакъм Харибда (Луцифер), за да дразни Сцила (Ариман), също му се разминава с предупреждение. Някои полицаи пред камера заявяват, че не са съгласни със строгите мерки на държавата срещу по-леките наркотици и често се възползваха от правомощията си по лична преценка да не арестуват провинилите се, ако наркотиците са в малки количества (само за лично ползване) и очевидно не са предназначени за търговия.

Изводите и поуките
за тези, които се учим от чуждите грешки:

1. Харибда може да засмуче човеците в своя водовъртеж, но не е достатъчно силна, за да погълне и скалите на Сцила.

2. Казано с антропософски термини, тъмните ангели (Луцифер) не могат да се противопоставят успешно и с благоприятен завършек на по-висшестоящите тъмни архангели (Ариман). Особено когато обстоятелствата поставят Ариман в положение да отбранява яростно князуването и властта си над този свят.

3. Казано и със светски термини: няма нищо по-глупаво от това, да се правиш на умник и пасивно-агресивно да се отнасяш към полицай(Ариман)


           


Сатурновата матричка е създадена върху основата на божествената матричка от негативна цивилизация ревесирайки словото/кодовете на холограмата за да манипулират, насочват съзнанието( което създава реалноста) към шахматната матЕрица.

Негативната извънземна програма и управляващият елит не искат земното(коренното население - бялата раса) население да се развива в по-високите честоти, както и да има достъп към достъпни за момента органични бъдещи времеви линии. За да се противопоставят на планетарния подем и да скрият течащата бифуркация, те поддържат своята желязна хватка над човечеството и агресивно насаждат всякакъв разсейващ хаос, успоредно с дневния ред на трансхуманизма.

Знамето на трансхуманизма се проявява под всяка форма на биологично залавяне и изземване на съзнанието с помощта на технологични, синтетични и цифрови методи, които се опитват да задигнат енергията на съзнанието, която съществува в органична материя.

Тази цялостна стратегия създаде набор от изкуствени честоти и технология за картографиране на мозъка, копирайки цялата божествена земна реалност във виртуалните реалности, като така се надяват да завземат пълен контрол.


           



Несъзнателно ние създаваме нежелани резултати, демонстрираме скрити желания. Това, за което не бихме искали да си спомняме. Забили сме се в шаблони, в програми. Индивидуални програми, които ни вкарват в усещане за изолираност и изключителност. Доказано е, че като възрастни ние живеем по същите шаблони, които сме възприели в детството си. Нещо от рода на кармата.

Същността на проблема при наблюдение е в това, че наблюдението се явява и творение на наблюдаващия, и това има много важни последствия за всеки, защото в момент на наблюдение на нещо или на някого ние започваме да предполагаме и създаваме.

Когато сме в състояние на страх,а страхът е много бавна нискочестотна вибрация, още повече вие виждате въплъщението на страха около вас. Всяка система за манипулиране на масите е създадена да управлява чрез страх. Опитват се да ни държат под стрес, за да се тревожим за утрешния ден и да съжаляваме за днешния. Това ни поставя в състояние на бавни и ниски вибрации. Трябва да бъдем много внимателни с това, в което вярваме за в бъдеще.

В холографската реалност, колкото повече зависим от системата на убежденията, толкова повече създаваме това, в което сме убедени, в което вярваме. Всяка мисъл създава своя реалност, която се разраства, подобно на паяжина.

Несъзнателното – това е творческа сила, която е вътре в нас и, която създава това, което е програмирано дълбоко в нас. То съществува на границата със съзнателното и то възвръща всичките ни изтрити и откраднати спомени. И да мислим, че живеем въз основа на опита, като нещо отделно от нас, което създаваме автоматически – е опасно.


            




Вселената на това ниво зависи от ума

Плазмата е газ със сгъстено съдържание на електрони и позитивно заредени йони. Удивителното свойство на плазмата е, че в това състояние електроните не се държат като самостоятелни частици. Движението на всеки един от тях поотделно и на огромното множество, взето заедно, изглежда на експериментатора напълно организирано и съгласувано. Плазмата – доскоро смятана просто за специфично агрегатно състояние на материята – поразително напомня жива и разумна електронно-йонна амеба, грижеща се за целостта си и изхвърляща нечистите примеси извън сърцевината си. В експеримент два кванта били образувани от разпада на електрон и измерени, след като се отдалечили на голямо разстояние един от друг. Изненадата била пълна – при наблюдението те се “държали” по такъв съгласуван начин, все едно “знаели” какво прави другия. Светът около нас не само зависи от съзнанието ни, той самият притежава някакъв неразбираем вид съзнание. В поведението на квантите се наблюдава такава съгласуваност, сякаш съществува непроявен ред, който да ги организира във взаимосвързана и саморегулираща се мрежа от енергия, разпростираща се навсякъде. Сякаш има някакъв “замисъл”, който на най-високо ниво организира в едно цяло всички частици във Вселената, подобно на плазмата на Бом. Този “замисъл” е толкова непостижим за ограничения ни ум, че е не по-разбираем за нас от честотните рисунъци върху холографската плака. Проявеният свят не е нищо повече от тримерна материална холография, в която ние се раждаме, живеем и умираме. Тя е удобна за нашето съзнание, но не трябва да забравяме, че е конструкция, правеща разбираема иначе прекалено сложната истинска РЕАЛНОСТ, реалността на невъобразимите честоти и енергии.

         
         


Тялото ви постоянно се регенерира.

Атомите не стареят. Те не умират. И същите онези атоми, които са съществували по времето на Големия Взрив преди около 14 милиарда години, съществуват и до ден днешен, като част от тях дори са във вас.

Всяка година 98% от атомите в нашето тяло се заменят от „нови“ атоми. Вие постоянно умирате и след това се прераждате и буквално се трансформирате на атомно и молекулярно ниво. На всеки три дни вие се сдобивате с нова стомашна стена, на всеки месец – с нова кожа, на всеки три месеца – с нова костна система, и на всяка година – с почти напълно ново тяло.

Дийпак Чопра го описа красиво, казвайки, че нашите атоми „са като мигриращи птици“. Те не са постоянни, те са напълно независими, носят се през времето и пространството и просто биват организирани в структури като нашите тела не от нещо друго, а именно от нашето енергийно поле, което ги организира точно както магнитното поле организира металните стружки, само че по малко по-сложен начин.

Никой от първичните материали, които изграждат физическото ви тяло, не остарява. Нещо повече – те постоянно се сменят. Така че се запитайте следното. В действителност вие ли сте тези, които се променят? И коя е силата, която организира тези атоми и молекули обратно там, където трябва да бъдат, и осигурява това те съвършено и хармонично да продължават да вършат своята работа, дори докато милиарди ваши клетки и атоми мигрират?

Вашето тяло не е истинското вие. Вашето тяло е просто проекция на онова, което вярвате, че сте. Ако можете да откриете, че представлявате чисто съзнание, и че онова, което наистина сте, е едно безкрайно, креативно съзнание, което проявява реалността и твори реалността съвместно с други ваши аспекти (тъй като всяко същество е проявление на безкрайното универсално съзнание, което сме нарекли Бог), тогава можете да започнете да упражнявате пълен контрол над своето тяло, здраве и живот.

Хроничните болести, заболяванията или старите наранявания, които имате в телата си, не са в действителност в телата ви – те са в умовете ви. И по-конкретно – те са функция на вашето възприятие. Атомите ви винаги се сменят, както става и с молекулите ви, но с навлизането на нови атоми и с образуването на нови молекули, и докато вие постоянно преминавате, подобно на проблясвания, от модус на съществуване към модус на несъществуване, вашето енергийно поле им казва къде да отидат, какво да правят и как да се организират едни спрямо други.

Следователно, вие носите болести, неразположения, болка и наранявания в своето съзнание и така те се отпечатват във вашето енергийно поле, едва след което те се проявяват и във вашата физиология.С времето човешките същества ще осъзнаят, че тялото е проявление на нашия най-висш аз и че ние не само можем съзнателно да проявяваме всичко в живота, но и всичко в тялото си. И един ден ще достигнем момента, когато ще можем постоянно да регенерираме тялото си по своя воля, тъй като ще живеем от полето на безкрайната енергия, и по този начин телата ни просто ще функционират на по-висока честота, така че ще можем да живеем в тях, докато завършим работата си тук и изберем да си отидем.

                


        


Знанието за закона на карма не ни изключва от изпълнението му и всеки живот е изработването на собствената му съдба. ~ Manly P. Hall (Натискът на обстоятелствата 1971, с. 5)


            


Не желаете „нов световен ред”, желаете свобода. И започвате да мислите как да няма „нов световен ред”. Щом мислите за това, вие го проявявате, въпреки, че не го желаете. Тоест, когато мислите и вярвате в нещо негативно, то го създавате. Щом вярвате, че нещо се заформя, тогава то се заформя. Така излиза, че теоретиците на конспирацията и говорещите за това са основни играчи в помощ на самата конспирация, бомбардирайки ви с „факти”, според които тя се заформя. В това отношение медиите са изключително „полезни”. Така, хората, които „осъзнават”, или се „пробуждат” за подобни явления, са тези, които го създават. Тоест, ако вие заявявате, че някой ви контролира, всъщност му осигурявате пълен контрол. Ако приемете със същата сила, че сте и Пътят, и Източникът, и Животът, то значи не съществува сила, която да ви контролира и вашата реалност се променя – в нея липсват „нов световен ред” и „контрол” откъдето и от когото и да е. Тоест, вашата задача в живота, спрямо Единното информационно поле и вас самите остава непроменена. И тази задача може да е само с една посока – Единявай и Давай… Следователно е нужно да търсите Вселенския Разум, Източника, нулевата точка, за да получите истините и директно да ги използвате практически. Така, щом получите послание от информационното поле, е добре първо да го реализирате, а после да го осмисляте като резултат. Първо прави, после мисли… Така ще сте в хармония с всичко, което Вселенският закон ни предоставя, защото предоставеното е създадено, за да ви предизвика да го приемете, без да го филтрирате или интерпретирате.
Като противоположност на това – щом четете нещо (това важи и за тази книга), или взаимодействате с холограмния свят – „първо мисли, после прави”. Така отново се учите – да определяте статистически границите си на приемане (зоната на комфорт) и да търсите начин за осъзнато излизане извън тях.

        


Слънчевия Янус- Брахма е реверсиран от левитите в Кали юга в сатурнов.

Истинското ВЕДИЧЕСКО име на "Слънцето" не "С-У.Рйа", а "Рави"(Раджа/райа Вива.сван), идещо от "AU-Ra"(O-Ra)!!
Копирането и изопачаването на името от равините(rabbi, rebbe)иде като ДИРЕКТНА атака на нагите срещу Лъвът подмяна на символи, звуци и знаци.

В Евангелията към Христос се обръщат с думата "Равви" която погрешно се превежда като "Учител", и в действителност даденото слово означава 'Ра въплащение" Това говори за това че съвременните текстове в Евангелието са синкретични адаптации на древни рамейски текстове за въплъщението на Рa, където към Те_Сий Ра_Огу = Теос_Раоху се обръщаха с "Равви". В допълнение, тъй като Христос, проповядвайки арианството си, е действал в Рим, покланящ се на Рa, много от тези, които слушаха учението му, самите те са Раями = рамейци= римляни, го приемаха за второ въплъщение на Aбог Ra, и затова го наричаха с думата " Раввин "=" Рави "=" Ra въплъщение. " В бъдеще, действителното значение на това именуване беше скрито, и сега е преведено с толерантната дума "учител".
Ще обърнем внимание, че:
Равви = Рави <= Ивар = Евер (2.4.9)
Оказва се, че ако един учител за Раите е "Рави" или "равин", то учителя за арианите трябва да е лингвистичния антагонист, т.е., "Евер". Между другото, под формата на "Ивар" думата е по-известна като прибалтийско име (например, известният съветски актьор Ивар Калминьш). Показателно е, че синкретизъм има не само в християнството, но също и в юдаизма, доколкото евреите наричат духовенството си с думата "равин", т.е. "Ра въплъщение на човек" или "Рa въплътен син", въпреки че самите те като арианите не вярват в Sun Ra. Ние предполагаме, че юдеите са били маскирани в римско време: за да не бъдат унищожени от римляните(и така унищожили Римската империя) които почитали Рa, те наричали своите духовни наставници "равини" = "рабини", а след това концепцията се "забила" и днес, самите равини не знаят защо са наричат така.

Ако Ra_Ab = "раб" е "въплъщение на Ра", то
Ар_Аб = «араб» - означава «Ара воплощение» (2.4.10)
Известно е че словото «араб» може да се произнася и във формата «арав», или «арап» (напр., «Арап Петър Велики»?) Тогава:
Арав(-ия) = Аравия = Арабия – территория, където «следват за въплъщението на Ара »


       




                           

През 376 година митреума, който е бил на хълма Ватикан е бил затворен от градският префект, а по-късно на негово място е построена базиликата Свети Петър.

Змията иска законът за "кармата", тъй като така държи душата в матрицата, ре-циклира я.
Лъвът контролира инстинктите и пропуска душата ОТВЪД матрицата.

Конспирацията на нагите и днешните змийски религии, кланящи се на Змията идва от фактът, че те из-земат функцията на Лъвът. Срещнете ли изводът, че "Слънчевият култ е асоцииран със Змията/Базилика/Василевс/ Васуки"- ТОВА Е СИГУРЕН БЕЛЕГ ЗА ПОДМЯНАТА НА НА СИМВОЛИТЕ И ЦЕННОСТИТЕ!

В 380-та император Теодосий издава указ/едикт за засилване на позициите на християнството като държавна религия. От страна на християните започва активно преследване на езичници, унищожаването и затварянето на техните църкви/храмове. Жреците на митраизма в надеждата за връщане на старите времена зазиждали своите светилища. Но много от непримирилите се с хода на историята свещеници на Митра са били убити от християните направо в техните храмове, което означава, оскверняването на светите места за цялата вечност. Заедно с последните свещеници умира и самата памет за отминалото могъщество на Митра.


             

Това е знакът на първите ристиени в Йерусалим. Изображението на менора (храмовия седмосвещник) се съединява с изображението на риба посредством звездата на Давид.Рибока - християнин най-долу в хранителната верига

"Котвата" закотвяща душата в материцата е описана в Библията

Евреи 6 =====редакция 1940г.
19. която имаме за душата като здрава и непоколебима котва, която прониква в това ,което е отвътре завесата:
20. гдето исус като предтеча влезе за нас и стана първосвещенник до века според Мелхиседековия чин.

Кога е станала подмяна на Слънцето и Лъвът(AU.Ra) с "Луната и Змията"(s.U.Ra)?

Станало е в Римската империя с помяната на трансцеденталния Митра със змея дракон Христ - Хор.

Кръстът на Константин е монограм, известен като "Хи-Ро", състоящ се от Х (гръцката буква "хи") и Р ("ро") — първите две букви от името на Христос или Хор на гръцки език.
Легендата гласи, че именно този кръст император Константин видял в небето пътувайки към Рим при своя съуправител и едновременно противник Максентий. Заедно с кръста той видял надпис: In hoc vinces - "с този ще победиш". Според друга легенда, той видял кръста насън в нощта преди битката, при това императорът чул глас: In hoc signo vinces (с този знак ще победиш). И двете легенди твърдят, че именно това предсказание обърнало Константин към християнството. Монограма той направил своя емблема, поставяйки я върху лабарума — държавното знаме на Рим, вместо орела. Последвалата победа при моста Милвиан недалеч от Рим на 27 октомври 312 година го направила единствен император. След това бил издаден едикт, разрешаващ изповядването на християнската вяра в империята, вярващите повече не били преследвани, и този монограм, който дотогава християните използвали тайно, станал първият общоприет символ на християнството, получил също така широка известност и като знак за победа и спасение.


             


Да Митра лошия а Иешуа добряка...!!!

Византийско-Римското Православие на Константин е наредило Вуду-култът за сектата наравно до Кришна-съзнание, като попадащо в "инославните" "ловци на души". Но доколкото си спомняме, Той Самия Христос-Галилейски казваше на палестинските рибари :"Елате сега да ви науча не как се лови риба, а как се ловят душИ".

16 А когато минаваше край галилейското езеро, видя Симона и брата на Симона, Андрея, че хвърляха мрежи в езерото, понеже бяха рибари.
17 И рече им Исус: Вървете след Мене, и Аз ще ви направя да станете ловци на човеци.


            

Бикът представлява съществуващите, по-горе, това, което живее в свят, където Митра е роден - Голока Бриндавана( вечната обител на Кришна в кришнаизма) ... и съдбата му е да го убие? Тавроктонията започва, когато Mitra се посещава от гарвана/Гаруда, пратеник на Хелиос (Слънцето).

             

По принцип терористичната машина на световните служби на Ариман редува фалш флаг с реални убийства...

Много скоро тази терористична машина ще започне да удря навсякъде а тя няма навик да щади дори своите собствени извършителите и привърженици. Фалшиви знамена, реални атаки и такива убийства ще станат толкова объркани заедно ... че това ще е, новия пси-он тероризъм.

ЖЕРТВИТЕ В БАТАКЛАН НАПРИМЕР БЯХА ИЗБИТИ ИЗВЪН ЗАЛАТА

Властите със сигурност използват ФАЛШ ФЛАГ атаките по същия начин, както те се използваха след Charlie Hebdo: Като извинение, за да се изключи критично мислене и несъгласие, за опазване на Синагогите на Сатана и въвеждане на полицейска държава .

Френското правителство /обикновенно използва под наем израелски агенции за сигурност/ е убило жертвите и след това да ги засаждат обратно на сцените. Това обяснява напълно защо няма реална стрелба. МЕКСИКАНСКАТА жертва е била потвърдено жива и невредима СЛЕД "стрелбата" в BATACLAN ,за да свърши обратно в САТАНИНСКИЯ TЕАТЪР НА МЪРТВИТЕ за ФОТОСЕСИЯТА. Това мексиканското момиче е взето под стража, убито, е и доведено обратно в Bataclan като са я влачили към мястото, където са я пуснали мъртва. Това обяснява следите от кръвта по пода в Батаклан, защото те са влачили убитите и са ги нареждали за фотосесия. Дали всички са избити извън залата?

Ето какво трябва да запомнят хората за атентатите в Париж в петък на 13 ноември 2015.

Bataclan концертната зала беше еврейска собственост, до 11 сеп 2015, когато еврейските собственици продават комплекса, който е семеен бизнес в продължение на 40 години.

Имаше учения, планирани и се случват на същия ден на действителните атаки и тези упражнения/учения са включени в събития на практика еднакви с това, което се разгърна в Париж, тъкмо навреме.

Ръководителите на разузнаването на САЩ, Франция и Израел обсъдиха тези "спонтанни" събития едва две седмици преди атаките.

Всички предполагаемите заподозрени са мъртви, без да се остави някаква необходимост за проучвания, които биха разкрили, който е поръчал атентатите.

Стотици хора са присъствали по време на "атаките", все още никой не е направил никакви налични снимки или видеоклипове, които адекватно да документират престрелките и бомбените атентати.

"Фалш Флаг" атаките, могат и да не се приемат за истина(осбенно ако прикриват ритуални убийства) от безмозъчните овце/гои зомбирани до такава степен че да не мислят.


             



На "Картата на терористичната атака", която принудително се показва,набива в главите на обществеността чрез медиите, е показано, съзвездието Орион. То също така повтаря местоположението на основните обекти на "Египетски цивилизация" в Гиза.Емблематичния "Терминатор" започва с Орион. Еврейските менйстрийм медии обрисуват "печата на Орион над Париж" но основната цел е превръщане на тероризма, войната в нещо нормално, всекидневие, банално и дори скучно или безинтересно.

             

Турско робство не е имало!!!

Българките са били щастливки в Османската империя
а българите мирно орали с камили нивите си и не ги вземали войници (?), докато турците воювали...

– Проф. Николай Маринов


           










Военните празници с маршовете и бойната техника, с това мисловно се поддържа състояние на война, подхранвайки с масови изблици на енергия тази същата военна реалност.

Ако там се вкарат огромни количества енергия, тя може да се използва и като вид резервоар в интерес на създалите тази реалност за всякакви техни нужди.

Достатъчно за целта е да се навърже тематиката, да се активира препълнения резервоар и да се настрои честотата на предавателния канал.
В качеството на проводници са живите хора, които използват еднакви емоционални вълни за старото и новото събитие!
 





Исус бил арамеец (признат факт и от самия Папа Франциск при срещата му с Бенямин Нетаняху в Израел), а арамейците са....войни на АРУ, докато рамейците са войни на РА.

Дори самото название на Арамейците идвало от името Румен - Ару(ъ)мейци.

АРУмейци - служители на АРЪ/АРУ а Румен е обратното на аРумен, т.е. служител на РА

Синовете на Сатурн са МитРа и АраманАриман, след като Сатурн е завладян от негативна цивилизация култа към Митра/Сура или РА е заменен от култ към брат аСура аРа-Ариман/Сатан

              


Фигура 13 Разпъването на Свети Петър в обърнатия кръст - "котва", така е по-удобно да се втурне направо към ада в ядрото на Земята, където е неговия "бог" - дракона змия Хор-Христ.

Човешката Ка отива към ядрото на Земята - където е материалният Хор, а къде отива неговата Ба

Душите с по тежко Ба- като например поклонилите се на аБрахманските религии и масони под 33 гр. се поглъщат от дракона змей Архонта и той ги връща чрез своята полова сила обратно в световете на Била сварга на случаен/хаотичен принцип.

Душите покланящи се на Духа на Луната, Йис_Ара се привличат от Сивите в куха сфера във вътрешноста на Луната/Нибиру и след това се разпределят на Земята, други планети или продават в робство.

Душите на масони над 33 гр. и висши служители на Aр и Ka ( които чрез измамата на свещеничеството на Всевишния Ра лукаво обещаха на хората да владеят над материалния свят, цялата земна власт, богатство, власт и тайно знание, обещаха да направят самите хора богове, ако те им се покланят и ги обслужват с жертвоприношения, за да се хранят с човешка БА.) се прехвърлят чрез пчелни ритуали, днес чрез технологии в нови тела и продължават да циклят в мат_реалния свят, за да служат на онази старовременна змия, която се нарича дявол и Сатана, който мами целия свят; свалена на земята, както бяха свалени и ангелите му заедно с него.

Както знаем Сатана не е сам а има и подчинени демони-ангели които застанаха на негова страна. И беше свален в ядрото на земята.

И огромен брой хора, паднаха в очарованието на греха и последваха Aра и Ka в бездната на ада, като вещество, за да бъде изядена искрата от божествената им душа Ба.

Душите с лека Ба след смъртта на покойника се устремяването към Слънцето си, Ра, т.е. в Paradise/Рая.


             

Архон-а , който държи този свят в плен, изглежда като дракон . Той поглъща души , които не познава , и ги връща в света чрез своя Фалос .
- Epiphanius of Salamis -

"Утробата на Вишну" е просто Рибата "Матся", която е аватар на Самият Вишну, който поглъща душите в Трансцедентална Си Утроба си за да ги прероди в Нов цикъл в материалното Проявление.


              


Човек е направен от абог Ра с една единствена цел: да трансформира и "изпомпа" всичката Ka предлагана в Хор = Ка_Ар(-е) (първоначално, съставляваща част от Абога Ра и низвергната за бунт/метеж срещу Творца Ра вътре в утробата на Земята адското горещо ядро), същността на Eden Ба. След смъртта на един силен човек с мощно Бa генерирано от праведния му живот чрез трансформиране в човешкото сърце на материалното Ka, съдържащо се в плътта на човека, в своето потребление на растителни храни, се втурва обратно в лоното на Ра, т.е., в "Paradise/Рай"

От поколение на поколение праведните хора като "микропомпа" изпомпват със сърца животинската енергия на телата им, "тежкото" Ka и го превръщат в "леко" Ба, което в края на плътската форма на живот се устремява към Sun Ra, т.е., в Рая. Много поколения милиони хора за хиляди години трансформираха постепенно и "изпомпваха" всички "енергия на греха" Ka от адския Хор в ядрото на Земята до "леко" небесно Ба към Sun Ra.

Ядрото на земята, губейки Ka постепенно ще изтива, а живота на Земята, поради пълна загуба на Ка, като резултат от този процес ще спре. По този начин ще се сложи край на протеиновия живот в много, планети във Вселената: Pa абсорбира в себе си, въстаналите срещу себе си, превръщайки чрез човешката намеса Ка в Ба, така постепенно се разширява до тогава, докато в един момент отново не изпълни цялата вселена. Тогава отново ще установи навсякъде Pай, защото навсякъде и във всичко е Рa.

По този начин, хората са инструмент на Ра, ръката му, неговия "трансформатор" и "микропомпа" Рa, създадени специално за превръщането и последващия "трансфер" на силата на греха на Ka от Aрa в Святия Дух Ба. Ето защо човек е дуалистичен по природа: той е като съставляваща/компоненти на Ка (самото тялото употребяващо растителни и животински храни), и компонента на Бa (наричана дух, даден от Aбог Рa на човек по рождение), между които във всеки един момент и времена се води непрекъсната борба, кой ще спечели: плътта над духа, или духа над плътта.

По отношение на Словото-Рa и борба между Ка и Ба. Тъй като в момента светът е доминиран от арианския култ, ритуалите на погребение в християнството, исляма, юдаизма осигуряват предаване на тялото на починалия на Хор, т.е. погребение.

Така човешката Ка отива към ядрото на Земята - където е материалният Хор, а неговата Ба към Луната, където е нематериалната му Дух, за ново прераждане в матрицата.

Това е за да се гарантира, възможно най-много възпрепятстване на изхода на Бa след смъртта на покойника от сърцето и устремяването на Бa към Слънцето си, Ра, т.е. в Paradise/Рая.

Когато тялото се предава на Земята (погребано), Хор, разположен в ядрото на Земята, има много повече възможности за улавяне на духа Ба на починалия погребван, предаден на Земята, отколкото когато мъртвото тяло не се погребва (например, се изгаря).

Ето защо след приемането на християнството в Русия се наблюдава постоянно промяна в погребалните ритуали. Ако преди тялото е било изгаряно, след приемането на християнството, се е преминало към погребения, т. е. тялото се предава на земята, на Хор.

Докато при изгарянето на тялото, Хор вече не може да улови духа на Бa, тъй като при изгарянето на мъртвото тяло в огъня на пожара, духа Бa се отделя от трупа и, без да бъде заловен от Земята (т.е. не е погребан), се втурва към Слънцето Рa(освен ако не го подлъже фалшивата Лунна светлина).


        

Николай II (Россия) Георг V (Великобритания) кайзер Вилхельм II (Германия)

Дракона змия Хор управлява планетата чрез клонинги - клана на евреите крале(банкери) - на които КА и Ару обещаха да владеят над материалния свят, цялата земна власт, богатство, власт и тайно знание, обещаха да направят самите тях богове, ако те им се покланят и ги обслужват с жертвоприношения, за да се хранят с човешка БА

             



Минавайки през "Прусия" Итил-Астрахан дракона змия, чрез своите поддръжници "Романови" завзе властта в Русия (известно е, че рода на Романови е от Прусия)

Романови в Латинския са наречени Роман. От средата на XVII век никонианския събор е променил реда на четене текстове (вместо от дясно на ляво(както в Магурата) текстове започват да четат от ляво на дясно ), на до-Nikonian'ски прочетено името на Романов изглежда по следния начин:

Роман <= слънце _ Amor = syny_ Amar ( S) = "обикновени хора на действието на Ara"


В исляма, имаме един известен халиф Омар. Оказва се, че "Романови" - ". Синове" са неговите последователи. Гербовете на средновековните германски градове на кулите на техните катедрали и кметства (откъдето са дошли в Русия "Романови") се красят от полумесеци, както се вижда в книгите на AT Фоменко и GV Nosovskii .

Ето защо първото издание на Корана в Русия се произвежда още от първия "Романов" - цар Петър I - просто Корана именно от тогава се е появил,, той не е съществувал.

Православната църква, от една страна, хвали Pur/Пур , от друга страна тя също прославя Христос , а също и като се вземе предвид, че PUR = B a_Ar , т.е. "духовния Aр", и се оказва, че Poore е Христ :
Pur = Христ

Така Pur е въплътен в "Персия" и Христос се въплъти във Витлеем, оказва се, че "Персия" е евангелския "Витлеем":
Persia = Витлеем - не забравяйте, най-важният резултат за бъдещето.

Известната дума "пуритан", произлиза от английската дума чисто, което означава "чист".

Имайте предвид, че "катар" - също означава "чист" (от гръцки "катарзис" - почистване) С други думи, "Пуритан" е "катар", и двете думи имат същото значение. Действителното значение на думите "Пуритани" и "катари" - са тези, които са се преродили, "изчиства" на Раав в Ra и става вещ, участник на вяра в Ara.

Като се има предвид по-горе значението на думата "Персия", ние открихме, че в речта Ra може да бъде представено като " Pur_O с ( - Ia ) "", което се превежда като Pur . (а) власт, величие проследяване "

По този начин, PUR -a се възприема като Пура величие, сила, "докато това понятие на рамейски беше адско "зло", Дракона-змия индуцира Хор-Христос в Русия и Рим, в резултат на което те са престанали да се прекланят на Върховния Ра, и апелират към Aру.

          



ИМА = НЕМА

Да прочетем думата наобратно Амин = Аман = Амен<= Нема

На латиница NEMA, интересно е дали левитите са реверсирали тази дума или са я оставили в хиперборейския си вариант? Тяхното свещено име на Тетраграматон, както и магическия гръцки знак "Амен" имат числова стойност по кабала числото 99. Египтяните са го изобразили на статуята на Атина Палада за вечна трайност на Йеросалим. Знака е написан вертикално, обратно на АМЕN като числовата стоиност на буквите е във втората колона N=50, E=8, M=40, A=1. Ako проверим с махало; двете колони са РА, между буквите и между числата серия 99, всяка буква дава серията на числото което е срещу нея, числата едно над друго дават сбор 99. Египтяните още тогава са го открили и проверили с махало. Без него е нямало как да намерят формата на буквите, даващи едни и същи закони с арабските цифри.

Означава че а-Нема огледалния образ на Амен-а има значение като навеки за вечни времена(най вероятно в материята), така реверсираното Амен трябва да има обратното значение, молитва за край на материалния живот. Например обявения в Кабала за Аман очаква скорошната си кончина.


             

В КАЛИ ЮГА ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА ЩЕ БЪДЕ ПРИВЕДЕНО ВЪВ ВИД УДОБЕН ЗА ЛОГАРИТМУВАНЕ, ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМИ НЯМА ДА СЕ НАЛАГА ДА СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ, ГОИТЕ САМИ ЩЕ ИЗБИРАТ САТРАПИТЕ СИ И МОДЕЛЪТ ЗА СВОЕТО РОБСТВО - ЧРЕЗ МАНИПУЛАЦИИ.

          



ЮРГАНИЗАЦИЯ НА ФЕРМАТА

Организацията на фермата трябва да е многопланова, обхващаща всички сфери. И при това е желателно управлението й да се осъществява от самите хора, без ни най-малка намеса и загуба на енергия за управление отвън.
Един от най-главните необходими фактори е ограничаването на знанието. Истинското знание позволява да се разбере работата на мирозданието и съoтветно дава възможност за вписване в него. Вместо това е необходимо да се предложи неразбиране и породен от него страх, система от лъжливи знания ; трябва да се контролира и да се развива науката строго в нужното направление. Може да се убиват всички носители на истински знания, както това се е правело във времената на инквизицията. Освен това е необходимо генетично да се ограничи способността за мислене и осъзнаване. Най-критичен фактор е затварянето на канала за връзка с висшия Аз, за да се минимизира протичането на знания. Това се прави с помощта на генетични методи от типа на “разреждане” на ДНК с “отпадъчни фрагменти”, намаляване на броя на разклоненията на ДНК и на хромозомите.
Освен това са добавени/усилени някои елементи от типа на възела ревност/завист, а на нивото на първичните програми при мъжете е записан “неутолим сексуален инстинкт”, докато при жените често това е “ненаситност в материален план”. Първичните програми се преодоляват много трудно.
Когато науката не може да бъде удържана, тя трябва да се насочи по лъжлив път – например както е била подадена частична дезинформация от сандъка на Нютон, попаднал при Юнг. Или чрез отстояване на лъжливи теории от рода на теорията на относителността на Айнщайн. Затова технологии пък като електрониката много добре се вписват, защото дават възможност за реализиране на системата на контролирани медии, телевизия, радио. Както и да се организира система за излъчване на мобилни/Wi-fi и други вълни, влияещи на здравето…
Цялата система на обучение трябва да бъде контролирана и съответно да се подават знания, които не я рушат, а я поддържат.
Следващата стъпка е да се осигури система на неравенство и конкуренция между хората. Това се осъществява с помощта на проекта “цивилизация”. Тоест преминаване от отношения, когато човекът живее в хармония с природата и взема от нея всичко, което му е необходимо, към отношения, когато използва природата за своите цели, но самият източник се отделя от хората, въвеждат се отношения на собственост, контрол над разпределението и други ограничаващи фактори. Въвеждат се парите като инструмент за използване на труда на другите, за своего рода контрол над тях.
Необходимо е 90% от населението да се държи в състояние на полунищета – тогава те се намират в пълна зависимост от удържащите фактори. Но в същото време имат илюзията, че притежават нещо и се страхуват да не изгубят и него. На останалите трябва да се внушават ценности като кариерен растеж и илюзията на благата, с които те могат да се разпореждат и частично да разпределят, управлявайки другите. Всичко е под пълния контрол на йерархическата структура на властта.

https://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_9…


               

В условията, когато господарите на западната цивилизация се опитват да укрепят още повече процесите на деградация и самоунищожение на човечеството, организирани от тях, които стоят в основата на паразитния хищническо-потребителски начин на живот, наложен над нас с помощта на техните слуги, движещи "стадото" на послушни и безмозъчни "жертвени овце" в руслото на "нов световен ред", особено актуално стана определянето на критерия за "нормалност" на човешките индивиди, които не се поддават на зомбиращата паразитна реклама и други инструменти за манипулиране на съзнанието на човечеството, използвани от "върха" на Световната властова пирамида, за да задържат съзнанието на хората на полуживотинско "спящо" равнище.
           



Под дисциплина “разчупилите кръга” разбират способността да посрещнеш спокойно неблагоприятните обстоятелства, които не са влизали в очакванията им.

           


Случвало ли се е да имате усещане, че ви оплитат в “паяжина от думи”? В случая изразът “паяжина от думи” трябва да се разбира буквално, защото енергията на един безкраен поток от словесни форми, излъчвани от някой, обгръща аурата на слушателя, блокирайки потока от прана, с което го потапя в умора и скука, често затруднявайки критичното разбиране на онова, което се слуша.

            

"Мистикът е този, който се стреми да придобие истината и да вдигне завесата чрез развиване на сърдечната страна на своята природа. Мистикът се стреми да спечели с интуиция онова, което окултистът търси с разума."
~ Manly P. Hall


              

Jewtrix in Jew Matrix

Данъците са система, в която политиците и бюрократите присвояват пари от гражданите, за да ги пилеят най-безогледно

            


                       



Органичните портали или хора без душа

Душа в смисъл на индивидуализираната искра божествено съзнание, която остава неизменна през различните прераждания, носейки със себе си като воал различни емоционални и ментални модели и систамата от убеждения (която е причината, когато се роди в тяло, личността да не знае, че е едно с душата). Заради генетичното смесване, органичните портали (ОП) съществуват сред всички раси, макар и да не са разпределени поравно между тях. Докато човешките същества притежават божествената искра на съзнанието, която им дава способността на самоосъзнаването от "нивата" на личността до източника, на ОП им липсва тази искра и тяхното съзнание е затъмнено по отношение на нещо различно от физическия/материалния план. ОП са част от групова душа, подобна на тази при животните, която се развива, еволюира и се преражда колективно, а не индивидуално. Хората с душа (ХД) притежават уникална енергия, която се пропива в техните преживявания, опит и изразяване и идва директно от източника, ОП притежават анимирана енергия от вложената в материята есенция на източника.


  

ОП притежават само телесно съзнание и личност, но не и божествена искра или Висше Аз.
Тъй като тялото и личността не познават морал и етика отвъд социалното обуславяне или само-възприятието/само-мнението, на ОП им липсва истинска емпатия или състрадание, техните импулси се свеждат до задачите на оцеляването и изтъкването в средата, в която живеят, съзнанието на хищника. Емпатията и състраданието са само роли, които те имитират. Поради своята психологическа елементарност ОП са лесно манипулируеми и предсказуеми (дори когато са в ролята на хищник).

ОП са линейна система в съзнанието. ХД са нелинейни системи, които не могат да бъдат предсказани. От тази непредсказуемост е възможно да се прояви хаос и от него да разцъфне истинска креативност.

ОП не притежават висшите центрове, те имат само ниските три центъра и използват духовна есенция от хората с душа, за да създадат енергийна имитация на тези чакри.

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_78…

            

"Това, което наричаме "душа", е петорното проявление на астралния огън в личността. Астралният огън изпълва седемте мозъчни кухини и се приема в системата посредством магнитното дишане на мозъка. Този астрален огън, този астрален флуид, образува ядрото, най-съкровената същност на вашата душа, на целия ви живот. Благодарение на това одушевяване човек усеща самия себе си като "аз". Докато душата може да се обясни изцяло от обикновената диалектична природа, от вселената на смъртта, тя е смъртна. След смъртта на тялото душата също преминава през процес на разграждане. В началото тя остава още известно време в огледалната сфера, но след това от нея не остава нищо: тя се разтваря и се превръща в обикновен космичен флуид.
Щом обаче, чрез вливането на новия астрален огън в седморната система на светилището на главата, новото състояние на съзнанието е станало факт, можем да говорим за ново душевно същество и за Знака на човешкия син. От този момент нататък душата вече не е смъртна, тя е станала безсмъртна. След смъртта на личността тя няма нужда да отива в огледалната сфера, защото вече не е свързана с нея."
"Изявата на Гносиса в наши дни"
Ян ван Райкенборг


                  

Събитие" е "това, което идва, пристига или се случва, в резултат или вследствие на някакво предшестващо събитие". Никакво събитие "не създава" друго събитие, а е просто предшественик в голямата подредена верига от събития, произтичащи от творческата енергия на ВСИЧКИ. "

~ Кибалион


                


"Всичко, което осъжда другото осъжда себе си. Ако Регулирате микрокосмоса(си), ако е по силите ви, да го направите, и Макрокосмоса ще се коригира за вас."

~ Свами Вивекананда (1863 - 1902)


                


Марихуаната е полезен катализатор за специфични оптични и фонетични естетически възприятия.

Хашишът е лекарството, което" разхлабва гредите на душата"

Но и двете(за разлика от тютюна) водят до проблеми/пробиви в защитното поле и съответно вселяване на нисши духове, бхутас, джинове и други енергийни същности и паразити.


             


Времето прекарано на тази земя, е дар който трябва да се прекара мъдро.

Не пилейте излишно думите и мислите си. Помнете че и най-простите действия(думи и мисли) оставят неизмерима следа в света и тя съществува вечно( до следващата пралая/(санскр. प्रलय, pralaya, «разрушение»)


              

Навсякъде има вход, всичко има продължение. Изписваш лист от “съдбата” и…. веднага идва новата “съдба”. И продължаваш съществуването с пореден чист лист!


                 


"Има земно слънце, което е причина за цялата горещина и всички, които могат да видят, могат да видят слънцето; а онези, които са слепи и не могат да го видят, може да усетят топлината му. Има вечно Слънце, което е източник на цялата мъдрост, и тези, чиито духовни сетива са събудили живота, ще видят това слънце и ще осъзнаят Неговото съществуване; но тези, които не са постигнали духовно съзнание, все още могат да усетят Неговата сила чрез вътрешна способност, наречена Интуиция."

- Парацелз


        


Във всеки момент всичко става на фона на Бога, на златния фон на :
"иконите", който впрочем на специализиран език се нарича „светлината”. И във всеки миг светът се образува от взаимодействието между нашето съзнание и този фон, това поле от сили, създадено и проникнато от Бога. Влиянието на нашето съзнание е колективно на всяко ниво. Сборът от излъчванията на всички човешки съзнания, отвъд времето и пространството, дава на света неговата настояща форма, с възможни нюанси според епохите и областите. Впрочем, самите пространство и време, такива, каквито ги възприемаме, вече са създадени от взаимодействието между това колективно съзнание и това силово поле.


"Има земно слънце, което е причина за цялата горещина и всички, които могат да видят, могат да видят слънцето; а онези, които са слепи и не могат да го видят, може да усетят топлината му. Има вечно Слънце, което е източник на цялата мъдрост, и тези, чиито духовни сетива са събудили живота, ще видят това слънце и ще осъзнаят Неговото съществуване; но тези, които не са постигнали духовно съзнание, все още могат да усетят Неговата сила чрез вътрешна способност, наречена Интуиция."

- Парацелз


        


На вниманието на младите двойки все още не сключили църковен брак(и на родителите им!!!). Да се знае че това е ритуал на черна магия, вричането във вечна вярност е предпоставка за по-късна продажба на души.

Венчавката се явява ритуал от черната магия, програмиращ съзнанието за измяна и нещастие
Сватбата е ритуал на доброволнo любовно заклинание.
Брачните халки са символ на енергията на партньора, подсилена с волята и енергията на църковния егрегор и се отразяват на човешкото биополе като постоянен синхронизатор на енергиите на двама души, обединявайки и свързвайки ги пожизнено. Укрепването на този ритуал се извършва от тройния обмен на пръстени между младоженците.


Сексуалното привличане на младите(ПРЕСТЪПНО ПОДВЕДЕНИ ОТ САТАН ПОРАДИ СВОЕТО НЕВЕЖЕСТВО) не е гаранция за вечен брак(тестостерон и естроген контролирани от лунната материчка са виновни за това), истинското привличане се появява след продължителен съвместен живот до който повечето двойки така и не достигат. Но Ариман чрез служителите си(служби, полиция, прЕститутки...) ги атакува веднага след брака(църковен). Магията се задействува веднага след изневяра или развод и Ариман става владетел на душата на душегубеца(прецакан от черната ложа). След време(удобно за него) Сатан може да си я взема когато си поиска(например чрез инцидент, ритуално убийство може и ако склони глава, като работник/служител в/на черната ложа).

Същността на всяка церемония е свързване към конкретен eгрегор. Все пак има и ритуали, които са освен това програмиране на съзнанието и зомбиране. Сватбената церемония в настоящия си вид може смело да се отнесе към тези ритуали.

Оказва се, че 99.99% от младоженците подписват договора, без дори да го прочетат. Така неизбежно ще навлекат на себе си (и най-лошото от всичко - на своите деца) възмездие.

И същността тук не е коя религия е лоша и коя е добра. Основното нещо е - да направиш избор съзнателно. Тогава едва ли някой ще иска да се храни с чужд егрегор, без да е наясно с възможните последствия.

С други думи, на младите семейства по някаква причина се втълпява да отдават силата си на някаква външна (очевидно черномагьосническа) сила, при което неосъзнато стават жертва на чуждите догми.

Към тези, които смятат да се венчават - има смисъл да се помисли:

Дали те искат да бъдат като Сара и Авраам ... Или все пак да вземат някои по-достоен пример за подражание?

Дали те искат на финия план да имат заложена програма за полигамия, съпружеска изневяра, кръвосмешение, проституция, измами, безплодие и смърт при раждане?

Чудно ли е тогава, че семейният живот на много женени двойки, които са програмирани към такава мизерия и неморалност се развива нещастно ...


Няма коментари:

Публикуване на коментар