Последователи

неделя, 27 ноември 2022 г.

Дейвид Айк споделя за опасностите от изкуствения интелект




Последната книга на Дейвид Айк извежда разследването на Конспирацията срещу човечеството на ново ниво.

С идеята за първичен вирус или кой е хакнал самия живот.

"Self Phantom" (Призрачнят Аз) – последната книга на известния изследовател и свободен мислител Дейвид Айк. Както и в предишната си книга Perceptual Hoax, Дейвид извежда изследванията си на ново ниво на възприемателна дълбочина с „горещи точки на цял екран“, които ще оставят мнозина изумени от знанията му, но което е по-важно, ще събудят хората в истинската отчаяна ситуация, в която човечеството е в момента. Подобно на много от книгите му, тя завършва с положително послание и окончателно решение на всички проблеми на човечеството. По-голямата част от книгата обаче е посветена на разкриването на настоящата реалност на планетата Земя, често в ужасяващи подробности. Това е неразделна част от посланието на Дейвид, защото без истинското знание какво наистина се случва и способността да усетим ужаса, който цари на Земята, няма да имаме смелостта и мотивацията да го променим. Част от причината човечеството да е толкова дълбоко заплетено в извънземна конспирация е, че е посветено на масово колективно отричане, което му пречи да действа решително, за да унищожи и трансформира злото.

Отличителният белег на „самопризрака“ е, че отива една крачка по-навътре в „заешката дупка“ – покрай влечугите и архонтите и вижда зад тях контролираща сила, която Дейвид приравнява на някакъв вид компютърен вирус, който е хакнал самия Живот .

  



„Компютърният вирус навлезе в живота ни...“

Най-голямата тайна: влечуги, архонти, които мамят нашето възприятие, призрачен компютърен вирус...

Две неща отличават Дейвид от другите изследователи - способността му да поставя под съмнение всичко и да доведе изследването си до естеството на сферата на реалността, която е централна за Заговора срещу човечеството. Когато не разбираме какво всъщност представлява светът, как го възприемаме и особено кои сме ние, лесно сме манипулирани, защото нашето възприятие и следователно нашата реалност могат да бъдат променени. В „Най-голямата тайна“ Дейвид представи идеята за влечугите като контролиращата сила зад повечето от световните злини (въпреки че той далеч не беше първият изследовател, който се задълбочава в тази област; вижте работата на Барбара Бартолик, Карла Търнър, Ева Лорген, Джеймс Бартли, Барбара Ламб и др.). В „Измама на измамата“ той въведе идеята за архонтите или джиновете, демони, призрачни летци и т.н., както се наричат ​​в други култури и традиции, като по-фундаментална контролна сила, тъй като те действат в честотен диапазон отвъд нормалното възприятие и следователно имат способността да контролират ментално и емоционално човечеството от невидими сфери, обикновено неоткриваеми от сетивата. Измамата обаче отвежда увлекателната история една крачка напред и по-дълбоко, представяйки идеята за някакъв компютърен вирус в основата на първоначалното изкривяване на човешкия живот. Това е така, защото Дейвид от много години казва, че нашият така наречен солиден свят всъщност е гигантска компютърна симулация или холографска цифрова вселена - нещо, което древната мъдрост ни е казала по различни начини, като будизма, който казва за "мая" или илюзия. Този вирус прилича на компютърен вирус, който е хакнал самия живот. Както Дейвид обяснява:

„Като всеки паразит, той се нуждае от гостоприемник, за да оцелее и да процъфтява. Подобно на архонтите, той няма собствена творческа сила, воля или намерение, така че трябва да изопачи това, което вече съществува, и да го трансформира за себе си."

   



Както обяснява Дейвид: „Термини като Демиург и неговите архонти и Дяволът и неговите паднали ангели са имена за енергийно изкривяване, което най-добре може да бъде описано като компютърен вирус. Когато казвам това, се чувствам много по-буквално, отколкото символично".

  



Всичко има съзнание, а Демиургът/Архонтите е съзнателно изкривяване на себе си, самоосъзнат компютърен вирус, който изкривява всичко, до което се докосне. Нашата реалност – „светът“ – е квантов компютърен модел, а човешкото тяло-ум също е биологична компютърна система. И двете могат да бъдат хакнати, проникнати и повредени от вирус и в случай на компютърна симулация, да го контролират. Вирусът може да промени и изкриви това, което виждаме на екрана на компютъра, а вирусът Демиург / Aрхонти направи същото с нашия биологичен „екран“ и с нашето декодиране на усещането за реалност.

  



Гностиците описват Демиурга/Архонтите със съвременни термини, в които бихме ги нарекли техногенни, технологични или компютърни. Те са форма на изкуствен интелект – подобна на машина сила, напълно несвързана с Безкрайното съзнание (Единствен източник), която няма въображение. Може само да копира, да проникне и да превземе като вирус.

  



AI (изкуственият интелект) не е това, което си мислите.

Дейвид отправя строго предупреждение към света: Изкуственият интелект не е това, което знаете за него.

  



В скорошно интервю с Дзен Гарднър, Дейвид отбелязва, че малко хора си задават фундаменталния въпрос: Какво е изкуствен интелект?

  



Човечеството върви сляпо напред, пристрастено към технологии като смартфони, прекланяйки се пред технологията, прекланяйки я като бог и оставайки напълно сляпо за тъмната страна на целия този комфорт и удобство. 

  


Нашите фалшиви лидери на Новия световен ред ни казаха, че изкуственият интелект (AI) е решението на всички човешки проблеми и че цели градове (напр. умни градове) скоро ще бъдат контролирани от AI. Но все още не е известно точно какво е, AI, казват те.

  



Ами ако AI е източникът на всички проблеми на Земята? Какво ще стане, ако AI е сила, която се опитва да се самовъзпроизвежда чрез въвеждане на безкрайни цифрови, метални и синтетични технологии на Земята, постепенно преодолявайки органичните и биологични технологии, които са присъщи на животните и хората и всички „чувствителни“ същества? Нашите биологични системи вече съдържат неорганични технологии.

  



Защо позволяваме на изкуствената, синтетичната и по-ниска версия на технологията да надмине това, което вече имаме, даденото от Природата, Бог? AI е фалшив аз, който се идентифицира с формата, етикетите, социалните идентичности, парите, материята и материализма.

  



"Трансфантомизъм".

Една от главите в книгата му се нарича трансфантомизъм, дума, измислена от Дейвид. Той категорично пише, че AI не е отговорът на бързото пробуждане на човечеството към истината. Това всъщност е продължение на същата сила, която ни е контролирала от началото на нашата история, от алегоричното „падение на човека“, където сме се спуснали в по-ниските сфери с по-малко любов и повече страх: „Трансхуманистичният, технологичният контрол над хората не е отговорът, не е и закъсняло прозрение - това беше техният план от самото начало на човешката история. Виждаме начина на действие на това как самосъзнателният вирус на Демиурга-Архонт поема контрола над обществата и реалностите ... "

  



„Първо, те откраднаха нашето възприятие за Истинския свят, като направиха копие на енергийния оригинал на Вселената и манипулираха генетиката (приемно-предавателните процеси) на човешката популация, настроиха сетивата ни към фалшива реалност, компилирана от тях.

От този момент нататък те работят, за да изкривят копието до степента, в която то отразява честотата и предпочитаната от тях „атмосфера“...“

Накратко, това, което виждаме с възхода на слепия технологичен култ и трансхуманизма, е съпротива срещу Природата/Бог/Един Източник/Абсолют.

"Плъзнете човечеството във вашата честота.."

Същата тъмна сила зад целия този ужас от самото ни начало сега се опитва да завлече енергията на нашата реалност, включително всички жители на Земята и самата Земя, в нейната собствена честота. Честотата на разпад, гниене, унищожение, смърт и страх. Аспект на този дневен ред е създаването на субреалност, в която ние сме толкова откъснати от нашето истинско същество (от безкрайното Съзнание/Източник), че ставаме като дронове роботи, неспособни да достигнем до Висшето съзнание и до по-висшите/дълбоките части на нашия Висш Аз.

  



Дейвид пише: „Трансхуманистичната интелигентна мрежа и радиацията, която изисква и генерира, са предназначени да постигнат следното, наред с много други цели: Технологично свързване на човешкия ум с интелигентната енергийна решетка над Земята по протежение на лей-линиите.

  



Генетична манипулация: Внедряване на биотехнологичен имплант, за да се контролира мисълта, емоциите и възприятията, за да се предотврати достъпа на външни до съзнанието извън Затворническата матрица на Земята.

  



Промяна на честотата на Шуман, така че да улесни Архонта и неговите агенти във физическа форма да се проявят на Земята.

  


Унищожение на човешкото здраве като част от фармакологично клане и мутиране на нов вид роб, който може да живее в силно облъчена среда, както се случва с насекоми, дървета, растения и т.н.

   



Крайното решение е да се изключи фантомното „Аз” на човек от неговия Дух/ВА”.

  



Ако сте чели книгите на Дейвид или сте го чули да говори 8-10 часа по време на обиколките си, може би знаете колко добре той вплита почти всеки аспект на конспирация по света като: ваксини, ГМО, политическа корупция, религия, chemtrails/геоинженерство , полицейски хаос, споразумения за свободна търговия, глобализъм, измама с изменението на климата, педофилия, адренохром, подсъзнателна символика, тайни общества, сатанизъм, 5G радиация... и показва как всичко това е фундаментално свързано. Книгата „Призрачно Аз” не прави изключение. Дейвид върши още една страхотна работа, като демонстрира как същата несъзнателна сила на изкривяване стои зад всичко това с широка връзка на точките в широк мащаб. Във всеки един момент обаче, осъзнавайки ужасната истина на ситуацията, в която се намираме, имаме нужда от бързи решения. Така идва централната точка със същото име „Призрачно Аз“, термин, използван от Дейвид, за да опише как човечеството се идентифицира с дуалността. Човечеството се идентифицира с външни етикети като: добро, лошо, черно, кафяво, бяло, мъж, жена, адвокат, портиер, богат, беден, Америка, Австралия, Армения, правилно, грешно и т.н... до такава степен, какво е забравено какво е - безкрайно съзнание, божествена материя в тялото. Ние сме безкрайни, всемогъщи духовни същества на кратко земно пътуване в човешко тяло. Всички сме като едно. Ние буквално сме създадени от едно и също съзнание, което не може да бъде отделено от себе си. Само някой дълбоко луд (т.е. някой, който дълбоко е забравил кой е) ще атакува и ще се самоунищожи в лицето на другите.

  



Изходът от тази каша е това, което всеки велик духовен пророк е казвал по всяко време: „Трябва да помним, че ние сме Бог, че ние сме всичко, което съществува, и че любовта е силата, която ни обединява и ни поддържа.»

  



Трябва да променим съвестта си, да поставим под въпрос всичко, да сме готови да защитаваме принципите си и да живеем според Духа, в противен случай никакви външни промени, които правим в живота си, обществата или страните си, няма да доведат до нищо.

Макия Фрийман.

събота, 26 ноември 2022 г.

Какво роди Руси за 9 месеца специална операция по собствената си дискредитация

  



Изминаха 9 месеца от началото на специалната операция по утвърждаването на Русия като най-опасния, най-мразения и най-изолирания агресор на нашето време. Какво роди за 9 месеца матушката?
1. Възроди НАТО, укрепи единството в ЕС и на украинската нация, разделена преди началото на изнасилването на Украйна по много въпроси, но обединена днес в своята ненавист към държавата терорист, която се опитва да постави на колене цивилното население, след като изби хиляди и прогони милиони украинци без разлика дали говорят руски или украински език.
2. Не просто доближи Украйна до НАТО, но накара Пригожин, най-екстремният руски войнолюбец и собственик на главорезите от частната му кланица “Вагнер”, да признае, че американците могат да научат на нещо украинците в техническо отношение при боравенето с тяхната техника, но вече могат да бъдат обучавани от самите украинци как се води война.

   


3. Роди се разбирането сред международната общност, че Русия е спонсор на тероризма. Преди 24 февруари това се говореше публично само от специалистите и “русофобите”. Днес единодушно го признават в общи декларации организации като Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.
4. Роди се европейската енергийна независимост от руските ресурси. Изглеждаше немислима. Рядко се случва, освен ако не е било с умисъл и по план, да се помни зачеването на една бременност, но в случая то ще остане в историята: на 24 февруари беше заченато освобождението от руския енергиен шантаж на най-големия от десетилетия пазар на руска стока.

    


5. Обратното: засили се до вероятна необратимост перспективата руското мече да бъде погълнато икономически от китайския дракон. Мечешката услуга за руските перспективи е резултат от принудата Русия да се обърне към Китай като алтернативен пазар и заместител на вноса на стоки, попаднали под западните санкциите. Съответно Китай е в положението да налага вето на руските действия- вкл. за добро, ако е вярно, че Пекин е скръцнал със зъби на Москва да не употребява ядрено оръжие в Украйна

   


6. Изтичането на капитали и бягството на чужди компании с огромен принос за поддържането на технологичното ниво на производството в Русия остави дупка, която не може да бъде запълнена от никой и от нищо. В нея предстои да потъне все по-дълбоко зависимата от западните технологии и инвестиции руска икономика ( до момента спадът на руския БВП е с 4 на сто спрямо същия период на миналата година). Избяга от Русия дори Жерар Депардьо, който се беше обидил на родната си Франция, че му иска твърде много данъци и цъфна през 2013 година в царството на Путлер.

    



     


7. Русия се лиши от 300 милиарда долара само от активите, които самонадеяно държеше в западни банки ( очаквайки, че мекушавият Запад няма да им посегне). Месечните разходи на Русия за специалната й операция по самоунищожаване чрез пренапрягане на ресурсите заради специалната операция по обезкървяване на руските финанси показват, че е изчерпана дотук четвърт от държавния бюджет на страната.
8. Не само въглеводородите са сред износните пера на Русия, които се оказаха оскубани. Рязко спадна също експортът на руска дървесина и метали. Да не говорим за оръжейната продукция, дискредитирана драстично на украинския “шоурум” пред целия свят. Желаещите да си купят руски железа за убиване на хора по света рязко намаляха, а някои страни се отказаха от вече договорени сделки ( като Филипините, например).
9. Някогашният български черен хумор, породен от серия катастрофи, “Летете със самолетите на БГА “Балкан” докато още ги има” оживява в съвременен руски вариант. По липса на запасни части, попаднали под западните санкции, руската гражданска авиация е вече частично приземена и принудена да канибалства части от разфасовани за целта боинги и еърбъси. За гигантската руска територия, 64 на сто от която е замръзнала, а останалата е или трудно проходима, или е слабо развита като наземен транспорт и пътни съоръжения, това вещае тежа криза в пренасянето на хора и товари. И още нещо: налива вода в сепаратистките настроения на отдалечените региони, като намалява зависимостта им от центъра и ги принуждава да търсят местни решения на проблемите си. Засегнати са силно и външнотърговските връзки на Русия, осъществявани по въздуха, вкл.поради затвореното небе около тази прокажена територия, което прави обиколните маршрути извънредно нерентабилни.
10. Десетките хиляди убити, осакатени и милионите избягали в чужбина руски младежи предопределят неоценим по своя катастрофален за бъдещето на страната ефект върху и без това рекордната за света руска демографска криза. Страната лиши от незаменим потенциал своя генофонд, както се лиши и от дефицитната и досега работна ръка. Щетите не подлежат на количествена калкулация, но е ясно, че засягат тежко възпроизводството на местната популация.
11. Не става дума само за лишаване от потенциала на младостта в биологично отношение. Специалната операция по скопяване на и без това скромната руска технологична потентност прогони от страната тъкмо IT и прочее специалисти, без които Русия може да забрави – точи път окончателно – за своята модернизация.

     


12. Щетите върху образа на Русия пред света, на който тя толкова много иска(ше) да се хареса като някаква алтернатива на световния ред и западното превъзходство по всякакви показатели, са още по-големи и ще оставят трайни белези по физиономията на държавата ( ако тя въобще оцелее в досегашния си вид). Днес световните лидери не само се гнусят да се срещат с Путлер, но дори не искат да се снимат с геносе Лавров-Рибентроп.
13. Презрението, което роди специалната операция на Путлер по настройване на света срещу царството му, обхваща не само елита на чуждите държави ( 50 от които помагат военно и с финанси на Украйна), но и на цели народи. Дори в България авторитетът на Путлер като “защитник” от арогантния Запад ( чиито блага кльопат ненаситно и най-заклетите рашисти у нас) е спаднал я(р)ко. Какво остава за страни, като Финландия, която се отказа от общ проект с Русия за строителство на ядрена централа ( достигнал равнището на подготвена строителна площадка). Там броят на презиращите Русия е скочил почти два пъти и гони 80 на сто от населението ( парадоксално, но в Русия финландците са въпреки това все още обект на някаква съветско умиление, свързано с някогашния финландски неутралитет и притока на финландски стоки, най-качествените на съветския битов пазар).
14. В политическо отношение бившите руски проекти в Украйна бяха убити на 24 февруари. “Партия на регионите” на Янукович и прочее разклонения на руската пета колона днес са абсолютно немислими в Украйна.
15. “Денацификацията” на Украйна се превърна в десъветизация и в дерусификация. Руско говорещите украинци масово се “покръстват” и привикват към украинския говор. Измисленият от руската пропаганда проблем с някаква забраната да се изучава руски език в Украйна преди 24 февруари беше изпразнен от смисъл с първите залпове на “освободителите”, които изпразниха и класните стаи от от ученици, чиито родители дума да не дават да се продума децата им да бъдат обучавани на руски.
16. Има и още един резултат от цезаровото сечение, с което се родиха днешните резултати от специалната операция на Цезар Путлер по изнасилване на един 44 милионен народ, чието съществуване отричат в Кремъл. Готвачът на Путлер се сдоби с цена в САЩ. ФБР определи (като за юбилея от 9 месеца) 250 000 долара за бръснатата глава на Пригожин. Шефът му може добре да припечели, ако я поднесе срещу тази сума – в случай, че театърът с критиките на готвача към Кремъл за лошото протичане на специалната операция се окаже правдоподобна практика и Путлер пожелае да сготви своя конкурент за властта (за какъвто Пигожин го пригаждат с пропаганда цел в Русия).

    


сряда, 16 ноември 2022 г.

Кой реално ни управлява?

  



Нашият свят, нашата планета Земя, т.е. всички ние, независимо от местообитание, държава, националност, религия, наученото в училище от разни догматици, които старателно са ни пълнели главите още от детство - ние всички се намираме в едно място, в един свят. Но този свят е поробен. Ако започнем да разсъждаваме откъде идва изначалния импулс, изначалните команди, сигнали, които ръководят цялата тази лудница, наблюдавана особено ярко през последните няколко години, то ще отбележим, че това са сили, които се намират извън границите на нашата планета и дори извън границите на Слънчевата система. Става дума за пришълци, които отдавна са били тук и са поробили нашата планета, но са го направили толкова ювелирно, внимателно и интелектуално тънко, че ние практически не забелязваме този затвор. Поради това често пъти използвам термина "илюзорна матрица". Освен това, в този затвор се намират не само земните жители, но и самата планета.

  

ИСЛЯМА Е ИДЕАЛНА РЕЛИГИЯ ЗА СИВИТЕ, РЕЛИГИЯ ИЗДИГАЩА ПЕДОФИЛИЯТА В КУЛТ, ВСЛЕДСТВИЕ ОТ НАЛАГАНЕТО Й - ПО-РАННО РАЖДАНЕ,ХАРЕМИ, МНОГО ДЕЦА, ОСВЕН ТОВА Е ВОЙНСТВЕНА Т.Е. ПО-КРАТКИ ЦИКЛИ И СЪОТВЕТНО ПО-КРАТЪК ЖИВОТ. ТАКА ПРИ ПО-БЪРЗИ ЦИКЛИ НА РАЖДАНЕ, СМЪРТ, ПРЕРАЖДАНЕ СЕ ОТДЕЛЯ И ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ ОТ СМЪРТ КОЯТО ПОДХРАНВА НЕГАТИВНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ЗАВЛАДЯЛА ЗЕМЯТА ПРЕДИ ПОСЛЕДНИЯ ГОЛЯМ ПОТОП.

ЗАЩО СИВИТЕ СЕ МЪЧАТ ДА НАЛОЖАТ ИСЛЯМА КАТО СВЕТОВНА РЕЛИГИЯ
  




Какво ги интересува, защо сме им нужни в качеството на пленници? И точно тук може да се приеме като пълна реалност концепцията от филма "Матрицата" - с всичките тези направени декларации и ред други филми, истории, фантастични разкази. Ние сме ресурси, енергоресурс. Те използват тази енергия, защото те самите не могат да си я произвеждат. Къде се намират? Тяхната галактика се намира в съзвездие Еридан - това е съзвездието, на което са се молели и кланяли в древен (уж) Египет. Там е вървял култа към смъртта, понеже всички фараони са мечтали да попаднат там и са считали, че реката Нил е своеобразно продължение на съзвездието Еридан. А в това съзвездие се намира галактика NGC1132. Това е наистина уникална галактика - тя се отличава от всички останали по това, че е заобиколена от хало от т. нар. "тъмна материя", което означава, че галактиката е абсолютно недостъпна за тези вълни, излъчвания, импулси, които се намират във Вселената. Един вид - Вселенският разум там е блокиран. Как точно е станало - е друг въпрос, но явно има връзка с това, че нашата планета е била поробена и всичко, което се е случвало преди това в нашата история, всичко, което възприемаме като история на древния свят, на практика са същите тези матрици, които впоследствие са били изтрити, унищожени, следите им са били старателно укрити. Макар че не е възможно абсолютно всичко да бъде скрито, ето защо в препoдаваната история предишните презареждания на тази матрица ни ги представят като история на нашия свят. А сегашното презареждане на текущата версия на матрицата като цяло е още млад - може би на около 300 години. Поради това, когато разглеждаме историята на Наполеоновите войни, а още повече предишни периоди - вече говорим не за историята на нашата версия на матрицата, а за тази версия, която е била преди нея.

   




Сега да се концентрираме върху събитията, протичащи в наши дни. Проблемът е в това, че е имало енергийна криза при тази цивилизация и тези ресурси, които тя е получавала от нашия свят, вече са им недостатъчни. Тази енергия, която те крадат от човечеството - гавах - показва, че те изпращат тези сигнали и команди, които трябва да се изпълняват по определени сценарии. А ние заприличваме на разбунен кошер - разтърсили са го из основи и пчелите започват да жужат, след което те крадат този гавах. Знаете, че в тази енергия влиза енегията на нашите страдания, болка, мъки, смърти, психически разстройства. Но в последните години ние успяхме да разберем, че в тази кражба влиза и енергията от радостни събития - например от спортните състезания, религиозните егрегори и т.н. Мисълта е материална и именно поради това, че ни налагат определени сценарии и ние започваме да емоционираме в този план, да мислим колко е лошо всичко и накъде отива този свят - именно тези най-лоши сценарии започват да се реализират. Сегашната задача на управляващите тази илюзорна матрица е да се произведе максимално количество енергия чрез създаването на всепланетарна криза, влошаване качеството на живот, повишение нивото на смъртност и по този начин те ще получат нужния резултат. Защо се приведоха такива крайни сценарии? Защото за матрицата не всичко върви гладко, защото този "медицински проблем" и свързаните с него сценарии, които трябваше да се реализират, останаха нереализирани на 100%; те не дадоха този ефект, който би трябвало да се получи. Т.е. хората се приспособяват, адаптират, те могат да живеят в много сложни условия и дори в критични моменти от своя живот да намерят поводи за радост.

   




А сега да видим какво още са разрешили владетелите на тази система да се направи в нашата планетарна ферма. Те са разрешили междуособицата между тези, които са на кормилото на властта в държавите. Защо? Именно по този начин те ще постигнат това, че най-силните и жестоките ще оцелеят - както сред адептите на системата, така и сред човешкото население, а това ще доведе до по-голям брой жертви, повече страдания, повече отделена енергия.

   



Още веднъж искам да напомня - всеки елит на всяка държава се подчинява на тази система, дори това да не става явно, но на подсъзнателно ниво върху човек се оказва колосално въздействие и този ефект управлява. Поради това аз не мога да разглеждам хората, намиращи се на върха на пирамидата на властта като обикновени хора. При всички случаи това са адепти на системата.



      

понеделник, 14 ноември 2022 г.

Гавах, земните завоеватели и демиургичната система





Преди да се появи външното управление над нас, а възможностите ни не са били силно ограничени, са съществували нашите предшественици и това винаги е била цивилизация от същества, рефлексиращи на цялостната ситуация по света. И разбира се, ние изначално сме били настроени на отделяне на тази психоемоционална енергия. А тя се е натрупвала в ефирното пространство на нашата планета. Но същината е в това, че тогава сме имали технологии и възможности, които сега приличат повече на нещо свръхестествено, а те са били, за да може тази енергия да се използва за благото на всеки и по този начин да се разрежда този заряд, който се е натрупвал в ефирното пространство на Земята.

  



Поради това изниква интересен въпрос: а какво ще стане, ако тези завоеватели и разрушители напуснат системата? Да, такава ситуация е възможна, при която ще се получи енергийно презареждане. Поради което ние, в търсене на решението е нужно да мислим за това как ще използваме системните обекти, след като им върнем първоначалното значение, но новите обекти на системата е нужно да програмираме в съответствие с нашите цели. Няма “добро” и “зло”, има техномагични технологии, които могат да работят както за благо, така и за вреда. На нас са ни нужни да работят за благото.

   



Не е нужно да се отказваме напълно от тях. Но за целта е добре да променим напълно нашия светоглед, което под давлението на тъмните сили е станало материалистично и тези технологии, които са дадени на нашата цивилизация за употреба – всъщност те са тези, които са ни позволили, разрешили, които водят само в това направление, което е нужно на адептите на системата.

  



Системата се управлява автоматично от изкуствен интелект. До този извод стигнахме още преди, но това, че интернет се явява 100% инструмент на системата, навярно разбират всички. Когато виждаш, че при написване на даден интернет-адрес винаги се поставя тройно w – всички съмнения отпадат. W е 23-та буква, тройно повторение на 23 или 32, защото това е графичното обозначение на това число и като резултат получаваме числото 69 – отново това движение на енергията, на силите ин-ян.

  



Преди нашите предци не са използвали електрически технологии, а това са били технологии, построени съобразено с движението на енергията, вибрацията, звука, тектониката. Работата е там, че именно тези технологии се използват сега от нашествениците, които управляват системата. И разбира се, събирайки тази пси енергия гавах за своите нужди и предавайки я в своята система, в местонахожденията на техните основни сили, те трябва да използват енергията, при което да замаскират своите енергийни установки.

   



Движението на реките, релефът на местността, природните “изходи” на енергията от планетата и местата на разломите, лей линиите, съвременните огромни устройства – като някакво производство или ТЕЦ се използват, но не за получаване на електроенергия, а за получаване на инфразвук, например всеки ТЕЦ е източник на инфразвук, достатъчно мощни вибрационни вълни. Пътищата, трасетата – това, плюс т. нар. “шумово замърсяване” и вибрационни процеси, и именно така те са замаскирали своите технически енергодобивни устройства, за да могат да събират, акумулират енергия за порталните структури и след това се е осъществявало предаването на човешката психична енергия

     



Един вид, тази психична енергия се предава именно благодарение на тези технологии, които към този момент човечеството не владее на 100%, а само е започнало да ги опипва, изучава. И понеже със сигурност отново ще изникне въпрос – “кому е нужно да източва енергията ни?”, ще припомня… Нека потърсим данни за галактиката NGC 1132. Това е елиптична галактика в съзвездието Еридан. Тук веднага си спомняме за “древен” Египет. Веднага намираме отговор защо са им нужни такива “ферми” като нашата. Галактиката е заобиколена от огромно хало от тъмна материя, която надвишава по своята маса самата галактика в хиляди пъти. Тъмната материя в космологията и астрономията, а също и в теоретичната физика е форма на материята, която не участва в електромагнитни взаимодействия.

   


 “Горките” – те са блокирани и са изключени от Вселенския неизчерпаем източник.


 

Енергия, гавах, истинското предназначение на човечеството

   


"Енергийната ферма" на демиурга

 В продължение на хилядолетия човешката уникалност стана предмет на употребяване от други. Нашите мисли, емоции, преживявания и страхове станаха своеобразен наркотик, храна за поне два отбора. За едните са интересни нашите положителни емоции, а другите се хранят с негативните ни емоции. Между тези отбори върви постоянно противопоставяне за човечеството. Ние с нашата емоционалност сме станали храна за тези същества, а Земята се е превърнала в "краварник" с постоянен режим на "доене".  

Да приемем, че логистиката за предаване на получения урожай от светла енергия е съвсем очевидна - това са всичките култови и религиозни съоръжения по планетата, където хората отиват доброволно и като донори в молитвите си отдават своя "дял". Но пътят за предаването на гавах е по-усложнен. Гавах е ефирно-материално излъчване, отделяно при страданието на живите същества. Страх, ненавист, злоба, гняв, обида и други отрицателни емоции. Най-силното отделяне на гавах става при кръвоизтичане и смърт. Именно поради това съществата, на които това излъчване е нужно, са заинтересовани от убийствата на други същества, и по възможност в кръвопролития, макар че те самите не могат да свършат тази мръсна работа. На масоните, сатанистите и сектантите, различни маниаци и други хора, творящи зло - тези същности, посредством биотехнологии (обърнете внимание на кода МИК-РОБ - това е микро-робот) им впръскват ендорфини, морфиноподобни вещества, поощрявайки своите земни слуги с крепко здраве, власт, богатство. Колкото повече се доставя гавах, толкова по-силна е тяхната власт, иначе без нея техните батерии ще издъхнат и тогава цялото хорско стадо, останало без контрол, ще избяга. Ето защо им е нужна цялата тази планетарна истерия с Ковид-19, а и всички СМИ са отдавна под контрола на тези сили. Сега те работят с една цел - масови психози и истерии. Върви голяма жътва на гавах. Сега вече знаете защо не ни убиват веднага, а бавно се хранят, надсмиват се, гледайки ни в очите, говорейки за законите и извънредните положения. 

Мерилото за добро и зло съществува само в нашия плътен свят. В глобалния, космически смисъл няма такива рамки. Поради това тези, които източват от нас енергия от плюсовата клема, мога да нарека условно "бели", но това не означава, че  те са "добри". Това е тяхното предназначение. Също така, както и на тези, които ще нарека "тъмни" и които източват гавах чрез отрицателната клема на човешкия акумулатор. Тези две сили са в противоборство, но не воюват помежду си. Границите на тяхното влияние върху нас се променят постоянно. Победа на едните над другите никога няма да има, защото това е движение в кръг - и концепцията за Ин и Ян придобива друг смисъл - порочен кръг. А всички тези процеси се управляват от този, който е истинския звяр - демиургът. Неговият главен алгоритъм е равновесието.  

Превръщат ни в батерии, от които източват жизнената сила. И както показват редица изследвания, източванията стават по целия диапазон - от положителното до негативното. Наистина, най-големите изхвърляния на гавах се наблюдават при емоциите на скръбта, тъгата, ненавистта и страха, болки и болести, страдания и смърт. Детската пси-енергия е особено чиста и мощна, а еманацията на насилствена смърт е най-продължителната във времето. Ето защо се е правила цялата тази бесовщина с реконструкцията на стари и строителството на нови пирамиди, както и със строителството в близост до древни некрополи на религиозни обекти, детски площадки, медицински или спортни съоръжения. Паяжината на такива комплекси е оплела цялата Земя, събирайки, концентрирайки и усилвайки, а накрая и предавайки на адресата много мощно презареждане за тези, които контролират нашия плътен свят.  

Защо е нужно на адептите на демиурга такова точно обвързване по изгрева на Слънцето в определени дати? Предаването на енергия се осъществява непостоянно, а чак след нейното натрупване, усилване и концентрация става енергийно изхвърляне на мощен сноп в строго определени промеждутъци от време. Време - това измерение е свойствено на нашия плътен свят, докато в това място, където отива гавах, понятието "време" в привичния за нас смисъл не съществува. Поради което, за да има стиковане на два паралелни свята - предаващ и приемащ, се използва астрономически фар, работещ във всички измерения - Слънцето. А защо на изгрев? След нощта атмосферата е максимално чиста и прозрачна. А колкото до предпочитаните дати - те са очевидни: Рождество, Пасха, Денят на победата - тогава енергийния потенциал на хората се пренастройва. Човечеството вече е програмирано за тези събития. Така сработват всичките дати, обвързани към този комплекс - датите на празници, победи, сражения. Хората, без дори да подозират, изпълняват ролята на детонатор в системата за предаване на гавах. 
За разкриване на механизмите и способите за източване на гавах, адептите на демиурга прилагат прилагат много разнообразни способи за маскировка. Такива, които дори след евентуалното им разкритие повечето хора просто не могат да осъзнаят цялата чудовищност на замисъла. И дори повече - няма да възникне желанието да вдигнат ръка, за да разрушат затворения кръг. Това е капан, който е невъзможно да бъде разрушен. Или поне те така смятат, почти на 100%... 

Адептите на демиурга и до ден-днешен конструират системата за събиране на гавах направо пред очите ни, при това го правят системно, твърдо съблюдавайки необходимите закони и правила. Споменаванията за слънчевия култ и астрономическите явления в предни публикации споделих не просто така. Тези знания са тясно вплетени в създаваната система. Затова ще го кажа и днес: слънчев - не означава светъл или добър. Източникът за нашия биологичен живот, светлина и топлина бива използван от тези твари като непрекъснат елемент за зареждане за своите технически проекти. А тези места, които е прието да се считат за място на упокой на заминалите си, всъщност са превърнати в мощни помпени станции за нуждите на тези конструкции.  

неделя, 13 ноември 2022 г.

Биороботите, треска за земни превъплъщения и реколта от души




Биороботите съставляват голяма част от световното население. Междувременно е почти невъзможно да се разграничи биоробот от жив човек и няма недвусмислени критерии. Интересен въпрос от читател на биороботи в скорошни коментари към публикацията Личностна матрица, относно биороботите и системното надиграване:

"Изглежда, че разминаването от тема в тема броди. Д.А. говори за известно вълнение за въплъщение на Земята, недостиг на тела, „опашки“ и други признаци на превишаване на търсенето над предлагането. Но в същото време редовно се повдига темата за „биороботите“, които уж „системата“ или „земята“ са принудени да произвеждат. Принуден. Синоним на превишението на предлагането над търсенето. Което е принудено да „мълчи“ с кукли с половин душа.

И къде е истината тогава? Това е очевидно противоречие: от една страна, липсата на места-въплъщения на Земята е преувеличена, от друга страна, че Земята запълва „дупки“ с кукли, за да компенсира повишеното търсене на самата система".

Отговор:

няма противоречия)


   



Не всяко тяло може да приеме духа на висшите светове, особено трудно е, когато е заченато под въздействието на алкохол или тежка семейна карма, а и родителите трябва да са вибрационно съвместими един спрямо друг, както и новото въплъщение. Тоест, за да стигнат до тук, душите не могат да изберат нито един костюм в нито едно семейство, в противен случай самореализацията и уроците ще бъдат трудни за преминаване, трябва да изчакате правилната опция. Освен това душите обикновено се въплъщават в цели групи, което означава, че трябва да изчакате срещата на вече въплътени родители и тяхната воля за зачеване, което не винаги се случва. Това е трикът на системата: вземете това, което е дадено (и рискувайте провала на програмата за въплъщение с всички последствия), или изчакайте времето край морето.

Оттук и опашката сред тези, които разбират тези нюанси и чакат подходяща версия на тялото, място на въплъщение, родители и т.н. Тези, които не разбират или които спешно трябва да затворят натрупаната карма и да издържат изпита преди края на цикъла следващия клас, са готови да поемат всякакви тела, които понякога се превръщат в капани за тях.

    



Биороботите и как те често се бъркат с живите души

От друга страна, духът на монадата / HE / може да бъде фрагментиран и да вземе няколко въплъщения вместо едно, разпределяйки първоначално замисленото количество енергия и задачи не на 1 тяло, а, да речем, на дузина. Разбира се, много зависи от избраното ниво на трудност на играта, но, както показа практиката, това не е много препоръчително, тъй като такива индивиди често нямат съзнание, животинският аспект започва да преобладава, за духа е трудно да се прояви. Такива живи хора често се бъркат с биороботи.

Още в началото на прилагането на такава методика матрицата започна да изтрива тела с ниско качество на ДНК (а това са не само генетични заболявания, но и ниско ниво на съзнание като цяло) - така че да е невъзможно да вместите физически голям обем задачи в тях и да преминете основния урок тук в момента - събуждането. Освен това в работата се включват различни блокажи, като се започне от тежки бременности и наранявания по време на раждане, медицина и социални нагласи и се стигне до мръсна вода, храна и наркотици с алкохол, които допълнително разрушават ДНК. В крайна сметка, дори най-силният духовно човек може да избере да стане биоробот, унищожавайки тялото и съзнанието си, измествайки собствената си душа. Искрата в такива герои може просто да угасне.

Интересът към нашата еволюционна платформа е огромен, детската градина за души Земя винаги е било страхотно място за получаване на висококачествено образование, но когато толкова много различни метапрограмисти се съберат тук, всеки от които обикновено дърпа одеялото върху себе си в забвение и ограничен ресурс, хаосът е неизбежен. Това е нормално и също е част от еволюционната програма.

Биороботи. Каква е уловката?





Винаги помнете принципа на фракталността и сравнявайте с примери, които знаете: направете аналогия с всяко училище или университет на Земята и ще разберете колко сложни са процесите на социални и професионални взаимодействия (борба за места и власт в деканата, подкупи) на учители, сблъсъци между ученици, инциденти от учебната програма, която трябва постоянно да се актуализира, за да отговаря на изискванията на времето и др.).

Сега екстраполирайте това към цялата планета (както отдолу, така и отгоре) и си представете колко сложни ще бъдат тези процеси, когато става дума за милиарди души, добрата половина от които изобщо не са във физическото. въплъщение (напр. нашите пазители или тези, които очакват въплъщение) и не могат да видят пълната картина от своето ниво, още по-малко да й повлияят физически. И тези души непрекъснато мигрират от един слой или клон на реалността към друг в рамките на една планета, да не говорим за милиарди различни светове и пространства.

    



Какво определя търсенето на биороботи в системата?

Изискването на системата за тела се дължи на факта, че в тези тела фрагментираните аспекти на душите в Самсара могат да се запазят възможно най-дълго. Фантомите, клонингите и биороботите (въпреки че разликата между тях е замъглена) са сравними със спрайтовете в осъзнатите сънища. Това са героите, чиято същност не е подложена на пълноценно обучение, а е само част от сценария. За системата те са интересни с това, че им се дава и жизнена енергия, която може да бъде изтеглена. Не може да се каже, че това е принудителна мярка, но сравнението със система за сигурност срещу сгъване е подходящо, а експериментите са различни.

И сега, обратно към аналогията с образователната система на земята: от нивото на професионалисти в своята област, които отдавна са завършили университет и сега работят, хората обикновено си спомнят своето образование като най-радостните и безразсъдни години от живота си. Мнозина се съгласяват да се върнат под всякакъв предлог, само за да преминат отново през този път на безгрижно израстване. Струва им се, че животът на възрастните е твърде пълен с тежка отговорност и като цяло в него има малко яркост.

Същото се случва с душите, които се връщат обратно на Земята след много цикли във висшите сфери. Те правят това не само защото им е скучно, но и за да помогнат на другите по много начини. Теченията на Дървото на живота циркулират през ствола към короната, след което отново се връщат към корените, насищайки и непрекъснато обновявайки преживяването. И отново, процесът е фрактален на различни нива:
    


Различни видове превъплъщения и биороботи на Земята. От началото на темата:

Често се повдига въпросът защо някои хора се стремят към развитие, а други не?

Отговорът е изключително прост: всичко е фрактално и подобно. Има дървета, които растат от хиляди години, а има и трева, листа и клетки, които се подлагат на апоптоза всяка година през есента и се прераждат отново през пролетта. Всеки има свои програми за развитие. В нашия свят има много хора, чиято енергийна система е значително различна от "стандарта". Те се наричат ​​биороботи, клонинги, фантоми, спрайтове, души на материални светове, понякога зомбита.

Те съществуват за множество цели, главно за създаване на илюзията за голямо население, екстри, а също и за защита на матрицата. Програмата за развитие липсва или е сведена до минимум, поради което те нямат интерес към нея. Поредицата "Светът на дивия запад" е за фантоми, въпреки че, за разлика от филма, има не един, а цяла поредица от експерименти, проведени от различни цивилизации за въвеждане, развитие и прилагане на тези технологии в различни светове.

   



Много цивилизации извършват своето засяване и оставят цели села в джунглата, понякога идвайки да посетят своите деца/творения, за да изпитат сами земния живот, без да живеят на планетата. Някои племена и раси след това са забравени или изоставени (родителите са твърде далеч, въвлечени във война и т.н.), така че много от тях започват социална дезинтеграция. В някои племенни народи шаманите изпълняват функцията на биоробот техник, поддържащ енергийния ресурс на общността, в противен случай тя умира. На глобално ниво тази роля играят религиите и държавите, въпреки че самите им лидери често са фантоми.

    



Трябва да се разбере, че всяка цивилизация се стреми да създаде потомство за себе си. И така, цялата наша цивилизация беше „посята“ тук от десетки основни и хиляди помощни космически велики цивилизации, които участваха в развитието на платформата и човешките тела, както и животни, растения, елементи, природни духове и т.н. Обикновено телата се създават по образ и подобие. Същото се случва и с душите, въпреки че те идват от по-високи нива, където просто няма тела.

Но това е само част от разбирането на цялостната картина. В световете, където се раждат причините за нашите (и не само) процеси, действат напълно различни правила и модели, отколкото можем да си представим с ограниченото ниво на възприятие, което е налично сега.