Последователи

събота, 19 август 2017 г.

Заблудата за Извънземните и генетичната им намеса


image

Човешките способности са безгранични, но извънземна сила ни е държала в невежество, за да да ни доминира.

Най-нови факти показват, че не 'извънземните' са създали нас, а ние сме създали тях. Има много данни подсказващи генетична мутация с човешко ДНК и енвитро оплождане на жени от духовни създания. Днес ги описваме с термина "Екстраселестиал", което в речника се обяснява като "от Небето, агнели, духове..", но в древността те са познати, като Ангели. Извънземните наистина са другоизмерни - духовни същества.

Живеем едновременно в два свята. Духовни, извънземни сили въздействат на нашето информационно поле, но какви са техните същност и цели?

Това откритие изобличава фалшивото представяне на тези извън-земни за наши богове, създатели и господари, с което са ни манипулирали в различни етапи на историята. Най-новата измама на тези 'паднали ангели' е, че те са извънземна цивилизация, която ни е създала.

Те продължават да доминират човечеството до днес чрез секретни общества, кланящи се на Луцифер и чрез измамното си представяне за извънземни, целейки единствено пълен световен контрол. Но като извън-триизмерни създания те имат и пряко влияние над човешкото съзнание.




Знаем че в ДНК на човека има структори и от всички етапи на Божието творение... просто са барникали вътре. Така че няма какво да търсим кой тип динозавър са му извлекли ДНК? То пак си е 'Змийско ДНК' - независимо от къде е взето. Но няма как иначе да обясним създаването на тези мутанти - извънземни...
погледни им главите и кожата - раптелиан с човешка форма. Бог не е създал такива демони!

Излиза че не те нас, а ние сме създали 'извънземните'. Или по-скоро са създадени чрез нас - с наше ДНК. А това е важно - за да се коригира лъжата им, че те са ни създали.

Както и лъжата, че те са извънземна цивилизация.

На падналите ангели име е трябвало тяло за да действат на земята. Те са създадени след грехопадението, както споменава Библията.



Ментален, манипулативен контрол над хората

Нови квантови изследвания установяват, че интелекта, емоциите и волята на човека, се улавят от мозъка ни, но идват от енергийните информационни полета около нас - нашия дух. Представете си последствията, ако други сили са се намесвали в това информационно поле, без ние да можем да разграничим това!

Какво ще кажете, като резберете, че те целенасочено са блокирали нашето духовно и интелектуално развитие, за да се представят за по висши от нас. Повечето преживявания с извънземни са всъщност духовни, илюзорни контакти, имитиращи реален физически контакт. С други думи, те са много хитри, измамливи и безкрупулни (без съвест и сърце) създания.




В историята, влиянието на тези другоизмерни (духовни) същества, най-вече е било зло и разрушително. Като пример можем да дадем цивилизации, като Египетската, Инките и др. подобни, където освен диктатура и безмилостно робство откриваме и ужасяващи жертвоприношения на деца, ритуални изнасилвания и пълна липса на човешки права.

Това са останки от Атлантическите сатанински цивилизации; Нямащи същите технически познания, но опитващи се да възродят същите духовни практики и контакт с грешните ангели (Сатана), чрез сексуално насилие и ритуални убийства. Не е ли странно, че всичко това е тясно свързано с практиките на Сатанизма.




Как извънземните се превръщат в Сатана

Както Обединителния Принцип обяснява, грешката на първо-предците на човечеството е довела до хилядите години на егоизъм, войни и страдания. Чрез сексуалното кръвосмешение с жени, те са създали обящата база (Първородния грях), поради което човечеството е подвластно на злите духовни влияния от страна на тези зли - извънземни духове.




От този момент насам, ние сме били доминирани от злокобни извънземни сили, представящи се фалшиво за наши богове и господари. За да имат тази власт над нас, те са блокирали, както нашето духовно развитие, така и интелектуалното ни осъзнаване. За тях е било много важно да ни отклонят от истинската вяра в Бог.

Господарят на тези зли сили е наричан Сатана. Ние сме били напълно неспособни да спрем силите на Сатана, понеже не сме разбирали неговата същност и произход. За да изкореним злото от корена му и сложим край на грешната история, първо трябва да изобличим мотивацията и произхода на Сатана и да разберем разрухата, която той е причинил в живота на хората. Едва тогава ще можем безпрепятствено да навлезем в ерата на доброто. - Грехопадението
Атлантида: Сатанинска цивилизация




Да погледнем погрешната представа относно развитите сатанински цивилизации от миналото. Вместо реалната картина на нечовешко робство, диктатура, ритуални убийства, насилие и аморалност, в каквито никога не бихме избрали да живеем, ни се представя колко развити познания са имали те. Да бе да!




Все повече исторически факти показват, че преди "Потопа" те са доминирали човечеството. От падналите ангели произтича тогавашния технологичен прогрес. Открити са потънали, над 200 градове на Атлантида - световна, високо развита, мездурасова цивилизация изпълнена с невероятна аморална поквара, егоизъм, войни и насилие. Не случайно тя е унищожена.




Вярно, падналите ангели са имали познания, но факт е, че са ги използвали за да ни заробят и развратят. В последствие те са използвали това, за да ни обвиняват, да се чувстваме по-нисши и безсилни, за да имат още повече власт над нас. Винаги са използвали лъжи и изопачаване на истината, за да пожелаем сами да им съдействаме. В противен случай, като духовни същества, те не биха имали влияние над нас. Дори в духовния свят те подмамват предците ни да идват и ни блокират с болести и инциденти. Защо са толкова подли и безсъвестни?



Странно, с какво право тези Извънземни се наричат по-висши от нас!!! Нима те знаят какво е любов. Те са паднали ангелски създания без свободна воля. Те са еднополови и не създават семества. Всички контакти с извънземни доказват това. Те разбират единствено взаимоотношения на господар-слуга. Затова ни считат за по-нисши. На тях винаги им е пречела човешката свобода и вярната любов. Затова Материализма, Тоталиризма, Комунизма, Свободния секс и Хомосексуализма идват под тяхно вилияние. Цялата грешна природа у човека произтича от тях.

Цивилизациите ръководени от падналите агнели, винаги са водели към ограничаване на свободата съпроводено със сексуален разврат. Особенно изнасилването на деца и ритуалното им убийство.




Интелектуалното им Ай-кю било по-големо от нашето! Глупости! Ако те не бяха целенасочено държали хората в невежество, ние много бързо бихме ги надминали, защото ние имаме аспекти на сърцето и любовта, които те не притежават. Затова ние сме Божии деца, а те са създадени да ни служат, а не да господстват, с което са се превърнали в Сатани и са блокирали пътя ни към Бог и духовното ни израстване.

Разбира се, добрите Ангели, на страната на Бог, винаги са защитавали човечеството и са ни водели към първоначалният идеал на доброто. В извънземните простори винаги се е водела тази духовна битка, между доброто и злото.




"Заблудата за Извънземните"

Днес отново, чрез заблудата за Извънземните, тези Демони целят да им позволим да доминират живота ни; вкарвайки дори вярващите в тази измамна илюзия. Време е да се събудим! Библията ясно описва усилията на Бог да избави човечеството от тези фалшиви богове.



Те целят да ни контролират, точно както са се научили от падналите ангели, които използват заблудата, че са друга, по-развита цивилизация, която ни е създала. Така те ни подлъгват да им се преклоним доброволно и да ни доминират. Това е описано още в Книгата на Енох и цитирано на много места в Библията. Дори Исус е изкушаван да им се преклони - така както и грешното човечество им е подчинено. Затова в древни писания, като Ведите, се говори за милиони богове слизали на земята и водели човешки армии в кървави войни.




Извънземни причиняват Грехопадението

Божествения принцип обяснява, че това е същността на Грехопадението - обръщането на господството от страна на грешните ангели, над човечеството. Ангелите, които са създадени да ни служат, след отделянето си от Бог, са станали наши фалшиви богове и господари - демони (сатани). Разбира се, те са духовни същества и не биха могли да го направят, освен ако не ни заставят доброволно да им асистираме. Точно това се е получило:




Как падналите ангели контролират живота ни? Директните изкушения и влияния в нашето съзнание не са им били достатъчни. Те систематично са работели да развият мрежа за всеобщ обществен контрол. Така през историята те са създавали диктаторски цивилизаци чрез които да доминират обществото и разширят влиянието си. Характерното за тези цивилизации е сексуалния разврат, диктата и ритуалните убийства на деца - характерни и за днешните сатанистки ритуали. Как тези точно ритуали дават сила на станински демони е описано в Кабала.




Тайните Сатанински общества

Не случайно, много Тайни общества, управлявани от тези демони, с цел световен контрол над човечеството, вярват в Кабала (писан от приближен на Луцифер демон). Често само тези на върха на пирамидите са се свързвали съзнателно с демоничните сили и получавали водене от тях, но днес певци и звезди на Холивуд открито заявяват, че са Сатанисти, последователи на Кабал, и въплащават в клиповете си сцени от ритуалните сатаниснки оргии. Така човечеството и голяма част от елита, винаги (както днес, така и в миналото) са служели на едни по-нисши от нас същества. Чрез заблуда и лъжливи вярвания те са ни карали да вършим това по собствената си воля. Затова Принципът ясно показва, че падналото състояние на човечеството е резултат на изпадане в невежество.

Само тези на върха осъзнават, че се кланят на Луцифер. На дъното на пирамидите просто искат контакти и социален успех. А власт и богатства, са се позволявали само на тези, които служат на тази Сатанинска мрежа. Точно както Сатана изкушаваше Исус, "Поклони ми се, за да ти дам световните богатства", много от печелещите милиони в шоу индустрията са принудени да участват в тези ритуали, за да им се позволи да са в този 'елит'.

Ще продължи ли светът да бъде управляван така - подвластен на Сатана, егоизма и материализма? Не! Ние сме създадени като Божии деца, с правото да господстваме над цялото творение с Истинска любов - включително и над ангелите (Извънземни-екстраселестиал същества).

Тази схема цели да държи човечеството в невежество относно истинските ни духовни способности. Затова физически, чрез пирамидите, политиката, медиите, медицината и образованието, подвластни на тази сатанинска матрица, ние биваме конторлирани според волята на извънземни-духовни същества - паднали, грешни, зли ангели.

Духовно, блуждаещите нисши духове, активно работят, водени от същите сатанински пирамиди в духовния свят. Излиза, че Принципът е прав; човечеството е загубило свободата на първоначалната си природа. Гореспоменатата матрица (сатанинска мрежа) гарантира, че духовното ни развитие ще бъде ограничено и подтиснато, че Съвестта ни няма да може да работи правилно, за да останем вечно под този контрол; във физическия си живот, а след това и в духовния свят - за вечността.



Кръвната линия и Матрицата на Сатана

След Грехопадението падналите ангели са манипулирали хората, правейки се на реални – физически; създавайки заблудата, че са извънземна, уж 'по-развита от нас цивилизация', прикривайки факта, че нашият потенциал, като Божии деца, далеч надхвърля техните способности. Правели са се на извънземни ‘богове’, докато в действителност те са просто духовни същества - паднали, грешни ангели – превърнали се в паразити; използващи манипулации за да функционират от ‘прахта’ (квантови илюзорни образи в съзнанието на хората).



Накратко, Бог създава хората, като свой храм. Но първите мъж и жена никога не достигат до това пълно сърдечно единство с Бог. Вместо това, те влизат в непозволени сексуални връзки с Архангел Луцифер. Затова свободния секс и сексуалните оргии винаги са били част от сатанисткия ритуал за влас над човечеството. Точно чрез сексуалния, непринципен акт на Адам и Ева човешката потомствена линия е отделена от Божията и се свързва кръвно със Сатана.



Падналите ангели, водени от Луцифер, искат да живеят и доминират чрез човека, представяйки себе си за наши богове. Но за да контролират човешкото общество им трябват тела. Нека разгледаме най-новите открити факти, които потвърждават това:




Същността на Извънземните

Освен илюзорната заблуда, че са физически същества, падналите ангели са правели непрестанни опити да създадът физическо потомство. Един вид генетични кръстоски на ДНК от ‘раптелиан’ (Змии) с хора - форма на енвитро зачеване с модифицирано човешко ДНК, в което тези 'раптелиан' структори са подсилени.

Това би обяснило Библейското сравнение на падналите ангели със 'Змии', както и преклонението и сексуални оргии пред Змийски статуи, символизиращи бога на плодородието, от повечето сатанински религии. Библейското символично описание на Грехопадението иска да каже, че точно, това е начина, по който злото завзема и контролира човечеството. Луцифер кара Ева да вкуси забранения плод (на сексуалното познание), след което тя дава същия плод и на Адам. Затова и крият половите си органи, а не устата или ръцете си. Грехопадението е в действителност незряло, преждевременно, сексуално прелюбодеяние - кръвосмешение с Луцифер, който се превръща в Сатана.

Бог е създал много духовни създания преди човешкото сътворение. Но създал ли е Бог физически извънземни? Не! Той не би могъл да направи това. Бог не е искал някой да конкурира или воюва с неговите деца. Извънземните са другоизмерни - духовни същества.

Откриваме много свидетелства, че падналите ангели са правили генетични опити да се материализират. Образите, които ни показват, за извънземни, имат характеристики точно на такива мутанти; Те са под абсолютен масов контрол – без лична воля и свобода и не могат да се възпроизвеждат. Показателно за бунта им срещу Бог е неприязънта им към свободната воля на човека и семейната вярност. Точно това са качества, които те не притежават и които поставят нас в позицията на Божии деца, способни да наследят, преживеят и изразят напълно всички аспекти на Божията любов; детска, братско-сестринска, съпружеска и родителска.

С други думи, тези извънземни хуманоиди, нямат лична воля, а са в действителност духовни създания - падналите ангели. Те имат познания за Божието творение - но до сега са ги предавали на хората главно със зла и егоистична цел. А както ще видим, с времето и техние вярвания и методи също са се променяли.



Митът за летящите чинии: Защо летящите чинии от наличните снимки приличат повече на направени от хора? Разбира се, защото те са направени от хора, с помоща на ангелска информация. Можем да видим и снимки на Нацисти с летящи чинии и контакт с тези мутирани демони, понеже те винаги са подпомагали злото на земята, както и са използвали злите империи, за да разпространят своята идеология и физически контрол над масите.

Митът за Атлантида: Така наречената изчезнала цивилизация на Атлантида е всъщност периода преди потопа, когато грешните ангели са обучавали хората в духовни и технически познания с егоистични цели. Но този период им показва, че ако хората имат тези познания, те бързо ще ги надминат. Когато развием духа си, няма информация която да може да бъде скрита за нас, поради което много бързо постигаме духовни и технически способности отвъд тези на ангелите. С други думи, постигнем ли духовно съвършенство, автоматически те загубват способността си да ни подлъгват и доминират.

Причината е обяснена в Божествения Принцип. Ние израстваме духовно, минавайки през формиране (детска любов), израстване (братско-сестринска любов) и създавайки семейство достигаме Завършеност (Родителска любов) Съвършенството на ангелите съответства само на нивото на разтеж.

Ангелите са духовни същества. Те нямат семейство и деца, поради което не могат да разберат нито сексуалната вярност, нито родителската любов. Затова ангелската връзка с Бог е връзка на Господар-Слуга, докато Бог е заложил в нас пълния потенциал на своята божествена природа.

От тук разбираме, защо сатанинското влияние винаги е водело човечеството към сексуален разврат и упадък на семействата; както и към технически прогрес, съпроводен с войни и нечовешко насилие и убийства.

Най-вероятно те сами унищожават развитата, покварена цивилизация, която са създали. Но тя е била толкова развратена, че и сама би се само-разрушила. Но е факт, че от тогава те всячески работят да държат човечеството на безопасно ниво на духовно и техническо невежество. Отново и отново, се опитват да създадът диктаторски цивилизации основани на фалшиви материалистични идеологии, чиято основна цел е била да блокира духовното развитие на хората. Но тези опити винаги са завършвали с провал. Най-близък исторически пример за това са Фашизма и Марксизма, довели до милиони невинни жертви.

‘Исполините’ описани в Библията свидетелстват за тези човекоподобни генетични кръстоски:
„След като Божиите синове (ангелите) влизаха при човежките дъщери, и те им раждаха синове, които бяха онези силни и прочути старовременни мъже.” (Битие 6)
Така падналите ангели правят неуспешен опит да се сдобиятт с тела, които не им се съпротивляват както съвестта на хората. Реално те създават психопати с липса на емпатия. След потопа те са принудени да търсят друг, но подобен модел.



Кралската кръвна линия – е развита в Сатанинските цивилизациите от последните 6000 години. Тя е внимателно водена с генетичен подбор от човешката раса. Затова тя се предава наследствено без да се смесва с тази на обикновенните хора. Само при нужда те я смесвават с тази на избрани жени, за да предизвикат конкретни, полезни подобрения и да не позволят мутацията да стане видима.

Тайните общности са правели връзки с елита на обществото, за да дадът протекция на този специално моделиран ген - подвластен на тези духовни сили. Всичко това е завоалирано с много лъжи и заблуди. Например, темплиерите са били вербувани, с вярата, че пазят тайната на потомството на Исус, без да осъзнават, че всъщност подкрепят сатанинската 'синя кръв' предадена от Фараоните, чрез Клеопатра в Западната императорска линия.

Защо ангелите првят това? С времето, ангелите осъзнават, че единствения им изход от собственото им страдание е хората да достигнат съвършенство, и създадат свят на мир. За съжаление, те отново правят това чрез страх и контрол, не разбирайки, че липсата на свобода не води към съвършенство, а точно обратното – това блокира развитието на човешкия дух. Но тех ги е страх да освободят човека.




Нека обясня. Създаването на подсънателен страх може да даде шанс за контрол. Дори ако някой използва това с уж добрата мотивация, да сложи злото в хората под контрол, в действителност това е постигнато с методите на Сатана. С други думи, този който го прави създава обща база и съзнателно или не, страва инструмент на злите сили.




Затова всички опити за изграждане на един мирен свят чрез войни и диктатура, като Нацизма, Комунизма и Социализма (форма на социален контрол и страх от закони), са обречени на пълен провал. Те представляват Божиите принципи обърнати с главата надолу; поставят материалното над духовното, контрола и страха над доверието и любовта; виждат антагонизма и силата като метод за развитие, свободния секс измества здравите семейства - така вместо желаният идеал, тези методи създават реален Ад. Това е неизбежно, след като духът е подчинен на физическото (животинсткото), пътя към любовта, мира и щастието са затворени. Но падналите ангели се страхуват от последствията, ако човечеството развие духовния си потенциал. Затова те са водели интелектуалците към развитието на философии и идеологии оправдаващи точно тези погрешни методи.

Паралелно с работата на злите ангели, Бог е работел чрез добрите ангели да възстанови човешката духовност и вяра. На основата на водените от Бог религии, фундамента на доброто също е нараствал. Но дори християнските усилия за спасение на света, водени с насилие и потъпкване свободата на другите, са довели само до негативни резултати. Самата вяра ли е проблема? Не! Враждите, споровете и насилието, са методите на Сатана. Религиозните грешки в историята са знак, че с течение на времето лошият духовен свят винаги е работел да поквари създаденият от Бог добър фундамент. Както четем в главата, Грехопадение:
"Разпознаването на духовете е много трудно за онези, които не разбират Принципа. Жалко е, че много религиозни лидери в своето невежество осъждат работата на добрите духове, поставяйки ги редом с тази на злите духове. Това ги поставя в непреднамерена опозиция спрямо Волята на Бог".- Божествения принцип

Как грешните духове работят за Сатана




Неразвитите грешни духове са останали незряли, понеже са живяли такъв материален живот подвластен на Сатна. Те се свързват с материалната енергия на квантово ниво и остават заклещени във физическия свят. Същевременно те въздействат на информационните полета на физическото съзнание (подсъзнанието ни и клетъчната памет) на своето потомство. Така, чрез кръвната ни линия Сатана постига влияние над мислите и чувствата ни, с цел да манипулира нашите действия. Колкото по-неразвит е духът на човек, толко по-лесно може да бъде манипулиран към зли действия.
"Дори Сатана не може да извършва злите си действия, докато не намери обект, с който да формира обща база чрез действия на даване и приемане. Обекти на Сатана са злите духове в духовния свят. Обект на тези зли духове е духовното "Аз" на злите хора на Земята, а самите злодеяния се извършват посредством физическите им тела. Следователно силата на Сатана се прокарва чрез влиянието на злите духове и се проявява в злите физически действия на земните хора."- Божествения принцип

По тази причина, след грехопадението нашата воля и първоначална природа не са свободни. Поради това, след Грехопадението ние сме блокирани и не можем да израстваме духовно. Контрола над физическото ни съзнание постоянно опонира желанията и логиката на собствената ни духовна душа. Така собственото ни физическо съзнание винаги опонира Бог.




Книгата, „Скитника в духовните земи” описва жалкото състояние в духовния свят на хората живяли такъв земен живот. Франчезо, благодарение на молитвите на неговата любима, минава през огромни изпитания за да се отдели от всичко което го свързва със природата на тези нисши духове. В крайна сметка той успява да израстне и да се освободи от Ада.




Затова е важно да разберем как работи духовния свят. Билията ни казва какво се случва ако изгоним бесове (лоши духове) от тялото на човек; Те ще доведът и други, и ситуацията ще стане още по-лоша. Дори ние да бъдем предпазени, това означава, че ги пращаме да вършат зло във хората около нас. Божественият принцип обяснява, че това не е разрешението, което Бог като Родител желае. Той е създал всичко да е взаимно-свързано. Дори страдащите в Ада са Негови деца. За да освободим себе си, трябва да освободим и тях.




Как Бог работи да възстанови своята кръвна линия

Бог непрестанно и усилено е работел да ни освободи от тези сили на злото:
Но тъй като Бог е дарил хората и ангелите със свобода, Той не може да ги възстанови насила. По своята собствена свободна воля, човек трябва да бъде способен да доведе Сатана до доброволно подчинение, като издигне и следва Словото на Бог, изпълнявайки своята част от отговорността. - Грехопадението




Докато Сатана и падналия ангелски свят са развивали своята кръвна линия и влияние всред хората, Бог бавно и с много усилия е водел изчистването на човешката кръвна линия от това сатанинско влияние. Единствено пълното изчистване на линията; генетично и духовно, би довела до раждането на безгрешни хора.

Разбира се, от Принципите на Възстановяването разбираме, че за Бог е било най-важно да се роди първото безгрешно дете – което да възстанови загубената позиция на безгрешен Адам. За целта Бог работи да постави курса модел за покоряване на Сатана, разделяйки винаги Кайновата страна (по-близка до Сатана) и Авеловата страна (по-близка до Бог). Исус разкрива на преп. Мун, че победата за Бог не е да унищожиш другата страна. Единствено когато Авел спечели и спаси Кайн с любов и саможертва, тогава и двамата биват възстановени. Когато Яков спечелва сърцето на брат си, който идва да го убие, той поставя за първи път в историята успешна победа за Бог. Затова от потомството му може да се роди безгрешно дете - Месия-Христос, в превод - 'Помазан за цар'.

Но как един безгрешен човек, станал едно със сърцето на Бог, може да възобнови Божията кръвна линия? Може ли сам да го направи? Не! За да има потомствена линия, трябва да бъде възстановена и Съпруга. Погледнете Библията, всичко опира до генетичната линия и условията на изплащане, направени за нейното изчистване; Всичко опира до раждането на Месията (новия безгрешен ‘Адам); Всички притчи за Небесното царство в новия завет опират до Неговата ‘Сватба’ и ‘подготвената за Него съпруга.’ Защо?




Семето на Месията

Божият свят може да започне единствено от една пречистена, безгрешна потомствена линия – отделена от Сатанинското влияние. Как ще започне Божия нов свят – Небесното царство на земята? Исус ясно го казва, ‘от едно семенце’.

Потосмствената линия се предава чрез семенната течност. Исус ясно обяснява идването на Божието царство. То не идва така щото да се забелязва (тук или там), а като едно дърво, което от малко семенце започва да израства и един ден ще развие огромна корона и Небесните птици ще дойдат и кацнат на него. Точно така; от едно безгрешно семейство ще се появи род, нация и свят на доброто.



Как Бог работи за това?

Той е пречиствал една избрана потомствена линия. Чрез многобройни условия и жертви тази кръвна лини бавно и постепенно е била отделяна от Сатана и лошите духовни влияния. Как работи това? Колкото повече добри предци имаме, толкова по-лесно Бог ще може да работи с нас. Колко процента трябва да са добрите предци на Месията, че Сатана да няма никакво право да нахлуе? 100%! Това означава, че всички негови предци назад, чак до Адам и Ева, трябва да бъдат възстановени. Това е бил непрестанен процес - отнел 2000 години за безгрешното раждане на Исус (от времето на Аврам).




Присаждане и Новорождение

Затова Месията е ‘истинската лоза’ а някои са ‘дивите пръчки’, които трябва да се присадят към нея. Грешното човечество(или грешната част от него) трябва да се присъди към кръвната линия на Месията, за да бъде отделено от Сатанинския си корен – идващ генетично от Адам и Ева. Само чрез новите, безгрешни Адам и Ева, в позицията на Истински безгрешни родители, може да се новородят. Знаейки това, Сатана влага цялата си сила да убие Исус/Mитра и да сложи край на тази пречистена линия. А Яхова помага, като работи по унишожаване на порталите за слънчеви въплъщения, като храмове на Митра и Баал в Сирия, а след това и на пещерите в България, като първите естествени портали на божествено въплъщение в материята.




istinski.blogspot.bg/2015/03/blog-post_24.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар