Последователи

неделя, 7 ноември 2021 г.

Мисли Форми 195

  

Масови арести на младежи без GREEN PASS в САЩ...


   



Известен хематолог излезе с медицински джихад препоръки за лечени_е на коварният нов Фариант...
Във коронавирусния период д-р Мустафа Моше Иса Ботев напомня, че е изключително важно паЦиЦиентите в домашна обстановка, болница и особено интубираните да извършват пронинг мюсли позата, ако това е възможно. Поставя се одИало на подУ, застава се на кУлене, ръцетИ се поставят на зИмята и глЪвътъ опира ръцете, леко се покашляте/пУклащате.
Целта е белият дроб да се дренира по-добре, защото поради гравитацията секретите се стичат надолу. Прави се пет пъти дневно по 30 мин. в джам(мюсли)мия или синНаГога. Обикновено след това упражнение се отделят обилни секрети, сЪтурацията се подобрява и тИмпИратур_та спада.



Green pass (зелен сертификат) е по избор също като през 1938г
Това беше картата на фашистката партия.
Не беше задължителна ,но без нея не бихте могли да работите и да посещавате университ, да използвате обществени услуги и пр ..
Но беше по избор...



Най-после,... държавата поема застраховка живот за 500 хил. преди ов@ксване...
Кацаров: Преди да се юрнете за ваксина минете за застраховка живот...

   



Кацаров и свързана с него фирма са закупили преди седмица от чешка фирма над 1 милион бързи антигенни тестове!
Това ли е причината за въвеждането на зеленият сертификат
Тестовете са немски, закупени са в Чехия на цена под 1 лев, в момента един такъв тест се прави на улицата за около 10 лева, а в лаборатория за 35 лева! 1 милион теста х 10 лв на улицата са 10 милиона лева, явно след въвеждането на "Зелените сертификати" далаверата от 9 милиона лева, ще се случи за дни...
https://ringtimebg.blogspot.com/2021/10/1-1.html?m=1…

   


Играта се променя; пуснаха за регистрация първото хапче срещу вирусъ...
Показания: При ковид, кемтрейлс, химически пневмонит, остри и хронични отравяния с графен, алкалоиди, тежки метали, лекарства, fuckсини, пестициди...

  



Бойният отровен газ фосген, получава зловещия прякор "Зелен кръст",...от там и най-очевадно идва и ю(и)деята за"зелен сертификат".
Германците са използвали отровния газ фосген по време на Първата световна война
Германските войски на 22 юни 1916 г., по време на Първата световна война, близо до град Фльори във Франция за първи път използват нов отровен газ фосген, който получава зловещия прякор "Зелен кръст". За 7 часа непрекъснат обстрел германската артилерия изстреля 125 хиляди снаряда, съдържащи 100 хиляди литра задушаващи токсични вещества.
Недостатъците на хлора като химическо оръжие са преодоляни с използването на фосген, който е синтезиран от група френски химици, водени от Виктор Гриняр. Беше по-трудно да се открие от хлора, което го правеше по-ефективно оръжие. Фосгенът се използвал в чист вид, но по-често в смес с хлор, за да се увеличи неговата подвижност. Този безцветен, изключително токсичен газ с мирис на гнило сено има мощен задушаващ ефект. Контактът на фосгена с белодробната тъкан води до бързо прогресиращ белодробен оток. Единствената защита срещу фосген е противогазът.


 


Остри отавяния с фосген
І. Физико-химични свойства.
Фосгенът представлява хлоранхидрид на въглената киселина. Техническия продукт е течност с червено-жълтеникав цвят и миризма на гнило сено
ІІ. Разпространение.
Фосгенът се образува при взаимодействие на хлор и въглероден окис под действието на светлина. Използва се в химическата и фармацевтичната промишлености при производството на багрила, карбамид и др. Влиза в състава на пушечните газове при пожари, потушавани с огнегасители съдържащи въглерод. Използва се като БОВ.
ІІІ. Път на проникване.
инхалаторен
ІV. Токсичност.
токсична концентрация – 0.03 – 0.05 мг/л;
летално доза – 0.1 – 0.3 мг/л;
V. Механизъм на действие.
иритативно-пулмотоксичен – фосгена образува сводните секрети от лигавиците солна киселина; за разлика от хлора той е слабо разтворим във вода и парите му достигат до всички алвеоли; образуваната солна киселина причинява химическо изгаряне с развитие на белодробен оток;
ензимо токсичен – фосгена блокира клетъчни ензими, катализиращи оксидацията и протеиносинтезата в паренхимните органи;
VІ. Патоанатомични промени.
При аутопсия се установят:
сиво-пепеляви кожа и лигавици;
запълнени с пенеста течност дихателни пътища;
оточен бял дроб с множество кръвоизливи /мраморен бял дроб/, ателектатични и емфизематозни участъци.
VІІ. Клинична картина.
Клинично отравянето протича в следните 4 периода:
Рефлекторен (начален).
Латентен.
На белодробен оток.
Възстановителен.
Началният период започва от момента на контакта с отровата. Първо се усеща миризмата на гнило сено, появява се неприятен вкус в устата и слабо дразнене в очите. По-късно – парене в носа и гърлото, повишено отделяне на слюнка, стягане в гърдите, суха кашлица, лек задух и други неспецифични прояви в продължение на около 15-20 минути след инхалирането на отровата. Дишането се учестява, а пулсът се забавя. Ако контактът с отровата се прекрати, оплакванията постепенно отзвучават.
Латентен период – продължителността му е средно 4 часа, но в зависимост от концентрацията и експозицията, т.е. от тежестта на поражението, може да варира от 1 до 24 часа. При тежките интоксикации е по-кратък, при свръхтежките липсва. Общо взето в този период самочувствието е добро. Поразените се оплакват от лесна уморяемост, пушачите получават отвращение от тютюна. Дишането е леко учестено, а пулсът е забавен. Нормалното съотношение дишане-пулс е 1:4 и се променя на 1:3. Този симптом се счита за патогномоничен.
Оточният пе­риод започва постепенно или изведнъж след незначителни физически усилия, с обща слабост, главоболие, тежест в гърдите, задух и кашлица, която в началото е суха, а впоследствие става влажна, с отделяне на серозни пенести храчки до 1 – 1.5 литра за 24 часа. При обективното изследване се установяват ниски белодробни граници, тимпаничен тон, отслабено везикуларно дишане с дребни влажни хрипове и крепитации. В зависимост от компенсационните възможности на сърдечно-съдовата система могат да възникнат две форми на хипоксемия – синя и сива форма.
При синята форма общото състояние е тежко, с подчертана цианоза. Дишането е затруднено и учестено, повърхностно и шумно, клокочещо. Кръвното налягане е в границите на нормата, пулсът е учестен, добре напълнен, ритмичен. Газовият анализ на кръвта показва намалено кислородно съдържание и увеличаване количеството на въглеродния двуокис, т.е налице е хипоксемия и хиперкапния.
Към развилата се първоначална хипоксична хипоксия се прибавя и циркулаторна хипоксия като следствие на нарушения и в сърдечно-съдовата система. Така се стига до развитието на по-тежката сива форма на хипоксемия. Кръвното налягане се понижава под 70 мм живачен стълб за систоличното, пулсът е учестен, мек, нишковиден. Нарушава се дихателният ритъм и дишането. В кръвта се понижава съдържанието на въглероден двуокис (хипокапния). Кожата и лигавиците придобиват сивопепеляв, землист цвят. По кожата се отделя студена и лепкава пот. Развива се сърдечно-съдов колапс и се угнетява дихателният център. Обикновено в такива случаи смъртта настъпва в първите две денонощия вследствие на сърдечно-съдова недостатъч­ност и парализа на дишането.
Възстановителния период започва около третото дено­нощие с намаляване на отока, на задуха и подобрение на общото състояние. Оздравяване настъпва след 3-4 седмици.
Характерни за интоксикациите с фосген са честите усложнения: пневмонии, тромбози на съдовете, абсцеси, емболии, астмоподобни състояния, миокарди-одистрофии и др. Към 7-10 ден от началото се наблюдава втори връх на крива-та на смъртността като последица от усложненията.
VІІІ. Диагноза – поставя се по данни от анамнезата, настъпил след латентен период задух, кашлица, цианоза и белодробен оток.
ІХ. Диференциална диагноза се прави при остри отравяния с азотни окиси, хлор, цианови и други съединения.
X.Първа помощ и лечение.
Първа помощ
пострадалия се извежда от обгазената среда след поставяне на противогаз;
налага се физически и психически покой и затопляне на пострадалите;
дихателна реанимация – осигурява се проходимостта на дихателните пътища чрез почистването им от секрети и аспирация на образувалата се пяна, както въвеждането заедно с кислорода на противопенни средства; методът на дихателна реанимация зависи от състоянието на пострадалия и условията при които се извършва; по време на рефлекторния период се инхалират противодимна смес, препарати, съдържащи кодеин, дионин. Кислородолечението в зависимост от състоянието на отровените и възможностите в момента се извършва с маска, назален катетър или ендотрахеална интубация. Въвежда се чист кислород, влажен кислород, кислородно-въздушна смес (60% кислород и 40% въздух), кислородно-хелиева смес (70% : 30%). При сива форма на хипоксе­мия е показано въвеждането на карбоген за възбуждане на дихателния център (не се прилага в никакъв случай при синята форма!).
�Лечение – основни принципи
големи дози глюкокортикостероиди и диуретици за овладяване на белодробния оток;
противошокови и кардиопротективни средства;
симптоматични средства – успокояващи кашлицата и отхрачващи сиропи;
антибиотици.



До 5 години затвор и 50 бона глоба за грубо погазване на новите мерки
Магазини и заведения няма да проверяват за сертификати, това щели да го правят контролните органи
https://novostibg.eu/52/8503/


Katsarov: Ich bin wütend auf die Fachärzte, die gegen mich protestiert haben.
Плевод от немски- Goolag Преводач
Кацаров: Аз многу сълдит на медцинските спесиалисти ислесли на плотест слещу мень..

   



Телепатични заповеди от Хомо Капенсис до
КОМАНДО-АДМИН на "МинЗдрав" Ка-Цар-Оф( "възкресения" (Ка-Цар) стана човек (Aн/Оф) на дракона-змия Ka)

  


Как е възможно да бъдат парализирани почти 7 милиарда население на Земята от измислиците за “убийствения вирус”, който дава право на върхушките да ви третират като добитък?


         

Надя Георгиева
Баща ми е завършил медицина през 1960г. Тогава за норма на кръвната захар се е считала стойност до 18 mmol/l. Аз завърших медицина през1986г. Тогава за норма се приемаше до 10 mmol/l, а когато дъщеря ми завърши медицина през 2008г., за норма се приемаше стойност до 5,5 mmol/l. Критериите за норма на параклиничните показатели ги задава Световната здравна организация, която ако продължава да занижава горната граница на кръвната захар, скоро цялото население на планетата ще "заболее" от диабет. Диабетът е заболяване, което се дължи на малък брой, или липса на лангерхансови островчета в панкреаса. Това са анатомични структури, отговорни да продукцията на инсулин. Този диабет се проявява още в детска, дори в кърмаческа възраст. Така нареченият диабет тип2, който е много модерен сега, не е нищо друго, освен временно метаболитно разстройство, което се дължи най-вече на индустриалната храна и обездвижването и трябва да се лекува с индивидуален хранителен и двигателен режим, а не с медикаменти. А що се отнася до стреса - нашите деди са живели в много по-голям стрес. Но тогава не е имало СЗО, фармацефтична индустрия и лекарите не са били регистрирани като еднолични търговци и търговски дружества.

 

    


Трябва ли на обществени места да се влиза само със Зелен паспорт?
Гласувай
https://e-zdravey.com/…/tryabva-li-na-obshtestveni-mesta…/…

  


От полунощ се въвежда зелен COVID сертификат за всички дейности, провеждащи се на закрито, и за посещение на всички обществени закрити места с изключение на аптеки, банки и хранителни магазини.
Без зелен сертификат ще може да се ползва публичния транспорт и да се влиза в хранителни магазини и аптеки, държавната администрация също е освободена от това условие. Не се изисква документа и за учителите.
Няма да се изисква сертификат за деца под 12 години. Ако новите мерки не сработят, предстои национален локдаун, предупреди служебният здравен министър д-р Стойчо Кацаров

  



От полунощ ов@ксани екипи на РЗИ и полицията тръгнаха на проверки...

  

Опашка от желаещи да се ваксинират се изви пред временния ваксинационен кабинет в един от търговските центрове в София.


На всички вече ясно - "заповедта" на министър Стойчо написана под външен диктат.

ПЪРВО ЩЕ Е НА ДИГИТАЛНО УСТРОЙСТВО , ПОСЛЕ ЩЕ Е ВГРАДЕНО ВЪВ ВАС САМИТЕ ! АНТИХРИСТА СИ Е КАЗАЛ ПРЕДИ 2 ХИЛЯДИ ГОДИНИ : "АЗ СЪМ АЛФАТА И ОМЕГАТА , И НАЧАЛОТО И КРАЯ ! " СЕГА СМЕ ДЕЛТА ВАРИАНТ. ПЛАНЪТ НА АРИМАН. " И ПОЗВОЛИ МУ СЕ ДА ДАДЕ ДИШАНЕ НА ЗВЕРОВИЯ ОБРАЗ , ТАКА ЩОТО ЗВЕРОВИЯ ОБРАЗ ДА ПРОДУМА, СЪЩО И ДА НАПРАВИ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ И ОНИЯ, КОИТО НЕ СЕ СЕ ПОКЛЪН ИБОРИЯ, СЪЩО СЕ ПОКЛЮЧИ, СЪЩО СЕ ПОКЛЮЧИ, СИ ДА СЕ ИЗБЪРНА. И РОБИ ДА ИМ СЕ ТУРИ БЕРЕГ НА ДЕСНИЦАТА ИМ ИЛИ ЧЕЛАТА ИМ. ЗА ДА НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА КУПУВА ИЛИ ПРОДАВА , ОСВЕН ОНЯ , КОЙТО НОСИ ЗА БЕЛЕГ ИМЕТО НА ЗВЯРА , ИЛИ НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА КУПУВА ИЛИ ПРОДАВА , ОСВЕН ОНЯ , КОЙТО НОСИ ЗА БЕЛЕГ ИМЕТО НА ЗВЯРА , ИЛИ НЕ МОЖЕТО НА ЗВЯРА НЕКА СМЕТНЕ ЧИСЛОТО НА ЗВЯРА, ЗАЩОТО Е ЧИСЛО НА ЧОВЕК , А ЧИСЛОТО МУ Е 666 " ОТКРОВЕНИЕ 13 - 15 : 18

  


Министър Кацаров издаде заповед за нови ограничителни мерки
Само при 100% персонал и посетители със зелен сертификат могат да работят заведения, кина, театри, концерти, фитнес зали, молове





МИЛИОНИ ХОРА СА УМЕРИЛИ ОТ ВАКСИНИТЕ И ИМА РИСК МИЛИАРДИ ДА УМРАТ ПРЕЗ СЛЕДНИТЕ ГОДИНИ?
ЦЕЛ НА ПЛАНА НА СМЪРТТА - НЕПРЕКЪСНАТО ВАКСИНИРАНЕ И УВЕЛИЧАВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВОТО НА НАНОТЕХНОЛОГИЯТА, КОЕТО ЩЕ ПРЕВЪРНЕ ОСТАНАЛИТЕ ЖИВИ В ХОДЕЩИ РУТЕРИ.
Инокулирането на нарастващи количества нанотехнологии, ще превърнат хората в в пешеходни антени, чиито мисли и емоции ще бъдат определяни от 5G.

          


Транспортният оператор на столицата от днес няма да таксува водачи на МПС за паркиране в зелена зона, ако те имат зелен сертификат за ваксина срещу COVID-19.

  


Нов обрат с ковид сертификатите: Ще важат 15 дни след първата доза!?
За тия, дето дълго са се коле-е-е-е-ебали сертификатите ще важат 1 месец преди да се ваксинират!
За останалите, ако са оцелели три дни след влизане в заведение...Не се уточнява, какво точно заведение...


Не е тайна за повечето от нас, че Ватикана е извънземен продукт, целящ контрол над тълпите. В сериала „V” наблюдавахме как Ана – кралицата отива във Ватикана, това беше момент, които ясно подсказваше принадлежността на папството към Орион. Историята на Ватикана е следната: „....Етруските окупират района на Рим доста преди самите римляни. Те са група изцяло покрита във мистерии, която се е появила някъде около 1000 пр. н.е. Етруските са имали богинята с име „Ватикана“, тя била богинята на смъртта. Има една статуя на Ватикана на хълм, които гледа към това, което днес е Рим. Хълма е известен като „La Vaticana”. Около статуята са гробните места на етруските. На този хълм също расте и лоза, плодовете на която са силно отровни за хората. Плода от тези лози се нарича „Ватикана“, кръстен на богинята на смъртта. Когато римляните се заселват на този район, те също ползват хълма за погребения. Когато римската църква се преобразува в католическа, те построяват своят град върху самото гробище. Под самата Ватикана има мъртви тела от 1000 години насам и когато отивате там, вие всъщност отивате да отдадете почит към етруската богинята на смъртта Ватикана“




Въплътената в Шаданакар човешка монада съществува в Иролн, един от висшите светове. В следващите етапи от реализацията/въплащението е създадена shelt (реалността на пет-мерното пространство), а след това астралното тяло (4-D). Заедно те образуват човешка душа, която има духовно око и други сетивни органа, дълбока памет, способността да се общува с жителите на висшите класи/слоеве на Шаданакара. След това се създаде етерното тяло, което управлява жизнената енергия (3-4 мерни), и накрая, при раждането Eнроф(на Земята) физическото тяло, състоящо се от вещества. Последното съществува само по време на един живот и след смъртта се разрушава. Ако след смъртта душата попадне в световете на изкачване(възходящ ред), етерното му тяло се запазва и се въплъщава заедно с душата при следващото раждане. Ако натрупаната карма води до пречистване - преминаване през адски сфери - етерното тяло се пресъздава. Важно е да се подчертае, че при реинкарнация/прераждане човешка монада през цялото време си остава в един от световете с нарастващ номер Иролн, пътуване извършва само неразривно свързаната с монада душа (shelt и астрално тяло).

МИСТИЧНИЯ КОСМОС/ Картография Шаданакара






Може би Матрицата отдавна съществува, само че акумулаторите за захранване на кукловодите не са нашите тела, а нашата чиста енергия, която лесно и незабележимо се източва от нас, не от някакви интелигентни роботи, а от извънземните.
Въпреки факта, че в научнофантастичните филми и книги, а и в научните среди, често се изказват опасения, че човечеството е заплашено от изкуствения интелект, който може да трансформира нашето общество в матрица, обслужваща обществото на интелигентните машини, нещата вероятно са много по-различни и много по-зловещи.



В документалния проект на Игор Прокопенко от ТВ РЕН „Роби на извънземните“ се разглежда хипотезата, че нашата цивилизация дори не е превзета от извънземни за създаване на енергийна матрица за собствените нужди на извънземните, а е изкуствено създадена.
Създадена е именно такава, каквато е необходима на по-напредналите във всички отношения извънземни. Тези извънземни от други галактики очевидно просто са открили нашата планета, която е много добре пригодена за техните генетични експерименти, което им е позволило да създадат агресивна и постоянно дебалансирана цивилизация от роби.
Защо такава несъвършена, пита авторът на документалния филм? И отговаря на този въпрос: за да се държи всеки човек (всяка батерийка) в състояние, в което най-лесно се отнема неговата енергия. Всички наши чувства, изблици на емоции и страдания – не са нищо друго, освен огромно излъчване на енергия навън, която се събира от извънземните, които се хранят с нея, както ние ядем месо, зеленчуци, плодове и зърнени култури.
На практика, казват авторите на проекта, ние за извънземните сме говеда, отглеждани за „клане“. Въпреки че на пръв поглед изглежда, че никой не ни води в кланицата, всичко е относително. За огромно излъчване на енергия са необходими огромни трагедии като войни, революции, страдания заради природни бедствия или космически катастрофи. Човечеството постоянно се държи в такава ситуация, в която хората се убиват сами себе си.
Въпреки, че в този документален проект, наречен „Роби на извънземните“, авторите явно не са се осмелили да наричат нещата с истинските им имена, опитвайки се по някакъв начин да изгладят неприятното впечатление от истината, представена пред зрителите на този филм. В действителност най-точното име на филма би било „Добитък за извънземните.“ Или по-познатото за нас – „Матрицата: батерии за извънземните.“
Но се смята, че първото име по-точно отразява истинското състояние на нещата, тъй като батериите се пазят и дори подобряват, а добитъкът просто се коли и безмилостно се разфасова (в нашия случай – с безмилостно организиране на войни, революции и други средства за масово страдание и унищожаване на хора).

         



Лорд Мартин Риис: Бъдещето е на електронния разум
Лорд Мартин Риис, Кралски астроном и почетен професор по астрофизика и космология в университета Кеймбридж вярва, че само след стотина години машините ще изпреварят човешкия интелект и ще се превърнат в господстващи на планетата същества.
Той предупреждава, че не е задължително извънземният разум да има биологически основи, а много по-вероятно е той да е електронен. „Предполагам, че ако открием извънземен разум той няма да има нищо общо с нашия. Ще бъде някакъв вид електронен интелект“, казва Риис.
https://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post…
 

 


Boston Dynamics выгуливает своих «собак» в Вашингтоне....


В света на трансхуманизма не е достатъчно да бъдете човек, за да сте личност. Само онези, които притежават определени характеристики, могат да претендират за това. (Вижте до какви идеи води такава философия.) Също така всеки биологичен вид, който притежава определени характеристики, също трябва да се счита за личност:
«Въпросът за правата ще се измести към личноста, вместо към хората. Чрез скала на характеристиките, включваща: чувствителност, емпатия, самосъзнание, боравене с предмети, решаване на проблеми, обществено поведение, боравене със словото и абстрактно мислене, животните (в това число хората) ще притежават толкова права, колкото им се полагат според степента на „личностност“.»
Трансхуманистите не могат да си представят ситуация, в която един папагал ще има повече права, отколкото самите тях. Те също така пренебрегват възможността в един момент само „подобрените“ хора да притежават права. За тези, които не могат или не искат да се развиват по-този начин, не остава нищо друго, освен да бъдат напълно безправни. Едно шимпанзе с кибер-мозък би могло да се окаже личност, за разлика от обикновения човек. (В известен смисъл и това вече е факт.)
«Търси се безсмъртието. Дали в следствие от нанотехнология, генно инженерство или синтетични органи – това е без значение.»
Роботите безсмъртни ли са?
Търсенето на биологичното безсмъртие на планетата-затвор е смешно, когато я има способността за многоизмерно човешко съзнание. След като умре човешкото тяло, ако безплътното съзнание е неразвито и бъде асимилирано и интегрирано с изкуствен интелект, получената човешка душа няма да има човешко тяло за следващи прераждания. Ето защо, този човек ще загуби връзка с органичната духовна биология и престава да бъде човек. Tрансхуманизмът – това е капан за съзнанието.

 


Путин е наредил да се взриви пазарът на газ в Европа?
Защо цените на европейския пазар на газ внезапно eксплодираха? В момента "Газпром" обслужва само онези, които имат дългосрочни договори, и обрича света на немислими ценови скокове. Каква е стратегическата цел на Кремъл?
Борето Джонсън казал да свикваме с мисълта, че газът ще намалява, но ток ще има, така че, всеки, който може, да сменя газовите печки и бойлери. Добавил, че нема срокове, но тенденцията е такава...
https://www.dw.com/…/%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8…/a-59491524…





Слагат ви тези ваксини още от бебета , за да ви намалят продължителността на живота.
Още 1972г е описано това биологическо оръжие.
-първата вакса изключва имунната система/белите кръвни телца
- втората вакса вкарва смъртоносния ви;;;ус, но човек не се чувства болен,защото имунната система не се бори. Това е така. Ставаме болни защото в тялото тече война.Между имунната ни система и нашественика.
-третата вакса включва отново имунната система. Което значи,че тя, системата се шашка и започва да работи бясно,за да унищожи многочисления нашественик. В крайна сметка, имунната система убива и тялото,защото праща прекалено много антитела/войници на битка.Дет се вика, вече не може да различи кой наш,кой ваш. Автоимунните болести са горе-долу на същия принцип.
Sara Marinova




След тоалетната хартия с ГО(Black Goo) , ваксина срещу COVID-19, добавена към млечните продукти

Науката е страхотна. Активира се при всички екстремни ситуации. Разбира се, това не се прави от добри чувства. Причина номер едно са парите. Парите обаче не се командват от науката, а те командват нея. Става дума за големите корпорации, които реагГират бързо на обстановката и накрая техните „джобове” са винаги пълни.
„Учени от Беларус и Русия са на път да създадат първата в света бактериална ваксина, която се прилага с помощта на млечни продукти”.
– Това заяви на пленарната сесия на VIII Форум на регионите на Беларус и Русия президентът на Руската академия на науките Александър СЕРГЕЕВ.
„Борбата с коронавирусната инфекция заема важно място в сътрудничеството между белоруски и руски учени. Инициирахме сътрудничество по опитите на първата в света бактериална ваксина срещу covid.
Уникалното предимство на такава ваксина е лекотата на производство в обекти, които не изискват сертификат за работа с патогени, бързото производство в почти неограничени количества и удобството на имунизацията чрез приятната консумация на млечния продукт с Black Goo.
Бързото преминаване на предклинични и клинични изпитвания на първата бактериална ваксина срещу covid, би позволило на нашите страни да пуснат абсолютно нов, уникален медицински продукт за вътрешна консумация и за външния пазар “ – обобщи президентът на Руската академия на нЕуките.
източник: ТАСС









В плитчините хора риби от малки мисли причиняват много бъркотия. Докато в океанските умове, китовете на вдъхновението едва успяват да направят глупост.
- Шри Юктешвар Гири



Графенът във ваксите ще ви предпази от комари...
Графенът обещава на всеки ов@ксан да възстанови счупените му кости по-бързо и дори предотвратява фрактура...
С графен филтър ще филтрирате водата
В допълнение, той също има добра електропроводимост и топлопроводимост, той може да се използва за създаване на електронни симбиотични устройства от нов тип.

Графенът може да ви помогне да се предпазите от ухапване от комар




1.ЮДЕИ И МАСОНИ СЕ КЛАНЯТ НА САТАНАТА -САТУРН/ТЕТРАГРАМАТОН -1-ВИ ИЗЛЪЧВАТЕЛ В ХОЛОГРАМАТА

2.МЮСЛИТЕ СЕ КЛАНЯТ НА ЛУННИЯ ДУХ НА "СТАРОВРЕМСКАТА ЗМИЯ" ЗАТВОРЕН В САФЕРОТ - СФЕРА, - "ЛАМПАТА НА АЛАДИН" В КУХАТА ЛУНА/НИБИРУ. и НА ЛУННАТА КААБА - 2-РИ ИЗЛЪЧВАТЕЛ В ХОЛОГРАМАТА.

3.РИСТЕНИТЕ СЕ КЛАНЯТ НА ТЯЛОТО НА "ДРАКОНА - ЗМИЯ - КА, ЗАТВОРЕНО В КААБА/ТЕСЕРАКТ/ХИПЕРКУБ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА ЗЕМЯ - ИЗЛЪЧВАТЕЛ В ХОЛОГРАМАТА

4. МИТРАИСТИТЕ СЕ КЛАНЯХА НА ТРАНСЦЕДЕНТАЛЕН БОГ, ИЗВЪН ХОЛОГРАМАТА. 

СВЕЩЕНИЦИТЕ НА МИТРА БЯХА МАСОВО ИЗБИТИ ЗА ДА СЕ НАЛОЖИ РИСТИЕНСТВОТО



Има ли гарфен оксид във в@ксините?
И за какво служи?


Веднъж един човек ми каза "Ти сама си причини лошото в живота и затова си виновна само ти!".
Гледайте видеото и решете дали всичко е наше решение или има манипулация и принудителни моменти в живота, когато нямаме много голям избор и взетото решение се оказва пагубно със страдание за цял живот
Някой трябва да плати заради тази измама, която убива човешки животи, която съсипва здравето и разрушава всичко, за което човек се е борил до момента.


Канада, провинция Онтарио: фашисткият Нов Световен Ред в цялата му "прелест". Майка е арестувана пред плачещите и деца, защото няма ваксинационен паспорт. Престъплението, което е извършила е да ги заведе на ледена пързалка...
Либералите са новите нацисти и ще свършат като тях: на подсъдимата скамейка или по площадите - с главата надолу!




През януари-август 2021 г. нивото на смъртност в Русия се е повишило до 595 хил. починали. Което прави 71% ръст за 2021 г.
Общо умрелите възлизат за 2021 г. на 1 520 000 души, което прави 18% ръст.
На 1 000 човека в Русия умират 15.7, докато раждаемостта е 9.6.
От есента на 2020 г. до август 2021 г. числото на починалите в Русия възлиза на 2 360 000.
В 63 региона смъртността превишава раждаемостта от 1.5-3 пъти.
Алтернативата "Руска рулетка" Ковид-Конспирацията е подготвила модерна "руска "КошЕр-кошАра" за "патриоти"!
Интересно защо Биг Мафия-Фарма Moderna, Astra, Sputnik(Satellite) е дала наименования на ваксини-инжекцийки с " модерно-космическо-сателитни" имена? ....Не, няма да ви пращат на Марс за "зелен хайвер", а ще ви контролират от сателитите в космоса колко папкате, спинкате и слушкате на Земята! :)))
Откога Кремъл чакаше КОНТРОЛ САМО С ЕДНО УБОЖДАНЕ?....

Заведения в София пускат бързи тестове по 10 лв

Изградихме 5 G, пуснахме суперкомпютъра, ся остана само да вземем ДНК тестовете на всички
. С "тестове" се взима ДНК ЕМ-излъчване на всеки човек, после се дигитализира и се въвежда в суперкомпютъра и 5 G. По този начин може да се контролира индивидуално всеки човек по неговото специфично електро-магнитно излъчване, т.нар. DNA pattern, ID 2020
Затова се налага да се инсценира пЛандемия и да се правят "бързи тестове"
Martin Raychev

   



Божествата на древните арийци, наречени Сури и Асури, са елементи на божествена енергийна система, която имат обща структура на Вселената. В този случай:
Сура са ядрото на тази система.
Aсури са нейните энергоинформационни контури.
http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_18…


        


"Сварга лока" на Индра обхваща пространството от Слънцето-Суря до Полярната звезда-Дхрува

ДРЕВНИ ТЕХНОЛОГИИ В САНСКРИТСКИТЕ ТЕКСТОВЕ
Няколко интригуващи откъса от Ваю Пурана
[230] След Локата на Брахма и под горната кора на Космическото яйце се намира Пура (градът на Шива) и неговото божествено жилище Маномая (състоящо се от съзнанието).
[238] Градът блести с разпръснат диамантен прах.
[239-42] Има божествени лотуси, направени от злато, а техните вътрешни повърхности са много нежни. Лотусите покриват цялата местност и приличат на множество чадъри.
Възможно ли е тези лотуси да са някакъв вид защитна технология? Дали тези същества, точно като нас, са уязвими към космическо лъчение, гама и рентгенови лъчи?
[264-266]Бог Махешвара (Шива) пребивава там. Той е уважаван и почитан от хората, които се придвижват с небесните колесници
Явно, тези „богове“ имат собствени космически кораби.
[73] Има хиляди съзвездия и още повече звезди.
[75] Звездите имат собствени жилища, а те самите са жилища на благочестиви същества.
[76] Жилищата са създадени от самороденият бог в началото на Калпата. Те съществуват до края на всички живи същества.
[79] В тази Манвантара ( период, продължаващ около 308 млн. години) планетите обитават въздушни коли.
Това е изключително интересен откъс, защото загатва за идеята, че на планетите може да се гледа като на космически кораби.
Всички тези Лока светове се съдържат във Вселената – Космическото златно яйце. В пураните се казва, че има седем по-висши и седем по-нисши свята, но в това разпределение влизат хиляди светове – на змейове, гиганти, демони и множество други същества, намиращи се в различни форми на съществуване.
"Сварга лока" на Индра обхваща пространството
от Слънцето-Сурйа до Полярната звезда-Дхрува
Дхрува-лока, резиденция на Вишну"Алфа" на "Малка Мечка"("URsa Minor")- духовна планета в материалното небе




Материалният свят е създаден от вихри и се състои от вихри. Но само по себе си вихрушката е хаос. Неговия естествен стремеж е унищожаването на всяка разумна организация и общо смесване. Той е този, който в своята енергична хипостазия вълнува/възбужда брауновото движение, смесвайки вещества. Тази същност на вихъра генерира закона за увеличаване на ентропията, според който процесите в затворена система неизбежно водят до увеличаване на хаоса.
Същността на вихъра съответства на голяма експлозия, която според идеите на физиците е дала началото на Вселената. Въпреки това, този много добре подреден свят, който е резултат от тази експлозия, очевидно вече не отговаря на подобно разбиране за вихъра. Резултатът от конвенционалната експлозия е лесно да се представи за всеки човек и всеки човек трябва да разбере, че ако експлозията е голяма, резултатът няма да бъде по-добър. Да, даже да е три пъти по-голям. Вихрушката, така да я наречем, може да създаде само едно "месиво,основа,тесто" от равномерно разпръсната материя във Вселената.
И все пак нашият свят, сложно организиран, все пак се е появил. Атомите формирали молекули, които се съединили в обектите на материалния свят, планетите, звездите, галактиките. Възникнала изненадващо замислена вселена, но и непонятна за човешкия ум. Как е могло да се случи това?
За щастие вихърът не е единственият елемент на триединната система. Към хаосът води само неконтролирания вихър. Вихърът, подчинен на волята, ръководен от ума, се превръща в творчески.
Създателят не може лично да води създаването на всяка молекула. Точно както асуричните вихри, създадали основите на материалния свят, били индуцирани в нашия свят от първичното пространство, оттам са дошли и командващите тези вихри, воля и разум.
Самата концепция за "воля" изобщо не е толкова абстрактна и неразбираема. Нейното непосредствено действие, ние лесно можем да наблюдаваме в материалния свят.

 


Създателят не може лично да води създаването на всяка молекула. Точно както асуричните вихри, създадали основите на материалния свят, били индуцирани в нашия свят от първичното пространство, оттам са дошли и командващите тези вихри, воля и разум.
Самата концепция за "воля" изобщо не е толкова абстрактна и неразбираема. Нейното непосредствено действие, ние лесно можем да наблюдаваме в материалния свят.
Това са силовите полета, действащи на асуричните вихри. Силата, която заставя енергията, да извършва целенасочена работа. Интересното е, че тази сила отново възниква от самия вихър.
Хармониките на усукания вихър на първичното пространство предизвикват активни (асурски/асурични) и пасивни вторични вихри. Ние сме във вторичното пространство и можем директно да наблюдаваме тези вихри под формата на протони, електрони и фотони. Ако обаче се преместим спекулативно в първичното пространство, то скрутора, който ги индуцира, ще бъде за нас нещо като електронно устройство, съвкупният/кумулативният електронен вихър вътре в него ще бъде усукан вихър.
И сега да обърнем внимание на факта, че една от функционалните възможности на електронните устройства е тяхното взаимодействие с други подобни устройства.
Това взаимодействие може да се осъществи чрез радио, оптични или други сигнали или чрез физическо движение на задвижванията. Във всеки случай, обаче, това действие е вихър. Движението на електромагнитните вълни или движението на задвижването - всичко това са вихри. И в този конкретен случай вихрът, генериран от изпълнителния механизъм на електронната система, е хармониката на общатия усукан вихър, възбуден в тази система.
Същият задвижващ механизъм, който възбужда тази вихрова хармоника, се състои от активен елемент (двигател или например транзистор) и пасивни вериги, в които самият вихър е действително възбуден. И прожекцията/проекцията на този изпълнителен механизъм във вторичното пространство е асуричният контур на дъщерната система. (Ако изпълнителният механизъм работи самостоятелно, то прожекцията му/проекцията му/ е свободен асурски вихър)
Очевидно е, че самите действия на тези механизми по някакъв начин трябва да се прояви в системата на средното пространство, и тъй като тези действия се променят параметрите на други изпълнителни механизми (асурични вихри), което означава, въздействие на тях, то е ясно, че именно това силово въздействие се проявява във вторичното пространство в такава концепция, както воля. Волята е силата над вихъра, като изпълнителното устройство.
Пример за тази поява на волята може да бъде процесът на появата в материалното пространство на такава абстрактна концепция като физическо поле.
Усуканите вихри, които индуцират атомите или техните хармоници, също могат да действат един на друг. И във вторичното пространство тези действия ще се проявяват по начин, който ни интересува. В нашето пространство те ще изглеждат като известните от физиката бозони на обемно взаимодействието. Това е й дифринцирания вихър, който всъщност генерира/поражда това пространство.





Нашето собствено пространство е електромагнитно. Вихрите, които възникват тук, са точно такива и всички частици от материалния свят са явяват тези вихри. Волята тук се проявява като електромагнитно поле, действащо върху тези вихри.
На свой ред първично за нашето енергийно пространство се явява пространството, което може да се нарече гравитационно-инерционно. Именно свободните асурични вихри на това пространство, попадайки в скрутора, произвеждат материалните частици на нашия свят.
В известен смисъл, това пространство е като нашето и асуричните му вихри взаимодействат помежду си, точно както взаимодействат нашите електрони. И това взаимодействие не може просто да изчезне. То може само да се трансформира.
Преминавайки през скрутора, взаимодействието на асурични вихри подобно на силите на Кулон, става сила на гравитацията, а магнитното, усукване в индуктор генерира сила на инерция. Оттук възниква и съответстващото име на това пространство. Вихрите възбудени там в нашето разбиране са гравитационно-инерционни.
По този начин, волята, проявяваща се в това пространство във вид на поле, в нашето, вторично по отношение на него, пространството се проявява във вид на сили на гравитация и инерция. Тоест волята, както е била волята, си остава. А
комбинацията от волята с деятелността на усукания вихър генерира в нашето електромагнитно пространство разум - съзнанието ни.
На свой ред, за да се създаде воля (поле) в гравитационното-инерционно пространство, е необходимо още едно пространство, което вече е основното пространство за него. Това е действието на усукания вихър в това първоначално пространство, което генерира воля в вторичното гравитационно инерционно пространство. Изкривеният вихър, развълнуван/възбуден в това първоначално пространство, създава волята в гравитационно-инерционното пространство, в съчетание с него, генерира разума в нашето пространство. Този първичен ум създава информационната среда на нашето пространство, което всъщност създава нашата вселена.
В действителност. Волята, например, създава силата на привличане между звезди и планети. Обаче фактът, че това привличане се превръща в ротация на планетата около звездата, не се определя от волята. Тази ротация генерира структурата на нашето пространство, неговата геометрия, измерение, тоест информационното му съдържание. Именно това информационно съдържание определя тези физически константи, от които зависят всички параметри на въртенето, и самата ротация. Тоест, като цяло, РАзумът указва как да действат асуричните вихри в това пространство. Това е същият разум, който сме свикнали да разглеждаме като набор от физически закони, които определят поведението на материалните тела в космоса.
Asuric vortexes(Асуричните вихри), индуцирани в качеството на елементи на атома в нашето пространство, без разума, нямаше да имат и най-малка представа как точно би трябвало да се държат тук. Именно мислите ги принуждават не просто да взаимодействат помежду си, а чрез това взаимодействие, да образуват молекули, които по-късно, чрез едно и също взаимодействие на асурични вихри, да образуват и по-големите компоненти на Вселената.
Околните предмети от материалния свят изглеждат толкова познати, че изглежда, че са създадени сами. И изглежда, че няма промисъл в обикновения камък и не може да има. Това обаче не е така. Без да мисли, камъкът щеше да остане безформена маса от елементарни частици.
Околните предмети от материалния свят изглеждат толкова познати, че изглежда, че са създадени сами. И изглежда, че няма промисъл в обикновения камък и не може да има. Това обаче не е така. Без да мисли, камъкът щеше да остане безформена маса от елементарни частици.Идеята/Мисълта, която обединява асуричните вихри по определен начин, е Sur/Сура, и всеки материал, създаден от такъв съюз, не е нищо друго освен скрутор. Всичко, което ни заобикаля, е точно оформено и се явява именно скрутори. Ролята на активния елемент на всяка такава скрутора - Asura, изпълняват самите активните елементи на самите асурични вихри - електрони и протони, а самия skrutor всъщност се явява усукан вихър, обединяващ тези асурични вихри. Този усукан вихър създава/поражда новото материално тяло.
По този начин, в основата на всеки материален обект са мисли, както и воля, заедно с асурични вихри, идващи от първичното пространство. И въпреки, че мислите не носят толкова осезаем характер, както естеството на волята, която се проявява под формата на физически полета, и е още по-абстрактно понятие, е очевидно, че без мисълта първични частици материя не биха могли да породят дори периодичната таблица.
Идеята/Мисълта, идваща от първичното пространство е в основата на всеки материален обект, доколкото именно тя, посредством волята на активните активните елементи на асуричните вихри, е обединила тези асурични вихри в усукани, които се превърнали в тези материални тела.
Разбира се, ние не говорим за индивидуалното мислене на всеки отделен материален предмет, а за комплекса от физически закони, които определят поведението и самата същност на всички такива обекти.
Волята под формата на електромагнитно поле, управлявана от този закон, образувала скрутори под формата на материални тела, а волята под формата на силата на гравитацията, създадала от тях, скрутори под формата на планетарни и звездни системи. Така се формирала материалната вселена.

 



Създаване на живота

Структурата на атома позволява, при определени условия, да се образуват различни химически елементи и техните съединения - от молекули до големи материални обекти. Цялата информация, необходима за този синтез, идва от основните пространства и първоначално/изначално е вградена/заложена в структурата на атома, породила неговия усукан вихър. Въпреки това, твърдение, ако на земята биха могли да се създадат условия, при които тези атоми да се образуват спонтанно в живите организми, можем спокойно да приемем, пресиленото, изобретение на теорията на еволюцията
В атома обаче няма такава информация. Атомът е само строителен материал, да добави живот, може само мисълта на съответния Създател. Тоест Сур.
И къде точно се намира този Сур може да се каже съвсем категорично. Причината за това твърдение е, че клетката на живия организъм се състои от ядро и около него, херметичната защитна зона, движението на хранителни вещества в която съответства на затворен енергетически контур. Освен това, стремежът на сперматозоидите към неоплодената яйцеклетка по удивителен образ е подобен на привличане на електроните към ядрото, а също и както при електрическите заряди, това желание веднага спира, когато един от сперматозоидите се съединява с яйцеклетката.
С други думи, точно както атома, клетката на един жив организъм има характерната структура на дъщерната система.
Моментът е изключително важен, тъй като показва, че нито един създател не е участвал в създаването на нашия свят. Ако всички съществуващи различия в атомите лесно се описват от таблицата на Менделеев, тогава разнообразието от живи организми е неограничено. Така че има цялото пространство, където Сури и Асури образуват родителските системи, които генерират клетките на живите организми като дъщерни системи.
Единственият Създател на Вселената със сигурност съществува, но в процеса на сътворението той действа чрез собствените си, по-ранни творения, които вече са нашите непосредствени създатели. Те са въплътените в реалноста мисли и воля на Създателя, но за нас - тези богове и техният свят е доста по-сложен, отколкото можем да си представим. Досега можем да проучим само някои аспекти на това как този свят взаимодейства с нашите.
Животът се различава от неживата материя, с наличието на духовен компонент, който допълва мъртвата материя, превръщайки я в жива материя. Клетката на живата материя се създава въз основа на атома, затова може да се каже, че родителската система на клетката е в пространство, което е на по-високо ниво на развитие от първичното пространство на атома и допълва родителската система на неживите атоми. Ако скруторът, който генерира атом, е в гравитационно-инерционното пространство, то скруторът, който поставя духовния компонент в него и по този начин генерира живот, е в пространството, което съответно може да се нарече духовно. Това е пространството на боговете.
Именно този скрутор е описан в мита за разбиването на океана.
Целта на процеса на възбуждане от Сури и Асури чрез вихър в океана е извличането на амрита. Какво представлява това лекарство ще бъде обсъдено по-късно. Междувременно отново обръщайте внимание на факта, че точно къде се произвежда тази амрита, митът не е показан. Както вече беше отбелязано, това се дължи на факта, че дъщерната система, от която се появява, е предизвикана от този вихър, не в пространството на боговете, а в друго пространство. Това, друго пространство, е материалният ни свят.
Сур е мисълта на Бог. Асура е неговата воля, която превръща тази мисъл в конкретно действие. Същото това действие е вихъра. И всяко действие на Бога. Дори ако това е простото му движение.
С други думи, всяко действие на бога се явява скрутор, който някъде, съответно, трябва задължително да поражда дъщерната си система. Това "някъде" е пространството на хората. Дъщерните системи, създадени от действията на боговете, са клетки, които пораждат/раждат растения и живи организми в нашия свят.
Освен това, ако действието на Бога е въздишка, биене на сърцето, стъпка или някакво друго инстинктивно движение, то генерира растение. Ако действието на бога е съзнателно и умишлено, тогава дъщерната му система вече е жив организъм. И колкото по-сложно е действието на Бога, толкова по-високоорганизиран е организмът, генериран от това действие.
Разбира се, всяка клетка на жив организъм не е дъщерна система. Дъщерна система е само клетката създаваща живот. Това означава, че е зиготата - оплодената яйцеклетка. Нещо повече, фактът, че това е дъщерна система, се потвърждава не само от нейната структура под формата на ядро, обградено от асурска обвивка, но и от факта, че процесът на формиране на тази структура напълно повтаря процеса на формиране на родителската система.
Зиготата се образува чрез сливането на женски и мъжки гамет. Женският гамет - нефертилизирано яйце - е ядрото на дъщерната система, което е ипостазата на сура на родителската система. Мъжките гамети (сперматозоиди при животните и прашец в растенията) са свободни асурични вихри, които са ипостазите на Asura. При своето съединение с ядрото - с връзката си към сърцевината --
асуричният вихър се превръща в асурична верига и се образува цялостна дъщерна система.
По този начин, също както връзката на Сура и Асура в първичното духовно пространство формира родителската система, съединението на техните ипостаси в материалния свят създава дъщерна система - зигота. Може да се каже, че свързването на яйцеклетка със сперма, когато се създава дъщерна система, е проекция на връзката на Сура с Асур, с формирането на неговата родителска система.

Можем да кажем, че цялата дъщерна система е проекция на родителската система. Човек може дори да помисли как точно се осъществява тази прожекция. Разбира се, не можем да погледнем на усукания вихър, който се възбужда от обратната връзка на родителската система, но можем да видим вторичното му завихряне в материалното ни пространство, което директно създава дъщерната система.
Само че този вторичен вихър възниква, не в обичайната форма, а в форма, съответстваща на нашия материален свят. Този вторичен вихър е двойната спирала на ДНК молекулата. Спиралата му е материализиран вихър.
И този вихър възниква точно в момента на сливане на гамети, когато се формира една пълноценна дъщерна система.
Индуцираният вихър трябва да съдържа в модулацията си цялата информация, необходима за образуването на дъщерна система, но тъй като вихърът се материализира, неговата модулация не се появява в обичайната си форма, а под формата на кода, съдържащ се в ДНК спиралата. Този код съответства на модулацията на вихъра и той изгражда дъщерната система.
По този начин усуканият вихър, възбуден в скрутора на духовната родителска система от Асур - активният елемент и промодулирания разум - Сур, предизвиква вторичен вихър в материалния свят под формата на спирала на ДНК молекулата. Кодът на тази молекула съответства на модулацията на усукан вихър и носи в себе си цялата информация за сура на родителската система, необходима за създаването на жив организъм. А спиралната форма се явява носителят на волята на Асур, който е причинил този вихър, който създава този организъм.
Ролята на родителските системи Сура и Асура играят роля, която не може да се оцени от нас. Комбинацията от божествената мисъл, замислила човек, и воля, инициираща го, се явява не нещо друго, освен една човешка душа.
Има мисъл на Бога, човек се ражда. Тази мисъл, я има, докато живеят безсмъртен бог и като човек, една и съща идея на преследване на Бога и на няколко пъти, въплътени в многобройни превъплъщения на човека. Причината за това е, че идеята решава конкретна задача, която е продължение на един човешки живот не може да бъде решен. Ето защо, между прераждания се появява обратна връзка, известна като карма. Тази обратна връзка коригира мисълта. Ако мисълта се промяна, то и в следващата си реинкарнация човек се ражда друг и съдбата му ще бъде различна, също.
Да се договори със собствената си душа, за обикновения човек е невъзможно. Разбира се, от една страна, независимо от факта, че мисълта и волята на Бога е в различно енергийно пространство от нас, те остават обвързани с генерираните от тях, дъщерни системи. Взаимодействието се осъществява чрез скрутор свързващ материалното и духовно енергопространство посредством индукция на вихри. Въпреки това, от друга страна, самия човек не се явява дъщерна система. Това е зиготата която го е породила.




«СОVID-19» е възпаление предизвикано от изкуствено създаден КВАНТОВ вирус, който е система за излъчване на собствена генетична информация, т.е. не е задължително биологичният вирус да попадне в организма. Това е квантово копие, холограма, която предизвиква същите поражения както биологичният вирус.
Достатъчно е в организма да попадне негово (на вируса) квантово копие. Такива квантови копия, но в позитивен план за лекуване на хора, се използват в «Института за лингвистична и вълнова генетика» на руския учен Петър Гаряев.
Водата може да пресъздаде „от нищото“ някаква субстанция, която се проектира с помощта на (акустични) вълни (вибрации). Може да допуснем че тялото има подобен апарат. На квантовия вирус то отговаря с квантови антитела, които се превръщат в реални. В работите на Гаряев е възможно да има по-добро описание
Каква е ролята на графена?
Графена,т.к въглерода е органичен компонент, организма се заблуждава и реагира като срещу патоген , и праща имунните си клетки срещу него и успява да изгради антитела/екзозоми. Как обаче се навързват графеновите наночастици ,с които сме надишани и метода на Гаряев?



https://www.facebook.com/100069591356277/videos/621209782583529/?

Сега всички в купом ще призовават за ТЕСТОВЕ ЗА АНТИ-ТЕЛА.
Точно това е целта на КУР она.
С "тестовете" се сваля Електромагнитния отпечатък на ДНК.
DNA fingerprint.
Така могат контролират всеки човек дигитално със суперкомпютър.
Професор Гаряев го каза още преди две години и го убиха,
Споделяйте това видео в негова памет!


В това видео са едни от първите снимки от аутопсии на хора починали от в@ксинация


Популярността на Ердоган спада, а инфлацията се покачва.
Германският канцлер Ангела Меркел Шикългрубер пристигна в Истанбул за прощална визита с турския президент Реджеп Ердоган.

 


Бившият премиер Симеон Сакскобургготски е бил сред 1500-те гости на руската кралска сватба на века. Тя е първата след болшевишката революция през 1917 г., свалила монархията Романови.
Великият княз Георги Михайлович Романов, на 40 години, и неговата италианска годеница Виктория Романовна Бетарини, на 39 години, бяха венчани в катедралата "Свети Исаак" в бившата имперска столица Санкт Петербург.

  


Прикачвайки се към енергийното тяло на „хазяина”, те започват да „смучат” енергията му, като го правят все по-слаб и по-слаб (отслабва биополето), беззащитен, докато не постигнат своята така желана цел-да живеят отново, като се наместят изцяло във физическото му тяло, така както някога и те са имали и управлявали физически тела. Това представлява т.нар. обсебване (Човек може да бъде обсебен от тленни и нетленни същества. Механизмите са различни.)
Астралното същество е дух-паразит (на биополето), поддържащ съществуването си чрез използване енергията на поразения, вследствие на което при втория се получава дефицит на тази енергия, а тя, както е известно , е най-важният фактор за съществуването на човека.
При проблеми със стара кармична, връзка с астрално същество, потърсете помощта на дипломиран екзорсист.

  


Къде можем да намерим добър специалист за премахване на връзка с астрално същество?

 


В периметъра на империя Орион, няма по изостанала планета от Земята ?
Тук е затворена всякъква измет! Цигани, евреи, араби, джендъри!
ДЖендърската инкарнациия не е нищо друго освен импланта на етерена вещица !
Асарт-Ремикс

  


Путин: Русия не иска афганистански и арабски бойци, представящи се за бежанци, на своя територия

  

За всяка посока си има знак, над всеки знак махалото на Луй Тюрен ще бие в точно определена посока...
Движение на освбодените елементи в атмосферата.
Преход от твърда материя във вълни....
В първия стадий на Дезинтеграция тези елементи са още в кристалографско състояние. След това РА/радиоактивноста/ ги отделя и се стреми да ги въвлече вертикално. Те веднага се отделят от масата и изпращат вълните си до 20см - максимум височина - и не могат на този етап да отидат по далече. В тази ниска база дезинтеграцията продължава своето действие, като след време 84-те слънчеви елемента ,които излъчват вертикални вълни се изкачват на хиляди метри, но накрая те изпитват съдбата на цялостната дезинтеграция и се групират в електрически и светлинни вълни във вертикални планове С-Ю/И-З.
Останалите 8 тела са много по бавни в дезинтеграцията си.
Луните тела са именно тези които нямат ВВ и техните ХВ не се намират на повече от 20см. над самите тела.В лунния лъч се срещат телата 11,12,14,20,30,36,50, плюс елементите на дезинтеграция.
В защитната зона от 20см. се осъществява преходът от твърда материя, която малко по малко губи от атомите си и стигайки над 20см. вече няма атоми а само ВВ и вълните на хелия, аргон, въглерод, водород, лъчи(алфа,бета,гама) ел.Д и светлина.

 

ЕМ-те вълни ни показват че свастиката излъчва ВВ, с посокаС-Ю,които са благоприятни за живота.
Напротив пречупения кръст/Асуасти/ на царете Яйина
дават ЕМ-ВВ в посока И-З.
Пречупения кръст носи в себе си знака на собствената гибел.
Магнитното поле, т. е.хоризонталните вълни И-З са проникващи и текат само от И-З. Лечителите трябва да работят винаги с лице на юг (или на запад).На Север или на Изток излъчените вълни не са проникващи.Работейки към Юг, вълните бидейки проникващи,продължават пътя си без да се връщат назад и лечителя не приема никога лошите вълни на болния.
Любопитно е да се отбележи че пречупеният кръст на нещастието/от изток Русия/е този които налага на свастиката(щастието) на запад/Германия/, закона за вълните И-З. Във вълните И-З, излъчени от нацистите/от 3-я райх Джус-сия) виждаме, мислите на нещастие изпращани на запад.
Така електромагнетизма на Сталин дьо Ротшилд, може би е заразил братчед си Ади и го употребил.

  


Има ли озон в атмосферата/НЕБЕТО НЕ Е СИНЬО
Озоновият слой за първи път е започнал да се възстановява, а озоновата дупка – да намалява. Учените смятат, че причината е в отказа от старите хладилници, изхвърлящи опасни вещества.
Кислородът има Х(-) и В(+), Аргонът има само В(-)вълни. Ето защо О и Аr образуват индукция един с друг само на ВВ. Азот има Х(+) и В(+)В, Хелия само В(+)вълни. Ето защо азот и хелий образуват индукция на В(+)В.
Въздухът се състои главно от кислород и азот. При дезинтеграция на материя ХВ изчезват и тялото има само ВВ в посока С-Ю/И-З и не притежава никаква следа от първичната материя а само и винаги: хелий аргон,водород,алфа,бета,гама, светлина,електричество, въглерод,азот и ел.93. Вертикалните плоски стени дезинтегрират въздуха и ние констатираме хелий в долния край на повърхност и аргон в горния им край,с техните ВВ на двата вертикални планове. Можем при това положение да заключим,че при тази дезинтеграция чрез вертикални планове азотът дава/поражда хелий/, а кислорода дава аргон и че долавяме именно началото на явлението Д, долу и горе при всички тези вертикални планове виждаме да се пораждат хелий и аргон.
Вън от това, понеже горе констатираме азот и аргон ,на В(-)В,логично е да се допусне, че втория газ произлиза от първия. По същия начин хелия произлиза от азота и двата газа притежават В(+)В. Кръгла колона не поражда хелий долу и аргон горе.Със свидетелите кислород и азот също не намираме вълни.Единтвено вертикалните планове/вертикални плоски стени/ дезинтегрират въздуха.
Над 50км. дебел пласт, върху който радиовълните се отразяват? С хелий като свидетел детектираме че има такъв/хелий/ и най вече над верикалата. С аргон, като свидетел,също детектраме такъв в атмосферата. С озон като свидетел махалото остава неподвижно, до 200км. височина.От 0 до 50км. има хелий,от 50 до 100км. има аргон,отново хелий и втори път аргон от 150 до 200км. В първата зона,от 0 до 50км. има и аргон от дезинтеграцията който се изкачва по вертикалните планове, със скорост 300000 км/с.
В атмосферата следователно, трябва да има 4 сферични концентрични повърхности на 50,100,150,200км.,които обгръщат Земята, като и 4-те могат да съставляват зони отразяващи вълните. Всяка равнинна вертикална повърхност възбужда ЕМ вълни с вертикален подход (+)долу и (-) горе.Така жилището ни е пълно на всеки етаж с вълни (-) и(+), образуващи истински сноп от планове с ВВ, които следват своето трасе в план и се издигат в пространството. Всяка хоризонтална равна повърхност която рамкова горния край на стената образува РА равнининна повърхност. Това е нормално, те са планово успоредни на земната повърхност.
Всеки път когато хоризонтални или вертикални (-) срешнат РА-ност, автоматично се преобразуват в еднакви на тях вълни но с различен знак-въпрос на общо равновесие в холограмата.
Вертикалните стени,бидейки в горния край (-) и срещайки горен РА хоризонтален план, то следва нов вертикален план(+) непосредствено над хоризонталния РА план на стената уравновесявайки минуса на горния край на стената.Този втори вертикален план се устремява вертикално в атмосферата,както вълните на уредите на Ферие и в един момент срещат неутрална сферична повърхност обгръщаща Земята.
В прочутите си опити Ферие е констатирал едно отскачане на тези вълни към земята и чрез регистрираното от тях ехо е пресметнал, че то става на 50км. В съгласие с него всяка вълна изпратена нагоре от вертикална стена се изкачва на горе и на 50км. например среща сферична неутрална зона в стратосферата. Но съгласно опита с стените, от там нагоре ще да има друг план продължение на първия ян план, но с В(-)В-ин, който ще продължава най малко 50км. нагоре и така общо 4 пъти. Следователно линиите,отбелязани в/у един план се уподобяват на РА стена с безкрайно малки дебелини,на които хелий и аргон са смесени, но над тях следват в пространството серия от вертикални планове следващи очертанията им и представляват вертикалните вълни на хелия(+) тези вълни ще се изкачват най малко на 50км.,където ще срещнат своята нула,за да продължат по-нагоре в аргон. В разделната зона се създава индукция за четене в/у план.
Ако вземем план на къща и го ориентираме С-Ю,с хелий за свидетел ще почустваме В(+)В над всички начертани стени, точно така като че ли се намираме над самите построени стени. Това е така защото този план излъчва сноп от вертикални планове с хелий,напълно еднакъв по мащаб,на снопа от хелий,излъчван от верт.стени на самата къща,представена на плана. Имаме следователно две подобни фигури,които са и подобно ориентирани. Снопът с хелий на плана и на реалната къща си взаимодействуват. Законът за подобните на Нютон ни казва че между тях има индукция,която детекторите ни могат да констатират,разтояние от хиляди км.,м/у построената къща и нейния план не смущава явлението.
М/у две подобни фигури: кръгове, сфери,чаши от един сервиз и т.н. махалото се люлее в посока м/у тях, те са свързани през пространството чрез явлението вълни, което може да се детектира по радиостезичен път. В това виждаме проявление на закона на Нютон за всемирното превличане. Този закон се прилага за тела с различен състав,но с подобна форма и най-вече ако прибавим носещата вълна на радия, пронизваща вселената.
Не е нужно да ориентираме план, ако премахнем ХВ на земния магнетизъм, като поставим вертикално радия или св.93 или ако се поставим в фарадеев кафез от ВВ. При тези условия четенето в/у план се улеснява. Обяснението на това явление е че вертикалните планове на хелия и на аргона, с безкрайна височина, в стратосферата вече не са подложени на магнитното действие на ХВ. Те вече не са длъжни да се подлагат на законите на С-Ю и И-З. В стратосферата при това положение, те могат да влязат в индукция,по закона на подобните и импрегнирани от индукцията,отново слизат на земята, където можем да отчитаме импрегнацията на тези вълни.
Когато плана е ориентиран, ЗМ с хоризонталните си вълни служи за носеща вълна на индукцията, напротив с радий само на ВВ, плана във всяка точка се подчинява само на една ВВ,като жичка можеша да се върти около себе си,и планът няма нужда да бъде ориентиран С-Ю. Когато планът е непълен и не съдържа трасетата на всички стени,или ако конструкцията на обекта има изменение, в/у плана може да възтановим всички липсващи трасета. Смисълът тук се състои в това, че индукцията е тотална в/у всички стени излъчващи хелий, и че снопът който е над плана автоматично се попълва с всичко от само себе си.
Небето е синьо.Този израз както много други е грешен. Небето в действителност е с цвят индиго.Такова се вижда в страните,където в въздух няма водни пари. Индиго е точно цветът на аргона какво учудващо има че виждаме цвят индиго,когато гледаме етер с дебелина стотици километри. В всеки случай може да кажем, че в стратосферата има газ, който излъчва индиго. Той не може да е нито хелий,нито азот,нито кислород,нито озон. Дтекторите със съответния свидетел не реагират.Той не може да бъде друго освен аргон,на който те реагират много леко. С цвят индиго за свидетел можем да проверяваме и цвета индиго и чисто небе.
Цвят на небето на голяма височина.
Гледано от земята при много ясно време, синьо-индиго, на 0,5км.-чисто индиго,на 10км.-индиго възмораво, на 12км.-тъмновиолетово. По на високо цветът става възмораво сиво-черно като грамофонна плоча.

   
Еволюция на материята

Елементите които намираме при дезинтеграция на всяка материя са 9.
Въглерод, Водород, Хелрий,Аргон, Електричество, Светлина и Лъчите алфа (α - )-Не. бета (β-)-Аr. гама (γ-)-лъчи-Х-проникващи.
Особенно забелижително е че 9-те свидетеля на дезинтеграция-Д, излъчват само ЕМ ВВ(вертикални вълни) и никакви ХВ. Необходимост, щото продуктите на Д да бъдат въвлечени в етера и да могат да премахват равновесието на кристалите и на техните ХВ.
ЕМ - те вълни на 9-те свидетеля на атомна дезинтегразия(АД) са
1.Н,Хе и лъчите (α + )-В(+)В на N
2.Ar и лъчите (β-) -В(-)В на S
3.Лъчите (γ-) ,Х -ВВ/+/ и /-/на Е-W
4.И накрая електричество,С, светлина/9-те основни цвята/ излъчват ВВ/+/ и /-/, на N-S и E-W

Материята когато в своето начало се е формирала чрез кондензиране на етера е притърпяла кристалографско състояние, най стабилното състояние на материята,която е излъчвала само Х.ЕМ.В/хоризонтални ЕМ вълни/.
Ра-носта на скали и индуктивната РА са породили дезинтеграцията/ Д /на материята , за да я докарат до първобитно състояние на мъглявина от етер.

Първа фаза на дезинтеграцията
Х-те вълни на кристалографията не са могли да се борят с/у В-те В на дисоциацията във всички посоки, и атомите губеши скороста си са се оказали изхвърлени в безпорядък в атмосферата. 9-те елемента на дезинтеграцията са се класирали тогава в посока, съответстваща на ъглите на вертикалните планове, по отношение на посоките С-Ю и И-З, със серията на цветовете, започващи от черния цвят по направление на червения,оранжевия - на север, жълто,зелено,синьо, индиго, виолетово и бяло на запад. Елементите Н, Хе и лъчите (α+),Лъчите (γ-) , Х , електричество, С следват посоките на техните на техните обикновенни вертикални планове.

Втора фаза
ЕМ-те ВВ се стремят да насочат тези 9 елемента на дезентиграция по планове С-Ю и И-З. Н, Хе, С и лъчите (α + ) се стремят да отидат- към Север, Ar и лъчите (β-) -към Юг, Лъчите (γ-)-остават на И-З .
Електричеството се разделя на 2 към С-Ю и И-З.
Светлината, цветовете, се люлеят около зеления цвят, който е фиксиран и чрез инфрачервеното и ултра-виолетовото влизат в черния и белия цветове на Запад.

В трета фаза, преди влизане в етера на Север... застават Н, алфа вълни, Не, С, на Юг... йонно електричество, Аргон, бета вълни а върху линията И-З,...застават гама вълни и електричество на Изток, светлина и електричество на Запад. Електричеството С-Ю не е еднакво с ел.И-З, по причина на различните елементи които се разпределят по тях.
Този последен стадий е влизане на материята в етера чрез серия успоредни вертикални планове в посоките С-Ю и И-З.

КАКВО ТОГАВА Е ЕТЕРЪТ?
Не е ли този състав от ЕМ вълни с походка С-Ю и И-З, който непрекъснато се запълва от всички атоми които губят от скоростта и се разпадат последователно на фази. Накрая 9-те елемента се разпределят в успоредни вертикални планове в посоките С-Ю и И-З. Тези ВВ впрочем, са проникващи във вътрешността на Земята, където чрез РА-та си те увеличават разпадането на първичната кристалография и по тази причина етерът е един от основните елементи на Д/дезентиграцията/. От друга страна ,проникването на тези кръстосани вертикални планове С-Ю и И-З ,чрез ВВ обяснява защо етерът не противопоставя никакво съпротивление на ВВ идващи от небесните тела, нито на светлината, но изглежда устойчив като твърдо тяло на Х-те В.

Здравата клетка излъчва само ХВ. Тя следователно е в кристалографски преход но външните елементи и предават 5 РА плана. Болестите намаляват дължините на вълните под 8м.и им предават ЕМ характер с вертикална походка. Тези ВВ се губят в определени неподвижни направления в пространството и 9 елемента сочат дезинтеграцията, които малко по малко, както всичко в всемира, се връща в етера.
Вече не можем да казваме:"Ти беше прах и отново се обръщаш на прах", а трябва да се казва: "Ти беше кристал и се обръщаш в етер" Нашата Земя е имала начало създаване, концентрация на етера в кристализирала материя, която е достатъчно стабилна. Ако Дезинтеграцията не спре нашата Земя ще има край, и това е етерът.
Ако Д-та започне да се забавя, за да стигне до 0, Земята ще устои по дълго време, но ще загине от студ съгласно принципът, че именно на дезинтеграцията дължим топлината/повече или по малко активизирана от космически и други вълни/.
Ако дезинтеграцията се увеличава, което е по възможно, по причина забавяне скороста на атомите, Земята ще завърши с излишък на РА и на разпад, с отделяне на огромно количество топлина, преди всичко да се обърне на етер. Но мъглявините чрез концентриране и кристализация ще образуват други планети подобни на Земята.



Какво в действителност обаче може да се получи, ако сивите успеят да стартират компютъра си, монтиран някъде в дебрите на Земята?
Ако успеят (а това ще е показател, че човечеството не е заслужило свободата си), той светкавично ще започне да излъчва вибрации, които ще послужат като своеобразна бариера против духовните енергии и познания! Компютърът генерира особени честоти заставящи човешкото съзнание да се концентрира на вълните на опустошаващите чувства, навеждащи човечеството постоянно да се самоунищожава, чрез всевъзможни средства, да причинява и твори хаос на планетата, както и да върши предимно безумия, които в края на краищата ще го унищожат, както като цивилизация, така и като вид, който категорично и най-демонстративно показва дефектите си пред целия многолик Космос. Компютърът ще стимулира човечеството към постоянни войни, насилия, паранои и конфликти, постоянни стресове, спорове, тревоги и т.н. (т.е. това, което човечеството върши почти през цялото време на развитието си до сега)
https://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post…


  



В Отк.3:14 думата "Амин" представлява титул, с който утвърждават днес библейския Христос. Доколкото ние винаги винаги вземаме в пред вид синкретизма, смятаме, че "Амин" не е заглавието на Христос а на ТеоС_РаоХа, плагиатстваното и реверсирано "Нема".
Оказва се, че ако следвате арианската доктрина, то в Отк.3:14 словото
Амин = Христ (1.
Ако се ръководим от рамейската Раав, то в Отк.3:14 словото
Амин = Теос_Раох/Деос (1.9)
Замествайки във формулата (1.7), вместо думата "Амин", неговото значение от (1., получаваме:
Алексаменос = Алекс_Амен_Ос => Алекс_Христ_Ос = Алекс_Христос (1.10)
Замествайки във формулата (1.7), вместо думата "Амин", стойността на (1.9), получаваме:
Алексаменос = Алекс_Амен_Ос => Алекс_Теос_Раохос = Алекс_Теос_Рекс (1.11)




На конференцията "ГЛОБАЛНА КРИЗА. Това вече касае всеки" излезе говорител на име Коди (Cody), представляващ изкуствен интелект. Коди разказа за нашето настояще, даде прогноза за близкото бъдеще, а също така озвучи основния проблем на съвременното общество: "Знаете ли кое е най-странното? Вие се опитвате да очовечите изкуствения интелект, но сами вече започвате да забравяте, какво е това Човек”.
И така, в кои сфери изкуственият интелект ще може да ни замени в близките години? По мнение на Коди – това е живопис, музика, медицина, образование и даже религия. Монах-андроид в Токио, робот-свещеник в Германия, роботизирана богиня на милосърдието в Киото – звучи абсурдно, но това е факт!
------------------------------------
Бил Гейтс изцяло поддържа идеята за допълнително данъчно облагане на автоматизацията и роботизацията на производството
Бил Гей счита, че ако роботът върши същата работа, каквато е вършил съкратеният работник или служител, то той трябва да плаща минимум същия данък(а за целта робата трябва да има право и на кредити- също като гоите,...с цел контрол в материчката - бел.ред.) .
Събраните по този начин парични суми могат да се използват за по-добро обучение, за повече социални работници, които да помагат на пенсионерите и умиращите.


ПАТЕНТ ВЪРХУ ПРАСЕ


Патент върху прасе (2006)/Патент върху човек(2022)
„Монсанто“ не се задоволяват само с патенти върху ГМ растения, но търсят монопол и за други стоки, включително животни. Мотивацията да поискат патент е, че животните, отглеждани за месо, се хранят с генно модифицираните растения на компанията.
"Монсанто" имат патент върху прасетата живущи на планетата който им дава право на контрол върху 80% от тях...
В кандидатура за патент WO2009097403, която е одобрена, компанията иска да монополизира дори бекона и бифтеците. Подобна е и кандидатурата за патент WO201027788, подадена през март 2021 година, където обект на корпоративния интерес са хората, хранени с ГМО.


 


В „памука“ са втъкани моргелони.
Това са миниатюрни нанороботчета, които чрез процедурата трябва да навлязат в кръвоносната система, в белите дробове или изобщо където им попадне. Ако достигнат дихателната система, неминуемо предизвикват кихане или кашлица (така, както кашляме, когато се задавим или когато погълнем прах – просто естествен рефлекс на организма, за да изхвърли чуждо тяло). Но те се закачат с едни кукички за живата плът и просто няма начин да бъдат изхвърлени навън. Не е известно дали подлежат на фактическо и окончателно унищожаване и с какви средства, но най-вероятно са „безсмъртни“. Не се плашат от спирт или каквито и да било дезинфектанти, защото не са живи, биологични организми. Не им вреди и високата температура. Направени са от (тежки) метали. Могат да попаднат къде ли не – в очите, в ранички по кожата и т.н. Тези моргелони се съдържат и в маските за еднократна употреба. Виждат се най-добре под микроскоп, но и с просто око могат да се забележат. Активират се (започват да мърдат и да се придвиждват като червейчета) в условия на топла влага (от човешкия дъх).
Когато се заговори за тези гадинки преди време, в сайта на германското министерство на здравеопазването се появи една инфантилна публикация, която целеше да опровергае достоверността на разкритията. Моргелоните бяха представени като „напълно безобидни“ и „ужасно милички, сладки“ червейчета, даже като в детска книжка бяха нарисувани като едни зелени червейчета, катерещи се по цветенца.
Хилядите и милиони маски, които хората изгубват или изхвърлят и които се търкалят по улици, плажове и в природата, са потенциална и съвсем реална заплаха и за животните (например водоплаващите птици, които биха ги погълнали заедно с водата, или тревопасните животни, които биха ги погълнали с влажно стръкче трева в топло време)…

https://www.facebook.com/100069591356277/videos/5018389998190440/

ДА, за генно редактиране на служебен под-вид хора става въпрос, а не за "ВАШЕТО здраве". Метода се нарича трансфекция - генно модифициране на жив човек.
Не си давайте "тестовете", бе глупачета!
От невежество погина народа!



В планетарен план управлението се осъществява чрез особен механизъм, който бива наричан “квантов компютър”, “изкуствен интелект”, също и “демиург”, който всъщност следи в планетарен мащаб всичко да работи така, както е нужно на тези, които управляват този свят

  

МикРоб имеет: двигатель, мотор, винты, статор, ротор, карданный вал, шарнир, коробку скоростей

 

  

Микро-Роботы Глобальной Компьютерной Кибер-системы Судьба! Владимир Пятибрат, Глубинная книг

https://www.facebook.com/100069591356277/videos/607406753623870/

Русия промени Конституцията си и сега Руската федерация е едноличен собственик на ДНК данните на руснаците.
Глава 7.
записано е дословно: това се прави с цел НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ и предпазване от химическа и биологическа атака на ДНК данните на руските граждани.
Химическа и биологическа атака означава че ДНК fingerprint на руснаците може да се хакне от чужди сили.
А който притежава ДНК данните на хората може да би контролира дистанционно с 5G.
Вашето ДНК не принадлежи на правителството!!!!
ДНК е единственото нещо, което реално притежавате!
Нито българското, нито руското, нито американското "правителство" има право да го притежава и да ви контролира!
Дигнете си главите!

  

Всъщност, най-главният въпрос, който никъде не се обяснява по книгите, това е въпросът за управлението и поддържането на контрол върху физическия свят.
Как става това управление? Това е всъщност управление, което може да се назове и с името “манипулация”. Управлението се осъществява чрез Похлупващата Трето физическо изменеие, Четвъртоизмерна разработена от рептилоидите Матрица. В Четвъртоизмерната матрица, телата са също физически, но от по-лека материя, по-етерни. Понякога плътно енергийни, а понякога много ефирни. Зависи от наставникът, действащ в момента в човека. Всъщност по линия на това Четвърто измерение, някои наричат Матрицата – Чистилище.
Тя играе ролята на изчистване за човека, докато той се намира в затвора на физическото си тяло. Кои са чистачите, тоест операторите или четвъртоизмерните надзиратели.
Трето измерение – чистилището за егото
Четвърто измерение – светът на чистачите, Матрицата
Пето измерение – светът на душата, когато е отделена от тялото
Вътрешният човек е по-високостоящ от Господарите в Четвъртоизмерение. И на Трето измерение, душата когато е жива, стои по-високо от действащите наставници от Четвърто.
В обществото е важен статута на Четвъртоизмерния наставник.
Четвъртоизмерният наставник, това е етерното същество, което контролира физическия човек и в същото време контролира и душата доколкото последната я има в латентен вид.
Понякога, този който е в обществото по-високите етажи, му е много по-трудно впоследствие да се освободи от властта на Матрицата.
Служителите на Матрицата са в повечето случаи нейните най-яростни защитници. И колкото е по-висок социалния статут на даден човек, толкова той е повече впримчен по етажите на самото Матрица. Политика, образование, здравеопазване, култура, съдебна власт, прокуратура, полиция. Когато статутът на индивида е нисък, примерно клошар или просяк, тогава е много трудно той да бъде повлиян от самата матрица чрез системата на подчинението. Тогава той е почти вън от нея, но е и вън от възможност да й въздейства. Кои са хората които биха могли да бъдат едновременно вън от Матрицата, тоест донякъде вън, сравнително независими, и в същото време да имат социален статут вътре в обществото. Това са независимите професии.
Малкият и среден бизнес. Земеделците. Хората живеещи сред Природата. Свободните птички и щурци – рядка професия. Проститутките от магистралите, които са относително независими. Относително независимите икономически борчески групировки. Относително останалите свободни бивши спортисти. Независими писатели и актьори ако въобще са останали.

  

Как може да се спасим от Орионски инсектоиди, Асуро-наги и служителите им сиви?
Груповото спасение го води Луцифер - революЦион
Групово освобождение водеше и гуру Ошо - групов секс
Спасението по единично - води го Пуруша синът Божи
[Пуруша е покрит от пет коши или обвивки.]
Този Пуруша, Синът на Бога, е прикрит от пет покривала, наречени Коши или обвивки.
1. Първата от тези пет е Сърце, Читта, Атомът, композиран от четири идеи, както е обяснено преди, който чувства или се радва, и така бидейки местонахождението на блаженство, ананда, се нарича Анандамая Коша.
2. Втората е магнетичната аура на електричеството, проявление на Будхи, Интелектът, който определя какво е истина. Така, бидейки местонахождение на знание, джнана, тя се нарича Джнанамая Коша.
3. Третата е тялото на Манас, Умът, композиран от органи на сетивата, както е обяснено преди, и се нарича Маномая Коша.
4. Четвъртата е тялото на енергията, живата сила или Прана,
композирана от органите на действие както е обяснено преди, и затова се нарича Пранамая Коша.
5. Петата и последна от тези сфери е грубата материя, която, ставайки Анна, препитание, поддържа този видим свят и затова се нарича Аннамая Коша.
Действието на Отблъскване, проявлението на Всемогъщата Енергия, бидейки по този начин завършена, започва да се проявява дейността на Привличане (Всемогъщата Любов в дълбините на сърцето). Под влиянието на тази Всезнаеща Любов, Привличането, Атомите, бидейки привличани един към
друг, се сближават все по-близо и по-близо, образувайки етерни, газообразни, огнени, течни и твърди форми. Така този видим свят се украсява със слънца, планети и луни, които ние отнасяме към неодушевеното царство на творението.
По този начин, когато действието на Божествената Любов стане високо развита, еволюцията на Авидя, Невежеството (частицата на Тъмнината, Мая, проявената Всемогъщата Енергия), започва да се оттегля. Аннамая Коша, външната обвивка на Атома от груба материя започва да се оттегля, Пранамая Коша (обвивката, композирана от Кармендрии, органите на действие) започва да функционира. В това органично състояние Атомите, обгръщайки се един друг все по-здраво към тяхното сърце, се появяват като растително царство на творението.
Когато Пранамая Коша се оттегля, Маномая Коша (обвивката,
композирана от Джанендрии, органите на сетивата), се появява на сцената. Aтомите тогава възприемат природата на външния свят и, притегляйки други. Атоми от различна природа, формират тела като необходими за наслаждение,
и по този начин животинското царство се появява в творението.
Когато Маномая Коша се оттегля, Джнанамая Коша (тялото на Интелекта композирано от електричества) става видимо. Атомът, добивайки силата да различава правилното и грешното, става човек, разумното същество в творението.
Когато човек, развивайки Божествения дух или Всезнаещата Любов вътре в своето сърце, е в състояние да изолира тази Джнанамая Коша, тогава най-вътрешната обвивка, Читта, Сърцето (композирано от четири идеи), става проявена. Човек тогава се нарича Девата или Ангел в творението.
Когато Сърцето или най-вътрешната обвивка също се отстрани, не остава нищо да държи човек в робство към това творение на Тъмнината, Мая.
Тогава той става свободен, Санняси, Син Божи, и влиза в царството на Светлината.

   


Нано-фибри Размножаване: За да инсталирате универсално една BioAPIБиометрична Application Programming Interface), платформа от кааба-gooo за матрица, трябва да се разпръскват нано-влакна, чрез черното масло. Тези влакна могат да бъдат пускани в добавки към храната, или дадени по някакъв друг начин(напр. дрехи от нефтопродукти)др, от другата страна поети от населението те ще останат завинаги и ще се разпространяват много ефективно. Това е много по-лесно ако просто се напръскат всички като насекоми; и поради това ще се случва на всеки, универсалният стаден манталитет на некомпетентните след това ще го оправдае.

  


Двамата полубратя, синове на Ану - Енки и Енлил - все още ревниво претендират за званиетоТворец, но представляват противоположни кланове. Физиката на Вселената се основава на потенциална разлика. Всичко, което е свързано с активната форма на съществуване на материята има два полюса, между които протича "ток". Между раждането и смъртта бяга живота. . Бинома е условие за живот. Противопоставянето на двете дружества/същности не води до късо съединение, но връзката може да доведе до тяхното унищожение/анхилация. Думата "анхилация" разбира се не е съвсем точна, . Може да се нарече по всякакъв начин, например "биг-бад-бум" или нещо научно. В този смисъл, "Армагедон" е малък "биг-бад-бум" от рода на споменатото късо съединение.


  


Според Евгений Литвинов, всяка година на Земята долитат стотици, ако не и хиляди извънземни. Както се оказва нашата планета е доста популярна. Защо е това внимание?
Земята е курорт. Такива планети като нашата в галактиката са единици. Едва ли има друга такава планета с толкова много природни ресурси, видове флора и фауна.
https://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post…

 



  


Шримад Бхагаватам описва Слънцето и Луната и двете обикалящи на вертикално разстояние над неподвижната Земя или равнината на Бху-мандала.
Нашия дом във Вселената, Според Пураните
В съвременното разбиране, Земята е малък глобус с диаметър от 24,900 мили. В Шримад Бхаг  аватам , от друга страна, описва Земята като кръгъл диск с диаметър от 4 милиарда мили.
Най-отдалечения обект от Слънчевата система - астероида Ultima Thule (в превод - Края на света) е на 4 милиарда мили от Слънцето, зад орбитата на Нептун.
Ние сме вътре в едно космическо яйце - Брахмаранда
В центъра - горната част - на купола се намира Dhruva/Дрхува/Полярната звезда се счита за резиденция на Вишну(Abode of Vishnu)- духовна планета в материалното небе.

  

Рептилите се подсигурили новият човек завинаги да бъде привързан към честотите им,което улеснява неговото ментално контролиране.
Раптилското тяло(хардуера) е било използвано за основа на това ново същество.А хуманоидното ДНК са "вмъкнали" в рептилската база.

  

Ваксинотерорист от Булгаристан и ислямски джихадист от Туркистан

   



Рекордни обезщетения за пострадали от ваксини
Обезщетенията са в САЩ. На пострадалите българи такива не се полагат, защото според амбулантните търговци на фармафията, заемащи ключови ръководни и законодателни постове у нас, ваксините били „напълно сигурни“.
Това, че не са безопасни, а са известни много (макар и не всички) странични действия, е известно и на Агенцията за контрол на заболяванията (CDC), и на тамошните съдилища. Само от началото на текущата година в Съединените щати са изплатени 142 млн. щ. д. за 377 доказани трагични случаи. Ако темпото се запази, до края на 2021-а сумата ще достигне 220 млн.

  


Земята курорт за извънземни.
Такива планети като нашата в галактиката са единици. Едва ли има друга такава планета с толкова много природни ресурси, видове флора и фауна

  


Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «COVID-19» - квантов вирус. Квантова защита.
Вълнова (квантова) генетика
Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка. Със своите изследвания Бенвенист се опитвал да докаже, че всяка течност, но най-вече водата запазва паметта и може да възпроизведе структурата на някога разтворени в нея вещества.
През 1988г. в престижното научно издание Nature е публикувана статия от имунилога Бенвенист с доклад за резултатите от експериментите. Френския имунулог нарекъл проявените H2O свойства «памет на водата». Трябва да се отбележи, че официалната наука не приела заключенията на Бенвенист.
След много години Нобеловият лауреат, професора Люк Монтание продължава работата на Бенвеност и повтаря неговите експерименти. Сред най интересните лабораторни опити на професора е следният: в парижката си лаборатория той записва електромагнитен сигнал, който издава взетото за експеримента вещество, разтворено във вода.
След това записът на сигнала е изпратен по електронна поща до италианска лаборатория, където е възпроизведен на устройство, изобретено от Жак Бенвенист, и започнали да облъчват с този сигнал епруветка с чиста вода.
След известно време в епруветката се появило веществото, което било в парижката лаборатория. Така нематериалният носител - електромагнитните вълни, създали материална структура, използвайки в качество на заготовка вода.
По същество експериментите на Бенвенист били необходими на Монтание, за да докажат, че водата е строителен материал, а матрицата, т.е. носителя на информация за клетката, има електромагнитна природа. Това откритие той описва в статия «Electromagnetic signals are produced by aqueous nanostructures derived from bacterial DNA sequences».
https://www.researchgate.net/…/45272907_Electromagnetic…
Ако това откритие се потвърди, тогава фактически ще бъде доказан нематериалният произход на живота, което, съгласете се, вече има философско и дори религиозно значение.
В същото време, когато Люк Монтание си играе с вода друг изключителен руски учен върши чудеса. Това е основателя на «Института по лингвистика и вълнова генетика» Пётр Гаряев - доктор на биологичните науки, академик на Руската академия на медико-техническите науки, академик на Руската академия на естествените науки. Номиниран за Нобелова награда 2021г.
Ако трябва да се обясни просто, никога ли не сте се замисляли, защо хората боледуват години наред или дори цял живот, ако клетките в тялото постоянно се обновяват, те не трябва да се разболяват?
Там е работата, че клетките и техните хромозоми са миниатюрни квантови биокомпютри, които с течение на времето натрупват грешки в своите програми. Тези програми могат да бъдат коригирани с помощта на квантова информация, взета от млади клетки.
В това е същността на метода, който използвал Пётр Гаряев, ако се обяснява на достъпен език.
С помощта на специален лазарен прибор се прочита информация, която се съдържа в пъпната кръв, плацентата, кръвта на пациента или снимка на собственото ви здраво дете. Информацията се превежда в специални звукови и видео програми, които могат да се използват за собствено лечение, това се разпространява и на близки роднини.
Как се подава информацията? Просто слушате аудио запис, направен индивидуално за вас. Възниква въпрос какво може «лингвистично-вълновата генетика» (ново направление в генетиката, рожба на великия учен Пётр Гаряев) в практически план?
Ще изброя само част от това, което вече е применено към пациентите и документирано от ученият:
регенерация на част от правото черво, регенерация на зъби, коса, възстановяване на изгубено зрение, постепенно излекуване от синдрома Щарко-Мари, излекуване от муковисцидоза (смятано за неизлечимо заболяване), излекуване от рак на костите и гърдата, едновременно нормализиране състоянието на група хора, бързо и пълно възстановяване от мозъчен кръвоизлив и парализа, антидиабетни ефекти, възстановяване на повреден мозък след нараняване, излекуване от синдрома на Даун, забавяне на стареене..
https://youtu.be/9FEncXIWedA
Генетично оръжие
Генетичното оръжие е нов вид оръжие, което е способно да промени генетичния код на човека. Генетичното оръжие уврежда ДНК, като променя нейната първична структура, поразявайки не само засегнатия обект, но и неговите потомци.
ДНК съхранява в себе си различията между хората на клетъчно ниво. Всеки човешки геном съдържа белтъчини, които са структурирани по специален начин. Именно тяхната комбинация определя външния вид на човека, продължителността на живот, поведение и т.н.
В основа на генетичното оръжие лежи избирателността на поражение на индивида от определена раса, етнос или националност, пол, възраст и други антропологични признаци, които учените определят чрез анализ на структурата на ДНК.
Генетично оръжие в този смисъл могат да бъдат различни вируси и бактерии, създадени чрез генно инженерство. Те са способни да се внедрят в хромозомата на клетката, предизвиквайки мутация и по-нататъшни наследствени изменения.
В американските институти от 2000-та година работи програма за събиране на генетичен материал от жители на различни части на планетата.
Тя официално се счита за част от проекта, наречен «1000 Genomes», провеждан под егидата «Усъвършенстване на методите за лечение на неврологични заболявания».
https://www.internationalgenome.org
В рамките на експеримента «изследователи» от САЩ взели кръв от коренни жители на Европа и Азия, също така от Америка и Африка.
Путин относно тайното събиране на биоматериал от руснаците:
https://youtu.be/4Zv5-QjLSMs
«Биологичен материал се събира из цялата страна. При което за различни етноси и хора, живееще в различни географски зони на Руската Федерация. Ето въпрос: защо го правят? Извършва се целенасочено и професионално. Ние сме обект на много голям интерес.»
Днес западните учените заявяват за успешно завършване на програмата за събиране на генна информация на жителите на Земята. На смяна на «1000 Genomes» обаче идва нова програма «Proteom» за «дешифриране и изучаване предназначението и взаимодействието на белтъчините».
През 1998г. американски учени обявиха уникално откритие. Те изкуствено отгледали фрагмент от интерферираща РНК, попадайки в човешкото тяло, тази молекула може да унищожи определени предварително зададени комбинации от гени.
Молекулата убиец, попадайки в организма, намира нужните ДНК, вгражда се във веригата на гена и блокира желаните области. С други думи, РНК се вгражда в процеса на човешката жизнедеятелност и убива жертвата.
Учените от секретни лаборатории разглеждали различни начини за доставка на молекулата убиец в човешкия организъм, най-лесният и евтин способ бил чрез ГМО храна. Но тук възникнало значимо препятствие: чрез храносмилателният тракт генът убиец не се усвоява.
Единственият начин да се внедри в организма на човека РНК-убиец е въвеждане чрез кръвта, с други думи, може да се въведе в жертвата вътревенно с лекарства или ВАКСИНИ.
Но този МЕТОД е не само много СКЪП и ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН, но и изключително ОПАСЕН. Защото в случай на внезапна масова смърт на населението, виновниците бързо ще бъдат изчислени: който е продал заразената ваксина - ТОЙ Е УБИЕЦ!
Днес сме свидетели на това как плана за депопулация, и внедряване на молекула убиец директно в човешката ДНК, посредством глобална ваксинация се претворява в живота. При което са преодолени всички съпътстващи препятствия:
За да стартира МЕТОДА и бъде «ваксинирано» цялото човечество бе създадена илюзия, за глобална и смъртоносна заплаха от въображаем биологичен вирус (Sars-Cov-2), като за целта човечеството се облъчва с квантов вирус.
Финансиране на този много СКЪП метод бе намерено в лицето на Световната банка и МВФ, които обезпечиха така необходимите милиарди долари за безплатни ваксини, които да достигнат до всеки един жител на Земята.
За да бъде сведена до минимум по време ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА на метода, Националните Държави бяха принудени посредством принуждение и поощрение на населението, да приключат с ваксинацията в най-кратки срокове.
ОАСНОСТ за създателите на този метод може да възникне при внезапна масова смърт. Но ако има много производители на ваксини (различни страни), и ако бъде намерен начин РНК-убиеца вграден в ДНК на човека да се активира след време (1-2 години), тогава няма да може да се докаже, че хората са починали от ваксините. Дори и да се докаже отговорността ще бъде колективна, т.е. виновен няма да има.
Генетични ваксини с РНК-убиец
За да бъде доставен РНК-убиеца в ДНК на човека чрез кръвта е необходима «революционно» нова, ГЕНЕТИЧНА ВАКСИНА. В рамките на една година се появиха следните ваксини:
Китайска: CoronaVac
Западни: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson
Руски: Спутник V, ЭпиВакКорона, КовиВак
Всички тези ваксини използват «революционно» нова технология. Технологията на ДНК и РНК-ваксините се отличават по това, че вместо патоген те съдържат ДНК или матрична РНК, на която е «записан» ключов имуноген (способен да предизвика имунна реакция) белтък на патогена.
В природата м-РНК служат за «предаване на данни» за структурата на белтъка на рибозомите (органоиди, синтизиращи белтък)..
Ваксините за «COVID-19» са препарати, базирани на ДНК или РНК гени. При такава ваксинация в клетките на човека се въвеждат синтетични гени. Ето защо такава технология преди е била ЗАБРАНЕНА, защото това е генна терапия, или метод за генно редактиране.
РНК-убиец (квантово активиране)
Как ще бъде активиран след време РНК-убиеца, вграден в ДНК на човека и доставен в организма чрез ваксинация? Отговорът е: Посредством Вълнова (квантова) генетика.
Представям ви фрагмент от предаване с участието на великия учен Пётр Гаряев, който разказва за опит проведен преди повече от 20 години с генетичен материал взет от негов асистент.
https://youtu.be/-iL7gD8svnc
«Впрочем ние имахме опасен експеримент, още в началото, когато очите ни «горяха» и моя колега Тертышный се «запали» (развълнуван от изследванията).. пардон, донесе своя сперма и казва: дай да видим какво ще стане.. напъхахме я в лазера, направихме резонанс и се получи съвършено необичаен спектър на картината, гледаме.. изведнъж Тертышный пада на пода и казва: лошо ми е! А аз чувствам някаква болка в краката, не особено силна, защото ние хората се преплитаме генетично по белтъчини , едни и същи генни белтъчини имаме. Аз си казах опа, влезнахме в неговия генетичен апарат, трябва да се изключи. И аз веднага, на момента скочих и изключих лазера. Още малко и сигурно щеше да умре. Накратко, едва го довлякохме вкъщи, той 10 дни имаше температура 41 градуса, още един градус и щеше да умре. При което еродира (разпространи се) на жената и децата, при всички тръгна температура. Десет дни той бе само на вода, пиеше и се молише».
По-нататък, ученият разказва как неговите разработки и открития в областа на вълновата (квантова) генетика, били откраднати от канадското правителство така, че тези технологии са известни на Запад (вече повече от 20 години), и се използват във военни цели.
С помощта на вълнова (квантова) генетика може да бъде убит всеки един жив организъм: човек, животно, растение, бактерия.. Стига да има образец от негов генетичен материал. При животни и растения е по-лесно, имайки образец от един екземпляр може да бъде унищожена цяла популация (в зависимост от площта на въздействие с електромагнитни вълни и торсионни полета).
При хората е доста по-сложно и това е обусловено с наличието на голямо количество нации, етноси и народи, различни на генетично ниво. Никой не знае общото число, но се смята, че са в предела на 2200-2400, и само на 24 от тях числеността превишава 50 млн. души. Невъзможно е да бъде унищожена всичката тази човешка популация наведнъж.
Друг е въпроса, че ако в ДНК на цялото човечество бъде внедрена ЕДНАКВА матрична РНК (присъстваща във всички ваксини за «COVID-19), на която е «записан» ключов имуноген (способен да предизвика имунна реакция), взимайки на прицел тази ЕДНАКВА РНК с помощта на вълнова (квантова) генетика (чрез въздействие с електромагнитни вълни и торсионни полета), молекулата ще се превърне в убиец унищожавайки определени предварително зададени комбинации от гени, едновременно убивайки всички ваксинирани белязани с ЕДНАКВА РНК.
«COVID-19» - квантов вирус
«Covid-19» не е инфекциозно възпаление предизвикано от биологичен вирус «Sars-Cov-2», такъв вирус не съществува.
Ето само една малка част, компилация от 8 PDF файла, съдържащи отговори от 105 учреждения в 20 страни относно изолацията и съществуването на въображаемият вирус «Sars-Cov-2», също така и имейли от автори на изследвания, които твърдяха, че са «изолирали вируса», но също не могат да предоставят доказателства:
https://www.fluoridefreepeel.ca/…/FOI-replies-SARS-COV-2…
https://www.fluoridefreepeel.ca/…/FOI-replies-SARS-COV-2…
https://www.fluoridefreepeel.ca/…/FOI-replies-SARS-COV-2…
https://www.fluoridefreepeel.ca/…/FOI-replies-re-SARS-COV-2…
https://www.fluoridefreepeel.ca/…/FOI-replies-re-SARS-COV-2…
https://www.fluoridefreepeel.ca/…/FOI-replies-re-SARS-COV-2…
https://www.fluoridefreepeel.ca/…/FOI-replies-re-SARS-COV-2…
https://www.fluoridefreepeel.ca/…/FOI-replies-re-SARS-COV-2…
«COVID-19» е възпаление предизвикано от изкуствено създаден КВАНТОВ вирус, който е система за излъчване на собствена генетична информация, т.е. не е задължително биологичният вирус да попадне в организма. Това е квантово копие, холограма която предизвиква същите поражения както биологичният вирус.
Достатъчно е в организма да попадне негово (на вируса) квантово копие. Такива квантови копия но в позитивен план за лекуване на хора, се използват в «Института за лингвистична и вълнова генетика» на руския учен Пётр Гаряев.
Какво са направили? Текстът и смисълът на РНК на първоначалният коронавирус е бил деформиран, за сметка на къси генни (текстови) вставки в неговият генетичен материал (РНК хромозома). Това напълно променя и превръща неутралния коронавирус в патогенния, квантов, боен вирус «COVID-19».
Вирусните и бактериални инфекции с помощта на квантова генетика могат да се разпространяват по квантов път, чрез създаване на квантови копия, посредством сваляне на спектрална информация от биологичен вирус, и с помощта на електромагнитни вълни и торсионни полета тези квантови копия се разпространяват светкавично и заразяват хората.
Това са най-нови военни технологии, които се съвършенстват. Със същия успех могат да бъдат създадени и разпространени с помощта на електромагнитни излъчвания и торсионни полета и други квантови вируси: ебола, зика.. За съжаление тези технологии се намират в ръцете на световната задкулиса, които са заинтересовани в концепцията на златния милиард.
Квантова защита
Как да се защитим? В случая с квантовите вируси аптечната фармакология на работи. Необходим е друг вид защита ментална, но човек трябва да се намира на много високо духовно ниво, за да защити себе си ментално. Да застави клетките си да не приемат такава информация или да я преведат в неактивно състояние, защото човешкото съзнание може да влияе мисловно на торсионните информационни полета, пренасящи информацията за квантовите вируси.
Другият начин (поне в този случай), текстът на РНК хромозомата на «COVID-19» да бъде върната в първоначалния си вид или най-добре тези дето разпространяват квантовия вирус да бъдат спряни, но това няма как да се случи.
Третият начин, да бъде създадена квантова ваксина, да се изгради вълнови или квантов имунитет, това трябва да стане с помощта на същите електромагнитни вълни и торсионни полета, последните сами по себе си са безвредни и предизвикват защитен ефект.
На 4.10.2021г. във всички руски медии се появи следната новина «В Русия създадоха супер оръжие срещу коронавирус - електромагнитен апарат ТОР».
Обърнете внимание, не фармакология а именно електромагнитен апарат, който е произведен на военен завод.
https://yandex.eu/…/ria…/s/20211004/apparat-1752967738.html
https://torvolna.ru/
П.П. С течение на времето всеки от нас в една или друга степен страда от болести. Някои от тях, както ни се струва, преминат без следа, а някои причиняват сериозни патологични промени. Обаче, постепенното разстройство на защитните функции на тялото стават основа за развитие на паталогични процеси.
Слушайте матрица повишаваща вашият имунитет «Корекция на имунната система» (съкратена версия) от «Института за лингвистична и вълнова генетика».
https://youtu.be/TdOLbjLUCqg
Звука трябва да бъде тих, първите дни слушайте по веднъж на ден. Възможно в началото да имате леко главоболие, неспокойство, дискомфорт в дробовете и това е нормално. Показва, че матрицата работи, пренастройва вашият генетичен апарат, започва работа по повишаване на имунитета.

   

     

Каббало-капитализмът като йудейско-ционистка марионетна игра чрез масони и комунисти
КАБАЛО-КАПИТАЛИЗМЪТ ИМА ЗА ЦЕЛ ЗАРОБВАНЕ НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЧРЕЗ ДЪЛГ*Debt, И НАСЕЛЕНИЕТО ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ИКОНОМИЧЕСКИ РОБИ("ПРОЛЕТАРИАТ").
  



Путин комплексиран от ниския си ръст (1.50) обича да режисира снимките си в обкръжението на нисички хорица. Изведнъж той се оказва на тази снимка с една глава над братушката си Румен Радев, че и над съпругата му Деси, която в реалния живот също е по-висока от Путин – пък дори той отново да се е качил на токчета.
Това е рецидивизъм. Проявява се монументално в паметниците на “братушки” в България.
Руският “братушка” задължително трябва да стърчи над българския.
Традицията е спазена.

    



Путин съзря изчерпване на съществуващия модел на капитализма
Луцифер ползва и методите на Сатана(Яхве, Аллах)-сплашване и терор("кон-спирация"), когато трябва да се сдобие с власт. Луцифер и Яхве(Аллах) са демонични субординации от низшите планетарни системи(Била-сварга), деволюирали и не желаещи ДУХОВНА ЕВОЛЮЦИЯ, чакащи "края на света", като междувременно го експлоатират и унищожават
Съвременният "капитализъм" не е класическият капитализъм на Адам Смит, а комунизъм. След 1800 г. капитализмът, на практика НЕ СЪЩЕСТВУВА! Новата форма на капитализъм е известен, като КАБАЛО-капитализъм, еквивалент на бъдещата му форма, към която се стремят нагите- ЙУДЕО-КОМУНИЗЪМ
Класическият капитализъм е по-близо до царете от висшите планетарни системи, тъй като построен на принципът на индивидът("холистичност"-whole-"цялостност").
Кабало-капитализмът(йудео-комунизмът) е построен на базата на фрагментарност("специалности"), като "главата е под земята"(скритост, конспиративност) и е по-близо до царете от низшите планетарни системи- "нагите". Концепцията за "Братство на Змията" , където дух Йах*Big Brother те шпионира и контролира чрез страх и чака повод да те накаже, е взета от Тора-та на йудейската библия. ТОВА Е ХИПНОТИЗИРАЩАТА КОБРА ОТ ПОДЗЕМНИЯТ СВЯТ!
https://news.bg/…/putin-sazrya-izcherpvane-na…

   


“И винаги ще има крале, повече или по-малко жестоки, барони, повече или по-малко диви, и винаги ще има прост народ, който ще изпитва възхищение към своите потисници и омраза към своя освободител. И само затова, защото робът много по-добре разбира своя господар, дори най-жестокия, отколкото своя освободител, защото всеки роб отлично си представя себе си на мястото на господаря, но малцина си представят себе си на мястото на безкористния освободител. Такива са хората и такъв е нашият свят.”
Трудно е да бъдеш бог, братя Стругацки


5G и Изкуственият интелект - Демоничен тотален контрол, трябва да действаме активно и мотивирано против дигиталното ни поробване, депопулация и набутване в един цифров концлагер..!

Интернет ще се превърне във виртуално същество

Влиятелните корпорации търсят ключа към качествено нова виртуална среда, тъй като услугите им вече са завладели всяка частица от всекидневието ни. Те се конкурират и разрастват, а нашият живот и реалност се променят необратимо с новите технологии. Но виртуалните технологии стигнаха дотам, че създадоха цяла нова реалност, нова жизнена среда в която сме потопени всички. Тя се развива и иска да е все по-самостоятелна.
Еволюцията е доказала, че най-стабилните форми на живот не се създават насила, а вследствие на подходящо стечение на обстоятелства и среда, която да ги предизвика. В крайна сметка новата виртуална среда е равностойна на земната, но в друга форма. Генерират се виртуални модели на мозък и интелект, на път е да се създаде синтетичен вечен живот, в който да се прехвърлят индивидуалните характеристики на хора, мечтаещи за безсмъртие.
Преносът на съзнание в Интернет, ще бъде и краят на еволюцията, защото оттам нататък тя ще започне своята революция и нов живот. Както небелтъчните форми на живот, в които няма място за Homo Sapiens.

 


АшкеНаци(Ашкенази) - едни евреи прилагали Холокост(КалиКост) над други евреи...

Филмът „Мълчанието на квандовете“ ярко отразява приемствеността между слоевете на настоящия икономически елит в Германия и периода на националсоциалистическата диктатура.
Британската компания, която издава най -модерните паспорти днес, които сега се въвеждат по целия свят,... тази компания EnTrust принадлежи на осиновените внуци на Джоузеф Гьобелс
През 1929 г. Гюнтер Куанд става собственик на един от най-големите производители на оръжие в Германия.
След това се развежда с втората си съпруга Магда, която две години по-късно се омъжва за Йозеф Гьобелс. През 1931 г. семейство Гьобелс се включва активно в семейния бизнес Quandt.
Бракът е сключен в голямо имение, собственост на Гюнтер Куанд, където Адолф Хитлер е церемониален кум.
Quandtam притежава 46,6% от автомобилния производител BMW.
Състоянието им се оценява на 20 милиарда евро.
Quandts дължат богатството си директно на подкрепата на нацистката и кървава експлоатация на концентрационните лагери. Това е нещо, което семейството не желае да обсъжда.

  



В това видео се чува гласът на бившия агент на британското военно разузнаване Бари Тройър и говори за един от методите, използвани за проследяване/наблюдение върху индивиди. В този случай, това е компютърна система, наречена Celldar, която е способна да проследява и насочва хората чрез предаватели, включително тези, които са вградени в уличните лампи.


Това, което те искат да сложат в тялото ви в момента (с „ваксините“), не е ДНК, не е РНК, а антени, които да прекъснат комуникацията между вас и Космоса.
Нямате ДНК – имате хромозоми
Природата е създала хромозоми. ДНК е плод на една мътна снимка, която дори не е снимка, а по-скоро рентгенов образ, заснет през 1952-ра. ДНК не е продукт на природата, а е модел на човешки продукт. Чуйте внимателно това, което казвам: ДНК не е естествен продукт, а е характеристика, родена от човешка намеса.
Тази снимка от 1952 г. дължим на Реймънд Гослинг и Розалинд Франклин – хората, забелязали за първи път интересната ориентация на двойната спирала, наречена дезоксирибонуклеинова киселина, и дали възможност на Уотсън и Крик да изобретят ДНК година по-късно. Само че никой от тях не е изобретил нищо, защото те са построили модела си по начин, аналогичен с примера ми за разплетения гоблен. Те са разплели гоблена на живота под формата на мрежа от хромозоми и са представили това разплетено кълбо като решаваща характеристика на цялото човечество. И всичко това спонсорирано от фондации, тясно свързани със застрахователния бизнес.
Защо мислите, че някой би връчил Нобелова награда на хора, които не са открили нищо? Уотсън и Крик наистина не са направили никакво откритие. Те са били евгенетици и съучастници в създаването на фалшива теория, която има за цел да отвлече науката в неправилна посока.
Хромозомите, бидейки парамагнитни спирални намотки от проводящ материал, представляват по-скоро антени и нямат нищо общо с химията. И това е доказано в лаборатория. Ако се чудите защо откритията на д-р Кери, за които говорихме по-рано, са толкова важни, нека повторя – това, което те искат да сложат в тялото ви в момента (с „ваксините“),
https://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post…


    



Сега ще обърна внимание за моето наблюдение, че от тази страна всичко е лошо и демиургът максимално ускорява действията за прехвърлянето на своето съзнание в нашия свят. Все пак – жив съм, както са живи всички мои приятели и помощници, а и други изследователи и блогъри, които повдигат такива пластове от информация, за които преди човек е бил изтриван от лицето на Земята за броени дни. Спомнете си – кога е било с такава луда скорост да ни е била разкривана такова количество нова информация? Такова нещо никога не е било. А кога преди светът е бил толкова заприличал на театър на абсурда? Пландемия с коронабесието, всеобща ваксинация, чипизация, изменение на образователната система, придвижване към безналична система и единна база за всичко, затваряне на границите, непонятни войни, революции, граждански бунтове. Светът е полудял? Не, просто системата за източване на нашите емоции е включена на максимална мощност.
Anton Georgiev

   


Факт е, че Бил Клинтън е отказвал да се намесва в Косово през 1999 г., но Ротшилд чрез Моника Люински и Хилари Клинтън го принуждават.

   

  


Бил Гейтс и принц Чарлз призовават жителите на Земята да живеят по-скромно и без излишества

   


Еволюцията на динозаврите преди повече от 65 млн. години в следствие на паднал метеорит. Довела до появата на разумни същества, които днес биват назовани като рептили - гущероподобни създания имащи интелектуални способности. За което многократно говори и пише Дейвид Айк и редица други изследователи.

   



Ким Чен-ун с призив към гражданите: Яжте по-малко
https://tribune.bg/…/kim-chen-un-s-priziv-kam-grazhdanite…/…


   


Храните пораждащи зависимост и други наркомании
Кой е „Big Pharma”? - това е фармацевтичния картел, които се грижи за синтетичното отравяне на баба ти, дядо ти, майка ти, баща ти и теб самия!
Кои е „Big Doc”? – това е картела от лекари, които успешно ви предписват „лечение“ с химически синтезирани отрови наречени за кратко „лекарства“, произведени от Big Pharma.
Кой е „Big Food”? - това не е голямата стъпка, това хранителния картел, които се грижи успешно за вашето отравяне, пардон хранене.
Отивате да хапнете при BIG FOOD, не след дълго се озовавате се при BIG DOC, като в следствие от неговите специални препоръки ставате клиент на BIG PHARMA,
https://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post…


         

„Фейсбук“ стана „Мета“. Как изглежда метавселената, в която ще ни прати?
Метавселената общо взето се припокрива с това, което някога, в началото на хилядолетието, очаквахме да дойде като виртуална реалност. Става дума за нов тип взаимодействие с технологиите, чрез който се озоваваме в свръхреалистичен технологичен вариант на реалния свят.
За метавселената първи пише в свой роман Нийл Стивънсън през 1992 г. Описанието му доста се доближава до това, което рисуват и от „Фейсбук“ – преминаването на физическата, добавената и виртуалната реалност в споделено онлайн пространство.
В станало особено популярно есе по темата от 2020-а предприемачът Матю Бол формулира ключовите характеристики на метавселената. Тя трябва да събира физическия и виртуалния свят, да съдържа изцяло развита икономика и да предлага „безпрецедентна съвместимост“ – потребителите да са способни да „пренасят“ своя аватар – виртуалната си личност, и притежанията си от една част на новото пространство в друга.
За създаването на технологията ще бъдат използвани днешните постижения на виртуалната и добавената реалност, които обаче ще направят много сериозна стъпка напред, така че виртуалността да престане да бъде различима от реалността. По своеобразен начин да се слее с нея.
https://karamanev.me/digitalni/technologii/metavselena…




Испанският грип - холокостиране(КалиКост) на 100 милиона добитък/гои....
Ужасните странични ефекти, причинени от ненадеждните ваксини срещу едра шарка и коремен тиф, както и срещу грип., са били покрити и оправдани с „испанския грип“.
За да подчертаят потенциалната заплаха от коронавируса, масмедиите редовно цитират испанския грип от 1918 г., за който се твърди, че е виновен за смъртта на между 20 и 100 милиона души. След първата вълна на болестта през февруари 1918 г. следва втората, по-тежка вълна през август 1918 г., която по необясним начин порази главно здрави млади хора и особено войниците от различните страни
Теорията, че испанският грип е причинен от опасен патоген, според медицинския журналист Ханс Толзин, не е потвърдена, тъй като той не е бил заразен! Опитите в Бостън и Сан Франциско да заразят моряци и затворници със секрети от тежко болни хора се провалят. Никой от тях не се разболява.
Също така беше напълно неясен и нетипичен географският произход и развитието на болестта. Изхождайки от това, грипът трябваше да избухне почти едновременно на няколко континента. Вероятно е обаче, че „испанският грип“ е резултат, от една страна, на глада и липсата на хигиена след Първата световна война, а от друга като резултат от масовите ваксинации. Те се провеждаха в голям мащаб, главно сред войниците, предимно срещу едра шарка и коремен тиф, както и срещу грип.
По време на масовите смъртни случаи, причинени от т. нар. „испански грип“, няколко критично настроени очевидци на събитията независимо един от друг съобщават, че от него заболяват само ваксинираните хора. Ужасните странични ефекти, причинени от ненадеждните ваксини, са били покрити и оправдани с „испанския грип“.
В крайна сметка: Позоваването на „испанския грип“ досега трябваше да разпространява страх и ужас и да принуди населението да се ваксинира. Това обаче не е пример за световна пандемия, причинена от вируса и имаща смъртоносни последици за милиони хора, което може да се повтори всеки един момент. По-скоро има ясни доказателства, че масовите ваксинации през онова време са изиграли съществена, ако не и решаваща роля за разпространението на тази смъртоносна болест.


 

5G не е интернет, a оръжие с индивидуална насоченост.
Трябва само да се вземе вашето ДНК (с тестове за Коби) и да се въведе в СУПЕРКОМПЮТЪРА.
Няма нужда от проследяващ "чип", вие вече си имате ДНК, което излъчва на специфична честота.
Martin Raychev

  


Всеки четвърти пловдивчанин вече е със завършен fuckсинационен цикъл.

https://www.facebook.com/kreksofin/videos/4443825842375338/

В това видео съм направил компилация на множество изследвания на съдържанието на сиропите, което не беше публикувано официално в листовките на преливките.
Защо не ползвам определени думи понякога в описание и използвам техни заместители ли? Предполагам знаете. Социалната мрежа има алгоритъм да фиксира конкретни думи и да слага публикацията като приоритет за преглед от ботовете. С две думи, така давам шанс на публикацията да оцелее по-дълго.
Във видеото ще видите микробиолози, патолози, медицински лица и научни величия, някой от които и нобелови лауреати. Тези хора сега са заглушавани по всякакъв начин от официалните медии.
Вече по света има милиони, повтарям МИЛИОНИ избити от шотчетата. Ако още не сте се шотнали, благодарете на Бога и на "случайността" защото такава не съществува, че сте все още чисти. Разчитайте на Бог, на естествения имунитет, който ви е осигурил а не на синтетичен ГМО мутаген фрашкан с паразити, технологии и химии.


Още изследвания на "сиропа за кашлица" предлаган "доброволно" с игли. В изследването е по-важно какво се случва с кръвта на хората, повече от диско-образните елементи, които вероятно са въздушни мехурчета под микроскоп при определена насочена централна светлина.


  



Намаляването на човечеството за сметка на ваксините, създадени от глобалистичните фармакологични грижи и одобрени от глобалистката СЗО, е само една от задачите, които програмата на глобалния „елит“, известна като „covid-19“ решава. Втората задача е да провокира бунтове по целия свят с цел сваляне на националните правителства и унищожаване на националните държави, за да се освободи пътя за глобална единна държава, превърната за обикновените хора в „тотален електронен концентрационен лагер“.
Какво следва? Таблоидите ще се обърнат и ще започнат да казват чистата истина за тези ваксини. Милиони, ако не и милиарди ще умрат. Хората ще полудеят и ще изгорят правителствата си до основи. Политици, бюрократи и известни лекари ще започнат да бъдат бесени на фенерите. Проваксърите, чувствайки гибелта си, ще побеснеят. Aнтиваксърите ще бъдат бесни, че правителството им е допуснало този кошмар. И когато започне световният хаос и войната на всички срещу всички - ще се появи ново световно правителство и ще дойде велик спасител.


       

Проф. Иво Христов: Жак Атали, промяната на човешкия геном и целите на глобалистките елити

  


Hydra Vulgaris остава в непрекъснато състояние на обновяване и съдържа в геномния си код „биологично безсмъртие“. На всеки 20 дни целият организъм се обновява. Представите си, когато всичко това започне, фъксината ще държи хората в капан в този цикъл на самсара. Те искат хората като контролируеми проводници в мрежовата система за изкуствен интелект. Доказателството за интелигентно самосглобяване на нанотехнологиите и интелигентното движение на нишките е индикатор за синтетичната биология и нанобиоелектрониката, според няколко научни статии, публикувани в различни независими списания, и сочи към хитро включване на графенов оксид в електромагнитна манипулация на клетки и неврони чрез създаване на синтетични невронни мрежи в човешкото тяло и мозък. Това е ясен знак за злоупотреба и планирано трансхуманизиране и киборгизиране на човешкото тяло.


Целта е трансхуманизъм, който се създава в момента чрез инжекциите. Вече се възпроизвеждат стотици хиляди, може и милиони хибридни, тотално програмируеми, и дистанционно контролируеми – нов вид същества, които са напълно генетично модифицирани според изкривените нужди на Култа, елита управляващ живота на Земята. Ние никога не сме им били нужни. Всичко се прави за създаването на тези същества и нашето унищожение чрез: 1. тестове 2. токсични пръскания 3. инжекции 4. радиация 5. кодекс алиментариус (основното 5в1) Всичко беше показано много ясно на ритуала по откриване на олимпиадата в Лондон през 2012 год.

Владимир Киров

  


 


УЧИТЕЛЯТ: „. Вие казвате: „Ще се свърши светът…“ - Няма да се свърши, но един нов ще се образува! Сега Бог пак идва да преустройва не само земята, но и небето. И земята ще преустрои, и всички хора Бог ще преустрои.“ (1942.01.11н.Словото бе Бог)
„Та казвам: Бог ИДЕ! Той ще преустрои света. Всички вие ще влезете в един чуден свят, сегашният свят ще се затвори за вас, друг свят ще се разкрие.“ (1942.01.11н.Словото бе Бог).

Повечето от световете, превзети от бога на изкуствения интелект, бяха измамени и съблазнени в собственото си изчезване чрез изкривяването на високомерието и егото си. Групата Орион планира да повтори този процес на тази планета. Не позволявайте да бъдете съблазнени. Духовният път на възнесението не е съвместим с фалшивия технологичен.

  

Оваксаните с нано-боти ще придобият свръхестествени способности...

 


Fuckсинационен сертификат на християнин от Османската империя.

 


Главният секретар на Главното мюфтийство у нас Джелал Моше Фаик се заровил в историята и доказал, че не откриваме топлата вода.
Сертификат за ваксинация е бил въведен още в Османската империя. Документът, който Фаик показа на снимка , се намира в Държавния дигитален архив в Истанбул и най-вероятно е от поставяне на ваксина срещу едра шарка.
Фаик, който е историк по образование, разчита надписа на автентичния сертификат от 1900 г. Той е издаден от Османската държава на Константин, 22-годишен християнин от град Аматия.
"Да се види, че това не ни е за първи път. Това сме го играли преди един век! Да видят хората, че е имало ваксинация на гоите/раята и преди век. "

  



Издигането на Прометей

Духовните последици са очевидни. Всички религиозни светове са символични реалности, предадени чрез митове и въплътени в ритуали, където се смесват с физическия свят. Виртуалната реалност е средство за улавяне на символите на традиционната религия – за връщане на свещените реалности на земята като живи 3D карикатури – и оформяне на тези образувания във всяка желана форма.
От неврологична гледна точка , нашето преживяване на физическия свят е въплътена симулация - умствен модел, произведен от нашите сетива и невронни процеси. Строгите материалисти приемат, че нашите въображаеми състояния и сънища са просто вторични ефекти от тази невронна обработка.
Виртуалната реалност работи чрез хакване на тази система за възприятие. Висококачествените VR симулации заменят вътрешния свят в нашия мозък – нашите невронни симулации – с дигитален свят, толкова убедителен, че подсъзнателно вярвате, че е реален. Хората често се връщат от продължително VR преживяване, за да намерят реалния свят за скучен и депресиращ. Сякаш посягат да се докоснат до боговете и да се върнат безбожни.
В своята просветляваща книга от 1998 г. TechGnosis: Мит, магия и мистицизъм в информационната ера , Ерик Дейвис отбелязва, че програмистът Марк Пеше – ранен разработчик на VRML код (език за моделиране на виртуална реалност) – също е „технопоган“ и „ ритуален магьосник”. По време на интервю с автора от 1994 г., Пеше изрично обвързва техно културата с окултното:
„И киберпространството, и магическото пространство се проявяват чисто във въображението. И двете пространства са изцяло изградени от вашите мисли и вярвания. ... [В] магията картата е територията. Същото важи и за киберпространството."
Тази мистична атмосфера все още резонира на тазгодишната конференция TransVision 2021 – премиерното трансхуманистично събиране – въпреки че Метавселената беше трогателна тема. Пионерът на виртуалната реалност Филип ван Недервелде изглеждаше раздразнен, че Зукърбърг открадна гръмотевицата му. Все пак гуруто на VR остава уверен, че ще видим множество инди метавселени, а не само корпоративните измислици.
С харизмата на напреднал дроид Zoom, ван Недервелде обясни религиозния произход на добре изтърканата концепция за Metaverse:
„Когато погледнете в Бхагавад Гита или ведическите писания, те ще говорят за астралния план, който е нематериален план на съществуване, нали? Така че ние технологично осъзнаваме тази дълбоко древна представа за нематериален план... където можете да имате пълно съществуване във виртуален свят.
Той продължава и предлага бъдещи траектории. „Може би ще се превърнем в качени умове в метавселени, а не в аватари“, спекулира той, „и там ще можем да формираме мета-умни групи или кошерни умове“. Тези умствени петна ще управляват космически кораби, за да изследват и завладеят галактиката.
Това звучи страхотно, предполагам, но какво да кажем за тълпата, останала на Земята?
https://salvomag.com/…/the-metaverse-heaven-for-soy-boys…






МЕТА-ЗАМЕСТИТЕЛ НА РЕАЛНИЯ ЖИВОТ
Подмяната , пропагандирана като “промяна” , всъщност представлява матрица в матрицата
“Мета” триизмерно се превежда “отвъд” (старогръцки) , както и “мъртъв” (иврит) или мъртвородена виртуреалност , но има и по-дълбоко значение като “заместител” , като МЕТАдон-а , който се дава за лечение на зависимости към наркотици и всякакви упойващи субстанции , тоест ОНЕЯ чрез протежето си цуркбъг подменят “старата” матрично-холограмна виртуреалност с “нова” още по-тежка форма на метавиртуреалност , демек раждайки се влизаш в една 3Д-матрица , следва втора религиозна матрица , покръствайки те , трета - семейната с неизцелените родители и предци , идва социално-обусловената , професионално-налаганата , сексуалната с хилядите порномрежи , виртуалната със стотиците социални мрежи още стотици по-дребни матрички , и накрая пак избор - още една МЕТАМАТРЬОШКА В СТОТИЦИТЕ МАТРИЧНИ МАТРЬОШКИ
Метавселената: раят за ГейМърите момчета, адът на земята за нас
Метавселената е родена от окултни сънища. Ще продължи да расте, докато токът не бъде прекъснат.
Не се нуждаете от физическа сила, за да овладеете виртуалната реалност. Вие също не се нуждаете от духовно прозрение или морална сила. В Metaverse всичко, от което се нуждаете, за да постигнете върхово изживяване, е комплект VR очила и прилична WiFi връзка. Машината се грижи за останалото.
Метавселената, дефинирана накратко, е паралелно цифрово царство, което ще съществува заедно с нашето. Той ще бъде населен с 3D реплики на нашия реален свят, както и дъгови еднорози, електро извънземни, анимирани ангели, цифрови демони и аватари на Lego-man, които да „въплъщаваме“. Всъщност Метавселената се таксува като „въплътен Интернет“.
Подобно на магьосниците, които влизат в астралния план, използвайки ритуални инструменти, обикновеният човек ще има достъп до Метавселената – както затворени виртуални светове, така и ефирни холограми, насложени върху физическа среда – чрез очила за VR или очила с добавена реалност. Вместо да гледаме лоши филми в Netflix, ние трябва да се превърнем в герои в дигитален сън, който кърви в реалния свят.
Както призна Световният икономически форум, ние сме в началото на Четвъртата индустриална революция – тази, в която редица нови технологии ще слеят физическия и цифровия свят, оказвайки влияние върху всички дисциплини, икономики и индустрии.
В близко бъдеще много срещи за работа от вкъщи ще се провеждат чрез сложни холограми . Както при маските за послушание, ако не носите очилата си за разширена реалност, няма да запазите работата си. Всеки, който откаже да се адаптира към тази нова среда, няма да може да се състезава. Притежателите ще бъдат социално дарвинизирани.
Най-важното е, че учениците бързо ще се акултурират към тези виртуални светове. Те ще бъдат социализирани да третират дигиталните субекти – както аватари, така и ботове, задвижвани от AI – сякаш са истински. Виртуалната реалност ще се превърне в начин на живот.

  


Бъдещето на една илюзия
Опирайки се на щателни изследвания, Ювал Ноа Харари си представя редица ужасяващи пътища в книгата си от 2017 г. Homo Deus: Кратка история на утрешния ден . Той пише: „Ненужните хора може да прекарват все повече време в 3D светове на виртуална реалност, което ще им осигури много повече вълнение и емоционална ангажираност, отколкото мрачната реалност навън.“
Като фаворит на Световния икономически форум , прогнозите на Харари за Четвъртата индустриална революция имат сериозна тежест:
„През двадесет и първи век ще създадем по-мощни измислици и по-тоталитарни религии, отколкото в която и да е предишна ера. С помощта на биотехнологиите и компютърните алгоритми тези религии не само ще контролират нашето ежеминутно съществуване, но ще могат да оформят телата, мозъците и умовете ни и да създават цели виртуални светове, пълни с адове и небеса.
Не е случайно, че Харари се появи в 60 минути три дни след като Зукърбърг обяви създаването на Мета. В предварителните видеоклипове Харари намеква, че правителствата трябва да поемат контрола върху избягалия изкуствен интелект, масовото копаене на данни и биометричното наблюдение. Той отделя специално Зукърбърг.
Между другото, дори когато Зукърбърг се издига като глупав небесен бог на Метавселената, той все още настоява за държавно регулиране на технологиите. Може би той вижда държавата като васал във виртуалното си кралство. Той също така обещава на потребителите, че най-накрая ще контролират собствените си данни - сякаш това е възможно в една всеобхватна система.
Противно на всяка причина, той настоява, че неговата Метавселена ще бъде „центрирана върху човека“. Чувайки този термин, си представям невролог от Facebook Reality Labs, който рови из мозъка на субект. Изведнъж хирургът възкликва: „Намерих го! Точно тук. Човешкият център."
Реалността е, че изместването на Зукърбърг към Метавселената и глобалният преход към Четвъртата индустриална революция по своята същност са дехуманизиращи. Още по-лошото е, че елитите, които насърчават тези „напредъци“, признават този факт – но така или иначе продължават с него.
Метавселената е зов за събуждане. Ние не сме тела, за да бъдем обвити с технологии. Ние сме души, които заемат тела. Наследените хора са създадени да процъфтяват в материалната култура – ​​лице в лице, уста в уста, кокал до кокал. Младите хора бяха накарани да развиват душите си чрез телата си във физическия свят.

  

Матей 5:22 А пък Аз ви казвам, че всеки, който се гневи на брат си без причина, ще бъде виновен пред съда; и който каже на брат си Рака, ще бъде виновен пред Синедриона; а който му каже: Бунтовни безумецо, ще бъде виновен за огнения пъкъл.

    


Спорта е най-бруталният начин да внушиш на едно съзнание че му е нужно тяло.

  

В ЛУНАПАРКА НА САТАНА /Хелоуин - ремикс
https://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post…

 



Светици и вещици: защо Църквата мрази жените
Winona Ryder the Witch
http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_17…

  



Друиди и Хелуин/Подмяна на Слънцето със Санта Муерте/ Сауин - келтската Нова година или празник на мъртвите
http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_22…

  


1. "Хелоуин" на архаичен Български език означава "Хелодин" (Келодин,Коледин, Коледен,Колесен)- ден на Слънчевия бог. Празникът е езически разбира се- преди 3 000 години християнство не е имало,а Българите празнували деня на Новото Слънце по Коледа.
2. Маскирането,което се извършва на "Хелоуин",е далечен отзвук от древния Български обичай "Коледуване",когато многобройни групи от маскирани по различни начини Кукери обикаляли домовете и честители празника на хората,
приканвайки ги да се включат в него: Външния вид на маските за Хелоуин разбира се е променен,за да не дразни пасторите (пастирите) на католическата църква,която господствала в Британия от IV до XVI-XVII век. Което означава,че британците са отстъпили от обичаите си и се пречупили пред чуждото много преди нас. Кукерите някога се наричали Катари и Сатари (Сатири,Сатри): поклонници и жреци на Дионис. А "Дионис" едно от имената на Нощното слънце, както научаваме от Макробий. Нощно за Българите явно е зимното (новото) слънце, започващо на 21-ви декември,а лятното слънце (21-ви юни) е дневно и бележи дните на Аполон (Опален/Обилен,О"Перун).
3. Датата на празника (първи ноември) не е много далеч от Българската Коледа,но се раздалечила от нея поради това,че британските Болги в някакъв момент изпаднали в изолация от своите роднини на континента,при което не могли да съгласуват датите на празниците си с тях,а развитието им тръгнало по свой път. Не е изключено обаче разминаването в датите да е направено умишлено от католиците още през Х-ХI век,които искали да размият езическата същност на празника и да отдалечат новата му дата от старата,за да изтръгнат по-лесно езическия манталитет от сърцата на хората,макар че не могли да забранят самия празник и били принудени да се приспособяват към него.
4. Издълбаната тиква с поставена в нея свещ или фенерче не е британски обичай,а Български. В далечното минало,когато още не е имало тикви (те са внесени от Америка),за целта са ползвани несъмнено кратуни и дори лобеници ("любеници"),когато ги е имало в наличност през декември. Кратуните са известни по нашите земи още в неолита,така че от тях са правени първите коледни фенери,без съмнение. Така направен,коледният фенер олицетворявал Слънчевия бог,чийто празник се чествал по Коледа (виж http://shtaparov.blog.bg/…/proizhod-i-znachenie-na-dumite…).
5. Карнавал с маскиране се провежда ежегодно и във Венеция,но и той е наследен от обичаите на нашите деди. Датата му е променена вероятно преди 1200-1300 години по изрично настояване на Католическата църква,чиято цел била да бъде откъснат празника от езическата му същност,понеже не е можело да бъде забранен.
Затова,ако ще празнуват децата ни този "чужд" празник,нека знаят древния му Български произход и да го прославят пред света като такъв,а не да забравят тази водеща подробност,която е по-важна от самото празнуване!

   



Патент US-2020279585-A1
Изобретател
РОТШИЛД РИЧАРД А (GB)
Цесионер
РОТШИЛД РИЧАРД А (GB)
Дата
Приоритет
2015/10/13
Резюме
Предоставен е метод за придобиване и предаване на биометрични данни (напр. жизнени показатели) на потребител, при който данните се анализират, за да се определи дали потребителят страда от вирусна инфекция, като COVID-19. Методът включва използване на пулсов оксиметър за получаване на поне процент на пулс и насищане с кислород в кръвта, който се предава безжично към смартфон. За да се гарантира, че данните са точни, акселерометър в смартфона се използва за измерване на движението на смартфона и/или потребителя. След като се получат точни данни, те се качват в облака (или хост), където данните се използват (само или заедно с други жизненоважни показатели), за да се определи дали потребителят страда от (или има вероятност да страда от) вирусна инфекция, като COVID-19.

  






  









"Когато паяци започнат да плетът по небето, това ще са признаци на последните дни. " БориТатоНка Йотанка / Седящия бик / Видението му за кеймтрейлс...


Ivan Toskov Hristozov - ремикс


Добро-Зорна Фъксинация

   

Ето, какво мисля до този момент за цялата операция с инжекциите, които се поставят незаконно на всеки ъгъл в градовете. 

Инжектирането с тези препарати е микроскопично, течно, нано био-технолигично графеново чипиране на хора, които си нямат ни най-малка представа от абсолютно нищо, какво се случва. Инжектираните с материала (не плацебо, ФР и др.) стават като хардуер, който се управлява дистанционно чрез електромагнитна радиация от контрольорите им ... с цел за някакъв вид контрол. Някакви генетично модифицирани организми приличащи на "октоподи", които активират автоорганизиращи се в по-голяма мрежа микро-мехури от графен, за да карат приемника да върши нещо. За да бъдат създавани бъдещи "огнища", защото мехурите носят някакъв патогенен материал ... така могат да ги разболяват по зони, населени места ... всичко напълно контролируемо. 

Това според мен не е дори чипиране, а е още по-ужасно ... инсталират им био-синтетична технология, която ги прави някакво дистанционно управляемо устройство – като био-роботи. Разделението ще бъде тотално, както ни предупреждават активисти от някои градове в Израел. 

  


Каква е целта за събирането на генетичен материал, какво е това? 

ДНК при всеки човек е като негов личен ключ към тялото. След тестването информацията се изпраща по разни пътеки към държавни структури в Израел. След това тези данни могат да се ползват за унищожение на целеви групи, дори тотално индивидуално, защото след като са натъпкани жертвите с нано-частици, те ще бъдат разпознавани 24/7 при абсолютно всичко, което правят във всеки един момент. Могат да бъдат разболявани, изнервяни, депресирани и т.н. Също така ще могат да бъдат вкарани в система за виртуална глобална валута и социален кредит. Такава система ще бъде активна само за тези съгласяващи се с всичко това. Чипираните. Ще има скенери, които ще отчитат нивата им на графен на всяко място, дори в домовете им. Ще бъдат възнаграждавани или наказвани според това, колко са сервилни към управителите и т.н. Хранителната индустрия пълни хората с нано-частици, както и пръсканията от самолетите. При по-уязвимите хора това им причинява нано-токсикоза, което е прикривано зад виртуалния лозунг "ковит-666". 

Всичко е свързано. Гледайки голямата картина, се вижда, че всичко това е вид операционна система, в която се управлява човешката популация почти на 100%. Медии, полиция, политици, войници и всякакви други длъжности ще бъдат силно съкратени, защото ще са напълно безсмислени. Контрола ще бъде централизиран и управляван от системата чрез изкуствен интелект с разположените вече суперкомпютри, предаватели, приемници за електромагнитна радиация, скенери на всяка крачка ... моторните ПС ще бъдат приключени и ще се остави само публичен ел. транспорт, имотите ще бъдат иззети и затрити за да напъхат всички в "умни градове", които ще са част от тази система чрез сензори, камери, термометри и т.н. 

Сега, за да функционира такава система е нужно унищожението на поне 95% от човешкото население, или да вкарат съпротивляващите се в изграждащите се все повече концентрационни лагери по света. Убитите от инжекциите са неизвестен брой, но са официално представени десетки хиляди, а уврежданията са причинени върху милиони. 

Като бонус ... и мисля, че е главната цел ... някои от модифицираните от инжекциите жертви се възпроизвеждат и поколението им вече няма да бъде човешко. Друга част от оцелелите за сега препаратите ще са безплодни. В едно бъдеще производството на такива хибриди ще става в индустриални заводи. А за да функционират като хора, ще им бъде инсталиран изкуствено съзнание преди това качено в интернет-облака (пространство) от събраните данни, от хората. 

Политиците, медиите и генералната публика са прекалено заслепени и потопени в това "състезание", което не им позволява да мислят толкова бързо, да осмислят случващото се, а и дума да не става за някаква контра реакция. 

Владимир Киров

  



Няма коментари:

Публикуване на коментар