неделя, 11 октомври 2015 г.

Отдавна Путин се кани че разполагал с компромат за атентатите от 11 септември 2001 година./ Отдавна е доказано че атентата е поръчан от шефа му.

                                                                             
 
На 11 септември посред нощ (вашингтонско време) Путин се обажда на сънения Буш:- Моите съболезнования във връзка с терористичните атаки, г-н Президент!
- Какви терористични атаки?
- О, извинете! Ще ви позвъня по-късно.
                                                                    
             
             http://via-midgard.info//uploads/posts/2012-07/1342048757_dcac_b9kbey.jpg
                                                                                                 
През 2000–2001 г. Русия потопява в океана космическата си станция „Мир“ и ликвидира разузнавателните си радиолокационни станции в Куба (Лурдес) и във Виетнам (Камран). Елцин не би се решил на това и не само поради дефицита на законово основание в самата Русия.

               

http://rusdemotivator.ru/uploads/07-23-12/1343026119-podvodnaya-lodka-kursk-eyo-torpedirovala-sumbarina-ssha..jpg

              

http://afera.bg/wp-content/uploads/2015/02/NEMCOV787.jpg

На 11 септември 2001 г. Путин първи(!) изразява съболезнованията си към САЩ и президента Буш-младши по повод трагедията с небостъргачите, като предлага и помощ. Когато САЩ решават, че за всичко са виновни афганските талибани (което и досега не е доказано), криещи Осама бин Ладен и „Ал Кайда“ в своите пещери, Русия разрешава на американците пълен транзит за Афганистан през своята територия.

             

              http://cs9484.userapi.com/u868590/-14/x_87fa18c3.jpg

На пръв поглед изглежда, че нашият ND (normal dude) вече е намерил общ и общоупотребяем език със западните ND`s (normal dudes) – езика на нормалните интереси, нищо че те са по-опитни по рождение, образование и възпитание. Днес по заръка на Ротшилд, Влад Путич атакува САЩ, че сами са отговорни за атентатите по световния търговски център
                                                                                                                                                                                               
         

Шокираща информация излезе в световните медии. Руският президент Владимир Путин разполагал със спътникови снимки, които недвусмислено доказват, че САЩ са причинили атентатите от 11 септември 2001 година. Американски експерти твърдят, че независимо от факта, че отношенията между Русия и Съединените щати в момента са достигнали най-голямото си влошаване от Студената война насам, то руския президент досега е създал само „дребни неприятности“ на Барак Обама. Ситуацията е затишие пред буря и руския президент се кани да нанесе само един удар, но той ще бъде смъртоносен.
Русия подготвя публикуването на доказателства, които разкриват, че правителството на САЩ и американските разузнавателни служби са замесени в атаката от 11 септември 2001 г, при която бе ударен Световния търговски център в Ню Йорк, пише руската „Правда“. В доказателствата ще бъдат включени и сателитни снимки, предава още сръбския „Телеграф“. Както посочват от руският вестник, в доказателствата ясно се вижда, че американското ръководство стои зад атака.

Владимир Путин атакува смъртоносно САЩ


Атаките са били организирани от американското правителство, но с помощта на посредници, така че нападението над Америка да изглежда като акт на агресия извършена от международна терористична организация.

Предполага се, че мотивът за подобна манипулация и убийството на над 5000 собствени американски граждани, са американските петролни интереси в Близкия изток.

Според руснаците доказателствата ще бъдат толкова достоверни, което в най-голяма ще оборени официалната версия за събитията от 11 септември. Ако доказателствата се окажат наистина достоверни и абсолютно неопровержими, то доверието в американското правителство ще бъде разклати и това ще доведе до масивни протести, което би могло да прерасне чак до революция, твърдят американски анализатори. Редом с това и позицията на Америка като лидер в борбата срещу международния тероризъм ще бъде подкопана.В последно време администрацията на Обама не спира с атаките към Кремъл, макар те да изглеждаха като невинни закачки. Повечето скандали бяха предизвикани от слухове за здравето на руския президент, който бе нарочен за болен от рак, а по-късно и от аутизъм, като новината се появи във водещи американски издания като „Ню Йорк поуст“ и „Вашингтон поуст“. От Кремъл опровергаха и двете новини, но по всичко изглежда, че на Владимир Путин му омръзнало от лошите шеги на Обама. А след като се постарали да съсипят и икономиката на Русия, президентът реши да отвърне на удара им с истинска бомба.  
                                                                       
                                                                                                                                                                                                                       Влад Путлич е кукла на Ротшилд, нечовека поръчал взривяването на кулите близнаци. Информацията за кулите отдавна излезе на бял свят.Още миналата година Шоломонов заплашваше че ще разкрие някаква информация.Явно шефът му Якоб, му е наредил отново да разкрие информацията заснета със сателит, както навремето му даде информацията,или поръчката за времето на взривяването на кулите и е поръчал заснемането на компромат с/у САЩ /уморен кон който Ротшилдови изсмукаха и сега унищожават/. 2001: На 11-ти септември по заповед на Ротшилд е организиран атентатът срещу Световния търговски център (СТЦ). Под претекст, че става въпрос за сигурността, се отнема свободата на хората по целия свят. Точно същото правят с пожара в сградата на Райхстага в Германия през 30-те години. Атентатът е използван и за получаването на контрол над някои страни по света, които не допускат създаването на централни банки от Ротшилд, и така за по-малко от месец след атаките американските въоръжени сили нахлуват в Афганистан, една от общо 7-те страни, които нямат контролирана от Ротшилд централна банка. Седмица преди атаките срещу Световния търговски център Zim Shipping Companyе изведена от офисите си в СТЦ. Нарушаването на договора струва на компанията 50 000 долара. Никога и никакъв мотив не се посочва. Zim Shipping е 50% собственост на държавата Израел (семейство Ротшилд).                                                                                                                            
През 1989 година агента Вангелия Гущерова по насоки на КГБ пророкува: “Страх, страх! Двама американски братя падат, изкълвани от птици железни. Вълците вият от храста и невинна кръв се пролива като река.” Предсказанието се сбъдва 11 години по-късно на 11 септември 2001 година. Ротшилд си резервира месец преди атентата, стая с добър изглед към близнаците. Ротшилд командва КГБ и Моссад а те CIA чрез внедрени агенти и президенти.                                                                                                                                          
Ракетата "Гранит" е била открадната от потъналата атомна подводница "Курск", след като Путин през 2000 г. съобщи на света, че на нея не е имало никакво ядрено оръжие.                                                                                                                                                                                                                              

Картите за атаките над "Кулите-Близнаци"/WTC(World Trade Center in NYC) 11 Септември 2001 г. и над Пентагонът недвусмислено подсказват, че този, който ги е проектирал и издал за пред публиката 1982/83 г., е бил наясно с плановете на Илюминатските наги. Най-вероятно и картите като циониските протоколи са печатани в хазарската ционистка столица Машква...под диктовката на КГБ/М0ССАД..                                                                                                                                                                                   
Дали по Пентагона е било стреляно с ядрен "Гранит"?                                                                                                                 Дмитрий Халезов е бивш офицер от военното поделение 46179, известно като специална контролна служба на 12-то управление на Министерството на отбраната на СССР. Халезов е един от близките приятели и защитници на намиращия се в затвора в САЩ Виктор Бут. Халезов беше и първият човек, видял Бут след ареста му в Бангкок. Според него самият той знае истинските причини, заради които САЩ на всяка цена искат да приберат Виктор Бут "на топло", като Москва не им пречи много.

Според Халезов - бивш член на съветското атомно и по-късно ядрено разузнаване, Бут знае много за терористичната операция на 11 септември 2001 г.

Халезов беше един от първите експерти, които поставиха тезата, че Световният търговски център в Ню Йорк беше унищожен с предварително вградени в него ядрени заряди, за които е било известно в СССР още от 80-те години на XX век.                      

Но има и неща, за които Халезов говори за първи път. Ако те са истина, 11 септември 2001 г. е трябвало да бъде още по-ужасяващ - Пентагонът е бил ударен със съветска крилата ракета "Гранит" с ядрен заряд и само случайността не е довела до взрив и колосални унищожения във Вашингтон. От къде израелската ядрена подводница атакувала Пентагона се е сдобила с "Гранит"

Според Халезов, арестуването на Виктор Бут в Тайланд и неговото транспортиране в САЩ е било съвместна операция на американците, руснаците и Тайланд. В операцията е участвал и израелският Моссад и израелското военно ядрено разузнаване Саярет Маткал. Това е структура, която се занимава с ядреното оръжие на потенциалните врагове.

Предположението за "сътрудничеството на руските служби" Халезов обосновава с факта, че при пристигането си в Тайланд Виктор Бут е бил съпровождан от един полковник от руската ФСБ, който е бил арестуван заедно с Бут, но веднага е бил освободен и изпратен обратно в Москва. Основната причина за ареста на Бут обаче не е неговата връзка с колумбийските въстаници от FARC, на които е трябвало да достави от България ракети "земя-въздух". Истинската причина за ареста и процеса срещу Бут е различна.

Според Халезов, американците искат да направят от Бут изкупителна жертва, върху която да хвърлят отговорността за намерената в Пентагона крилата ракета съветско производство "Гранит", която е била въоръжена с термоядрена бойна глава, 25 пъти по-силна от бомбата над Хирошима. Според Халезов, ракетата "Гранит" е била открадната от потъналата атомна подводница "Курск", след като Путин през 2000 г. съобщи на света, че на нея не е имало никакво ядрено оръжие.                                     

Какво е Гранит?

Р-700 "Гранит" (според НАТО Shipwreck, SS-N-19), е най-напредналата морска ракета от времето на СССР. Тя е предназначена за изстрелване от подводници за унищожение на американски самолетоносачни групировки. Това е високо интелигентна ракета. "Гранит" могат да бъдат използвани единично или в залп от 12 ракети. Всяка тежи около 7 тона, с дължина 10 метра и може да лети със скорост от 625 км/час, т.е. свръхзвукова с 2,5 маха. Всяка ракета е типично стандартно въоръжена с 500-килотонова термоядрена бойна глава. "Гранит" е напълно неунищожима, тъй като САЩ и НАТО нямат противодействие срещу нея за откриване или сваляне.

Именно това е станало на 11 септември 2001 г., когато американската NORAD е успяла да засече надлитащата "Гранит" поне 6 минути преди да удари Пентагона, но не е била в състояние да предотврати удара.

"Гранит" има инерционна система за насочване, в която предварително е вграден списъкът на най-важните цели в САЩ и НАТО. Докато лети над океана "Гранит" сканира и анализира военния театър и избира сама най-важните цели като например самолетоносачни групировки, по които нанася удари автономно и автоматично. Ако лети над сушата ракетата избира сама най-важните стационарни цели, като сравнява координатите им с предварително заредените в нейната бойна глава информация и степенува приоритета на нанасяне на удара. Ако например ракетата е изстреляна към Вашингтон, тя сравнява двете най-важни цели - Белият дом и Пентагонът, и избира да удари Пентагона, тъй като тази цел е по-важна от военна гледна точка.

"Гранит" е най-бронираната ракета в света. Тя е направена от дебела стомана и може да бъде сравнена с летящ танк или гигантски куршум. Благодарение на колосалната си скорост, маса и сила тази ракета е успяла да пробие шестте основни стени на Пентагона след удара на 11 септември 2001 г. Това може да обяснява и лъжата на Буш-Чейни, че Пентагонът е бил ударен от голям самолет Боинг, което на практика е смешно обяснение. Удар с крилата ракета "Гранит" - или друга - е много по-обясним от гледна точка на отвора в стените на Пентагона, височината, траекторията на полета и т.н.

Тезата си за "Гранит" Халезов свързва с потопената подводница "Курск". Причината е, че ракетите "Гранит", въпреки че са от времето на СССР, днес могат да принадлежат само на Русия и на нито една друга бивша съветска република, в това число и Украйна.

С други думи Халезов иска да каже, че е имало сътрудничество между САЩ и Русия преди и след 11 септември 2001 г. на висше равнище, като Бут е бил малка риба в цялата операция и сега е отписан и върху него ще бъде стоварена вината за нещо, за което не е виновен.

"Гранит" е ракета, която се използва само във военния флот. По времето на СССР имаше четири флота - Арктическият, Тихоокеанският, Балтийският и Черноморският. От четирите, Русия наследи напълно първите три - Черноморският беше разделен с Украйна.

Но според Халезов, "Гранит" са на въоръжение само в Тихоокеанския и Арктическия флот, така че по никакъв начин не могат да попаднат в ръцете на украинци, които да ги продадат на САЩ.

Но според други източници, един от крайцерите на Черноморския флот е трябвало да бъде превъоръжен с "Гранит". Няколко ракети са били изпратени в Черноморския флот и след разделянето на Русия и Украйна са попаднали в украински ръце, откъдето са били продадени на "терористи". Тази версия може да се оспори, тъй като, ако е било готвено превъоръжаване на черноморски крайцер с "Гранит", ракетите едва ли ще бъдат въоръжени с ядрени бойни глави. Обикновено ракетите-носители се държат отделно, а бойните им глави - на друго място, под контрола на различни управления. Това означава, че ракета, въоръжена с термоядрена бойна глава може да бъде открадната /или по точно, да бъде позволено, да бъде открадната/ само от едно място - от подводница на служба.От Курск!!! http://strogosekretno.com/
                                                                                                                                                               Версията на фр.кинодокументалист Жан-Мишел Каре
Курск – руският 11-ти септември


През август 2000 Москва и Вашингтон на дъното на океана истина, която може да взриви света


Трагедията на „Курск” е руският 11-ти септември, категоричен е Уилям Хартунг от нюйоркския Институт за световна политика. Под руините на небостъргачите и на дъното на Баренцово море е погребана една и съща истина: че демокрацията е подвластна на политическата целесъобразност. Че има факти, които трябва да бъдат погребани за десетилетия, за да не експлодира светът. За целта се налагат официалните версии. Като тази за самовзривилото се торпедо, което погубило подводницата. Уви, този deus ex machina не обяснява десетките смущаващи факти от горещия август 2000: странните прегрупирания на руския флот, необяснимото протакане на спасителната операция, светкавичната визита на шефа на ЦРУ в Москва, разнобоя в декларациите на Кремъл и подчинените му адмирали в Мурманск, абсурдното наглед поведение на президента Путин.

Само една версия, тази на френския кинодокументалист Жан-Мишел Каре, навръзва в безупречна логика всичко известно по случая. Руският 11 септември също започва като шпионска игра, кулминира като трагедия пред очите на целия свят, а сетне променя напълно природата на властта в Русия. Теория на конспирацията? Не. Това е твърде удобно заклинание, за да се дискредитира шокиращата правда, която в разните й фрагменти е подкрепена от най-авторитетните свидетели на събитията: командващият британския флот адмирал Дейвид Ръсел, командващият норвежкия флот адмирал Ейнар Скорген, световнопризнатият специалист по торпедата Морис Страдлинг. От множество свидетелства и веществени доказателства.


Аферата Поуп


В края на юни 2000 в Москва започва процес за шпионаж срещу американския бизнесмен Едмънд Поуп. Той е бивш служител на флотското разузнаване, но в този бизнес няма бивши. Заснемат го със скрита камера в един хотел, докато купува тайните на уникалното торпедо Шквал от създателя му Анатолий Бабкин. Арестът е показен и излъчен в репортаж по телевизията. Сигналът е ясен: с безвластието е свършено, Русия има нов управник: Владимир Путин. И той е от „бившите”. Президентът съзнава, че Русия е технологически изостанала, но разполага с някои уникални разработки, които не бива да изтичат зад граница. Сред тях е Шквал, торпедо, което развива 500км/ч под водата благодарение на технологията на суперкавитацията, своеобразно газово поле около ракетата в движение. Първоначално не вярвахме, че е възможно, споделя Поуп, обикновено скоростта не надхвърля 60км/ч, но сетне се убедихме, че го има.

Китай също се интересува от оръжието и изпраща наблюдатели на грандиозните маневри на руския Северен флот. Те са заявката на Путин за завръщането на Русия в световния океан. Планът на ученията предвижда пуск на Шквал от подводницата Курск на 12 август 2000 в 11.30ч.

Убиецът на самолетоносачи

Курск е стоманен исполин от най-модерния клас Антей с дължина 154 метра и височина колкото седеметажна сграда. Капитан I ранг Генадий Лячин и неговите 117 моряци са най-сработеният екипаж на руския флот. През 1999 тъкмо Курск следи действията на натовската армада при операцията срещу Югославия. Държи на прицел самолетоносача Теодор Рузвелт.

В утрото на последния си ден Курск е на повърхността и следва инструкциите на ракетния крайцер Петър Велики, на който е базиран командващият учението адмирал Попов.

Денят Х

На 12 август 2000 мътнозелените води североизточно от рибарското селище Териберка са следени от няколко американски спътника. Освен руската ескадра в района се навърта един разузнавателен кораб на НАТО и норвежкият шпионски съд Марията. По релефите на морското дъно се спотайват от сонарите британската атомна подводница Сплендид и две американски: Мемфис и Толедо.

Официалната версия за инцидентен взрив на старо торпедо на борда на Курск издиша още преди началото на трагедията. Защото мистериозната драма не започва с внезапен взрив, а още сутринта в 8.12, когато капитанът Лячин иска разрешение от адмирал Попов да се потопи на 18м дълбочина и да прекрати радиовръзката. Изглежда Лячин е забелязал следящите го USS Мемфис и USS Толедо и следва процедурите за секретност. В следващите минути корабите от руската ескадра внезапно се насочват към Курск, което е ясно регистрирано от спътниците. Във въздуха излитат и бомбардировачи с ядрено оръжие на борда, а такава мисия не е предвидена в плана на маневрите. Американците са решени да препятстват пуска на Шквал. В китайски ръце торпедото щеше да застраши американската хегемония в Тихия океан, счита оръжейният експерт Морис Страдлинг. Напрежението се покачва, а минути преди предвидения пуск кортежът на Владимир Путин напуска Кремъл и поема към летището. Като върховен главнокомандващ той знае усложнената ситуация в района на маневрите от сутрешния доклад. Президентът обаче заминава на почивка в Сочи. Съвпадение в часовете или знак за миролюбиви намерения? Въпросът остава. Но факт необичаен: същата сутрин пресслужбата на Кремъл изрично и предварително огласява часа на неговото отпътуване. Това е само първото от серия наглед необясними действия на руския президент.

Инцидентът

В 11.28ч. капитанът Лячин докладва готовност за пуск, 26 секунди по-късно норвежките сеизмолози регистрират силна експлозия, а след още 135 секунди втора, стотина пъти по-мощна от първата. Курск потъва на 108 метра дълбочина. Изчезва от ефира. Вместо да предприеме незабавно издирването й, командващият ученията адмирал Попов на часа напуска ракетния крайцер Петър Велики заедно с китайските наблюдатели и отлита с хеликоптер за брега. Очевидно инцидентът не е просто технически, а политически и адмиралът бърза да се консултира с Кремъл.

Според версията на Жан-Мишел Каре въпросната утрин Мемфис следи Курск от дистанция 5 мили, а Толедо извършва близки маневри около руския исполин, за да препятства изстрелването на торпедото. Руснаците не биха рискували то да порази американската подводница. На това разчитат американците, но в плитките води има много бели петна на радарите и в 11.29 Толедо се сблъсква с Курск. Започва обратното броене на апокалипсиса. Вероятно в този миг хидроакустиците на Мемфис долавят характерното прищракване от зареждането на торпедо Шквал. То е толкова скоростно, че екипажът на Мемфис има броени секунди за реакция. Разбира се, американските съдове едва ли са имали разрешение да влизат в бой, но изглежда нервите на капитана поддават и Мемфис изстрелва торпедо МК-48, което пронизва торпедния отсек на Курск. Следва пожар, а след 2.15 минути и фаталната експлозия на складираните торпеда Шквал.

Този шокиращ развой на драмата се потвърждава от много убедителна фактология. След първата експлозия, тази от попадението на торпедото, капитанът Лячин не действа като при инцидент, сиреч не изстрелва сигналния буй към повърхността и не пълни баластите с въздух, за да изплува. За целта е достатъчно да натисне аварийно-спасителния бутон. Напротив. Курск дава пълен напред и започва маньовър като при външна атака. В часовете след инцидента край норвежкия бряг се появяват руски противолодъчни самолети. Свързах се с адмирал Попов, а той ме осведоми, че издирват чужда подводница, най-вероятно американска, свидетелства командващият норвежкия флот адмирал Скорген. Докато повредената от сблъсъка Толедо и засегнатата от ударната вълна Мемфис се оттеглят към Атлантика, руските кораби правят две странни находки. На километри от Курск се точи разлив на масло от аварирал съд. В близост до инцидента крайцерът Петър Велики открива зелено-бял спасителен буй от чужда подводница, вероятно от Мемфис. Буят се изстрелва автоматично и изглежда е бил задействан от взривната вълна при експлозията на Курск. Междувременно един ескадрен миноносец разхвърля дълбоководни бомби в широк периметър около потъналата подводница с очевидната цел да прогони или унищожи чужди съдове.

Пред Москва и Вашингтон стоят три задачи: да избегнат войната, да намерят правдоподобно обяснение на трагедията и най-страшното: да решат съдбата на 23-мата моряци, които все още са живи в последния, 9-ти отсек на подводницата. Те знаят тайна, която може да взриви света.                                                                                                                            

                                                                                                              > «Черные хроники» Путина                                                                                                                                                                      09 август 1999. Путин е монтиран от Ротшилд за премиер на Русия. 11 август в Европа - слънчево затъмнение на 18 август - Голям кръст астрологически феномен, който свързваме с възхода на Антихриста.На 7-ми май 2000 2 дни след рядък парад на планетите 05 Май 2000, встъпване в длъжност на Путин като руския президент. 13 май, 2000 г., Путин сътвори седем [федерални] области в Русия, които могат да бъдат считани за седемте глави "на звяра" от "Откровение ..." ("червения звяр със седем глави и десет рога").                                                 zarubezhom.com/Images/KurskGlaz.jpg                                                                                                                                                             Путин прати атомния подводен ракетен крайцер К-141 „Курск“ , шифър "Антей" да потъне в Баренцово море на 12 август 2000 година в резултат на катастрофа.Путин 2000 г. съобщава на света, че на нея не е имало никакво ядрено оръжие?                                                                                                                                                                                                                                                      През 2000–2001 г. Русия потопява в океана космическата си станция „Мир“ и ликвидира разузнавателните си радиолокационни станции в Куба (Лурдес) и във Виетнам (Камран). Елцин не би се решил на това и не само поради дефицита на законово основание в самата Русия.                                                                                                                                                                 На 11 септември 2001 г. Путин първи(!) изразява съболезнованията си към САЩ и президента Буш-младши по повод трагедията с небостъргачите, като предлага и помощ. Когато САЩ решават, че за всичко са виновни афганските талибани, криещи Осама бин Ладен и „Ал Кайда“ в своите пещери, Русия разрешава на американците пълен транзит за Афганистан през своята територия.
17 февруари 2004 г. По време на военноморски учения, Путин, под формата на морски офицер е намирал на борда на руска ядрена подводница "Архангел". За отбелязване е името на подводницата, защото Сатаната - също Архангел като Gabriel и Майкъл. 07 Май, 2004 г. Путин започна втория си четиригодишен мандат. Имайте предвид, че това е три дни след лунното затъмнение на 4 май когато се наблюдават три комети, които могат да представляват сатанинската троица (Антихриста, лъжепророка и Сатана - Дракона).  
                                                                                                                                                                    Според Халезов, арестуването на Виктор Бут в Тайланд и неговото транспортиране в САЩ е било съвместна операция на американците, руснаците и Тайланд. В операцията е участвал и израелският Моссад и израелското военно ядрено разузнаване Саярет Маткал. Това е структура, която се занимава с ядреното оръжие на потенциалните врагове.
Предположението за "сътрудничеството на руските служби" Халезов обосновава с факта, че при пристигането си в Тайланд Виктор Бут е бил съпровождан от един полковник от руската ФСБ, който е бил арестуван заедно с Бут, но веднага е бил освободен и изпратен обратно в Москва. Основната причина за ареста на Бут обаче не е неговата връзка с колумбийските въстаници от FARC, на които е трябвало да достави от България ракети "земя-въздух". Истинската причина за ареста и процеса срещу Бут е различна.
Според Халезов, американците искат да направят от Бут изкупителна жертва, върху която да хвърлят отговорността за намерената в Пентагона крилата ракета съветско производство "Гранит", която е била уж въоръжена с термоядрена бойна глава, 25 пъти по-силна от бомбата над Хирошима. Според Халезов, ракетата "Гранит" е била открадната от потъналата атомна подводница "Курск".Но все пак Путин обяви че на Куркс няма ядрено оръжие. По-вероятно ракетата не е била на "Куркс" а е преданена на Израелските служби от Руските ако те са били преки изпълнители на атентата. В този вариант Курск е потопена умишлено за да се замаскира участието на Русия в атентата. Путин обяви че "Гранит" е напълно неунищожима, тъй като САЩ и НАТО нямали противодействие срещу нея за откриване или сваляне.Именно това е станало на 11 септември 2001 г., когато американската NORAD е успяла да засече надлитащата "Гранит" поне 6 минути преди да удари Пентагона, но не е била в състояние да предотврати удара.Атаката на Пентагона може и да е само предупредителен акт към определени американски политици да си държат езика зад зъбите,и да не е имало термоядрен заряд .СПОРЕД РЕБЕКА РОТ... ПЕНТАГОНЪТ Е БИЛ УДАРЕН С РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ ПОДВОДНИЦА ИЗРАЕЛСКА СОБСТВЕНОСТ DOLPHIN КЛАС, РАЗПОЛОЖЕНА КРАЙ БРЕГОВЕТЕ. ДАЛИ Е БИЛА ИЗРАЕЛСКА ИЛИ РУСКА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. КГБ И МОССАД ВИНАГИ СА БИЛИ СВЪРЗАНИ ВЪВ ДНК ВРЪЗКА И КОМАНДВАНИ ОТ ЙЕЗУИТИ НАЧЕЛО С РОТШИЛД. 9-11:.                                                                                      

                                                                                                                                                                                                      Разрушаване на емблематична забележителност и убийството на повече от 3000 американци посред бял ден.Управляващата класа на САЩ и Русия, от председателя надолу, са съучастници в 09.11 или неговото прикриване. Не било за първи нито за последен път американци и руснаци да се умъртвяват, за да се оправдае война. Ребека Рот обвинява Израел за проникване в американското общество. А Израел е просто инструмент на Централния Банков Картел. Банкерите са подбуждали "терор" като претекст за налагане на полицейска държава. Те трябва да защитават монопола на кредита (валута), за да се гарантира 17000000000000$ "държавен дълг". Всеки, който зависи от банков кредит е принуден да бъде Witting или неволен сътрудник. Банкерите са кабалисти, т.е. сатанисти, посветени на "революцията", основна цел преобръщане Божия план и поробване човечеството.                                                                                                                                                                                                                                                                        Ротшилд, чрез терористичните си творения Моссад и КГБ взриви кулите близнаци, след това агентите му обявиха война на тероризма и въведаха в САЩ полицейската държава.Тролчето на Ротшилд още с монтирането му начело на Русия,чрез ФСБ и пчеченците "уахабиби".започна серия от терористични актове, обяви война на терора и превърна Русия в полицейска държава.Новият собственик на Шърли Хебдо белият сигханин Ротшилд извърши атентат срешу собствените си тролчета хазари и положи началото на полицейската държава в Европа.                                                                                                                                                                                                                                            Барон Виктор Ротшилд - Моисей, е петият член на "кембриджската группа»                                                                                                                                   Ротшилдови винаги са били основна движеща сила на Ционисткото движение. Ционизмът е в същност ЦИОН-изъм, ЦИОН е равно на слънце, следователно името на елитарното тайно общество, намиращо се зад кръвната линия на Меровингите, наричащо се Ционско братство. Противно на онова, което много хора смятат, Ционизмът това не е еврейския народ. Множеството евреи не са ционисти, както и в същото време много не евреи се явяват ционисти. Ционизмът е политическо движение и не е свързан с расата.

Да се говори, че Ционизмът е свързан с еврейския народ, е като да се казва, че Демократическата партия е свързана с американския народ . Има толкова евреи, които са противници на Ционизма, въпреки че от това живота им става твърде тежък.

Понастоящем извършвайки манипулация върху куклените правителства, спомагащи осъществяването на техния план в Близкия Изток, Ротшилдови започнаха процеса на установяване еврейския народ в Палестина така както те постоянно третират собствения си народ. Барон Едмунд дьо Ротшилд, "бащата на Израел", който умира през 1934 г., човекът който оглавява мирната делегация във Версай. Едмонд принадлежи на френското правителство, така както Ги дьо Ротшилд. Едмонд всъщност започва установяването на евреите в Палестина още през 1880 г. Той финансира руските евреи, за да могат да установят свои убежища в Палестина, но той не е можел нищо да направи относно тяхната свобода или право на раждане, освен да следва изпълнението на Плана на Ротшилдовите илюминати. Едмонд финансира създаването на ферми и фабрики, както и цялата индустрия със стомана. Еврейските фермери изпълняват заръките на този който финансира относно какво да посадят, знаейки добре, че ако не спазват заповедите ще бъдат изхвърлени навън. През 1901 г. евреите се оплакват на Ротшилд относно диктатурата по установяването им или “Йишув”. Те правят запитване: “Ако ние желаем да съхраним Йишув, първо вдигнете ръце от него и позволете на новопристигналите да имат възможността за корекция според ново възникналите си нужди”. Барон Ротшилд отговаря: “Аз създадох Йишув, аз самия. Следователно никой човек, който и новопристигнал да е или организация, няма право да се намесва в моя план.”

Накратко вие виждате истинското поведение на Ротшилдови към еврейския народ, както и към хората въобще.

Всъщност Ротшилдови като хора не са евреи, но те не са също и обикновени хора. Притежават кръвна линия, която е размесена от генетическия код на рептилоидите, използващи ги както използват и целия еврейски народ като параван и средство за постигане на своите цели. Съобразно книгата на Симон Шама, двама от Ротшилдови придобиват 80% от земята на Израел.

Едмунд дьо Ротшилд работи съвместно с Теодор Херцел, който изпълнява ролята на основател на ционизма, оказващ се едно политическо движение, целящо установяването на родина за евреите в Палестина. Ротшилд стои в същото време зад друга една сила под името Шаим Вайцман, друг водач на ционизма. Ето какво заявява Ротшилд на Вайцман: “Без мен ционизмът не ще успее, но без ционизма моята работа също ще бъде разрушена.”

И така с Ротшилдовите натрупвания като финансово състояние и еврейско установяване в Палестина, с техните агенти присъстващи официално в правителството, с всичко това което поддържа Плана на Ротшилд, съжалете се евреи над родината, нуждаеща се от пречистване, за да бъдат преодолени арабските протести. Това пречистване – катализа за евреите се оказва преследването им в Германия, както и в страните, които те покоряват с помощта на Ротшилдови, явяващи се основоположници на нацизма, чрез самият Ротшилдов потомък на име Адолф Хитлер.

Вълната на погнуса от нацистките концентрационни лагери предаде тласък към Ротшилдовия план. Самите Ротшилдови основаха еврейските терористични групи като Щерн Ганг и Иргун, които предизвикаха събитията придружени с убийства довели до държавата на Ротшилдови – Израел през 1948 г. Тези терористични образувания, които предизвикваха кръвопролития сред еврейското население бяха доведени от същите тези хора, които бяха поставени да управляват новата държава Израел, хора като Минахен Бегин, Давид Бен Гурион, Ицках Рабин и Ицках Шамир. Същите тези ротшилдови контролирани кукли, които убиха граф Бернадод на 17 септември 1948, само заради това, че беше решил да представи нова резолюция пред ОН.

А Ротшилдови не били удовлетворени от причиненото невероятно страдание върху еврейския народ от страна на нацизма, те дължат своето богатство до някъде върху това и когато войната свършва нараства тяхното състояние точно така както нараства в следствие на руската революция, която те финансират. Кой предизвика събитията от 11.09.2001г.? При всеки терористичен акт организацията, която го извършва винаги поема отговорността, като по този начин привлича вниманието на световната общественост върху проблемите, които тази организация иска да бъдат решени. Но Осама бин Ладен отрича той и неговата организация да го е извършвала. А ако действително тя го е извършила, но не желае да поеме отговорността, защо след толкова много средства, хвърлени в нейното осъществяване, терористите са носели арабски паспорти, а не примерно еврейски, за да се прехвърли вината върху тях? Какво са правили ЦРУ, ФБР и американските служби за отбрана и въздушен контрол, та допуснаха тези атентати? Защо на никой от тях не бе потърсена отговорност ?                                                                                                                                  

              http://www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2012/05/mossad.jpg                                                                       

Защо веднага след атентатите Израел беше държавата, която първа премина към пълна бойна готовност, макар атентатите да бяха срещу САЩ и все още никой не знаеше кой ги е извършил? Вярно ли е твърдението, че в деня на атентатите 4000 евреи, работещи в двете сгради на Световният търговски център не са отишли на работа?

Какви са "неоспоримите" доказателства, че именно Осама бин Ладен и неговата организация са авторите на този античовешки терористичен акт? Ако такива доказателства действително съществуват, защо те не се оповестат на световната общественост?

Защо никой, дори информационните агенции не споменаха, че точно една година по-рано трябваше да бъде създадена независима палестинска държава? Защо бактериите от антракс са с американски адрес? Нали бактериологичните и химически оръжия са забранени?

Ислямският екстремизъм е само част от световният екстремизъм. Днес само в Латинска Америка съществуват повече от 200 терористични организации. Но атентатите от 11 септември не са обикновен терористичен акт, за какъвто ни се представя. Те надхвърлят възможностите на всички тези организации, взети заедно.

Крайната цел на ислямския екстремизъм е унищожаване на Израел. Третият свещен град на исляма след Мека и Медина е Ерусалим. За Исляма нищо не е по-важно от възможността отново да контролира Ерусалим. И ако атентатите от 11 септември са тяхно дело, защо са насочени към САЩ? Та голяма част от семейството на терориста Осама бин Ладен живееха в тази страна.

Ако действително Осама бин Ладен и неговата организация са виновни за атентатите от 11 септември, защо се подготвя общественото мнение за война и срещу други държави? Кой е оторизирал определени личности да определят кои държави подкрепят тероризма за да водят война срещу тях?

Няма нормален човек, който би одобрил терористичните актове, при който загиват невинни хора. Няма нормален човек, който може да приеме спокойно и факта, че всеки ден хиляди хора умират от глад, че близо 30 милиона от населението на Африка е заразено изкуствено с чумата на 20-ти век-СПИН и всеки ден там умират хиляди деца, като някои райони вече са напълно обезлюдени. Ние искаме да знаем отговорите на горните въпроси и не желаем нашата съдба и тази на децата ни да бъде в чужди ръце.
                                                                                                         
                                                                                                       Атентатите от 11 септември са най-голямото предизвикателство пред новото хилядолетие. Всички ние гледахме изявленията по арабската телевизия на Осама бин Ладен и талибаните. Тези хора, за които човешкият живот няма никаква стойност, бяха уплашени. Но не от заплахите на Джордж Буш и американската бойна машина. А от силата, която ги ръководи.

Тази невидима сила, която всъщност е и истинският автор на атентатите.
Тези събития бяха подготвяни години. И ответните реакции- също. Те са брънка от един Световен заговор за Световно господство. Знаем, че за мнозина това звучи невероятно и дори налудничево. То звучи като измислица от приказките. Но ако световната общественост не беше манипулирана така изкусно в продължение на години от информационни агенции, които бяха в ръцете на шепа господари, тя щеше да разбере, че тези действия бяха планирани и че последният етап за Световното господство е в пълен ход. Още през 1990г. един български емигрант- Никола Маринов Николов написа книгата "Световната конспирация", издадена в много страни, включително и у нас. През 1993г. същият автор издаде и книгите "Тайните протоколи" и "Новият ред". Ако обществото беше приело сериозно написаното от него, щеше да разбере кои са истинските виновници за всичките ни нещастия и днешните събития нямаше да се случат.
Ето какво казва Н.Николов през 1993г. в предговора на "Тайните протоколи": "Главната цел на тази книга сте вие, читателите, вашето благополучие и бъдещето на децата ви. Аз знам, че сте целенасочено дезинформирани от едно общество, което си служи с лъжа и измама до такава степен, че ви е невъзможно да различите истината от неистината. Това, което разбирам, разбират и много други хора по света, но разликата между мен и тях е, че аз не се страхувам да поема отговорността да опиша това,което виждам.

Има хора, които не желаят вие да знаете това, което искам да ви кажа. Те се опитваха много пъти да ме спрат да говоря за него. Годините, прекарани в лагери и затвори, побоищата и гаврите са единствените ми ордени за откровеност към вас. Зная много добре, че никой не е спечелил, казвайки на хората истината. Желанието ми е вие да бъдете информирани за света, в който живеете, и сами да направите своите изводи и заключения. Не вярвам в теорията, че една поредица от събития без всякаква връзка помежду си трябва да определят бъдещото развитие на света и личната ни съдба. Съвсем ясно е, че тези, които притежават властта и богатствата, са се свързали заедно и провеждат един дългосрочен план, който да насочи бъдещето ни в желаната от тях посока. Аз се опитвам да защитя принципите, в които вярвам, а именно оцеляването на семейството ми и на човешкия род, без да бъде манипулиран и контролиран.
Играе се една необикновено голяма игра на шах, на такова високо равнище, което не сме в състояние да си представим- и за нещастие в тази игра ние сме пионките. А в шаха пионките обикновено се жертват заради някакво предимство.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Историята доказва, че всички войни са предварително планирани. Независимо коя страна ще загуби войната, "Елитът" винаги печели. За него печалбата е всичко и единствено от значение... В никакъв случай няма да оцелеем ако все още живеем с фалшиво написана история. На всяка цена истината трябва да се разбере, ако искаме да бъдем част от бъдещето. Истината трябва да надделее независимо кого ще засегне. Тя трябва да бъде казана, за да подсигурим съществуването си. Това е най-важното за нас. "Новият ред в света" е вече на нашия праг и чука на вратата ни."

"...Така както не може да се отрече личният патриотизъм и лоялност на повечето американски политици, така и не може да се отрече, че историята открито обвинява много от тях и други световни лидери в манипулиране на света за сметка на шепа привилигировани хора....Принципите на свободата, човешкото достойнство и националната независимост са узурпирани от малцина високопоставени лица, които управляват целия свят.

...Тези хора са движещата сила, която отговаря за централната банка, всяка държава и техните управления. Тя управлява световните международни банки, комуникационната среда, образователната система и освободените от данъци фондации.Те определят правителствата, които да управляват в отделните страни, както и техните президенти. Те са близките помощници и спътници на световното скрито управление.

Истината е, че те държат у себе си по-голяма власт отколкото всички държавни управления, събрани заедно! По йерархия те са над управленията. За тях българинът Кръстю Раковски в затвора Любянка в Москва казва: "Силата, чието име дори не трябва да се спомене"... Тези хора не нарушават законите- те правят законите."
                                                                         Вината е на Израел”/Но Ротшилдови са собственици на 90% от земята на Израел.Те финансират руските евреи създали Израел                                                                                                                                                                                              Английски свещеник си навлече неприятности, заради ”неудобна” статия Свещеник от Църквата на Англия е в процес на вътрешно разследване, след като споделил статия във Фейсбук, която обвинява Израел за терористичните атаки от 11.09.

Преподобният Стивън Сайзър е публикувал линк към статия, озаглавена "11.09. – Вината е на Израел" и написал: "Това антисемитско ли е? Ако е така, съм сигурен, че ще се наложи да го махна. То повдига толкова много въпроси".

След това Сайзър е махнал публикацията от Фейсбук, но Църквата заяви в четвъртък, че ще разследва инцидента.

Църквата заяви, че е "въпрос на дълбока скръб и срам", че Сайзър е пуснал статията през седмицата в памет на жертвите на Холокоста.

Еврейски лидери заявиха, че статията е "безспорно антисемитска" и "абсурдна".                                                                                                                                                                                                            
                                                       

Предоставена от Wikispooks.com, статията твърди, че само ЦРУ и „Мосад” са могли да извършат атаките от 11.09.

ЦРУ тествало 25 бомби преди да помогне на ”Мосад” да ликвидира лидер на ”Хизбула”
От двете, „Мосад” е имал най-"непреодолим мотив", защото искал САЩ да "унищожи враговете на Израел".

Когато се свързал с еврейските новини, свещеникът защитил публикацията, с молба да предоставят доказателства, че Израел не е участвал в атаките от 11.09.
                                                                                                                             
               http://www.zioncrimefactory.com/wp-content/uploads/2012/05/JEW-PRAYER-911.jpg                                                                                                                                                                                                                
Според еврейската новините, той казал: "Бих приветствал статии, които можете да ми препоръчате и които опровергават твърденията".

Той добави: "Много е важно обществеността да повярва на това, което се е случило преди и след 11.09. Със сигурност истината ще разстрои много хора, ако се докаже чрез по-нататъшно разследване, че официалните обяснения са недостатъчни".

Това не е първият път, в който Сайзър е изправен пред обвинения в антисемитизъм.

През 2013 г. Съветът на депутатите на британските евреи се оплака, че той публикува антисемитски изявления в своя блог.

След посредническите срещи с еврейските лидери на общността, Сайзър твърди, че не съжалява за това, което е казал.

Тогава той заяви, че неговата критика спрямо политиките на Израел към палестинците е "засегнала онези, които искат да оправдаят тези действия".

Той призна обаче, че е трябвало по-внимателно да си подбира думите.                                                                                                                        
                                                                           

"Антисемитизмът е расизъм – то е нечовешко и третира евреите по пренебрежителен или негативен начин. Категорично го отричам", каза той.

Съвсем наскоро, Сайзър получи остри критики след като присъства на конференция в Иран на тема "ционисткото участие" в атаките от 11.09.

В изявление в четвъртък в отговор на публикацията на Сайзър, Църквата на Англия заяви: "Тези коментари основателно могат да се разглеждат като недопустими, когато и да са били публикувани. Много обидно и срамно е, че те са били публикувани точно в тази седмица".

"Епархията на Гилдфорд, където служи Сайзър, взе незабавни мерки за разследване. Епархията е наясно със сериозността на въпроса и поддържа връзка със Съвета на британските евреи".

Джонатан Аркуш, заместник-председател на Управителния съвет на британските евреи, заяви: "Публикуването и одобряването на статия, която обвинява евреите за атентатите от 11.09 е безспорно антисемитско, но също така е и абсурдно". www.fbr.bg/
                                                                                                                                                                        
             http://www.texemarrs.com/images/truman_masonic_regalia.jpg                            
 http://img0.joyreactor.cc/pics/

                                                                          
 "Ако видим, че Германия е печеливша ние сме длъжни да помогнем на Русия, и ако Русия е печеливша, ние сме длъжни да помогнем Германия, и по този начин да се убиват възможно най-много ..."- Хари Труман." Ето това е - фирмения стил за борба с човечеството: "Раздели - завладей!", което йудеите- левити, използват още от Древен Египет.    

              
Масонството е чист тероризъм/Как е възможно да водите война срещу тероризма, щом самата война е тероризъм?
                 
                                      

В тази светлина как могат да се нарекат събитията от 11.09.2001г. Най-точната дума е- ХОЛОКОСТ. А крайната цел-Световно управление със столици Ню-Йорк, Лондон и Ерусалим. Вече години наред световните информационни агенции, които са създадени от тази шепа хора, жадни за световно господство, проповядват Глобализма като единственото спасение от мизерията, глада и войните, въпреки, че именно те ги създават. Ако не бяха те, раят отдавна щеше да е настъпил на Земята. Защото световната икономика отдавна премина възможноста да изхрани население 50 пъти по-голямо от сегашното. 

                 
http://franchising.bg/public/files/richeditor/franchising_advices/aTruman.jpgВместо това милиони умират от глад и болести. И то напълно съзнателно. През последният век населението на Земята е намаляло катастрофално. ООН обаче отчита точно обратното и изразява своята "загриженост" за неговото изхранване. Държавите усилено се вкарват под единно управление и обща парична единица. Както се очаква, в най-скоро време ще има обединена Европа. Един от най-съществените елементи на европейското обединение ще бъде единната централна банка с единна разменна монета. Следващата стъпка е единна азиатска банка и единна американска. Крайната цел-единна световна валута с една централна банка. Но в чии ръце ще бъде тя?                                                                                                                                                            
                                                                                                 

Международните банки създават изкуствено инфлации и депресии, които се отразяват болезнено и тежко върху обществото и човека. Тъй като хората не разбират тази експлоататорска система, те се оставят да бъдат жестоко ограбвани. Дългият опит показва, че парите трябва да се създават и контролират само от държавата, защото единствено тя е в състояние да защити интересите на поданиците си.
През последните 30 години по-богатите страни поддържат изкуствено уравновесено съществуване с цената на огромни дългове. САЩ, за които всички мислят, че са най-богатата страна в света, са във финансова разруха- задълженията само на държавата са над 8 трилиона долара, а частните задължения- над 25 трилиона долара. Кредиторите на САЩ- няколко банкери- фактически са купили страната и я притежават, както и всички институции в нея, включително и президентството. Но кой тогава всъщност дава парите? Глобалната англо-американска финансова и монетарна система беше установена с Версайския договор, чието следствие е Втората световна война. Днес тази система е банкрутирала.

Едно световно управление, за което всички мечтаем, представлява пълна утопия. В действителност ще бъде монолитна тирания, дело на няколко скрити лица, които никой не познава, и на техните административни сатрапи.Да се предпазим от опасността, която гласят, е много трудно. Някои световни капацитети дори са на мнение, че е твърде късно.                                                                                                                                    
                                                   

Международните банкери и скритият елит контролират почти целия свят. Те са много близко до последната си победа. Настъпващата световна революция цели да установи Световно управление, което означава абсолютно и всеобщо заробване на всички хора от цялата планета.

Съдбата на човечеството е поставено на карта, и поради това за нас е от много голямо значение да се запознаем с причините на движението и неговите последици. Между множеството революционни сили, повече или по-малко скрити и неизвестни за хората, няколко съставляват авангарда, който съвсем не е за подценяване. Това са ционизмът, билдербергите, фримасонството, Комитетът за чуждестранни връзки (CFR) и Трелатералната комисия (TC).

Само четирима души управляват света. От тях никой не е на държавна или обществена длъжност, но те определят тези, които заемат високите постове и длъжности в държавата. Четиримата съставляват върха на пирамидата, която е Световният ред. Те ръководят Тайното братство- общността, обединила финансовата и парична мощ на Америка, Европа и Азия. Те считат себе си за висша раса със синя кръв.В мрежата на тази колосална обединена мрежа са почти всички международни организации. Под тези четирима на върха на пирамидата стоят девет, наричащи се "просветени лица",в изключителен и недостъпен комитет. Деветте лица, непознати другиму с функциите си, притежават повече власт и авторитет от всяка друга, съществувала в човешката история група. Събират се редовно на различни места на планетата и редят бъдещето на света и човечеството. Веднъж взели някакво решение и определили някаква политика, целият апарат на Тайното братство без всякакви коментари го привежда в действие така, както работи прецизна, добре смазана машина. Деветимата са умът, разработващ решенията поставени от горе задачи и разпращащ решенията до различните организации за изпълняване. Тези хора се пазят и действуват в тайна заради извънредната важност и деликатност на обекта, върху който работят- установяване на Нов световен ред, чието съдържание са:

Световната икономика

Световното единно управление

Световната религия

Много учени и лидери са виждали в един нов ред условие за оцеляването на нашата планета. Но една групировка- съвсем различни хора- от дълго време заляга да скалъпи световен Нов ред за своите лични интереси.Най-големият повик за глобализъм е по отношение на икономиката. Всички крупни банкери (от Ротшилд и Рокфелер до Макнамара- директора на Световната банка) непрекъснато говорят за необходимостта от глобална икономика. Някои от световните лидери, поддръжници на "Нов световен ред", вече започнаха да говорят за постановките, които трябвало да залегнат в бъдещата му платформа- да изчезнат от мисленето, от паметта на хората индивидуализма, лоялността към фамилните традиции, националния патриотизъм и религиозните догми.Че прекалено дълго сме поглъщали отровните принципи на нашите родители, учители, политици и църкви, чиято единствена цел била да ни контролират. И не споменават, че днешната образователна система, пресата и голяма част от църквите са под техен контрол. Според тях Нов ред на Земята означавало единна глобална организация, което щяло да рече световен мир.Звучи прекалено хубаво, за да бъде истина. Организацията на обединените нации, която бе създадена за да пази мира в света обяви война на Ирак и подчинените й армии избиха над 200 000 невинни и беззащитни граждани на страната, а от войната в персийският залив до сега вследствие на икономическите санкции на тази световна организация, в Ирак умряха над 1 350 000 души, голямата част от които деца. Хартата на ООН беше написана от двама комунистически шпиони- роденият в Русия ционист Лео Паволски и Алжер Хис- началник на отдела за специални и политически въпроси в американското Външно министерство , като много от членовете на тази харта съвпадат със и са копие на Съветската конституция. Всички главни органи и отдели в тази организация- Съвет за сигурност, Международен валутен фонд, ЮНЕСКО,Международен съд са под управлението на хората, която създадоха тази организация- Комитетът за чуждестранни връзки (CFR). Всички страни-членки на тази организация трябва да служат единствено на "избраното и назначено управление", т.е. представителя на България няма право да защити интересите на държавата България, а да служи единствено на групата отбрали се хора."След дълго проучване се убедихме, че световният ционизъм, подхранван от неограничените богатства на Нюйоркската парична сила, е най-силната от всички потиснически действащи групи в областта на международните дела. Те изиграха решаваща роля чрез финансирането на болшевишката революция. Те използваха Рузвелт като своя марионетка, за да докарат тази революция в сърцето на Европа. Те създадоха ООН и нейните най-различни агенции, включително и Световната банка." ( Chesterton, A.K. What you Should Know about The United Nations- Condor,16 November 1956)                                                           


"...Днес отделни лица в някои развити и богати страни считат, че е тяхно право да ни казват кой да управлява нашата страна. Ако не ги послушаме, тогава считат, че е тяхно право да разрушат нашата икономика, да съсипят нашите хора и да свалят управлението ни...И всичко това е, за да се направи нашата независимост безцелна..."(д-р Махатир Мохамед- министър-председател на Малайзия пред 46-та сесия на Общото събрание на ООН на 24.09.1991г.)
На 1 май 1776 г. Адам Вайсхаупт основава тайно републиканско движение, наричано Илюминати. След като успяват да превземат масонските ложи Илюминати става господстващата сила и започва да изпълнява плана на Вайсхаупт за унищожаване на християнството и ликвидиране на държавните управления. Първата експлозия е Френската революция от 1789г. Следват я всички други революции и икономически, и стопански катаклизми от тогава до днес.Продължители на Вайсхаупт и Илюминати са Карл Маркс, Фридрих Енгелс и Ласал. Техните най-големи врагове са всички мирни управления, монархията, частната собственост, патриотизма, семейството и религията. Целта- замяна на монархиите с републики, които да могат да бъдат контролират и осъществяване на световното управление. И днес подривната дейност на Илюминати се извършва от 12000-13000 различни организации. Под лозунга за "световен ред" тези конспиратори целят да унищожат половината от населението на Земята. Това именно е главната задача на тяхното поделение "Римски клуб", който вече открито и усилено провежда малтусовата теория.Техен именно е големият натиск за замразяване и унищожаване на ядреното оръжие, като се стремят постепенно да го измъкнат от други ръце и да премине в техните. Целта е ООН да вземе контрола му, а тази организация понастоящем е главната им_квартира.

В 1989 г. надеждите за човешко достойнство и свобода бяха големи. От тогава до днес пропуснахме много блестящи възможности зо по-голям напредък. Някои честни държавници представиха образцови реални програми за бъдещото икономическо развитие на Европа и спасяването на Русия и Източния блок. Повечето от тези дейци изчезнаха от политиката, а някои бяха дискредитирани и вкарани в затвора. Вместо предложенията им, на въпросните държави бяха наложени насилствено грабливи икономически системи (програми) от "победителите"- силите на Международния валутен фонд и англоамериканската олигархия. Бяхме насилени вместо икономическа свобода да приемем безработицата, криминалната мафия и глад- всичкото под претекста за " свободна частна стопанска инициатива". В много от тези държави се създадоха условия за стопански и политически хаос, който предизвика и кървави разрушения в много балкански държави. Международните финансови институции, между които Американската банка за вътрешно развитие, Световната банка и Международният валутен фонд, са си изработили специални програми за икономически натиск. За тях програмата е много важно средство да контролират световното население и неговото развитие.Те открито и нагло се намесват във вътрешния живот на всяка държава, на всеки народ. Проповядват и учат по какъв начин да се налагат и събират нови данъци, как някои държави да съкращават военните си бюджети, други да ги увеличават, как да си подреждат националната образователна и здравна система. Как да си променят законодателството, за да го приравнят към останалите, намесват се в организирането на земеделието и дребнозанаятчийската търговия. В определяне на средна и минимална заплата, в цената на тока и развитието на енергийните системи. Де факто тези страни нямат собствено държавно управление и отдавна то е поето от тези организации. Бяхме и свидетели на последните парламентарни избори, как нашите кандидат-държавници усърдно показваха своята зависимост и благоволение пред чуждите политически и икономически формации.

А тези финансови институции са изготвили дори санкции за държавите, които не изпълняват техните наднационални нареждания.

Съставът на кабинетите и на тримата последни американски президенти показва тежката ръка на Рокфелер и тези, които управляват света- Билдерберги, Съвет за чуждестранни връзки и Трилатерална комисия.

Общата цел на трите организации на елита е да образуват едно управление под знака на ООН, а самите те да действат като скрити управители на световното население.
Теорията на Хегел, която е източник както на философските идеи на Карл Маркс, така и на Хитлер е идеология и на господстващата върхушка.ТЕЗА + АНТИТЕЗА = СИНТЕЗА Съгласно тази теория, съществуващата сила, означена като "теза", поражда противосила "антитеза"; конфликтът, който произтича от характера на двете сили, създава "синтеза". Процесът е непрекъснат: теза-антитеза, в резултат- синтеза. Търсената от господстващата върхушка синтеза е така нареченият Нов ред на света. Източникът на тази синтеза са контролираните конфликти- чрез тях Новият ред може да се установи. Оттук произтича задачата да се създават конфликтите. А това означава да се подхранват два противоположни компонента. На наличието на такива изкуствено създавани противоположни компонента бяха както войните в бивша Югославия, така и съсипването на България от разделянето на обществото на сини и червени, на българи и турци, на комунисти и антикомунисти. Светът става все по-малък и по-несигурен с всеки настъпващ ден. Германският марксист Карл Кауцки най-добре показва картината на бъдещето: "Световният капитализъм ще превъзмогне своите националистически съревнования и ще създаде нов един ред- на ултраимпериализъм." Всеки човек ще получи номер, който ще отразява националността, района и самоличността му. Номерът ще бъде невидимо татуиран на ръката или челото. Със специални устройства може да се контролира физическото движение на всеки човек в света, по същия начин, както се следят движенията на затворниците. И тази усъвършенствана технология в ръцете на евентуален диктатор превръща целия свят в затвор. Световен затвор. В момента тя усилено се внедрява спрямо хора, обявени за терористи. И е само въпрос на време тя да бъде приета от ООН като необходима мярка за борба срещу тероризма и средство "гарантиращо нашата сигурност".                                                                                                                                                                                  
                                     

Глобалистите виждат икономиката като само една транснационална корпорация, една универсална кредитна система и една световна банка с техните пари. Катастрофалната опасност от натрапваната световна система е в това, че произтича от мистичните и загадъчни вавилонски стари идеи, които ползва и днес и неминуемо ще наложи духовна мощ, срещу която човечеството няма да намери достатъчно сили да се противопостави. Според тази световна система трябва повече от два милиарда хора да умрат- да се прочисти земното кълбо и да се подготви за царстването на техния "Месия".                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                                                            www.xnetbg.net/ Карл Камерън разследва израелски шпионски кръгове и връзката им с 9.11.
                                                                                   
   
       
 
http://smoloko.com/?p=4545                                     

Няма коментари:

Публикуване на коментар