Последователи

събота, 12 декември 2015 г.

Ротшилд Икономист 2016 : Какво означава това?




Списанието "The Economist" за пореден път с предварителни новогодишни прогнози за следващата година. И отново, под формата на озадачаващ колаж. Но този път, символиката на изображенията е много по-сложна и нееднозначна. Поне аз не можах да намеря нищо, сочещо директно към някаква конкретна дата. А миналата година имаше най-малко три дати. Аз все още безкрайно далеч от мисълта, че мога да хвана поне повечето от символиката, присъщи на колаж, но нещо се вижда. Стилово колажа е разделен на две части, дясната има публикувана в същия журнал, легенда, описваща света през последните тридесет години. И почти всички цифрите, посочени в този раздел, са в съответствие с текста на една от тези тридесет години. Местоположение на рисунки на колажа е значително по-различни от миналата година. Това вече не са прави редове, а двоен клин. Дясната страна се ръководи от Бил Клинтън, това по някакъв начин може да бъде признание, че стоящите зад него, създателите му, Рокфелер са "творци" на наблюдаемата реалност днес. И точно преди същите тези тридесет години започва и "перестройката" в Съветския съюз.
Самия десен "клин" се състои предимно от политици и публични фигури от миналото (в тези 30 години). Почти за всеки един от тях вътре в списанието. е посветена по една статия-легенда 


Левия "клин", за разлика от десния е представен в голямата си част от политици и публични фигури. Той се оглавява от Ангела Меркел, която според авторите на колажа ще играе ключова роля през следващата година. По аналогия с дясната част, сякаш няма да има основна роля в близките ??? години. За такава хипотеза наистина има определени предпоставки. В зависимост от това как ще се държи Германия, по-специално по отношение на "бежанците" зависи не само бъдещето на Германия или дори на Европа, но и на целия свят.

Стоящата зад Меркел, фигура на Хилъри Клинтън ясно показва, че авторите на колажа и определят ролята на бъдещия президент на Съединените щати. И тази прогноза може, да предизвика  само съжаление, защото такъв избор на американския елит доближава нашия луд свят до ядрен Армагедон. Любопитното е, че всички фигури за втора поредна година, са разделени на четири вида. Цветни (Клинтън, Путин, Си, папа, Тони Блеър) Ч/Б в цветни дрехи (Меркел, Моди и др.),  Ч/Б и рисувани. Това е като градация: фигура (на дъската), пешката върху нея масовка от зрители и природа. Интересното е, че Клинтън е кръстоска между  Ч/Б и  Ч/Б с цвят. Те издържат само до устните и ушите клип (не е съвсем мъртъв, но не може да се нарече и жив). За политиците, за сега е трудно да се каже нещо сериозно. Двойника на Путин е свалил очилата и е доста доволен както и Cи и Моди. Пред  Путин има  образ на бял еднорог на планетата по-долу, който е противопоставящ се на терориста с калашников, насочен към земното кълбо. Моди беше заменен от цвета на Украйна за Oранжев. Очевидно е, сценария е бил неуспешен, промяна на концепция. От ръчно рисуваните символи виждаме  еврото на летящи балони във фонов режим, а долара, плъзгане надолу с парашут. Възможно е начало на рухването на дълговата пирамида (облигации червена ивица потъващи под собствената си тежест и налягане/натиск върху американското знаме). Възможна е финансова криза. Номерата/Цифрите на игралния автомат, посочват или 2008 г. или 2018 г. Срещу Бил Клинтън цифрови силуети на войници и рогат в бизнес костюм с куфарче. Съвсем буквално и символично.





Този скрийншот улавя самата същност и най-критичните послания на обложката.Симетрията и разположението на всеки един от тези световни лидери е от решаващо значение за правилното разбиране. Както следва:

Текущтия
 Мач се играе трескаво  в цялата глобална геополитическа шахматна дъска и се свежда до три основни играчи - САЩ, Русия и Германия. Тези 3-и играчи сега диктуват съдбата на настоящата планетарна цивилизация. Други шест играчи също играят значителна роля; следователно, разположението им по-горе е доста показателно.

Канцлера Ангела Меркел е в 
позиция кралицата -буквално и в преносен смисъл. Германия в крайна сметка ще диктува кой печели и кой губи в тази "война на титаните", точно както го е направила по време на World Wars I и II.

                     


Президентът Барак Обама е истински заложник в тази глобална Игра на тронове - работи от позицията на обща слабост, тъй като САЩ е в несъстоятелност и вече няма никакви истински приятели. Също така Америка не е доверен защитник на свободата и справедливостта, както доскоро изглеждаше.
Президент Владимир Путин е истинският крал, който е заобиколен с фаланга от шахматни майстори. Въпреки че Русия прояви слабост заради театрални санкции, финансов и икономически тероризъм и саботажи, но тези предизвикателства ще направят в бъдеще царството на Антихрист много по-силно и независимо.

Забележете Путин в жизнен цвят с мазна усмивка, той прелива с надежда и обещание, за сила и постоянство.

Забележете Меркел с дръзновен оптимистичен поглед, сякаш знае, че Германия в крайна сметка ще последва примера на антихристка Русия.

Забележете мрачния черно-бял, агент на КГБ/ФСБ Обама който играе затруднен етиопец, който в действителност е нищо друго освен един празен костюм с говореща глава.

Сега вижте равноотдалечеността между Меркел и Путин, и Меркел и Обама.Студената фаза на настоящата World War 3 се върти около техните 3 народа, каква ли ще е горещата фаза на WW3 . Симетрията и позиционирането държи ключа към крайните резултати.

Разбира се, всеки един от другите шест лидери е също така на видно място, конфигуриран по този шахматна дъска. В действителност всеки символ заема критично пространство, което може да определи точно колко гладък или груб ще бъде потокът на световните събития. Чрез няколко примера:

• FED председател Джанет Йелън (на владиката винаги прави паузи или цар) може да вали дъжд на парада на Обама в Ню Йорк минута, точно както предишния председател Алън Грийнспан, създаден на катастрофата на 2008 г., смачка Джордж У. Буш и гарантирана на президентските победата на Обама ,

• Кандидата Хилъри Клинтън (друга Пешка), ако бъде избрана, ще направлява съдбата на САЩ по време на най-критичния период и несигурност и затова е близо до кралицата. Въпреки, че в близост до Обама като агенти на КГБ, тя е и далеч от него, но все още се търсят в една и съща посока неуспешно.

• индийския премиер Нарендра Моди и Китайския президент Си Цзинпин са неразделна членове на съюза BRICS и по-близо до кралицата - Меркел - от другите лидери.Тези две ръце вероятно ще помогнат да се връже фалшивия цар Обама

• UK премиера Дейвид Камерън и PM Шинзо Абе Япония, традиционни сътрудници на англо-американската ос *, са най-отдалечени от кралицата и изглеждат като те биха могли да се заключва от Акра. С Knights като тях, който се нуждае от врагове ?!

•Докато Обама, Клинтън и Камерън нося на лицето тревога и възбуда, лицата на Моди и Джинпинг са с перспектива и решителност. Yellen е толкова объркана, както винаги и само приема поръчки от истинската решаваща-йезуит папата (Вижте как той се намира най-отдалечен назад, истинската сила зад трона).
За всеки, който се нуждае от допълнително потвърждение, за убедителния изход от тази илюминатска игра, тъй като често той е предварително известен, ще кажем че все пак има минимална доза свобода която се свежда до реалните отношения между САЩ, Русия и Германия.


Англо-американската ос е представена преди всичко, от основните 
англоговорящи страни на света: САЩ, Великобритания, Канада, Австралия, Нова Зеландия и Израел.Европейските народи член на НАТО, като Германия, Франция, Италия, Испания, Португалия, Белгия, Люксембург и Холандия също са тясно обвързани с действие от Акра, както са всички скандинавски страни. Такива са Asian Pacific Rim народите на Япония, Южна Корея, Тайван и Филипините. Саудитска Арабия, Турция, Египет, Пакистан, Кувейт, Йордания, Бахрейн, Обединените арабски емирства и Катар също дължат вярност към действие от Акра, но някои от тях може да се променя. The World правителството е ултра-тайна, наднационална организация, която напълно контролира Anglo-American ос, както и Европейския съюз, НАТО, наред с много други институционални субекти, които представляват Global Control Матрицата. (Източник: Русия на Владимир Путин: Perfect Фолио To The англо-американската ос и тяхното "Орден" New World)



  1. Световното  население от Евразия и Африка в долния център.Световната популация и демографията най-накрая ще бъде предизвикана от ООН и следователно ще се превърне в обща новини и охладител разговор вода навсякъде.
  2. Upper център, диаграма на облигациите на САЩ, много важни са изборите през ноември,  финансова криза, започваща на облигационния пазар. Ако помните финансовата криза през 2008 г.? Тази ще бъде по подобна формула. Джанет Йелън, шеф на Федералния резерв, също е на видно място на корицата, мисля, че това е връзката му с диаграмата на облигации.
  3. Бил и Хилъри тяхното засилено участие на корицата ме кара да вярвам, че Хилъри ще спечели изборите. Кажи здравей на президента Клинтън част II, предполагам.
  4. Обама е на квадрат между държавните глави на Япония и Китай което ме кара да вярвам, че Обама / Америка ще направи нещо,  което сериозно ще вбеси Китай. Япония, се усмихва, докато Обама и президента на Китай се намръщени. Затова мисля, че Япония ще  задържи контрола над тези острови в Южнокитайско море, които и Япония и Китай искат.
  5. В долния десен ъгъл, ще видите един бизнесмен с кози крака и кози рога, изглеждащи като дявол. Очаквайте подобно общественото мнение да бъде от решаващо значение за банкери и бизнесмени през 2016.
  6. В горния десен ъгъл ще видите снимка на човек евентуално протестиращ държащ албанско знаме. Може би това би могло да означава през 2016 г. може да има цветна революция в Албания по някаква причина.
  7. Нарендра Моди, министър-председателя на Индия, и Владимир Путин се виждат един до друг усмихнати. Може би това би могло да означава, че нещо значимо се случва между двете страни през тази година, което е положително. Евентуално гласуване или нещо от този род ООН.
  8. Кристин Лагард като ръководител на МВФ също е там, което означава, че МВФ може да има активна година, като  просто спекулират добре. (Източник: Reddit)


На най-заден план, около храма на дракона КА виждаме папата, еврейчето Гондяев и Карл Маркс все сатанисти
Обама носи зелена вратовръзка
Зеленото, цветът на живота, подновяване, природа, и енергия, е свързана с значения на растеж, хармония, свежест, безопасност, плодородието, и околната среда. Но зеленото е също традиционно свързвано с пари, финанси, банково дело, амбиция, алчност, завист, и Уолстрийт.
   


Ордена на Свети Маврикий и Лазар (итал. Ordine dei Santi Maurizio e Lazzaro) е рицарския орден на Савойския Дом и Кралство Италия. Той е създаден чрез комбиниране от Ордена на рицарите на Св Маврикий и Ордена на св. прокажен Лазар. Такъв цвят са и страните, които причиняват проблеми в света?       


Орденът им по горе е със зелен цвят и форма на латински/малтийски кръст. Орденът е разпуснат, но все още е жив като се е установил във Франция, и провежда своите "благотворителни помощи", още в 24 държави.

            


                    
Шиндзо Абе поклонение в храм-символ на японския милитаризъм


Министър-председателят Шиндзо Абе носи жълта вратовръзка, жълтото е цвят на вайшите-
търговците в храма(бялото(.

                           
Знамето на Саксония - родовете Welf = Wettin.Подчинените им държави са с обратен флаг. 


Жълто, цветът на пряка слънчева светлина, надежда и щастие, има противоречиви асоциации. От една страна жълтото е за свежест, щастие, позитивност, яснота, енергия, оптимизъм, просветление, спомен, интелект, чест, лоялност, и радост, но от друга страна, то представлява малодушие и измама.
                         
                   

                       


Айб е и името на помилваната пуйка от президента на САЩ Барак Обама по случай Деня на благодарността, предизвика политически дебат в Китай, където се пошегуваха на гърба на японския премиер.Eйб е бил и прякорът на президента Ейбрахам Линкълн и поради тази причина пернатото се сдобило с това име. 

                    


Но поради лоша интерпретация в китайските медии пуйката се появила под името Абе. А това предизвикало доста подигравки на гърба на японския премиер Шиндзо Абе. Доста коментари изтекоха в китайските социални мрежи относно сравняването на японския държавник с животно наследник на динозаврите.

            
                             

                 
Президентът на дракона Ротшилд, Си Цзинпин носи пурпурна вратовръзка

Purple съчетава спокойната стабилност на синьото и ожесточена енергията на червеното. Цветът лилаво често е свързана с кралски особи, благородство, лукс, сила и амбиция. Purple също представлява значения на богатство, екстравагантност, творчество, мъдрост, достойнство, величие, преданост, спокойствие, гордост, мистерия, независимост и магия.
 Кралска/императорска власт, кардиналски/епископски сан, провъзгласен за император, ръкоположен за кардинал/епископ, ист. багренороден, прен. от царски/аристократически род, зачервен, посинял (от яд, студ и пр.)

Няма коментари:

Публикуване на коментар