Последователи

петък, 1 декември 2017 г.

Секретите на визитата на Бойко Борисов в Саудитска Арабия

           

Eвропарламентът уби дюнера!

Дюнерите може да изчезнат от страните от ЕС до края на 2018 година, ако остане в сила прието решение на Еврокомисията да забрани съдържанието на фосфат в суровото замразено месо.Съставката се слага не само в замразено месо, а и в сладкиши, кока-кола, различни салами.







Секретите на визитата на Бойко Борисов в Саудитска Арабия


Секретите на визитата на премиера в Саудитска Арабия:
ЕДНИ 9 МИЛИАРДА ДОЛАРА!
ДАЛИ ЩЕ ГИ ВЗЕМЕ?

Заселването ни с мигранти се пече от година и половина

Обсъдено е саудитско участие в собствеността на военно-промишления ни комплекс

През 2009 г. у нас направи визита принц Алуалид Бин Талал Бин Абдулазиз Ал Сауд. Веднага след нея по съвместна инициатива с тогавашния президент Георги Първанов беше създаден Българско-Саудитски съвет.

После последва откриване на офис на „Сити банк” у нас – единствената американска финансова институция, рискувала да стъпи в България.
Принц Бин Талал е основният акционер в нея. „Сити банк” се превърна и в основен агент на България по външните дългове, които взимаше държавата ни. Лобито на интересите около бившия ни президент и олигархичните групи здраво държеше тази саудитско-мюсюлманска връзка.
Затова въпреки усилията си Борисов не успя да монополизира за своята група оръжейните доставки за режима в Рияд, която отиваха после за опозицията в Сирия.

Арестът на 4 ноември на принца в Рияд заради корупция разруши вече изградената неявна мрежа от контакти и най-сетне отвори вратата на Бойко Борисов за официално посещение там.

Наред с официалните разговори имаше и неофициални преговори, за които със сигурност предполагам, че никога няма да стигнат до публиката.
За какво иде реч?

През февруари миналата година по време на Мюнхенската конференция за емигрантското цунами в Европа саудитският външен министър имаше само няколко срещи. Освен традиционните с някои от великите сили проведе и една изненадваща – с … македонския външен министър.!
Такава среща означава едно – опит да се нареди Македония, вероятно чрез заплаха и посредством албански и религиозни структури, финансирани и от онзи регион, на страната на онази коалиция.
Т.е. дори една Саудитска Арабия определи Македония като гранична зона на бъдещия военен конфликт, а в София не разбират (или се ослушват) да схванат това. С български представител среща нямаше – Съвета на Първанов и принц Талал си вършеше перфектно работата.
**** достатъчно постове съм пуснал за Съвета, за невероятната му финансова и политическа роля у нас, за кандидатпремиерката му, която по чудо не стана такава и съдебните дела по Наказателния кодекс срещу мен в тази връзка и затова няма да се повтарям.

Една ремарка – ако Македония се дестабилизира, то към нас освен мигрантите от Близкия и Среден Изток ще тръгне вълна от стотици хиляди бягащи македонци. Т.е. сблъсъкът там ще се пренесе и тук!

Наред с геополитиката саудитско-македонската среща разисква и още една възможност.
Покупко-продажба! Много опасна за нас, защото са ни съседи. И български преговори със същите сили и също за такава покупко-продажба!
Каква?
За 9 милиарда долара!

ОФЕРТАТА!

Защото доктор Ахмад бен Мухаммад Али, шеф на Ислямската банка за развитие, чийто основен офис е в кралството, обяви, че отпуска 9 милиарда долара безвъзмездни помощи (за 3 години) на онези държави:
* които приемат мигранти (бежанци и трудови);
* които не ги гонят, а се грижат за тях;
* които се съгласяват да ги приемат на територията си като живущи, а в бъдеще и като поданици на съответната държава.
Част от тези милиарди ще бъдат предназначени за частния бизнес, който целево създава и е създал работни места за мигрантите в тези държави и ги взима на работа.
Това беше съобщено от Саудитската държавна информационна агенция, която е и говорител на Кралството:

                    



Знае се, че заради тези пари Бойко Борисов беше предложил мигрантски хъбове на наша територия.
*** когато навремето пуснах поста си, правителството с пяна на устата опроверга написаното, но после немската канцлерка потвърди информацията. ***
Предложението уж беше отправено към Ангела Меркел и ЕС, но адресът беше друг – онзи, саудитския. Канцлерката на Германия беше използвана като параван, като трибуна за задкулисната заявка на българските власти пред онези в Рияд, че са готови на сделка и декларират от международна официална позиция тази готовност. Факт е, че веднага след обещанието си пред Меркел, правителството се отметна от него, когато разбра, че става дума за хъбове за мигранти, дошли вече в Европа, а не за онези, които ще дойдат от Близкия и Среден Изток.
Факт е, че никога кабинетът ни не просондира след онова обещание възможността за сделка с ЕС за мигрантски лагери у нас.
Факт е обаче, че и никога от тогава и досега не взе сериозни мерки за сигурността на държавната ни граница, че отказа изпращането на граничната бразда на полицейски части, предложени ни от Вишеградската четворка, Австрия и др. членки на ЕС.

Факт от днешно време е, че в състава на официалната ни делегация е включен и силовият вицепремиер Красимир Каракачанов. В тази област ние нямаме общи интереси с кралството, а доставките на оръжие за него са само бизнес и нищо повече. Какво търси тогава той на тази визита?!
Обаче едни преговори по настаняване на мигранти у нас вече засяга и проблематиката, за която отговаря. В този аспект напълно се вписва и Спогодбата със Саудитска Арабия за избягване на двойното данъчно облагане, която е предвидила редица екстри за хората с двойно поданство.

Освен това кралството обеща да поеме финансирането на родното Мюфтийство, което доскоро ползваше по съвместния между София и Анкара протокол средства от турското правителство – Дирекцията му по религиозните въпроси (ДИАНЕТ). От лятото насам обаче този паричен поток е спрян.
Според добре информирани източници е било обсъдено и саудитско капиталово участие в собствеността на нашия Военнопромишлен комплекс (обемът на доставките на българско оръжие е 239 млн. евро за 2016 г., за тази данните ще ги има през февруари)

Григор Лилов, Фейсбук


          


Българите, като жените, винаги са запечатвали в подсъзнанието си минали кармични уроци( погрешни реакции на дадени събития, например турското робство) за бъдещо използване.


Главната цел на егрегора е обучението, а проверката играе спомагателна роля. В наши дни обикновено смятаме, че ако не ни върви в повтарящи се ситуации, това е случайност. А мисълта, че българите сами привлича подобни ситуации, изобщо не ни хрумва.






                              




Когато Саудитска Арабия обезглавили 69 души – защо „демократичния свят“ не се възмути? Няколкото обезглавени американски и британски заложници от Ислямска Държава отприщиха сериозна „кампания на ужасите“ в медиите и доведоха до международна военна коалиция, водена от САЩ, срещу екстремистката организация.
Докато темата за ИД доминира в медиите, с лекото се пропуска какво се случва в Саудитска Арабия, която е член на Съвета за човешки права към ООН и един от най-големите съюзници на Америка във войната срещу екстремистката групировка.Обезглавяванията не изключват и малолетни лица. По данни на ООН поне един малолетен е бил екзекутиран тази година. Това нарушава конвенцията на ООН за правата на децата.
Кой връща човечеството назад в неговото развитие?









Д-р Абуаси: Саудитска Арабия е по-голям спонсор на тероризма




Саудитска Арабия- клана Бану Кейнука(араб.) е Б'най Ханука(евр.) - основни спонсори за ислямизирането на Германия


Зам.-министърът на икономиката на Саудитска Арабия: “Фрау Меркел е образец за подражание за всички саудитски жени”


Новите Обрязани "арийци"




Турнетата на туранските сперматозоиди(змии) сред арйанските земи(жени)


"Турско присъствие" в заграбена територия (лунните имат култ към рязане на крайници и особено-глави) Невежеството ги тика да отъждествяват тялото с душата.




Хибридните турани имат ценностната система на сперматозоида- най-бързия заграбва всичко. (Марс-Сатурнова=Плутонова или още- РЕПТИЛНА религия). Снимката е озаглавена в мрежата: Jewish-Muslim slave market. 
















В България се случва нещо по-опасно и от терористичен акт


САЩ доставя българско оръжие на терористите през Саудитска Арабия



                 




Припомняме, че през 1970 г. извън кралство бе убит известният писател Насер ас-Саид, автор на "История на саудитците." В изследването си 1040 страници той описва не само морална поквара и нравственото разложение на всеки член на Саудитския дом, но също така и в резултат на задълбочено проучване, доказва "еврейския" произходът на тази династия. В книгата си, Насър Ал-Саид също така посочва тясни тайни контакти между саудитците и основателя на ционисткия режим на Бен Гурион, който се проведе преди и след неговото одобрение.

Тъй като тази работа е написана по време на царуването на цар Фахд бин Абдул Азиз, авторът се фокусира върху идентифицирането срамно от морална гледна точка, аспекти на живота му. Първите 30 страници от книгата са посветени на изучаването на родословно дърво къщата на саудитската династия, която идва от евреите/йудеите на Hijaz/Хиджаза и Медина. В продължението на книгата си, авторът дава подробно описание на подкрепата, която евреите, оказвали на движение на Мохамед ибн Абд ал-Ваххаб, което довело до появата на уахабитската идеология. Ас-Саид анализира по периоди планирания и осъществен от йудеите преход на религиозното лидерство към Мохамед бин Абд ал-Ваххаб и прехвърлянето на политическото ръководство на Саудитска династия. Авторът обръща внимание на читателя към престъпленията на еврейската династия срещу арабските племена, както и фактите по общото им изтребление. В подкрепа на думите си, той цитира исторически фотографии и картини, свидетелство за истинността на представената информация. В допълнение, авторът описва и тесните връзки на кралското семейство на Саудитска Арабия с британците, които са съществували в миналия век.



Израелският режим тогава и сега се радва на директна подкрепа на Саудитска династия. Това, което ние вярваме, не е случайно - Глобалните еврейски лидери не биха могли да оставят без контрол такъв важен религиозен център, като Мека. Показателно е, че при тайните ционисти(крипто евреи) иззели Саудитска Арабия и светите места на исляма в Мека, е съхранена такава форма за изпълнение на смъртна присъда като разпятие на кръст. 

               

Подробния еврейски произход и основател на уахабизма и на "модерна" Саудитска Арабия се разкрива в материал под заглавието "Уахабитския ционизъм" (фарси) и е публикувано в блога на Нафез: "Както беше посочено по-горе, люлката на уахабизма е била контролираната от Саудитите част от Арабия . В книгата "Къщата на саудитските уахабити и мненията на учените за уахабизма" за основателя на тази сектата Мохамед ал-Wahhab се говори че "дядо му е турския евреин Сюлейман Каракузи, преселил се в Хиджаз."
  


За Саудитска династия, под ръководството на която Хиджаз се намира вече два века, четем: "Саудитците са произлезли от един евреин от Басра Мордехай бин Ибрахим бин Муса, който е приел исляма", "[см. К.Мямлин, «История саудитов и их связь с евреями», Институт Выского Коммунитаризма]

                                                  


                        








Днешните войни, в долните земи , са конспирация с основна цел миграция/гонене/ на арабски евреи на Север към Европа, постепено сливане на раси, съответно претопяване/упадане/. Не случаен е фактът, че йудеите умишлено заселват с негри, пренесени от Африка, първо САЩ(като избиват коренното население) и после самата Европа, къде са "снесли своите кукувичи яйца" на наги. Същевременно добре са си "оплели" кошницата за "расизъм" и "анти-семетизъм", за този, които вижда този демоничен(деволюционен) процес на въвличане на АРйаните


                    


Исляма е еврейска/юдейска религия.Тероризма е заложен в дълговременната памет на еврейския (старозаветен арабин или новозаветен израилтянин) биоробот - комунист.
Ще управлява ли ислямът света?


                           

Аврамитите(част от сивите турани) са търгували и с бели и с черни! Целта е разрушаване на рецесивната генетика на бялата раса и получаване на доминантна хибридна. Същото нещовпраят илюминатите- новите евреи. Доказано е, че търговията с роби в Америките са били осъществена от юдеи.
          






Историята на Артур Кьостлер и какво ви готвят ционистите






Агент на Моссад и посланикът на Израел у нас Шаул Камиса


Докато американци съдят Саудитска Арабия, Ангелкова прави туризъм с родината на Осама


                   












Зам.-министърът на икономиката на Саудитска Арабия: “Фрау Меркел е образец за подражание за всички саудитски жени”





Новите Обрязани "арийци"







Симеон Сакскобургготски (Кобург Кохари) е бил коронясан за "цар на българи и евреи" в най-голямата синагога в Ню Йорк! Най-гадното е, че за коронацията му е използвана символично запазената корона на еврейката Сара Теодора - жена на последния български цар преди падането ни под турско робство - цар Иван Александър. Трърди се, че тази корона е била съхранена от роднини на Сара Теодора и много по-късно изнесена в САЩ. Данни за това има в книгата на еврейката Мая Калбург Тодорова "И белите пътища плачеха под нозете им. Популярна история на еврейството по българските земи" 


Гръцки и френски литературни източници свидетелствуват, че цар Иван Александър е бил женен за еврейката Сара, дъщеря на венециански банкер. Сара е била таен агент на Синедриона и постепенно подготвя България за турското робство (Гр. лет. XIV в. т. III. стр. 81).


Президентът на САЩ Доналд Тръмп и кралят на Саудитска Арабия Moше Сал(м)ам(Ям).

За да направи Америка "отново велика" Тръмп ще трябва да се справи със системата



Тръмп сключи най-мащабната оръжейна сделка в историята на САЩ със Саудитска Арабия, включваща доставки на американски оръжия и военно оборудване на Саудитска Арабия за почти 110 млрд. долара. Тя влиза в сила веднага. Сделката предвижда и допълнителни продажби на оръжие за Рияд за 350 млрд. долара през следващите 10 години.


Иванка Тръмп похвали Саудитска Арабия за неспазването на правата на жените както и за практикуването на обезглавяване на опоненти на юдейския режим, след като страната й дарила 100 милиона долара за нейната кауза.







Няма коментари:

Публикуване на коментар