Последователи

неделя, 3 декември 2017 г.

ХЕНРИ БЛОДЖЕТ: "ЗАЩО ХОРАТА МРАЗЯТ ЕВРЕИТЕ?" / ШАРЕНАТА "ЧЕРГА" НА СВЕТОВНИЯ ЕТНИЧЕСКИ ХОР


image                    

ДАЛИ ПРИЧИНАТА Е ЧЕ ТЕ ИСКАТ ДА ПРЕКЪСНАТ ВРЪЗКАТА НИ С БОГА Е ЧЕ ВЪЗНАМЕРЯВАТ ДА ВЗЕМАТ НЕГОВОТО МЯСТО?




Миналата седмица, редактор на Business Digest.com, Хенри Блоджет стимулира дискусия чрез задаване на въпроса: "Защо хората мразят евреите?"

Но до голяма степен негативната реакция отправена към Блоджет измести въпроса от "божиите" хора и от конкретния въпрос "Какви са източниците на антисемитизъм?"



Но накрая автора, явно наплашен пише опровержение:

"Някои хора(евреите), които харесвам и уважавам ми казаха, че са се почувствали обидени и неудобно от поста ... Аз много съжалява, аз много съгрешил. Аз искрено се извинява на евреонала. "





В статията, "Наистина ли Хенри Блоджет мрази евреите?" Еврейския писател Фостър Kamer коментира: "Единственият възможен мотив за написването на заглавие като това е да се привлече вниманието, и посещения на страницата, и да го ... ще разпалят само страни от всички страни (били те евреи, евреин Haters, самомразеши се евреи, и така нататък). Можете да бъдете сигурни, че каквото и да е истинско интелектуално любопитство на Блоджет по този въпрос-например състрадание към маргинализирани и / или преследвани народи, ... е спорно/неясно самото това заглавие. И като евреин, мога да кажа Блоджет, с това не означава че непременно ще помогне на нашата кауза. "
Стереотипно, Kamer мисли че тази дискусия е за "подпомагане на еврейската кауза." Отговорът му отразява еврейската заблуда, че те са "маргинализирани и / или преследвани", а не доминиращи и изключителни - отношението показателно за едно затворено, авторитарно общество.




Причината за антисемитизма е, че илюминатите евреи и техните масонски слуги узурпират контрола на обществото. Те са склонни да монополизира бизнеса, политиката, медиите и културата. (Например, има ли някакви значителни анти-ционистки политици или медии? Защо са 4 от девет съдии от Върховния съд на САЩ са илюминатите евреи? Защо илюминатите евреи работят в хазната на МВФ и САЩ, както и в ЦБ на Европа и Русия,...и не само?)
Те умишлено онеправдават европейските християнски народи чрез насърчаване на порнография, разврат, имиграция, мултикултурализъм, феминизъм и хомосексуалността под лоното на комунизма, либерализма и социализма. Суровата истина е, че юдаизмът е сатанински култ, маскиран като религия и повечето евреи са наивници.



На членове на този сатанински култ никога не са разказа за истинския дневния ред; и вместо това те са манипулирани. Сега по-голямата част на човечеството е в същото това положение. т.е. незнаещи и индуктирани от този сатанински култ.

Юдаизма има два комплекта книги.

Обикновените евреи и широката общественост имат Стария Завет. (Дори и там изобразяването на Бог не е надеждно, тъй като е там той е племеннен, а не универсален.)

Само посветените виждат истинския план: Талмуда и Кабалата. Кабалисти (т.е. илюминатите използващи силата на Баал в гуната тамас за циклене в материята) са посветени на създаването на "нов световен ред", чрез унищожаване на всичко, което е прилично и добро. Талмудът предвижда евреите да са майсторска раса и проповядва омраза срещу не-евреи. За разлика от истинската религия, посветена на разкриване на присъщия дизайн на Сътворението и след него, тука се проповядва не свободна воля а "покорявайте се на Бог.". 




A сатанински култ отрича присъщия дизайн (Бог). Злото е добро. Лъжата е истина. Всичко е реверсирано. Чрез контрола над държавните кредити, Илюминатския култ контролира почти всичко. Човечеството е сатанински обладано от тях и техните слуги. Бог е Крайната Реалност. Reality състояща се от морални абсолюти: истина, доброта, любов, мир, красота, справедливост.



Илюминатите заменят това с солипсизма, т.е. каквото те казват, е винаги истина или добро. Ето защо, първият им приоритет е осигуряването на монопол над средствата за масово осведомяване и образованието.

Moдерната културата е солипсизъм. Тя отрича душата и духовни идеали. Тя отрича Бога, (т.е. съвършенство) принципа на нашето развитие. Причината е че те искат да прекъснат връзката ни с Бога, искат да вземат Неговото място.

Moдерната култура избягва това, което е универсално и вярно. Вместо това, тя разпространява това, което е лично, субективно и често болно. Това прави един бог на човека, който му определя от гледна точка на личен интерес и телесни желания.




Филма от 1998 "Плезънтвил" показва, че светския хуманизъм е окултизъм. Сценариста и режисьор Гари Рос илюстрира вредните еврейски либерални кръстоносци, като че са наши благодетели. Баща му, сценариста Arthur Ross, беше комунист в черния списък по време на 1940-те и 1950-те години.

Гари Рос наскоро бе съсценарист и режисьор на филма Illuminati, "гладио игри." (Комунизмът е именно създаването на Illuminati.)




Pleasantville е Луциферианска пропаганда под формата на научна фантастика. Дейвид и сестра му Дженифър се трансплантират/телепортират от 1998 в една1950 г. Aмериканската идилия като "Отец знае най-добре" или "Ози и Хариет." Лозунгът на филма е "Нищо не е толкова просто, както черно и бяло." С други думи, не съществуват морални абсолюти. Това е сатанизма (светския хуманизъм.)

Двете Streetwise тийнейджърите произвеждат безразборен секс, модерно изкуство, джаз и литература за настанените роботизирани обитателите на Pleasantville, които приличат на християнските консерватори.

Тъй като тези невинни бели роботи са изложени на чудесата на съвременния CULT - Часовниците, често се променят от чернобели в цветни. Това е особено вярно, когато те участват в секс.

"Мама" се променя на Давид в цвят, след като тя преподава да се мастурбира пред децата си. Виждаме мама мастурбираща във ваната; това е описвано като Второто Пришествие. Този филм е класиран в "родителски контрол".

Помним и "Aмериканския ябълков пай на мама", обозначен като доброта и невинност?

Мама веднага отхвърля ролята си на домакиня и влиза в незаконна връзка. Излишно е да казваме всички тези черни и бели хора, сега се наблюдават и в жив цвят,... са реалност.






Илюминизма е секс култ а безразборните сексуални контакти са фатални за жените.
Как тези илюминати евреи "Luciferians", обърнаха доброто в зло? Тези метафизически аутсайдери, водят безмилостна война срещу всичко това, което е невинно, естествено и здравословно. Може ли да видите как те проповядват бунт? Как те се разпространяват тяхната дисфункция? (Виж също "Hollywood Hypes Lesbian еврейската Притча")
Иронията е че Гари Рос жадувал за "нормален живот", като тези, свидетели по телевизията.

"Моите 50-те са били различни, отколкото на други хора", казва Рос за 50-те години ", . "Митът да проникне в нашия свят," Дона Рийд "и всичко това. Копнеех за това, исках да бъда като другите "нормални" семейства по телевизията. "

Но първото нещо, което се прави, е да се унищожи тази визия,... нормалност.





Човечеството е обект на непрекъсната, няколко поколения сатанинска атака, проектирана за да го пороби.

Евреите са "омразните", защото в продължение на векове Illuminati (масонското) еврейство е служило като агенти на тази централна програма на банкерите. Те и техните пълномощници масоните са били в челните редици на тази война срещу християнски народи. Но както всички Luciferians, те са умели в представянето на тъмнината като светлина, нападателя се представя като жертва, хейтър яви да бъдат погрешно мразеше.

Ако светът се спуска в хаос, очаквам илюминатите евреи ще прехвърлят вината върху евреите като цяло. Те са подклаждана анти семитизъм в цялата история и са до голяма степен отговорен за подбудителство на холокоста, за да се оправдае Израел.





Обикновените евреи са най-лековерни и са манипулирани като обикновени американци, чиито данъци отиват във фонд Илюминатски войни. И двете групи са контролирани от банкерите илюминатите и техните масонски слуги.

Обикновените евреи могат да направят две неща.

1) Признават, че антисемитизмът не е "ирационална омраза." Това е до голяма степен е оправдано от ролята която Illuminati (Cabalist) и фарисеите-евреи са играли в цялата история. Организираното еврейство не е на страната на ангелите.

2. Евреи трябва да спрат да се показват като Троянски кон за илюминатите евреи и като виновни за тях. Илюминати евреи дори не са истински евреи. Те се сродени с други поколения сатанисти (масони) в кланове(наги), които достигат във всяка организация.

Вместо човешки щитове, евреите трябва да се присъединят към техните неевреи съседи в противопоставянето на тази дяволска конспирация, която е обхванала човечеството.  


smoloko.com/


Не само чифутите, всички тукашни и западняшки мерзавци, продали душите на дявола, да бъдат принудени да носят едновременно жълти шестолъчки и червени петолъчки.




Като пробутваха доктрината на мултикултурализма, интернационалните евреи насърчаваха развитието на други, различни култури вътре в нашите общества. По този начин отслабваха собствената ни идентичност – като личности и общност. Което доведе до ерозия на националното и ще предизвика разрушаването на държавността навсякъде, даже там, където това изглежда невероятно. Например в материално преуспяващите Швейцария, Швеция, Дания, Норвегия, Люксембург… Началото е поставено и се забелязва.

В Америка и в европейските страни постоянно звучат оплаквания, че евреите са застрашени или мюсюлманите не могат да практикуват свободно традиционната си вяра навсякъде. И едните, и другите натрапчиво демонстрират своята принадлежност към конкретна религия. Чифути с коси, навити на масури, в траурно черни дрехи и задължителните шапчици или бомбета, „декорират“ улиците на САЩ и Стария континент.

Брадати мъже с вид на убийци или жени в шалвари и дълги кафтани, пребрадени, сякаш крият грозотата на лицата си, се срещат навсякъде. Най-невинната забележка по отношение на манифестация на различността сред народите-домакини, предизвиква вой, обвинения, даже съд. В нашите страни, при законите, уж приети, за да служат на нас, а не да оправдават всички безчинства и безобразия на другоземците.

Защо не отидете в арабските страни, при приятелите на властващите западни „демократи“? Например жените да се появят с къси поли и голи глави в Катар, Кувейт, Йемен или Либия. Може би дори в Иран. Да шофират автомобилите си в Риад. Нима не съм показвал поне пет пъти, как в Израел ортодоксите преследват дори 7-годишно момиченце, защото рокличката му не мете тротоара? А еврейките имат право да се возят само в задната част на превозните средства от градския транспорт. И им е забранено да се молят пред т. нар. Стена на плача.



Но, видите ли, Израел е единствената „демокрация“ в Близкия изток?! Какви ли са останалите?

Това ли е „свободата“? Защо никой не сочи с пръст тези „приятелски държави“? Но в САЩ и Европа всичко трябва да бъде възможно! Прекалено толерантни сме и ще плащаме все по-висока цена за това. Тази криворазбрана поносимост, търпеливост и безкритичност към всичко, непринадлежащо на нашата цивилизация, е идеологическа догма, индоктринирана, инжектирана в съзнанието на няколко поредни поколения европейци.

Що за сили решиха да изнасят своята „демокрация“ там, където хората не я искат? Кой предизвика суматохата, хаоса, безредиците и в крайна сметка трагедията в огромния регион от Северна и Източна, през Централна и дори късове от Южна Африка; в целия Близък изток и отвъд, чак до древна Персия и Афганистан? Как стана така, че животът на поне 1,5 милиона избити в онези краища на света няма значение? Докато за един евреин се вдига олелия до възбога и се водят войни?

Най-сетне, кой и поради какви причини предизвика небивалата бежанска война, която затлачи Европа? Не, това не е природно явление, а обществен катаклизъм, дело на определени кръгове, които имат полза. Cui bono? В чия полза? Кои са тези скрити, невидими облажващи се от масовото човешко нещастие? Не ги ли знаете? Кьорави ли сте, не ги ли видите?

Губим своята индентичност, културата си. Докато те – пришълците, се изолират в кибуци. Сегрегацията им поне на Стария континент не е резултат от някаква тесногръда наша враждебност, а от стремежа на натрапниците да оцеляват в своето. Тя е вид расизъм, на който никой не обръща внимание. Религиозни или обществени лидери втълпяват на тези новоевропейци или нови евреи начина на мислене на гетото. А той е основан на страха. Видите ли, ако не ни слушате, проповядват равини и молли, околните, домакините, ще ви видят сметката. Смесването с приемните народи, асимилацията, претопяването, биват представяни като ужасна заплаха!


Справедливо възмездие, а не отмъщение

Ако бял човек има противни възгледи, го обвиняват в расизъм. Някои – заслужено, повечето – силно преувеличено.

Но когато точно толкова неприемливи схващания биват споделяни, или дори практикувани от други, които не са бели хора – евреи, мюсюлмани, индуси и пр., към тях се отнасят като с яйце. Пазят го, внимават да не го наранят… Не дай Боже някой да реши да се противопостави на идеите на неканения имигрант, на натрапника. На часа „демократичните сили“ – всякакви „политици“, „правозащитници“ и журналя, се нахвърлят върху „хейтъра“.



Съвсем същото важи при критиките и исканията за въздаване на справедливост на комунистическите и социалистическите престъпници. Опитите за представяне на истината биват посичани с идеологическия ятаган и дори с меча на Темида, която отдавна е купена от левичарите.

Стигнахме до там, че в Европа, подобно на най-изолираните, най-затворените и най-недостъпните за външни хора общности – еврейските, допускаме все по-рядкото сключване на бракове извън съответните етнически или религиозни групи – индийци, араби, пакистанци, китайци, виетнамци… Цели отрасли, особено в сферата на услугите и търговията, са окупирани от чужденци. Например градският транспорт в Лондон е в ръцете на индийци и пакистанци. А нюйоркските таксита – на руснаци, контролирани от ашкеназите – хазарите-евреи.

Може да речете: Докато не правят бели, не нараняват никого, не съществува никакъв проблем с всичко това. Дали?

Европейските страни станаха елементарни клетки на терористични групировки. Разбира се, тези организирани престъпни мрежи – истински синдикати за изтребление – бяха създадени от западните елити. В списъците на творците им преобладават старозаветните имена.

Преди четири години даже настоящият пишман-премиер на Великобритания мислеше горе-долу по същия начин. Без да споменава евреите, което е разбираемо. Сам той е един от тях. И като се прави, че не забелязва комунистите. Нали е част от мрежата на съветските тайни служби? Той даже рече:





„Ще ви кажа защо това е така.

Както показват изплуващите доказателства за миналото на онези, които са обвинени в терористични престъпления, ясно е, че много от тях са били повлияни от това, което наричаме „ненасилствен екстремизъм“. А след това възприеха тези радикални вярвания, за да отидат на следващото ниво и да прегърнат насилието.“

За реализирането на своите планове и постигането на целите си интернационалната левитска мафия мобилизира негодници из целия свят. По правилата за вербуване това са или побъркани мегаломани, зависими от характеропатията и от своето нечисто минало нищожества, или обикновени фанатици. Кой ще отсъди, кое е по-лошо?

Дяволът ги е стиснал здраво за гушите и те му се отплащат по най-високите тарифи. Както стана тези дни със самозвания „президент“. Но с думите и делата си тези долни твари замърсяват онова, което наричаме обща карма. Дано го проумеете.

Ето какво е плещила „ирландската пастирка“, за да предизвика Божия гняв. Господното възмездие се стовари върху неговата глава, но засяга и съдбата на цялото население.

„Престъпленията на нацизма не трябва да бъдат забравяни. Не можем да позволим споменът за Холокоста да изчезне заедно с последните оцелели свидетели“ заяви президентът Росен Плевнелиев по време на Сесията на държавните ръководители в рамките на Четвъртия международен форум “Let my people live!”. Събитието е посветено на паметта на жертвите на Холокоста през Втората световна война и се проведе в Прага.“



Такива кучи синове са ненаситни – за пари, недвижимо имущество, вещи и власт. Ще повърнат, ще се задавят, и пак нямат спиране. Зѝнали са, отворили са змейска паст, ламтят! Не са и чували Божия завет:

„Но вие не се запасявайте с богатства, заровени в земята, място, където ръжда и молец ги унищожават, и където крадци се промъкват и крадат. А се запасявайте с блага на небето, където нито ръжда, нито молец ги съсипват, и където крадци не нахълтват и не отмъкват. Защото, където е богатството ви, там ще е и вашето сърце.“[„Свето Евангелие от Матей“, гл. 6, ст. 19-21.]

Те не са чада Божи. Нямат ни най-малка представа, че “radix malorum est cupiditas” – „алчността е източникът на всички злини“. И изобщо не знаят древното правило:

“Memento mori, homine, quia pulvis est et in pulveris reverteris!” – „Помни смъртта, човече, защото си прах и в прах ще се превърнеш!“



Мисля, че най-често, без да разбират какво вършат, стават инструменти в ръцете на поробителите на човечеството. Само че от древността е прието, че “ignorantia legis neminem exusat” – „непознаването на закона не извинява никого“. С тези неща майтап не бива. Ние забравяме, Господ – никога!

Комунистите – от Адам Вайсхаупт, Ротшилд, Карл Маркс, който смяташе религията за опиум, но я замени с нова, през Ленин, Троцки и Сталин, техните последователи Георги Димитров, Васил Коларов, Хрушчов, Брежнев, Андропов, Тодор Живков, Горбачов, чак до Андрей Луканов, Иван Костов, Жан Виденов, Бойка Борисова и Росен Плевнелиев – неизменно и настървено са преследвали християнството и са притеснявали християните. Днес от тях не можете да влезете в черква. Както е установил и посочил Исус Христос за техните учители – фарисеите, така и те, комунягите, „обичат предните столове в храмовете“. Но не се отказват и от „първите места по гощавките“!

Кого от западните лидери ще посочите като последователен християнин? Поне един! Няма такъв. Всички са безбожници, поставили се в услуга на сатаната. Затова сториха тъй, че само за четири лета в Египет коптите – едни от най-древните християни, са на изчезване.



През 2011 година, преди да бъде даден стартът на „Арабската пролет“, планирана, финансирана и натрапена от западния юдейски елит, в Сирия спокойно живееха 1,1 милион християни.

„До този момент 700 000 са избягали.“ Независимо от кръстосания „приятелски“ огън между отделните ислямски секти, християните са на път да изчезнат от Близкия изток. Да не забравяме, че и в този район на света, както навсякъде, християнството изпреварва исляма с цели шест века! А има една религиозно-политическа доктрина, която никой не закача. Тя е заела позата на перманентна жертва, която никога не бива докосвана. Само сипе обвинения!

Коя е тя? В кампанията си за принуждаване на Конгреса да ратифицира споразумението за ядрената програма на Иран президентът Барак Обама ясно я посочи: www.youtube.com/watch Барак Хюсеинович е типичен представител на професията лъжец. Нито един ирански лидер не е заплашвал Израел. Обратното, набеденият за „главен антисемит“ след евреина Хитлер, също евреинът Махмуд Ахмадинеджад, не само се радваше на братски прием от страна на нюйоркските равини, да речем. Те го наградиха за заслугите му за опазване на юдаизма и евреите в родината му! Технология на поробването


Когато знаем, че Китай и САЩ са обща икономика, а политиката и войната са продължение именно на нея, е жалко да попадаме в капана на евтината комунистическа агитация. Иначе, историята изпитва крещяща необходимост от пренаписване. Но не от автори като китайските, американските, руските, или европейските комунистически ръководители или подчинените им „летописци“, заслужаващи оценка „1“ за преписване. Част от бъдещите исторически словоблудства е прясно сключеното Виенско споразумение за ядрената програма на Иран.

С характерната си откровеност, понякога преминаваща в неприкрит цинизъм, Яков Кедми най-добре разкрива истините около документа, засягащи Израел. Скоро ще представя гледната точка на още по-високопоставен израелски политически деец, който почти в прав текст заявява – Израел се движи към своя финал. Разберете, тези неща изискват време.

Сега да видим и чуем бившия Gauleiter на израелската шпионска агенция Натив.

         
             
006 – Video – Israel, Iran, US Through Yakov Kedmi’s Angle
           

https://www.youtube.com/watch?v=eK32CPfqUtM






 Добре е да имате сетива, усет, за важните неща. Преди Втората световна война в Европа никога не са живели повече от 4,5 милиона евреи.

Да приемем, че под германска окупация са били 4 милиона. Макар това да е силно преувеличено. Поради имиграцията им в СССР, Палестина и другаде – Великобритания и САЩ не са ги допускали. Да не пропускаме наличието на не малък брой в останалите държави – например 49 000 в България.



Но забележете какво казва Яков Кедми:

„Онова, което [германците] заграбиха от евреите, няма да стигне цяла Германия, за да се разплатят с нас!“

Излиза, че 4 милиона евреи в окупирана Европа са притежавали доста повече, от сумата, на която може да бъде оценена днешна Германия – челната икономика на Стария континент! Какво ви говори това?

Аз съм последният, който би защитавал германците. За мен те са овце, подобни на англичаните и на нашенци. Но когато иде реч за несправедливост, не мога да мълча.

Масовият идиот по планетата не вдява, че германците изобщо не са длъжни на Израел. Даже да допуснем хипотетично, че са извършили всичко, с което ционистите, удобно за самите себе си, ги товарят, те пак нямат дълг към държавата Израел. Тъй като по времето, за което ги обвиняват, тя не е съществувала!



Verstehst du? Понимаете? Do you understand? Est-ce que tu comprends? Разбирате ли?

Какви задължения, какви пет стотинки? Индия има право на претенции спрямо Великобритания, защото индийската държава е била колонизирана от островитяните. Пак на същото основание Либия може да иска компенсации от италианците. Финландия – от Швеция, трите прибалтийски държави – от Русия, България от Турция, като правоприемничка на Отоманската империя, и т.н.

Израел няма никаква правна база за морални и материални искове към Германия. Отделните евреи, които са пострадали и са били ощетени – да. Стига да са в състояние да го докажат. Понеже твърде много лъжат. Такова е естеството им. Не случайно на английски език глаголната форма на думата за евреин – Jew, означава „измамвам“, „мамя“, „лъжа“![112] Даже в официалните речници отново взеха да се срещат следните синоними на тази дума като съществително: “Jew – лихвар, скъперник, кожодер.“

Глаголната форма на английската дума “jew” изчезна от речниците. Сега четем:

„Глаголът jew, макар да не се използва, е преднамерена обида, и затова бива възприеман като крайно оскърбителен.“

Те могат да ни наричат Goiym – гои, добичета; жените ни – шикши – курви; а ние сме длъжни да ги пазим. Откъде накъде? Кой ръководи този свят? Онези, които са продали душите си на неговия княз – сатаната. Не аз, Господ е отсъдил така.



Най-важното е, че „международната общност“, интернационалните псевдосъдилища и разни „трибунали“ си затварят очите пред непоклатимите юридически основания на палестинците за собственост на най-малко 75 на сто от територията на днешния неправомерно рараснал се Израел. Той постигна своето разширение с войни и терор.

В „цивилизования“ свят Темида е свалила превръзката от очите си. Напълно е прогледнала, за да брани ционистите, а не, за да въздава справедливост. Понеже е купена – с долари, марки, франкове, рубли, юани, евра…

Mundus Judaicae…[Еврейски свят, лат.]

Съветските социалистически американски щати и без друго са осиновили Израел. Това не е достатъчно условие за оцеляването на ционисткия проект. Неговото прекратяване и приключване предстои. И старото ченге Яков Кедми го знае.



Добре известно е, че механичното преместване на самозвани „евреи“ от бившата съветска империя е основният източник за прираста на израелското население. Настоящето правителство на Бенямин Нетаняху действа и против това. Което е най-сигурният и убедителен лакмус за началото на края на ционизма.

Разбира се, не бива да залитаме. Действията по закриването му изискват доста време – десетилетия. Ала в средата на века едва ли ще съществува държава с название Израел.

Ами евреите? Ако перифразираме думите на някогашния главен ционист Хаим Вайцман, пръв президент на Израел:

„Те ще умрат… Те са „прах“, икономическа и морална пепел в един жесток свят…“




Само клана Ротшилд и още дузина еврейски фамилии имат значение. Както и разните Вайцмановци и онези гойски слуги, без които щастието на Братството е невъзможно. Всички останали „са прах“. Както дойде…

diagnosa.net/

Няма коментари:

Публикуване на коментар