Последователи

събота, 2 февруари 2019 г.

ДНЕС В КАМБОДЖА ЗА ДУМАТА МУТРА СЕ УПОТРЕБЯВА РУСНАК




Виетнамец с лопата и камбоджанец 


Виетнамчета и глава на камбоджанец 


Better Red then Dead


Червените кхмери 1975-1979г. в Каамбоджа избиха около 2 милиона души по поръчка на комунистическия левитски интернационал.Днес всеки втори надпис в по големите градове е на руски.Руската мафия ръководена от Путин, ФСБ и финансирана от Ротшилд/чрез ЦБ на Русия/масово изкупуват Бизнеси и територии,подобно на ограбването/наричано законно/ на България. 

 
 Знаме на комунистическата партия на Кампучия


Червени кхмери е наименованието на последователите на комунистическата партия на Кампучия.

Формира се през 1968 г. като клон на Виетнамската народна армия от Северен Виетнам. Червените кхмери управляват Камбоджа, кoято бива наречена Демократична Кампучия, в периода 1975 – 1979 г., начело с Пол Пот. Те са най-запомнени с камбоджанския геноцид, с който се характеризира цялото им управление. То води до смъртта на 2 000 000 души от общо 7,5 млн. души население, което го прави най-смъртоносният режим в човешката история. Целта им е била да създадат нация от селяни. Започват масивна кампания срещу градското население и интелигенцията. Парите биват отменени като платежно средство, чуждите езици и четенето на книги са забранени. Много хора са убити, само защото са носели очила - това се е считало за "признак на грамотност". Хората са принудени да носят единствено черни дрехи, за да изглеждат еднакво.

http://deathmetalverses.blog.bg/photos/106034/original/i060507.jpg 

 Комунистите Йенг Сари, Пол Пот ( в средата) и Сон Сан- триото, унищожило над 1,5 млн. камбоджанци.С идването си на власт в Камбоджа през 1975 г. червените кхмери започват да прилагат на марксистко-маоистките идеи.Въвежда се нулево комунистическо-кхмерско летоброене, а новият ред се установява чрез "народната армия", в която са мобилизирани юноши, насилствено откъснати от семействата им.Парите са забранени.В играта на комунисти и кабалокапиталисти, комунистите играят роля на революционери,с цел сплашване на гоите за да не скачат срещу паричната система на Илюминати


Виетнамчета, по-късно за награда ще ги пращат в България. Всичките виетнамци и араби в България и днес са куки на ДС.


Няма разлика между приятелите на Путин/наемници/ и виетнамците които правиха кланетата в Камбоджа/също наемници/ Всички виетнамци които идваха в България по нареждане на братството,бяха и куки към ДС виж- Русия и Чечения


ПОЗДРАВ ОТ ЕВРАЗИЙСКИЙ СОЮЗ МОЛОДЕЖИ-ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА СИМВОЛА ВЪРХУ НАДПИСА "ЕВРАЗИЙСКИЙ СОЮЗ МОЛОДЕЖИ", ТОВА Е ЕДИН ОТ СИМВОЛИТЕ НА ХАОСА.А ДРУГИЯ СИМВОЛ, ТОЗИ ДЕТО ТАКА НЕЖНО ГО ДЪРЖИ ЧАЛМОСАНАТА МОЛОДЕЖКА НА ПЛАКАТА, Е ВЕРОЯТНО СИМВОЛА НА МИРА.

Навремето Путин използва дълговата криза в Кипър за да го финансира ,като в замяна на това изкупи почти цялата тяхна икономика заедно със земята на Кипър и я направи васална на Русия страна.90% от бизнеса в Кипър е собственост на руски евреи.
Гърция, която също е изпаднала дългова криза, се надяваше на парите на Путин да я облекчи, виждайки станалото в Кипър се отказа от помощта на Русия и пое пътя на Исландия. Антинеолибералната( антиолигархична) партия СИРИЗА обещава на гръцкия народ, че като дойде на власт със самостоятелно правителство и законодателно мнозинство в Парламента, по примера на исландците да национализира банките и проведе национален референдум за опрощаване на външните дългове. И това е напълно реално в близко бъдеще, защото вече всеки втори грък подкрепя СИРИЗА и при едни нови парламентарни избори, се очаква тя да спечели и влезе с огромно мнозинство в парламента.
А нашите политици Сидеров(АТАКА) и Първанов( АБВ), който плачат с крокодилски сълзи за „освободителка Русия“ и зоват за нова политика на по-тясно приятелство и сътрудничество с Путинова Русия си затварят очите за делата на смесената българо-руска олигархия по простата причина, че се спонсорират от нея. А Сидеров специално е спонсориран директно от Путиновата банка АЛФА и нагло постави емблемата и за емблема на своята интернетна телевизия АЛФА, така от „националист“ се превърна в обикновен „национален предател“, който в която да е друга европейска страна ще бъде начаса изпратен на гилотината.

Путин питае към България специална политика да я изкара от ЕС и вкара на топло под неговата мишница в създавания от него нов СССР наречен “Евразийски съюз“. За целта бълва стотици измислени видомонтажи и снимкови колажи от своята мощна пропагандна машина да влияе с миража на парите и пресата си върху съзнанието на бедния и тънещ в мизерия българин и го накара доброволно да се завре под неговата мишница, така да бетонира завинаги олигархията у нас и превърне България в суровинен придатък и дъвка в устата на неговите олигарси. Същата съдба в момента Путин готви и на Украйна и понеже украинския народ не иска, той предизвиква там мръсната и опасна вътрешна война, като поставя съдбата и бъдещето на Европа и света на карта, пред прага на Третата световна война.
България може да поддържа нормални връзки с Русия само ако бъде ликвидиран олигархичния и политически модел и бъде свален олигархичния авторитарен режим на Путин. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар