Последователи

сряда, 20 януари 2021 г.

Елиминиран ли е тайният окултен владетел на Земята

 


ЯКОБ РОТШИЛД: ВИНОВЕН В ЗАГОВОР СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО



Елиминиран ли е тайният окултен владетел на Земята при свалянето на Global Deep State от САЩ?

НАПИСАНО ОТ Д-Р МАЙКЪЛ САЛА НА18 ЯНУАРИ 2021 Г.. ПУБЛИКУВАНО В DEEP STATE , FEATURED , АМЕРИКАНСКА ПОЛИТИКА

               



На 15 януари многобройни новинарски сайтове съобщиха, че барон Бенямин де Ротшилд неочаквано е починал от инфаркт на 57-годишна възраст, докато е бил в швейцарския си дом. Според автора на бестселърите Дейвид Уилкок Ротшилд е бил световният „пиндар“ - тайният окултен владетел на нашата планета, който се отчита директно пред световните извънземни господари.

           


Това, което прави твърдението на Уилкок особено интригуващо, е, че той казва, че само ден по-рано държавният секретар на САЩ Майк Помпео е дал кодирано съобщение чрез своя акаунт в Twitter, упълномощавайки последния етап от тайната военна операция за сваляне на дълбоката държава около планетата. Твърденията на Уилкок повдигат интригуващи въпроси относно смъртта на Ротшилд, възможната му роля на земния пиндар и тайно сваляне на глобално дълбоко състояние от страна на САЩ.

Смъртта на Ротшилд беше съобщена за първи път на уебсайта на компанията Едмонд Де Ротшилд и подробности бяха предоставени от новините на Bloomberg за него:

Де Ротшилд е бил ръководител на групата, създадена от баща му от 1997 г. и е работил за опростяване на структурата ѝ, след като се е отписал. Към края на 2019 г. групата разполага с 173 милиарда франка (194 милиарда долара) активи с дейности в 15 страни, според уебсайта й.

В своята онлайн презентация Уилкок обсъди арести, извършвани по света на хора, замесени в опит за преврат срещу президента на САЩ. След това той свързва тази операция за сваляне с мистериозната смърт на де Ротшилд, който е бил пиндарят или лидер на глобално организирания опит за преврат:

Pindar всъщност е името на лидера на тази група, за което говорим толкова дълго. Това е име, което се отнася до Дракона и мъжкия член на Дракона, това е името на лидера. Така че, Pindar е по същество човек номер едно. И този човек номер едно просто случайно е преминал мистериозно на 16 януари [15 на 57-годишна възраст. И ето, точно така, банкер Бенджамин де Ротшилд ... собственикът на групата умира на 57-годишна възраст. Така че това е убедително, тъй като е много млада възраст и най-малкото съмнително време.


               



За да се разбере ролята на Pindar по отношение на мъжките наследници от семейство Ротшилд, си струва да си припомним какво каза д-р Бил Дийгъл, бивш лекар на американските военновъздушни сили, за мистериозна среща, която е имал с водещ член на Семейство Ротшилд, барон Гай де Ротшилд, през 1992 г. В интервю за проект Камелот , Дийгъл каза:

Събудих се посред нощ, изправен и седнах. И бях включил всички светлини, защото трябваше периодично да ходя до тоалетната или каквото и да било. Имах всички светлини включени. И този човек стоеше пред мен с така наречения смокинг от 5000 долара, а не със сива коса в главата, средата на 50-те, тънък и подреден.

Казах: Как попаднахте тук?

И той казва: Чудесно е да те видя, сине мой.

Казах: Ти не си ми баща.

И аз го погледнах и той приличаше на френско благородство. Нали? И аз казах: Кой си ти?

Той казва: Аз съм барон Гай дьо Ротшилд, пиндарът.

И аз имах това наистина нещо, което наричам чек или някакво смачкване в духа си. И знаех веднага, защото имам тази дарба. Нали? Без да влизам в голяма дълга дискусия, веднага разбрах.

Казах: Знам кой си. Вие сте представителят на Луциферичната сила, която контролира Земята.

Той казва: Да, аз съм главен изпълнителен директор на Earth, Inc. и съм човекът, който седи на 13-ия председател на Друидския съвет. Искам да ми бъдеш дубльор и когато поискам да поемеш работата ми.

И аз казах: Не, няма да го направя.

Той каза: Ние знаем вашите кръвни линии; ние знаем вашата генетика; ние знаем всичко за вас и вие сте идеален заместител за мен.

И аз казах: Не!

Това, което е особено интересно в този обмен, е твърдението на Ротшилд, че е „Pindar“ и „CEO на Earth, Inc“. Тези твърдения предполагат, че той просто управлява Земята от името на другите, но кой?

                               



За отговор можем да потърсим информация за Pindar, предоставена от британския изследовател Дейвид Айк. Icke пише за Pindar в The Biggest Secret, след като интервюира бивш участник в сатанински окултни церемонии, Arizona Wilder. Icke написа:

Pindar означава „Пенис на дракона“ ... Аризона казва, че Pindar, както всички влечуги, когато се сменят, има много мощни хипнотични очи („злото око“ на легендата) и при жертвоприношения лицето на жертвите е обърнато към Pindar в момент на смърт за него, за да открадне душата или енергията на човека чрез този магнитен процес на „зло око“ ... Пиндар присъства на големите сатанински церемонии в Европа и след това лети до Калифорния за ритуалите там. [стр. 302-3]

Позоваването на Icke на влечугоподобни извънземни директно се свързва с високопоставения член на семейство Ротшилд, който редовно е избран за главен изпълнителен директор на Earth Inc., който от своя страна се контролира от рептилийска империя, която обхваща безброй други планети, според множество вътрешни лица

Барон Гай де Ротшилд умира през 2007 г. на 98-годишна възраст. Ако през 1992 г. на Deagle е казана истината за Ротшилд, който планира да се пенсионира като Pindar, това означава, че по всяко време в периода между 1992 и 2007 г. друг мъж наследник от семейство Ротшилд е заменил него.

Бенджамин Ротшилд стана шеф на компанията Едмънд дьо Ротшилд през 1997 г. Като ръководител на една от основните банкови и инвестиционни групи на Ротшилд, е много вероятно Бенджамин да наследи Гай като пиндар, както твърди Уилкок.

Тук още едно от твърденията на Уилкок става изключително актуално за съвременните политически събития. Той казва, че е намерил решение на кодирано съобщение от мистериозната военна разузнавателна група Q, която е била подложена на безпрецедентна глобална кампания за цензура.

В публикация от 4 юни 2020 г. Q разкри поредица от шест събития, номерирани от RED1 до RED6, които се отнасят до събития, свързани с различни етапи на скрита глобална военна операция за сваляне на дълбоката държава.

Първото събитие RED1 се случи на 8 януари с окончателното спиране на Twitter акаунта на президента Тръмп . Уилкок даде правдоподобно обяснение за последователността на RED2-5 събития, настъпили със спирането на хиляди алтернативни сайтове в социалните медии, придвижването на военен персонал във Вашингтон и столиците на щатите и т.н.

По отношение на последното събитие в поредицата, RED6, Уилкок имаше очарователно решение. Той каза, че това е кодирано съобщение от секретаря Майк Помпео чрез снимка на шест бутилки червено вино, която той показа в туит на 14 януари.





Ако Уилкок е прав, тогава Tweet-а на Помпео е кодирано разрешение RED6 за да започне последния етап на глобално тайно сваляне на Deep State.

Още на следващия ден барон Бенджамин Ротшилд беше мъртъв. Дали това е било просто съвпадение, или е бил жертва на високо ниво от глобалното тайно сваляне на Дълбоката държава, което сега е в процес на заподозрение от Уилкок?

Няма да се налага да чакаме дълго отговор, тъй като тайната операция се очаква да бъде обявена публично или непосредствено преди или след официалния мандат на президента Тръмп на 20 януари. Уилкок посочва, че 19 януари е Национален ден на пуканките, което ще направи за ироничен начин да привлече вниманието на обществеността до световна операция за сваляне на Дълбоката държава във 2-рата американска революция.


                      




© Майкъл Е. Сала, д-р. Известие за авторски права

[Забележка: следващата ми уебинарна екзополитика и Втората американска революция е пренасрочена за 30 януари 2021 г. - Информация за регистрация тук]

                          


Няма коментари:

Публикуване на коментар