Последователи

вторник, 24 юли 2018 г.

МИСЛИ ФОРМИ 163


                    


"Всички закони, всички системи, всички митници, всички идеали и стандарти, които са склонни да създават еднаквост, са в пряко противопоставяне на волята на природата да се променят и да се развиват чрез многообразие, са обречени" 


- Алистър Кроули


"Със сигурност няма нищо друго освен единствената цел на настоящия момент. Целият живот на човека е последователност от момент след миг. Няма да има какво друго да се прави и нищо друго да се преследва. Живеейки вярно за единствената цел на момента. " - Ямамо Цунетомо, Хагакуре: Книга на самураите


                      

43: 3: "Човекът, който казва, че е приятел на всички, не е приятел на никого, защото е лицемер. Стандартът, изискван от приятелството, е толкова висок, че приятелите му могат да бъдат преброени на пръстите му, в повечето случаи на тези на едната ръка. " - Колобрински ръкописи (Глава 43: Природата на душата на човека: Хипокрита - книга на морала и правила)
                 




                          



Harrison Ford's Utopia

"За повечето хора техният духовен учител е тяхното страдание, защото в крайна сметка страданието предизвиква събуждане". 

- Екхарт Толе Мъдростта е кристализирала болка






"Мозъкът ми е само приемник, във Вселената има ядро, от което получаваме знание, сила и вдъхновение. Не съм проникнал в тайните на това ядро, но знам, че то съществува". ~ Никола Тесла



"Змията, която не може да хвърли кожата си, трябва да умре". ~ Фридрих Ницше




Не гледай назад, никой не знае как светът някога е започнал. 
Не се страхувайте от бъдещето, Нищо не издържа вечно. 
Ако се занимавате с миналото или бъдещето, ще пропуснете момента. 

~ RUMI






В. "Каква е Светлината на съзнанието?"

А: "Това е самоосветеното съществуване-съзнание, което разкрива на гледача света на имената и формите вътре и отвън". 

Рамана Махарши



"Човешките същества могат да променят външните аспекти на живота си, като променят вътрешните нагласи на своите умове." ~ William James




"В допълнение към нашето непосредствено съзнание, което е от напълно лично естество ... съществува втора психична система с колективна, универсална и безлична природа, която е еднаква за всички индивиди." 

~ Carl Jung



"И щом се събудиш, ще останеш буден вечно." - Фридрих Ницше



"Има неща, които са известни и има неща неизвестни, а между тях са вратите на възприятието." - Олдъс Хъксли


Всички негативи са причинени от натрупването на психологическо време и отричане на настоящето. Недоволство, безпокойство, напрежение, стрес, тревога - всички форми на страх - са причинени от прекалено много бъдеще и не достатъчно присъствие. Вината, съжалението, възмущението, оплакванията, тъгата, горчивината и всички форми на неопрощаване  са причинени от прекалено много минало и недостатъчно присъствие. "

~ Eckhart Tolle Sacred Dreams




"Реализацията е съзнателното разбиране на единството на живота и на единството на живия Аз с безсмъртната Причина, която стои в най-вътрешните части на света." ~ Manly P. Hall



"Не можеш да познаеш познавача, защото ти си познавачът. Фактът, че знаеш, доказва познавача." ~ Nisargadatta Maharaj



"Когато чрез осъзнаване разберем божествената енергия, която ни кара да съществуваме и да растем, преставаме да възпрепятстваме нейния естествен поток в себе си и чрез себе си .. Когато осъзнаем тази божествена добродетел в себе си, вътрешната ни природа е просветлена, така че нашата външна природа неизбежно се преобразува. " Манли П. Хол




Ако получите документ от съда, който е озаглавен „Заповед“ и Ви призовава да платите определена сума пари на СГ Груп, не се шокирайте. В него следва да пише, че имате задължение към друга фирма, което СГ Груп събира. Първо, помислете си дали имате сключен договор с другата фирма. Абсолютно безсмислено е както да се притеснявате от някой, с който нямате договор, така и да й плащате.
Много често в комуникацията си със съда и/или със своите длъжници тази СГ Груп посочва, че има договор за цесия с този или онзи (мобилен оператор и т.н.), на който дължите пари. Т. е. казва, че Вашият евентуален кредитор им е дал правото да Ви съберат парите. Такава законова възможност наистина съществува, но за да е основателна, трябва да се случат едновременно няколко неща:
Трябва наистина да имате задължения към фирмата, посочена в документа от съда (примерно мобилния оператор).
Тези задължения трябва да са прехвърлени „на хартия“ – да има официален документ за цесия, в който пише колко пари дължите, за кои периоди и че кредиторът се отказва от тях и ги дава на фирмата, която Ви съди, примерно СГ Груп.
Този кредитор, на който Вие дължите парите, трябва да Ви е уведомил писмено, че от този момент нататаък Вие дължите пари не на него (на мобилния оператор), а на фирмата, която Ви съди (СГ Груп).
Вземането трябва да не е погасено по давност (ако са изтекли 3 години от датата, на която е трябвало да платите на мобилния оператор месечната си сметка, вземанията Ви се погасени по давност, което пък означава, че тези пари не могат да Ви бъдат събирани принудително по съдебен ред)

Ако само една от горните точки не е налице, Вие не дължите пари на СГ Груп (и техните аналози) и не само че не е необходимо да им плащате, ами няма смисъл и да се притеснявате. В общия случай се цели психологически ефект – получавайки официален съдебен документ, Вие да отидете и доброволно да заплатите сума, която иначе не би могла да Ви бъде събрана.

За да защитите пълноценно интересите си, е необходимо (задължително) да подадете в регистратурата на съда възражение срещу заповедта за изпълнение, в която съдът е написал, че дължите пари на СГ Груп.
Възражението се прави много лесно. Необходимо е да попълните една бланка, в която посочвате номера на делото, посочвате, че не дължите търсените от Вас суми и да се подпишете. Тази бланка (която се нарича възражение) можете да получите в съда.

След като я попълните и подпишете, трябва да я внесете в регистратурата на съда. Важно!! Подаването на Възражението срещу Заповедта за изпълнение трябва да се направи в 14-дневен срок от деня, в който Ви е връчена Заповедта. В противен случай се счита, че мълчаливо признавате, че дължите търсените от Вас суми.

Възможно е след това СГ Груп да си заведат редовно дело срещу Вас, но ако някоя от четирите посочени по-горе точки не е налице, те ще загубят делото.

             

       




Всяко хюмне

агент на ДС



Николай Тодоров - нещатен сътрудник на ДС - Варна ул. Иван Страцимир №1








Светослав Беров(приятел на Николай Тодоров) - агент на ДС - учител в Сградото(Стара Загора) по времето на Ранчев през социализЪмъ ...


Досие/ Житие и страдание/старание грешнаго агента ДС - таварищ Беров СвятоСлався (Педислався Дупеславой).

Дали ДС са му приложили схемата от Талмуда "минали срамни дела" или наистина е педофил единствено Бер-ОФ може да каже, Но по сведения на бедна комшийка(която в началото на връзката била непълнолетна) на която обичал да помага(давал й пари на заем без лихва) срещу съответни услуги, след това за втори път и помагал като я уреждал на работа за да му върне парите явно досието му не е изфабрикувано.

Още като учител в сградото (Ст.Загора) хванат с непълнолетна и завербуван(агентурно име "Боксера", естествено остава учител независимо от педофилските наклонности. Заедно с братчет си дърводелец в същото училище с агентурно име "Напиках го братчет" (дърводелчето редовно се хвалило как пребило някакъв петокласник който се напикал) вече като агенти на ДС ,т.е. защитени продължили посегателствата срещу непълнолетни. Заедно с директора Ранчев основали патрули - отрядници, т.е учители давали вечер дежурства по улиците на града. По късно дегенератчето се урежда от ДС като надзирател(боксер пазач) в различни социални заведения за изоставени деца!!!...

Става въпрос за Сградостроителната гимназия (или Сградото както всички го знаеха)Та там в Сградото директор бил Недьо Ранчев - шампион по джудо и карате. В това училище всички ученици били свои учители в предишните училища. 
Ранчев ги спуквал от бой, як бой на умиране. Обаче бил "справедлив" - биел ги само когато имаше защо.

Ето как ставали номерата на комунагите в това училище - "Старозагорски Гулаг" - човекът който най-много биел своите ученици станал най-обичан от тях.

Ето свидетелство на една старозагорка от това време:

"Въпросният Ранчев не беше страшилище само за своите ученици и не само тях биеше. Беше шеф на Патрулите, в чийто състав влизаха учители, даващи всяка вечер дежурство по улиците. Обикаляха кръчмите също и следяха за спазването на вечерния час, който бе до 20 часа през зимата и 21 часа през лятото. Кръчма след това ли? Дискотека ли? А бой? Mr. Green
Моя приятелка беше "арестувана" една привечер от въпросните патрули заради пушене в Градската градина. Придружих я от солидарност (аз още не пушех тогава) и едва отървахме боя от въпросния. Вбеси се, че не намери цигари в нас и трябваше да ни пусне без последици. А бяхме пълнолетни и двете, с навършени 18 години. Ама... ученички.
На нито един от родителите ни не би му хрумнала мисълта да ходи да се разправя с него, камо ли да го съди. То и не беше възможно тогава, де."...




Минал през складовете на едро като дистрибутор на"Булгартабак" без нито една проверка от НАП, в замяна топял колегите си. Друг агент от кошера на Беров бил Руменчо -завербуван от ДС след като е заловен да обарва възрастни жени в градските автобуси. След това продавал цигари на едро, без фирма до днес непроверяван и без нито един акт от НАП.

Днес педофилчето е ръководител на малък кошер/клетка за контролирано пазарене на нелегалната ДС.

Този кошерен "Шалом" от измамници е с център "Алабашева къща" където си е оставял ръцете и дърводелеца -"Напиках го". За мизериите които са творили Беров и другите куки на ДС срещу един от наемателите на ресторанта може да се напише доста дебела книга. Например светата троица "Беров, Дъвката и Юрганчо" по съвет на архимандрила от храма "Св. Богородица" палели свещички за умряло за здраве на наемателя. Разсилена пиандурка работеща в храма срещу храна с проблеми с бъбриците била насочвана след употреба на 2л. бира да консумира в ресторанта като целта била естествено да опикава новите тапицирани столове. Тази калугерка и пиян поп - "мутрополит" които извършвали богоугодните деяния били пък майката и доведен баща на прословутата екстрасенска Десислава или педофилчето Деси - също от групата на куката от ДС - Беров. От Шалом пък се грижели за постоянния стрес като редовно пращали - естествено при пълно заведение - сакати хора на колички, бутани от най-различни дегенерати. Например едновременно влизане по-едно и също време на две такива колички от двата входа на 'Алабашева къща".




ЧАСТЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ 719


Борислав Дунов(стажант съдия изпълнител се мазни във .facebook на шефката си).... - Завиждам..благородно!

                



Мираж сандс Кранево Станислава Янкова с присъда






Кланът Дунови - от Гарибалди до... узаконен рекет.



Братя Дунови - частни съдеби изпълнители - Кали Юга





"Не, демоните не са изгонени, това е трудна задача, която все още предстои." Сега, когато ангелът на историята изостави германците, демоните ще търсят нова жертва. А това няма да бъде трудно. Всеки човек, който губи сянката си, всяка нация, която пада в собственото си самодоволство, е тяхната плячка .... Не трябва да забравяме, че точно същата фатална тенденция към колективизация присъства в победоносните народи, колкото и в германците, така че те могат също така внезапно да станат жертва на демоничните сили. " ~ Карл Г. Юнг

                      









"Не, демоните не са изгонени, това е трудна задача, която все още предстои." Сега, когато ангелът на историята изостави германците, демоните ще търсят нова жертва. А това няма да бъде трудно. Всеки човек, който губи сянката си, всяка нация, която пада в собственото си самодоволство, е тяхната плячка .... Не трябва да забравяме, че точно същата фатална тенденция към колективизация присъства в победоносните народи, колкото и в германците, така че те могат също така внезапно да станат жертва на демоничните сили. " ~ Карл Г. Юнг


"Това е, което Вселената е: някой дава и някой получава. Винаги има жертва на жертвоприношение.Много хора вярват, че единственият начин да се избегне този цикъл е аскетизъм и целомъдрие. Но това никога не работи, защото по един или друг начин индивидът е погълнат. " ~ Мигел Серано



Нищо извън себе си не може да причини никакви неприятности, вие сами правите вълните 
(Врити) в съзнанието си.    

                         


"Красиво е да си сам. Да бъдеш сам не означава да бъдеш самотен. Това означава, че умът не е повлиян и заразен от обществото. "

~ Jiddu Krishnamurti

         
     

"Да живееш е да страдаш, да оцелееш е да намериш някакво значение в страданието." - Фридрих Ницше
                           

"Опитът е истинския водач, не думите на другите." - Леонардо да Винчи



Няма коментари:

Публикуване на коментар