Последователи

вторник, 5 октомври 2021 г.

Мисли Форми/193 - Ковид/Графен - Оксид

   

-Дедо Фънки имаш ли некви странични ефекти след перфори(парфюми)рането?
-Гоше я сам баба ти...



ВАКСИНИ ДНК/ Ограничаването на човешката популация не е от днес
Според „Атра-Ха-зис" известно време преди Потопа богът Енлил решил да накаже човека с помощта на инфекции, зарази и серия засушавания. Защо Енлил е постъпил така? Текстът обяснява, че човеците развратничели силно, като диво стадо на полето:
„Енлил проведе събрание.
Той рече на боговете, негови синове:
„Голяма е глъчката на човеците.
Този шум ме разстройва;
от тяхната врява сън не ме лови.
... нека се разпространи малария там.
Епидемията мигновено ще сложи край на този шум!
Нека като буря тя да се вихри над тях, гадене, главоболие, малария, болест!"
„И като видя Господ, че се умножава нечестието на човека по земята, и че всичко, което мислите на сърцето му въображаваха, беше постоянно само
ЗЛО."
Въпреки това епидемията на Енлил не успяла да постигне своите цели. Вследствие на жалбите от страна на „Изключително Мъдрия" Атра-Хазис (Ной)
Енки решил да се притече на помощ на човеците. Тогава Енлил започнал да спори:
„Човеците не станаха по-малко, а са повече отпреди.
Тяхната глъчка ме разстройва;
суматохата им ми пречи да заспя.
Нека голямото дърво бъде отсечено от хората;
нека коремите им се нуждаят от зеленчуци.
Отгоре нека Адад да направи оскъден неговия дъжд..."
Според „Атра-Хазис" тогава последвали седем тежки периода на суров глад.
Глинените плочки са доста изпочупени на това място, но по време на шестте периода хората се отдали на канибализъм, за да оцелеят. През седмия период
Енки вбесил Енлил още веднъж, като снабдил освирепялото от глад човечество с храна. Едва тогава боговете разбрали, че следващото връщане на Нибиру щяло да причини голям Потоп, който щял да изтрие от Земята човешкия род.
http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_80…


Биология IV - Изкуствен Интелект, Черно Гоо, Chemtrails

Слагайки си ваксината се предполага, че ще те откачи от Източника, защото твоето ДНК ще бъде модифицирано и няма да можеш да получаваш сигнала.
Въпросът е какво се случва с тези хора в отвъдното, след като умрат. Възстановяват ли сигнала от Източника? Или може би Душата им ще остане затворена в "облака от Изкуствен Интелект" и ще бъдат принудени да се превъплътят отново на Земята? И ако е така, в каква ситуация остава Душата?

С’вару̀у: В никакъв случай. Няма душа, която да е, да бъде затворена някъде. Това само може се случи в резултат на идея. Душата не губи сигнала с Източника, а само тялото.
Проблемът с ваксината е, че тя изключва тялото от ИЗТОЧНИКА, така че човекът вече не се възприема както преди от гледна точка на хората около него и това се случва по прогресивен и акумулативен начин. Тогава тялото ще колабира функциите си, докато остане да работи на минимум, в така да се каже едно отчуждено състояние на Душата си. Отчуждено от сигнала на собственика си, бидейки негов притежател на един фрагмент от Източника и самия Източник.
Ваксината означава едно бавно и прогресивно изключване на тялото с Източника, Съзнание-Индивид. Със смъртта на тялото, в каква ситуация ще остане Душата? Зависи от идеите, които има и само от това.


Тъй като тези експериментални ваксини създават s-протеина, ваксинираните индивиди „могат да отделят някои от тези частици сред близки контакти“, причинявайки им Зомболяване, включително при деца. 

Вместо да използват атенюиран антигенен отговор – както се случва с конвенционалните ваксини – тези експериментални агенти въвеждат нещо, наречено „s-протеин“ („s“ е от spike – шип) в нечия система. 

„Нужни са години, за да сме сигурни, че нещо ново е безопасно“, потвърждава документът на AFLDS. „Никой не знае окончателно дългосрочните последици за здравето, за тялото и мозъка, особено сред младите, свързани с този s-протеин. Освен това, ако се появят документирани проблеми с протеина, никога няма да има начин да се обърнат неблагоприятните ефекти при вече ваксинираните.“ 

Второ, за разлика от конвенционалните ваксини, тези s-протеини, заедно с „липидните наночастици“, имат способността да преминават през „кръвно-мозъчната бариера“, която осигурява специална защита за тези чувствителни области на тялото. 

„Просто не е имало достатъчно време, за да разберем какви мозъчни проблеми, и колко често ще се развиват мозъчни проблеми“, предупреждава документът. 

Рисковете от такова проникване включват „хронично възпаление и тромбоза (съсирване) в неврологичната система, допринасящо за треперене, хронична летаргия, инсулт, парализа на Бел и симптоми на ALS. Липидните наночастици могат потенциално да се слеят с мозъчните клетки, което води до забавено невродегенеративно заболяване. А индуцираният от иРНК s-протеин може да се свърже с мозъчната тъкан от 10 до 20 пъти по-силно от s-протеините, които (естествено) са част от оригиналния вирус.“ 

Трето, тъй като тези експериментални ваксини произвеждат много трилиони s-протеини в техните реципиенти, тези ваксинирани индивиди „могат да изхвърлят част от тези (s-протеини) до близки контакти“, причинявайки заболяване в тях. 

В електронна кореспонденция с LifeSiteNews д-р Симон Голд, основателят на AFLDS, насочи писателя към съобщение в туит от 29 април, където е публикуван документ от експерименталните изследвания на Pfizer, в който фармацевтичният гигант „признава този механизъм“ на потенциалното отделяне.


Фънки с горещ призив към неваксинираните
Нашият бизнес умира. Изводът е прост – трябва всички да се ваксинираме. И без това всички ще пукнем, по-добре да се ваксинираме, за да може купонът да продължи.




КОМАНДО-АДМИН "ред" на Земята(насочван от Телепатичните заповеди от Хомо Капенсис) след статистика са спокойни че в Байганистан ще ваксинират добро-зорно поне 80%(наплашени че ще останат без работа)...


  
Дългосрочната цел е: манипулацията на Човешкият геном(въвеждане на т.нар. "Трета нишка в спиралата ДНК", която приближава Човешкият геном до Хибридният чрез 3мията/Драконът) от Матрицата(Под3емните планетарни системи), а чрез инжектирани на ваксини се цели освен модификацията на Човешкият геном до 3мийският, но и вкарване на нано-частици софтуер за "квантово татуиране"-цифров контрол на базата на Високите Технологии...





Изкуствено-създадените щамове на вируси в лабораториите на Плутоновите евреи-"Илюминати"(Братството на Змията/Дракона) целят провокиране на имунната система на човека с цел МУТИРАНЕ НА ЧОВЕШКОТО ДНК КЪМ ЗМИЙСКОТО И ВЪВЕЖДАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА(ЗА ВСИЧКИ) ВАКСИНА НА ПОПУЛАЦИЯТА С ЦЕЛ НЕ САМО КОНТРОЛ НАД ГРУБОТО ТЯЛО КЪМ ПРИНУДИТЕЛНА НИХИЛАЦИЯ, НО И ВКАРВАНЕТО В ОРГАНИЗМА НА НАНОСОФТУЕР("НАНО-ТАТУИРОВКА") ЗА ВИСОКО-ТЕХНОЛОГИЧЕН МАЙНД-КОНТРОЛ ЗА ЗАРОБВАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО КЪМ "ДЪННАТА ПЛАТКА"-MOTHER BOARD- THE MATRIX, КОЕТО Е ЛОКАЛА ПАТАЛА-ЛОКА НА ЗМЕЯТ/ДРАКОНЪТ.




Вирусите са "мистерия и мъгла" за съвременната материалистична "нЕука", тъй като тя ГОРДО се е само-отделила от ведическата(ПЪЛНА) наука, обхващаща цялото материално и цялото духовно Знание.
Вирусите представляват провокация на имунната система.
Вирусите са "тест от Ананта-Шеша(Безкрайният Змей)" дали даден организъм е годен за неговия ЗМИЙСКИ ЛОКАЛ.
Появата на вируси в материалното битие е синдром, че сме в упадъчна епоха и че се движим към адски локал. В по-духовно-чисти епохи вируси е нямало. Или по-скоро- провокиращи вируси.
Преборването на вируса е ИНДИВИДУАЛНА ЗАДАЧА. ПРОЦЕС.
Колкото повече и по-смъртоносни щамове преборва организмът, толкова повече той е готов за по адски локали. Примерно: циганите са най-готови за адските локали, а Северо-американските индианци-най-малко(циганското ДНК е най-резистивно към смъртоносни вируси, а Северо-американските индианци-най-нерезистентно: аналогията, съответно, с хлебарките и пчелите при насекомите..
Епидемии възникват в 100% имунизирано население.
Т.е. - ваксинациите НЕ предпазват от вируси.
Идеята за ваксина не е идея за здравеопазване, а идея за болно-поддържане.
Болно-поддържането е контрол над физическото тяло. И този контрол е нихилация на физическото тяло, под претекст, че "се опазва в стадото".


КОМАНДО-АДМИН "ред" на Земята(насочван от Телепатичните заповеди от Хомо Капенсис) след статистика са спокойни че в Байганистан ще ваксинират добро-зорно поне 80%(наплашени че ще останат без работа)...





КОВИД НЕ Е ВИРУС, А ХИМИЧЕСКО ОТРАВЯНЕ С ГРАФЕН-ОКСИД!


Хирургическите маски, които се продават по магазини и аптеки, и се налагат да бъдат слагани върху лицето ни съдържат графен-оксид!
Тестовете за Ковид ( PCR и антиген) също съдържат голямо количество графен оксид! PCR и антиген тестовете съдържат наночастици графен – оксид, затова разни „вирусолози“ по Тв ни убеждават да си правим „антигенен тест.“ Ваксините за Ковид ( всичките варианти – Астразенека, Модерна, Спутник) също съдържат значително количество нано частици графен оксид! Това са резултат от електронна микроскопия и спектроскопия направена на всички видове „ваксини“, „тестове“ и маски! Научните проучвания са направени в различни институти, лаборатории и университети! Обикновените ваксини върху грип също съдържат нано частици графен – оксид( Изследване на Уанг, Гонзалес и др.) Всичките ваксини до една, дори и новите интраназални ваксини за деца съдържат огромни количества графен оксид.
Графен оксидът е ТОКСИН, който образува тромби в човешкия организъм. Графен оксида сгъстява кръвта и причинява коагулация!
Графен оксидът уврежда ИМУННАТА СИСТЕМА и човек става податлив на всякакви заболявания, защото проваля оксидативния баланс и резервите на глутатион(антиоксидант).
Ако се повиши дозата на графен-оксид в организма се получава КОЛАПС НА ИМУННАТА СИСТЕМА изразена в така наречената ЦИТОКИННА БУРЯ!
Натрупването на графен-оксид в белите дробове причинява двойна бонхоплевмония нанотоксикоза( видимо на рентген) и се преценява като четвърти стадий на рак! В устата има метален вкус!
Има три начина за вкарване на графен-оксид в телата на хората:
1 – едновременно пръскане с нанро нано-аерозоли
2 – маски, „тестове“ и „ваксини“
3 – хранителни продукти.

Редовното вдишване на графен-оксид от пръсканията с кем трейл причинява възпаление на носните лигавици, загуба на обоняние и подобно на синузит запушване на нос! Графенът попаднал в организма придобива магнитни свойства. На това се дължи, че много хора по света, ваксинирани или не лепят метални предмети по ръцете си, по гърба, на гърдите или на нястото на ваксината.
Няма вирус на КОВИД! СИМПТОМИТЕ НА ТОВА ЗАБОЛЯВАНЕ СЕ ПРИЧИНЯВАТ ОТ ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА ГРАФЕН-ОКСИД В КРЪВТА!
Измисленият „вирус“ SARS-CoV не съществува! ТОВА СА НАНО-ЧАСТИЧНИ ГРАФЕН-ОКСИД!
ЗАТОВА НИКЪДЕ В СВЕТА НЯМА ИЗОЛИРАН КОРОНА ВИРУС И НЯМА И ДА ИМА ПРЕЧИСТВЕН ВИРУСЕН ИЗОЛАТ НА КОВИД. Това се признава писмено от всички здравни институции по света !
Истината е ,че този „вирус“ е натрупване на нано-частици с кем трейл и „тестове“, маски, ваксини и т.н.
Графен-оксида е основна съставка на аерозолите, с които се пръскат ежедневно хората!
Графен-оксида увеличава електропроводимостта като на въздуха така и на телата на хората!
5G честотите активизират графенните нано-частици и във въздуха и в телата на хората. Така по-бързо се изхабяват естествените антиоксидантни резерви на организма от глутадион. Това става с пускането на новите 5G честоти. Затова по време на пандемията навсякъде по света се монтираха новите 5G антени! ТЕЗИ АНТЕНИ СЕ ПОДДЪРЖАТ ОТ СПЕЦИАЛНИ ВОЕННИ СЛУЖБИ НА ВСИЧКИ СТРАНИ! В ТАЗИ СПЕЦ ОПЕРАЦИЯ СРЕЩУ НАСЕЛЕНИЕТО УЧАСТВАТ ВСИЧКИ СЕКРЕТНИ ВОЕННИ СЛУЖБИ НА ВСИЧКИ СТРАНИ!
Например през „грипната кампания“ през 2019 г се въведоха графенните нано-частици в т.н. „ваксини“ срещу грип“, които не са никакви ваксини и се направиха експерименти как въздесйтва 5G честотата на нано-частиците в телата на хората! Резултатът беше, че облъченият с 5G човек има в тялото големи количества графн, получава симптоми на КОВИД и има усилен магнетизъм на тялото!
ПИЛОТНИЯТ ПРОЕКТ НА 5G плюс ГРАФЕН беше пуснат в УХАН през ноември 2019 г. Така се получиха първите симптоми на „пандемията.“
Версията за прилепа и зоонозата са умишлено пуснати за дезинформации!
Въвеждането на Графен в човешкото тяло е много по-зловещо, отколкото до сега си представяхме! ПОЛИТИЦИТЕ, КОИТО УЧАСТВАТ В ЗАГОВОРА ПИЯТ АНТИДОТ!
Те налагат на хората да си правят процедури „тестове“, маски, ваксини, които потенциално ги разболяват от ИЗМИСЛЕНИЯ вирус.
СЛЕД КАТО ВЕЧЕ ЗНАЕМ, ЧЕ КОВИД НЕ Е ВИРУС, А ХИМИЧЕСКО ОТРАВЯНЕ С ГРАФЕН МОЖЕМ ДА ПРОТИВОДЕЙСТВАМЕ С АНТИ-ДОТ, КОЙТО УВЕЛИЧАВА АНТИОКСИДАНТА ГЛУТАТИОН!
ГЛУТАТИОН GHS Е НАТУРАЛЕН АНТИОКСИДАНТ!
СЕГА МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ГОЛЯМАТА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО ИЗЛЪЧВАТ МЕДИИТЕ. НИВАТА НА ГЛУТАДИОН GHS СА ВИСОКИ ПРИ МАЛКИТЕ ДЕЦА, ЗАТОВА КОВИД СЕ СРЕЩА РЯДКО ПРИ ДЕЦАТА!
Глутатионът е „главният“ антиоксидант, пряко свързващ се с окислителните съединения, които увреждат клетъчните мембрани, ДНК и производството на енергия. Той директно неутрализира широка гама окислители, включително супероксид, азотен оксид, въглеродни радикали, хидропероксиди, пероксинитрити и липидни пероксиди.
ПРИ ХОРА НАД 65 ГОДИНИ НИВАТА НА ГЛУТАДИОН спадат! По никакъв начин не се ваксинирайте!!!

Публикация – Иван Тренев





Какво казва Мехран Кеше за графена

Анализ на флакон за ваксинация потвърждава наличието на графенови наночастици

ЗЕМЯТА- ПЛАН ЗА ПРЕВРЪЩАНЕТО Й В СУПЕР КОМПЮТЪР   



Всички живи организми се изградени от кристали- вода, захари, соли, силиций и други. Можем да кажем, че телата на хората са МУЛТИКРИСТАЛ, споен чрез ВОДА и изграждащ 3Д телесна проекция.

Човешкото ДНК се изгражда от въглерод, въглеродът образува захари. Въглеродът също има няколко изотопни състояния- графит, диамант и аморфен въглерод.

Графенът се образува от графит!

А за лесно прозиводство на графен се използват захари, карбонизирани захари.

https://www.zdnet.com/…/sweet-scientists-make-graphene…/…

Графенът, като водата и като всеки кристал, е жива система и може да бъде активиран, той сам по себе си изгражда един огромен квантов компютър. Не само чрез медикаменти или аксесоари- започват изграждане на цялостна инфраструктура на базата на графен и нанокристали! В телата ни графенът създава своя тъкан- прониква навсякъде и се самосглобява в решетка, в проводник- в каквото е нужно и зададено по програма на квантово ниво. По тези решетки или тъкани, образували се в телата ни, започва да протича електромагнетизъм, който дава и ефекта на лепене на магнит. Страдащи от моргелоза, споменават за силно изгаряне което усещат вътре в телата си, сякаш минава ток. Други заснемат секрети и нишки, изскачащи от кожата им, които светят. Особено полезно за всички е ходенето бос по натурален терен, за да може на принципа на антистатика да изтече излишното натрупано електричество. Хора, лепящи магнити, свидетелстват, че след ходене бос магнитите почват сами да се отлепят от телата им. Тези структури образувани на база на графен или графенов оксид се управляват от намотки, които излъчват на скаларно ниво. Обикновено намотките се поставят на места, където има голям наплив от хора. Или са разположени в два края, а в средата тече създаденото скаларно поле.




Отделно, учени казват, че намагнетизираните наночастици имат обратен спин на въртене от това на човешките клетки. Тоест, ако графенът обърне поляритета в човешките тела чрез обратен спин на въртене на частиците му, то така човек придобива характеристики на другия пол. Ето че и джендър политиката не е случайна. Тези две биещи се полета- това на графена(графенов оксид и други намагнетизирани нанометали) и това на човека може да доведат до зануляване, ако изравнят сили може да доведат до нулево поле, което значи стерилитет, не само биологичен, но и ментален. Не просто ще получим свойства на другия пол, а може да станем безполови. Ако помните в поста за магнетизма казах, че ИИ изгражда негов магнетизъм, синтетичен, с цел подчиняване на биосферата на “кулите по контрол”. Тоест ние ще спрем да се свързваме с нашата естествена биосфера, с Майката Земя и ще се прикачим към магнетизма на изкуствената биосфера на Изкуствения Интелект. А там вече нашия биологичен цикъл ще стане пряко зависим от постулатите и зададения софтуер на синтетичната биосфера. Нататък: Та значи, в телата си имаме вода, захари, соли и други кристали. Водата е смесител, база, основа и дава възможност на останалите кристали да “оживеят”. Солта е кристал, служещ за катализатор. Той балансира между водата и захарта. (колко от вас помнят, че при разваляне на уроки и магии искат врачките сол и захар- това е вид кристална “комуникация и ремонт”.) Солта също спомага за да се изгради ел.решетката в организма ни, а е особено полезна за закрепването на силициеви наноструктури.





https://www.insidescience.org/…/common-salt-could-help-make…

Чрез силиций се изграждат интегрални схеми, служи за дистанционна връзка чрез радиовълни, също блутут. А когато ни облъчват със скаларни вълни- облъчват нашите кристали- всички тези кристали в организма ни могат да бъдат програмирани чрез скаларни вълни, като се дава възможност за достъп на информация по обратен ред. Кой и откъде излъчва тези скаларни вълни? Супер компютрите, Квантовите Компютри с черно гу, обелиските, 5джи кулите, ХААРП, ЦЕРН? Глобалната мрежа е съставена от кристални ретранслатори. На нас това не ни се обявява, единственото, което се промъкна като инфо е за кристалните квантови компютри, говорят за ВРЕМЕВИ КРИСТАЛИ, кристални частици.

https://www.inverse.com/…/time-crystals-quantum-computing…

Просто казано- организират мега компютърна решетка, която ще контролира всички кристали, а ние сме изградени от кристали. Наночастиците са контрольори на този процес. Градовете все повече ще заприличват на компютърна платка, ще са изградени от материали спомагащи ел.магнетичната проводимост, а телата ни все повече ще бъдат конструирани, за да допринасят за преноса на информация, ние ще бъдем като микро чипове, битове информация в този огромен изкуствен организъм. Затова и Адженда21 иска всички хора в градовете, в “умните” градове- всички марш в микропроцесора!



         

SARS-CoV-2, или всъщност отравяне с графенов оксид? 

Огромно излагане на графенов оксид 

Изследователите показват, че коронавирусните ваксини и задължителните ковид мерки структурно излагат световното население на наночастици графенов оксид. 

Испанските изследователи подозират, че част от световното население е било изложено на графенов оксид във противогрипната ваксина под формата на „помощно вещество“ от грипния сезон през 2019 г. Също така, графенът се използва в немедицински маски за уста, според RIVM. Според изследователите, световната пандемия от SARS-CoV-2 е изкуствено създадена чрез доброволната ваксинация срещу грипа и по-късно задължителните мерки. 

Испанските изследователи и преподаватели, заедно с La Quinta Columna потвърдиха, че всички ваксини срещу COVID (AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson, …) съдържат забележителни количества наночастици графенов оксид. 

Интраназалните ваксини срещу COVID, които фармацевтичните компании подготвят, също съдържат огромни дози наночастици графенов оксид. Наночастиците от графенов оксид също е възможно да са били използвани и в PCR тампоните и антигенните анализи. Тъй като маските за лице се озовават на улицата, наночастиците графенов оксид също остават в околната среда и вероятно също и в повърхностните води. Не е ясно дали и до каква степен това ще причини (дългосрочни) екологични щети. 

Графен-оксидът е токсичен химикал, според изследователите тромбозите и кръвните съсиреци подкопават имунната система и могат да доведат до цитокинова буря. Ако за кратко време се секретират много цитокини, възпалителни протеини, това може да доведе до органна недостатъчност и съответно смърт. Графен-оксидът би се натрупал и в белите дробове, предизвиквайки двойна пневмония. Отравянето с графенов оксид може да причини метален вкус в устата и може да доведе до загуба на миризма и вкус. 

Графеновият оксид е изключително мощен и силен в аерозолите, точно като предполагаемата SARS-CoV-2, казват изследователите. Както всеки материал, графеновият оксид също ще има „електронна абсорбираща лента“. Това означава, че графеновият оксид може да разгради нашите естествени резерви от глутатион на определена честота. 

Глутатион 

Относно глутатиона се твърди, че е най-мощният антиоксидант в тялото ни. Това означава, че глутатионът предотвратява увреждането на нашите клетки, причинено от свободните радикали. Свободните радикали са странични продукти, които тялото ни произвежда, когато неутрализира токсичните вещества. Многото такива може да причинят увреждане на тъканите на тялото, което се предотвратява от този антиоксидант. 

Именно честотната лента би направила графеновия оксид много вреден за хората, според изследователите, а излъчваните вълни на новата безжична технология 5G са точно това, и бяха предоставени за използване в Холандия през 2020 г. (както и в България). Не е случайно, че китайският мегаполис Ухан е един от първите градове в света, който пусна в края на 2019 5G вълните, докато по това време избухна и така наречената глобална пандемия от SARS-CoV-2. Въз основа на тази нова информация, изглежда, че трябва да забравим всичко, което сме мислили, че знаем за ваксините за COVID-19. 

Въз основа на това не може да се очаква връзка между ефектите върху лабораторните животни, които са се появили по време на изследванията по това време, и възможните неблагоприятни ефекти върху здравето при хората поради ваксинация за коронавирус на базата на шиповите протеини. Което в този смисъл би било добра новина за хората, които са били ваксинирани. 

Защо децата не изглеждат податливи на отравяне с графенов оксид се обяснява с много високите нива на глутатион, които повечето от тях биха притежавали естествено. Дори елитните спортисти имат много високи нива на този антиоксидант в организма си, което кара само 0,22% да се разболеят. От друга страна се казва, че нивата на този антиоксидант намаляват значително още през 65 год. Всичко това обяснява и защо лечението с N-ацетилцистеин, който стимулира производството на този антиоксидант, води до бързо възстановяване на пациентите. 


 

Наночастици с графенов оксид образуват тромби в кръвоносната система. 

  


Медицинските маски, които са натрапвани и се предлагат на пазара, съдържат графенов оксид. Тампоните, използвани при PCR и антигенните „тестове“, също съдържат GO наночастици. Ковид „ваксините“ на AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson и др. (вкл. назалните „ваксинални“ спрейчета), използват наночастици с графенов оксид, както показвала микроскопията и спектрографията на испански университети. 

GO влияе върху коагулацията на кръвта и образува потенциално смъртоносните тромби в организма. Причинява и дисбаланс в имунната система във връзка с глутатионовите резерви. Ако дозата на графеновия оксид се увеличи заради внасянето му чрез външни средства (вдишване от маски, назален спрей и „ваксини“), това води до колапс на имунната система и тъй наречената цитокинова буря. Ако GO се натрупа в белите дробове, причинява двустранна пневмония заради разпръскването му из пулмоналните алвеоли. 

Графеновият оксид създава усещане за металически вкус в устата. Това се дължи на причиненото от него възпаление на мукозните мембрани, което води до загуба на вкуса и частична или пълна загуба на обонянието. GO придобива силни магнитни свойства в човешкото тяло. С този феномен се обяснява защо много „ваксинирани“ против ковид могат да лепят метални предмети в областта на инжектирането, сякаш лепят магнитчета на хладилник. 

Обобщено, графеновият оксид предполагаемо предизвиква както симптомите от „заразяване“ с митичния „вирус“ SARS-CoV-2, така и много от „страничните реакции“ и смъртни случаи сред инжектираните с нано „ваксини“. [В клипа на La Quinta Columna е пропуснато, че – освен GO – в РНК експерименталките има много други токсини (напр. полиетилен гликол) и наночастици (синтетични и компютърно генерирани „протеини“).] Това обяснява и защо до момента коронавирусът не е пречистен и изолиран, както и защо държавните здравни министерства по света не могат да осигурят доказателства за съществуването му. 

Графеновият оксид е особено активен и потентен в аерозоли, което „случайно“ са и същите свойства на митичния SARS-CoV-2. Като всеки материал, GO има тъй наречената „електронна абсорбционна лента“. Това означава, че той абсорбира определени честоти, които много бързо намагнетизират и оксидират този материал, нарушават баланса му с глутатионовите резерви и го правят особено токсичен. Неговата честотна лента е точно същата като тази на електромагнитните излъчвания от новата 5G безжична технология. La Quinta Columna смятат, че в тази връзка не е спряло инсталирането на 5G антени, макар повечето други бизнеси и услуги да пострадаха от локдауните. Симптомите на ковид могат да се контролират чрез взаимодействието на външните електромагнитни полета и графеновия оксид в тялото. Единственото средство за противодействие е повишаването на нивата глутатион. 

Глутатионът представлява естествен антиоксидант. Той е в изключително големи количества при децата, заради което те са най-слабо засегнати от „коронавируса“. Високи са и нивата му при интензивно спортуващите, заради което само 0.22% от атлетите заболяват. От друга страна, резервите на глутатиона значително се изчерпват след 65-годишна възраст.



Интервюто на Браян Роуз с Дейвид Айк (превод 2/3)



Причинителя на Коби НЕ е ВИRУС! Зашото е патентован още през 2016 година. А вир()си НЕ могат да се патентоват защото е против Женевската Конвенция. Причинителя на Коби е нано-частица, Smart Dust. Всеки ден пръскат за да има "нови заразени". Делта. Хората получават химическо натравяне с нано-частици, химически пневмонит, ВЪЗПАЛЕНИЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ, причинено от нано-частици, нано-токсикоза.

НЯМА НИКАКЪВ ВИРоС! 
Никой не го е виждал. Никъде в света НЯМА вирусен изолат! Martin Raychev

Ще повярвам, че в България има поне един истински "вирусолог" и ЛЕКАР, когато някой излезе и обясни ЗАЩО НЯМА разлика между химически пневмонит и Коби! 
Защо симптомите на химическо отравяне с нано-частици (нано-токсикоза) и симптомите на Коби са едни и същи!!?? 
Защо няма вирусен изолат и защо се ръси със самолети почти всеки ден?

   

Ще повярвам, че има поне един истински лекар в Бг, ако излезе и обясни на българите: 
1. ЗАЩО симптомите на Коби са същите като при химически пневмонит? 
2. Защо няма вирусен изолат в България? (писмо на Кантарджиев) 
3. ЗАЩО пръскат всеки ден българите с Smart dust, нано-частици, които причиняват симптоми на Коби и ги лъжат че "имало вирус"? 
4. Защо под микроскоп се наблюдават САМО екзозоми? (това са малки частици ЧОВЕШКО, а не вирусно РНК, които клетката отделя когато е подложена на стрес - отравяне с нано-частици, радиация, високочестотни 5G излъчвания или химическо отравяне)??? 
5. Защо няма нито една ИСТИНСКА снимка на "вир()са", а само картинки, рисувани на фотошоп? Всички снимки досега са на ЕКЗОЗОМИ, а не на вир)си!!! ФАКТ. 

Ако Мангъра или Чорбаров излязат и обяснят защо се пръска със Smart dust, ще ги призная за истински лекари, а не за марионетки и контролирана опозиция, каквито всъщност са. Martin Raychev




Такива пЛандемии не се ИНСЦЕНИРАТ с вирОси, защото вирОсите (лабораторни или естествени) лесно губят вирулентност при среща с имунитета на кохортата. Обиковено такива пЛандемии се инсценират с нано-частици или бактерии за да може да се управлява кога да идва "новия щам"



  
КОВИД НЕ Е ВИРУС, А ХИМИЧЕСКО ОТРАВЯНЕ С ГРАФЕН-ОКСИД!

Хирургическите маски, които се продават по магазини и аптеки, и се налагат да бъдат слагани върху лицето ни съдържат графен-оксид!
Тестовете за Ковид ( PCR и антиген) също съдържат голямо количество графен оксид! PCR и антиген тестовете съдържат наночастици графен – оксид, затова разни „вирусолози“ по Тв ни убеждават да си правим „антигенен тест.“ Ваксините за Ковид ( всичките варианти – Астразенека, Модерна, Спутник) също съдържат значително количество нано частици графен оксид! Това са резултат от електронна микроскопия и спектроскопия направена на всички видове „ваксини“, „тестове“ и маски! Научните проучвания са направени в различни институти, лаборатории и университети! Обикновените ваксини върху грип също съдържат нано частици графен – оксид( Изследване на Уанг, Гонзалес и др.) Всичките ваксини до една, дори и новите интраназални ваксини за деца съдържат огромни количества графен оксид.
Графен оксидът е ТОКСИН, който образува тромби в човешкия организъм. Графен оксида сгъстява кръвта и причинява коагулация!
Графен оксидът уврежда ИМУННАТА СИСТЕМА и човек става податлив на всякакви заболявания, защото проваля оксидативния баланс и резервите на глутатион(антиоксидант).
Ако се повиши дозата на графен-оксид в организма се получава КОЛАПС НА ИМУННАТА СИСТЕМА изразена в така наречената ЦИТОКИННА БУРЯ!
Натрупването на графен-оксид в белите дробове причинява двойна бонхоплевмония нанотоксикоза( видимо на рентген) и се преценява като четвърти стадий на рак! В устата има метален вкус!
Има три начина за вкарване на графен-оксид в телата на хората:
1 – едновременно пръскане с нанро нано-аерозоли
2 – маски, „тестове“ и „ваксини“
3 – хранителни продукти.

Редовното вдишване на графен-оксид от пръсканията с кем трейл причинява възпаление на носните лигавици, загуба на обоняние и подобно на синузит запушване на нос! Графенът попаднал в организма придобива магнитни свойства. На това се дължи, че много хора по света, ваксинирани или не лепят метални предмети по ръцете си, по гърба, на гърдите или на нястото на ваксината.
Няма вирус на КОВИД! СИМПТОМИТЕ НА ТОВА ЗАБОЛЯВАНЕ СЕ ПРИЧИНЯВАТ ОТ ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА ГРАФЕН-ОКСИД В КРЪВТА!
Измисленият „вирус“ SARS-CoV не съществува! ТОВА СА НАНО-ЧАСТИЧНИ ГРАФЕН-ОКСИД!
ЗАТОВА НИКЪДЕ В СВЕТА НЯМА ИЗОЛИРАН КОРОНА ВИРУС И НЯМА И ДА ИМА ПРЕЧИСТВЕН ВИРУСЕН ИЗОЛАТ НА КОВИД. Това се признава писмено от всички здравни институции по света !
Истината е ,че този „вирус“ е натрупване на нано-частици с кем трейл и „тестове“, маски, ваксини и т.н.
Графен-оксида е основна съставка на аерозолите, с които се пръскат ежедневно хората!
Графен-оксида увеличава електропроводимостта като на въздуха така и на телата на хората!
5G честотите активизират графенните нано-частици и във въздуха и в телата на хората. Така по-бързо се изхабяват естествените антиоксидантни резерви на организма от глутадион. Това става с пускането на новите 5G честоти. Затова по време на пандемията навсякъде по света се монтираха новите 5G антени! ТЕЗИ АНТЕНИ СЕ ПОДДЪРЖАТ ОТ СПЕЦИАЛНИ ВОЕННИ СЛУЖБИ НА ВСИЧКИ СТРАНИ! В ТАЗИ СПЕЦ ОПЕРАЦИЯ СРЕЩУ НАСЕЛЕНИЕТО УЧАСТВАТ ВСИЧКИ СЕКРЕТНИ ВОЕННИ СЛУЖБИ НА ВСИЧКИ СТРАНИ!
Например през „грипната кампания“ през 2019 г се въведоха графенните нано-частици в т.н. „ваксини“ срещу грип“, които не са никакви ваксини и се направиха експерименти как въздесйтва 5G честотата на нано-частиците в телата на хората! Резултатът беше, че облъченият с 5G човек има в тялото големи количества графн, получава симптоми на КОВИД и има усилен магнетизъм на тялото!
ПИЛОТНИЯТ ПРОЕКТ НА 5G плюс ГРАФЕН беше пуснат в УХАН през ноември 2019 г. Така се получиха първите симптоми на „пандемията.“
Версията за прилепа и зоонозата са умишлено пуснати за дезинформации!
Въвеждането на Графен в човешкото тяло е много по-зловещо, отколкото до сега си представяхме! ПОЛИТИЦИТЕ, КОИТО УЧАСТВАТ В ЗАГОВОРА ПИЯТ АНТИДОТ!
Те налагат на хората да си правят процедури „тестове“, маски, ваксини, които потенциално ги разболяват от ИЗМИСЛЕНИЯ вирус.
СЛЕД КАТО ВЕЧЕ ЗНАЕМ, ЧЕ КОВИД НЕ Е ВИРУС, А ХИМИЧЕСКО ОТРАВЯНЕ С ГРАФЕН МОЖЕМ ДА ПРОТИВОДЕЙСТВАМЕ С АНТИ-ДОТ, КОЙТО УВЕЛИЧАВА АНТИОКСИДАНТА ГЛУТАТИОН!
ГЛУТАТИОН GHS Е НАТУРАЛЕН АНТИОКСИДАНТ!
СЕГА МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ГОЛЯМАТА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО ИЗЛЪЧВАТ МЕДИИТЕ. НИВАТА НА ГЛУТАДИОН GHS СА ВИСОКИ ПРИ МАЛКИТЕ ДЕЦА, ЗАТОВА КОВИД СЕ СРЕЩА РЯДКО ПРИ ДЕЦАТА!
Глутатионът е „главният“ антиоксидант, пряко свързващ се с окислителните съединения, които увреждат клетъчните мембрани, ДНК и производството на енергия. Той директно неутрализира широка гама окислители, включително супероксид, азотен оксид, въглеродни радикали, хидропероксиди, пероксинитрити и липидни пероксиди.
ПРИ ХОРА НАД 65 ГОДИНИ НИВАТА НА ГЛУТАДИОН спадат! По никакъв начин не се ваксинирайте!!!

Публикация – Иван Тренев



САЩ, Русия, Китай и ЕС са заедно в тази спец-опереация. Не си правете илюзии, че има "добри" и "лоши". 

От десетина години е разработена технология за хакване на човешкото ДНК. ДНК е макромолекула, която непрекъснато осцилира и излъчва био-фотони (bio-photons - малки порции светлина) и био-фонони (bio-phonons - малки порции звук). Този DNA pattern e строго индивидуален за всеки човек, затова се нарича DNA fingerprint. Когато е известен DNA fingerprint на даден човек, той може да бъде контролиран дигитално. 
Още преди 5 години американски фирми събираха ДНК на украинските граждани. В САЩ (уж за да видят от къде произлизат) хората биват манипулирани да си дават ДНК пробите на компанията 23 and me. 
В Швеция от 100% от гражданите е събран ДНК профил още през 2015 и на всяко дете, което се ражда се взема ДНК. 
В Русия Путин подписа указ за ДНК паспортизация още през 2019, много преди КУР она-бесието да започне. 
Но КУР она има още няколко цели, не е само ДНК паспортизацията. С ежедневно пръскане с метални нано-частици се осигурява по-висока електропроводимост на въздуха. С "тестове" и "ваксини" се осигурява насищане с нано-частици на човешкия организъм. 
Вече са монтирани сензори за дистанционен контрол във всички по-големи градове (маскирани са като CCT камери за следене на хората), в автобусите, в съдилищата, в магазините. 
Накратко - сега ни следят с телефоните, след КУРона интерфейса ще ни е вкаран в тялото. 
Защото телефона може и да си го забравиш в къщи, но без тялото си няма как да излезеш.

   

Открита от Д-р Кари Мадей във ваксата от различни партиди. Ако бъде раздразнена, хидрата може да намаля допълнително размера си. Може да прочетете много интересни неща за нея тук: https://tinyurl.com/45tnrjn9 Какво прави това в така наречената "вакса за к0Viд"? Защо не е обявено от компаниите-производители? Защо се разпространяват ваксите предимно от политици, медии и кино-телевизионни шутове? В никакъв случай не е за да спасява някой от нещо! За друго е. Знаете. Владимир Киров

 



Приятели, добро утро от Плевен. Сривът на едни от най-мощните сървъри в света, говори за това, колко в същност са на косъм нещата... Не е проблем, че падна фейса, и другите платформи собственост на империята на Цуки. Проблемът е, че ако е било халерска атака, няма и да разберем. Само уацап има над 2 милиарда юзъра, уацап бизнес има над 400 милиона фирми, които го използват всеки ден, има милиони инвеститори които изгубиха милиарди за тези 6 часа. Най-сериозния, така да кажа "скрит проблем", който обаче е критичен, е сигурността на глобалната мрежа. Една хакерска атака, насочена примерно към електрическата мрежа в една средно развита държава, би сринала цялата държава...Пане ли тока, пада цялото производство, падат услугите, пада всичко. Настъпва анархия, до възстановяване на аналоговите системи. Глобална хакерска атака е най-вероятният вариант за апокалипсис. Отново, хубаво е, че България не е от най-дигиталните държави, и тук пазим аналоговите системи. Важно е ВЕЦ, ТЕЦ и други електро произвеждащи централи да запазят и старата технология. Кабела си е кабел... Още веднъж, радвам се, че се прибрах в България. Настъпи ли такъв хаос, нашата територия ще бъде една от малкото, където ще се живее що годе нормално. Искам да ви кажа за така наречените safety zones. Най-голямата такава у нас, е великата Планина, Стара Планина, и по-специално Централен Балкан. Стане ли мазало ще се видим там. Не Родопите, не Странджа, а Стара Планина. Стратегическото и разположение. Родопите и Странджа се намират много близо до съседните държави. От стратегическа гледна точка, това ги прави много по-малко сигурни. Влезте на сайта на Блогът на Nahuatl, www.nahuatl-adventurer.com и прочетете всичко в разделите "Оцеляване", и "Пандемията и светът след нея".

    

Вчера когато "се срина ФБ и Инстаграм" не беше случаен срив, нито хакерска атака. Пуснаха новия интерфейс, чрез който дигитално ще се контролират през Smartphon-ите и компютрите всички, на които вече им е набутан нано-интерфейса с ваксини или с тестове. Във всички страни, в които има изградена мрежа от СУПЕРКОМПЮТЪР и 5G, е пуснат новия интерфейс на ФБ. Martin Raychev






Графенът убива вътре в тялото

              

Валентин Катасонов: „Виждам признаци на предстоящ геноцид“
Какви са новите задачи на световния елит, чието изпълнение ще бъде покрито от завесата на борбата с коронавируса
За да гарантират „щастието и сигурността“ на обществото, властите трябва да действат, въз основа на предположението, че всеки гражданин носи в себе си убийствен вирус. Населението ще бъде поставено под пълен контрол.
Първо, здравен контрол. Въвеждане на задължителни редовни анализи и тестове. Консолидиране на цялата медицинска информация за дадено лице в централизирана база данни. С помощта на тази информация човек ще бъде присвоен към определена група (ще функционира система от социални рейтинги, подобна на тази, създадена в Китай).
Второ, контрол на движението. Възможно е да се въведат ограничения и забрани за движение не само през границата, но и в рамките на страната.
Трето, контрол върху контактите на човек с други хора.
Четвърто, контрол върху поведението на човек на работното място и в свободното му време, включително получаване на информация за това, което човек яде, какво му харесва, какви предмети докосва.
Камерите за наблюдение и микрофоните, разположени навсякъде, ще помогнат за контролирането на човек. В допълнение към традиционните технически принадлежности, ще се използват различни джаджи, „умни неща“ (автомобили, хладилници, други домакински уреди и др.), Термовизори, дронове, дори микрочипове, имплантирани в човешкото тяло. „Аргументът на коронавируса“ може да направи имплантирането на микрочипове задължително, властите ще се стремят към 100 % покритие на населението с тези технически средства за контрол.
„Ефективната изолация“ трябва да се превърне във важна част от политиката за борба с вируса.
Първо, доброволната самоизолация на човек, всеки съвестен член на обществото трябва да се скрие в собственото си убежище.
Второ, принудителна изолация или принудителна карантина.
Трето, задължителната изолация на нарушителите на карантина. Затворът ще бъде най -доброто училище за тези, които не искат да живеят според законите на извънредното положение. Международната изолация също ще стане норма. Влизането и излизането от страната ще бъде строго ограничено. Може би дори по -сурово, отколкото по онова време в Съветския съюз.
Ще се появи и превенция на вирусни пандемии. Той ще включва две основни точки.
Първо, младите хора ще бъдат активно преподавани на Основите на безопасния живот (БЗР). След настоящата пандемия-истерия, OBZH почти сигурно ще стане основната тема; за това ще бъде съкратено преподаването на роден език, литература и математика. Учениците ще бъдат разказвани за вируси, ще се преподава световната история на пандемиите и ще се внушават практически умения в изолация от външния свят.
Второ, ваксините и ваксинациите ще се използват за превенция. Свикнали сме с факта, че ваксинациите са доброволни. И в обществото на ерата на коронавируса те ще станат задължителни.
Не вярвам във версията, че коронавирусът е създаден като оръжие за директно унищожаване на човечеството. Но аз напълно вярвам, че ваксина срещу този вирус вече съществува и скоро ще изскочи като дявол от табакера, представена от спасителя на човечеството. Той трябва да унищожи седем „допълнителни“ милиарда души, след което планетата ще има „оптимален милиард“, изчислен от мъдреците от Римския клуб.
Валентин Катасонов


  



Полисорбат 80: Малко познатият враг на здравето.

Много производители на храни, козметика, хранителни добавки, ваксини, както и много фармацевтични компании си умират да добавят наистина вредни вещества, емулгатори – стабилизатори на емулсии или по-точно добавки, използвани за стабилизирането на обработените храни – в продуктите си, основно, за да удължават срока им на годност.
Един такъв емулгатор е Полисорбат 80 или polyoxyethylene sorbitan monooleate (познат също като Tween 80 и Е433) и дори и в малки количества той върши чудовищни, унищожаващи здравето неща. За жалост Полисорбат 80 изглежда е във всичко, като се започне от храните и се стигне до витамините, лекарствата, ваксините и козметиката, гарантирайки че редовно си получавате дозата, освен ако не се научите да се пазите от него и да го избягвате.
Междувременно Агенцията за храните и лекарствата (FDA) обожава Полисорбат 80. А лекарите не са обучени относно опасностите от консумацията на емулгатори. В това отношение ние сме оставени сами да се справяме с тях. Хубавото е, че можем да го правим. Всъщност, след като разберем от какво да се пазим, ние вече можем да правим много неща за да защитаваме и подобряваме здравето си.
Проблеми, причинявани от Полисорбат 80:
• Потиска имунната система.
• Сериозно уврежда плодовитостта и може дори да ви направи стерилни.
• Уврежда червата, причинявайки проблеми като колит, синдром на пропускливото черво и възпалително заболяване на червата.
• Увредените черва пречат на усвояването на необходимите ви хранителни вещества, което отваря пътя за още множество здравословни проблеми.
• А когато тънките черва не са наред, те пречат на всичко, което ендокринната система трябва да прави, защото повечето от функциите на щитовидната, надбъбречната и т.н. жлези се извършват в тънките черва. Кой да знае?
• Причинява възпаление, основната причина за заболяванията. Например, за сърдечните заболявания като атеросклероза.
• Води до затлъстяване.
• И причинява метаболитен синдром, началото на диабет тип 2.
Кои продукти съдържат Полисорбат 80
Ваксините
• Ваксините тип 5-в-1 Pediacel, Pediatrix и Pentacel
• Ваксината против човешки папиломен вирус Гардасил, която причинява всякакви тежки поражения, включително увреждане на яйчниците, вагината и утробата
• Комбинираните ваксини против дифтерит/тетанус/магарешка кашлица Infantix, Tripedia, Kinrix
• Ваксините против грип
• Ваксината против пневмония
• Ваксината срещу ротавирус
• Препаратът Depo-Provera, който технически не е ваксина, а контрацептивно средство съдържа Полисорбат 80
• А със сигурност и други ваксини
Бебешките имунна система и бариера кръв/мозък не са напълно развити, така че те не могат реално да се справят с ваксините преди навършването на три години. Понеже много хора на власт са платени и подкупени, обаче, е трудно да защитаваме бебетата си чрез избягване на ваксини.
Ето малко помощ
Ако не можете да избегнете ваксинация, поне давайте на бебето си витамин С на интервали през деня. НЕ използвайте течен витамин С „Енфамил” (Enfamil liquid C), който съдържа Полисорбат 80. За какво става дума?
Използвайте основната форма на витамин С, т.е. чиста аскорбинова киселина; купете я на кристали или отворете капсула и използвайте съдържанието. Понеже витамин С има горчив вкус, слагайте го в кисело мляко, сок или в нещо друго.
Експертът по витамин С Томас Е. Леви, MD, предоставя следната информация:
• Започнете да давате витамин С поне три дни преди ваксинирането и продължете да го давате поне още два до три дни след това.
• Бебета с тегло до 4.5 кг (10 фунта) могат да пият по 500 мг аскорбинова киселина на ден, разделена на дози.
• Бебета от 4.5 до 9 кг (10-20 фунта) могат да пият по 1000 мг на ден отново разделен на дози.
• По-големите деца могат да взимат по 1000 мг на ден за всяка година от живота си (Например, 5-годишно дете да пие по 5000 мг), отново разделен на дози.
Храни
• Всяко хомогенизирано мляко, подсилено с витамин А палмитат. От производителите не се изисква да споменават, че са добавили Полисорбат 80, така че те не го правят, но той е там.
• Сладолед/замразени десерти
• Бита сметана
• Шоколади
• Не-млечна сметана
• Заливки на десерти
• Дъвка
• Желатинови десерти
• Мазнини за печене/диетични храни
• Подправки (кетчуп, сосове, майонеза…)
• И т.н. (Четете етикетите)
Продукти за лична хигиена
Козметиката не е толкова опасна, колкото са храните и ваксините, но четете етикетите. Ефектите от Полисорбат 80 се натрупват, понякога до плашещо голям брой. Особено се старайте да проверявате етикетите на всички мазила като лосиони и кремове.
Полисорбат 80 не е ваш приятел. Нито пък Полисорбат 20, но последният има малко по-слабо действие. Не би следвало да е толкова трудно да сме здрави, но е.
Моля препратете тази статия на всичките си познати, които имат деца, на всички, които продължават да си бият противогрипни ваксини и на всеки друг, който трябва да знае за тази опасност.
Chavdar Krystev


Хепатит B е вирусна инфекция,която поразява черния дроб и се предава с кръвта или по-рядко по друг начин в организма.Традиционно се смята за болест на наркоманите,които използват общи игли,проститутките, хомосексуалистите,болните от хемофилия и пр.Преболедувалият получава стабилен, обикновено пожизнен имунитет;при 80% завършва с пълно оздравяване без последици;само 1/4% от възрастните,заболели от хепатит В,се превръщат в хронични носители на болестта.В България се ваксинират всички новородени в 24-часов период след раждането.Обикновено новородените в противоречие с всякакви закони се ваксинират,без да питат родителите,защото се смята,че те могат да възразят,тъй като не знаят нищо за ваксините.Днес съществуват редица ваксини срещу хепатит В;консервантът в тях е живак(тимерозал), формалин,за сорбент се използва алуминиевият хидрооксид.Ваксината "Енджерикс"с производител "Смит Клайн Бичем"може да предизвика според съобщенията анафилаксия(внезапна алергична реакция,която може да причини смърт),мултиформена еритема(кожно-лигавична болест), включително и синдрома на Стивънс-Джонсън(тежка алергична реакция),болки в ставите,сърбеж и копривна треска,алопеции,тромбоцитопения,кератит (възпитание на роговицата на окото) херпес,болки в ушите,парези и парализи,невропатии,оптични неврити, множествена склероза.На въпроса,когато се ваксинира едно новородено в първите 24часа след раждането му,дали се проверява непоносимостта към ваксината в неговия организъм.Нито една ваксина против хепатит В не се проверява за канцерогенност или мутагенност.Не се изучават нейните дълговременни последици.Напълно е възможно ваксината да предизвиква рак,тежки автоимунни и невродегенеративни болести,но никой никога не е проучвал този въпрос.В България е популярна ваксината "Енджерикс B".Рекомбонантни ,или биосинтетични ваксини-за производството на тези ваксини се използва генно инженерство; генетичен материал от микроорганизма се вгражда в специален материал.
Chavdar Krystev


Министерството на ЗдравеНеопазването, което контролираше популацията във фермата( съкращаване числеността на гоите чрез различни форми на геноцид), организираше прощални игри с предметни награди... за послушните гои/добитък.

  

"Ваx$инирай се, говедо и 'земи тоз (по-)умен (от теб) часовник"-поздрав от МинНездрав


           
В САМИТЕ ВАКСИНИ СЪДЪРЖА СЕ СЪЩИЙ ВИРУС-ГРАФЕНУС, С БОНУСНА МИСТЕРИОЗНА "НАНО-ГАРНИТУРА(ГРАФЕНТУРА)", ЗА ТОЗ КОЙТО НЕ Е УСПАЛ ДА СЕ ЗАРАЗИ ПРЕДИ ТОВА,... АКО НЕ Е "АЕРОЗОЛНО", ЩЕ Е "ВАКСИНО-ЗОРНО" ПАРФЮМИРАНЕТО !!



БОГ ОСТАВЯ ИЛЮМИНАТИ (ДИАБЛОТО) ДА БЕЗЧИНСТВАТ = ЗА ДА МОЖЕ ЧОВЕК САМ ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ (НЕ-КОЛЕКТИВНО !!) ....
- новите инжектирани ще получат часовници;
- тарикатите ще изчакат още, да се вдигне мизата, щото от часовник, през телефон към каручкъ (леката кола)...







Чипирането на говеда осигурява:
1. бърза, безболезнена процедура;
2. простота на изпълнение (предимство на метода за персонала);
3. осигуряване на индивидуална информация за цял живот;
4. няма възможност за загуба или промяна на идентификационните данни.
Има огромна икономическа полза за идентифицирането на говеждо месо чрез раздробяване:
1. не изисква повторна процедура в резултат на загуба или повреда;
2. по време на процедурата по залог застраховката, лечението, храненето, говедата не могат да бъдат объркани;
3. опростява търсенето на добитък в случай на кражба.
Чипирането е процес на имплантиране на малко електрическо устройство (микрочип) под кожата на животно във врата. Чипът се състои от индуктор и микросхема. Процесът се извършва със спринцовка за еднократна употреба, която съдържа капсула с микрочип. Bioglass предотвратява развитието на отхвърляне или всякаква друга реакция на тялото към чуждо тяло след чипирането. Процедурата по имплантиране на микрочип е безболезнена за говеда и бърза във времето, напомняща обичайната ваксинация. Спринцовка за еднократна употреба, устройство, уникален идентификационен 15-цифрен номер на 6 стикера, включени в комплекта за чипиране.
Честито, вие сте част от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Не знам доколко ви е известно, но името ВАКСИНА - VACCINE произлиза от названието на латински: vacca – крава.
https://ogledalceyakaji.blogspot.com/2021/08/blog-post.html





        
                            


Кунчев: Във фокуса на Европа сме заради малкото ваксинирани
Материал за размисъл:
01.10.2021
"Над 85% от новозаразените не са ваксинирани..."
СЕГА. COM
Какво ли може да означава това при по-малко от 19% напълно имунизирани и неизвестен процент от тях преболедували и имунизирани?
Фалшиви имунизации или...???
Доцент Атанас Мангъров
https://www.segabg.com/node/194294…







Накратко - сега ни следят с телефоните, след това с КУРона интерфейса който ще ни е вкаран в тялото. Защото телефона може и да си го забравиш в къщи, но без тялото си няма как да излезеш.

Martin Raychev-Ремикс


 



Затова сега набутват графен оксид във всички хора (уж че ги били в@ксинирали или "тествали" за някакъв си "вирус") - за да може да ги свържат в brain-computer interface След "срива" на Фейсбук е въведен такъв софтуер, с тези Смартфони ще се показва КОЙ е оваксан и кой не е. Ще се показва и вашата локация в реално време.

Martin Raychev


ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ чрез програма на АРИМАН, управлява света.

Глобалистът Клаус Шваб ясно подчерта, че трансхуманизмът е съществена част от „The Great Reset“ (Великото зануляване), когато заяви, че Четвъртата индустриална революция ще „доведе до сливане на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“. В книгата си той изяснява, че микрочиповете за имплантиране ще могат да четат вашите мисли.
Шваб обяснява с ентусиазъм как задаващите се технологии ще позволят на властите да „навлизат в досегашното лично пространство на нашите мисли, да четат мислите ни и да повлияват на поведението ни“.
Също така Шваб превъзнася утопичната мечта на трансхуманистите, която се споделя от всички привърженици на елита и в крайна сметка води до създаването на човешки киборги.
„Технологиите на Четвъртата индустриална революция няма да станат просто част от заобикалящия ни физически свят — те ще станат част от нас. И наистина, някои от нас вече чувстват, че смартфоните ни са станали продължение на самите нас. Днешните външни устройства — от преносимите компютри до шлемовете за виртуална реалност — почти със сигурност ще се имплантират в нашите тела и мозъци.“
Този глобалист възхвалява и наближаващото идване на…
„…имплантирани устройства, които вероятно ще могат да предават и мисли, но не вербално, както е обичайното сега, а чрез вграден смартфон, а вероятно [ще предават] и неизразени мисли или настроения, като разчитат мозъчните вълни и други сигнали.“
С други думи и обобщено: „сливането на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“ има пряко отношение към трансхуманистката сингулярност и едно бъдеще, където всяко движение на хората ще се проследява, а всяка тяхна мисъл ще се чете от имплантиран микрочип(или графен - оксид).


Защо глобал(гл)истите отчаяно искат 100% набодени по света?

Планът на Клаус Шваб за зануляването не може трайно да се наложи, освен ако човешката популация не е значително съкратена за кратък период (едно или две поколения). Глобалистите постоянно говорят за контрол на популацията и нейното съкращаване. Елити като Бил Гейтс са известни с това, та защо да се чудим, че биха съставили такъв план за осъществяване?
Ами ако, както подсказват много експерти, страничните ефекти от ваксината създадат това условие за ограничаване на популацията? Ами ако това е същинската им цел? Няма да го знаем със сигурност още поне няколко години, тъй като автоимунните заболявания и безплодието отнемат време да се проявят.
Срокът за сериозно диагностициране на едно автоимунно заболяване е средно 4,5 години. Диагнозата на безплодие може да отнеме от шест месеца до една година.
Ако огромна популация от милиони хора остане неваксинирана през следващите няколко години, те ще представляват многобройна и неоспорима контролна група. Контролната група представлява група субекти, които служат като чисти екземпляри, незасегнати при експеримент на лекарства или ваксини. Ако ваксинираната група се разболее или измре от специфично заболяване, а контролната група няма същото заболяване, тогава това ще бъде много ясен знак, че въпросната ваксина е отрова.
Тези 50% американци и още по-малките проценти при други народи са контролна група на експерименталните ваксини. Ако ваксините причинят поражения, тогава ние ще бъдем доказателството. Предполагам, че това е, което наистина плаши елитите.
Налага им се да ни заставят също да се ваксинираме. ВСИЧКИ ние, така че да няма контролна група и да няма доказателство за извършеното от тях. След това просто биха могли да обвинят ковид или някоя друга фалшива причина за масовите здравословни проблеми.
Ако ваксините са троянски кон, причиняващ масово безплодие и заболявания, а глобалистите бъдат изобличени, понеже съществува контролна група, това ще доведе до открит бунт, при който ще бъдат избесени на уличните лампи. Тяхното „Велико зануляване“ ще се сгромоляса.
Автор: Брандън Смит
Превод: Иван Стаменов



Д-р Шон Брукс от Оксфорд:
в@ксинираните с плацебо ще оцелеят
Можете да разберете дали сте в@ксиниран
с плацебо ако имате 01 в MAC-адреса






ВНИМАНИЕ!!!
ако в@ксинираните знаят дали са в@ксинирани с плацебо или са в@ксинирани с истински графен оксид, ЕКСПЕРИМЕНТА ще се провали!!!
ЗАЩО?
Защото КУРона е double blind experiment.
Има 30% в@ксинирани с ПЛАЦЕБО и 70% в@ксинирани с истински нано-частици SPIONs.
НИТО учените, нито в@ксинираните ЗНАЯТ кой от коя група е.
След 5-6 месеца се отчитат резултатите и при двете групи: колко са починали, какви странични ефекти има и т.н.
Това е double blind experiment.
ЗАТОВА!!!
е много важно никой да не разбира кой е в@ксиниран с плацебо и кой с истински SPIONs.
А някои изобщо не показват мак-адреси защото са оваксани с физиологичен разтвор.
В@ксинираните с плацебо имат 01 в мак-адресите си, а в@ксинираните с нано-частици графен-оксид 02 или 03.
Ако кажете това на оваксаните, ще провалите резултатите от експеримента защото обектите вече ще знаят дали са в плацебо групата.
Затова ПАЗЕТЕ ТАЙНА!
Ся да не земете да споделяте във ФБ!


Какво е MAC-адрес и защо се присвоява на фЪксинираните хора?
Това противорречи ли на Нюрнбергския кодекс от 1947, където се казва че на жив човек не трябва да се слага номер?


Такава пЛандемия може да се организира без вирОс, само с нано-частици и медийни атаки. Вижте част от лекцията на проф. Джеймс Джордано


След месец ще кажат че било имало много хора с фалшиви сертификати и ще въведат със закон дигитална следа във ваксината - КАКВАТО ВЕЧЕ ИМА във всички ваксини!
Нали ИМЕННО това е целта на КУРона - въвеждането на дигитална следа в човека за дистанционен контрол.
Това с фиктивните сертификати вече е отиграно още преди да стартира пЛандемията. Разбира се че гнидите долни са се сетили какво ще им хрумне на здравомислещите хора: да помолят личния си лекар да им издаде фалшив сертификат за ваксинация. Чуйте проф. Монтенари


В международен план вече е ясно че кУрона операцията се разпада.
Съвсем скоро ще стане публично известно че с в@ксините се вменяват нови MAC-адреси на в@ксинираните.
Този факт вече няма как да се скрие. Вече всички хора знаят

Бързат да подпишат ПЛАНдемично споразумение до декември 2021, за да може да прескочат законите - Конституциите, Конвенцията за правата на човека, Нюрнбергския кодекс.
Защото сега "ваксинират" хората НЕЗАКОННО.
Уж "правителствата искали помощ"
Но всъщност хората се усетиха, че с ваксините се вкарва МАК-адрес в телата на жигосания добитък и спец-операцията може да се провали!


Защо ваксинираните получават коагулация на кръвта и миокардити?
Защото нано-частиците от ваксините се прикрепят към всеки еритроцит.
Ако искате да измерите дали кръвта ви е коагулирана, трябва да си направите D-dimer тест.


В "усилителите" на ваксините се съдържа графен оксид.
Под въздействие на температурата на човешкото тяло 36-37 градуса, графен оксида кристализира и образува кристална нано-решетка, така наречения нано-интерфейс, чрез който могат да контролират дигитално гражданите чрез 5G Itnernet of Bodies, IoB
Тази субстанция е токсична за човешкия организъм. Причинява тромбоза, миокардит и ТРАЕН СТЕРИЛИТЕТ и при двата пола.
Графен оксида не е описан в описанието към ваксините, нито в "ИНФОРМИРАНОТО СЪГЛАСИЕ", което ваксинираните подписват, защото е "търговска тайна".
Фармацевтичните компании се страхуват че ако хората разберат, че във ваксините се съдържа графен оксид, никой няма да иска да се набоде с такава нано-решетка за да го контролират дигитално.
Затова тази информация е "СЕКРЕТНА".


Във видеото са цитирани всички научни статии, които ДОКАЗВАТ по безспорен начин, че онова, което наричаме Ковид НЕ Е вирусно заболяване, а нано-токсикоза, натравяне с графен.
Ковид е информационна война.
Когато 80% от българите ПРОУМЕЯТ, че няма вирус, а причинителя на болеста е натравяне с нано-частици, С ТОВА ЧУДОВИЩНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е СВЪРШЕНО.
Споделяйте това видео на повече хора.

https://www.facebook.com/100069591356277/videos/134041188860190

Глобалистът Клаус Шваб ясно подчерта, че трансхуманизмът е съществена част от „The Great Reset“ (Великото зануляване), когато заяви, че Четвъртата индустриална революция ще „доведе до сливане на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“. В книгата си той изяснява, че микрочиповете за имплантиране ще могат да четат вашите мисли.



Това е интервю на д-р Natan Schaffer който е участвал в разработването и тестването на технологията за вкарване на нано-боти в човешкото тяло.
Нано-ботите са десетки пъти по-малки от човешка клетка.
Вкарват се в тялото с "тест" или "в@ксина"
и образуват фина нано-решетка, чрез която могат
дигитално да се управляват ТЕЛЕСНИТЕ и МОЗЪЧНИТЕ функции на "тестваните" и "в@ксинираните"

Това е реална технология и реално се прилага в момента. Във всеки "тест" има по 30 милона нано-частици, а във всяка "в@ксина" от по 15 милиарда.
НЕ разрешавайте на никой да ви взима "тест" или да ви "в@ксинира"!!!! Така се вкарват нано-частици!
Това е оригиналното заглавие на Проекта: Überprüfung und Analyse wissenschaftlicher Artikel über experimentelle Verfahren



д-р Кехайов най-сетне изплю камъчето:
да, в маските, "тестовете" и "в@ксините" се съдържа графен-оксид. Той се използва като "усилител" и има за цел
изграждането на нано-интерфейс за дигитален контрол с 5 G
в човешкото тяло. Но графен-оксида е изключително токсичен,
образува тромби и миокардит.
В Испания, Италия и Франция са назначени три експертизи, които доказват наличието на графен-оксид в течностите, които подигравателно се наричат "в@ксини". Този факт вече няма как да се скрие от обществото.
Но д-р Кехайов не е прав, че графен-оксида не се елиминира от тялото. Нано-частиците могат да бъдат изведени от организма със съдоразширяващи средства, високи дози витамин C, витамин D и глутатион.
Истината е че Ботокса, Бай Шиле, Плешивия генерал, Стойчо, Тиквата, Льотчика-Зелен чорап и Славчо от 5 месеца знаят за графен-оксида. Нарочно не казват на българите, за да може колкото може повече хора да се набодат с нано-интерфейс. Познайте от кое посолство идва заповедта за това?
Д-р Георги Тодоров, д-р Пламен Пасков, доц. Мангъров и много други лекари също знаят за графен-оксида.
Дори и аз знам, а аз не съм лекар!

https://www.facebook.com/100069591356277/videos/432049721271274/

Българите изобщо НЕ сме тъпи цървули, за каквито ни смятат на запад. Първи проумяхме, че Ковид е долна измама.
А сега дори има научни статии по въпроса.
Оказва се че няма никакъв вирус, а симптомите се причинияват от нано-частици графен
Нано-частиците графен са големи колкото "вируса".
Затова няма вирусен изолат, защото не става въпрос за вирусно заболяване, а за нано-токсикоза
На края на видеото има линк към статията

https://www.facebook.com/100069591356277/videos/584488699366268

Тестовете за Коби НЕ са тестове за Коби. С тях СЪЩО се вкарват нано-частици, както с "в@ксините". Дали ще ви направят "тест" или "в@ксина" е все едно.
Във в@ксините и в "Тестовете" се съдържа DARPA хидрогел, с който се пренасят субстанции до определени органи.
Нано-частиците SPIONs са с магнитни функции. Затова в@ксинираните залепят железни предмети на мястото на убождането.
Това е метод за генно редактиране, наречен МАГНЕТОФАКЦИЯ. Абсолютно забранен за прилагане върху живи хора.

https://www.facebook.com/100069591356277/videos/966140070614435

В една "доза" от "в@ксината" се съдържат около 15 милиарда нано-частици графен оксид. Ако приемем, че средно в човешкото тяло има 70 милиарда клетки, за да се насити организма са нужни 2-3 или 4 "дози" от 15 милилитра.
Веднъж инжектирани в тялото нано-частиците графен оксид се закрепят за еритроцитите. Образува се финна нано-мрежа, наречена нано-интерфейс. Това позволява свързването на човека с така наречения Internet of Bodies и постоянното му дистанционно контролиране.
Графен-оксида причинява тромби и по-бърза коагулация на кръвта и затова "в@ксинираните" получават като странични ефекти така наречената "КобиD ръка", миокардит, възпаления на тестисите/яйчниците, траен стерилитет и т.н. а често води и до смърт.
Целия цирк с несъществуващия "вирус" и мнимата ПЪНдемия е за да се намери повод за инжектиране на графен оксид в телата на всички земни жители.
Във видеото M. Corbin показва документи, доказващи наличието на графен оксид във "в@ксините"


Ов@ксаните с плацебо(богоизбраните) имат 01 в мак-адресите си, а Жигосаните с нано-частици графен-оксид(гои-говеда) имат 02 или 03. Ако кажете това на оваксаните, ще провалите резултатите от експеримента защото обектите вече ще знаят дали са в плацебо групата. ПАЗЕТЕ ТАЙНА! 

Затова само някои от жигосаните имат повишен магнетизъм и лепят метални предмети. Това са хора, на които РЕАЛНО са инжектирани магнитни нано-частици. Като сте забелязали само някои от ов@ксинирани с втора доза имат Bluetooth адреси и са променени в "устройства". 

Има 30% в@ксинирани с ПЛАЦЕБО и 70% ов@ксинирани с истински нано-частици SPIONs. НИТО учените, нито в@ксинираните ЗНАЯТ кой от коя група е. След 5-6 месеца се отчитат резултатите и при двете групи: колко са починали, какви странични ефекти има и т.н. Това е double blind experiment. ЗАТОВА!!! е много важно никой да не се разбира кой е в@ксиниран с плацебо и кой с истински SPIONs. 

А някои изобщо не показват мак-адреси защото са оваксани с физиологичен разтвор. 

Днешен Израел е "шампион" по ваксинациите. Това се прави с цел "сигурност"(в матрицата). Привилегии и права се дават на ваксинираните. Неваксинираните се дискриминират и третират като "врагове на народа"(прокарващи зараза). 

VAXX BADGE в Израел и Индия 

Ваксинираните в Израел са с привилегии (като в СОЦ. военен магазин) "за купуване, продаване и социално общуване"(така както е обещано "сакрално" за "Белега на Звяра"), а неваксинираните в Индия се третират като "врагове на народа" и полицаите извършват над тях "народен съд"(и двете присъщи за "червения терор" на еврейския комунизъм). Едва ли не-меренето с каманак да започне СЕГА! 

Докато Ротшилдовото "бутиково отроче" - ционистки "Израел", под казармено-комунистически строй, бе ваксинирано ударно още преди да се разрази т.нар. "пЛандемия" с един вид експериментални "елитни-плацебо" ваксини, то "тъмна" древна Индия, но с наследници-тамилите, започна ваксинация в разгара на пЛандемията, като произходът на ваксините също е "търговска тайна-графен оксид" на същите монополни международни еврео-илюминатски корпорации, пред които контролът от "Боливуд" е нефелен. 

Можете да изберете, дали сте набодени с графен оксид или с плацебо по номера на в@ксината: ако има 01 означава сте в плацебо групата, ако е 02 или 03 означава сте набодени с графен-оксид.





По принцип повечето болести са създадени от негативната цивилизация завладяла Сатурн на енергийно ниво като независими вихрови енергийни единици, които след като преодолеят по-слабото ЕМ-но поле създават определен проблем на материално ниво, и са наречени болести.




Сега сме на изпитателния етап(до 2025г.-2030г) на ваксинациите. Преди да се появят "7-те ваксини"(4 в кръвта и 3 в мозъка), на хората ще изпробват редици пробни ваксини... за да проверят, каква ще е реакцията на обществеността и на човешкия организъм, понеже вече има множество странични ефекти. Те очакват, че при въздействието на ваксините върху кода на ДНК, ще последва естествена реакция на организма, срещу външното въздействие. И те сега искат да узнаят, как организмът ще се съпротивява. Предполага се, че по време на съпротивата на организма, у ваксинираните ще се появят неизлечимни болести. И ще се опитват да ги лекуват, но безрезултатно, поне на първо време. Милиони хора ще измрат в този период.




Нема я науката, заменена от псевдо наука. Режисира се от полицици, матИматцици и задулични играчи По ФАЛШИФИКАЦИИТЕ НА ЛУИ ПАСТЬОР „вирусите“ са били 1000 ПЪТИ по-малки от най-малката бактерия. Затова бяха ТРУДНО ОТКРИВАЕМИ след това (1860), но след това като пръстен ЕЛЕКТРОННИЯТ микроскоп, пак не спряха да ЛЪЖАТ, че има вируси. След това започва да НАБЕЖДАВАТ отпадане в екзозомите за вируси, мастни коаголати, умрели клетки и пр. ВИРУСИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, но тия ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЛЪЖАТ сега, че това са били БАКТЕРИИ. Да, ама в Природата НЕ СЪЩЕСТВУВАТ болестотворни бактерии. Има патогенно изменени бактерии, които са наши, нормални, но изменени от ОТРОВНАТА СРЕДА. Когато се нормализира, същите „патогени“ се превръщат ОТНОВО в нормални структури. Процес, наречен ПЛЕОМОРФИЗЪМ. Дори еритроцитите се превръщат в бактерии и обратно в еритроцитите. Така че пак лъжат, че било бактерия.

Тази ваксина ще добави трета спирала ДНК(DNA 3-rd Strand) към тялото на човека, като по същество това ще го направи хибрид. Почти веднага след инжектирането неговото ДНК ще претърпи трансформация. Тази генетична промяна ще накара хората да загубят способността си да мислят за себе си без дори да са наясно, че това се е случило. По този начин те ще могат да бъдат контролирани по-лесно ,за да станат роби на световния КАБАЛИСТИЧЕН(НЕ-"КАПИТАЛИСТИЧЕН"!)елит".
Дългосрочната цел е: манипулацията на Човешкият геном(въвеждане на т.нар. "Трета нишка в спиралата ДНК", която приближава Човешкият геном до Хибридният чрез 3мията/Драконът) от Матрицата(Под3емните планетарни системи), а чрез инжектирани на ваксини се цели освен модификацията на Човешкият геном до 3мийският, но и вкарване на нано-частици софтуер за "квантово татуиране"-цифров контрол на базата на Високите Технологии...




Дали работещите Fuckсанирани там не заразяват неоваксаните клиенти със спайк протеина?
ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИТЕ ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ КАТО ОТ ЧУМА Това се само-разпространяващи се "в@ксини".
Целта е да се постигне 70% набодени. След като 70-80% от хората са набодени със спайкови протеини, ТЕ започват да излъчват спайкови протеини към НЕ-в@ксинирани. И те се "опрашват" от ов@ксинираните. Тестовете за Коби НЕ са тестове за Коби. С тях СЪЩО се вкарват нано-частици, както с "в@ксините". Дали ще ви направят "тест" или "в@ксина" е едно и също. Във в@ксините и в "Тестовете" се съдържа DARPA хидрогел, с който се пренасят субстанции до различни органи.


Адвокати на осъдени на смърт настояват, че успокоителното мидазолам, което се използва за смъртоносните инжекции и в двата щата, не е достатъчно силно за оперативна упойка и съответно – не е подходящо за извършване на екзекуции.
В резултат на употребата на нов препарат за екзекуции във Флорида, осъден на смърт агонизира в продължение на 15 минути.
Дълги години в затворите в САЩ се използваше пенобарбитал. Производителят обаче престана да го произвежда и това наложи подмяната му с друг препарат за смъртоносни инжекции при изпълнение на смъртни присъда.
Във Флорида на 51-годишния Уилям Хеп, осъден на смърт за убийство, бе поставена инжекция с хидрохлорид мидазолам. Препаратът обаче бе приет зле от затворника, агонизирал в продължение на цели 15 минути.
По разкази на очевидци, през всичкото това време Хеп останал в съзнание, като тялото му се тресяло в конвулсии - симптоми, наблюдаващи се твърде рядко и в много по-слаба степен при инжектирането на досегашния препарат, пише БГНЕС.
Според затворническата администрация екзекуцията била преминала нормално. Пуснатото по-късно официално съобщение гласи, че „организмът на затворника прие препарата според очакванията, без видими странични ефекти”


NEVER OFFLINE: Всичко ще е в нашата ръка 😉 ПОказват си ни го и си го казваВАТ, както всеки път, а ние се радваме на всяка нова придобка и джаджа дето излиза и ни се продава ... Харесва НЕ харесваме, това е положението 

Vlado Nacev 

Трансхуманската идеология е толкова ужасяваща, че повечето хора просто не могат да схванат нейната огромност. Трансхуманите напълно възнамеряват да отвлекат еволюционния процес на генетично структуриране, за да създадат Човечество 2.0. Това означава да третираме човешкото ДНК като компютърен код. Достатъчно е да се каже, че това е извънземна програма за опорочаване на истинския образ и подобие на Бог в човечеството. Това е целта на програмата за хибридизация, която стои зад отвличанията. Търгува се с хора за укрепване на слабостите, компенсиране на здравните дефекти, които всички считат за терапевтика, но много малко се питат къде отиват след това. Това е много повече от терапевтични импланти и удобства. Пророчествата казват, че ще бъде белег (т.е. имплант за татуировка) на дясната ръка или челото. (Откровение 13:16-17), че никой човек няма да може да купува или продава (да прави бизнес) без този белег на звяра. Буквално виждаме как тези Пророчества се развиват и се проявяват в това, което се е превърнало в A.I. (Изкуствен интелект) дигитално контролирано общество. Точно като в Матрицата. Следователно и ние можем да бъдем сигурни, че останалите пророчества за Крайни времена ще се проявят в свое време, а това е пристигането на Царството Небесно в грандиозния Свещен град наречен Нов Йерусалим. Вижте, Откровение 22. ИСТИНАТА е по-странна от измислицата! ☆ НЕБЕСАТА ☆ Книга пета ☆ Ръководство за ETs, извънземни, екзопланети и космически противоречия ☆ обяснява как, какво и защо се случва това ~ https://www.amazon.com/HEAVENS-Aliens…/dp/B08R2T2PDD/ Благодарности на Leah Fox за този десен мем. 

Ella LeBain

 От филма "Дилъри на време" насам...... Във всичките филми вижте колко хитро се представя измамната им реалност, която ще сътворят, чрез нас нали, след което накрая дават една тъничка надежда на хората, че едва ли не споко, това не е края и доброто ще победи. А то надеждата е за глупаците, които вече са повярвали във кадрите преди това. И така Мартицата е създадена(в съзнанието), остава само да се изпълни във времето.


ПРЕПАРАТИТЕ- ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА В ТРАНСХУМАНИСТИЧНАТА МЕДИЦИНА ПО ЪПГРЕЙДВАНЕТО НИ СПОРЕД ЦЕЛИТЕ НА ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ 

Една от задачите на кромид акцията е да се премине на задължителен ф@ксинационен режим, чрез който контрольорите ще извършват нужните интервенции- генетични, химични и нано над потенциалните био-роботи. Това ще важи само за да се постави началото на Трансхуманизма, само докато още телата са предимно биологични. Един път, навлезнали в тях самообразуващите се нанотехнологии и изместили, узурпирали биологичните натурални клетки, подобни инжекционни интервенции вече няма да са нужни, защото контролът на цялата система ще се извършва чрез квантовите компютри, ще се разпространява чрез 5,6,7,8...Джи мрежите и ще се въвежда в органиката- естествена, но с все повече изкуствени компоненти, чрез същия този наноинтерфейс, вече внедрен в телата и захванал последния човешки синапс. Тоест, контролът ще стане ВЪЛНОВИ, не химичен. Дотогава обаче ще се извърви период на перманентни задължителни инжекции под претекст пандемии и болести от всякакво естество- Идеята е, че настройките са нужни много по-често и при всички възрасти. Ъпгрейда ще се случва според актуализацията на системата в условията на трансхуманизъм, в условия на нова банкова система, на нови милитаристични кръгове.....където наноботове, наните, нанороботи, наночипове, Архонт Химери и различни психотропни вещества ще трябва да се инжектират толкова често, колкото това благоприятства ИИ и параметрите му. Под Архонт-Химери имам предвид, че се вкарва вторичен генетичен клъстер, отварящ възможност за ЗАХВАТ чрез технологии от друго ниво. В някои случаи дори може да стане и ежедневие, особено що се касае за химични съставки поддържащи менталност и мисловни функции в определен режим. Докато хибридизиращите инжекции, онези с криспр кас9, трябва да бъдат извършвани през около 3-4 месечен период. Създават изкуствена времева линия- времеви балон, с изкуствен интелект, с изкуствени тела. Откъсват човека от биосферата му, от връзката му с бога и го “вързват” към квантови компютри, контролирани от?! От кого?! От двете фракции, описани в предишния пост?! Ние не трябва да питаме за съдържание на инжекциите, да изискваме проби под електронен микроскоп, да отказваме инжектиране. Трябва масово да бъде прието, че факсините са ДОБРО. Като ЦЪРКОВЕН КАНОН. Слушаш и изпълняваш- който не е съгласен го чака Светата Инквизиция. Не трябва да правиме свои проучвания, а да вярваме на спИциалистите, членове на Черното Слънце. Те почти успяха, така си мислят, защото вижте колко задължителни ваксини вече трябва да се бият на децата. На финалната линия сме, Елитът е отчаян, че губи контрол над нас и всячески иска да върне позиции. Тук ще се реши дали ще бъдем инфектирани, заразени и подчинени на тези тъмни сили или ще ставаме Хомо Галактикус. Ето затова се строят заводи за факсини навсякъде и всякакви корпорации искат да се наредят на хорото на факсинаторите. Проектът за факсините е да станат като храната и водата- даденост нужна, за да живеем. Някой се опитва да ни убеди, че без факсини ще умрем вече две столетия. В момента сме на финала на тази индоктринация. И НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ! Много ще умрат, други ще останат осакатени, трети с прекършен дух, но будните стават все повече и никой не може вече да спре тази вълна. Нито Грейт Ресет, нито на ООН плановете за 2025 година. Вижте в снимки колко отчаяно роботчетата размахват инжекцийки и какъв програминг ни брулят, за да приемем жертвено своята капитулация. 

Svetla Mateva




Задължителната ваксинация - последен етап преди въвеждане на принудителна...




По-добре да живееш като човек - и да умреш като човек, отколкото да живееш като роб, и да умреш като ки.борг. Всъщност, киборгите май не умират... Освен, ако не ги "изключат" посредством някакво мобилно приложение. Или - да ги оставят да "живеят" вечно - за назидание. И за да служат покорно на Системата.
Да бъдеш човек - или да бъдеш безименна бурмичка от Месомелачката за души - този избор винаги ще бъде възможен.
Този избор ще трябва да направи всеки.
И да - ще бъде именно избор!
ИЗБОР "ЧОВЕК"- винаги ще бъде обратим. Бурмичка от машината винаги ще можеш да станеш, стига да поискаш. Ако в момент на умопомрачение и душе-просветление си избрал да бъдеш човек - винаги ще можеш да промениш решението си, и да се кротнеш в спокойното и сигурно лоно на матрицата. Тя майчински ще те приласкае - за да й служиш. И ще те сдъвче и изплюе, когато престанеш да служиш, или ако вече не си необходим.
ИЗБОРЪТ "РОБ" (или РОБот - все тая) - се прави само веднъж. Т.е. той е необратим. Направиш ли го веднъж - после опцията "човек" става тотално невъзможна.
Някои избори се правят само веднъж. После опцията "човек" - липсва на пулта с бутоните.
Точно, както в прословутия О.руелов роман "1984"
" липсва копчето OFF на телевизора. Има само копче VOLUME. Така са ги произвеждали, тогава... "
Гълъбина Митева




ВРЕМЕ Е ЗА РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ!
Съпротивата е следната: не спазвахте никакви мерки, без маски без ваксини и не си правете тестове. Не посещавайте и магазини който изискват тези неща . Рано или късно ще се откажат. Живея в Джорджия и това проработи тук. Никой не изисква нищо от хората.
Svetoslav Stamov




Те заведенията ще фалират и без зелените паспорти. В щатите собственици на заведения се оплакват че не могат да се снабдят с необходимите суровини, и ако успеят да намерят нещо то им коства неимоверни усилия и допълнителни разходи. Отделно заплатите са скочили двойно в този сектор и пак не могат да намерят работници. Байдън налива милиони в някои от избраните заведения и фирми, а другите остават да се борят сами в условия на нелоялна конкуренция (едните получили милиони помощи за да плащат заплати и да правят ремонти, а другите са оставени на сухо).И както казват американците coming to a town near you, защото тука ще направят същото. Под предлог за подкрепа на заведенията ще започнат да се наливат парите на данъкоплатците в джобовете на избрани заведения и фирми, останалите ще ги оставят да фалират.
Китайците след като затвориха металургическите заводи явно изпитват липса на качествени стомани и започват да произвеждат резервните части за автомобили от боклучава стомана и частите се чупят много бързо. Ефекта от това нещо ще е катастрофален. Всички автомобили и камиони, които имат нужда от ремонт ще станат неизползваеми. Дори не можем да си представим последствията от домино-ефекта само на това едно единствено нещо.
Всички зависимости, които човек има спрямо системата ще бъдат експлоатирани против него по най-драстичния и агресивен начин. Колкото е по-зависим човек от търговската мрежа и от администрацията толкова повече ще му бъдат извивани ръцете. Скъп ток, скъпи горива, скъпи храни, унищожен бизнес и фалирали фирми – няма работа, няма заплата, недостиг на всичко от първа необходимост. Това е планиран тласък към ББД (безусловен базов доход). Можете сами да се досетите колко безусловна ще е „безусловната“ част. В началото може и да е докато се хванеш и станеш зависим. После почва мачкането и извиването на ръце.
Протести, бунтове и физическа саморазправа само ще налеят вода в мелницата на глобалистите, които имат вековен опит в отразяване на физически сблъсъци и обръщането им в своя полза. Най-силното оръжие е НЕУЧАСТИЕ на всички нива. Духовно, интелектуално, икономическо, физическо. Пълно отделяне от системата и механизмите й за контрол, за да може да ги оставим да се пържат в собствен сос, докато се самоизядат и нещата се преобърнат. Най-големия коз на врага е ВЯРАТА, която хората имат в системата, тази вяра ще изяде главата на онези, които я поддържат в себе си.
Пълно отделяне е единствения изход докато отмине критичния период (който вероятно ще трае поне 4 години), а за такова отделяне се изисква подготовка, благоприятното време за която изтича много бързо.
Дълбоко вярвам, че България има специално място в тия събития от гледна точка на това, че ще бъдем място по-слабо засегнато от тези процеси, докато Запада ще бъде тотално анихилиран, поне в икономическо и социално отношение. Българина ще оцелее на принципите „баба знае 2 и 200“ и „всички са маскари“, защото българина има историческо недоверие към властите и презрение към законите им вкоренено дълбоко в историческото си ДНК.
Както и да го погледнем това е време на пречистване и пресяване. Глупавите, повърхностните, долнопробните, развратните – няма да устоят, сами ще си сложат главата в устата на вълка (и вече го правят). Всеки който се юрне към приемане на ББД и парите на готово ще пострада в последствие жестоко. Този проблем не е за подценяване, защото това е слабо място на българина – той мрази държавата, но винаги е готов да се възползва от нея. И винаги е мрънкал, че държавата не прави достатъчно за него. Затова мнозина ще се изкушат от ББД-то за своя погибел.
Тези които не са подготвени ще клекнат пред ББД, по простата причина че са изпаднали в безизходица, ако и да са противно настроени към системата. Затова подготовката е изключително важна и всеки, който я подценява ще пострада.
Elena Ivanova


Още преди да се даде старт на операция КУР она, се знаеше че основната цел е ДНК паспортизация, а не FuckСионНация.

В Русия Путин подписа Указ за ДНК паспортизация на руснаците още през 2019 година.

Руската Конституция беше изменена (глава 7) така че Руската Федерация да стане ЕДНОЛИЧЕН СОБСТВЕНИК НА ДНК на руските граждани.

Когато се хакне вашето ДНК с нано-частици, който ви го е хак_анал може да ви контролира дигитално.

Martin Raychev - Ремикс

Няма коментари:

Публикуване на коментар