Последователи

неделя, 3 октомври 2021 г.

Мисли Форми 191



Масовото общество от масови хора смачква всеки който е различен. Продължителни низши стандарти с посредственост като велик балансьор, тласкайки възхода на нови ТВ шоу нации и всеобщ упадък.
Посредствената култура създава слаби и посредствени индивидуалисти. Масовото общество мрази всеки който е отличен и компетентен. Това води до стадно приспособяване и хомогенизация.
То е изразител на упадъчен живот на болести и негодувание. То поддържа гражданите си с комбинация от храна и забавления. Масовата идиотска култура е несъществена, повърхностна и егоистична. Тези, които са потънали в нея най-вероятно ще се провалят, когато техните източници на егоцентрични доставки прекъснат, когато остареят, когато техните пари и наркотици биват изчерпани, когато те се събудят сами...!
Масовият човек е не просто човек на нашето време, а негов продукт с неизвестен срок на годност. Масовата култура е средата на този масов човек и докато той се чувства удобно в нея тя ще продължава да се развива.


Тъмното правителство ( на Енлил) програмираше шепа мюслими и ги пускаше из света да вършеят и насаждат страхове у тълпите.Това се явяваше и подходящия момент, в който светлите гурута на Енки и техният антураж от палячовци да могат, да понатрупат малко активи със своите БЕЗСМИСЛЕНИ призиви за симулиран мир.


Обвивката на илюзорната матрица се руши, демиургичните системи за източване на енергия са нестабилни, демиургът бърза да пресели своя разум в дигиталните технологии на този плътен свят, след което планира да пристъпи към следващия етап от своето превъплъщение – създаването на биороботи, които са неразличими от човека, както и обединението им в огромна, единна мрежа. Този огромен планетарен компютър ще има за цел да обезпечи на демиурга непрекъснат поток от човешка енергия и практически безсмъртие, тъй като неговият образ ще бъде “вписан” в милиарди живи организми. Желанието на демиурга да стане Бог е много голямо. Даже въпреки това, че той няма тази съзидателна сила, която е у истинския Творец.
Anton Georgiev




Хората с материалистично съзнание са загрижени изключително за своите материални нужди: семейство, заплата, прехрана и всичко, свързано с това. При това на тях им е доста трудно или невъзможно да си представят, че живота има някакво предназначение, излизащо извън рамките на всичко гореспоменато. Те се отъждествяват със своето физическо тяло, осмисляйки своя вътрешен свят като краен продукт на физиологични процеси!
Anton Georgiev


Изкуствен Интелект, Черно Масло(Black Goo), Химически Самолетни Линии(Chemtrails)
Това, което образува нефта, е водата, главно морската вода, комбинирана с въглерода в земната кора или планетарната кора. Той е неизчерпаем. Петролен кладенец или кухина, съдържаща нефт, може временно да се изпразни, за да се напълни отново и по натурален начин, скоро след това.


От ваксината лявата ни част на тялото е по-слаба и по-глупава от дясната половина. Дори при левичарите само лявата ръка става умна и ерудирана, останалата част от лявата половина на тялото е слаба и глупава. Можете да работите усилено, за да помпате и развивате лявата страна на тялото през целия си живот, но все пак дясната половина на тялото винаги ще бъде по-бърза, по-силна и по-умна.
Ваксинацията срещу "едра шарка", която отдавна е победена от медицината, наранява дясното полукълбо на мозъка, лишавайки ни от ярко и бурно въображение, а също така заглушава нашето творческо свободолюбиво начало.
Остава ни само логическото мислене в лявото полукълбо, програмиран робот, който върви през живота с програма за „правилен“, безалтернативен живот, вградена в него, уж със свободна воля, която може да се контролира само от дясното работещо полукълбо.
Без ваксинация едно дете е по-активно и ерудирано, такова дете се проявява ярко, с течение на времето такива деца започват да проявяват мистични способности.
Такива деца са изчислени и биват осакатени чрез ваксинация, потискане на активното и творческо дясно полукълбо, създаване от децата на контролируеми роботи, които могат да бъдат манипулирани и насочвани.

В САМИТЕ ВАКСИНИ СЕ СЪДЪРЖА СЪЩИЯ ВИРУС, С БОНУСНА МИСТЕРИОЗНА "НАНО-ГАРНИТУРА(ГРАФЕНТУРА)", КОЙТО НЕ Е УСПАЛ ДА ЗАРАЗИ ПРЕДИ ТОВА,... АКО НЕ Е "АЕРОЗОЛНО", ЩЕ Е "ВАКСИНО-ЗОРНО" ПАРФЮМИРАНЕТО !!


БОГ ОСТАВЯ ИЛЮМИНАТИ (ДИАБЛОТО) ДА БЕЗЧИНСТВАТ = ЗА ДА МОЖЕ ЧОВЕК САМ ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ (НЕ-КОЛЕКТИВНО !!) ....
- новите инжектирани ще получат часовници;
- тарикатите ще изчакат още, да се вдигне мизата, щото от часовник, през телефон към тесла (леката кола)...




Фактът, че отраженията на Слънцето и Луната във вода, когато са ниско над хоризонта, винаги образуват права пътека от хоризонта до наблюдателя, доказва, че Земята не е кълбо. Ако повърхността на Земята бе извита, то би било невъзможно за отразената светлина да се изкриви върху кълбото от хоризонта до наблюдателя.

             


Исус Христос ходи по вода... Боливия 😇

Най - голямото Плоско солено езеро на Земята Салар де Уюни в Боливия на площ от повече от 10 0000 кв. км., през дъждовният период върху което се образува на повърхността му само един, два сантиметра вода
Водата винаги търси и винаги намира най - ниската си точка и своето ниво и винаги застава в хоризонтално равна и абсолютно плоска повърхност. Не съществува изкривена вода. Водата винаги е с плоска равнинна повърхност и затова се казва Морска равнина, а не морска кривина.

 

       

Най - голямото Плоско солено езеро на Земята Салар де Уюни в Боливия на площ от повече от 10 0000 кв. км., през дъждовният период върху което се образува на повърхността му само един, два сантиметра вода без никаква кривина и имаме абсолютно огледален образ на облаците върху водата без никакво изкривяване на образа, стотици километри абсолютно равен хоризонт, което не възможно на Земна топка с обиколка от 40 000 километра и радиус от 6 371 километра.

       


Хипотеза за изчезването на динозаврите...

    


За да виждате през вашия телефон тези адреси ви е нужна програма Те не са направени да улавят или да се кънектват с всеки и всичко. Но има програми, които ги засичат. Свалете си на телефона приложението bluetoot pair, улавя им мак адресите ако сте на "Андроид". Можете да ползвате и кое да е приложение от Google play като потърсите BLE Scanner. Телефонът ви може да не ги види ако е по-нов модел от 2018г. Това не е като блутут, мак адрес адрес е (баркод). МАC / Медия - Аксес (Достъп) - Контрол


В посочения пример на изображението виждате блутут адреси, които имат марка. Например JBL Charge B8:D5:0B:CC:6C:1E е блутут адрес на преносима тонколона. / Тези които са без марка а е изписано само Device (Устройство) са предполагаемите номера на ваксинирани хора. Това е което показва руския журналист във видеото. Във видеото на руснака, той ги вижда на телефона си дори без допълнително приложение. При търсене на блутут адреси, той отваря на рядко използвани. Когато сами проверите това ще го видите и вие. Има един проблем, това не е достатъчен довод за хората, които не могат да възприемат, че именно това се случва. Те смятат, че това е телефона на дадения човек. Руснакът обаче е направил нещо още по-добро. Той е на мястото на ваксинирането и улавя новите MAC адреси веднага след като някой е ваксиниран. Нещо повече. Служителите, които пита дали казват това на ваксинираните хора че им прибавят и MAC адрес, му отговаря, че всичко това е в базата данни и хората БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЯТ, че им слагат знак, маркер, MAC адрес. Честито!
Media Access Control адрес или накратко MAC адрес е уникален идентификатор на всеки мрежови адаптер. Използва се в едноименния протокол Media Access Control protocol, който е част от каналния слой на OSI модела. MAC адресите се използват при повечето мрежови технологии, базиращи се на IEEE 802 стандарта, напр. Ethernet, Wi-Fi и Bluetooth.
При изписване представлява дванадесет символа в шестнадесетична бройна система.
Пример: 00-17-31-9B-00-7E
Първите шест символа дават информация за производителя на хардуера, а останалите шест са уникални и се предполага, че няма два адаптера с еднакъв MAC адрес. Много често изглежда така – 6 символа име на производител, следвано от останалите 6 символа.
Пример: за Cisco EC:4C:42
В нумерологията числото 6 е числото на човека. С две думи то изразява хуманизма.
Откровение 13:18 "Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест."
И така имате човек. Това е първата шестица. Човек с имплантиран MAC адрес е 666
https://ogledalceyakaji.blogspot.com/2021/08/blog-post.html


    


Чипирането на говеда осигурява:
1. бърза, безболезнена процедура;
2. простота на изпълнение (предимство на метода за персонала);
3. осигуряване на индивидуална информация за цял живот;
4. няма възможност за загуба или промяна на идентификационните данни.
Има огромна икономическа полза за идентифицирането на говеждо месо чрез раздробяване:
1. не изисква повторна процедура в резултат на загуба или повреда;
2. по време на процедурата по залог застраховката, лечението, храненето, говедата не могат да бъдат объркани;
3. опростява търсенето на добитък в случай на кражба.
Чипирането е процес на имплантиране на малко електрическо устройство (микрочип) под кожата на животно във врата. Чипът се състои от индуктор и микросхема. Процесът се извършва със спринцовка за еднократна употреба, която съдържа капсула с микрочип. Bioglass предотвратява развитието на отхвърляне или всякаква друга реакция на тялото към чуждо тяло след чипирането. Процедурата по имплантиране на микрочип е безболезнена за говеда и бърза във времето, напомняща обичайната ваксинация. Спринцовка за еднократна употреба, устройство, уникален идентификационен 15-цифрен номер на 6 стикера, включени в комплекта за чипиране.
Честито, вие сте част от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Не знам доколко ви е известно, но името ВАКСИНА - VACCINE произлиза от названието на латински: vacca – крава.
https://ogledalceyakaji.blogspot.com/2021/08/blog-post.html


       


Neil Armstrong Getting a Ticket in 1969
На 21 юли 1969 година американският астронавт Нийл Армстронг стъпва на Луната.
             



Дали истинското слънце е унищожено, или само е скрито чрез технология?

   

Самолеты пролетают сквозь голограмму Солнце, спрятанное в облаках


Някои споделят как при залез слънцето залязва изведнъж, изчезвайки от небосвода неестествено. Формата и лъчението му също са различни според тях в сравнение със Слънцето от преди 30 години.

            


Анунагите плячкосват и унищожават всичко красиво и различно от тях; всичко, което им показва какво те не са и защо те не са (заради онзи повратен момент в историята на Мирозданието, когато едно Същество се е отрекло от Създателя си, след което успешно примамва други същества да се отделят от Автентичния си Творец), едно от първите неща, което направили, е било да унищожат истинското слънце или да го скрият чрез технологиите си.
Говорим за проводника на Източника (материализираното Слънце в настоящата триизмерна платформа; ясно е че те няма как да унищожат Източника директно, могат индиректно да се опитат да извратят Мирозданието, но само до определени нива от него и само ако Вие изберете този техен път).
Дали истинското слънце е унищожено, или само е скрито чрез технология или друга планета на пътя му (Сатурн например се лансира от определени източници). Дори е възможно и двете тези да са се случили, но в различни алтернативни реалности, а преплитането им или да го нарека умението на някои Съзнания да изживяват едновременно паралелни сюжети, черпейки информация от другите реалности (без даже да го осъзнават) – да подкрепят едната теза, макар за друга част от населението да е валидна и да преживяват различната перспектива/реалност.

          


Видеото е много добро! Показва как кемтрейлс облаците могат да скрият летящи обекти (летателни апарати или планети), уголемяващи изкуственото Слънце (симулатора на НАСА). Около шестата минута можете да видите размера на Слънцето и как той се променя в зависимост от отражението, породено от кемтрейлс.




(Нощна тайм-лапс фотография на звездните следи. Всички звезди се въртят около Поларис, намираща се от хилядолетия точно над Северния централен магнитен полюс на Плоската Земя. Звездните следи, заснети с тайм-лапс. – Бел. прев.)
Освен това, се полагат много усилия, денят и нощта да бъдат обяснени под формата на вероятна благоприятна допълнителна полза от въртенето около оста, отделно от незаменимата му роля в предполагаемото въртене около Слънцето, посредством факта, че двете половини на Земята са редуващо се изложени на лъчите на Слънцето за периода от двадесет и четири часа. Но денят и нощта не са резултат от играта на светлината и сянката, породена от въртенето на Земята. Както всеки може да осъзнае, дневната светлина се създава от идването и преминаването на Слънцето, а нощта от неговото изчезване. Развиделява се, когато Слънцето изгрява, а се свечерява, когато то залязва. Изобщо няма нужда Земята да се върти, за да се създаде тази природна действителност, причината за която е очевидна и достатъчна сама по себе си.

        


(Примерно нагледно представяне на топлия и студения поток на Космическото дихание. – Бел. прев.)
Все пак, трябва да се добави, че в гореизложената теория, касаеща цикъла на сезоните, Космическите дихания не оказват директно въздействие върху Слънцето, но съществуват преходни обстоятелства, които ще бъдат разгледани по-късно във връзка със самия произход на Слънцето.
Глава Втора
Относно факта, че Земята не се върти около себе си, и за съществуването на дневен и нощен поток на Космическото дихание
КОПЕРНИК развил още една теория, която обяснил в трактата си „За въртенето на Небесните сфери”, че ако едно тяло се върти около друго, то първото трябва да има сферична форма и да се върти около оста си по подобие на пумпал. Следователно, за да вмъкне тази идея в движението на Земята около Слънцето, което измислил, за да обясни сезоните, той неочаквано постановил, че Земята е кълбовидна, противоположно на общото мнение по това време, а след това заявил, че тя имала динамика на въртене около оста си. Голямото неудобство в това твърдение е, че въртенето на Земята не може да се види, че съществува, нито по отношение на позицията на Слънцето или облаците през деня, нито спрямо Луната и другите планети през нощта. От друга страна, фактът на неподвижността на Земята има огромно предимство пред теорията за въртенето с това, че положително може да бъде разпознат като такъв, и със сигурност може да се каже, че ако Земята не може да бъде видяна да се движи, има сто на сто вероятност тя да не го прави.

              


(Орбита на Слънцето и Луната през Декември – външна окръжност. Орбита на Слънцето и Луната през Септември и Март – средна окръжност. Орбита на Слънцето и Луната през Юни – вътрешна окръжност.
Плоската Земя – Слънчевата и Лунната траектории през Януари и Юни. – Бел. прев.)
Както е видно, тези две полугодишни Космически течения или потоци – топъл и студен, всеки по отделно представлява пълно дихание, включващо нарастваща фаза на вдишване от Равноденствие до Слънцестоене и спадаща фаза на издишване от Слънцестоене до следващото Равноденствие и именно тези две удвоени фази, с продължителност от по три месеца всяка, контролират ежедневната височина на Слънцето по местно пладне и часовете на изгрев и залез, ставащи причина за четирите сезона.
Трябва да бъде обяснено, че принципът на съществуването на Космическите дихания не е нов и че той може да бъде открит в космогониите на Ориента. Тук, в частност, той е заимстван от Френски превод на Хиндуистки текстове, където е казано, че движението на Слънцето съответства на влиянието на потоците Вселенско дихание. Авторът е адаптирал споменатата теория към съществуващите условия, позволявайки, по този начин, да бъде разкрито специфичното естество на Космическите дихания. Тази истина напълно се доказва нагледно, освен чрез очевидния паралел между фазите на ритмично двишване и издишване, обуславящ продължителността на дните и нощите и височината на Слънцето по пладне, но и чрез сравнението с един друг фактор, а именно, съществуването на затишие между двишването и издишването. Тази пауза е точно повторена по време на Слънцестоенето, което съответства на преустановяването на Космическото дихание между двете фази. Съществуването на дихание, управляващо движението на Слънцето, тук става явно, тъй като по време на лятното и зимното Слънцестоене нито височината на последното по пладне, нито времето на изгрева и залеза се променят. Съответните дължини на деня и нощта остават непроменени – Слънцето изгрява и залязва в едни и същи часове за не по-малко от пет дни. *[1]
Може да бъде добавено като още едно доказателство за съществуването на Космическото дихание, че високите температури през Юли и Август, които са наистина необичайни, понеже би трябвало да е по-хладно, тъй като те се появяват, когато дните стават по-къси, а височината на Слънцето намалява, се дължат на факта, че както при дишането, налягането при издишване е по-голямо към средата на фазата и, следователно, температурата се повишава. Наблюдава се, от друга страна, че студът става по-интензивен през Януари и Февруари, въпреки че дните стават все по-дълги и намаляващият интензитет на студеното дихание става причина Слънцето да се издига все по-високо. Това завръщане на студа се дължи на същата причина, тоест повишаване на налягането в средата на фазата издишване и тъй като Космическото дихание е студено, следователно, налице е по-нататъшно спадане на температурата по време на този период, от което може да се установи, че налягането на съответните потоци Космическо дихание позволяват затоплянето или охлаждането на въздушния слой в зависимост от случая, без оглед на височината на Слънцето.
Очевидно е също така, че противоположността на сезоните Северно и Южно от Екватора произтича от съответното противопоставяне в циркулацията на двете дихания върху Плоската Земя, тоест, когато топлото дихание е на Север, студеното дихание е на Юг и обратното, така че имаме едновременно лято в едната част на Света и зима в другата. По този начин, топлото шестмесечно дихание, започнало Северно от Екватора през пролетното Равноденствие стига своя край по време на есенното Равноденствие, около 22-ри Септември, когато се извършва разместването на топлото и студеното дихание. Топлото дихание преминава на Юг от Екватора за пролетно-летния цикъл, а в същото време студеното дихание, напускайки споменатата част на Света навлиза в нашата част за есенно-зимния цикъл. По такъв начин, съответните интензитети на диханията, в дадения момент и двете в края на фазата на издишване, се изравняват, така че да се даде възможност за размяната им, като в същото време, времетраенето на деня и нощта се оказват също изравнени, от по дванадесет часа всеки, и в двете части на Света. Освен това най-вероятно, смущенията във въздушния слой, преобладаващи по време на Равноденствията, се дължат на взаимната замяна на диханията и на преминаването им в другата част на Света.




Слънцето е оприличавано от древните на колесница, теглена от коне или на лодка, карана от гребци, което означава, че то не е самозадвижващо се.
Следователно, неговото движение произхожда от някаква външна сила и в такъв случай, изглежда, че колебанията във височината на Слънцето по пладне и часовете на изгрев и залез се дължат на преминаването и на тласкането (импулса) на две регулиращи последователни течения или потоци Космическо дихание, с продължителност шест месеца, а именно на топлия нарастващ и намаляващ поток на диханието, преобладаващо от пролетното Равноденствие до есенното, последван от студен нарастващ и намаляващ поток на диханието от есенното Равноденствие до пролетното. И заключението е, че импулсът на тези две (лятното и зимното) Космически дихания обуславя височината на Слънцето по пладне и че те, също така, оказват въздействие върху придвижването напред или изместването назад на часовете на изгрева и залеза, от които зависят съответните продължителности на дните и нощите.
Следователно, настъпването и нарастващата интензивност на топлия летен поток на диханието е това, което става причина от 21-ви Март Слънцето постепенно да се изкачва до ежегодната си кулминационна точка по време на Юнското Слънцестоене, а намаляващата интензивност на същия този топъл поток е това, което след лятното Слънцестоене става причина височината на Слънцето по пладне постоянно да намалява до 22-ри Септември – момента на есенното Равноденствие, когато идва студения поток. В същото време, импулсът на този топъл поток на Космическото дихание оказва въздействие върху придвижването напред на часовете на изгрева и изместването назад на часовете на залеза, така че дните стават по-дълги от нощите. От друга страна, настъпването и нарастващата интензивност на студения зимен поток на диханието около 23-ти Септември е това, което става причина Слънцето все повече да се спуска надолу до най-ниската си точка през годината по време на Декемврийското Слънцестоене, а намаляващата интензивност на този студен поток на диханието е това, което след зимното Слънцестоене става причина Слънцето да се издига отново нагоре до 21-ви Март, когато топлия поток на диханието взема връх. Същевременно, студеният поток причинява изместването назад на часовете на изгрева и придвижването напред на часовете на залеза, при което нощите стават по-дълги от дните.

              


През годините NASA на два пъти променяха своята история по отношение на формата на Земята. В началото тяхната Earth беше перфектна сфера, която по-късно се промени до "сплеснат сфероид" на полюсите, а след това се промени отново, до "крушовидна форма", което в южното полукълбо се твърди, че остава незабележимо. За съжаление на НАСА, обаче, нито една от техните официални снимки не показват сплеснат сфероид или крушовидна форма на Земята! Всичкият им снимков материал, противно на думите им, показва сферична (и ясно CGI фалшива) Earth.


Хората твърдят, че Google Earth по някакъв начин доказва модела на топката, без да осъзнават, че Google Earth е просто съставна програма за снимки, направени от височинни самолети и на улично ниво с коли-камери насложени върху модел CGI на топката Earth. Същото може лесно да се моделира и върху квадратна Earth или всяка друга форма и поради това не може да се използва като доказателство за формата на Земята.




The Port Nicholson, фар в Нова Зеландия е 420 фута над морското равнище и се вижда от 35 мили ако Земята е топка трябва да бъде 220 фута под хоризонта.

          


Ако Земята наистина беше топка, нямаше да има причина да се използват ракети за полети в "открития космос", така или иначе, защото просто летящ самолет направо към всяка височина за достатъчно дълго, трябва да ви изпрати в открития космос. За да се предотврати самолети да летят, допирателно към топка Земята, пилотите ще трябва постоянно да коригират-правилния курс който е надолу, или пък в рамките само на няколко часа средния пътнически самолет пътуващ с 500 mph ще намери себе си в "открития космос." Фактът, че това никога не се случва, изкуствени хоризонти остават ниво при пилотите, а желаните височини не изискват постоянни корекции надолу, доказва че Земята не е топка, а кръгъл диск.
Ако Земята беше наистина една сфера 25000мили в обиколката, самолетните пилоти ще трябва постоянно да коригира своите височини надолу, за да не лети направо в "космоса;" пилот, който желае просто да поддържат своята надморска височина в типичната крейсерска скорост от 500 mph, ще трябва постоянно да насочва носа си надолу и да се спуска 2777 фута (над половин миля) всяка минута! В противен случай, във времето на един час пилотът ще се озоват 31.5 мили по-високи от очакваното.

 


Статуята на свободата в Ню Йорк стои на 326фута над морското равнище и в ясен ден може да се види, от около 60 мили разстояние. Ако Земята беше глобус, това би поставило Lady KibeLa в невъзможните 2074 фута под хоризонта.





Трябва дебело да подчертаем, че по своята същност човешкото тяло е вид технология, макар и „био“ такава. Този факт на масово равнище не се осъзнава поради простата причина, че има добре изградено понятие „какво е технология и какво не“. Тънката подробност тук е, че всъщност това е вторият голям фронт на извънземните конфликти в Играта. Респективно и на земна плоскост е бил разиграван хиляди пъти и ще бъде разиграван и в бъдеще, ако съдим на фона на позициите изказани от „визионера/мисионер“ Мъск.
Де факто Мъск още „отрано“ се опитва да зададе начален тон свързан с отношението на нашата цивилизация към един безкрайно стар конфликт, който се повтаря циклично. Това се случва в момент, в който земната популация достигне определено ниво на развитие и стартира процес, чрез който пробва да репликира по някакъв начин себе си. Става дума именно за конфликта между двата типа технологии (био и механична), наред с драмата относно спецификациите на „биологичната такава“.
Този конфликт отново идва от Империята Орион, обаче...
„Един от най-малко коментираните аспекти на управлението на Кралиците MAKH е фактът, че с течение на времето тяхното управление става така ефикасно, точно защото е базирано в голяма степен на роботизация – под това разбирайте в прав текст създаване на раса от киборги. Става дума за направен избор между членовете на управляващите династии, които в даден момент решават, че възможно най-ефективното управление е свързано със сливане на тяхното биологично ДНК с това на машини произведени от самите тях. Това давало почти неограничени възможности за контрол чрез технологична кошерна телепатия, която допълнително била подпомагана от поглъщане на моноатомно злато. В резултат подобни същества са напълно лишени от каквато и да е форма на състрадание.
Описаният мотив е изключително древен и може да го срещнете под многобройни форми в различни произведения. В „Дюн“ например, главният герой Муаб Диб се бори срещу своя доведен баща барон Харконен (който е нещо като полукиборг използващ антигравитационно устройство заради теглото си); в „Междузвездни войни“ Люк Скайуокър също се бори срещу баща си, който се е сраснал с технологията, но в същото време има силно изявени паранормални възможности; може би най-адекватната представа за цялата „драма“ е представена в „Бойна звезда Галактика“, където войната между хора и „машини“ (почти по нищо неразличаващи се от тях), е описана в много голяма дълбочина. Разбира се, добра представа може да добиете и от империята BORG – „Колективът“ или „Кошерът“ визиран в „Стар Трек“.“
Още по-тънката подробност в случая се крие в нещо за което пишат дори още по-малко езотерични и окултни източници. Става дума за съвсем логичният въпрос... щом като човешкото тяло е вид технология, какво тогава представляват извънземните тела явяващи се наши създатели? И отговорът на този въпрос е, че те също са технология! Техните технологични (био)черупки просто имат по-различни параметри:
„Въпросът с изначалното създаване на различните първоначални модели ДНК в Галактическата Игра сам по себе си също е много сложен и съществуват най-различни предположения и спекулации. Но истината е, че управляващите галактически Империи само са се научили как да ги моделират и някои кралски потомци са се превърнали в абсолютни майстори в тази сфера, но не са изначалните им създатели. Като цяло създаването на живи биологични обекти е много специфична наука и дори най-висшите майстори в генетиката на Империята са преминавали през много специално обучение, за да могат да постигнат желаните резултати. Тук може би най-ключовият аспект се състои в това, че създаденият генетичен шаблон в много голяма степен оказва влияние и на типа съзнания, които ще могат да го „населяват“. Точно затова фракциите пропагандират и частта свързана с т. нар. „одухотворяване“ на произведената от тях генетична черупка, която от своя страна пък е пряко свързана с „качеството на реколтата“ и изобщо нейният потенциал."

         


Сивите имат технология, чрез която при конкретни обстоятелства, могат буквално да вземат „есенцията“ на един човек и да я прехвърлят в друго тяло, което до този момент има свой собствен живот. От гледна точка на перспективата има съгласуване на духовно ниво, което синхронизира мисловните модели и прави задържането на душата в друго тяло възможна на ДНК-равнище. В ежедневната равнина, въпреки че „прехвърлянето на есенция“ може да не може да се разграничава каквото и да е, поради това, че споменават и програмират новото тяло и продължават да живеят неговия живот, всички едновременно са били на това място. Т.е. за околните всички си е поставено и няма абсолютно никаква промяна, така като визуално - видимо всички е заедно.


Заселването на планети с различни биологични организми, е един от най-големите бизнеси на извънземните кралски династии. Това е основен аспект на Играта в нейното галактическо измерение. Така клановете заселват необитаеми планети и ги превръщат в градини, след което прибират „реколтата“ (като този термин е чисто илюстративен и крие в себе си много разнообразни качества, някои от които ще бъдат представени впоследствие). Основната идея е, че управляващата орионска фракция (MAG/MAKH), която всъщност действа на изцяло корпоративен принцип, е забранила създаването на относително свободна ДНК. Като цяло обаче, под „несвободна ДНК“ се има предвид, че се отглежда „реколта“, чиито параметри са изцяло ситуирани в определен шаблон и резултатите в общи линии са предварително ясни. Т.е. бива създаван „продукт“ от който се знае точно какво може да се очаква без абсолютно никакви изненади, защото контролът върху него е АБСОЛЮТЕН. Точно както и при елементарните играчки-роботи за деца, които познаваме днес. Другата изключително важна причина за този подход се свежда до схващането, че по никакъв начин не бива да се допуска новосъздадената раса да надхвърли потенциала на създателя си! Това, което прави ЕА на земен план е да наруши тази основна директива на управляващата фракция MAKH. Той прави нещо на генетично ниво, което е абсолютно забранено от управляващия орионски клан.
Този своеобразен бунт на ЕА е свързан с междуособните войни на различните династични кланове в самата Империя, които имат далеч по-древен генезис. И част от техните конфликти се базират именно на стратегията чрез която трябва да се управлява корпорацията, което пък се отразява респективно и на модела по който техните общества функционират. Описано максимално кратко, кръвната линия на Енки от страна на майка му е свързана с „птичия клан“ – драконианска кръвна линия, която се явява конкурентна на MAKH. Те имат различно схващане за това „как трябва да се прави бизнес“. Тяхното разбиране е, че новосъздадената популация трябва да се захранва, но и да се остави да се развива, дори при възможността да надхвърли потенциала на създателите си. След това наученото от „експеримента“ би се отплатило по много по-ефикасен начин. Става дума за т. нар. от Морнинг Скай „Дар на перото“. ЕА решава да дари от своята кръв при създаването на една от версиите на човешката раса и така извършва потенциално един от най-големите грехове от гледна точка на Кралиците MAKH, за които всъщност работи. Причините поради които той прави това се коренят отчасти и на васалната позиция на Империята Сириус по отношение на Орион."


            

ЗУЛУСИТЕ В ЮЖНА АФРИКА ИЗЛИЗАТ СРЕЩУ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ВАК'СИ"НАЦИИ...
https://www.facebook.com/ned.nedd.1/videos/984112485762948/

https://www.facebook.com/vman4eva/videos/393620335815316/


МЕЛ ГИБСЪН: СИНОВЕТЕ НА ТЪМНИНАТА СА ПРОНИКНАЛИ ВЪВ ВСИЧКИ СТРУКТУРИ, НО СА ОБРЕЧЕНИ НА СМЪРТ
Мел Гибсън говори за страшните задкулисни неща от нашия свят, които се случват от много години. Содомитите стават епископи, масоните и техните привърженици, паразитиращи в името на Христос и се крият зад имената на светци, все повече проникват в църквата.
Тази фалшива църква се кланя в краката на Сатана. Тази фалшива църква, вместо да отхвърли авторитарния и масонски дух на Новия световен ред, се е превърнала в свой представител. Дълго време няма вяра в това.
Мел Гибсън дава най -важната препоръка от всички - пазете вяра в човечеството, защото синовете на тъмнината така или иначе са обречени на провал.
QAnon Русия

          

Великобритания обвини трети руснак за отравянето на Скрипал и дъщеря му
Заедно с Александър Петров и Руслан Боширов, чиито истински имена са Анатолий Чепига и Александър Мишкин, се смята, че е участвал още един агент от руското военно разузнаване, а именно Денис Сергеев!


Европейският съд по правата на човека (ЕСПЧ) постанови, че Русия носи отговорност за убийството на бившия шпионин Александър Литвиненко, отровен с полоний-210 през 2006 г. във Великобритания, предаде Франс прес.
Според съда "е твърде вероятно" отровителите, установени от британско разследване, "да са действали като агенти на руската държава".
https://www.vesti.bg/…/evropa-reshi-rusiia-e-vinovna-za…



Кунчев: Във фокуса на Европа сме заради малкото ваксинирани
Материал за размисъл:
01.10.2021
"Над 85% от новозаразените не са ваксинирани..."
СЕГА. COM
Какво ли може да означава това при по-малко от 19% напълно имунизирани и неизвестен процент от тях преболедували и имунизирани?
Фалшиви имунизации или...???
Доцент Атанас Мангъров
https://www.segabg.com/node/194294…


ДемонокраЦИОНната система, наречена евфемистично Нов световен ред, който сега организира Братството, ще бъде най-бруталната диктатура.


Библията / Битие 9:3 И всичко живо, което се движи, ще ви бъде за храна

ЕК разглежда все повече заявки за производство на храни от насекоми: щурци, мухи, търтеи и скакалци
Много от познатите храни вероятно скоро ще изчезнат от магазините. Хората дори няма да забележат, защото ще навлязат храни на базата на насекоми, твърдят учени. В много страни по света храната, приготвена от брашнени червеи например, вече е призната за безопасна. Учените експериментират с хляб от брашно от насекоми, отглеждат месо в епруветки и получават мляко в лаборатории, за което твърдят, че не се различава от истинското.
Преобладаващото мнозинство от хората не биха опитали варени или пържени насекоми, но това неудобство, според учените, отпада, ако в ястието насекомите са невидими, пише РИА Новости. Експериментите показват, че независимо от погнусата си към насекомите по принцип, мнозина охотно се съгласяват да пробват например бисквити с брашно от щурци, стига изделията да изглеждат по традиционния начин и насекомите да са незабележими.
По-рано тази година Европейската агенция по безопасност на храните обяви ларвите на брашнения червей за годни за консумация и през май всички държави от ЕС одобриха това решение. Френската компания Agronutris, която подаде заявка, бе одобрена за единствен доставчик на „хранителни“ насекоми на пазара в продължение на пет години. Но вероятно това няма да е за дълго, тъй като в Европейската комисия са постъпили още 11 запитвания от фирми, касаещи и щурци, скакалци, мухи и търтеи.
Продуктите с брашнен червей скоро ще се появят при повечето от големите европейски търговци на дребно. Неговите ларви отдавна се отглеждат в промишлен мащаб в ЕС, но досега само за животновъдни и рибни ферми. В Русия, според Андрей Зюзин, член на работната група по пътната карта на FoodNet към Националната технологична инициатива (NTI), хлебните изделия, произведени с протеини от насекоми, ще станат достъпни през следващите две години, отбелязва РИА Новости. И шансовете са големи първото одобрено хранително насекомо да бъде определен вид муха, допълва изданието. Това е така, защото към момента вече се произвежда брашно от нея, но засега само като храна за добитък.
Неотдавна от Изследователския институт на хлебопекарната индустрия в Русия са установили, че оптималният вариант е да се добавят 5% брашно от муха към тестото. Така вкусът на хляба няма да се различава много от обичайния, а съдържанието на протеини ще се увеличи. Учените са изчислили, че сто грама от такива сладкиши представляват 13% от дневните нужди от протеини.
Според някои експерти обаче този процент е надценен. Причината е, че част от този протеин влиза в състава на хитиновите мембрани, които практически не се усвояват от хората.




„Лунната матрица“ – радиочестотно излъчване, идващо от Луната, което се е вклинило в диапазона, възприеман от хората, като така изкривява представата им за заобикалящата реалност. Те започнали да възприемат реалността в много „тесен “ спектър.
Тази честота, идваща от Луната и създаваща субреалност, която декодираме чрез сетивата си, както и манипулирането на човешката генетика, са довели до факта, че вместо истинската реалност, човечеството възприема изкривена картина, която се нарича „Лунна матрица.“
Ние се намираме под постоянното въздействие на тези честоти, които ни налагат тази фалшива „колективна реалност“. Тя ограничава възможностите ни и информационно ни отделя от заобикалящата ни Вселена. Тази „Лунна матрица“ ни принуждава да живеем в един вид виртуална реалност, точно както се намират във виртуална реалност много „геймъри.“

        


Субстанцията ферофлуид и начина по който тя се държи.
Ще видите, че той е ползван и за направата на рекламния клип на новия парфюм на Лейди Гага, който е... на практика черното масло! Това е първият черен парфюм, създаден чрез нова уникална технология. След пръскане той става прозрачен.

 

         

От черното масло във в@ксата оваксания индивид става телепат(ок)...
Черното масло е невероятно интелигентна форма на живот или по-точно – изкуствен интелект, която в основата си е съставена от високотехнологични наноботи, немислими за постигане от науката в онези години. Логично, на нея й е придаден извънземен произход.
Черното масло се учи и еволюира. То има свойствата да навлиза в живи организми (животински и човешки) и да променя ДНК и РНК на своя гостоприемник с който е в контакт; да събира информация и да предава такава, което прави индивида-носител телепат и сензитив по множество причини (ако черното масло е било поставено умишлено в приемника – обикновено в рамките на някой таен проект за супер-войници). Физиката на гостоприемника също бива подсилена.


 


Доказателство, че човек е биоробот
Достатъчно е да си припомним за ДНК. Ето къде се намират тези автоматични системи за управление на организма. Трябва веднага да кажем, че има две автоматични системи за управление. Първата е външна система А, а Б е вътрешна система.
A –Това е външна система за управление, тя не се намира у човека, а управлението се извършва дистанционно, величината на разстоянието и силата на сигнала не са от значение. И няма забавяне на управляващия сигнал.
Забележка: Повечето учени не с съвсем правилно подхождат към решаване на проблемите на физиката, астрофизиката, астрономията, ядрената физика. Защото те ги решават просто като физически задачи, а това не е съвсем вярно, или по-скоро въобще не е вярно!
Необходимо е да се решават всички тези проблеми като компютърно моделиране на процесите в реалния свят. Всички процеси първо се решават програмно и след това се прехвърлят в материалния свят.
Това включва реч, четене, някои мисловни процеси, системи за управление на храносмилането, системи за управление и разпределение на хранителни вещества, кислород, енергия. Клониране (пълен ъпгрейд) на тялото, мускулите, кожата, костите, пълен цикъл на завършване на клонирането за 17 години.
Например, кожата претърпява ъпгрейд (смяна на кожата на ръката) само за три месеца. Например, съпругът е целунал прекрасната ръчичка на съпругата си и след три месеца отново целува тази ръчичка, но кожата вече е друга, ъпгрейдната, клонирана. Разбира се, че е тя, но вече е различна.
Б – Вътрешната регулаторна система се намира вътре в човека и е разделена на две системи, B1 са безусловни инстинкти и рефлекси, разположени в гръбначния стълб, и В2 – разположени в мозъка.
B1 – Система за автоматично управление.
Това включва дишане през белите дробове и кожата.
Управление на сърцето ( генератор на импулси).
Безоснователно управление на тялото. При животните тази функция е включена в група А, заради необходимостта от оцеляване.
Инстинктът за размножение, хранене и отделяне на отпадъци.
А процесът на храносмилането вече се намира в група А. И всичко останало, което принадлежи към тази група В1.
B2 – Система за управление на мозъка. Има повече от няколко вида мозък, но това е в друга статия на автора. Тя включва: Оптично разпознаване и обработка на информацията, това са очите. Акустична информация, това са ушите и тялото.
Тактилни усещания, кожа. Аромати- нос. Вкус – език. Включени са и двигателните функции на тялото и паметта на тялото. Това включва и условни рефлекси и самото обучение на определени функции.
Всичко останало се намира извън човека.Това е неговата мисловна и разсъдъчна (разум) дейност, душата и всички други процеси на автоматичен контрол и управление, които минават по група А.
Само си представяте цялото количество обработена информация, то не е просто огромно, а много голямо и човешкият мозък не може да се справи с цялата тази дейност.
Този мозък, който е в главата, е предназначен само за минимално обслужване на материалното тяло на човека и на самия мини ум.
Валерий Асадов


      

>>> Matrioska Brain Simulation <<>> Вселена-МAтрьошка-Игра <<>> „божествената MAйка“ Кралица с технорезонатор за Земята през Луната <<>> трансхуманизма на една МAтрица с нейната лъжеКралица >>>
Не си заслужават канализираните медитации, ритуали и желания по пълнолуние и новолуние, ако разчитаме Луната да ни нареди живота и предостави всичко в него… защото там стоят операторите и само чакат да прихванат отдадената енергия и да подхранят не нас, а МАтричната Система от Илюзии… неслучайно в астрологията луната е символа на „женското начало“, „майчиния образ“, пряко свързан с архетипа на водата… Самозваната Кралица освен всички други божествени титли, си приписва и тази на „Кралицата на Космическите води“… А водата като магикален елемент носи идеята за тъканта на самото време-пространство и естеството на Всепроникващото Съзнание… Така Кралицата се обявява, че контролира тъканта на реалността, съответно и нейните физически обитатели. И след като връзките са скрити от общия фокус на хората и няма как да бъдат поставени под въпрос, закона си действа с неподозирано съгласие…
Та, Луната като инструмент на контрола, изкуствен кух обект, боен кораб с функция на сателит и излъчвател на мощни хипнокоманди и холограми, е умишлено позиционирана за да налага „майчината“ решетка върху Земята. От Луната идва „препоръката“ душите да се насочат към бялата светлина, в белия тунел с „добрите“ същества, когато умрат или имат извънтелесни преживявания, единствената цел на което е отново да бъдат рециклирани и играта на доене/карма/инкарниране да продължава. Кралицата, а и MEST трябва да си пазят бизнеса с душите, все пак, и колелото да се върти ли върти…
https://spectator-bg.blogspot.com/


Сциентологията е създадена, за да възвърне хората към истинското им съзнание и сили много отвъд нивата на земната физическа реалност, която има функция на клопка за душите. Сциентолозите са практикували действащи ключове за напускане на решетката. Затова агенциите узурпират и превземат отвътре движението, за да заприлича на това, което е днес – изродено от постоянни междуособни конфликти, базовото знание не се преподава, а организацията е превърната в пълен антипод на началната си идея – в настояще игрова площадка на МК обработка и съпътстващата в това содомия.
Според сциентолозите ние се намираме в т.нар. MEST вселена, обусловена от параметрите материя, енергия, пространство и време – Matter Energy Space Time. Характерна с това, че участващите в нея богоподобни души са програмирани с милиони видове хипноимпланти, намалящи силите и осъзнаването на духа, в игра със доста скрити правила. Всичко това съгласувано на входа от самите тях като избор да се самоограничават. Защото какво освен безмерна скука да изпитват богоподобните, когато могат и знаят всичко или за миг създават и рушат вселени. Ами решават и си измислят шантава Игра. Образно казано, на входа те получили достъп до местната такава с условието вътре в нея да обменят идеи помежду си и едва когато сътворят и издействат нещо великолепно с наличните си слабости и сили, могат да си гарантират изхода и да се завърнат до естественото състояние на неуязвим дух в общото творение. В сциентоложките понятия този дух се означава с тетан – всесилно същество с изразена лична индивидуалност, „получено“ след вторичното делене от Нулевата константа/Източника. А мултиизмерния имплантиращ механизъм като вход и изход на Играта те наричат Утробата...



Интересите ви да са извън пределите на тази матричка.
И заради това в материален план да сте удовлетворени само от минималните доходи, обезпечаващи съществувание на физический план!




Оплакваш тези, които не трябва.
Макар с мъдри думи. Но мъдреците
не оплакват нито напускащите,
нито живеещите в тялото,
Защото винаги нас ни е имало:
мен, теб и тези царе на земята;
Защото винаги нас ще ни има:
ние сме и во веки ще бъдем.
Както Жителят в тленното тяло
от детство, в младост и в старост минава —
така ще премине и в ново тяло.
Това не смущава мъдреците.
Bhagavad-Gita 2.11-13




Преходният илюзорен свят се разпада, за да може да се интегрира в истинския Аз отново към Източника. Нито един създател няма да изостави СЕБЕ СИ вечно заклещен в капана на която и да е илюзия.
Въпросът е готови ли сте да преминете в една от хилядите други вселени, някои от които нямат полярности и дори време? Те всички ви чакат и канят да започнете още едно великолепно приключение на съзнанието.



Душата е в действителност свободна — но действията на душата се извършват от тялото и ума, които не са свободни.
Свами Вивекананда




Душата е изначално щастлива
Целта е изолирането на душата от всички останали обекти, умствени и физически; когато това бъде постигнато, душата ще открие, че тя винаги е била всичко, което съществува и че никога не се е нуждаела от някого, за да я направи щастлива. Докато се нуждаем от някого другиго да ни направи щастливи, ние сме роби. Когато Пуруша (Душата) открие, че е свободна и не се нуждае от нищо, за да стане пълна и цялостна, че природата изобщо не ѝ е необходима — тогава следва свободата, кайваля.


Идеята за фък...синация(Fuck - Цион) всъщност е гениална, набожда се изкуствен интелект там де нема истествин...
   


Нисшето "Засяване" на Човекът от Нагите(Ану-Нагите) - ЕНКИ И ЕНЛИЛ(рептил)
Нибиру "засява" Хабиру на Земята

 


Илуминати са Земляните "богоизбрани" на Анунаки
На Анунаки, които дойдоха на Земята преди 400,000 години от планетата Нибиру, липсваха самите препуциуми (краекожието около фалосът), но преди 300,000 години те създадоха комбинация от своите гени и гените на Хомо Еректус("РЕЗУС МАКАКУС, ХАНУМАН) - местен маймунид-хоминоид - и създадоха ПЛЪТСКИЯТ ЧОВЕК С ПЛЪТСКОТО СЪ3НАНИЕ - хибридните (ХИБРИД=ХИБРУ/HYBRID/HEBREW/HABIRU) земляни с препуциуми.
"ЕВОЛЮЦИЯТА Е ПРЕВЪРНАЛ МАЙМУНАТА В ЧОВЕК, 3АЩОТО СЕ Е ТРУДИЛ"(еврейска теория)
Преди 300 000 години, когато миньорите в Южна Африка от Нибиру са се разбунтували, анунагата Енки, техният главен учен, вкара гените си в генома на местния маймунид-Хомо Еректус(Макакус), който бил оцелял от древните събития на изчезване на Земята, за да създаде роби(роботизирани работници) - това е генетичното наследство на ПЛЪТСКИЯТ ЧОВЕК=СЕМИТИТЕ, който повтаря размножаването си на 3емята("ар/ир") чрез влизане като 3ЕМНОВОДЕН РЕПТИЛ наново във водата("утробата на Жената", която се свързва с водата-"ап/аб"- Ранните арио-семити(евреите) имат за етимология HEBREW-HABIRU="AB-IR"-"ВОДА-3ЕМЯ"; Късните арио-семити(арабите) имат за етимология ARABU="AR-AB"-"3ЕМЯ-ВОДА"....
Енки каза: „Нека създадем примитивен работник, който да поеме земните трудности/тегла на гърба си, нека Съществото да бъде оръдие на труда за Анунаки [Нибирани на Земята] . Съществото, от което се нуждае, вече съществува. Всичко, което трябва да направим, е да поставим върху него "ЗНАКЪТ/БЕЛЕГЪТ" на нашата същност [гени], като по този начин ще бъде създаден Лулу, примитивен работник. Ningishziddha/Нинг-Ишзида("Кадуцея"-"Двойната Спирала", санскр."ТВИСТА") тяхната същност [геном] е тествана;
Екипът на Енки създаде оплодената яйцеклетка и я имплантира в Нинмах, която предаде част от нейната същност на ембриона.



Имаме една ентропна (завършена и затворена) система на ИЗКУСТВЕНО предизвикано отделено съзнание, която бавно умира и разчита на черпенето на енергията на въплътените в тази система души за поддържане на своето съществуване.
- Самаел Аун Уеор



Кацаров: Готов съм да отменя всички мерки, само хората над 60 г. да се ваксинират
https://offnews.bg/…/gotov-sam-da-otmenia-vsichki-merki…

Основа на Холограмата са първичните частици Ану.
Сивите използвайки свои излъчватели създават вторична илюзорна холограма различна от Божествената.
Общото съзнание на хората излъчвано от шишарковидните жлези и манипулирано от медиите създава реалност в холограмата която се материализира от вторичните частици всеки ден и остава да съществува до края на играта.




Светът на психичната енергия, а също и светът на мисловната имат взаимни преходи и взаимовръзки с физическия свят от типа на преминаване на полевите образувания в материя и обратно - т.е. съществува материализация на мисълта и дематериализация на веществото в мисъл. От вакуума могат да се раждат и да изчезват в него не само елементарни частици, но и по-сложни физически обекти. Вакуума е безчастична форма на материята, чиято плътност се изменя според действащите върху вакуума сили. Гравитацията е присъща и на масата на вакуума - т.е. телата привличат към себе си вакуума, подобно на земното притегляне.
При движението на едно тяло заедно с него ще се движи и окръжаващият го вакуум, ако не действа друга по-голяма сила. Вакуумът не просто се увлича от движещото се тяло, а изпълнява ролята на истински ръководител на всяко движение. (Вакуумът и контролираният от него обект представляват затворена система) В природата няма абсолютно неподвижен вакуум. Вакуумът, притежавайки маса винаги се увлича от това тяло, чиито гравитационни сили преобладават.
Тези процеси на генериране на реални от виртуални частици са в основата на т. нар. квантово изпарение на черните дупки. Такива факти като телепортирането на предмети показва, че е възможно "потъването" им във вакуума, както и раждането от него не само на елементарни частици и античастици, но и на по-сложни физически обекти. Например - под въздействие на лазерен лъч могат да се създадат светлинни, а едновременно с това и радиовълнови копия на всякакви материални обекти и да се предават на огромни разстояния практически моментално.
По принцип е възможно и човекът да бъде "записан" със светлина, да бъде "разглобен" на радиовълни и в такъв вид да бъде пренесен навсякъде. А след това този така наречен "радиопортрет" може да бъде отново превърнат в светлинен образ. Светлинните радиовълнови копия представляват информация, записана в торсионните полета, а физическия вакуум позволява да се предава тази информация моментално на каквито и да е разстояния и без изкривявания.




Единното информационно поле на Вселената съдържа информация не само за Вселената като цяло, но и за всички нива, светове и обособени същности, както и за човешкото съществуване.
Единното информационно поле съхранява в себе си холограмите на всеки човек с неговия свят от чувства и мисли. Носител на информация във физическия свят са електромагнитните вълни. Нашето зрение, слух, обоняние, вкус и осезание функционират на ниво атоми с помощта на електромагнитното поле. Човекът и животните имат акупунктурна система, способна да възприема външни сигнали и да ги трансформира в съответните форми на вътрешна активност.
Материалния носител на информацията във финия свят са торсионните полета или торсионните вълни. Те са начина за въздействие на финия свят върху материалния. При въздействието на външни торосионни полета, в клетките на мозъка се формират спинови структури, които извикват в съзнанието съответни образи и усещания.Човек представлява самопрочитаща се текстова структура - холограмна матрица, а на една холограма могат да се запишат множество холограми и в зависимост с каква светлина е осветена холограмата се получава различно изображение. В резултат на това възниква светлинен и акустичен образ на организма и на следващите поколения, в зависимост от това с какъв цвят е прочетена холограмата.
Ако се въздействува на молекула ДНК с лазер тя започва да свети и издава звук т.е. получава се светлинен и звуков образ на определена холограма. Тъй като всеки аспект на Вселената се изразява чрез трептения и всички вълнообразни форми на израз се смесват в главната холограма, всеки аспект на Вселената съдържа знания за цялото, всеки отделен аспект има способността да притежава познание за всички други отделни аспекти вътре в главната холограма.
Светът е повторение от точки, концентрирана енергия, без маса, без спин, по законите на симетрия и антисиметрия и се развива в безкраиност в макро и микро космоса и във материя и анти материя. Всичките материални и финни обекти имат точка на сингулярност (нулева точка). И само това може да е доказателство че светът е холограма.
Истинският духовен свят не е познаваем в материята, а истинската реалност е духовният свят.
Истинските прачастици - Ану са когиталните пси-йони които са основа на вакума при микрофлуктоации на които възникват всички финни и материални частици.




Човекът е самочетяща се текстова структура, – заключава Гаряев. Нашите хромозоми изпълняват програмата за изграждане на тялото от яйцеклетката чрез биологични полета – фотонни и акустични. Във вътрешността на яйцеклетката се създава електромагнитния образ на бъдещото тялото, записва се неговата социопрограма, ако ви харесва повече – съдба.
Това е още една неизследвана особеност на генетичния апарат, която се осъществява, по-специално, чрез една от холограмите – а те са много, защото на една холограма могат да се записват множество холограми – се получава един или друг конкретен образ. И може да се чете само с цвета, с който е записан.
А нашите хромозоми излъчват в широк спектър, като се започне от ултравиолетовия и се стигне до инфрачервени, и следователно могат да четат една от друга множествените холограми. Резултатът е: светлинен и акустичен образ на бъдещия нов организъм, а в прогресия – всички бъдещи поколения.
Програмата, която е записана на ДНК, не може да е резултат от еволюцията на Дарвин: за да се запише това огромно количество информация е нужно време, което е много пъти повече от живота на Вселената.




Пранавата/Словото води до промяна, което е времето, до разделяне, което е пространство, което води до безбройни атоми,... но всичко това е само една идея.
Осъществявайки връзка помежду си чрез магнитните сили, частицата и античастицата на вакуума се навързват чрез ориентация на своите различни магнитни полюси/...–S–В0–NS–В̄̄̄0–NS–В0–NS–В̄0–NS–В0–NS–В̄0–NS–В0–NS–В̄0–N–.../, по подобие на химичните полимерни вериги, но по-правдоподобно, е че полимерните химични вериги са отражение на вакуумната нишковидна структура(която изгражда Вселената).
Комбинативната възможност на нишковидната вакуумна структура, е че може да съществува като две редуващи се противоположни вериги /нишки/ само с различие в посоки. Противоположната двупосочност на двете вериги на ДНК е отражение на тази противоположна двупосочност на вакуумните нишки. Получава се първичното Абсолютно едномерно геометрично, материално пространство с безкрайна дължина на двупосочните вакуумни нишки..


Информацията, идваща от "отвън", кара хромозомите да създават такъв вълнови образ,...имидж вълна. И когато клетките, например, върху човешкия ембрион започват да се делят, именно този образ на холограмата показва кога и къде е необходимо да растат краката, ръцете, главата ... С други думи, вълната е изпълнена с образа на материята, така както формата за отливки се запълва с материал ".



Ние се нуждаем от една и съща програма за развитие на тялото в пространството и времето. Къде е тя? В гените я няма. Освен това се оказа, че генетичния код заема само един процент от дължината на ДНК. Останалите 99% изглежда че не са необходими, и генетиците побързаха да ги нарекат "ненужен" ДНК участък. . Защо е необходим този пълнеж"? П.Гаряев отговаря на този въпрос така: "Информацията, която се съдържа в гените не е достатъчна, за да се изгради" правилното "тяло/организъм. Необходима е информация отвън,... диктуваща последователността и параметрите на изграждането на възможности. Разбрахме, че именно "ненужната" ДНК е антената която приема специални електромагнитни вълни, а след това с помощта на микровълни ги предава на всяка клетка,и така определя как тя да се развива и какво място да се вземе в "строителството" на тялото ".




Муфтачийски и още 11 медици от ВМА се ваксинираха с трета доза...
Краткосрочната медицинска цел на Илюминати чрез "Коронавирис" конспирацията е леко глобално прочистване на застаряващата и болна популация.
Дългосрочната цел е: манипулацията на Човешкият геном(въвеждане на т.нар. "Трета нишка в спиралата ДНК", която приближава Човешкият геном до Хибридният чрез 3мията/Драконът) от Матрицата(Под3емните планетарни системи), а чрез инжектирани на ваксини се цели освен модификацията на Човешкият геном до 3мийският, но и вкарване на нано-частици софтуер за "квантово татуиране"-цифров контрол на базата на Високите Технологии...



Само ов@ксани ще бъдат допускани във Ватикана

Поли Карастоянова: Да се въведе здравен сертификат при влизане в супера!

             

При първото засяване "боговете" използвали
собствените си гени при създаването на черната раса, а при второто засяване със сив разсад, генетичен материал от коренната бяла раса смесен с черен разсад.
Ражда се Ной с тен на кожата, получен чрез генно
инженерство. Човечеството преживява настъпване на
ледников период в комбинация с изпитания, предизвикани от
Енлил.
40 000 г.пр.Хр. Миграции на север са причина за първи път да се наблюдава "съвременно" поведение в Европа.
20 983 г.пр.Хр. Сим, Хам и Яфет се раждат на Ной от жени от три
различни етнически групи.
10 983 г.пр.Хр. Потопът.
Тази теза се потвърждава от текст за Енки и Нинхурсаг
(Нинти), където семето на Енки е основа на всичко
Енки и Нинти против волята на Енлил
създават едно съвършено същество притежаващо
качества присъщи на боговете, притежаващо ум, разум
и полово съзнание, способно да се самовъзпроизвежда
и да съществува самостоятелно, без зависимост от
боговете. Това недопустимо „нарушение” води до низ от драматични събития описани подробно в библията и
шумерските източници.
Змията описана в библията е самият Енки. Ябълката
откъсната от дървото на познанието не символизира
формирането на сексуално знание и съзнание у Ева и
Адам. Това знание е реверсираната Хиперборейска Тора - Сроти(Шрастри) което е предадено от змията-Енки на сивите. След това ги изгонва от „рая-генетичен център” да завладяват планетата. Въпреки несгодите на пустинята Сивите - "Адам и Ева" не само оцеляват, но успешно се адаптират и размножават.
Подразбира се, че това не е станало без помощта на
техния създател Енки. Така на земята се появява сивия разсад.




Aко трансформираме думата „Бог“ в „Извънземен“ нещата ще придобият по-голям смисъл. Пророк Езекил говори за гигантски вид космически кораб, които се приземил тук на Земята и на какво приличали съществата, които слезли от него. Той описва много много лица и светлини, които като, че ли били облечени с шлемове с противогази.
Енлил е командирът на мисията, докато Енки служи като директор и учен. Между двамата полубратя тлее непосредствен и отдавнашен антагонизъм заради протокола на Нибиру. Както е при по-късните династии на Земята, първородният Енки е понижен до вторичен статус, защото майката му не е официална съпруга на Ану. Това го отстранява от царската линия на наследяване. Въпреки това именно Енки води първата експедиция до Земята.
В един запазен текст Енки описва ,,цопването" в Персийския залив: ,,Когато се доближих до Земята, имаше голямо наводнение. Когато се доближих до зелените й поля, хълмове и могили (язовири и диги) се издигнаха под мое командване. Изградих дома си на чисто място.."
Следват битки с бялата раса избиване на титаните, създаване на Израел, и разпръскването на 13-те племена по цялата планета с цел расово смесване и поробване на коренното население на Земята.


                 

Кoshchei са тъмни сили, същества, които улавят земя/планети , и след като ресурсите на планетата са изчерпани, те просто ги унищожават заедно с останалите жители.



В шумерските текстове се споменава за хората от Сим (което означава космически кораб) Ануннаки са били хората от Сим и те са дошли на Земята и копулирали с примитивни земляни, това е записано в историята Битие.
Елитните Ануннаки също започнали високо развита цивилизация във Вавилон. Както винаги те унищожават култури и избиват населението когато излезне извън контрол и след това ги зараждат наново.




Митовете за сътворението си приличат един с друг в по-голямата част. Защо е така?
Това е защото различните митове са били разпространени от Ануннаки, докато мигрирали из цели свят.
Религиите, основани от Ануннаки за контрол и манипулация на населението включва тези митове за сътворението.
Тези религии са основани на страха, а не на любовта.
Винаги когато Ануннаки завоювали, те затваряли хората в гъсто населени общества за да могат да ги узорпират и подчиняват хората да работят за тях - физически, емоционално, ментално, духовно и икономически – като роби. Те контролирали като насаждали страх и държали хората в невежество. Тези идеи все още съществуват в днешни дни. За разлика от тогава, днес те изглеждат много по-трудно долувими и привлекателни. Така хората са били роби на Ануннаки тогава, както и днес.
Ануннаки въвели кичът на тялото с бижута. Те също промотирали много скъпи вкусове, като така вкаравали хората в икономическо робство. Те въвели полигамията, педофилията и кръвосмешението, толкова типични за Ануннаки. Тези черти се забелязват в повече от една култура, включително египетската царска свита, както и патриатси от Стария Завет, които следвали заповедите на Ануннаки от Стария Завет.
Книга Битие била създадена за да накара хората да боготворят Елитните Ануннаки.
Историята на Битие не е Истинската История на Божественото Сътворение.
Историята на Битие е толкова скорошна в сравнение с цялостната картинка, че е абсурдно да се счита за вярна.
Вече имало различни групи извънземни и земляни, когато Елитните Ануннаки завзели част от Земята.
Имало битки за надмощие между различните групи, но Елитните били прекалено силни за тях.
На шумерските плочи са записани събития от така наречения произход на човека и сътворението които всъщност били записки от последната колонизация на Елитните Ануннаки.




Анунаки вградили хибриди на Земята когато дошли. Не много след като пристигнали, те се заселили навсякъде, където можели и завладели части на планетата с генетично инженерство. Чрез сила, те изкарали коренните жители. от техните жилища и го подчинили напълно. Използвали коренните жители за контролирани биологични експерименти за размножаване.



САЩ дарява 500 млн. дози от ваксината на Пфайзер на над 100 държави



Дхрува махарадж, обожател на Вишну,
медитиращ в тапаса(покаяние) в асана(поза), указваща
Дхрува-накшетра(Полярната звезда) нагоре с ръце и
и Уттама Утар(Северния полюс)с крак.
Бащата на Дхрува махарадж се нарича Уттана-пада Uttānapāda( санскр."Изправен крак"), явяващ се също звезда от съзвездието "Малка мечка". Дядото на Дхрува се нарича Вира Vīra.
"Вира" значи "вдигай нагоре" в разговорния език.




ЗЕМЯТА И ПОЛЯРНАТА ЗВЕЗДА КОИТО СА НЕПОДВИЖНИ ОБРАЗУВАТ ОС ОКОЛО КОЯТО СЕ ВЪРТИ ГОЛЯМАТА МЕЧКА.
Произхода на мистичната свастика (позициите на съзвездието Голяма мечка през сезоните, спрямо Полярната звезда).


Преди смъртта си, масонът и йезуит Николай Коперник издал книгата си „За въртенето на небесните сфери“, която възродила старата хелиоцентрична космология на Питагор и поставила началото на т.нар. Коперникова революция, представляваща изместване от плосък, геоцентричен модел, към кълбовиден, хелиоцентричен модел."




Лекарите са хора, които предписват лекарства, за които знаят малко, за да лекуват болести, за които знаят още по-малко, върху човешките същества, за които не знаят нищо
Волтер




Аналитичният мозък в крайна сметка е продукт на социума. Мозъкът е квантова био машина, създадена за да чете определен вид код, който обаче може да се надгражда, и да му се инсталират скриптове, и на него трябва да се гледа точно като на компютър, защото той е точно това. Социума е под контрол, а вие сте под директен контрол на социума, замисляли ли сте се над това? Не трябва да се изпада в конфликти заради това знание, в никой случай, защото както сте в клетка, така и разполагате вие лично, да, вие лично, с ключовете от катинара. Те са създали добър алгоритъм, и вярват в неговият успех, защото не е само нашата Планета тази, която е под такъв натиск. Земята е ферма, Земята е затвор, Земята е и място за експерименти, за туризъм и за интердименсионални игри, заради които много от Позитивните Раси отказват да се намесят, под предлог ”лична воля”. Въобще не стоят така нещата, както ви ги обясняват ”възвишените ви учители”, и идеолози, не не. Религиите, и подобните им идеологии, са просто основният инструмент за контрол… Дори земната военна наука е доказала, че директна окупация чрез сила, рано или късно дава фира, основно заради логистиката, но не само. Критичният фактор е, че когато една империя превземе друга, тя трябва да преобразува вярванията на мнозинствата, ето там е критичният фактор. Не си заслужава директно, военно превземане. Първо, защото то няма да бъде позволено, основно от Расите, които поддържат така нареченият ”космически закон”, които са АДСКИ напреднали технологично, и в много други аспекти. Второ, защото не би си заслужавало логистиката. Трето, защото ако превърнеш една Планета в постоянна мандра за цицане, дивидентите са много по-големи.
Всички знаете, спекулира се, предполага се, и т.н. но хората като нас знаем, че Планетата Земя е част от една огромна, междуизмерна, интерпланетарна Корпорация.
Единствената успешна форма на тотална, и продължителна инвазия е тази – тихата, подмолната, свързаната с това, в което вие вярвате. Няма друга ефективна форма на тотална инвазия. Вместо да си губите време да разучавате аджеба кои са членовете на тайните организации, кой стои зад най-богатите фамилии на Земята, и т.н. просто се опитайте да вникнете в идеите на контролът, и когатоShпaрrоeуTмhеiеsте механизмите, ще разберете, че в същност съпротивата въобще не е толкова трудна, нито е толкова трагично положението. Винаги помнете – те контролират общественото мнение.
Задачата е как да противодействаме, макар че това е много трудно, защото обхванатият ареал от хора/Съзнания, е прекалено малък, но пък си заслужава усилието.
Една малка, но достатъчна маса от Съзнания, може да промени цялата реалност към по-добро за всички
Генното инженерство, но не само, внедряването на начини на мислене, поведение, идеи и т.н. стои в основата на тази Игра. Едно Съзнание не може да бъде променяно, ако то не се промени само по някакъв начин. С епроветки не става, става със Съзнание, и те го знаят, за това ден днешен човеците не могат да си спомнят какво са в същност, и са част от тази ферма, и не може да им бъде помогнато директно, защото останалите Раси, които могат да го направят за седмици, защото те могат да променят целият свят буквално за седмици, и тук всички да станем безсмъртни, не интервенират, защото ЧОВЕКЪТ масово е позволил да бъде контролиран. Отговорността е човешка, не е извънземна. За това все още няма интервенция от другата страна, чака се критична маса. Би имало, ако масово я поискат Земляните.
Всеки път, когато Човечеството достигне определен етап на развитие, и започне да доближава горния край на кривата на пробуждане, се планира, и се реализира събитие, което да разтърси цялата времева линия. Голяма война, катаклизми, пЛандемии, и т.н. ТЕ НЕ ИСКАТ вие да преминете линията на контрол. Ако най-тайните, сред тайните организации, не създаваха такива събития, Човечеството отдавна да е преминало линията на контрол, което доказва, че Контрольорите не са много на брой!
https://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post…



Плановете на глобал(гл)истите за намаляване на населението на Земята се прилагат активно по целия свят чрез техните слуги, проникнали в националните структури на всички държави.
Италиански учени - съпрузите д-р Антониета М. Гати и д-р Стефан Монтанари, откриха, че във ваксините присъстват наночастици с неизвестен произход. След изследване на ваксинациите, проведени в тяхната лаборатория, те са подложени на преследване от американските, европейските (ЕС) и италианските власти, които участват активно в глобалистическите програми. Така например, италианската полиция извърши претърсвания в лабораторията и дома им и иззе цялата документация относно анализа на ваксините.
С какво резултатите от тези анализи не угодиха на властите? Ето какво каза С. Монтанари по този въпрос: „През 90-те години аз и съпругата ми открихме, че микроскопичните наночастици са в основата на материята. Те вече са известни на науката, могат да бъдат намерени в атмосферата, околната среда. И така, наночастиците могат да влязат в човешкото тяло и могат да причинят редица заболявания, които ние наричаме "нанопатологии" ...
Преди около 15 години започнахме да анализираме ваксините, докато работехме в Майнския университет в Германия, където ни бяха предоставени проби от някои от ваксините. Ние бяхме помолени да предоставим нашия анализ на тези ваксини, тъй като те създадоха известни проблеми на хората, на които бяха приложени. И открихме, че тези ваксини са замърсени с наночастици. Т.е., наночастиците се съдържат в самата ваксина. В момента анализирахме повече от 30 ваксини и навсякъде установихме, че тези ваксини са замърсени с едно единствено изключение: това е ветеринарна ваксина за животни ...
Въпросът не е в състава на тези частици, което, разбира се, също е важно, но основното е, че тези частици са чужди тела. Тъканите на човешкото тяло започват да реагират на тези частици не защото съдържат желязо, титан, волфрам, олово (това са всички елементи, които открихме в тези наночастици), а защото са чужди тела. Тези чужди тела са като куршум ... Целият проблем е, че тялото ни не разпознава тази частица като своя собствена клетка.
Разбира се, тези наночастици попадат в тялото чрез дишане, но има голяма разлика с ваксините. На първо място, когато дишате, дишате въздух, който съдържа наночастици. Когато издишате, се отървавате от 99,99% от вдишаното. Ако имате здрави клетки, след това издишвате по-голямата част от наночастиците, които сте вдишали. Ако ги погълнете с храна, след няколко часа се отървавате от тях в тоалетната. Но ако сте ги получили чрез ваксини, всички те ще останат във вашето тяло.
Трябва да се знае още нещо. Ваксините съдържат много други вещества, които могат да станат "пускови механизми" за тези наночастици за възникването на различни заболявания. Т.е. - това е истинско отровно вещество".
Е, чудим се защо онкологичните и сърдечно-съдовите заболявания, различни алергични реакции необяснимо нарастват. Защо доста млади хора умират неочаквано от инсулти, защо много заболявания са станали хронични. Истинско нанооръжие се използва срещу нас, което става особено смъртоносно, като се добавя към ваксините. Оттук и заключението: преди да се пристъпи към ваксиниране, е необходимо да се извърши не само химичен анализ на ваксините, но и да се идентифицира наличието на смъртоносни наночастици в тях, които са основния вреден фактор.
https://neonula.blogspot.com/2021/03/blog-post_13.html…


"Дори и най-силният дъжд не оправдава двама мъже под един чадър."
Сун Дзъ

СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И АСЕН! ХАРВАРДСКИТЕ ДВАМА БРАТЯ...
Асен Василев връща България в соца: Безплатно здравеопазване/сиропиране и обрЯзование за всички!



Ваксинирай се спешно и отърви земята от себе си.Бъди отговорен!




„Навремето Духът беше премахнат с указ на църковния събор, а душата ще бъде премахната с фармакотерапия. Лесно ще се извлече ваксина, с която организмът ще бъде обработван от най-ранна детска възраст, дори още от раждането, за да стане напълно невъзможно човешкото тяло някога да стигне до мисълта: „Аз зная, че душата и Духът съществуват!“ Да, ето така ще се сблъскат двата възгледа, двете течения в развитието на човечеството. Едното от тях ще се стреми да изкове нови понятия и представи, които органически израстват от сферите на душата и Духа. Другите, последователите на днешните материалисти, ще търсят “ваксината”, за да направят тялото “здраво”, т.е. да му придадат такова устройство, благодарение на което човек няма да говори повече за такива наивни и глупави неща като душа и Дух......“ — Рудолф Щайнер (GA 177/5)




Све Мат 

Алекс. Кънев. Свързвам тотема с в@ксината като това какво символизира за съответното общество почитаните тотеми и другото почитащо ваксината. Във втория случай "духът-покровител" се е оказал, че по-скоро е демон и някой се иска от него, но не може и жертви. Та прави паралел между фанатизма на почитане. И как мога да се изкопча от лапите при поддръжка на онези, почитащи този демон. Едни гръцки свещеници и след първа доза фризер заявяват, че вече не може да се изпари в молитвено състояние, не може да се моли, не може да се самовглъбяват- изгубили с връзка на душата с Духа! В шок били, горчиво съжалявали. Какво е прекъснало тази връзка ?! Какво съдържа това шишенце? Помниш ли видеото с военни и онзи, който обявява, че чрез ваксина ще се пребори с религиозния фанатизъм- а те между бият по 8ма хромозоми. Демонът в бутилката спира връщането с бога. „Навремето Духът беше намахнат с показател на църковния събор, а душата ще бъде наманат с фармакотерапия. Лесно ще се извлече ваксина, с която организъм ще бъде обработен от най-ранна детска възраст, още повече от раждане, за да стане напълно невъзможно човешкото тяло някога да стигне до мисълта: „Аз зная, че душата и Духът свързвам!“ Да, ето така ще се сблъскат двата възгледи, двете течения във взаимодействие върху човечеството. Едното от тях ще се стреми да извлече нови понятия и представи, които органично изразяват от сферата на душата и Духа. Други, последващи последващи дневни материали, ще търсят „ваксината“, за да направят тялото „здравословно“, т.е. да му добави такова устройство, благодарение на кой човек няма да говори повече за такива наивни и глупави неща като душа и Дух ......




БАЙ ДЪН ЗАБРАВИ ИМЕТО НА АВСТРАЛИЙСКИЯ ПРЕМИЕР И ГО НАРЕЧЕ "ОНЗИ КОЛЕГА ТАМ ДОЛУ"
Австралийците бяха хвърлени в смут в четвъртък, когато президентът на САЩ Мао БайДън благодари на техния премиер за присъединяването към голям нов отбранителен съюз - но изглежда забрави името му, предава БГНЕС.
Вместо да бъде споменат по име за ролята си в споразумението между САЩ и Великобритания-Австралия, премиерът Скот Морисън стана „този колега там долу“ (Down Under е фраза, описваща Австралия или Нова Зеландия – бел. ред.)“
https://vtorifront.bg/…/dzho-baydn-zabravi-imeto-na…




Петков & Василев ще променят държавата за 4 години по модела Макарон...
https://www.24chasa.bg/novini/article/10188589…



Служебният премиер за задължителната ваксинация: Това граничи с холокост("HOLIDAY")...
Английската дума "HOLIDAY"/"Холиди" е ден определен за почивка = "Кали-дей",, или "змей-змия Кали ден." Така че ехото на средновековния култ на поклонение на дракона под формата на езиков атавизъм е достигнал до наши дни. Имайте предвид, че и иудейския култ "Холокост"в семантичното поле на Речта-Ra има в в основата си култа към Кали:
Холокост = Холо_Кост = Кали_Кост, (22)
което буквално означава "храна за дракона-змия Кали ", защото "кост" (,= умират Кост) в готическия идиш, трансформиран в модерния немски, означава "храна", "хранене". Оказва се, че "холокоста" - е култът към паметта на тези, които са доведени като храна, с която се "храни" адската дракон-змия Кали.
https://trafficnews.bg/…/sluzhebniiat-premier…/…



Австрийският канцлер Себастиан Курц официално е обявил, че страната няма да приеме нито един афганистански бежанец, Той обосновал позицията си, че в Австрия вече живеят 44 хиляди афганистански бежанци, относно които не съществува никаква надежда да се адаптират към местният живот. Той подчертал, че Австрия не стои настрана от проблема, но че счита, че много по-разумно и по-хуманно е афганистанските бежанци да бъдат настанявани в съ седни на Афганистан страни, и че Австрия е готова да даде подходяща сума пари за обезпечаването на един такъв подход.

КАК УЧИЛИЩЕТО УБИВА ТАЛАНТА И СЪЗДАВА НЕУДАЧНИЦИ
https://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post…

Защо човечеството е привлечено в мегаполисите?
https://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post…







МЕХАНИЗМИТЕ НА ЗАРОБВАНЕТО ИЛИ “КАК СИСТЕМАТА НИ ПРИНУЖДАВА ДА СМЕ СМИРЕНИ И ПОКОРНИ”
Съвременният роб е принуден да работи без спиране до смъртта си, защото средствата, заработени от роба за 1 месец са достатъчни за да плати сметките си (ток, вода, телефон, т.н) за 1 месец, храната за 1 месец и пътуването си до работата за 1 месец. Тъй като парите на съвременния роб винаги стигат само за един месец, модерния роб е принуден да работи през целия си живот до смърт. Пенсията е също една голяма фикция, защото робът- пенсионер дава цялата си пенсия за сметки и храна, и робът-пенсионер няма свободни пари.
http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/…/blog-post_6…




Костова Блага
Развръзката....

Папата е изнесъл литургия в Будапеща и в нея е призовал унгарците да отворят сърцата си за мигрите...
След литургията Орбан е дал на папича копие от писмо на унгарския крал Бела IV до папа Инокентий IV, което е писано през 1243 г. и информира Инокентий IV, че Бела ще укрепи укрепленията по река Дунав в Унгария в подготовка за монголско нашествие.
Maya Devi Dasi
Pope-Osama-Bin-Laden



0 к


Официалният разказ за 911, който се повтаря отново и отново в Новините и медиите в основния поток НЕ включва никаква информация относно окултната дейност, която се случи на 11 септември 2001 г.
Кулите близнаци в Ню Йорк бяха съвременни представи на много по -стара концепция.
Трябва да помним, че древните египтяни са поставяли две кули или обелиски на входовете на много от своите храмове. Библията също описва входа на храма Соломон като ограден от две огромни кули, които дори са имали имена ... Ячин и Вооз. Масоните поставят копия на Ячин и Боаз на входовете на много от техните ложи, както и на техните проследяващи дъски от двете страни на Стълбището към небето. Неслучайно кулите близнаци в Ню Йорк бяха поставени на входа на американския „Храм на парите“ ... Световния финансов център.
Двете кули служат на определена цел ... те тласкат съзнанието на хората към центъра му. Дясният и левият стълб са толкова големи и мощни, че когато човек се приближи до тях, светът на противоположностите и двойствеността се сливат в ЕДНО. Само в състояние на ЕДИНСТВО и НЕДВОЙСТВО, посветеният или гражданин може да влезе между кулите и в сферите отвъд тях --- известен още като Светая светих, Стълбата към небето и ЕДИНИЯТ СВЕТОВЕН РЕД .
Новият ONE WORLD TRADE CENTER на Ground Zero е символично представяне на тази концепция. Двете кули бяха обединени в ЕДНА и започна НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД.
Mark Gray


Чудили ли сте се защо катедралните стъкла са с форма на роза?
Защото са МАГНЕТРОНИ маскирани като прозорци.
Защо според вас огромните органи са били толкова неразделни от катедралите?
Те генерираха тонове и вибрации за куполите да резонират в цялото пространство, както и в цялото си царство.
Създаваха живи води и лечебни честоти с помощта на електромагнитни приложения.
Какво друго е скрито от нас?
Bianca Ruehlig




Ако под въздействието на прикачен мафлок човекът извършва някакви негативни постъпки, той носи пълната отговорност за тях. След смъртта на физическото тяло ДУШИТЕ на такива хора попадат в астралните нива с ниски вибрации (така наречения ад), където изживяват повторно всички събития, в които са проявявали отрицателните качества на мафлоците, докато са били инкарнирани: страхливост, ревност, агресивност, жестокост, садизъм, похот и т. н. - но вече в ролите на своите жертви.
Когато паразитът стигне твърде далеч, той постепенно завладява волята на човека - не само се храни от него, но започва да го управлява и получава пълна власт над физическата обвивка. Тогава мафлокът и жертвата стават едно цяло - той става неин учител (свръх низш Аз), а ДУШАТА на човека (низшият Аз) е принуден да напусне тялото. И той приживе се превръща в мафлок (крайна степен на обсебване): притежава съзнанието на населяващите го мафлоци, а неговата собствена воля, съвест и човешки разум са изключени („раб Божий”). Такъв човек се отъждествява с физическото си тяло, не поема никаква отговорност, не вижда и не разбира кой го управлява. Обсебен е от страстите и пороците си, а безмилостните мафлоци непрекъснато го подтикват все по-активно и безотговорно да им служи. И няма да успее да се измъкне от властта им, докато те не изпият всичките му жизнени сили. При него протича процес на бърза деградация (инволюция), докато мафлоците, които използват обвивката на жертвата си, се развиват (еволюция). Често паразитите я тласкат към убийство и самоубийство.
След като изтощят някого, гладните астрални същности си търсят следващата жертва. Ако човекът има силна воля и не се поддава на своите слабости и вредни навици, той може да противостои на въздействието на паразитите. Тогава те са принудени да тръгнат на лов за по-податливи жертви, послушни на ненаситните им страсти.
Най-достъпни донори за мафлоците са пияниците и хората със слаба воля, склонни към рафинирани и извратени чувствени наслади: алкохолици, наркомани, токсикомани, пушачи, психично болни, както и склонните към похот и разврат във всичките му форми: онанисти, хомосексуалисти, лесбийки, проститутки, любители на стриптийза, „груповия секс”, садомазохизма и др. Обикновено край пияницата стои ужасно астрално същество - деградиращата ДУША на починал алкохолик. Чудовището с неутолима жажда изсмуква като прахосмукачка наситените с алкохолни изпарения жизнени сили на жертвата и ги поема в себе си, за да задоволи чрез тях страстта, която смъртта само е увеличила десетократно. Страданието и злобата на този мафлок са безкрайни, тъй като е обречен да ходи вечно жаден и никога да не задоволи желанията си.
Астралните същности често паразитират върху месоядните животни и малките на млекопитаещите, които сучат от майка си. Възрастните растителноядни животни, както и вегетарианците сред хората трудно се поддават на заразяване с мафлоци. И ако човечеството поне един път годишно колективно и добросъвестно пости в продължение на 49 дни (максималната продължителност на живота на един мафлок), ниските астрални слоеве ще се очистят от тях, защото за толкова време повечето ще измрат.
Ще отбележим, че така може да се обясни фактът, че низшите астрални същности особено се „развихрят” през Страстната седмица в края на християнските пости, през които са били принудени да водят полугладно съществуване. Много от тях, създадени в резултат от несъвършеното мислене и грубата психична дейност на хората, напускат онези, които добросъвестно са постили и са се молили.
Мафлоците могат да се прехвърлят от един заразен човек в друг чрез така нареченото „урочасване” - отрицателно енергийно-информационно въздействие. Има два вида уроки.
Първият е неумишлен енергийно-информационен удар, нанесен в резултат от неконтролиран изблик на емоции. Например, човек е в лошо настроение, скарал се е с някого, заразил се е с мафлок. Той започва да се тормози и в мозъка му се образува енергийна топка, която стои вътре. Колкото повече преживява, толкова по-голяма, плътна и твърда става тя. Изведнъж някой привлича вниманието му. Човекът се отпуска и поглежда да види кой го е разсеял от тъжните му мисли. При визуалния контакт възниква енергиен канал, по който топката прелита към новия обект, като „удря” и деформира аурата му. Мафлоците нахлуват в пробитата обвивка на жертвата и я заразяват.


Душевността, с която древните са се отнасяли към живота, определяла неговия смисъл.
Сега смисълът на живота се свежда до оцеляване, постигането на материални блага за сметка на изземването им от другите, придобиване на банкови сметки и увеличение на комфорта за своето съществуване.
В цялата история на съвременната цивилизация никога не е имало свобода, никога. Хората в обществото не са били истински свободни. Но начините за заробване винаги са се сменяли, механизмите винаги са ставали по-фини и по-фини, по-невидими и все по-ефикасни. Подчиняването чрез сила е първото, най-грубото робство, най-осезаемото и затова е и най-отхвърляното. Трябвало е нещо по-практично, срещу което не се реагира толкова остро. Така се е родила религията, религията като институция, като политика, тук Буда, Христос, Мохамед нямат нищо общо, религията възниква винаги след смъртта на духовния учител. Нито един просветлен не е създал религия, нито един. Те не са политици и нямат нищо общо с политиката. Религиозната догма си е чиста политика, малко по-фин начин да ти кажат какво да правиш и какво не, по-фин начин да те вкарат в определени норми на поведение, срещу религията се реагира по-слабо, по-бавно се осъзнава заробването чрез нея.


Дава ви се само толкова колкото е необходимо за да бъдете ефективни граждани и нито грам повече, Нещо повече всяка свободна минута се уплътнява. Целия шоубизнес, така наречената развлекателна индустрия има важна роля. Тя отнема последното ви останало свободно време, което иначе бихте посветили на себе си, като ви подхвърля само няколко мига радост, само няколко късчета. Така не ви остава време да мислите, да разсъждавате, защото може да си зададете някои много опасни противообществени въпроси, а именно къде е смисълът на всичко това ? А може да се случи и нещо още по-опасно, да намерите отговора, да осъзнаете, че такъв няма. Няма смисъл да се произвеждат огромни количества блага, които достигат само до единици напълно преситени от тях хора, а дори и те не им се радват тотално. Същевременно гладът и мизерията все още властват на много места по света (гордостта на обществото е уж именно премахването на тези две неща, това е била неговата цел, но тя си остава неизпълнена) Времето е най-ценното, което имате днес, така че внимавайте, не го пропилявайте с толкова лека ръка заради безсмислени химери, оценете го по достойнство. Ако ще търгувате с него, то търгувайте правилно и разумно, защото капитала ви от време е ограничен. Или го употребете по предназначение-за постигане на вечността. Едва тогава ще сте най-накрая истински свободни и едва тогава ще разберете смисъла на думата щастие ! Само когато постигнете свобода в измерението на времето блаженството ще се случи, щастието ще се случи, а за това трябва време. Внимавайте и бъдете будни, защото робството на 21-век е най-опасното и най-незабележимото от всички досега! Човек е роден волен, свободен на и за свобода, не роб за робство, пък било то и в златна килия обсипана с диаманти!




Нага , (санскрит: „змия“) в индуизма , будизма и джайнизма , член на класа от митични полубожествени същества, наполовина човек и наполовина кобра . Те могат да приемат изцяло човешка или изцяло змиевидна форма и са потенциално опасни, но често полезни за хората.
Живеят в подземно царство, наречено Нага-лока, или Патала-лока, което е изпълнено с блестящи дворци, красиво орнаментирани със скъпоценни камъни. Божество създателят Брахма изпратил Nagas до по-долните региони, когато те са станали твърде многолюдни на земята.
Те са деца на внука на Брахма, Кашяпи и неговата жена Кадру. Нагите живеят под земята(в подземния свят-Патала), където се намира и столицата Бхогавати на тяхното царство Нагадвипа и се съхраняват несметни съкровища. В подземният свят Патала, те построили за себе си великолепни дворци, блестящи от злато и скъпоценни камъни. Мъдрата змия Васуки станал цар на нагите и управлявал столицата, пълна с невиждани до сега съкровища на земята.
Някои от нагите се заселили в подземните водоеми и на дъното на океана, в царството на Варуна; някои от тях се заселили на повърхността на земята, където трупат съкровища и богатства. Вождовете (крале) на великите нагски племена, царствено големи триглави, седемглави и десетглави змии, владеещи несметни богатства - техните глави са увенчани със скъпоценни корони, те са могъщи и мъдри и разполагали с благосклонността и приятелството на боговете.
В др. източници - обитават пещерите и водоемите. Изобразяват се във вид на змия с човешки торс и човешка глава/и. В приказките нагите често приемат друг външен вид (пр.:на човек). В човешки облик нагите често живеели сред хората, а техните жени – нагини, славещи се със своята красота, встъпват в брачни отношения със смъртните човешки царе и герои. За девойка-нагини се е оженил и героят на „Махабхарата“ Ашваттхаман, син на Дрона; Царицата-нагини Улупи била жена на Арджуна, а нагини Кумудвати – жена на Куши, син на Рама.
Нагите в Индийската митология също дошли от друга планета.Те предпочитали да живеят под земята и да строят огромни подземни градове.



Хората се прибират в къщи само , за да спят.
И излизат, за да си платят жилището.
Спят, защото трябва да работят,,
а работят, за да си платят мястото си за сън,,,,
И така, кажете ми - нормално ли е?!
Така ли трябва да бъде?!
Martina Koleva


Съществува хипотеза, че нашата цивилизация се контролира от същества паразити, които използват човечеството като вид "батерии", т.е. за собствената си енергийна храна. И този енергиен вампиризъм, напълно невидим за по-голямата част от хората, продължава вече не едно хилядолетие. 

Превръщат ни в батерии, от които източват жизнената сила. И както показват редица изследвания, източванията стават по целия диапазон – от положителното до негативното. Наистина, най-големите изхвърляния на гавах се наблюдават при емоциите на скръбта, тъгата, ненавистта и страха, болки и болести, страдания и смърт. Детската пси-енергия е особено чиста и мощна, а еманацията на насилствена смърт е най-продължителната във времето. Ето защо се е правила цялата тази бесовщина с реконструкцията на стари и строителството на нови пирамиди, както и със строителството в близост до древни некрополи на религиозни обекти, детски площадки, медицински или спортни съоръжения. Паяжината на такива комплекси е оплела цялата Земя, събирайки, концентрирайки и усилвайки, а накрая и предавайки на адресата много мощно презареждане за тези, които контролират нашия плътен свят.


За разкриване на механизмите и способите за източване на гавах, адептите на демиурга прилагат прилагат много разнообразни способи за маскировка. Такива, които дори след евентуалното им разкритие повечето хора просто не могат да осъзнаят цялата чудовищност на замисъла. И дори повече – няма да възникне желанието да вдигнат ръка, за да разрушат затворения кръг. Това е капан, който е невъзможно да бъде разрушен. Или поне те така смятат, почти на 100%…

Енергия, гавах, истинското предназначение на човечеството




Актьорите от филмът „Заразяване“ като Мат Деймън, Лорънс Фишбърн, Кейт Уинслет и др. станаха лица на публична информационна кампания за важността на спазването на елементарни мерки като миенето на ръце със сапун.
Епидемиологът Иън Липкин - медицинският консултант на "Contagion" - се разболя от Covid-19 през март 2020 г. и използва популярността си, за да предупреди хората за сериозността от инфекцията: "Щом може да повали мен, може да повали всеки".
https://www.themagictv.com/%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B7…

Няма коментари:

Публикуване на коментар