Последователи

неделя, 17 октомври 2021 г.

Радиестезия

 


Закон за подобните

В радиестезията закона за подобните е от първостепенно значение - това е закон за резонанса и непрестанно се ползва.
Между два подобни предмета се образува линейна вълна - детектира се с Х(+)В или Х(-)В. С багета се детектира като се върви перпендикулярно на посоката и, а с махало - люлее се по самата линия. Тази линейна вълна е вълна на подобните. Когато предметите са еднакви по големина, в средата на разстоянието между тях се явява и една вторична вълна - перпендикулярна на главната вълна на подобието. При различни по обем/но еднакви по форма/ предмети с различен динамизъм - вторичната вълна се премества по близо към по-малкия предмет.

При закона за симетрията има само основна вълна между двете симетрични тела - без вторична вълна между тях.
Тези вълни се детектират само на хоризонтални И-З вълни Х(И-З)В


Физикална радиестезия Луи Тюрен пдф

Има ли озон в атмосферата/НЕБЕТО НЕ Е СИНЬО



Ние излъчваме вълни:

а). Първо прости хоризонтални вълни - ХВ,... по цялото тяло. Вибрационните вълни на клетката ни са:(+)за мъжете през дена и (-) за жените. През ноща е обратно. Ние следваме както растенията хлорофилната функция. ХФ е причина известни тела да променят ел.-та си посока 2 пъти в деноношието в часа на зеления лъч за 55 сек.Това явление засяга както човека така и всички тела,чиито атоми имат само един слой електрони и на които атомната вълна има височина h-13 см. всички до елемента калий които е №19 или с втори електронен слои.

б) РА вълни/ 4-те движения на махалото/:излъчват:
върхът на подмишниците и върхът на срамната кост-това са 3-те V-та.
Същите вълни излъчваме в:слънчевия плексус, булба, кръста, а при жените от върха на подмишниците до съответните пъпки на гърдите (за да може детето,с РА-те си устни да намира мляко).

Накрая,венерените възвишения,в основата на палците и на малките пръсти са кондензатори, които са в деректна връзка с булба посредством Големия Симпатик.

Между очите също така,чустваме вълните на хипофизната жлеза.(всяка друга Ра точка от организма представлява болестна точка).

в) Вертикални вълни(ВВ) - излъчвани от мозъка, които могат лесно да се детектират над слепите очи./Освен тези вълни, клетките ни са направени да вибрират само на вълни с хоризонтална походка.

Когато срещаме ВВ в организма ,необходимо е те да бъдат премахвани незабавно. Те са враг №1.



2.РЕАКЦИИ НА ОРГАНИЗМА,В ЗАВИСИМОСТ ОТ СРЕДАТА В КОЯТО СЕ НАМИРА: МАГНЕТИЗЪМ, СВЕТЛИНА, ВВ, ХВ, МИНЕРАЛНИ ВОДИ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО И ДР. A.

Реакции с магнетизма

1. Нашия организъм с раздалечени крака и ръце съставлява 3 V-та,чиито върхове са РА. Ние съставляваме антена със специална форма и излъчваме 5 хоризонтални плана,несиметрични по отношение на средата(слабините ни).Над главата ни няма ВВ.

2. Когато притискаме ръце и крака към тяло и един към друг ние се обръщаме на вертикална антена,като изправена вертикална линия върху земята.Излъчваме 5-те вълнови плана на вертикална антена:в двата края ходилото и темето, в средата на тялото и на 1/7 от двата края.В този момент бидейки вертикална антена, над главата излъчваме двата вертикални плана С-Ю и И-З и можем да си послужим с Па-Куа за намиране на 4-те точки на света. Б.Реакции със светлината и нейните 7 цвята. Над схема на човешко тяло с изправен радий и със 7-те цвята ,като свидетели намираме зоната на виолетовия цвят: от ходилата до коленете,индиго:колене до върха на чатала,синьото в областа на половата чакра,зелено в областа на корема до пъпа,жълто от пъп до свързващата хоризонтала на двете зърна,оранжево:от гърдите до гърлената чакра,червено: в областа на главата.

В. Реакция с хоризонталните (ХВ) вълни които ни заобикалят и които поглъщаме(Храна и медикаменти). Когато тези вълни имат 8м.,те са благоприятни за нас. Чиста вода, въздух,кислород,водород въглерод ,азот,сяра, 44-те метала на човешкото тяло и т.н. Ние не можем да живеем в други среди например: сернисти пари, пушек, всички видове газове и др.,тъй като вълната им няма 8м. дължина. Храните и медикаментите трябва да бъдат с вълни близки до 8м. Прясно мляко и яйца трябва да имат 8м. дължина на вълната. Няколко дни по късно въната им пада и те стават вредни за клетките. Хладилникът забавя спадането на вълните под 8м.Разлагането ферментацията и т.н. се развиват само в среди под 8м.

Г. Реакция с верикални вълни/Вълни на болести,на жилища, автомобили, или идващи от околните ни/

Ако тези вълни имат точно 8м. дължина, те не са вредни за клетките ни. Но ако са под 8м.,смущават вибрациите им и причиняват спадане на техните вълни под 8м. Деиствието им е толкова по- голямо,по вредно, колкото вълните им са по къси. Всички вълни на болести излъчват ВВ, с дължини много по ниски от 8м. Вредни вълни на жилища. Заразените подземни течения със своите В(-)В увличат вредните вълни на съдържащите се в тях болести. Когато две течения са заразени с еднаква болест те образуват индукция помежду си и цялата зона между тях,изцяло е изпълнена с вредни вълни. Заразените сухи пукнатини причиняват същите явления но на В(+)В. Вредни вълни на самолети и автомобили и др. Делкото и магнитите изпускат електрически вълни, ВВ с дължина много по малка от 8м.,а следователно и много вредни. Тези вълни следват вълните на корпуса на В(+) и (-)В и са вредни за здравето на лицата в тях.

Д.Вертикални вълни които дават апарати на лъчите Х, инфра-червени висока честота и др.

Понеже тези лъчи имат дължина по малка от 8м.,с тях трябва да си служим колкото се може по рядко,или след това да се премахват от телата на хората които са ги кондензирали.В тях те се превръщат във вредни ВВ,по къси от 8м.Радият излъчва вълни 8м.които пронизват вселената, тези вълни не биха били вредни ако не излъчват атоми,които остават в клетките и бавно ги горят.

Е.Вълни на електричество Д

Тези вълни са на дезинтеграция. имат 8м.дължина и дават серия 13 на живота. От тях всякога получаваме благотворни ефекти без никакво противопоказание.


3.ЗАЩИТА СРЕЩУ ВВ, ПО КЪСИ ОТ 8М.

1.Заразени жилища:чрез тубички 4,5 или 6 ,контра свидетели,отговарящи на наблюдаваните болести те образуват "Фарадеев кафез", който пречи на тези вредни ВВ да проникват в вътрешноста на кафеза.Чрез тубичките се създават верт.планове с тяхната честота и които следователно поемат и насочват вертикално нагоре и по тях тези ВВ, служейки им като носещи вълни.

2. Срещу ВВ на автомобили с 2 тубички ел.Д,от двете страни пред волана легнали, излъчващи В(+) и В(-)В или две пирамиди Хеопс.

3. ВВ от околни лица със свидетел на ел.93,които излъчва носещи ВВ, по които те биват увличани във въздуха.

4. Вълните на лъчите Х които намираме у хората,често много години след тяхното ползване, можем да отстраним чрез носещата вълна на електричество Д.


Радиестезия/ЧОВЕКЪТ-АНТЕНА 1ч.



РАДИЕСТЕЗИЯ - Луй Тюрен


Aрабските числа не са измислени а открити с махало.Те обозначават простите тела в матрицатта. На ХВ те дават серия отговаряща на числата им,нечетните числа са (-) а четните (+). Но на ВВ,се получава съвсем различно явление. Сериите над арабските числа показват броя на електроните на простото тяло от таблицата на Менделеев, съответствуващ на поредния му номер.Така числото 30 и цинка, на ВВ дават серия 30, но някои двойни тела например Хелий /2+2=0/ ще дадат нула. Редките газове в матрицата съответстват на знаците -деление/:/

-Хелий, събиране/+/

-Неон, изваждане/-/

-Аргон, умножение/х/

-Криптон, коренуване

-Ксенон, логаритмуване


С махало на ХС(трелки) могат да се извършват всички възможни аритметични дайствия и махалото показва резултата след равенството.

Проверяваме имали прости тела след 92 и 93. Над радий махалото на ВВ ще покаже броят на електроните на всяко съществуващо просто тяло 94 дава Х(-) и В(+), 95 има Х(-) и В(-), 96 като 94 и 97 има Х(+) и В(-).

След това от 98 на горе не откриваме никакви вълни до ел.124(-)празнота.

Числото 155-дължината на атомна дезинтеграция, би трябвало да не даде никаква серия, но тъй като е от семейството на 124 дава неговата серия. 155-124=31,5х31=155,4х31=124 4х1,55 =6,20(максимална дължина на ХВ на светлината)след това разтояние вълните изчезват.А с бяло и черно 2х2м., макс дължина на ВВ става 10,20м.

Както цветовете, които лежат на вторични вълни на празнотата-124, така и първите 92 елемента на Менделеев също лежат в/у вълни 124. При 44-те метала в човешкото тяло, имаме следователно 44 линии 124. Произведението на тези две числа е 545х10 545 е общата празнота 124 + 421.

Телата в таблицата на Менделей от 92 нагоре притежават по 4 килийки, първата е тяхната собствена, втората инфра вълни, трета 124 и четвърта ултра вълни. ИВ и УВ се детектират с стрелки на кръст. След последния реален елемент 97 и трите му килийки, следва 421 и три пъти УВ, 124 и три пъти ИнфраВ. и накрая 421(+)празнота. Или общо имаме след 92: 3+4+4+4+4+4+8 = 31 килийки 155-124=31.

При това положение таблицата М има 98 елемента=14х7. Ние можем да разпределим простите тела било в 7 или 14 линии 124 и пак ще констатираме същите доказателства. Класиране на броя на електроните на последните елементи по електронни слоеве. От Торий-90 до ел.97 имат до пети ел.слой еднакъв брой електрони,2-8-18-32-18. Последния седми за всички е с два електрона. Различават се по седми ел.слой от 10 електрона за Торий до 17 за ел 97.

Ако впишем броя на електроните в отделните 7 нива за ел 98 , 2-8-18-32-18-18-2 те не дават никакви вълни. Тялото 98 не съществува в свободно състояние в природата, по същия начин до 123, не срещаме никаква нова серия.

Серията на 124 ще бъде с 26 електрона в повече 98 и се записва с 9 числа като в 5-ти електронен слой записваме 18+18, в 6-ти-18, в 7-ми-8 и в девети ел.слой записваме 2 електрона. Тези девет числа можем да навием на Па-Куа и се превръщат в компас. Чертежът не излъчва никакви ХВ. Дава серия 5 на светлината в целия кръг. Дава закон за подобните с 93, електричество Д, радия и др.

Празнотата следователно излъчва електромагнитни вълни. Тези закони следват законите на електронното групиране на простите тела и с тях се завършва семейството.Тези вълни се съгласуват отлично с магнетизма със светлината, с ел.Д със състава на нашето тяло/44 метала/, с атомната дезинтеграция. Следователно празнотата е необходима за живота.

В/у допълнителния линеал на Тюрен вълните на радия спират до делението на урания 92. Ако поставим пръста на лявата ръка в/у радия махалото бие в/у деленията от 93 до 97 и124. Този път не радия дава вълната си, а човешкото тяло, в което елементите от 93 до 97 се съдържат и техните статични/носени/вълни се носят по носещата вълна на радия и махалото ги отбелязва с люлеения с/у 93-97.

Поставяйки пръст в/у инфра, ултра и 124 махалото спира, не се намират в тялото. Но организма излъчва от тези вълни навън. Човешкото тяло излъчва навън, по оста на тялото ,очи /124празнота(-) дясно, 421(+)ляво и 545 обща празнота от епифиза/всички ултра инфра и 124.

Върху анатомична карта с радий редуваме свидетелите на горните елементи и с показалец или показалка обхождаме картата в момента когато посочим вълната на веществото подобно на свидетелите махалото ще бие м/у радия и върха на показалката. Когато почне да бие перпендикулярно на тази посока/вторична вълна/ локализираме точната точка.

Елементи 85 и 87 в жлезите, ел.93 в целият мозък.Останалите ел. 94,95,96,97 са подредени слизайки от гл.мозък по продължение на мозъчния възел на врата,94 горе и 97 долу.Накрая,124 е със седалище в очите.Без съмнение той е който позволява на очите да изпращат визуалните си вълни надалече,със скороста на Светлината а от епифизата мигновенно.

От празнотата произлизат всички прости тела, тя съдържа максималния брой електрони и електронни слоеве. Дезинтеграцията тръгва от изток, в посока(-), започва от празнотата 124(-), напуска зелено, ултра и инфра зелено и достига до следващия ел 97 с максимален брой електрони /но след 124/. Тези последните напускат материята един по един/с явления на верижна дезинтиграция/ като упадат по номер. 97 става 96 ,95, 94, 93 и спира там, от там се почва по нов начин до ел.80, след това 72, 47 и т.н. до нищо=0.

Радиестезия/Еволюция на материята 2ч.

Айнщайний, Es

Елементът с пореден номер 99 е измама синтезиран при интензивно неутронно облъчване на уран 238. Не се среща в природата

Още една измама Нобелий, No

Елементът с пореден номер 102 е кръстен в чест на Алфред Нобел (Alfred Nobel), основателят на Нобеловите награди за природни науки, икономика и мир. Открит е през 1958 г. от Алберт Хиорозо (Albert Ghiorso), Torbjorn Sikkeland, John R. Walton и Глен Сийборг (Glenn T. Seaborg) от Университета на Калифорния в Бъркли (University of California, Berkeley, CA, USA), чрез бомбардиране на кюрий (атомен номер 96) с въглеродни йони. Има и друга версия за името, че е наречен в чест на Нобел, тъй като първото съобщение за откриването на 102-ия елемент е било направено в 1957 г. от група учени при Нобеловия институт по физика в Стокхолм, но експериментите за потвърждаване на откритието се оказали неудачни!

Останалите 10 също са измама. В холограмата има 98 прости елемента а не 110. При следващата холограма кодовете може и да се променят.



Радиестезия/Таблица на Менделей с 12 прости тела по малко



Теорията за етера се завръща

Известно е, че концепцията за етера съществува от древни времена и не е случайно, че древните философи наричат етера "пълнеж на пустотата". Въпреки това, постепенно върху теорията за етера започнаха да се замислят и учените. Така например, през 1618 г. френският физик Рене Декарт предложи хипотезата за съществуването на светоносния етер. След появата на тази хипотеза, за нейната практическа обосновка много учени са започнали да търсят този тайнствен "етер".

Един от тези учени е бил Дмитрий Менделеев, който включил етера (наричайки го „нютоний“) в своята забележителна таблица на елементите. Въпреки това, до нас тази таблица е достигнала в "орязан", фалшифициран вид, тъй като за световния "елит" не е от полза обикновените хора да имат достъп до безплатна етерна енергия и технологии без гориво, което би могло да лиши топлинно-енергийните и металургичните концерни, принадлежащи на богатите кланове на Земята от големите им печалби, получени чрез прилагането на традиционните изкопаеми горива и енергетика.


Също така малко известен е фактът, че още през 1904 г. Менделеев публикува концепция за световния етер, която става причина за много дискусии в научния свят. В научната му работа по темата за етера, руският учен е предположил, че "етерът", изпълващ междупланетното пространство е среда, която пропуска светлина, топлина и дори гравитация. Според Менделеев, цялото пространство е запълнено с този невидим етер - газ с много ниско тегло и неизследвани свойства.

Въпреки това, темата за етера и по-специално за етерните технологии е негласно обявена от господарите на световния "eлит" за "табу" за обикновените хора, и заради това служещите на световната паразитна пирамидална структура се постарали да фалшифицират и да обявят за "псевдонаука" всички открития на учените и резултатите от експерименти в тази област. Също така те са "коригирали" и таблицата на елементите на Менделеев.

Ето какво казва за това кандидатът на физико-математическите науки С. Сал: "Противно на експериментите на Майкелсън, Морли и Милър, общността на физиците поема по пътя на отричането на етерния вятър и етера. Върши се измама, при която вместо високо прецизните експерименти на Милър, точността на които е потвърдена от практиката на работа с оптични влакна и микровълнови системи с цифрова връзка, се приемат резултатите от експерименти с интерферометри, разположени в метален корпус, в който етерен вятър не може да има.

Но най-важното е друго. Пътят към усвояването от човечеството на екологосъобразна, безплатна енергия бил затворен, а монополът на илюминатите върху горивните ресурси е запазен. Към днешна дата в областта на енергетиката без гориво има голям напредък.

Въпреки това, опитите да се въведат тези технологии на практика обикновено завършват зле за авторите на тези проекти. Науката, технологиите и най-важното - пресата, са под контрола на илюминатите. В допълнение, нарастващата загриженост за околната среда се използва от Илюминатите за насърчаване на човеконенавистни идеи за радикално намаляване на населението".


Виждате ли, плановете на световния "eлит" за намаляване на населението в света на 500 млн. души се основава на предпоставката за изчерпване на ресурсите на нашата планета. Но именно същата сила държи в тайна от човечеството технологията за безплатна енергия, която в продължение на десетилетия тайно от обикновените хора се използва активно в подземните градове - убежища на "eлита", разпръснати по целия свят.

Все пак сега още повече независими изследователи и учени, които не са корумпирани служители на световния "eлит", започват отново да се връщат към теорията на етера и етерната технология. Например, докторът на техническите науки В. Ацюковски, който на 25-ти февруари 2011 наблюдава освобождаването на огромна слънчева плазма, която е 50 пъти по-голяма от размера на Земята, зададе един разумен въпрос: от къде нашата звезда взема енергия за такива колосални емисии?

Въз основа на своите предположения Ацюковски изказва уникална хипотеза, че Слънцето черпи своята енергия от етера. Той е напълно убеден в съществуването на този газ, както и че именно под негово влияние, нашето слънце излъчва от повърхността си във всички посоки на пространството комети. Според тази хипотеза, енергията в нашата звезда е толкова много, че всеки момент тя може да изхвърли няколко десетки комети. А самата слънчева корона не е нищо друго, освен емисии на етер.

Ето какво той казва за него: ".. Eтерът се оказа обикновен газ с много високо налягане и много разреден. Неговата плътност е 11 пъти по-малка от плътността на въздуха. Но той има огромна енергия, огромно налягане, поради много високата скорост на молекулите му".

Разработването и масовото въвеждане на етерните технологии ще позволи на човечеството да реши много от проблемите си, които вече са се превърнали в планетарни бедствия за всички живи същества. Това се отнася за варварското добиване на традиционните въглеводороди и екологичното замърсяване на околната среда, която придобива все по-катастрофални размери. Също така, въвеждането на тези технологии ще попречи на плановете на собствениците на световния "eлит" за пълното унищожаване на човечеството.

И това трябва да се помни от всички онези, които се продават на тези античовешки сили, опитвайки се да противодействат на масовото внедряване на тези технологии. Не си мислете, че вашите нечовешки господари ще ви оставят живи, след като приключите мисията си за намаляване на населението в първия етап на 500 млн. души.

Човечеството беше готово за въвеждането и развитието на технологиите за безплатна енергия още по времето на изобретенията и откритията, направени от Н.Teслa. Но се намесват враждебни към човечеството сили и са спрели този процес. И дори сега, слугите на тези сили продължават своята вредноносна за човешкото общество дейност. Ето какво е казал за последователите на идеите на Тесла по въвеждането на етерните технологии преди няколко години кандидатът на физическите и математическите науки С. Сал:

"Очевидно е, че първите след Тесла, които са се научили как да се направи са руските учени Филипов от Санкт Петербург и Пилчиков от Одеса. И двамата скоро бяха убити, а техните записки и апаратура изчезнали. В бъдеще цялата работа в тази област е била засекретявана или забранявана. За това са следили от ФБР, ЦРУ, MI6 и други разузнавателни агенции. В СССР с контрола на неразпространението на технологиите за безплатна енергия се е занимавала АН на СССР.

Сега има специална структура към Руската академия на науките - Комисията за борба с псевдонаука, която се опитва да забрани технологиите за безплатна енергия, дори и в отбранителната промишленост и космоса. Въпреки това, такива технологии без голямо афиширане вече се използват в промишлеността и транспорта. Наскоро един прост и ефективен генератор на безплатна енергия бе демонстриран от грузински изобретател. Въпреки това, президентът Саакашвили, като верна марионетка на Запада веднага пресече въвеждането на такива генератори".




Геополитиката като проявление на електромагнетизма


Радиестезия/Дъга и Хало/Соленоиди и небесна дъга





Опити за обяснение на радиестезичните явления (Биолокацията)


Радиестезия/Изследване на РАКА

Ракът се различава от микробите по това че не е РА.Притежава електрони в повече ,както показва детектора (-),но той има и в повече и протони,както показва детектора(+). Поставяме го върху постоянната вълна на водата за да видим статичната му вълна. Нормалната и статична вълна на водата с прибавянето му, в едната си страна на Ю и З придобива електрони в повече, а в другата страна: Север и Изток, протони в повече. Никой микроб,никое друго проучвано тяло не проявява такова явление на електрическо разлагане. При все това ракът не видоизменя дължината на вълната която си остава 8м. Поради този факт той може да пътува върху вълната на водата ,в/у вълните на мъжки и женски пол, на среброто, на виолетовия цвят и др. Ракът не променя радиуса на неутралната сфера на водата която си остава 2м. в ултра-виолетовото,1м. в инфра-червеното.Той следователно се вмъква потайно във вълната на водата, без да я променя, а само преобръща полвината на вибрациите ин от едната страна и на другата полвина от другата страна, като той самия остава в средата, за да ги свързва. 

                   

Спектъра на статичната му вълна е широк 0,65м. и се състои от 4 концентрични елипсоиди,с височини 1,50м.;3м.;4,5м.;6м.


Когато статичната му вълна е носена в/у постоянна вълна,виждаме че в спектрите му, през два, макар че имат еднакъв външен вид, знакът в елипсоидите да се променя.

В двете съседни елепсоиди той е обратен един на друг.


Ако в първия спектър е:-,+,-,+,в другия е:+,-,+,-.


Ракът има способност да разполага по желание с протоните и електроните си.Той може да изземва от всички тела протоните и неутроните им, по желание, за да ги погълне в РА, използвайки собствените си съответно електрони и протони,и по своя угода да освобождава, което му е излишно. 


Поставен в/у северния полюс на магнит,ракът дава:+,-,+,-.Върху южния дава :-,+,-,+. И така той се преобръща,за да се приспособи с различния ел. знак на двата полюса на магнита.

Ракът не е микроб, но той влиза в резонанс с всички микроби. С всеки от тях той видоизменя статичната си вълна и детекторите всеки път констатират съгласуваността му с постоянната вълна която отива от рака към всеки микроб. Така той може да подсилва дейноста на микробите, вместо да ги унищожава, тъй като той би могъл да им противопостави добрия или лошия спектър, но много чудно винаги лошия е този който влиза в действие. 


 Ракът образува антена с всички РА тела, въпреки че той самия не е РА. Той разполага с своето електричество(+) ,което с електричеството(-) на тялото образуват антена, като едновременно той препраща своето електричество(-) към ел.(+) на РА тялото,за да образува втора антена.Тези две негови ел-ва могат, следователно, да се комбинират с тези на РА тялото, докато когато са сами не се смесват помежду си и не създават постоянна вълна. 

          

При контакт с елемента Мед се ражда РА. Това ще рече,че неговия (-) образува РА с (+) на медта и дава постоянна вълна. Върху нея виждаме да пътува статичната вълна на медта.Ракът е тук, отзад за да върши пъкленото си дело и оставя медта да развие спектъра си, но при все това му се налага да се редуват+,-+,-, които след това стават-,+,-,+. 


 При цинка случая е същия но спектъра му е обратен. Ракът тук не е наложил своя спектър, но е изискал своето ел. редуване, като не променя първия спектър на цинка а преобръща ел.му редуване само в втория спектър.

                                                                          Ракът и цветовете:Той образува антена с всички цветове и все пак полвината е(+),другата полвина(-) и всеки цвят притежава своя собствен спектър. Ракът обаче винаги се нагажда на тяхната дължина на вълната, на тяхната ел.походка и е в резонанс с всеки от тях. Микробите помежду си образуват антена, но не с другите РА тела и най вече не с медта,цинка или съдържащи само един вид електричество,

за разлика от рака.


 Ракът и човек. В тялото на човек съществуват 4 хоризонтални плана/когато е изправен/, които минават:в горния край допирателно през темето, през булба, през кръста и през ходилата на краката. Ракът образува антена с тези 4 центъра на радиации.

                       

Инфра-червеното лъчение подсилва рака. Където има да се причинява зло, той се проявява като микробите. 

При ултра-виолетовата радиация ракът не се води от добрия пример на микробите които се успокояват, с нищо не е видоизменен или засегнат. Рак и инфра-черна радиация.Това е единствения случай,където ракът е засегнат. В инфра-черния цвят той е затворник, не мърда повече,но е готов да поднови злодеянията си при освобождаване. Ако поставим рака върху допираща се черна и червена лента, той взема от червения цвят вирулентността на инфра-червеното, което се създава. След това с постепенно все повече и повече припокриване на червената лента с черната, сферата на вирулентноста намалява и изчезва напълно, когато черната лента покрие напълно червената,т.е. когато инфра-червеното изчезва и имаме инфра -черна радиация.

                                                                          

В инфра-червено диаметърът на неутралните им сфери намалява ,от много опити се знае че тогава микробите и отровите са подсилени.


В ултра-виолетовото, тези диаметри се увеличават, а микробите и отровите се омаломощени. Задачата е да се търси среда, в която всеки микроб,отрова, както и ракът трябва да имат колкото се може по-голямо увеличение на дължината на статичната вълна на тяхната вирулентност.

Ултра-бяло. Микробите анулират цялата РА. Ракът е много засегнат тук. Той няма статична вълна/+/,но за да се защитава създава вирулентни кръгове подобни на микробите. Кръговите с големи диаметри показват намаляне на вирулентноста. Виждаме рака да се държи като микроб по отношение на вибрациите му. Това е защото остава само статичната му вълна/-/която може да влезе в действие.Той може да върши зло само с вълната си/-/.
Бяло. Всички микроби анулират РА-та си, ракът остава РА. Ултра-виолетово. В тази РА зона всички микроби, минерали, отрови, намалят вирулентността си, статичните вълни увеличават дължината си. Ракът обратно, става РА и детектираме протони и електрони в повече.


В РА -та зона на инфра-белия и ултра-черния вирулентните кръгове на микробите се уголемяват, което е полезно. Ракът анулира РА на зоната.Това показва че той е засегнат от тях. Инфра-червено. Вирулентноста на микроба и рака поотделно или заедно се увеличава значително/статичната
му вълна намалява/, вредно, ракът е подсилен.


Черно.Микробите поставени в/у направо в/у черна лента-цялата им РА е приспана. Ракът също е много засегнат. Притежава само единия от двата си спектъра /+/ и може да злодейства само с протоните си.

Инфра-черно. И микробът и ракът анулират РА-та си в него. Осезаем резултат, ракът не може дори да кара микроба да вреди вместо него. Ако поставим микроб в/у разделителната линия на инфра и ултра-червеното, той не анулира РА-та на тези две зони, докато ракът ги анулира. Ракът следователно се мъчи да загаси около себе си и последните РА огньове които го смущават и се бори отчаяно до края.

                      
Създаване на инфра-черно и ултра-бяло, които да се поставят едно до друго и рака в разделителната им линия. Всеки от тях прибавя своята РА мощ, както и добавъчните протони на ултра-бялото и електроните на инфра-черното за борба с/у електроните и протоните на двете статични вълни на рака. Микробът, който е болен в ултра-бялото, а след това още повече в инфра-черното, е напълно ликвидиран в разделителната им линия. Ракът се брани още малко с последните си електрони, но в/у разделителната линия той безнадежно разтила статичната си вълна на вирулентност, и от 0,45 в инфра-червеното, тя се разтила на 7,30м. върху разделителната линия, което е сигурен електрически сигнал за неговата немощ. Никой от трите детектора не бележи вурху него. Видно е че е победен. Затворник на вълните които са по силни от него. Сигурно и просто средство е носене в джоб на ултра-бяло и ултра-черно и двете в една кутия/т.е.разделителната им линия, която единствено побеждава рака.





РАДИЕСТЕЗИЯ / Махало и радиестезични катализатори


Универсално махало Тюрен в РА-но зелено и с 2 подвижно закрепени магнитни стрелки, позволява отделяне/селекция/ на 10-те вида ЕМ вълни -Хоризонтални, Вертикални,Радиоактивни,Инфра, Ултра и вълните Т


Според позициониране на стрелките:

1 ) позиция за търсене хоризонтални ( +/- ) вълни /закон за Подобните/



                    







2 ) позиция за търсене хоризонтални вълни (И-З) /закон за Симетрията/











3 ) позиция за търсене вертикални ( + ) вълни











4 ) позиция за търсене вертикални ( - ) вълни /особенно вредни/











5 ) позиция за търсене вертикални ( И-З ) вълни











6 ) позиция инфра вълни: излъчвани от специални радиоактивни точки в посоки между Юг - Запад











7 ) позиция ултра вълни: излъчвани от специални радиоактивни точки в посоки между Север - Изток










РАДИЕСТЕЗИЯ / ТЮРЕН и .... ... и ВОДАТА





РАДИЕСТЕЗИЯ /Преди всичко Вълната



РАДИЕСТЕЗИЯ /Радиестезични линеали и ондометър


Радиестезия/Таблица на Менделеeв/Простите тела в природата са 97+ел.124(празнота)=98 а не 116



Електромагнитното поле на човека




Радиестезия / Енергиен спектър / Електромагнитни вълни / Спектър на светлината




Радиестезия/Слънце и Луна



Магнитно бомбандиране/Постоянни носещи вълни/Черна светлина




Материята е кондензирана енергия ,вътрешно-атомна енергия на материята която прави възможна дематериализацията. Дезинтеграцията на материята (разлагането и на атоми) е превръщането на нейната стабилна форма на кондензирана енергия,в нестабилни нейни форми: светлина, електричество, топлина,Способността на материята да се разпада, изпускайки лъчи не се отнася само за РА(торий, радий и др.) телата, които само представляват в по-висока степен едно явление, която всяка материя притежава в по-малка степен. Всички тела подложени под ударите на светлините фотони,излъчват радиации. 

Вътре-атомната енергия се схваща като жироскоп,където атомите се задържат благодарение на извън мерна ротационна скорост. При забавяне се извършва изхвърляне на атоми със скорости м/у 100000 и 300000км/с. Акумулираната ядрена енергия е огромна но се трансформира на етер само чрез дезинтеграция, продължаваща векове. Каквато и да е първичната материя продуктите на Д са все едни и същи:йони, електрони,лъчи и др. Излъчванията,йони, електрони,лъчи Х,светлина ,електричество в действителност са само фази на трансформация на инфра атомната енергия, която тя може да разходва без нищо да заимства отвън. 

 Силата и материята са две различни форми на вътрешната й енергия.Топлина,светлина, електричество и др.представляват нестабилни форми на една и съща енергия.Торосите на етера(раждащи се от електрони) се представляват от материални флуиди.С въртежа на молекулите си една течност може да придобие геометрична форма без при това да престава да бъде течност.Електрическият флуид представлява пружинен ефект.Законът на кристалографията управлява всички явления от полза на развитието на земята:топлина,светлина,звук, ЕМ,които съществуват в реманентно състояние в етера. 

Горенето на въглерода е кристалографска Дезинтеграция. Форма на въглерода *С* (иксион) в етера е калоричен приемник и предавател. Вълна с дадена честота може да служи за носеща вълна на всички други с по малка честота обратното е невъзможно. Следствие на това вълната на светлината е вълна проводяща на атомите иксиони на въглерода,те са които създават сияйноста/блясъка/. По тази причина навсякъде има въглерод в разлагане. Идеята за вълна преносваща движение без транспорт на материя, не е приложима за светлината която пренася въглерод. 

 Геометричната форма на минералите, растенията и на животните, им е дадена да детектират и приемат вълните на въглерода. Растенията са антени със заземяване и детектират въглерода чрез хлорофилната функция и вземат от вълните сияйноста/светлината/ идваща от слънцето,различните цветове които тя концентрира в листата и цетовете им. 

 Растенията с най добре развита многолистна детекция са иглолистните които най-добрите кондензатори на *С*. Оцветяванията при животните са само резултат на детекция,поглъщаща светлина. Въглеродът поради своето реманентно състояние на кристалографна Д, е единственият, голям оживител на живот върху земната повърхност. Въглеродът е единственият от металите който преминава в газообразно състояние, без преди това да минава в течно. 

Следователно Слънцето е въодушевителят на живота на земята, благодарение на въглерода които то праща.То ще изгасне и с него и холограмата живот.

 

Елементите които намираме при дезинтеграция на всяка материя са 9. Въглерод, Водород, Хелрий,Аргон, Електричество, Светлина и Лъчите алфа (α - )-Не. бета (β-)-Аr. гама (γ-)-лъчи-Х-проникващи. 

Особенно забелижително е че 9-те свидетеля на дезинтеграция-Д, излъчват само ЕМ ВВ(вертикални вълни) и никакви ХВ. Необходимост, щото продуктите на Д да бъдат въвлечени в етера и да могат да премахват равновесието на кристалите и на техните ХВ. 

 ЕМ - те вълни на 9-те свидетеля на атомна дезинтегразия(АД) са 

1.Н,Хе и лъчите (α + )-В(+)В на N 

2.Ar и лъчите (β-) -В(-)В на S 

3.Лъчите (γ-) ,Х -ВВ/+/ и /-/на Е-W 

4.И накрая електричество,С, светлина/9-те основни цвята/ излъчват ВВ/+/ и /-/, на N-S и E-W


Материята когато в своето начало се е формирала чрез кондензиране на етера е притърпяла кристалографско състояние, най стабилното състояние на материята,която е излъчвала само Х.ЕМ.В/хоризонтални ЕМ вълни/. 

Ра-носта на скали и индуктивната РА са породили дезинтеграцията/ Д /на материята , за да я докарат до първобитно състояние на мъглявина от етер. 

Първа фаза на дезинтеграцията 

Х-те вълни на кристалографията не са могли да се борят с/у В-те В на дисоциацията във всички посоки, и атомите губеши скороста си са се оказали изхвърлени в безпорядък в атмосферата. 9-те елемента на дезинтеграцията са се класирали тогава в посока, съответстваща на ъглите на вертикалните планове, по отношение на посоките С-Ю и И-З, със серията на цветовете, започващи от черния цвят по направление на червения,оранжевия - на север, жълто,зелено,синьо, индиго, виолетово и бяло на запад. Елементите Н, Хе и лъчите (α+),Лъчите (γ-) , Х , електричество, С следват посоките на техните на техните обикновенни вертикални планове. 

Втора фаза 

ЕМ-те ВВ се стремят да насочат тези 9 елемента на дезентиграция по планове С-Ю и И-З. Н, Хе, С и лъчите (α + ) се стремят да отидат- към Север, Ar и лъчите (β-) -към Юг, Лъчите (γ-)-остават на И-З . 

Електричеството се разделя на 2 към С-Ю и И-З. 

Светлината, цветовете, се люлеят около зеления цвят, който е фиксиран и чрез инфрачервеното и ултра-виолетовото влизат в черния и белия цветове на Запад. 

В трета фаза, преди влизане в етера на Север... застават Н, алфа вълни, Не, С, на Юг... йонно електричество, Аргон, бета вълни а върху линията И-З,...застават гама вълни и електричество на Изток, светлина и електричество на Запад. Електричеството С-Ю не е еднакво с ел.И-З, по причина на различните елементи които се разпределят по тях. 

Този последен стадий е влизане на материята в етера чрез серия успоредни вертикални планове в посоките С-Ю и И-З. 

КАКВО ТОГАВА Е ЕТЕРЪТ? 

Не е ли този състав от ЕМ вълни с походка С-Ю и И-З, който непрекъснато се запълва от всички атоми които губят от скоростта и се разпадат последователно на фази. Накрая 9-те елемента се разпределят в успоредни вертикални планове в посоките С-Ю и И-З. Тези ВВ впрочем, са проникващи във вътрешността на Земята, където чрез РА-та си те увеличават разпадането на първичната кристалография и по тази причина етерът е един от основните елементи на Д/дезентиграцията/. От друга страна ,проникването на тези кръстосани вертикални планове С-Ю и И-З ,чрез ВВ обяснява защо етерът не противопоставя никакво съпротивление на ВВ идващи от небесните тела, нито на светлината, но изглежда устойчив като твърдо тяло на Х-те В. 

Здравата клетка излъчва само ХВ. Тя следователно е в кристалографски преход но външните елементи и предават 5 РА плана. Болестите намаляват дължините на вълните под 8м.и им предават ЕМ характер с вертикална походка. Тези ВВ се губят в определени неподвижни направления в пространството и 9 елемента сочат дезинтеграцията, които малко по малко, както всичко в всемира, се връща в етера. 

Вече не можем да казваме:"Ти беше прах и отново се обръщаш на прах", а трябва да се казва: "Ти беше кристал и се обръщаш в етер" Нашата Земя е имала начало създаване, концентрация на етера в кристализирала материя, която е достатъчно стабилна. Ако Дезинтеграцията не спре нашата Земя ще има край, и това е етерът. 

Ако Д-та започне да се забавя, за да стигне до 0, Земята ще устои по дълго време, но ще загине от студ съгласно принципът, че именно на дезинтеграцията дължим топлината/повече или по малко активизирана от космически и други вълни/. 

Ако дезинтеграцията се увеличава, което е по възможно, по причина забавяне скороста на атомите, Земята ще завърши с излишък на РА и на разпад, с отделяне на огромно количество топлина, преди всичко да се обърне на етер. Но мъглявините чрез концентриране и кристализация ще образуват други планети подобни на Земята.


Радиестезия-Еволюция на материята


Радиестезия и квантови частици

Увод. За всички практикуващи Тюрен !

В зависимост от ЗАКОНИТЕ които управляват всички механизми на вълната, използването на целия инструментариум Тюрен, и за да имаме и постигнем желани резултати, е от изключителна важност спазването на две съществени условия:
(1) - Средата в която Операторът ще извършва измервания, трябва да бъде чиста т.е. да няма наличие на вредни вълни (вертикални позитивни и/или негативни и хоризонтални с дължина под 8 м : 2500000.
(2) - Преди да започне каквото и да било измерване, Операторът трябва да провери вибрационното състояние на два основни органа в нервната си система, от което зависи правилното функциониране на неговата "приемателна антена" - Това са:
- Продълговатия мозък /булб/ или най-долната част на мозъчния ствол
- Симпатична нервна система
Забележка:
За направата на тази проверка трябва да се използват свидетели за съответните органи. За да поставим тези органи в "добра функционална вибрация", за да бъдат чисти от влияние на вредни вълни и да поддържат здрава и ефективна цялата Нервна система, се използват Катализатори - "Nutrivit" и "93" !
ЗАТОВА - Операторът Радиестезист, работейки по тази система, когато оперира се насища с вредни вълни, увреждащи вибрационното здраве на целия организъм, трябва да има в предвид горното условие (забележка) !
Напомняме също (нещо много важно !!!) - тези Оператори които са поели и са се насители с вредни вълни, ще ОТЧИТАТ грешни резултати при всички измервания !!!

Препоръки към обучаващите се. Позиция (положение на тялото) на Оператора !

Ако работите седнали: Не затваряйте колената и Не допирайте лактите към тялото. Ние получаваме вълните чрез нашите 3V-та, чийто върхове са точки на Радио-Активност /R.A./. Стъпалата на краката да са изпънати и в пряк контакт с пода, понеже ако вдигнете върха на пръстите или свода на ходилото или огънете под някакъв ъгъл обувката /то това ще предизвика спиране на махалото/. От друга страна може да се констатира чрез /R.A./, че между двата крака(стъпала) прилепнали плътно към пода, че няма наличие на вълни, които предизвикват "късо съединение", но от момента в който се повдигне само едното стъпало, се получава вълна на Радио-Активността, която отива от повдигнатото стъпало до другия крак.

Забележка:
Стоейки седнали е възможно и без проблеми да повдигнете едновременно и двата крака или двете стъпала или двата върха на пръстите. Едно обикновено парче (лист хартия сложено под едно от стъпалата пречи) възпрепятства тотално всякаква работа и прави така, че между двата крака да се появи вълна R.A.

Ако работите прави: Същите препоръки като внимавате един от двата крака да Не е върху степенка или друга повдигната от хоризонтала повърхност. Тоест и двата крака стъпили на земята, на равна основа.

Махало или Багета докато ходите (се движите): В този случай бихте Си казали, че когато вървите и двата крака се отлепят от земята и това е така ! Стремете се да правите малки крачки, като "триете" стъпало по земята, така и да ограничите до максимум момента в който Багета или Махалото бъдат "спирани" докато едно от стъпалата е повдигнато във въздуха.


I-ви урок - курс Тюрен
Хоризонтални (магнитни) вълни

Необходими материали: Магнитна стрелка или прав магнит - една лента (цветоделка) със 7-те цвята от червено до виолетово - едно обикновенно махало или махало Тюрен/с магнитни стрелки/.
Работим с ориентиран компас:
Обикновенно спектъра на един магнит има елипсовидна форма. Когато магнитът е ориентиран с краищата Север-Юг/цветната лента с червеният цвят към Север/, горе-над, под и около се създават комплексни вълни, които водят до създаването на така наречения феномен на компаса.
В началото откриваме само магнитно поле, което е съставено от хоризонтални магнитни вълни и които се разпростират до 20см над и 20см под хоризонталния план - за един магнит ; до 10см над и 10см под за цветната лента/светлината/.
1) Спираме махалото на около 3см височина над зоната която тръгва от центъра на магнита към Север: махалото започва движение надясно, тоест по посока на часовниковата стрелка до края на върхът Север, след това престава да се върти и започва да се движи линейно към посока Север до безкрай - това е положително магнитно поле/хоризонтални положителни вълни/.
ВНИМАНИЕ:
Центъра на компаса и центъра на цветната лента са специални точки с отделянето (емисията) на много особени вълни.
2) Сега да разгледаме зоната която тръгва от центъра на магнита към посока Юг: махалото започва да извършва въртеливи/обратно на час. стрелка/ движения до върха на стрелката/лентата/, след това продължава с линейни движения към посока Юг до безкрайност - това е отрицателно магнитно поле /хоризонтални отрицателни вълни/.
3) В границата на допир/контакт/ на събиране секторите Север-Юг, където се срещат двете сили, махалото започва да извършва линейни движения в посока Изток-Запад.
***Всички тези движения на махалото отчитат наличието на различни вълни, присъстващи в полето на излъчване/емисия, над хоризонталния план 20см или 10см/.
***Следователно:
- на Север - въртенето е дясно
- на Юг - въртенето е ляво
- на удълженията след върховете Север-Юг и Изток-Запад - линейни движения

Да сложим магнита или компаса върху изправена книга и да изучим вълните, които се намират под хоризонталния му план. Ако снижим махалото под нивото на магнита, винаги под по-малко от 20см, ще открием , че махалото се задвижва във въртеливи движения десни и леви, но обърнати-обратни/инверсни/ движения, спрямо посочените горе /за над хоризонталния план/:
***Следователно:
- на Север - въртенето е ляво
- на Юг - въртенето е дясно
- на удълженията след върховете Север-Юг и Изток-Запад - линейни движения /не променящи се/
*Забележка - в този случай отчетохме "магнитното поле на магнита", но това също е и "Земно магнитно поле"
4) В центъра на магнитната стрелка/магнит/ или цветна лента се намират концентрирани всички магнитни вълни, отчетени досега(въртеливи десни движения - положително магнитно поле, въртеливи леви движения - отрицателно магнитно поле, линейни движения Север-Юг и Изток-Запад). Тук махалото дава началото на променени 4 движения горе описани, и в следствие на : неволно /несъзнателно спиране на махалото - поради насищане/се явява едно 5-то движение или/4+1/.Всички тези пет вълни/движения/ са свързани заедно и показват, че сме открили - РАДИОАКТИВНОСТТА. Всеки път, когато имаме 5 движения, означава, че сме открили строго специфична точка или радиоактивно тяло.
5) Върху цветната лента може да направим същия опит, естествено в рамките на 10см под-над хоризонталния план.
*Забележка -ако дори и ориентирана цветна лента Север-Юг, разместим 2 цвята, феномените на вълните отчетени до момента спират. Но върху зеления цвят обаче се намират още и 5-те движения на радиоактивността/имайки в предвид зеленото в центъра/. Следователно Светлината и Земното магнитно поле следват един и същ закон на вълните (Земната магнетичност).
Ако цветната лента не е ориентирана Север-Юг, изчезват магнитните полета Север-Юг, но се запазват линейните движения на двата края и перпендикулярните на първите отделени /изпуснати от центъра/ вълни.


Разпознаване на храни и медикаменти (за себе си и другите)
Поставете върха на пръста/левия показалец/ на около 1см над храна или лекарство, Направете/загатнете/ леко въртеливо движение на дясно с махалото и ако продължава движението си на дясно значи продуктът е добър за вас.

Вертикални (електрически) вълни
Необходими материали: Магнитна стрелка или прав магнит, цветна лента 7-те цвята по ред, универсално махало Тюрен с възможност за ориентация на стрелките.
1) Магнитна стрелка ориентирана Север-Юг - вълни над 20см.
- Сектор Север - вертикални отрицателни вълни В(-)В, с ротация лява и линейни движения
- Сектор Юг - вертикални положителни вълни В(+)В, с ротация дясна и линейни движения
- На границата на двата сектора Север и Юг - махалото започва движение Изток-Запад, но само със стрелки обратни - В(ИЗ)В
- В центъра на магнитната стрелка - 5-те движения на Радиоактивността - било на В(+)В , било на В(-)В. Ако стрелките на махалото не са напълно ориентирани, то няма да се движи.
2) Вертикални вълни по-големи от 20см но под магнита
- Сектор Север - вертикални положителни вълни В(+)В, с ротация дясна и линейни движения
- Сектор Юг - вертикални отрицателни вълни В(-)В, с ротация лява и линейни движения
- На границата на двата сектора Север и Юг - махалото започва линейни движения Изток-Запад, но само със стрелки инверсни/обратни/ - В(ИЗ)В
- В центъра на магнитната стрелка - 5-те движения на Радиоактивността - било на В(+)В , било на В(-)В. Ако стрелките на махалото не са напълно ориентирани, то няма да се движи.
3) Лента 7-те цвята ориентирана с червен цвят към посока Север - всички експерименти на ВВ върху магнита важат и за лентата, но започвайки над 10см.
4) Да експериментираме сега какъв тип вълни излъчва магнитна стрелка/магнит/, ако се постави вертикално /закрепена към масата/.
Магнитна стрелка/магнит/ с положителен полюс на долу/черната страна на стрелката нагоре !!!/
В тази позиция магнитът се проявява като антена, която влиза в индукция с вертикалните вълни, следователно на неговия връх намираме двете вертикални равнини Север-Юг и Изток-Запад/вертикалните вълни Изток-Запад с махало на В(ИЗ)В/.
С върха на показалеца на лявата ръка "вземаме" вълната приближавайки се към/ бялата страна, която има положителен заряд !!!/ и намираме вертикални положителни вълни с позиция В(+)В на махалото. Приближаваме сега пръста към високата страна/тоест черната/ и намираме вертикални отрицателни вълни с позиция В(-)В на махалото, следователно с въртеливи движения на ляво.
Няма да открием обаче никаква хоризонтална вълна/въпреки, че това е магнит/.
Застопоряваме/забиваме/ стрелката с отрицателния край на долу: - всички вертикални вълни изчезват. Това се случва защото не сме спазили правилата на индукция на Земния магнитен план /според Северно или Южно полушарие/.
Използвайте Катализатор 93 преди-след всичко, когато се работи с махало с магнитни стрелки !

Разпознаване на вълни с изкуствена електричност
Упражнение I
- с махало на хоризонтални стрелки или с каквото и да е било друго обикновено махало, това е невъзможно
- с махало на В(+) стрелки, въртеливо дясно движение или линейни движения на/върху положителен полюс на батерия или кабел, на другия полюс нищо
- с махало на В(-) стрелки, въртеливо ляво движение или линейни движения на/върху отрицателен полюс на батерия или кабел, на другия полюс нищо

Упражнение II
- проверете дали слънцето, в/чрез своите лъчи ни изпраща хоризонтални магнитни или вертикални електрически вълни
- да застанем на слънце с лява длан обърната на горе, с махало на Х(+/-) или Х(ИЗ) стрелки - никаква реакция, следователно никакви хоризонтални вълни
- с махало на В(+/-) стрелки - движени линейно по посока на слънчевия лъч
- с махало на В(ИЗ) стрелки - движения перпендикулярни на слънчевия лъч

Заключение:
Всички тела излъчват вълни, които се носят по/върху други вълни. Звукът, светлината, радиоактивните тела, атомното бомбандиране, човешкото тяло и т.н.
ВСИЧКО ИЗЛЪЧВА И ПРИЕМА ВЪЛНИ. Цветовете са вълни, носени върху осветени лъчи и спират през нощта. Студът и топлината не са нищо друго освен вибрации /вълни/.
Инструментът, който ще може да застане или да се подложи "в резонанс" с всички тези вълни, за да ги провери, ще допълни нашите 5/пет/ актуални сетива/усещания/ и ще учреди едно автентично 6-то чувство.

"АСОЦИАЦИЯ ЛУИ ТЮРЕН БЪЛГАРИЯ" - Форум

1. Паралелепипедно махало -то не дава никакво движение над нищо. То е сравнимо с явленията на затворените кутии, които окачени като махало, не дават нищо и не изпускат никакви вълни.
2. Махало-удължена пирамида - то бележи само над това което дава ХМВ/хоризонтални магнитни вълни/.
3. Махало-египетска пирамида - то бележи само над това което дава ВЕВ/вертикални електрически вълни/.
4. Махало-РА-но зелено - то бележи над всички вълни, хоризонтални и вертикални но без да може да ги раздели.
5. Махало Тюрен - с две подвижно закрепени магнитни стрелки. То е единственото махало, което позволява отделяне/селекция/ на 10-те вида ЕМ-ни вълни,било с хоризонтална, било с вертикална походка, (+) или (-), било /РА-ни/, било с походка И-З, а също така вълните инфра, ултра и вълните Т

Важно уточнение за всеки ползващ махало Тюрен: При съхранение /Не работно положение/ ,
стрелките на махалото да се поставят в /противоположно = Изток - Запад /положение , в противен случай често ще се размагнитват !!!

Работа с махало и 5-те негови движения

То се държи в спокойно положение с ръка изцяло над вертикалната линия на конеца в провисване. Първите два пръста държащи конеца са добре удължени и вертикални, образуващи латинската буква V, със цел конеца на махалото да не се търка в пръстите. Дължината на провисване е по-желание, но за предпочитане е на 3,25см или на 6,5см да се направи работно възелче - това са специални РА-ни зони/точки/. В началото дайте на махалото желаното движение , което то трябва да направи над изследвания предмет. Ако спира, повторете много пъти опита, докато получите продължително движение. Когато започне да оформя добре кръженията си на дясно (+), на ляво (-), люлеенията С-Юг и И-З в желаните места, предайте какво да е различно движение на махалото, то в кратко време трябва да се насочи от само себе си в истинското движение. В началото правете прости опити -върху/магнит, магнитна стрелка, картонче с цветовете, с две еднакви чаши, храни и др./.
Петте/5-те/ движения - махалото трябва да може да кръжи, да се люлее и да бележи 4-рите движения на РА-ността/явлението Д/. Накрая, имаме и едно пето движение, което е едва ли не по-важно от горните четири - това е спирането на махалото да се движи. Това явление/спирането/ се дължи на насищане/изчезването на трите индукционни плана/.

Универсален линеал

Универсален линеал - с три различни измервателни скали за измерване на дължина, височина на вълната и 92-та елемента Менделеев.
1° Деления - 0,13,19,25,50/55,62,68,80, и 1,55
2° Деления на 92 равни части за разпознаване 92-те прости тела на елементите Менделеев
3° Проводник с дължина 8м навит на макара и с вграден магнитно честотен предавател
Това е основeн инструмент за всички качествени и количествени изследвания. От гледна точка на човешкото тяло, може да се измери продължителността на дължината на вълната на човешкото здраве, органи и клетки. Позволява измерване на недостатък или наличност на "метали" в тялото. Контрол при приемане на лекарства, храна, вода и т.н.
Оптималната дължина на вълната от човешкото тяло в добро здраве е равна на 8м /измерена и усилена в хармонично съответствие 2.500.000 пъти от действителната дължина в единици микрони /.

Линеал - вълномер/сгъваем/

Служи за основни измервания на вълните - 7-те атомни височини(13,19,25,50/55,62,68,80) и атомните дължини(от 80 до 1,55) на всички елементи Менделеев.
Притежава и втора скала в мащаб /1,55 : 92/, за идентификация на 92-та елементите Менделеев, в допълнение и скала /7-те цвята на спектъра/.

Радиестезично търсене върху План

Чрез търсене върху план може да се откриват - подземни води, руди, минерали, минни галерии, кухини, зарити или загубени вещи, изчезнали личности и др. Търсенията могат да се правят от неограничено разстояние и място. Върху план може да се изучава всяка точка от терена и да се анализира всеки детайл от плана, който може да ни осведоми за действителното състояние на търсеното място. Но радиестезичното търсене върху план може да се осъществи само от опитен радиестезист, знаещ и можещ да си служи с него.
"Четене" върху план може да се прави само:
- когато плана/картата/ е в точен мащаб
- когато плана/чертеж/ има 3-те индукционни плана - върху плана има поставен РА излъчвател/радий и др./
Практически - пред нас стои план в мащаб. Той не излъчва ни хоризонтални, ни вертикални вълни. Махалато и багетата върху му не реагират. Върху плана вертикално поставяме Радий/Ондометър/ и над - вертикални плоски стени, подземни водни течения, минни залежи и др., с багетата/махалото/ и съответните чисти свидетели, бележим тяхното наличие.

За да практикувате търсене по План трябва да имате Свидетел на това което търсите.Трябва да имате Махало на Тюрен със Стрелки.Махалото може и сами да си направите не е сложно.Но Свидетел трябва да си купите от тези на Тюрен.Радият може да се замени на 100% със ориентиране на Картата Север Юг а на западната страна по Средата се поставя или написва 545 . По този начин сваляте трите индукционни Плана върху Картата.Ако търсите Вода се застава със гръб към Изток.Махалото на вертикални Минус и със Свидетеля Вода се обхожда Картата.Там Където Махалото започне да се върти на дясно значи има Вода и тя е под Лявата Ръка във която се държи Свидетелят. За Метали се застава с Лице на Юг и Гръб на Север и със Свидетеля на Метала който се търси и Махало на Вертикални Обратни.Свидетелят във Лявата Ръка и там където Махалото се върти на дясно Метала е под Лявата ви Ръка не под Махалото.

Техниката ти при работа върху план:
- добър измервателен уред - в случая махало Тюрен !
- чист и без паразити свидетел за вода - свидетелите Тюрен/скоро ще ги има на продажба/ !
- план или карта в точен мащаб - при ориентиране спрямо посоките И-З С-Юг и с добавено числото 545 дава определени само резултати - но с Радий нещата стават различни !
- позиционирането на тялото и в двата случая е без значение - от значение е само това което се намира вертикално и единствено над плана/махалото/ - аналогично ако се работи с показалец/палка-показалка/ и махалото е извън периметъра на плана !
- но най важна е детекцията/реакцията на махалото/, там оператора Не трябва да се бърка - всяко позициониране на стрелките, отговаря на строго определени движения на махалото - уточнение:
1) при позиция на махалото В(-) вертикални Юг стрелки на горе - движението е кръжене НА ЛЯВО /а не на дясно/ или по посока на вълната/течението/ !
2) при позиция на махалото В(+) вертикални Север стрелки на горе - движение НА ДЯСНО или люлеене по посока на вълната !
3) при позиция на махалото ВИ-ЗВ вертикални Изток- Запад/обратни/ стрелки - движението е само люлеене в тази посока И-З - махалато НЕ СЕ ВЪРТИ нито на ляво нито на дясно !

Задължителните условия:
1.Основно запознаване с теорията на вълните. Във физикалната радиестезия се говори само за вълни - (органична или неорганична материя) излъчваща вълни. Запомни колега - търсим вълни, а не предмети.
2.Картата да е в мащаб (това е ясно) и да е черно-бяла. Всеки друг цвят по нея е паразитна вълна.
3.Ако нямаш радий може да използваш всеки елемент, даващ серия 10 сигурен признак, че има процес на дезинтеграция). Пояснявам го, защото това е важно. Тука говорим за Вертикални (носещи) вълни, които са необходими за създаване на индукция между свидетеля и търсеното тяло. Ако има слънце, достатъчно е картата да е огряна от слънчеви лъчи. Те са много силни носещи вълни.
4.Наличие на махало Тюрен
5.Свидетел без паразити
6.Търсенето по карта, става както на терен (описано е много подробно в книгата на Тюрен "Научна физикална радиестезия")
Може да се натъкнеш на реманентни (остатъчни) вълни - тялото е извадено, но остава действието на вълните.
Наистина има много подводни камъни, но с тренировки и желание всичко се постига. Имай пред вид, че водата може да съдържа вредни паразити и бактерии, които са вредни за оператора. За това след всяко търсене - винаги изчистване със Свидетел 93 или Електричество Д.

Върху план работя от много години/около 20/ каквото отчете на плана това излиза и на терен,плана се ориентира ако нямате р...й на едно бяло листче написвате 545 поставя се на западната страна по средата/и други колеги го бяха описали по подробно/,аз въпреки ,че имам р...й използвам такова листче,може и без него щом е ориентиран плана по посоките,за бърза проверка направо на дисплея на компютъра проверявам и също няма грешка единствено гледам да ориентирам лаптопа и мене си в посока С-Ю,някои ще кажат ,че не ставало, става ама си трябва опит и практика.

Колеги това със ориентирането на Плана и 545 върши работа до някъде. Ако е минен залеж може да се засече но реакцията на Махалото е по слаба.
Със Радий и Свидетел без Паразити на Тюрен разликата е огромна. Аз лично се убедих във това. Относно Иманярските работи е много трудно да се засече по План. Трябва да имаш 100% сигурна Информация а много от Нещата са извадени отдавна,а и Площта на на заровеното е по малка и по трудно може да се засече. Освен това ако е във Подземие , Кухината спира Вълните на метала.


Някой правил ли е следния опит, който е описан в книгата, а именно, да се постави неутрален носител на линеала, в точката където има реакция на махалото при поставен радий и изследвано тяло. Подразбирам, че ако тази постановка се остави определено време да действа, то в талкът примерно, ще се импрегнира вълната на търсеното нещо.

Според мен основния проблем е как да елиминираме първо информацията в талка , за да не остават паразити , и след това да импрегнираме вълната ?
Крайна сметка вече се продават оригинални свидетели Тюрен , защо да губим време със съждения и неуспешни опити
За мен интерес са Катализаторите Тюрен , а принципа на импрегнация май е единтичен ?

От книгата на Тюрен става ясно, че камфорът действа, като катализатор 93 и изчиства вредни вълни. Логично е, камфоровия спирт, да може да изчиства предмети от паразити.
Моя опит с камфорът е за лечение и докато не прочетох книгата, нямах обяснение, защо намазването на слепоочията с камфор, лекува главоболие за 5 минути. Обясних си и защо много ветеринарни и наистина лекуващи препарати, задължително имат в състава си камфор. Всичко се свежда до премахване на вредните вълни.

Всеки желаещ и УМЕЕЩ оператор да заповяда в Асоциацията и тества всички налични уреди и пособия Тюрен .
Катализатори и Свидетели Тюрен се произвеждат от около 80 години - не съдържат ПАРАЗИТИ и никога не се ОПАРАЗИТЯВАТ, тъй като са в постоянна дезинтеграция !

Търсим вълна(носител) на нужната информация.
Това е разковничето в Радиестезията:
1) Вълната - с детектор
2) Информацията - със свидетел

Проспекция на вода

Обикновената вода - застоялата вода търсим на Х(-)В/водни джобове/, но интерес представлява добрата течаща вода. Тя излъчва В(-)В които дори и от големи дълбочини, пронизват вертикално почвата и телуричните и вълни излитат вертикално на голяма височина над повърхността на земята. Със свидетел-вода/без паразити/ в ръка - чрез пресичане, багетата/махалото/ на В(-)В приемат индукцията на вълната на подземното водно течение.
- бегетата се навежда през цялото време докато сме над цялата ширина на водното течение и продължението му
- с махалото водата дава 13 кръжения (-) и 13 люлеения по посока на течението, когато сме точно над водата
Минералната вода - съдържа тежка вода. Търси се на В(+) и В(-)В, тя дава серия 13 и насищане след това. Със свидетелите на тежките води можем върху план или на място да намерим естеството на тази тежка вода.

Няма коментари:

Публикуване на коментар