Последователи

четвъртък, 7 октомври 2021 г.

ГРАФЕНОВ ОКСИД ТОКСИЧЕН И РАДИОАКТИВЕН Е ОСНОВНАТА СЪСТАВКА НА ВАКСИНИТЕ





ИЗВЪНЗЕМНОТО ЧЕРНО МАСЛО

“ЧЕРНИЯТ НЕФТ” фигурира във филмите “Досиетата Хикс” (X Files) и неотдавна в филма Прометей.


В това пространно интервю Дейвид Грифин казва, че според неговите проучвания за черната субстанция (гу) показват, че Екс-файловете поразително се доближават до истината.

Интервюто е от 4 части по около 1 час и половина и в него много нашироко се разглеждат всички факти, улики, косвени доказателства, слухове и догадки. Разглежда се целия спектър на достоверност, свързан с темата.

Ето основните характеристики на черния нефт (ЧН), които се налагат като извод:

- намира се в дормантно (неактивно) състояние под високо налягане или много ниски температури – т.е на дъното на океана
- изглежда, че е депозиран в няколко различни района на планетата
- реагира на топлина и се катализира от морската вода
- може да се вгради в много разнообразни форми, благодарение на химическата си структура
- предизвиква болест у хората при определени условия
- когато бива активиран, изпраща сигнали
- има магнитни свойства

В допълнение ЧН е проводник и може да приема и излъчва радио вълни. Някои от супер-воините (Джеймс Казболд, Рейчъл и др.) твърдят, че са в състояние да виждат как това вещество бива разпръсквано от кулите на мобилните мрежи.

Дейвид Грифин се придържа към теорията на Алекс Джонс относно ЧН и идеята на филма Прометей. А тя е: нашите създатели (които са посяли живота и на безброй други планети) – висока раса със синкав оттенък на кожата (така наречените генетични инженери), оставя на планетите, с които работи, нещо като авариен бутон. Когато експериментът не върви добре и съществата започнат да «цапат гнездото», той бива използван, за да се унищожи всичко, създадено досега и да се посее нов живот. Идеяте е, че такъв авариен бутон представлява именно ЧН. През цялата история на земния живот той изпраща съответните сигнали и застрашително чака да бъде включен във всеки един момент. В тази неблагоприятна ситуация хората откриват къде е този бутон...
Проблемът е какво възнамеряват да направят с него.
Очевидно необходимо е да се проучи и да се намери начин да се контролира незабелязано, без да бъде активиран. За да избягаме от затвора, не бива да алармираме гардовете.
Именно такава е била работата на учените, намиращи се на малкия остров Туле, част от Фолклендските острови.
Този нищо и никакъв остров е доста странен, впрочем. Първо, носи същото име като езотеричното Туле общество, с което нацистите и Хитлер са в много тесни връзки и дори се говори, че жените Врил от това общество са били главни съветници на фюрера, както и че те са в основата на най-футуристичните технологични разработки на нацистите, като машината на времето - така наречената Камбана. Впрочем базата на острова се води за метеорологична станция на Аржентина. Както е известно, нацистите емигрират на тумби именно в Аржентина, а и до днес южните райони на страната са копие на баварските Алпи, народът говори немски, носи баварски носии и яде вурст.
Второ, островът и до днес не може да бъде разглеждан на гугъл мапс – всички останали острови от групата са достъпни, а на Туле очевидно е играл фотошоп – пробвайте.
Трето, мижавият остров с шепа учени бива завзет по следния начин – британците изпращат тюлени, които изсипват върху базата тонове експлозиви, при положение че «базата» представлява един фургон – или поне това е, което се вижда от нея (има кадри в интервюто).
Нещо повече – Фолклендската война едва не се превръща в атомна. По-късно Митеран признава в книга, издадена посмъртно от неговия психолог, че тогава е бил силно притиснат от Тачър да издаде кодовете на ракетите, които е продал на Аржентина, в противен случай тя била готова да използва атомно оръжие, което щяло да тежи на съвестта на Митеран. Той, разбира се, й ги дал. Така Англия спечели на по-ниска цена, но е била решена да спечели на всяка цена.
Друга обширна тема, свързана с черния нефт(ЧН) са софтуерните инженери от фирмата Маркони. За това са написани книги (en.wikipedia.org/wiki/GEC-Marconi_scientist_deaths_conspiracy_theory)

Според статистиката на смъртността на техните инженери, професията на програмиста би трябвало да се обяви за една от най-опасните, след тази на войника.
За кратък период в тази компания се самоубиват при извънредно загадъчни и жестоки обстоятелства десетки програмисти. За да дам представа за абсурда на техните «самоубийства», ще спомена само, че един се обезглавява сам (?!), а друг се удушава, като омотава с въже цялото си тяло и ръце !(как е това физически възможно?).
Счита се, че Маркони като главни контрактори на английското Министерство на отбраната, са продължили изследванията именно на ЧН. «Самоубийствата» се случват именно няколко месеца след войната на Фолклендските острови. Има и други свидетелства за пристигането на ЧН на Острова (Великобритания).
Както се показва в Досиетата Хикс, ЧН има «зомбиращ» ефект върху човешката психика.
Твърди се, че това е черен флуид, вероятно с нано природа, който има съзнание, може да получава и препраща информация, прилепва се към източници на електичество и подстанции и може да се движи по електрически и други проводници.
В този смисъл някои разсъждават, че освен финансовите интереси, може да има и други такива зад ревностното спиране на всякакви нови енергийни технологии, които са извън мрежата. Електрическата мрежа е като мрежа от неврони за това черно съзнание.
Близостта му с нефта е също факт, който кореспондира с неотстъпчивостта на световния елит относно заместването на нефта с други енергийни източници, безплатна енергия и пр.


Следващата тема е разливът на петрол в Мексиканския залив.
Някои допускат, че е възможно метеоритът, който е причинил образуването на залива долу-горе по времето на изчезването на динозаврите, да е бил фактически «кораб», който се забива в дъното на океана и съдържа именно черен нефт (ЧН).
Нещо повече, черното масло или черния нефт се нарича още АУГИ (AUGEE, BLACK GOO). Това му име съответства на свойството му да метаморфозира в злато, при определени условия.

Разливът в Мексиканския залив през 2010 изглежда не е нито случайно, нито инцидентно събитие. След «инцидента» на ВР при сондажа, ситуацията в залива се превръща в международен военен проблем. Присъствието в залива на 10 % от всички подводници в света – 12 американски, 2 френски, 3 британски, 2 руски, 1 канадска, 3 немски, 1 израелска и 2 неизвестни... не съответства по мащаби на такова събитие, представяно единствено за локално екологично бедствие.
Американците изпращат също военни кораби без идентификационни знамена. Изтича военна информация, че една френска подводница взима проба от «петрола». Това става проблем – Америка, Англия и Израел се опитват да предотвратят това и да възпрепятстват опита на французите да се сдобият с такова карго.
Има догадки, че може би зад това безразсъдно сондиране, за което ВР са били многократно предупредени, е стояла целта да «се стартира» черното гу по някакви причини и съображения, изгодни на тези страни – Англия, Америка и Израел. Последните изолират платформата в отбранителен пръстен с ултразвукови аларми, непозволяващи достъпа до нея. Споменава се дори, че израелска подводница е предизвикала умишлено аварията и разлива.
В крайна сметка, въпреки стотиците предложения за почистване на петното, нито едно не беше прието. «Почистването» стана чрез силно токсично вещество, като в резултат нефтът не беше почистен, а само «натиснат» на известна дълбочина от повърхността.
Идеята може би е да се активира реакцията на черното масло с морската вода, за да се стартира процеса на тераформиране, което ще премине през унищожение на живота във водата, промяна в климата и т.н.

  



1999 г БП (Бритиш Петролиум) излиза с идеята за проект, наречен Ловец на души (soul catcher), който цели да събере целия житейски опит на отделния човек, за да може да се прехвърля съзнание в друго тяло. Създадени са две оперативни мрежи и оператори, които могат да боравят и с двете и на това се базира идеята за шейпшифтинг.
Съществува технология, която може да влезе в тялото чрез сигнал през ухото (мобилен и друг телефон?), да обходи тялото, да разкодира всички файлове/генетични кодове и памет, акашови записи и пр. И да излезе от тялото във вид на гъста черна субстанция, подобна на катран.
Черното масло е замесено с телекомуникациите, откакто съществуват.
Черният катран е жив, работи в системите за комуникация, взаимодейства с нашия мозък, жив е, интелигентен е и комуникира.
----------------В общи линии това са темите, засегнати в това многочасово интервю. Всяка една е предмет на други многочасови дискусии....дали те водят до истината, няма да узнаем, докато историческият развой не доведе до пълно разкритие на фактите.
http://conspiracii.blog.bg/novini/2014/01/18/izvynzemnoto-cherno-maslo-prodyljenie-3.1229312

В зашеметяващо потвърждение на последните находки от електронна микроскопия и спектроскопия на медицинските изследователи в Испания и Аржентина, докладвани от La Quinta Columna, д -р Робърт Йънг, биохимик, микробиолог и клиничен диетолог, автор на серията The pH Miracle , Reverse Cancer Nowсерия и няколко други книги, с 40 години клинични и медицински изследвания по микробиология, стипендии и преподаване зад гърба, съобщава, че той и екип от учени-изследователи са използвали трансмисионна и сканираща електронна микроскопия, фазова контрастна микроскопия и рентгенова спектроскопия за идентифициране на токсина Графенов оксид във всичките 4 ваксини: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson, както и алуминий, неръждаема стомана, бисмут, липидни наночастични капсиди, осеяни с графенов оксид, и паразит, Trypanosoma cruzi , различни в някои от тези ваксини.




Д -р Йънг публикува тези резултати от изследванията в доклад на своя сайт и обсъжда подробно доклада с този репортер в сряда, 25 август, в Newsbreak 133, където също така подробно описва какво всъщност представляват заболяванията на горните дихателни пътища, по отношение на създадените болестни състояния в тялото, обяснявайки, че вирусната теория все още е само теория, а не доказана наука, че предполагаемият вирус SARS-COV-2 не е идентифициран изолирано никъде по света и това, което се нарича COVID-19, е нищо друго освен група симптоми, които могат да бъдат по-точно проследени до „химическо и радиационно отравяне“-отравяне с графенов оксид от предишни ваксини (или други източници, например аерозолно пръскане) във връзка с 4G/5G облъчване, действащо върху вече отслабени или болни човешки тела.

Това е докладът на д -р Йънг по темата:


Електронната микроскопия за сканиране и предаване разкрива графенов оксид във ваксини срещу CoV-19/д-р. Робърт Йънг/20 август 2021 г.

PDF на актуализираната статия, от д -р Йънг , за да споделите с приятели и семейство/28 август 2021 г.

Този доклад също е публикуван онлайн тук, на уебсайта на Medic Debate, като се кредитира екипът на учените: Нанотехнологични изследвания на ваксините срещу Covid

Изявление на Робърт О. Йънг CPT, MSc, DSc, PhD, ND/SEP 1, 2021/PDF : (ПО ТЕМАТА НА ПЛАГИАРИЗЪМ, ПОДВИЖЕН ОТ LA QUINTA COLUMNA И ORWELL CITY ВЪВ ВИДЕО И ПЕЧАТЕН 31 АВГУСТ 2021 И SEP 1, 2021)
Четири ваксини срещу COVID бяха изследвани със SEM, TEM, фазов контраст, рентгенова спектроскопия за причини за информирано съгласие

Както се съобщава в статията на д-р Йънг, водни фракции от четири ваксини-Pfizer-BioNTech, Moderna, Oxford AstraZeneca и Janssen/Johnson и Johnson бяха изследвани от екип учени по различен начин със сканираща и трансмисионна електронна микроскопия (SEM и TEM), фаза контрастна оптична микроскопия и енергийно-дисперсионна рентгенова спектроскопия, за да се установи какъв химичен състав и елементи се съдържат във ваксините, като се има предвид, че никоя от тези ваксини не предоставя пълно разкриване на хората, които се подреждат в центровете за ваксини, нито на здравните работници, които ги прилагат, използвайки вложки за флакони с надпис „Умишлено празно“. (Допълнителна информация за методологията на анализа може да се намери в доклада на д -р Йънг.)

Намерението на такова научно изследване, отбелязва се в доклада, е да предостави на всички пълна информация за неразкритите съставки на ваксината, така че хората да могат да вземат напълно информирани решения дали да получат тези ваксини или не, което се изисква от Нюрнбергския кодекс за информирано съгласие - които никой от тези производители на ваксини не предоставя.

Важно е да се отбележи тук: Карън Кингстън, осведомителят на Pfizer също привлече вниманието към документите на Moderna и Pfizer FDA EUA, които показват редактирани секции, където се споменава процесът на включване на LNP (липидни наночастици). Предполага се, че FDA и Pfizer са направили тези редакции - вероятно в знак на уважение към DARPA, която е финансирала разработването на ваксини за мРНК на Pfizer и Moderna; Г -жа Kingston разкри, че това е графен оксид, като част от LNP, който се скрива чрез редакции, показвайки, че PEG -липидите съдържат графен оксид.
Слайд от Karen Kingston/Pfizer BioNtech EUA с редактирана информация за процеса на включване на LNP във ваксината/Обхванат тук: Доказателства за отравяне с нанографенов оксид (GO), тяло и мозък: При ваксини срещу COVID и грип, Chem Trails, Rainwater, Saline, Plus : Pfizer Whistleblower Karen Kingston потвърждава GO в PEGylated Lipid Nano в Pfizer & Moderna ваксини
Графен оксид, открит във всичките четири ваксини

Графенов оксид (GO) е открит и при четирите изследвани ваксини. Графеновият оксид във ваксината Pfizer е открит за първи път от учените от La Quinta Columna. Някои от изображенията по -долу са илюстративно използвани в статията на д -р Йънг и показват констатациите от доклада La Quinta Columna.

GO във ваксина Pfizer, идентифицирана чрез оптична фазова контрастна микроскопия / Както е отбелязано в доклада: Фигура 3-Изображения на водни фракции, съдържащи редуциран графен оксид от проба от ваксина на Pfizer (вляво) и ултразвук редуциран графен оксид (rGO) стандарт (вдясно) (Sigma-777684 ). Оптична фазова контрастна микроскопия, 600X /Тези илюстративни изображения са от колонен доклад La Quinta, 28 юни 2021 г .: Откриване на графенов оксид във водна суспензия; Делгадо Мартин, Кампа Мадрид.

GO във всичките 4 ваксини, окончателно идентифицирани чрез TEM микроскопия / Както е отбелязано в доклада: Фигура 4b Разкрива рентгеновата дифракционна картина на графеновите частици. Окончателна идентификация на графенов оксид чрез ТЕМ микроскопия, намерена във всичките 4 ваксини CoV - 2 - 19/Изображение от стандартната научна литература (използвано също в доклада от колона La Quinta)


GO в мрежа от сгънати листове, идентифицирани чрез TEM микроскопия във ваксина Pfizer / Както е отбелязано в доклада : Фигура 5 показва група от наночастици графен във ваксина Pfizer. Изглежда, че са обобщени.


GO, идентифициран чрез TEM микроскопия във ваксина на Pfizer Comirnaty / Както е отбелязано в доклада : Фигура 6 показва наблюдение от TEM микроскопия, където присъстват частици от редуциран графенов оксид в „ваксината“ на Pfizer. Рентгеновата дифрактометрия разкрива тяхната природа на кристални въглеродни наночастици на rGO/ Тези илюстративни изображения са от доклада от колоната La Quinta, 28 юни 2021 г .: Откриване на графенов оксид във водна суспензия ; Делгадо Мартин, Кампа Мадрид.


UV спектроскопията показва rGO адсорбционни спектри, потвърдени в UV микроскопия /Както е отбелязано в доклада: Фигура 10 - Спектроскопията UV анализ показва адсорбция поради наличието на редуциран графен оксид, което се потвърждава чрез наблюдение под ултравиолетова видима микроскопия.


Композит Symplast, открит във ваксината Moderna на GO с азот, силиций, фосфор, хлор /Както е отбелязано в доклада: Фигура 30 Електронна микроскопия за предаване разкрива голям 100 микронен композит Symplast от редуциран графен оксид
Липидни капсиди с графенов оксид, наблюдавани във ваксините Pfizer-BioNTech и Moderna

Липозомните капсиди, съдържащи rGO (както е посочено от спектроскопията), също бяха изобразени с помощта на микроскопия във ваксините Pfizer-BioNTech и Moderna.

Важно е да се отбележи, че в публичните разкрития на Pfizer и Moderna и в документите на EUA се разкрива само LNP - включващ четирите липиди, описани от Карън Кингстън в интервюто й с д -р Анди Кауфман, описано тук - и не се споменава rGO или намален графенов оксид направено: този нанографенов оксид е основната стелт съставка, разкрита от La Quinta Cclumna и други испански изследователи, и сега потвърдена от този екип от американски учени.

В токсикологичните проучвания е установено, че графеновият оксид е изключително токсичен, „цитотоксичен и генотоксичен“, отбелязва д -р Йънг.
КРЪВНИ СЪСИРЕЦИ В ПРИСЪСТВИЕТО НА КЛЕТЪЧНИ ТОКСИНИ КАТО ГРАФЕН ОКСИД

Основният отговор на кръвта към токсините е съсирването, което предотвратява притока на кислород към белите дробове - и следователно може да обясни както съсирената кръв на ваксинираната , описана от много лекари напоследък, включително д -р Чарлз Хоф и подчертана от д -р Джейн Руби тук в Newsbreak 130 | Д-р Джейн Руби: Спешна аларма за смъртни случаи от ваксини, сърдечни проблеми, съсиреци при деца (както и в други предавания по време на шоуто Stew Peters) и симптомите на задушаване, кашлица, невъзможност за дишане, които характеризират COVID-19-и двете те сега са разбираеми като отговор на организма към химическото отравяне с графен оксид, заедно с радиационно отравяне.




Графенът кристализира, докато червените кръвни клетки се насочват към съсиреци/Откъде идва графенът от тук все още не е известно дали ваксина или аерозоли, казва д -р Йънг в NB 133/Това показва какво токсините като графен могат да направят с кръвта.


ТОКСИЧНОСТ НА ГРАФЕНИТЕ СЕМЕЙНИ НАНОЧАСТИЦИ

„GFNs (наночастици от семейство графен) могат да предизвикат остри и хронични наранявания в тъканите чрез проникване през кръвно-въздушната бариера, бариерата на кръвта-тестиси, кръвно-мозъчната бариера и кръвно-плацентарната бариера и т.н. и натрупване в белия дроб, черния дроб и далак и др. Например, някои графенови наноматериални аерозоли могат да се вдишат и да се отложат значително в дихателните пътища и те могат лесно да проникнат през трахеобронхиалните дихателни пътища и след това да преминат надолу към долните белодробни дихателни пътища, което води до последващо образуване на грануломи, белодробна фиброза и неблагоприятни ефекти върху здравето на експонирани лица [2, 29]. „…

„Интравенозното инжектиране също се използва широко за оценка на токсичността на графенови наноматериали и графенът циркулира през тялото на мишки за 30 минути, натрупвайки се при работна концентрация в черния дроб и пикочния мехур [32, 50 - 52].

Токсичност на наночастиците от семейство графен: общ преглед на произхода и механизмите /Токсикология на частиците и влакната, 2016

В Newsbreak 133 д -р Йънг съобщава, че при изследването на капсидите, показани по -долу, е открит 100% графенов оксид: което означава, че тези липозоми са пълни с графен. Известно е също, че PEG, който образува липидите, е силно алергичен и може, подобно на графена, да доведе до съсирване на кръвта.


Липозомни капсиди, открити във ваксината Pfizer-BioNTech от SEM-Cryo/ Както е отбелязано в доклада : Фигура 4 показва липозомния капсид, съдържащ rGO, който Pfizer използва за своя продукт, за да раздвижва графеновия оксид, като прикрепя липозомния капсид към специфични молекули на тРНК за задвижване на Липозомно съдържание на fGO към специфични органи, жлези и тъкани, а именно яйчниците и тестисите, костния мозък, сърцето и мозъка. Изображението е получено чрез SEM-Cryo препарат.


Установено е, че квантовите нано точки във ваксината Moderna са направени от графен с токсичен кадмиев селенид / От доклада: Фигура 28 Разкрива нано точките в графеновия оксид, открит в "Ваксината" на Moderna


Кухини с форма на балончета и квантови нано точки във ваксината Moderna от токсичен кадмиев селенид с GO / Както е отбелязано в доклада: Фигура 27 Разкрива нано точките в графеновия оксид, открит в модерната „ваксина“


Силиций, олово, кадмий, натрий, титан, мед, селен, въглерод, азот, открити във ваксината Moderna / Както е отбелязано в доклада: Фигура 29 разкрива цитотоксичния и генотоксичен състав от наночастици в графенов оксид, открит в модерната „ваксина“
Неръждаема стомана е намерена във ваксините Oxford AstraZeneca и Janssen или Johnson & Johnson

Странно изглеждащи агрегати от нанометални купчини, за които е установено, че съдържат неръждаема стомана-желязо и никел, както и хром, са открити във ваксините Oxford AstraZeneca и Johnson & Johnson .

Това може да се дължи и на явлението намагнетяване на ваксинираните, казва д -р Йънг, където хората, които са взели тези ваксини, изведнъж проявяват привличане към магнити по телата си - внезапно високо съдържание на желязо се е отложило в техните клетки и в тяхната интерстициална течност.

Разбира се, графеновият оксид също предизвиква парамагнитни свойства, което може да обясни тази неотдавнашна новина за японското министерство на здравеопазването, изтеглящо 1,6 милиона дози Moderna, защото намагнитването, което причинява, предизвиква страх, че флаконите са замърсени. (Очевидно по проект се оказва.)

Изображенията по-долу показват идентификацията на нанометални агрегати от неръждаема стомана чрез трансмисионна електронна микроскопия, последвана от спектрографи, получени чрез рентгенови микрозонди с помощта на енергийно-дисперсионна рентгенова спектроскопия.


Композит от неръждаема стомана, открит във ваксината AstraZeneca / От доклада: Фигура 19 - Проектиран агрегат от желязо, хром и никел, известен също като неръждаема стомана.


Спектрограф на ваксината AstraZeneca, показващ желязо, никел, хром, мед, силиций, сяра, хлор, селен, въглерод / От доклада: Фигура 20 показва количествено определените намо частици във „ваксината“ на Astrazeneca с рентгенова микрозонда на енергийна дисперсия Система, която разкрива химическата природа на наблюдаваните микро- и наночастици.

Уместно по отношение на съставките на ваксината AstraZeneca е, че са идентифицирани токсични PEG съединения. „Използването на инструмента XRF (рентгенова флуоресценция) беше използвано за оценка на адювантите във „ ваксината “Astrazeneca , която идентифицира следните молекули на хистидин, захароза, полиетилен гликол (PEG) и етиленов алкохол, също съдържащи се в Pfizer и модерни „ваксини“. Резултатите от този тест могат да се видят на фигура 20. [9]

Инжектирането на PEG и етиленов алкохол са известни като канцерогенни и генотоксични. [9] PEG е единственият адювант, деклариран в информационния лист, изброяващ съставките на „ваксината“ Astrazeneca, но съдържащ се в „ваксините“ на Pfizer и Moderna . „


Ваксината Johnson & Johnson показва агрегат от неръждаема стомана, уплътнен с „лепило на въглеродна основа“ с редуциран графенов оксид , което според д-р Йънг може да предизвика „патологична коагулация на кръвта“ и протеинов ефект в червените кръвни клетки / От доклада : Фигура 22 А Агрегация от неръждаема стомана на въглерод, кислород, желязо и никел, задържани заедно с графенов оксид


Спектрограф на ваксина Johnson & Johnson, излагаща съдържанието на неръждаема стомана (желязо, никел, хром) и графенов оксид (въглерод, кислород)/ От доклада : Фигура 23 показва елементи от въглерод, кислород, желязо и никел, държани заедно с графенов оксид
Алуминий, бисмут, други нанометали са открити в назъбени бучки и остри спикули във ваксините Pfizer и Moderna

Във ваксините Pfizer и Moderna бяха открити нанометални утайки и отломки с остри ръбове в различни форми, които по различен начин бяха агрегати от алуминиев силикат, бисмут, хром, олово, титан, кадмий, мед, селен, калций, калий, силиций, въглерод и органична материя.

Изображенията по-долу разкриват, че във ваксините Pfizer и Moderna се откриват опасни на вид бучки и остри назъбени частици от нанометални отломки с различен състав-всички цитотоксични, бележки на д-р Йънг-и с различен размер на микрони. Всяко визуално изображение е потвърдено с химическо съдържание с рентгенова спектроскопия; моля, посетете доклада, за да видите всички спектрографи за всяко от тези изображения. Цитати под изображенията тук показват откритията на съдържанието от спектрографите.


Смесен металик-GO отломки от спирала във ваксина на Pfizer / От доклада: Фигура 11 показва остри микронови отломки с дължина 20 um, идентифицирани в така наречената „ваксина“ на Pfizer, съдържаща въглерод, кислород хром, сяра, алуминий, хлорид, азот.


Бисмут, алуминий, мед в люспи Metallic-GO във ваксина Pfizer / От доклада: Фигура 15 показва нано и микронови частици, идентифицирани във „ваксината“ на Pfizer. Белите частици с дължина 2 микрона се състоят от бисмут, въглерод, кислород, алуминий, натрий, мед и азот .


Сгънат алуминий, мед, графенов оксид в съвременна ваксина (високи нива на алуминий, мед)/ От доклада: Фигура 26 Електронна микроскопия за предаване разкрива композит от графенов оксид от вградена органична и неорганична материя


Остри ивици с алуминиев силикат и графенов оксид с назъбени ръбове във ваксината Moderna / От доклада: Фигура 32 Разкрива комплекс от графенов оксид и алуминиев силикат с помощта на трансмисионна електронна микроскопия
Паразити, открити във ваксината Pfizer-BioNTech

Сякаш всичко по-горе не е достатъчно лошо, изглежда, че паразитите също съществуват във ваксината Pfizer-BioNTech. Това просто издига цялата ужасяваща драма на това, което има във ваксините, до изцяло ново ниво на шоуто на ужасите, отбелязано научно в доклада на д-р Йънг по следния начин:


„50 микрона удължено тяло, както се вижда на фигура 13, е рязко мистериозно присъствие във ваксината Pfizer. Той се появява и се идентифицира анатомично като паразит Trypanosoma cruzi, от който няколко варианта са смъртоносни и е една от многото причини за синдром на придобита имунна недостатъчност или СПИН. [Атлас на човешката паразитология, 4 -то издание, Лорънс Аш и Томас Орител, стр. 174 до 178 ] [8] “- Има ли паразити в „Ваксините“ на Pfizer? / Електронна микроскопия за сканиране и предаване разкрива графенов оксид във ваксини срещу CoV-19/ Д-р. Робърт Йънг/20 август 2021 г.

Това е сериозно обезпокоително и би трябвало да предизвика вълнуващ призив от всички читатели да спре незабавно тези ужасяващи „неваксини“. Уикипедия ни информира, че тези същества са тъкани и кръвосмучещи : „ T rypanosoma cruzi е вид паразитни евгленоиди . Сред протозоите трипанозомите характерно носят тъкани в друг организъм и се хранят с кръв (предимно), а също и с лимфа. Това поведение причинява заболяване или вероятността от заболяване, което варира в зависимост от организма: Chagas заболяване при хора, дурин и Surra при коне и бруцелоза -подобен болест при говеда. " ПосететеУебсайт на CDC за Chagas и Trypanosoma Cruzi тук . Ужасяващите ефекти на този паразит върху човешкото тяло при болестта Шагас - сърдечна недостатъчност, разграждане на дебелото черво, кожа, мозъчни ефекти и т.н. - са описани от клиниката Майо тук.


Специална ваксина срещу Pfizer: Паразит за кърмене/ От доклада: Фигура 13 показва Трипанозом паразит с дължина приблизително 20 микрона, открит в така наречената „ваксина“ на Pfizer. Състои се от въглерод, кислород хром, сяра, алуминий, хлорид и азот.


От доклада: Контрастна микроскопия с контрастна микроскопия на жива кръв с микрофактура на паразит Trypanosoma cruzi [8]
Само минимални количества мРНК, открити във ваксините, намерено изобилие от графен оксид

Според доклада са приложени методи за извличане на РНК и UV флуоресцентно изпитване и са открити само минимални количества мРНК, като спектрите на UV абсорбция потвърждават голям обем графен оксид във водната фракция от флаконите с ваксината, очевиден също в изобилие от графенови листове, видими при фазова контрастна оптична микроскопия.

Тези резултати са в съответствие с тези, докладвани от изследователите от La Quinta Columna. Докладът от Колона от La Quinta е тук.

Това е значителна констатация и предполага, че публикуваните от производителите на ваксини вмъкнати иРНК са съставлявали само малка част от съдържанието на ваксините, които изглежда са натоварени в изобилие с опасния и токсичен ПЕГИЛИРАН-графенов оксид . Въпреки че учените от цял ​​свят в момента могат да изучават това съдържание за окончателно потвърждение, изглежда, че в този момент съществуват достатъчни осъдителни доказателства за дълбока измама от ВСИЧКИ четирима от тези производители на ваксини, тъй като те са прикрили наличието на тази широко разпространена и токсична съставка. В заключението си докладът отбелязва: „Името „ваксина“ вероятно ще бъде ескамотаж (хитрост), използван по бюрократични и технократични причини, за да получи спешно одобрение ... Човечеството се държи в тъмнина, що се отнася до технологичните процеси, свързани с наночастиците, върху негативните ефекти върху клетките на тялото, но най-вече върху възможния магнитотоксичен, цитотоксичен и генотоксичен ефект на нано-био-взаимодействие върху кръвта и клетките на тялото.



„Съгласно специфичния софтуер за проверка на калибриране на спектрофотометър NanoDropTM 2000 (Thermofisher), спектърът на UV абсорбция на общата водна фракция е свързан със 747 ng/ul от неизвестни абсорбиращи вещества.

Въпреки това, след екстракция на РНК с търговски комплект (Thermofisher), количественото определяне с РНК специфична Qbit флуоресцентна сонда (Thermofisher) показва, че само 6t ug/ul може да бъде свързано с наличието на РНК. Спектърът е съвместим с пика на rGO при 270 nm.

Според микроскопичните изображения, представени тук, по-голямата част от тази абсорбция може да се дължи на графеноподобни листове, изобилни в суспензията на течности в пробата.- количествено определяне на мРНК в Pfizer ваксина , сканиране и трансмисионна електронна микроскопия разкрива Графенът оксид в CoV-19 Ваксини / р. Робърт Йънг/20 август 2021 г.

"Максимумът на UV флуоресценция при 340 nm също предполага наличие на значителни количества rGO в пробата (Bano et al, 2019)."

- ултравиолетова флуоресценция Изпитване на фракция Pfizer Воден за намалени Графенът оксид (RGO) [5] , сканиране и трансмисионна електронна микроскопия разкрива Графенът оксид в CoV-19 Ваксини / р. Робърт Йънг/20 август 2021 г.




От доклада: Фигура 9-Спектрите на UV абсорбция и флуоресценция са получени с Cytation 5 Cell Imaging Multi-Mode Reader Spectrophotometer (BioteK). Спектърът на UV абсорбция потвърждава максимален пик при 270 nm, съвместим с наличието на rGO. Максимумът на UV флуоресценция при 340 nm също предполага наличие на значителни количества rGO в пробата (Bano et al, 2019).
Това не са ваксини, а „ нанотехнологични лекарства, действащи като генетична терапия “

Учените, изследващи тези четири ваксини, стигнаха до извода, че те наистина не са терапевтични ваксини, а силно токсични комплекси от графен оксид (GO), заредени с други елементи от наночастици, прикрепени към генетично модифицирани протеини-иРНК-от животински, веро и абортирани фетални човешки клетки.

Тези „изследователски нови лекарства“ с тежки GO сега доказано са причинили милиони ваксинални наранявания като парализа, гърчове, гърчове, инсулти, кръвни съсиреци, инфаркти, миокардит, парализа на Бел, слепота и други, както и вероятно милиони смъртни случаи , както е изчислил д -р Йънг, от съществуващите американски CDC VAERS, EU EudraVigilance и британските жълти карти (които заедно показват около 50 000 смъртни случая в момента). Моля, вижте неговия обширен пост, който събира доказателства за смърт от тези бази данни: Забравете всичко друго! Вижте числата на VAER за наранявания и смъртни случаи!/ 17 август 2021 г.


„Лекарствата Pfizer, Moderna, Astrazeneca и Janssen НЕ са „ ваксини “, а сложни агрегати от наночастици от графенов оксид от различни нано елементи, прикрепени към генетично модифицирани нуклеинови киселини от мРНК от животински или vero клетки и абортирани човешки фетални клетки, както е видяно и описано по -горе. За пореден път съставките в тези така наречени ваксини са силно магнитотоксични, цитотоксични и генотоксични за клетъчните мембрани на растенията, насекомите, птиците, животните и човека и тяхната генетика, което вече е довело до сериозни наранявания (приблизително над 500 милиона) и/или евентуално смърт (приблизително над 35 милиона). [17] [18] до [54] ”

- Дискусии, сканиране и трансмисионна електронна микроскопия разкрива Графенът оксид в CoV-19 Ваксини / р. Робърт Йънг/20 август 2021 г.
Лишаването на кислород и съсирването на кръвта се причиняват от тези „ваксини“ срещу COVID-19

Механизмът на увреждане на човешкото тяло и мозъка чрез тези смъртоносни неваксини може да бъде обяснен, казва д-р Йънг, чрез лишаване от кислород в кръвта и впоследствие в белите дробове чрез съсирване на кръвта поради наличието на токсини, ацидоза, радиация, обостряна също от хиперкапния от носенето на маски - въпроси, подробно описани в неговата статия Какво причинява кислородното лишаване от кръв (DIC) и след това белите дробове (SARS - CoV 2 & 19) ? и обсъдени през първата половина на Newsbreak 133.


„... (М) милиони хора с„ двойно намушкване “се разболяват, теоретично се излагат на НЕСЪЩЕСТВУВАЩ ВИРУС, наречен CoV-19, и умират ... [54] НЕ от някаква фантомна вирусна инфекция, а от СТРАХ или фалшиви доказателства появата на реално и токсично киселинно съдържание на редуциран графен оксид, доставен чрез генетично модифицираната иРНК до специфични цели на човешкото тяло, което води до патологична коагулация на кръвта, лишаване от кислород, хиперкапния, хипоксия и след това смърт от задушаване . [55] [56] [57] ] ”- Дискусии, сканиране и трансмисионна електронна микроскопия разкрива Графенът оксид в CoV-19 Ваксини / р. Робърт Йънг/20 август 2021 г.




"Ефектът на короната" се появява, обяснява д -р Йънг, когато червените кръвни клетки са бомбардирани с токсини, те се разпръскват навсякъде, струпват се и се съсирват, както е показано по -долу на тази микрография, допълнително описана от д -р Йънг в неговата статия за недостиг на кислород.



Новост 133 | РАЗБИВАЩ: Графен, алуминий, неръждаема стомана, LNP-GO капсиди, PEG, паразити, открити в 4 ваксини: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson

Вобширна двучасова презентация д-р Йънг описва подробно как опасните наночастици във ваксините могат да повлияят на кръвта и как болестта, болестта, „инфекцията“, а не инфекцията действително действа в организма, как все още е Теорията на вирусите (Теория на зародишите) и винаги само недоказана теория , доколко Terrain Healthcare е истинско здравеопазване, какво всъщност е ефектът на Corona, какво всъщност представляват протеините Spike, описвайки също неговите и други открития на учени в микроскопията и спектроскопията на тези невероятно токсични „неваксини“, които в момента са даване на милиарди печалби на фармацевтични компании , пътища към фашизма до тиранични правителства и смърт и инвалидност на милиони невинни хора по света.

Newsbreak 133 може да се види в Bitchute, Brighteon, Odysee и Rumble, връзки по -долу:


ГЛЕДАЙТЕ НОВИНИBREAK 133 В BITCHUTE : Newsbreak 133 | Разбиване : Д -р Йънг разкрива графен, алуминий, LNP Capsids, паразит в 4 ваксини

WATCH NE W SBREAK 133 AT BRIGHTEON : важна новина 133 | РАЗБИВАНЕ: Графен, алуминий, неръждаема стомана, LNP-GO капсиди, паразити, открити в 4 ваксини: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson

ГЛЕДАЙТЕ НОВИНИБРУС 133 В ОДИСЕЙ : Новост 133 | РАЗБИВАНЕ: Графен, алуминий, неръждаема стомана, LNP-GO капсиди, паразити, открити в 4 ваксини: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson

ГЛЕДАЙТЕ НОВИНИBREAK 133 НА РЪМБЪЛ/КАНАЛ НА ДР.ЮНГ : Електронната микроскопия разкрива графенов оксид във ваксините срещу CoV-19

СВЪРЗАНИ :

Токсини, открити във ваксини, маски, тампони срещу COVID

В море от лъжи: истина за ваксина от мРНК, истина за COVID - ресурси за информиране

Д -р Робърт Йънг/ НАУЧЕН ЕКИП ОТКРИВА ГРАФЕН, АЛУМИНИЕВ, ЛНП КАПСИДИ, ПЕГ И ПАРАЗИТИ В 4 CoV - 19 ВАКСИНИ

Д -р Робърт Йънг/ Отговори за свобода на информацията за CoV - 2 Сега наречен CoV - 19

Д -р Робърт Йънг/ Използването на технологиите на Nanobot (NT) и изкуствения интелект (AI) като носител на ваксина и помощно средство

Стелт съставки и скрити познания: Карън Кингстън и д-р Анди Кауфман разкриват гъстата долна страна на мРНК ваксините на DARPA-токсичен графенов оксид и известното изхвърляне на протеин

Самосглобяващ се нанотехнологичен графенов оксид, вече открит и в Pfizer-BioNTech КОМПРИНАЦИОННА ваксина: Германското видео разкрива самосглобяващи се петна и образуване на кристални мрежи

Bombshell News: Американски медицински изследователи са свидетели на самосглобяване на графенов оксид Nanotech или AI Syn Bio в модерна ваксина под микроскоп

Милиарди за бустери - Moderna & Pfizer изплащат сериозно глобалните маркетингови измами, зареждане с бета, гама, делта варианти сред маски и мандати на Vaxx, Fantasy COVID завинаги, докато американските деца умират от ваксините на Pfizer & Moderna

Червен сигнал! Графен оксид, открит във ваксините на Pfizer/AstraZeneca-използван в биосензори и невронни интерфейси-може да е тайната връзка към конвергенцията на човек-машина в Nano-Bio-Info-Cogno (NBIC) за индивидуална AI и пълен спектър мозък/био контрол, предназначен от Anti- Човешки трансхуманисти, глобалисти, правителства

Шокиращи новини: Испанските изследователи откриват, че 98-99% от флакона с ваксина Pfizer се състои от токсичен/съсирващ кръвта нано-графенов оксид-също се намира в грипните ваксини и сега се смята за истинска причина за COVID-19

Разчупване: Наночастици от графенов оксид (замесени в съсирването на кръвта) Сега също се намират във флакона с ваксина Astrazeneca от различни испански изследователи

Ваксина за местопрестъпление: Нано-графенов оксид в големи количества, които сега се намират в Модерна, други ваксини, също и ваксина срещу грип от Sanofi и разтвор на солен разтвор сочат, че COVID-19 (& всички професионирани варианти) е графеново и 4G/5G отравяне, а не вирус

Доказателства за отравяне с нано графенов оксид (GO), тяло и мозък: При ваксини срещу COVID и грип, химически пътеки, дъждовна вода, физиологичен разтвор, плюс: Pfizer Whistleblower Karen Kingston потвърждава GO в PEGylated Lipid Nano в Pfizer & Moderna ваксини

Д -р Арияна Любов/ ПОТВЪРДЕНО! Основен ингредиент на графенов оксид в Covid Shots

Д -р Ariyana Love/ Доклад на Словакия: „Тестове“ на Covid, замърсени с нанотехнологични хидрогелове и литий

Д -р Ариана Лав /ВАКСЕКСЪТ ОТ COVID ТРЯБВА ДА БЪДЕ КАРАНТИНАН! Експертен консенсус

Няма коментари:

Публикуване на коментар