Последователи

понеделник, 11 април 2016 г.

Откак комунизмът стигна до сърцата и умовете на световния мангалиат


Слакърдии

"От 1919 г. насам България се е напълнила с едни боклуци, дето не могат да се изметат цял век; вие искате за един ден да я изчистим..."
Добри Потърпешев


                 
               
     
            


Племената Йадава/Yadava (Йаху/Yahu )дезертирали/обвинени в зловредност от кшатриите(царе) Арийци/ от Индия за Близкия изток и други части на света, като отмъкват с тях и преправените Ведаически Свещени писания(Шастрите) и преправената религията на Йишвара/Yishvara в новите си домове. В Близкия изток тази преправена религия на Йишвара/Yishvara по-късно става йудаизмът.Заедно стях са изгонени и пра-цигански племена/парадхи – индийското племе*сродно с Йаху* от наследствени престъпници ,харни – притежават дарба да мамят целия свят рамоши – джебчии/.Сихките, подобно на йудеите не вярват в Бог, като ОТДЕЛНА ЛИЧНОСТ,а като дух,който най-много може да се въплъти в
"учителят"(гуру), по подобие на юдеите, които боготворят своите равини за техният дух Яхве."Изгубените племена" никога не са се "загуби". Те са отишли в Северна Индия. Хетейците(Hittites), господарите на Ерусалим(Йерушалайм), когато Авраам пристигнал там, са били древна Индо-Ивритска управляваща каста, а не отделна етническа принадлежност, както ние сме били погрешно информирани. Злоупотребата с жени и деца при юдеи и техните братя роми е наследство от Кашмир, гнездото на нагите. Моголската империя е
същата вяра в Ал Аху, както и Ел Яху- рудрически лемурийски духове на Кали създадени също чрез генна модификация.
Завръщане на нагите в Кашмир-това е инвазията на
ислямът при сидхите, които вече са направили първата крачка при отхвърляне на ВЕДА-смесване с рудрическият дух Ал Аху. Война на Армагедон", а е приключила преди повече от 4000 години. 



ДИАЛЕКТИКА НА ПОРОДАТА

"Допълнение към Закона за отрицание на отрицанието: хуманизмът ще унищожи човечеството."

Фридрих Енгенчев

              



...

Слафове

             

    
                
       http://www.flagman.bg/news/2013/02/04/tn/135996538486016.jpg

"Няма как да е читав народ, от който са произлезли и произлизат толкова много камюнисти."
Нане Славуте, народопатолог

          

                
Змийските царе са главно хабиру "апиру"(номади) и назначават у цивилизованите народи пак от своята "класа". Всеизвестен е факта, че др. Тодор Живков е 1/4 или 1/3 циганин. Барони с нежни имена....
Тодор Живков - незаконен потомък на Борис III от Ротшилдската издънка на "Уиндзор" .- ТУК

...

Славъпросче

               
 Лев Леваев роднина на Цветелин Иванов Кунчев
             
 Тодор Земьфирков Уиндзър-циганин с царско потекло.Този нос се появява без изключение при всяка царска издънка. Като се почне от родната сестра и децата на Симеон II и се стигне до внуците им. Същият нос бавно зрее и на личицето на най-новия българин Симеон-Хасан.
 


Доскоро единствената улика за династичното потекло на Тодор Живков се мъдреше върху лицето му. Това бе прочутият кобургски нос - огромен и извит като език на камбана, същият като на Симеон II, на Борис III и на цар Фердинанд.

Този нос се появява без изключение при всяка царска издънка. Като се почне от родната сестра и децата на Симеон II и се стигне до внуците им. Същият нос бавно зрее и на личицето на най-новия българин Симеон-Хасан.

Този неподражаем нос обаче упорства и в рода на Живков. Имаше го на лицето на Людмила Живкова, има го, макар още по-женствено смекчен, и дъщеря Евгения. А при мъжките потомци Владко Живков и вече не малък Тошко той е бухнал върху лицата им, червендалест и разюздан, също както при техните деди. При брата Георги, сестрата Цветана и всички сестринци и братовчеди на Живков по бащина и по майчина линия обаче нос с такава форма отчетливо липсва.
Обратно на представата за излинялата от кръвосмешения синя кръв, кобургската семка е яка и много жизнена. Тя предполага едно завидно дълголетие въпреки превратностите, на каквото впрочем сме и свидетели. Като изключим отровения Борис III и разстреляния му брат Кирил, всеки от този знатен сой догонва достойните старини. Надхвърлил 75 г., цар Симеон II е все така крепък и готов за трона (Боже, царя ни пази!), а дядо му Фердинанд доживя до 87-годишна възраст. Случайно ли, но и Тодор Живков доживя точно толкова.

   

Седефчо=Цветелин Кънчев = хазари = бели сигхани
   
               
Сингарите(иде от река Синд=Инд) принадлежат към извън-кастовата група, наречена ЧАНДАЛА("отхвърляни от Чандра-дева на Луната"), описана в "Ману-смрити"("Ману-Самхита")!

Цар Киру-типичен хазар, типичен клюн. Цигхани = Хазари
      


            
Унгарският хазар(вляво) гледа към свой родственик(клонинг) от Индустан(вдясно), но дали изповядва вярата му?... Може би да, ако е $, но ДНК-то и на двамата е ...сигх-анско.

           
Лорд Манделсон, Натаниел (Нат) РотШилд и Олег Дерипаска, от ляво на дясно. И тримата са юдо-хазари-цигани !



"Циганинът ли лъже като дърт комунист, или комуннистът лъже като дърт циганин?"
Спроспер Мериме

       

         http://diagnosa.net/wp-content/uploads/2016/02/054-1.jpg

...

Слафове


"Левропейските цоциалисти ясно показаха колко струват, след като избраха за свой водач личен московски агентин."
Славрентий Берия




Слафоризми
                
Романи(сингари, от р. Синд/Инд) - "Un-touch-able" чандала. Романтичен ром-антизъм

        
Сектантски Хиндуист в България, обособил се в родното си гето."Циган" произлиза от "Синдар", от. р. Синд(Инд),като са я наричали от западният и бряг Перси и "Ар"- Земя . 
Другата дума с която са известни е терминът "gypsy", чиито корен е в думата "Egypt". 
Друга дума, с която са известни в България е "мангала", което е планетата Марс на Санкрит в Астрологията Джйотиш(загатващ за примитивността, подлостта им и афинитет към кръвта- архетипите Овен и Скорпион).
На изток от р. Инд ги наричат чандала. Извън-класови(untouchable), асоциирани с Луната Чандра и чудовището Чанда, слуга на асурите Сумбха и Нисумбха . Аспект на материалната енергия Майа - Чамунда ги убива.




"Откак комунизмът стигна до сърцата и умовете на световния мангалиат, той презря всяко бачкане и обикна всяка лежачка."
Фридридх Енгенчев


Децата на Плутон(Патала-лока):Съвременния глобален "елит" е израз на бъркотията и смесването в Кали-йуга
               
           
            

Първите проторомски племена изгонени от Индия станали хазари.По-късно изгонените пак заради зловредност станали роми(по тъмни, тъй като са стоели по дълго време на слънце)

    
     

Ромчета в днешен Израел:3 йармулке(киппа), 1 турски фес и 1 заводка каска.
                 


                 

     
    




        

Няма коментари:

Публикуване на коментар