Последователи

сряда, 30 септември 2020 г.

Мисли Форми 191

      

Пътувайки дълбоко навътре в листа



Делян Пелеевски Сакскобурготски - илюминатска номинация на Уиндзор


Голямата маса от човечеството не оценява усилията, полагани от негово име. ~ Манли П. Хол (All Seeing Eye 19 януари 1926 г., стр. 6)



Сектантски Хиндуисти в България, обособили се в родното си гето.

Романи(сингари, от р. Синд/Инд) - "Un-touch-able" чандала.
РОМантичен РОМантизъм.
"Циган" произлиза от "Синдар", от. р. Синд(Инд),като са я наричали от западният и бряг Перси и "Ар"- Земя .
Другата дума с която са известни е терминът "gypsy", чиито корен е в думата "Egypt".
Друга дума, с която са известни в България е "мангала", което е планетата Марс на Санкрит в Астрологията Джйотиш(загатващ за примитивността, подлостта им и афинитет към кръвта- архетипите Овен и Скорпион).
На изток от р. Инд ги наричат чандала. Извън-класови(untouchable), асоциирани с Луната Чандра и чудовището Чанда, слуга на асурите Сумбха и Нисумбха . Аспект на материалната енергия Майа - Чамунда ги убива.

  


Московският Патриарх Кирил официално(по време на рок концерт - бел.ред.) поздрави Александър Лукашенко за фалшивата му „победа“ на президентските избори в Беларус.


    

Ben Bernanke Burning Money

Движещият мотив в настоящото развитие на Света, не са парите.Те се използват само като средство, като "оръжие" за постигане на основната цел,"остадяване" на населението извън елита(евреите) и редуцирането му до шепа гои, като обслужващ персонал,а след това ликвидиране и него.
На "господарите" пари вече не им трябват, поради простата причина,че те могат да си правят пари от нищото.Вече формулата на Маркс,"пари-стока-пари прим", не работи.
"Те" държат в ръцете си всички инструменти за правене на пари от "нищото"- емисионни банки,борси, рейтингови агенции,агенции за манипулиране курса на валутите. За какво им е да се "балтавят" с някакви си "производства".
"Парите" им трябват за да управляват стадото и го насочват в определените от тях посоки, включително, към "кланицата", част от която са войните.Така както части от тази "кланица" са зареждането на стадните организми с ГМО, с ваксини убийци, ръсенето с отрови посредством "кемтрейлс" и кой знае още колко отрови.
Не трябва да се забравя и най-масовата "отрова", за превръщане на "човеците" в "овце" - медийно-развлекателната и образователната системи.
Това е основното предназначение на парите - онзи камшик, който трябва да закара стадото до кланицата.
Причината е, че благодарение на технологиите,на господарите вече не им трябва работен добитък.

                     


Духовете (демони, дяволи, джинове, негативни енергии, и т.н.) съществуват главно в региона Чистилище (Бхуварлока) и Ада (Патала). От там те също обитават региона Земя (Бхулока) и засягат или обладават човешките същества.

                   


Ако внимателно прочетете книгата Левит, след това ще се уверете, че цялата книга е правилник за жертвоприношения: "И свещеникът да ги изгори на олтара; Това е храна за огъня - благоухание приятну на Господу; всичката тлъстина да е за Господ, "Лев. 3.16. Пред храма в Йерусалим всеки ден, година след година, са жертвани стотици, а на големите празници - хиляди животни. Вие, "православни" Blockheads сте измислили за себе си Всемогъщия, Всезнаещ Творец на Вселената, който създававсичко с една дума,...тогава този творец няма нужда от нищо, защото в него е пълнотата на Битието.
Докато Атма на животно може само да се погълне, човешката душа може не само да се яде, но също така да се използва за собствените си цели, да се направи роб, да се застави да служи. Помните ли във филма на А. Птушко на базата на стихотворение на Пушкин, режисьора описва точно това, което поддържа Проклето царство Черномор - на оковани роби. Но! С течение на времето, ситуацията се е променила, тъй като членовете на сектата след физическата им смърт, попадайки в Егрегора на Сет, също се нуждаели от храна, а доколкото най-високата йерархия на сектата са скопци, те не биха могли по друг начин да съществуват, както за сметка на паразитизъм и поглъщане на чужди Души, храната започнала да не стига, членове на сектата на материално ниво, не могли да обслужват всички свои "братя" и най-важното - главният/шефа.
Тези свещеници, които са извършили ритуални убийства и жертви Плутарх, нарича Sfragisty./Сфрагисти. Сфрагист е бил и Мозес/Моше- Мойсей, който започнал кариерата си с ритуални убийства. Когато престъпната секта е изгонена от Египет, те решават да създадат цяла държава, което да гарантира постоянна доставка на провизии/енергия. След това е бил разработен проектът, наречен Изход.

                          


В "Златният век"(епохата Сатйа-йуга)грехът е бил почти нулев(липса на грях) и не е било нужно Бог да идва като аватар в материална форма, реализацията на Божествента Му природа от душите, попаднали в материята, е ставала с помощта на медитация(дхйана и самадхи), тъй като всички са имали класата на БРАХМАНА.
В "Сребърният век"(Двапара йуга, за тази настояща маха-йуга е Третйа-йуга, "обърнат" от Богът Кришна) реализацията на Божествената природа е ставала чрез жертвопринoшенията, тъй като се е появил НАЛИЧИЕ на грях в душите на слезлите в материята. Жертвопринoшенията са били главно на семена, "ги"(осветено пречистено масло, виж Кришна и Христос), кисело мляко, плодове и кравешка тор. Това са били първоначалните материални жертвопринoшения към Богът.
С приближаване на кали юга брахманите упаднат по-дълбоко в материята , слизайки от САТ-ва гуна в РАДЖас-гуна, формирайки класата на кшатриите(свещените царете). Кшатриите не са били в състояние да си сдържат т.нар. "Астрално тяло"(ум, разум и его-мана, будхи и ахам), както брахманите в състояние на дхйан и самадхи, а са желаели да покорят Майа(материята, илюзията) чрез нейната собствена енергия-ШАКТИ. В резултат - са започнали да принасят в жертва на Богът и животински жертвопринушения: в началото са се принасяли дребни болни и недъгави животни с цел да бъдат "придвижени душите им"(с помощта на ВЕДАически мантри-химни) до САТйа-йуга(назаде във времето), както не са се колели за да изтича кръв а са били принасяни в огънят(така както са били изгаряни семената и плодовете в Сатйа-йуга).
Как точно е станало изопачението на ВЕДАическите брахмани от небрахманите- "а-брахамците". В началото, жертвеното животно не се е консумирало, тъй като се е изгаряло напълно в огънят. В последствие- брахманите, които са слезли на нивото на кшатриите, са започнали предварително да колят животното и после да го изпичат в огънят, като са консумирали месото му.
В края на тази епоха са започнали някои кшатрии да стават търговци и скотовъдци, абдикирайки от царските си тронове и административни постове, като целта им е била да отглеждат главно домашен добитък за колене, вместо да го ловуват в гората. Започва формиране на класата на ваишите.
Грехът расте. Животните започват да се убиват за сетивно наслаждение(кама), което причинява тежка карма. Брахманската класа извършва ритуали на животински, обаче - КЪРВАВИ жертвопринoшения без да има силата на мантрата, като коли животни за сетивно наслаждение(кама). В РЕЗУЛТАТ ВОЙНИТЕ СЕ УВЕЛИЧВАТ. Нежеланото потомство и епидемиите-също. Това се дължи на фактът, че материалната енергия ШАКТИ не се изпозлва за Божествени цели-Пуруша, а - за демонични.

              


При нагите "огненото жертвоприношение" се е превърнало в скара-барбекю за все-изгаряне на животинска плът-главно за консумация след ритуалът.ЛЕВитът е и главен готвач на месото.
Религиозната скиния днес е касапница на конвейр.Хиляди месопреработващи предприятия извършват ритуални жертвоприношения.Бог ЯХВЕ/ЯЛАХУ иска кръв.
Какво е това място на сила? Място на силата - това е точка в пространството и на Земята, излъчваща определен спектър енергия. Това могат да бъдат положителни енергии, с благоприятен ефект върху хората и околностите, както и отрицателни, действащи разрушително към съществуващата среда.
Болка, страх, ужас, ненавист - всички тези негативни емоции и чувства, които разрушават пространството, изпълват го с мерзости, наплодяват астрални същности, които се хранят с тези ниски енергии, а след това, когато eгрегорът нарастне, тези места могат да привлекат и бесовете, за които такава енергия се явява храна.
Едни от най-големите такива места,които са непрекъснати източници на емисии на болка и вледеняващ страх и ужас са кланиците и месопреработвателните предприятия! Трудно е да си представим ужаса от царящия там тормоз и подигравки, където сложното унищожаване на живот е поставено на конвейера, носещ смъртта.

                


...А Иисус им рече: истина, истина ви казвам: ако не ядете плътта на Сина Човечески и не пиете кръвта Му, не ще имате в себе си живот. Който яде Моята плът и пие Моята кръв, има живот вечен, и Аз ще го възкреся в последния ден. Защото плътта Ми е наистина храна, и кръвта Ми е наистина питие.
Който яде Моята плът и пие Моята кръв, пребъдва в Мене, и Аз в него. ...И когато ядяха, Иисус взе хляба и, като благослови, преломи го и, раздавайки на учениците, каза: вземете, яжте: това е Моето тяло. И като взе чашата и благодари, даде им и рече: пийте от нея всички; защото това е Моята кръв на новия завет, която за мнозина се пролива за опрощаване на грехове.
A такааа,...комунаги и юдеи дерибействат, убиват, крадат и се радват, че агнето Исус им е изкупило
греховете с кръвта си. Няма кръв -няма изкупление...Няма как да се примамят демоните, ако няма кръв... Богът на йахудите-Йахова полудява, като помирише миризмата на изгорен въглерод- изгорена плът.

                                 


Изход 29:18Левит 1:13 Левит 4:25
.......... това е всеизгаряне Господу, благоухание, жертва чрез огън Господу.............. на олтара за всеизгаряне, и тогава да излее кръвта му в подножието на олтара за всеизгаряне
Кланицата е позор за нашата "хуманна" цивилизация. Тя е обречена на смърт дори само по тази причина. УБИЙСТВОТО на хора или животни е все убийство. УБИЙСТВОТО ни гледа от всеки хранителен магазин - милиони хора газят до шия в кръв, за да изхранят месоядците.

             

             

Христос Галилейски е употребен от упадналата Римската Империя за създаване на нова религия- подобна на Митраизма но реверсирана много хитро от новата свещенническа класа -"НЕО-Юдаизъм", които продължават да извършват кървави жертвоприношения в името на Някой, който не ги е упълномощавал въобще. Това се нарича КОН-СПИРАЦИЯ/con spiritus, буквално -"с паднали духове".

               


Кланиците са най-силните места на силата на легионите "тъмни", които постоянно и непрекъснато получават енергия от тези гробища и разсадници на болка, страх и ужас

   

 
Курбан: Правоверни извънкласови "аллахизират"(ВАРЯТ) грешен Арйан
Корана, който вменява курбана като неизменно задължение на всеки истински мюсюлманин: „В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния! Ние ти дадохме [о, Мухаммад, реката] ал-Каусар. Затова отслужвай молитвата към своя Господ и [жертвено животно] коли! Твоят ненавистник - той е лишеният [от потомство]" (Сура 108, АЛ-КАУСАР).

            


Библията / Битие 9:3 И всичко живо, което се движи, ще ви бъде за храна

                        


Консумацията на месо засилва ВЗРИВНАТА астрална енергия ШАКТИ, която води душата до ниски астрални състояния("Долната Земя на нагите").

       


В края на тази епоха някои кшатрии са започнали да стават търговци и скотовъдци, абдикирайки от царските си тронове и административни постове, като целта им е била да отглеждат главно домашен добитък за колене, вместо да го ловуват в гората. Започва формиране на класата на ваишите.
Грехът расте. Животните започват да се убиват за сетивно наслаждение(кама), което причинява тежка карма. Брахманската класа извършва ритуали на животински, обаче - КЪРВАВИ жертвопринoшения без да има силата на мантрата, като коли животни за сетивно наслаждение(кама). В РЕЗУЛТАТ ВОЙНИТЕ СЕ УВЕЛИЧAВАТ. Нежеланото потомство и епидемиите-също. Това се дължи на фактът, че материалната енергия ШАКТИ не се изпозлва за Божествени цели-Пуруша, а - за демонични.

           

                  


Русия (зад Армения) и Турция (зад Азербайджан).
Tурците вече водят даже сирийски партизани като подкрепления за азерите. А руснаците доставят стотици тонове оръжие за арменците.
Да, като се има предвид това, което тепърва предстои там, може би определението „ескалация на напрежението“ не е съвсем погрешно. Същинските кръвопролития, за които копнеят и които подготвят някои вампири, реално още не са започнали. А когато войната истински ескалира, ще започнат да мобилизират даже 15-годишни деца (не е преувеличено, това в Армения е законно, а азерите нямат проблем да мобилизират даже 12-годишните).
То да беше само това между Армения и Азербайджан!
За някакъв си смотан остров и отровния му газ се нажежава конфликтът между гърци и турци, обещаващ отрано паметна касапница.
За някакъв хималайски баир наскоро се стреляха китайци и индийци, като и там нещата не отиват никак на добре.
За защита на Далечния изток и в момента се струпват още и още руски войски, които да бранят Сибир от китайците, въпреки че руснаци и китайци отдавна експлоатират тази област с взаимни усилия и дори с официални договорености.
НАТО-вци и руснаци вече не правят само провокативни учения, ами се репчат един на друг по границите на новата Желязна завеса, минаваща по западните граници на Беларус и по източните граници на балтийските републики и Румъния.
Кармата на народите е назряла. Няма да се мине без война. Голяма война, в която ще се пусне доста кръв

                   

Борисов: Предупредил съм Путин, че не допускам шпиони

                       


Борисов е актьор в унизително пошъл театър
Това е бартер с евроатлантическите структури - пълно послушание срещу свобода за корупция
https://www.segabg.com/…/borisov-e-aktor-unizitelno-poshul…


    


Министър-пред(сед)ателят и коалиционният му партер са истински важната за Кремъл агентура в България
Няма как и двете неща да се верни. Или прокуратурата и контраразузнаването наистина са искрени в демонстрациите на “успехи” в борбата срещу руската хибридна война срещу натовска и европейска България, или Борисов е явен рекламен агент на геополитическия интерес на Русия да използва България пред очите на целия свят като инструмент за постигане на своите цели чрез проекти като “Турски поток” и АЕЦ “Белене” .
Агентурната дейност на Борисов в полза на руската геополитика е безспорна и видна от хеликоптер величина. Тя буквално опровергава мотивацията за маневрите на службите, които се опитват да внушават обратното за прикриване на тази публична Борисова дейност. Още повече, че тези маневри са предизвикани от съюзнически натиск, сдържан от опълченците на “Дондуков” години преди най-накрая да се “предадат” на въпросния натиск и да съобщят (част от) истината. А тя е, че в държавата на Охранителя с всички сили се охранява руският шпионаж колкото е възможно по-дълго, преди да стане невъзможно да бъдат лъгани очакванията на западните съюзници за българско противодействие на руската намеса и тя да бъде (поне половинчато) оповестена.
https://ivo.bg/

    


Нищо извън себе си не може да причини никакви неприятности, вие сами правите вълните (Врити) в съзнанието си.

                  


        


Обявените за персона нон грата у нас - Сергей Николашин и Вадим Биков Путинков, се оказаха агенти на ГРУ. Те са ползвали за свое прикритие позициите на заместник търговски представители в Представителството на Руската федерация у нас. Николашин е събирал нерегламентирано информация в продължение на повече от четири години и половина, докато Биков идва в България преди около година.
https://dariknews.bg/…/obiavenite-za-persona-non-grata-u…

     


Инициация - Хопи. Слънчево посвещение/помазване

На нея детето научава, че макар да има земен баща и майка, истинските му родители са Майката Земя, която му дава тялото и отец Слънце който му вдъхна живот. В същото време, наистина осъзнава, че той самият е двоен. От една страна, като член на семейството и племенния клан и от друга като частица на Великата Вселена, един от изпълнителите на плана на Твореца.
Същността на посвещение е много тясно свързан с процеса на създаване и ролята на човека в микро- и макрокосмоса. В известен смисъл задачата при раждане е за даване на инициациия - за приобщаване на индивидуалния човек към глобалните космогонични процеси, надхвърлящи животинската природата, безсмислена борба за оцеляване и създаване на потомство. Естествено е, че след започването мъжа продължава да се грижи за техните физически и социални функции, но всичко е бледо до незначителност в сравнение с нейната роля в подпомагането на плановете за изпълнение на създателя. Подходящо получена инициация води до магически способности които са тази висока цел. От тази гледна точка, индиански племена и други шамански традиции на този, който използва шаманските подарък само за собствените си егоистични цели са на ", които са забравили," са загубили истинския смисъл на своето съществуване като хора. И може би най-основния, древния смисъл и това е да се запази свещено знание за дълбокия смисъл на човешкото съществуване, а не получаване на някакви магически суперсили и придобиване на власт над хората и силите на природата.
основата на ритуалите по иницииране е хопи представата за това, че истински родители на човешкото същество са божествени съшности а човешките родители са само инструмент за проява на тяхната власт. От тази гледна точка, Майки са майката Земя и майката зърно. Човекът е създаден от плътта на първата и се кърми от втората. Бащата също има две лица. От една страна това е самия създател Тайова, а от друга Слънцето - слънчевия Бог

                     


[Влизайки в Бхуварлока („въздух” или „свят на ставането”), човек става Двиджа или „дважди роден”. Той разбира втората част на материалното творение – тази на по-фините частици, на тънките сили. Такова състояние на умовете преобладава в Двапара Юга.] Когато човек, бидейки кръстен, започва да се разкайва и се връща обратно към Вечния Баща, и оттегляйки своето Аз от грубия материалния свят Бхулока, навлиза в света на фината материя Бхуварлока, казва се, че той става Двиджа или дважди роден тип. В това състояние той разбира своите вътрешни електричества – втората, фината част на създанието. Разбира също, че съществуването на външното не е нищо друго, освен просто срастване или съединение на неговите фини вътрешни обекти на сетивата (отрицателните свойства на електричествата) с неговите пет органа на сетивност (положителните свойства) чрез неговите пет органа на действие (неутралните свойства на същите), дължащо се на функционирането на неговия ум и съвест (съзнание). Това състояние на хората е Двапара; и когато това става естествено всеобщото състояние на човешките същества в някаква слънчева система, казва се, че цялата тази система е в Двапара Юга. В този Двапара период сърцето става устойчиво. Ако човек продължава да бъде в това кръстено състояние, оставайки потопен в свещената река, той постепенно стига до приятно състояние, в което сърцето му напълно изоставя идеите за външния свят и се отдава само на вътрешния
   

Ритуала на кръщение се състои от следното:

1. Начало на свещеннодействието. Това включва обявяването, отричане от дявола и съчетаване с дракона Христос (съвкупност от специфични въпроси и отговори, и четенето на Символа на вярата). Всички тези действия няма смисъл да се описват подробно. Който е заинтересован да прочетете съответната литература.
2. Освещаване на водата: четка с осветено масло (олио) елеем, свещеникът благославя водата. След това, "... това е ред на самото кръщение. Свещеникът казва: "Помазва се Божий служител (име), елеем за радост в името на Отца и Сина и Светия Дух ." Помазват се челото, гърдите, ушите, ръцете и краката. Когато помазанието на челото и гърдите е подготовка да се затворят (изключванеот природните сили), съответстващи на енергийните центрове и чакрите отговорни за ясновидство и емоции.
3. Кръщение. "... Свещеникът кръсти кръщаемия във водата като три пъти произнася думите:".. Кръщава се раб Божий в името на Отца и Сина и Светия Дух Амин " След това, след шрифта, облича бяла риза с кръщелен кръст.
4. Миропомазвние. Миро - специален състав на различни ароматни масла, цветя и вино. То се осъществява веднага след кръщението и лицето получава "дарове от Светия Дух." Тези подаръци са наричани (и съвсем основателно) "запечатващ дар на Светия Дух." Със смирна (с която, между другото, се намазват мъртвите) Печат кръст наслагва върху челото, очите, ноздрите, устата, ушите, гърдите, ръцете и краката. При всяко намазване свещеникът казва: "Печат на дара на Светия Дух. Амин. " Печатите окончателно закриват предишните два енергийни центрове, и налагат един вид "филтри" на органите на възприятие. Ако човек е бил кръстен в съзнателна възраст, се свързва с умствена нагласа, енергията на печат възпрепятства правилното възприемане на информация,което е нежелателно за църквата.
5. Трикратно обхожде около кръщелния купел. След свещеник върви кръщавания (или самия кръщелник, ако той е възрастен) обикалят в обратна посока на шрифта (обратно на часовниковата стрелка).
6. Четене Посланието, и на Евангелието. Налице е четене на 6-ти глава на Посланието на св. Павел към римляните и Евангелие от Матей глава 28, стихове 16-20.
7. Измиване. Свещенника измива с гъба мирото(само физически, енергично то остава), за да "го предпази от оскверняване"
8. Подстригване . Кръстообразно се остригват малки ленти "в задната част на главата му, челото му, на лявата и дясната страна на главата." След това се косата се отъркалва в парче восък и се натопява в шрифта. По такъв начин, енергийният център на гърба се обвързва с християнския егрегор.
9. Воцърковляване. Свещеникът чете молитва, а след това "въвежда" (или внася младенца) в храма на царската порта, произнасяйки:".Воцърковлява се раб Божий во имя Отца и Сына и Святаго Духа, амин; ще дойде във вашия дом и ще се поклонени в храма на светиите ти. В средата на църквата ще те възпее. " След това, ако се воцърковлява жена (момиче), тя се прилага към половината царски врати, свещеникът чете молитва: "Nunc Dimittis слугата ти, Господи, за глагола мира ти: Ти видяха очите ми Твоето спасение, което си приготвил пред лицето на всички хора, светлината на откровението на езици, и слава на Твоя народ Израиля "(без коментар). Mъжете се обвождат през олтара (малките се обносват на ръце). След всичко това, всички присъстващи целуват мъртвия Христос, Който "любящите последователи" държат разпнът в продължение на около 1000 години.
10. Заключение за кръщенета. Всеки си отива у дома и получава питеен гуляй. Кръщението е подстригване от енергийните канали, с което следва да се спре развитието на духа, така кръстените християни се превръщат в зомбита по аналогия с евреите. Евреите ги обрязваха физически, унищожавайки най-долната им защитна чакра, ги превръщаха в биороботи. "В Новия Завет(в превод "нови топки") обряда на обрязването даде път на тайнството на кръщението, прототип на което той е бил." В действителност новокръстените са обрязани "неръкотворното" обрязване нова технология за обрязване, като ви съблякоха плътското тяло и ви обрязоха Христово, отсичане на душата или по точно един от видовете продажба на души в Кали Юга

     


"Ако човек може да разбере целия ужас от живота на обикновените хора, които се обръщат в кръг от незначителни интереси и незначителни цели, ако може да разбере какво губят, би разбрал, че може да има само едно нещо, което е сериозно за него - да избяга от общия закон, за да бъде свободен. "
~ Г. И. Гурджиев

     


Събитие" е "това, което идва, пристига или се случва, в резултат или вследствие на някакво предшестващо събитие". Никакво събитие "не създава" друго събитие, а е просто предшественик в голямата подредена верига от събития, произтичащи от творческата енергия на ВСИЧКИ. "
~ Кибалион

   

 

"Има земно слънце, което е причина за цялата горещина и всички, които могат да видят, могат да видят слънцето; а онези, които са слепи и не могат да го видят, може да усетят топлината му. Има вечно Слънце, което е източник на цялата мъдрост, и тези, чиито духовни сетива са събудили живота, ще видят това слънце и ще осъзнаят Неговото съществуване; но тези, които не са постигнали духовно съзнание, все още могат да усетят Неговата сила чрез вътрешна способност, наречена Интуиция."
- Парацелз

  


"Всичко, което осъжда другото осъжда себе си. Ако Регулирате микрокосмоса(си), ако е по силите ви, да го направите, и Макрокосмоса ще се коригира за вас."
~ Свами Вивекананда (1863 - 1902)

     


"Ние съветваме учениците да не следват никого. Нека да следват себе си. Всеки да следва своето блестящо и светло вътрешно Същество". -Samael Aun Weor

     


“When I let go of what I am, I become what I might be.” - Lao Tzu
"Когато оставих това, което съм, станах онова, което можех да бъда." - Лао Дзъ

     


Корените на розенкройцерите са в Тракия, а на илюминати в Египет. Орфиците имат Музей, а крадците имат моше=мойсей. Музей е пазител на скрижалите на Орфей и автор на химни и пророчества, моше получава скрижалите си от един облак . С други думи илюминати крадът част от знанията на херметиците с цел да ги ползват за собствена облага за сметка на останалите живи същества. Тогава знанията били поделени и скрити на седем места и седем били избрани за пазители. Един от тези пазители бил Ашока цар на северозападна Индия от династията Сакя, който основал Братството от Хималаите. Също така символ на това Братство на херметиците е и дракона. Двуглав дракон отразяващ дуалноста във вселената и седмоглав отразяващ равнищата във същата вселена. Този дракон е пазител на яйцето в гнездото, на върха на дървото, където го мъти орлица. Корените стигат чак до мътилката на първичния океан, клоните опират в трона на тримата, които са един.
Ако се разтърсите внимателно не в чуждоземни писаници, а в нашите собствени поверия и митове ще откриете предостатъчно връзки между траки, българи, богомили и розенкройцери. Тогава ще стане ясно защо са ни набелязали. Не е заради хубавите ни очи, а заради нещо което имаме в себе си. Седем народа са херметици по съдба , Така да се каже поради това, че Пазителите са от тях. Името Розенкройц казва достатъчно.
Главите са две но дракона е един. Анунаките воюват по между си ползвайки хората като оръжие. Земно отражение на тази вечна борба е сблъсъкът между Пазителите и Отцепниците или крадците. Сравнението с игра на шах е най-подходящо. Съмнително е дали играчите си дават сметка че пешките им са живи същества

   


  

Целият връх на българската власт е работил за турското посолство
https://frognews.bg/…/dimitar-ganev-tseliiat-vrah…


                                 


Димитър Ганев: Целият връх на българската власт е работил за турското посолство

   


Възможно ли е хората наистина да са духовни същества, хванати в капана на физическите тела. Дали тъмните сили държат хората във физически окови на Земята? Ако е така, дали силите на светлината и мрака са в епична битка за влияние върху човешкото развитие? Някои сериозни автори и духовни учители казват „да“ и предполагат, че доказателства могат да бъдат открити в един от най-ранните разкази за създаването на човечеството – месопотамския епос “Атрахазис“. От шумерските клинописи знаем, че боговете са създали хората като роби. Нашите предци не можели да го разберат. Те погрешно смятали извънземните цивилизации за богове, защото са слезли от небето, влияели са на хората и имали свръхестествени сили. Месопотамската история за сътворението разказва, че извънземните богове искали да създадат раса от работници, за което били необходими няколко елемента. За да може тялото да функционира, е трябвало да му дадат душа. Но боговете изработили тялото като един вид затвор. В него божествените искри или душите на светлите същества, били заключени в човешка форма. Дали тази дуалистична или хибридна природа на човечеството е нещо като игра за извънземните посетители? Нека създадем конфликт сред хората и да видим какво ще стане. Тази максима се изповядва и до днес като екот от минали хилядолетия. Хората по същество са хибридни и конфликтни същества. Част от нас е духовна и светла, а другата – материална и тъмна. Този постоянен конфликт помежду им управлява живота на хората и е определящ за нашата цивилизация. Катарите са вярвали, че трябва да водят идеален, образцов живот, за да се измъкнат от този свят. Защото, ако били твърде обвързани с материалния свят, щели се преродят отново. Не е имало ад. Той е бил тук на Земята. Катарите са имали много странни идеи относно човешката раса. Основната им идея за рая, или за краят на вселената, била, че всички ще се върнат към духовната си същност, а материалните неща ще изчезнат. Тъй като дяволът е господар на този нетраен, физически свят, той се опитва да размени материалните блага на този свят, за безсмъртни и нетленни неща, а именно човешки души. Много хора толкова силно желаят нещо, че са готови да се откажат от безсмъртната си душа и да живеят под властта на дявола, в замяна на временно богатство.

      


В Кали юга основната цел е продажбата на души на групи. Бизнеса (корпорацията), ще ви убеди, че присъединяването към McDonald, Coca-Cola, Mercedes, ШЕЛ(Ананта Шеша), масонство, компютърни игри, всичко това е ритуал с голяма сила, но на влизане в БИЛЛА, вие ритуално влизате в долните локи - Била Сварга. Особено, ако се присъедините към секта за масово поробване, без значение от каква полярност, като сциентология, ислям, Кабала, атеизъм, масонство, долар, дори партийни агитки от тип, например "Котки или Котараци"-Герб, ДПС, БСП без да се разбира, и да се отчита тяхната власт, скрита цел и ритуал, поради собственото си невежество подлъгани че това е за добро, така душата ви упада в долните патали....
Реликвите, които поставиха(в стил - чрез нас всички пътища водят към Рая) са достатъчни да превърнат този свят в Ад. Избранико, близо си до своята цел. Знай, че Ада е планиран за теб! Вече корпорациите хранят децата ти - бъдещите роботи, които ще задвижват системата. Всяка твоя нужда ще бъде задоволена в този нов смел свят, но ти ще си мъртъв, с изключение на твоята плът и няма да можеш да го почувстваш. И тези отгоре - служители на сивите - тези, които унищожиха първия свят, ще унищожат и втория.

   

С животинско възприятие е невъзможно да се съществува в по-различни условия от тези , които се предлагат понастоящем. И масово се залага на животинския , а не на духовния и разумен човек. Извод – не търсете разум и духовност в живот, наподобяващ ферма за домашни любимци!

     

Водата за Всемирния потоп се е взела от недрата на Земята/от АГАРТА.

Според професора по сеизмология от Вашингтонския университет Сейнт Луис Майкъл Вайсешън водата за Всемирния потоп се е взела от недрата на Земята. Там са открити цели океани. Изчислили са ги учените с помощта на записи на сеизмографи - прибори, регистриращи земетресенията. След обработка на 600 000 сеизмограми, изследователите откриват, че под източната част на континента Евразия и под Северна Америка са разположени огромни водни резервоари.
Учените съставили триизмерен модел на изследваните недра, където се оказали водни количества, колкото в Северния ледовит океан. Разположени са на дълбочина от 1200 до 1400 километра.
Как водата е попаднала във вътрешността на Земята? Според едно от предположенията се е образувала заедно с планетата. Според друга версия периодично дълбочинната вода избива на повърхността. И обратно, океанската, която е отвън, се просмуква във вътрешността. Така обемът на земната хидросфера се мени от движенията в кората и мантията на планетата. Не е изключено в допотопните времена подземните резервоари да са се скъсали и да е започнало катастрофическо изригване на гореща вода и пара, като от спукан котел. Това би предизвикало покачване на нивото в Световния океан. Като прибавим и кондензираната пара горе, причинила пороя в продължение на 40 дни и 40 нощи, ето ти го Всемирният потоп. След което водата отново се е прибрала във вътрешността на Земята.

   


Справедливостта е ДЪЛБОКО заровена в яма в Земята-"Питра-лока". Йама-раджа е брат и "сянка" на Сурйа-раджа(Слънцето).
На български "дупка" е "яма",а на английски е "pit"(иде от Санскр. Pita, Piter)
Не искай справедливост, а се моли за враговете си никога да не бъдат съдени, тъй като това означава, че те са слезли в безсъзнание в най-низшите локали.

       


Кетцалкоатъл-Христос играел ролята на добрия бог...на гоите, а Хуитцилопохтли(ЯХВЕ)-лошия бог на,... тази схема по късно се прилага и в играта на леви десни ,комунисти-капиталисти и т.н. Тува/Тула е мястото, където се намират входове към индианската/монголската Шамбала — Яшчилан (Yaxchilбn) (едно от имената на индианската Шамбала, която била построена от маите във вид на град). Впрочем от Тула има и вход към подземния свят — Миктлан (Mictlan)Билла сварга-царство на нагите.
Упадъкът на Ведическата кутура е започнал с Месопотамия после в МезоАмерика-царството на нагите.....После клановете(нагите) са се преместили в Йудея, после -в Рим, Британия, САЩ, т.нат...днес към Астана, Китай и Русия. Поредица от нови световни редове/цикли, не по спирала а в кръг, без развитие.

  

  
В българския (няма да се разпростирам по света) фолклор има постоянни сюжети за змейовете и змеиците, които крадат красиви моми и момци, понякога историята завършва трагично, понякога щастливо, има разкази за змейове, дето приличат съвсем на хора, саможивци, живеят на края на селото, но пък се борят с градоносните облаци и спасяват реколтите, има ги и лошите лами, дето ядат девойки.
Не малко български изследователи на фолклора къде под сурдинка, къде по-високо говорят за вероятността да е съществувал народ, който да е избягал в пещерите от катаклизъм, но търсещ контакт с надземните жители. Знаете поговорката: "Силен си като хала" (хала е пак същество от типа на змейовете и ламите). Казват, че Калоян не означава "хубавият Йоан" (пък и защо български владетел да се нарича с гръцко име), а "Йоан от рода на халата" - всичко, което знаем за физическата му сила, дава поне два прочита на тази версия. За този народ се казва, че е оцелял покрай топлите подземни минерални извори. От една страна това дава допълнителна физическа сила, от друга обаче, заради постоянната радиоактивност влияе на психиката в посока по-изострени усещания, по-силни емоции, избухливост. Римската аристокрация има страст към минералните извори, византийската и османската я наследяват.
Това е предисторията. Заради еволюцията под земята тези народи имат една слабост - непоносимост към слънчевата светлина. Има версия, че традициите за нанасяне на дебели пластове белило, крем, грим или бяла хума на лицето идва от желанието им да живеят между хората, но и невъзможността да се изправят на слънце. И стигаме до маските. Даже и очила против ковид.
Покрай тероризма в много държави (включително и България) има закони, забраняващи покриването на лицето. Ако подземните хора поради някаква причина искат масово да излязат на повърхността, покриването на лицата им би направило впечатление (особено при мъжете, където няма извинението хиджаб). Решение е да бъдат накарани всички (или мнозина) да носят маски, за да не прави впечатление.
И искам да допълня. Ако има истина в написаното, а не са само легенди, не става въпрос за различен от човешкия вид, а за хора, тръгнали в друга еволюционна посока. Те могат да създадат нормално поколение с хора, просто имат непоносимост към слънцето. Особено ако са първо поколение на повърхността.
А какви биха били отношенията им и намеренията им спрямо нас, на какво технологично ниво е цивилизацията им (ако я има), можем само да гадаем
Maya Devi Dasi

   

   
Майа Даанава/Dānava & и кланът/households
"Нага" на Санскр. още значи и "клан"
Референция: 13 рептилни фамилии, които управляват света днес. Те се зовят "ционисти" заради кланът на "богоизбраният спасител от Цион"
Ционистите изповядват талмудически равинизъм, най-радикалният юдаизъм, а най-лесно манипулират производните юдео-християни(библейки християни, последователи на Тора), както и най-новата версия на юдаизъм-"ислям" а Коран, чиито рай "Джанна"(Араб. "Градината") е точното място наБила-сварга-лока.Всички тези земни духове(бхутас)-ракша, йакхша и пишача отАнта-ришка-лока със пълна сила се стремят към Питра-лока, като раят, където иска да се "паркират" е БИЛА-СВАРГА ЛОКА!

   

На "Великото народно въстание" в София от уредбите звучи "Интернационалът".




      


„Парадоксът на нашето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост, широки магистрали, но тесни възгледи. Харчим повече, но имаме по-малко, купуваме повече, но се радваме на по-малко. Имаме по-големи къщи и по-малки семейства, повече удобства, но по-малко време. Имаме повече образование, но по-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но и повече проблеми, повече медицина, но по-малко здраве.
Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често.
Знаем как да преживяваме, но не знаем как да живеем. Добавихме години към човешкия живот, но не добавихме живот към годините. Отидохме на луната и се върнахме, но ни е трудно да прекосим улицата и да се запознаем с новия съсед. Покорихме космическите ширини, но не и душевните. Правим по-големи неща, но не и по-добри неща.
Пречистихме въздуха, но замърсихме душата. Подчинихме атома, но не и предразсъдъците си. Пишем повече, но научаваме по-малко. Планираме повече, но постигаме по-малко. Научихме се да бързаме, но не и да чакаме. Правим нови компютри, които складират повече информация и бълват повече копия от когато и да било, но общуваме все по-малко.
Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане, големите мъже и дребните души, лесните печалби и трудните връзки. Времето на по-големи семейни доходи и повече разводи, по-красиви къщи и разбити домове. Времето на кратките пътувания, еднократните памперси и еднократния морал, връзките за една нощ и наднорменото тегло и на хапчетата, които правят всичко – възбуждат ни, успокояват ни, убиват ни. Време, в което има много на витрината, но малко в склада. Време, когато технологията позволява това писмо да стигне до вас, но също ви позволява да го споделите или просто да натиснете „изтриване”.
Запомнете, отделете повече време на тези, които обичате, защото те не са с вас завинаги. Запомнете, кажете блага дума на този, който ви гледа отдолу нагоре с възхищение, защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас. Запомнете и горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище, което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка.
Запомнете и казвайте „обичам те” на любимите си, но най-вече наистина го мислете. Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето. Запомнете и се дръжте за ръце, и ценете моментите, когато сте заедно, защото един ден този човек няма да е до вас. Отделете време да се обичате, намерете време да си говорите, и намерете време да споделяте всичко, което имате да си кажете.
Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.”
Джордж Карлин

                     

„Ако искате да контролирате роби, трябва да имате всевъзможни пазачи. Най-евтиният начин да се сдобиете с пазачи е робите да плащат данъци за финансирането на собствените си пазачи. За да заблудите робите, кажете им, че не са роби и че имат Свобода. Кажете им още, че се нуждаят от Право и Ред, които да ги пазят от лошите роби. След това ги накарайте да изберат държавните властници. Дайте им свободата да гласуват и те ще гласуват за пазачите си и ще им плащат заплатите. Така те ще повярват, че са свободни личности. Подир това ги пратете да изкарват пари, които да броят и харчат — те ще са твърде заети да забележат робството, в което се намират.“

 — Александър Уорбъкс

    


Ваксинационен консенсус има между враждуващите страни при Първата и Втората световни войни
Ако разберем кой управлява световната ваксинаторска мафия, при това при пълен консенсус, в последните 100 години, ще знаем кой е "невидимият враг" на човечеството.
Maya Devi

       


Училищната Ковид-истерия започна по сценарий.
Вече има болни от Ковид в училищата, затова да припомним уроците от Първата вълна:
Ковид е свръх-различен вирус, който е опасен най-вече заради дългия инкубационен период - до 14 дни (затова и толкова е карантината).
Та кога започнаха училище, кога се разболяха?!
Maya Devi Dasi

   

 

За ситуацията в една голяма лондонска болница.
Напоследък около есента заболяванията са се обострили и всеки ден преглеждат хора около дневния лимит. Тестват за Ковид-19 всички, но пустата му болест се появява много рядко. Днес писали с "Ковид" един, дето отишъл да му превържат дълбоко порязаната ръка. А са построили цяла нова пристройка, за да настанят жертвите на Великата пандемия. Ама жертви няма. А трябва да се появят, защото икономически и политически разчетите са за работа в ситуация на пандемия. И бизнес-плановете на фирмите така.
Та днес на един възрастен професор му писнало и с изключително сериозен глас, типично по английски, се пошегувал:
"Дали пък да не потърсим доброволци да боледуват?"
Въобще доброволчеството е на почит на Острова
Maya Devi Dasi


Д-р Пикулски, детски травматолог от "Пирогов", казва: "Като лекари сме учили, че на дихателните пътища на малко дете не бива да се поставя нищо. Опасно е." Точно в същия тон е и становището на СЗО, че маски на деца до 12 години не бива да се поставят. Тъй като е ясно, че част от родителите категорично няма да приемат вече никакви аргументи против маските, то нека за децата в начален курс поне, да са по желание (на родителите). Маските при малките деца в училище ще са опипват, свалят, падат, настъпват понякога.... и след това ще се сложат на устата.... Това е само за успокоение на едната част от родителите.... и за повишаване на тревогата на такива, като мен...Поне ги оставете по желание.....
Какво е ХИПЕРКАПНИЯ или ХИПЕРКАРБИЯ?
(Моля, прочетете внимателно)
Хора, казват ви, че трябва да носите маска. Това, което не ви казват, е какви странични ефекти има върху човешкото тяло, носещо маската дълго време.
Един от незабавните странични ефекти е повишаването на въглеродния диоксид в кръв, защото благодарение на маската на лицето ви, вече няма да дишате богат въздух в ОКСИГЕН, а богат въздух на въглероден диоксид.
Общо взето, вие сте длъжни по закон да се отровите с въглероден диоксид. Някои маски са повече или по-малко херметични, така че количеството на дишания въглероден диоксид ще бъде по-малко или по-голямо. Едно е сигурно:
Ефектите от продължителното излагане на въглероден диоксид върху мозъка са опустошителни.
1. Унищожаване на неврони
2. Замаяност
3. Статус на объркване и неспособност да мислим съгласувано.
4. Статус на депресия и параноя.
5. паник атаки.
6. Сърдечна аритмия
7. Отслабване на волята.
8. тежки състояния на летаргия.
9. Унищожаване на центровете на паметта в мозъка.
10. Засягане на способността за вземане на рационални решения.
11. Интракраниално напрежение.
12. Екстремно подкиселяване на кръвта.
След носенето на маски около 6 месеца ще бъдете съвсем различни. Ще бъдете несравнимо по-слаби. Вашите интелектуални и емоционални възможности ще бъдат опустошени. Това означава, че вече няма да го правите. имаше силата да устои на ПРИГОНА, която следва и ДИКТАТОРИЯТА, която идва, защото вече няма да можеш да мислиш критично.
Д-р Георги Гайдурков

  


.В Германия преди дни умира 13 годишно момиче,задушило се в училищния автобус ,пътувайки 40мин.с маска.От днес в Германия носенето на маски в училище е преустановено!В Китай още преди месеци съобщиха за смърт на две дечица,пак поради задушаване-играли са с маска в час по физкултура.Редовно италиански,френски и прочее сайтове оповестяват за колабирали от липса на достатъчно кислород деца...Пита се в задачата-колко от нашите трябва да умрат,за да ви уври главата,че децата НЕ бива да носят маски!Техният организъм няма нищо общо с този на възрастните,хемодинамиката също!Затова си има отделен клон в медицината-педиатрия,защото телата на възрастен и дете функционират различно!Овце,носете си маските със здраве!Нищо против нямам.Но не ставайте съучастници в убийството на деца!
П.П:има протести срещу носенето на маски в училище.Датите са 14 и 15 септември.Някой ако случайно вземе,та се заинтересува-да потърси къде и от колко часа ще е в неговия град.За София е на 14ти от 12ч.на обед и на 15ти 17.30ч пред МОН.
Играта стана сериозна!
Maya Devi Dasi

    


Безусловния базов доход ще доведе до освобождаване на шикшите в материалните планети - ето за какво не трябва да протестират гоите/раите
Управляващата класа отдавна е разбрала, че щастливо и продуктивно население със свободно време означава смъртна заплаха.
От друга страна, чувството, че трудът е морална ценност сам по себе си и че всеки, който не иска да се подложи на някакъв тип интензивна работна дисциплина през по-голямата част от будните часове, не заслужава нищо, е особено удобно за тях.

 


Мирни протести, но не за Безусловен Базов Доход - няма проблем да протестират...
„Протестите“ , "По света и у нас" от самото начало ги водят службите. Разните от сорта на Анонимус или нашите родни геновци, тиквата, „риформатори“, контри и пр. са просто слуги. Исканията са внимателно „обезопасени” – „оставка“, „чисти ръце“ или отделни проблеми, незасягащи системата.
Забележете колко редовно ги излъчват мафиотските медии – разходките са част от ФАСАДАТА на лъже-демокрацията, наред с другите ментета – лъже-партии, лъже-НПО и пр. Чрез тях се мъчат да блокират тлеещия всенароден световен БУНТ с безопасни, изтощаващи и отблъскващи хората симулации.
Не, това не е революция на младите хора, а на старите мутри

 


Масовото общество от масови хора смачква всеки който е различен. Продължителни низши стандарти с посредственост като велик балансьор, тласкайки възхода на нови ТВ шоу нации и всеобщ упадък.
Посредствената култура създава слаби и посредствени индивидуалисти. Масовото общество мрази всеки който е отличен и компетентен. Това води до стадно приспособяване и хомогенизация.
То е изразител на упадъчен живот на болести и негодувание. То поддържа гражданите си с комбинация от храна и забавления. Масовата идиотска култура е несъществена, повърхностна и егоистична. Тези, които са потънали в нея най-вероятно ще се провалят, когато техните източници на егоцентрични доставки прекъснат, когато остареят, когато техните пари и наркотици биват изчерпани, когато те се събудят сами...!
Масовият човек е не просто човек на нашето време, а негов продукт с неизвестен срок на годност. Масовата култура е средата на този масов човек и докато той се чувства удобно в нея тя ще продължава да се развива.
  
    


Ребека Рот обвинява Израел за проникване в американското общество. А Израел е просто инструмент на Централния Банков Картел. Банкерите са подбуждали "терор" като претекст за налагане на полицейска държава.
Те трябва да защитават монопола на кредита (валута), за да се гарантира 17000000000000$ "държавен дълг".
Всеки, който зависи от банков кредит е принуден да бъде Witting или неволен сътрудник.
Банкерите са кабалисти т.е. сатанисти, посветени на "революцията", основна цел - преобръщане Божия план и поробване човечеството.

 


Преди 223 години умира най-известната владетелка, управлявала Руската империя – Екатерина ІІ (Холщайн-Готорп),
Екатерина II (на руски: Екатерина II), родена София Августа Фредерика фон Анхалт-Цербст (на немски: Sophie Auguste Friederike von Anhalt-Zerbst-Dornburg), с православно име Екатерина Алексеевна[1] (на руски: Екатерина Алексе́евна), още приживе известна като Екатерина II Велика е императрица и самодържица на Русия от 1762 г. до смъртта си.
Дъщеря е на принцесата на Шлезвиг-Холщайн-Готорп и княза на Анхалт-Цербст, Екатерина II идва на власт в резултат на дворцов преврат, който сваля от престола нейния непопулярен съпруг Петър III.
Епохата на Екатерина II е белязана от максималното поробителство на селяните и всестранното разширяване на привилегиите на благородническото съсловие.
При Екатерина Велика границите на Руската империя са значително разширени на запад (Подялби на Жечпосполита) и на юг (анексиране на Новорусия, Крим и отчасти Кавказ).

   


     


Посоката на въртене на развиващите се галактики,
небесните тела и оста на въртене е ГРАВИТАЦИОННА-
т.е. ОБРАТНО НА ЧАСОВНИКОВАТА СТРЕЛКА.
Това е т.нар. "ИЗДИШВАНЕ НА ВИШНУ".
Управлява Демиургът(Дева Ил) или "Духовният Сатурн".

    


Над 90% от библейските християни не са чели дори "Новия Завет", на уж-"НОВИЯ бог " в юдаизма, който "спасил и ще спаси света", като "прикоткал" нови овце в лоното на Аврамизма... Според библията, Христос не е дошъл да заклейми юдазма(фалшива религия, крадена от писанията на древни цивилизации преди Кали-юга и нагаждана спрямо нуждата на семето на племето, а да стане "супер-юдеин", като "подобри юдаизма", изпълнявайки законите му.
Юдаизмът, като основа на 3-те аврамитски религии, е ниска ЛУННА астрална степен ("Марс-Сатурн"-ови сили) на Кашмирски шайвизъм, оформена като военно-политическа доктрина за завладяване на света, чрез сключване на "договор" с паднал дух(ЙХВХ-YHVH), който се представя за "бог", но - всъщност е копие на Демиурга Шива.

   


    
Приликата не е случайна. 

Докато Гео Ди-Mитро може и да не бил наясано, че пентаграмата е символ на АСТРАЛНИЯТ свят, свят КАМА-лока =на фината материя "манах"-умът, подвластен на Луната, както и а Сахасрара чакра(7-мата), то Беинса Дъно е знаел ОТЛИЧНО това! "Триъгълникът (3) с върха нагоре представлява Божествения* свят, а двата триъгълника надолу (1 и 5) представляват физическия свят." Но интересно защо масоните-комунисти са въвели демоничен свят?... ------------------------------ *"Божетвен свят" --"на сетивата и умът" ли?... Именно ТРИЪГЪЛНАТА ФОРМА е формата на състояние в КРИПТАТА(подземните планетарни системи). Триъгълната форма е състояние на слизане на душата в НИСЪК АСТРАЛ. Дали ще бъде насочен с върхът нагоре или с върхът надолу- това няма значение- състоянието на "триъгълник" е състояние в подземните планетарни системи. Колкото ъгълът на триъгълникът е по-остър, толкова по-кратко време се изисква за действие. Тъпият ъгъл е над 90 градус и съдържа в себе си елементът огън(вертикалната ос), докато острият ъгъл съдържа елементът "въздух"(вертикал). Обикновено съдържат хоризонтал, което ще рече- елементът "вода". Триъгълникът е асоцииран ВИНАГИ с Лунното семейство на (йе)Шива, което се о-бож-ава главно от асура-наги в Кали-йуга.

       



Държавата в ролята на убиец на стопанския живот в социалния организъм.
Защо държавните финансирания и разходи водят до загуба на работни места, повишена инфлация, спад на образованост, изземване на свежи пари, и в крайна сметка — до колапс и смърт на стопанския живот на социалния организъм в едно общество
Да припомним думите на Рудолф Щайнер:
„Ние хората нямаме за задача да попречим по какъвто и да било начин на въплъщението на Ариман. Нашата задачата е така да подготвим човечеството, че Ариман да бъде преценен по правилния начин. Ариман ще има задачи. Той ще трябва да направи това или онова, а хората ще трябва да оценят и използват разумно идващото чрез Ариман в света. Хората ще могат да го направят само ако са способни да се приспособят по разумен начин към онова, което Ариман вече изпраща към Земята от отвъдните светове с цел да контролира икономическия живот на Европа, без да бъде разпознат.
Това не трябва да се случва. Ариман не трябва да контролира икономическия живот на Европа незабелязано. Трябва да се научим изцяло да познаваме неговите особени качества. Ние трябва да сме способни да му противодействаме с пълно съзнание.“
Противодействието на държавния монопол (една проява на Ариман) във всяка област на битието и противодействието на криворазбрания капитализъм (друга изява на Ариман) е Троичният социален ред. При него държавата се ограничава до законодателство и напълно се лишава от управление на стопански дейности. Икономиката се управлява по собствените си вътрешни правила, като се насърчава инициативността и асоциирането на производители, търговци и потребители.

   


ДЕВИЗЪТ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА АРИМАН
ONE SHOT ONE KILL NO REMORSE I DECIDE
ЕДИН ИЗСТРЕЛ ЕДИН УБИТ БЕЗ УГРИЗЕНИЕ АЗ ОТСЪЖДАМ

    


В България се използваха готовите структури на милицията, армията и бюрокрацията. А те от своя страна осигуриха приемственост към сегашните такива структури...и я постигнаха напълно.
Съдиите, прокурорите, следоватлите и дори дребните милиционери, по места са прецизно прихванати по различен начин, и от различни престъпни групи и организации, да вършат точно това, което е "целесъобразно" за тях. Нито един съдия в България, решаващ дела с обществена значимост не е извън този наложен престъпен обсег!
На практика всеки съдия, прокурор, следовател или малко копойче е вид СПЯЩА КЛЕТКА НА БАНДИТИЗМА! Бива оставян да работи по схема, само наглед спокойно, но е поставен в силна зависимост. И при поява на престъпна нужда го активират в съучастничество. Което е изключително трудно доказуемо.

  


ПОЛИЦАИТЕ - СЛУЖИТЕЛИ НА АРИМАН
Гушни ченге, преди да ти строши главата
Има клипове, в които полицаи намират наркотици в колата. Ако провинилият се не създава проблеми и не залитакъм Харибда (Луцифер), за да дразни Сцила (Ариман), също му се разминава с предупреждение. Някои полицаи пред камера заявяват, че не са съгласни със строгите мерки на държавата срещу по-леките наркотици и често се възползваха от правомощията си по лична преценка да не арестуват провинилите се, ако наркотиците са в малки количества (само за лично ползване) и очевидно не са предназначени за търговия.
Изводите и поуките
за тези, които се учим от чуждите грешки:
1. Харибда може да засмуче човеците в своя водовъртеж, но не е достатъчно силна, за да погълне и скалите на Сцила.
2. Казано с антропософски термини, тъмните ангели (Луцифер) не могат да се противопоставят успешно и с благоприятен завършек на по-висшестоящите тъмни архангели (Ариман). Особено когато обстоятелствата поставят Ариман в положение да отбранява яростно князуването и властта си над този свят.
3. Казано и със светски термини: няма нищо по-глупаво от това, да се правиш на умник и пасивно-агресивно да се отнасяш към полицай(Ариман)
  

     

 
Близо 17 млн. лв. бонуси са получили през юли чиновници в Министерството на финансите

   

" В политиката нищо не се случва случайно. Ако нещо се случи, то е било предназначено . "
Президентът Рузвелт

  


РАЗЧЛЕНЯВАНЕ НА ДВУГЛАВИЯ ОРЕЛ ОТ ИМПЕРИЯТА НА ВАРЯГИТЕ
на ЕДНОГЛАВ ГОЛДШТИНСКИ И ДВУГЛАВ ГОТТОРПСКИ
ОРЛИТЕ НА ИМПЕРАТОРСКИЯ РОД НА ГОЛДШТЕЙН-ГОТТОРП-РОМАНОВСКАТА ДИНАСТИЯ:
ЗАПАДЕН (РИМСКИ), АДЛЕР ГОЛДШТИНСКИЙ
ИЗТОЧЕН(ВИЗАНТИЙСКИЙ), ДВУГЛАВ

  

Династия Windsor - сега управляващото кралско семейство във Великобритания, е млад клон на древния саксонски дом, не на Сауд, а на Ветини. До 1917г. е носила названието Сакс-Кобургготски.
В края на Първата световна война 17 юли 1917 Георг V се отказа за себе си и семейството си от всички германски титли и звания, както и от името на семейството, като приема фамилното име "Уиндзор" по името на Windsor Castle. Значението на думата САКСОНСКИ е ясно. Саксонците това са гасконци - все келти. Да-да като че ли само първите са германци, така да се каже а вторите са французите, но ние знаем, че всички тези земи са били оплодени от една нация -. келтите, смесени с германските племена - да добавим. Но за германските племена Веттините(нем. Wettiner, англ. House of Wettin) - . бяха саксонските крале.
Представители на различните отрасли от V. създадена през 19-ти век. на престола на Белгия (1831), Португалия (1853-1910), Обединеното кралство (през 1840 г. - сватбата на Албер, принц Сакс-Кобургготски, с кралица Виктория, от 1901 - Кобургската или Уиндорска династия), България (1887-1946), и от (1962–1989, Т.Живков). Разбира се при династията Уиндзор, и по този начин и при Веттин имаме хаплогрупа R1b с цялото си произтичащо от нея брутални Германо-Келтски наклонности.


БРАТЯ КЛОНИНГИ
Николай II РОМАНОВ и Георг V УИНДЗОР, начало на 20 век.
  
                                 

В действителност, клана Романов - това е много по-разклонен октопод, в сравнение с който клановете на Ротшилд и Рокфелер са джуджета.

   


"ДВОЮРОДНЫЕ" БРАТЯ ИМПЕРАТОРИ – СТРАНИТЕ СА ПРЕЦАКАНИ
Николай II (Россия) Георг V (Великобритания) кайзер Вилхельм II (Германия)

      


Проф. Щефан Хокерц, имунолог и токсиколог с 30-годишен опит, обяснява абсолютно аргументирано, че за разработването и изпитването на дадена ваксина са нужни от 5 до 10 години.
Ваксината срещу корона, която се очаква да се появи в най-скоро време и най-вероятно ще бъде задължителна, и от която правителството на Германия вече е поръчало 80 000 000 дози, се основава на съвсем нова и неизползвана до сега стратегия.
За пръв път в човешката история ще се използва ваксина, при която генетичен материал от вируса ще се вкарва директно в генетичната система на човека и която ще променя генома му.
Чрез В. Ямалиева
Maya Devi Dasi
  
 

 

"Ротшилдови" унищожават банкрутиралата си USбаза от която в последните 70г. поробваха света ПРЕХВЪРЛЯЙКИ ВЛАСТТА и ЗАГРАБЕНИТЕ СИ КАПИТАЛИ зад 'КИТАЙСКАТА..СТЕНА'
Всичко това се случва чрез 'COVID.19' явяващ се лоста чрез , който днес света се преобразува в многополюсенсвят без да бъде използвана в такива случаи мащабна война като целта на "новитеиграчи" и 'старитебанкери' е глобална рецесия изчистваща всички световни задължения занулявайки окончателно днешния финансов ред
В този момент САЩ гори контролирано от юдеите с цел да бъдат 'прибрани' в геополитическите си граници до 1939г. сдавайки власта си в ръцете на новият юдейски избранник Китай от която територия фамилия ЛЕВИ/тите чрез техните оръжиеносци Ротшилдови ще продължат опитите си за Глобален юдейскиред прокарван този път чрез ръцете на новите см Китайски дружки като първостепенната цел непроменена от 300г. насам си остава овладяването на Рускатафедерация.
Това мислещи българи е крайната и непроменлива цел на юдейскатачума надяваща се че Китай ще повтори опита на предишните юдейскиаватари (Наполеон , Болшевиките Хитлер и Горбачов/Елцинг) да поробят и заличат Руския народ и страна , но сметките на чифутите отново са сбъркани имайки в предвид АБСОЛЮТНАТА РУСКА ВОЕННА ДОМИНАЦИЯ над целия останал свят както и близките отношения на Китай с Руската федерация гарнирани със спомена на Китайците от разтопените им войски опитали се да нахлуят в Русия (п-в Дамаски 1969г.)
Най вероятно при провал чифутите още от днес подготвят новия си Аватар който почти сигурно ще е Индия , но те не разбират че количеството винаги отстъпва на опитното качество

Днес 2020г. ние живеем буквално във времето на раждането на нов глобален ред , който няма да бъде съставен от един център а от поне 5 основни такива и още няколко подцентъра
В такива случаи на преобразуване на геополитиката до днес (последните 5000г.) абсолютно винаги са се водели мащабни войни , но благодарение на няколко днешни фактора като Руската военна мощ и Китайската икономическа такава бе постигнато крехко съгласие за мирно преструктуриране на света в няколко основни геополитически зони.
Утрешната карта на света ще бъде разделена
на 5 основни сектора на влияние
Руски
Китайски
Индийски
Щатски
Европейски
Всеки един от изброените 'сектори' ще бъде допълнен с под/секторни зони на влияние включващи регионални "супер сили" , които ще трябва да приемат новия многополюсен свят или ще бъдат принудени да сторят това
Английския "Brexit" бе част от подготовката за подялба на света изтегляйки Великобритания от частичния контрол на ГерманияФранция за да се преориентират към щатската зона на влияние.
И тук стигаме до най-мистериозния въпрос
Сюза Китай Банкерите и каква е изгодата за последните изроди
Най - вероятно ТЕ ще поемат финансовия контрол над новия европейскисъюз предвождан от Франция и Германия както и частично ще имат думата над Индийския и
Американския протекторат контролирайки новите си финансовипопълнения от
Китайска територия за , който замисъл още през 2012г. Ротшилдите закупиха 30% от Китайската национална банка , която от своя страна стана собственик на 1/3 от Банка "Ротшилд" и прилежащите и глобални финансови фондове
Другия бонус за Китайците ще бъде факта , че след "утрешния финансовоикономически крах"
Китай ще се превърне в глобална индустриална корпорация имаща почти пълен монопол над всички основни доставки в света с изключение на оръжейния енергийния АЕЦ индустрията и още няколко глобални пазари преминаващи плавно под Руски контрол до мига в който чифутите не поискат от Китай да си плати за подкрепата им да се превърнат в новата глобална икономическа сила , насъсквайки ги срещу Рускатафедерация
Някой анализатори говорят , че идва "нов глобален ред" и са прави , но само в частта отнасяща се до западнияпротекторат и прилежащите му подконтролни зони предвидени от 'РотшилдЛЕВИ' за масово и задължително nanoRobЧИПиране , контролирайки хората чрез новата '5G' система , която ще служи за СЪД и ПРИСЪДА относно всеки непослушен гражданин живеещ на териториитедържави контролирани от 'банкерите' без да засягат останалата част от човечеството причислено към останалите глобалнииграчи
Вие , които мислите логично как си представяте ръководството на днешен Китай да подари на чифутите всичко постигнато в последните 70г. камо ли Русия и Владимир Путин , който на въпрос от 'CNN' дали е възможно някой да унищожи Руския народ отговори , че свят без
Русия е безсмислен и няма смисъл от неговото съществуване намеквайки за Руската оръжейна система 'ПЕРИМЕТЪР' позната и като
"Мъртва ръка" служеща за глобално унищожение на целия западен свят и съюзници както и всеки дръзнал да атакува Руската Федерация
"Вчерашните" думи на Тръмп , че е желателно САЩ да сключат ядрен пакт с Русия посочвайки ясно че не Русия а Китай и вътрешната му опозиция е основен враг на САЩ
доказват почти напълно гореописаната теза.
Днес думите на пияндурника Чърчил , че няма вечни приятели а вечни интереси ще се окажат за пореден път пророчески , но по отношение на
Русия и нейната хилядолетна история , вечните врагове са неизменно същите днешни Банкери финансирали и разпалили абсолютно всички войни срещу Руския народ от неговото "раждане" чрез Българския ген , вяра и четмо до ден днешен и този факт никога няма да се промени докато ТЕ съществуват и определят бъдещето на света
РускатаФедерация знае това и за това през 2018г. показа на света оръжейни системи изпреварващи останалия свят с поне 30/40г. гарантирайки си водещо място в утрешния многополюсен ред
Днес Руското ръководство знае и помни юдейските агресии срещу Руския народ и 'тихо' изчаква момента за окончателна разправа с тази дяволска чума , която от сега е замислила поредната агресия срещу Русия успоредно с дигиталенАД за подопечните и народи по света и точно тук изниква въпроса НИЕБЪЛГАРИ утре до кого ще застанем . . .
До вечния Юдейски кърваввраг
Или до Руския ни ДНККръвен 'брат'
Ето това е въпроса от , който зависи бъдещето на нашите деца и 'утрото' на нашата страна!

  


Aз бих искал книгата, която крадешком ще се плъзне от моите ръце в ръцете на моите деца, самата тя да бъде хлъзгава. Когато я четат да се подхлъзнат и да попаднат в ново измерение – царство на чувства и усещания, а не само на едни идеи. Тя трябва да стане лекарство, което временно се приема, а не постоянна диета; изходен пункт, от който започва пътешествие, а не абсолютен авторитет на всички времена. Те ще я прочетат и това ще бъде достатъчно, защото ако тя е написана добре и разбираемо, няма да бъде необходимо да се връщат към нея отново и отново в търсене на скрит смисъл и за изясняване на мъгляви идеи.
Не ни е нужна нова религия или нова Библия. Необходимо ни е ново преживяване – ново осъзнаване на това, какво означава „да бъдеш себе си”. Великата тайна на живота (която разбира се е и това глобално и тайно знание) се състои в нашето обикновено усещане „аз” – тази илюзия или по друг начин казано – временна роля. Ние я изпълняваме, защото от детинство ни са я натрапили по наше мълчаливо съгласие. Няма кого да обвиняваме за това: като че под въздействието на хипноза, сме се подложили на това влияние, но това е станало доброволно.
Алан Уотс (1915 –1973)

   


Още щом се роди, детето започва да се бунтува
срещу закона. Неговата първа реч е плачът — един бунт
срещу оковите, в които то открива себе си. Тази жажда за
свобода ражда идеята за Съществото, което е абсолютно
свободно. Концепцията за Бог е фундаментален елемент
на човешкото устройство. Във Веданта най-висшето
понятие за Бог възможно за човешкия ум е Сат-Чит-
Ананда (Битие-Познание-Блаженство) Абсолюта. Той е
същността на познанието и по своята природа е същността
на блаженството.

   


  


Майа Даанава/Dānava & и кланът/households
"Нага" на Санскр. още значи и "клан"
Референция: 13 рептилни фамилии, които управляват света днес. Те се зовят "ционисти" заради кланът на "богоизбраният спасител от Цион"
 
   

    
Тъй като жителите на тези планети пият и се къпят в сокове и еликсири, произведени от прекрасни билки("herbs"-може и дрога), те са освободени от всички тревоги и физически заболявания.
Те нямат никакъв опит от сива коса, бръчки или инвалидност, техният телесен блясък не избледнява, тяхната пот не води до неприятна миризма, и те не са обезпокоени от умора или от липса на енергия или ентусиазъм, поради напреднала възраст.


Парковете и градините в изкуствените подземни небеса превъзхождат по красота тези от горната част - небесни планети . Дърветата в тези градини са обвити с пълзящи растения и под голяма тежест клонките са обсипани с плодове и цветя, и по този начин те изглеждат изключително красиви. Тази красота може да привлече някой и да изпълни съзнанието му с цвят в удоволствието от сетивна наслада. Тука им много езера и водни басейни с ясни, прозрачни води, чиято повърхност потрепва от скокове на риби и украсени с много цветя, като лилии, кувалая/kuvalayas, калаара/kahlāras и сини и червени лотоси. Двойки от чакраваака/cakravākas и много други водни птици гнездят в езерата и да се наслаждават във весело настроение, произвеждайки сладки и приятни вибрации, които са много удовлетворяващи и благоприятни за ползване на сетивата.
Тъй като няма слънце в тези подземни планети, времето не е разделенo на "дни" и "нощи", и следователно страх, поради "край на време", не съществува.
( Забележка : Времето, обаче, съществува, а тука съществува илюзия, че не съществува, което, редом с животът на сетивна наслада, създава илюзорно впечатление за "Вечност".

  


"Новият Световен Ред"(Novos Ordo Seclorum) на ционистите не е нищо друго освен препратка към Царството на Подземният изкуствен рай- БИЛА-СВАРГА.("Била" на Санскрит значи "дупка").
Ционистите изповядват талмудически равинизъм, най-радикалният юдаизъм, а най-лесно манипулират производните юдео-християни(библейки християни, последователи на Тора), както и най-новата версия на юдаизъм-"ислям" а Коран, чиито рай "Джанна"(Араб. "Градината") е точното място на Била-сварга-лока.Всички тези земни духове(бхутас)-ракша, йакхша и пишача от Анта-ришка-лока със пълна сила се стремят към Питра-лока, като раят, където иска да се "паркират" е БИЛА-СВАРГА ЛОКА!

   


Сорос , папа Франциск и компания ЗАНУЛЯВАТ света през 2021 г. Ще изчезнат цели държави!

“Микроскопичният вирус ще затвори цели икономики и държави.” 
Антонио Гутериш, генерален секретар на ООН.
   
 


Сатана(Яллахова) многократно се кани на Луцифер в т.нар. Аврамически "свещни" книги, но- в крайна сметка в кали-йуга са в конспирация. Обединява ги синтеза на материалната изгода.

  


     

Убийството на Глушков - осъден за кражба на 122 млн. долара, докато бил зам директор на Аерофлот - активно мероприятие на руските служби цел обединяване руснаците, за да се почувстват жертви, зад президента Путин.


Навални е в кома
Предполага се че е отровен за втори път от руските служби



Религиите са създадени с цел 'ред на земята', 'ред в космоса', 'ред в материята'. Без религиите ще настъпи хаос в НИЗШЕТО непораснало съзнание, но ако останат вечно религиите имаме безмислено циклене в детерминираната матрица.Религиите са необходими за матер. съзнание както затворите и полицията за държавата. Ако ги няма ще има хаос и терор и анархия. Но ако се налагат със сила имаме казармено общество. Затовата абрахамските религии на юдаизъм, ислям, национализма и националсоциализъм СА КАЗАРМЕНИ ОБЩЕСТВА!



Второ(БЕЗ)законие 17:5-7
"Ако вашето семейство ви призовава да се покланяте на други богове ... след това да ги убиете ... пребий ги с камъни до смърт"
"то да изведеш вън при портите си мъжа или жената, които са сторили това зло, и да убиеш мъжа или жената с камъни, за да умрат."



"Наскоро се договорихме с българското правителство да проведем диалог за реформа в Конституцията."
Дейвид ХЕЙЛ -
заместник държавен секретар на САЩ , БНР, 9.01.2020 г. 


Георги Мамалев : Борисов води България към рая!

   

Шоко джуджета Путина стали хитом продаж.
Фото: Львовская мастерская шоколада

Няма коментари:

Публикуване на коментар