Последователи

петък, 18 юни 2021 г.

Етер или … Коренът на възникващите явления

    



Свикнали сме да спекулираме с природата на квантовия ум – тойе нелокален ум – за да си представим още по-изначално осъзнаване в Нулевата точка.Това е виртуалната все още точка на нашето повторно калибриране – Космическата Нулева Точка, навсякъде е сега-тук през цялото време завинаги, изворът на Сътворението. Основното състояние на природата е сърцето на материята. Природата ни е сияйна скаларна енергия, незабележим, но все пак рушащ се космически океан от колебания на вакуума, разглобените корени на цялото същество, истинската изначална супа.



Сърдечната сутра твърди, че всяка форма не е нищо друго освен Празнота и квантовите физици са съгласни. Полетата, създадени от ZPE, са разположени навсякъде (във фалшивия вакуум на Планк) и крайното им радиално разширение е безкрайно – те взаимно се проникват в необятното море от пулсиращо космическо време. Заедно те представляват основата на нашата холографска вселена. Целият цикъл на космическо излъчване, инфлация, разширение, инволюция, компресия, започващ от и завършващ при нулева точка сингулярност (фундаментален въртящ момент) на абсолютно (нулева точка) пространство, е основен корен на „холографския принцип“, който лежи в основата на цялата феноменална реалност. А всички лъчеви електродинамични полета във всеки фазов ред на честотния спектър трябва да имат поредица от фрактални хармоничности, простиращи се в целия му спектрален диапазон, който също резонира с всички останали (по-високи и по-ниски) полета на фазовия ред. Цялата информация се пренася в такива полета като модулирани модели на смущения на вълните – така че веднъж записана, никоя информация никога не се губи . Цялата структурна информация се съдържа в източника на безкраен спин-импулс (сингулярност) на всички (хармонични) фрактали, участващи в космическите полета, заедно с всички вълни, стоящи на частици (както и всичките им формационни комбинации и пермутации) при различни порядъчни фазови порядки. Цялата информация се трансформира от поле на поле чрез фазов адаптивен резонанс. Може би всички лъчисти полета в космическото време вибрират с техните индивидуални естествени честоти (между нула и безкрайност) като сферични стоящи вълни. Всеки път, когато циклично изходящата и входящата вълнова форма преминава през нейния неутрален център на нулевата точка, тя преминава през сингулярността.



Това се отнася за всички полета от най-малкото поле на частици в обема на Планк (при почти безкрайна маса-енергия) до общото пространство-времево поле на надутата вселена след големия удар, както и първоначалното поле на космогенезата с близо безкрайна честота. Следователно сингулярността е навсякъде, тъй като всички полета произхождат от ZP център. Това е фундаменталното естество на абсолютното (0 градуса К) пространство, разположено навсякъде в общото многоизмерно пространствено време, действащо като BEC [кондензат Бозе-Айнщайн]. Следователно това статично абсолютно абсолютно нулево пространство трябва да бъде източник на чисто безусловно съзнание – което е в центъра на всички лъчисти полета, включително заряди около всички вълни, стоящи на частици, всички атоми и молекули и всичките им съставни форми на неорганични и органични вещества. Съответно, основната същност на цялата феноменална реалност е фрактална, включваща хармонично резонансни, коенергетични полета на стояща вълна на Електрогравитация и космически време, вибриращи при честоти между нула и безкрайност. Центровете на нулевата точка, силовите линии и сферичните повърхности на всички тези полета са еквивалентни на „особеностите“, „микро черните дупки“, „червените дупки“, „усуквачите“, „струните“, „суперструните“, “ брейнс „,“ квантови бримки „и др. от настоящото разнообразие от космологични теории, които сега се конкурират помежду си, както и със сегашните стандартни теории за голям взрив.



Всичко това, за разлика от гореописания характер на фундаменталната реалност, плюс предположението, че ZP центърът на всички полета трябва да бъде овластен от потенциална енергия под формата на безизмерна и безвреминна въртяща скорост – са коренно погрешни. Въпреки това, всички те могат да имат много локализирани аспекти на взаимно съгласие, например, многоизмерност, свойства на маса / енергия и др. Според Сисир Рой, разширените формулировки на електромагнитната теория във вакуума могат да бъдат моделирани върху ненулево разминаване на електрическото поле и ненулева електрическа проводимост.
ЕНЕРГИЯ / ВРЕМЕ
Самото време е сгъстена енергия.Времевата енергия се превръща в динамична пространствена енергия като космическо трептене (ZPE; zitterbewegung), космическо ускорение и маса. Двигателят на Вселената работи, като консумира негентропията на силно компресирано космическо време. Както и ние. Ние не се храним с енергия, а с негентропия. Потокът от маса и нашата собствена маса през времето се генерира от повсеместното взаимодействие с масата на фотоните. Това е така както за виртуални, така и за наблюдаеми фотони. Масата се движи във времето чрез интегриране на виртуални фотони и абсорбция / излъчване на наблюдавани фотони / биофотони. Вътрешният динамичен поток от време е разгърнал и двигатели, които изпомпват квантовите полеви ефекти, за да се постави под мистичен праг на наблюдателност. Всички живи системи излъчват слаб, но постоянен фотонен поток във видимия и ултравиолетовия диапазон.



Тази емисия на биофотон е свързана с много, ако не с всички биологични и физиологични функции. Този пренебрегнат информационен канал на живите системи ще доведе до медицината на бъдещето. Биофотоните регулират биологичните ритми, включително химическата реактивност в клетките, контрола на растежа, диференциацията и междуклетъчната комуникация. Биофотоните са фотонни светлинни импулси, които се излъчват и / или отразяват от живи клетки. Има приблизително 100 000 импулса на клетка в секунда, които управляват всички биохимични функции в нашите тела. Скоростта на светлината е необходима за изпълнение на всички задачи, които поддържат телата ни в добро функциониране. На едно ниво знаем, че киматиците, звуковите структури имат геометрична форма и структурата на материята. Топологичната геометрия показва непрекъснато аналогично и съответно повторение на първоначалната космическа хиперсферична стояща вълна – започваща с най-ниската възможна близо до нулева честота и най-дългата дължина на вълната, тъй като фрактално хармонично стъпва до най-високата възможна честота и най-късата дължина на вълната, най-близка до нулевата- точка на 4-та физическа равнина за ред с най-ниска честота.



По този начин, енергията и времето са съвместно определени и взаимозависими. Но тъй като честотата е синусоидно движение на вълната на пространството на ZPE, а времето е просто мярката за неговата продължителност или промяна в пространственото положение от момент до момент нулева точка – те би трябвало да се разглеждат като категорично различни аспекти на общата реалност – един , динамично измерен, и другият временно траен (базиран на „крайното разделение на времето“ на Патанджали – което също е инвариантно в мащаба).
ХИПЕРПРОСТРАНСТВЕНИ ВИРТУАЛНИ ФОТОНИ
В квантовата механика принципът на несигурността казва, че никога не можем да сме сигурни, че видимият вакуум е наистина празен. Вместо това, пространството се размива с фотони, които постоянно изскачат и съществуват, преди да могат да бъдат измерени директно. Въпреки че тези „материални фантоми“ се появяват само мимолетно, тези „виртуални“ фотони упражняват същите електромагнитни сили върху обектите, които срещат, както нормалните фотони. Електроните, протичащи като електрически ток в мозъка или където и да е другаде, не излъчват фотони. Фотоните се излъчват само от атоми, които се нагряват до достатъчно висока температура, поради тяхната устойчивост на електронен поток – като атомите на волфрамова жица в електрическа крушка. Не електроните, които текат в жицата, излъчват фотоните, а електроните по външната орбита на Волфрамовите атоми, които променят състоянието си и се прогонват като фотони с различни честоти поради високата им температура някъде под точката на топене ( 3683 К) в обхвата на долната видима светлина между 1500 К и 8000 К. Тъй като мозъкът функционира като проводник с ниско съпротивление при сравнително ниски телесни температури, той не може да излъчва фотони. Светлината, която всъщност виждаме в ума, са фотоните / аксионите на хиперпространствените полета с по-висока честота, чиито частици с висока енергийна плътност са разположени в обема на Планк, близък до нулевата точка на чисто безусловно осъзнаване.


За нашето визуално съзнание, тази точка е в точния център на ЕМ полето на мозъка и неговия по-висок честотен фазов ред хармонични полета на ум-памет в хиперпространството. Тъй като цялата информация, възприемана от съзнанието, е холограма, носена като модели на интерференция върху такива уплътнени хиперпространствени полета, които са хармонично резониращи с ЕМ полето на мозъка. Фотоните, които виждаме, когато сме будни, в сънища или в транс и медитативни състояния, са онези хиперфизични фотони / аксиони с по-висока честота. Те са не физичните фотони, които са фокусирани в 2-D върху ретината, след като отразената холограма [вълнообразна интерференция е с холографско изображение] върху повърхността на лещата се пречупва. Всичко, което трябва да направите, за да осъзнаете това, е да погледнете към звездите и да видите, че цялата информация за космическото звездно поле се сближава като холограма във всяка нулева точка, от която може да бъде наблюдавана. По този начин цялата видима вселена трябва да бъде холограма … Както и холофракталната невронна мрежа на самия мозък – която трансформира 2D изображението на ретините обратно в холограма в неговите EM и умните полета, които можем да възприемем като пълна 3D виртуална реалност в окото на единствения ни ум. Очевидно съзнанието, за да може да прави разлика между най-високите модулации на светлинната честота, трябва да бъде онази статична част от първичното безусловно пространство, най-близко до близките безкрайни честоти на метафизичните полета от по-висок ред в хиперпространството – чиято виртуална частица (микрофотон) стои вълни са разположени навсякъде в ZPE квантовата пяна на обема на Планк. Следователно, тъй като информацията за холограмата, която виждаме, се нуждае от проектиране и отразяване на кохерентно лъчение, за да бъде възприето … Съзнанието трябва да бъде разположено в ZP центъра на произход на това излъчване. Ерго, изображенията, които виждаме, са възникнали от метафизичните полета на ума и паметта от по-висок ред … И ние инициираме (съзнателно или несъзнателно) силата на волята, директно от заобикалящия ZPE импулс на въртене на Нулевата точка на абсолютно безусловно (празно ) пространство, съдържащо нашите индивидуални глобални (и заплетени локализирани клетъчни) нулеви точки на съзнанието. Само така можем да изживеем светлинни изображения в пълен цвят, независимо какво променено състояние на съзнанието сме способни да постигнем.

Няма коментари:

Публикуване на коментар