Последователи

вторник, 2 юни 2020 г.

Шаблонът на пандемията: Как се създава илюзията



Джон Рапопорт: Тази статия е резултат от моите проучвания и разследвания на тъй наречените пандемии през последните 30 години




Що се отнася до случая на COVID-19 написах няколко материала, подробно разкриващи всеки важен елемент от тази измама. Сега тук ще изложа шаблона. Той е един и същ за всяка фалшива пандемия.

ЕДНО: Изградена е структура, която да обяви и поддържа ИДЕЯТА за някаква пандемия: Световната здравна организация (WHO), Центърът за контрол и превенция на заболяванията (CDC), влиятелни здравни инспектори на служба към властите по света, и др.

ДВЕ: Има предполагаем проблем. Той засяга много хора. Най-очевидната причина за това обаче умишлено се пренебрегва. Да речем: ужасяващо замърсяване на въздуха или зловещо замърсяване с фекалии и урина от гигантска комерсиална свинеферма. Вместо това на света се обяснява за открит нов вирус. Местните изследователи, ако изобщо има такива, са под влиянието на CDC, WHO.

ТРИ: Не се предлагат солидни доказателства, обясняващи точно как предполагаемият вирус е бил открит. Разпространяват се данни, но в тях липсват указания, че са били приложени убедителни научни методи. Липсва представителна извадка на достатъчно МНОГО предполагаеми пациенти, липсват и проучвания по единните академични правила.

ЧЕТИРИ: Но WHO/CDC разправят на света, че се задава епидемия, причинена от новия вирус. Тези твърдения се превръщат в неуморна пропаганда из медиите, които я завъртат в турбо режим. Идват и злокобните прогнози.

ПЕТ: Разпространяват се диагностични тестове за новия недоказан вирус. Досущ ротативка от казино, те бълват фалшиво „положителни“ резултати за „инфекция“.

ШЕСТ: Поради това всички бройки случаи на заразени и умрели, които се отчитат на базата на тези тестове, са безоснователни. И… те по начало са безсмислени, защото предполагаемият нов вирус, „за който се тества“, досега не е бил открит и изолиран според правилата.

СЕДЕМ: Въпреки това тестовете (плюс диагнози „на око“) се използват за натрупване на бройки в медийните сводки за случаите. В целия ход на „епидемията“ се отчитат доклади, а увеличаващите се бройки се извеждат в гръмки заглавия. В по начало безоснователната предпоставка на тези доклади има и измама с обобщeнията1 за да се направят по-впечатляващи и страшни.

ОСЕМ: Истински хора действително се разболяват и умират, но в огромното мнозинство те умират от обикновени и хронични заболявания — грипоподобни, пневмония и други белодробни инфекции, и пр. Тези хора се „поставят в калъпа“ и „получават етикет“ на новата епидемия — свински грип, COVID и т.н. Официалното описание на „новото епидемично заболяване“ и неговите клинични симптоми са достатъчно общи, за да може лесно да се извърши това „поставяне в калъпа“.

ДЕВЕТ: Ако има ново заболяване, то може да се обясни с причини, нямащи нищо общо с предполагаемия нов вирус. Например масово приложение на токсични ваксини. Или медикамент с тежки странични ефекти. Или много отровни пестициди.

ДЕСЕТ: С течение на времето рамките на епидемията произволно се разширяват, за да включат повече симптоми и клинични изражения, като така се раздуват бройките на случаите.

ЕДИНАДЕСЕТ: Контролът на информацията за „пандемията“ е крайно централизиран. Дърдорковците от пресата и говорителите на здравните служби разбират точно толкова от тази наука, колкото зайците — от военни дронове. Но те „държат контрола“. Информацията от дисиденти се атакува и цензурира.

ДВАНАДЕСЕТ: Медикаментите, използвани за лечение на пациентите, са токсични. Ако пуснат ваксина, тя също ще бъде токсична.2 Болестите и смъртните случаи, причинени от тях и други медицински инвазии,3 се броят като „епидемични случаи, причинени от вируса“.

ТРИНАДЕСЕТ: Главната измама НАД ВСИЧКИ ДРУГИ ИЛЮЗИИ е: „епидемията е заболяване или синдром, а причината е един микроб“. Това се натрапва чрез непрестанна пропаганда. Повечето хора налапват въдицата. Те дори почват да спорят помежду си кое е „това“, което е единствената причина за „онова“ заболяване. Няма никакво „това“ или „онова“ — било причина или заболяване.

ЧЕТИРИНАДЕСЕТ: Широката общественост се подхранва с лъжа след лъжа за заразата и „разпространението“ на „това“.

ПЕТНАДЕСЕТ: Широката общественост скандира (сякаш никой по-рано не е умирал): „Умират хора, вероятно е заради вируса.“

ШЕСТНАДЕСЕТ: Приказният вирус винаги служи като параван за държавните, корпоративните и медицинските престъпления. Той помага тези престъпления да се „изперат“ или прикрият. Например някоя голяма фабрика изсипва ужасяващи замърсители в почвата и водата на дадена област. Може би хората започват да се разболяват и да умират от това? Не, причината „всъщност“ е нов вирус, който никой не е виждал досега.

Както бях писал в началото на илюзията COVID, единствената разлика този път, през 2020 г., е тежестта на лъжите — защото те доведоха до затворнически режими и икономическо опустошение. Това е [пандемичният шаблон за] Западнонилската треска, SARS, свинския грип, зика, но в много по-увеличен мащаб.

Ясно е, че лицата и картелите, отговорни за провеждането на операциите за тези илюзии, трябва да скрият престъпленията си. Тези престъпници си имат оръжия, разбира се. Сред най-мощните: контрол над медиите и засукан технически език, който претендира да има значение. Този език е толкова труден, че непосветените нямат никакъв шанс да го разберат.

Например изследователите могат да бръщолевят с часове за техния прехвален „диагностичен тест“4 — PCR. Простата истина обаче е, че много важна част от теста никога не е била проучена. Този тест никога не е бил тестван в реалния свят извън лабораториите.

Писал съм много за това. Използвайки едно указание наречено НАУЧЕН МЕТОД, вие бихте „тествали теста“, като вземете проби от, да речем, хиляда пациенти — някои здрави, някои болни от предполагаемия вирус. Който и да било вирус. Бихте взели проби от всеки пациент.

PCR експертите биха прекарали тези проби през тяхното оборудване, преди да обявят кои пациенти показват, както го наричат, високо „вирусно натоварване“. Това означава, че тези конкретни пациенти имат милиони, много милиони вируси, активно размножаващи се в телата им, заради което те ще бъдат безпогрешно болни и с видими симптоми.

После PCR експертите биха обявили: „Пациенти 3, 45, 65, 76, 132… всички изброени определено са болни.“

След това изследването престава да бъде на сляпо и можем да видим кой номер на кой човек съответства. И да проверим дали тези, които според теста са болни, наистина са болни или планират да тичат в маратон. Ето това се нарича прост научен метод. Това не е акробатика с технически термини.

Едно такова проучване никога не е правено. И никога няма да бъде направено. То е твърде истинско. Би оголило лъжите.

Застъпниците на PCR тестовете ще изгубят много, ако техните преценки за това кой е здрав и кой е болен, се окажат абсурдно грешни. И цялата им мистифицирана терминология за PCR ще се окаже безполезно бръщолевене.

Дадох този пример, за да посоча, че всъщност има начини за изобличаване на професионалните лъжци, ако поставите спора на правилната плоскост, ако използвате житейска логика, ако излезете от самозваните им храмове, възхваляващи мистифицирани простотии, и ако видите как изглеждат лъжите им, когато ги преведете на човешки термини…

Автор: Джон Рапопорт

Превод: Иван Стаменов

Източник: Waking Times


Джон Рапопорт е бил кандидат за конгресмен на 29-и окръг в Калифорния. Номиниран за „Пулицър“, след като 30 години работи като разследващ журналист за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа. Обикновено пише за политика и медицина, а в последно време изнася семинари по света и върху теми от философията, духовността и логиката. Автор на книгите The Matrix Revealed, Exit From The Matrix и Power Outside The Matrix.




Бележки:
Например не се прави разлика между „заразен“ и „клинично болен“, между „умрял с…“ и „умрял от…“ и др. — бел. пр. [^]
Токсичността на РНК/ДНК ваксините с наночастици е най-малкият им проблем. — бел. пр. [^]
Типичен пример в контекста на COVID е интубацията, която представлява предумишлено убийство. — бел. пр. [^]
Тестът не е създаден за откриване на диагнози и неговият създател първи би оспорил това, което се прави сега за „откриване на коронавируса“. — бел. пр. [^]

Няма коментари:

Публикуване на коментар