Последователи

събота, 6 юни 2020 г.

Методи за защита от психотронно торсионно лъчение. Психотронни оръжия Защита срещу психотронен генератор у дома

          


Методи за защита срещу психотронна торсионна радиация 28 декември 2012 г.

Ковалец Анатолий Владимирович

Ще се опитам накратко, поне теория, да опиша основните методи за защита от вредното въздействие на психотронното торсионно лъчение на един от видовете психотероризъм.

Защитите от това излъчване са разделени на пасивни, активни и елиминиращи. Тук ще се има предвид пасивната защита.

В началото това, което е торсионно излъчване, е излъчването на електромагнитни вълни с въртенето, прикрепено към тях. Обикновените електромагнитни вълни се разпространяват без въртене, те могат плавно да се огъват около препятствия, да проникват в диелектричната среда и да се отразяват от метални екрани. Когато им се върти електромагнитни вълни, металните екрани са много слаби, освен в някои случаи алуминиеви. Когато торсионните сигнали преди да излязат от емитера преминаха през алуминиева плоча, те вече не могат да бъдат защитени от алуминиев екран, те преминават през него, сякаш през много слаба бариера.

Торсионното лъчение може да се сравни с пушка оръжия. Куршум, движещ се по пушката на цевта, придобива въртене, поради това обхватът на полета, точността и смъртоносната сила са много по-големи от куршумите, изстреляни от гладкостволни оръжия, като всички технически характеристики са равни.

В допълнение към доброто проникване през много медии, торсионните вълни в момента са „идеален инструмент“ за въздействие върху човек и всеки друг биологичен обект (животни, птици, растения). Тези оръжия могат да бъдат парализирани на разстояние физически или духовно и ако има нужда и отнемете живот, контролирайте хората, животните, прехвърляйте информация директно в мозъка и получавайте от нея. Всеки жив организъм има само присъщата си "торсионна миризма" като пръстови отпечатъци при пръстово отпечатване. На практика всеки индивид от тълпата може да бъде идентифициран.


Смята се, че след Втората световна война САЩ са получили максимално ракетно оръжие, а Съветският съюз - психотронно оръжие. Трофейният архив на тайната фашистка окултна организация Anenerbe, ангажирана с разработването и прилагането на психотронни методи за борба, понастоящем се съхранява в един от специалните магазини на Московска област. След войната в СССР партийният и военен елит взеха много възможности за използване на психотронно оръжие, осъзнавайки, че с пълното си развитие и приемане те са много по-практични и мощни от термоядрените оръжия. Всички живи същества могат да бъдат елиминирани, в най-добрия случай превърнати в зомбита, а материалните ценности са безопасни и здрави.

В момента американските фирми проявяват голям интерес към изграждането на предприятия за производство на технически и високотехнологични продукти в Пинск. При анализ на техническия потенциал на населението на град Пинск се оказа, че той е много по-нисък от регионалните градове, но е подходящ за развитието на леката промишленост (шиене, тъкане, дървообработване, производство на мебели и др.). Капиталистите, които знаят как да вземат всичко предварително до последния долар, предвиждайки всички рискове, предприемат такава неразумна стъпка, това е голям въпрос. Може би в този град от стратегическо значение, под прикритието на високотехнологично оборудване, продукти, компоненти, е по-лесно и удобно да се поставят психотронни оръжия преди X време?

Изпълненият сценарий на война в Близкия Изток.

Спомнете си Афганистан. Няколко години преди изтеглянето на нашите войски от тази страна, Съединените щати незаконно, измамно доставиха преносими високотехнологични зенитни ракетни системи Stinger за голям брой назначения. Колко изгорени от тях в грамофоните на нашите момчета, винаги трябва да помним, че нещо подобно не ни се случи в бъдеще.


За осъществяването на нечовешки, криминални планове срещу цялото човечество, беше необходимо да се тестват и изграждат около 1,5 - 2 стотици емитери с голям обсег и мощни енергийни източници за тяхното захранване. Естествено, срещу тези планове имаше много противници от партийни и военни лидери, трезво разбиращи до какво може да доведе това.

Съществува версия, че съветските адмирали предложиха разработването на оръжия, които на разстояние от няколко десетки - стотици километри да удрят работната сила на вражеската повърхност, с подобряването на самолети и подводници. Експерименти и разработки се проведоха в едно от учебните части на ВМС на СССР в Пинск. Резултатите бяха невероятни: можете да проникнете в модерното дистанционно броненосец на прилично разстояние през антените на радиостанции, радари, маяци, канали за вентилация, тръби и кабелни кабели. На закрито можете да включите и изключите радио оборудване, автоматика, електроника и да го деактивирате, парализирайте човешката сила (гръбначна херния, непоносими главоболия, неподвижност на крайниците, панически страх, сън и други симптоми, дори фатални, в зависимост от въображението на оператора и технологични възможности).


След кратко запознаване с това какво е психотронно торсионно лъчение, нека да преминем към основните методи за защита срещу неговото неразрешено въздействие:

Това излъчване е екранирано от дланта или върха на пръста, основното е, че дланите са сухи. За да подобрите защитните свойства на дланите, е необходимо да разтривате ръка за ръка (за още по-голямо усилване можете да разтриете вътрешните страни на дланите върху вълна, лавсан, восък или просто дрехи) и безконтактно на разстояние 4-10 см от повърхността на тялото, да шофирате над мястото, където боли , Най-добрият ефект се постига, когато правите кръгови движения над възпаленото място по посока на часовниковата стрелка (в някои случаи е по-добре, когато е обратно на часовниковата стрелка) от 2 до 3 минути. В крайни случаи можете да шофирате над възпалено място и мокри ръце, но поне 5 минути. По този начин вие екранирате и изхвърляте радиацията, като има неблагоприятен ефект върху онези, от които излъчва тази радиация.

След това се обръщаме към чисто технически методи за защита. В повечето случаи торсионното лъчение прониква през кабелите на телевизионните антени. За да предотвратите това излъчване, след като гледате телевизия, извадете щепсела на кабела от жака на телевизора и заключете кабелния кабел за късо съединение, за това трябва да закупите вход за телевизор и да спойкате двата контакта заедно. След гледане на телевизия на антенния щепсел трябва да носите входен жак за телевизор с късо съединение. Сигналът от торсионния излъчвател влиза в телевизионната антена, преминава през централния проводник на кабела, стига до гнездото за късо съединение чрез запояване, отива до външната оплетка на кабела по-нататък към антената и се връща там, откъдето е дошъл. Когато имате колективна антена или кабелна телевизия, тогава шлицът за заключване с късо съединение няма да работи. Необходимо е да се постави съпротива между контактите на гнездото чрез метода за избор, така че другите жители да могат да гледат безпрепятствено телевизионни програми. Трябва да запомните: когато антената е свързана към телевизора или изключена от него, но не е блокирана, тогава хората в тези помещения могат да се подлагат на торсионно излъчване.

         

За директно излагане на сградите на торсионно лъчение, за да намалите вредните му ефекти, инсталирайте дециметрова антена в помещението на височина около 1-2 метра, например насочена север-юг, втора антена на втората стена, насочена изток-запад. UHF антените трябва да бъдат късо съединени в местата на свързване на централния проводник на кабела и плитката, за да поставите джъмпер от калайдисана медна жица. Плоскостите на антените трябва да се пресичат под ъгъл от 90 градуса - това е, когато посоката на излагане е неизвестна. Когато посоката на излагане е известна - антената, една или много, да се насочи към този източник. Сигналите за торсион, веднъж на антена с късо съединение, ще отскочат и заминат, като частично удрят оператора и други от екипа му, където и да се намират.


              

В случай на силна експозиция - прилагайте само когато е инсталиран приблизителен източник на експозиция. Установете приблизително по посока на експозиция диска от циркуляра със свити зъби. Когато се гледа отстрани на облъчвателя, зъбите трябва да бъдат огънати обратно на часовниковата стрелка. Дискът трябва да бъде поставен на разстояние най-малко 3 метра от стаята ви по посока на източника на радиация. Защитният конус зад диска е приблизително 60 градуса, радиацията пред диска не се погасява и в повечето случаи е леко увеличена.

              

При силно излагане, но ако е трудно да се определи 
откъде идва радиацията. Взимаме дециметрова антена с късо съединение, като я държим хоризонтално с ръка, антената трябва приблизително да бъде успоредна на земята и да започнем рязко да я спускаме, след това да я повдигаме и в същото време да правим плавно, цяло тяло, кръгови движения във всяка посока в кръг за около три минути. Можете едновременно да правите хоризонтални движения с антената, като започнете от върха, постепенно спускате тялото до дъното и обратно, плавно се издигате нагоре и т.н., докато се въртите в кръг.

Когато излъчването на торсията е силно от няколко посоки, в стаите се появява странно пропукване, електрическите уреди се провалят, клетъчните телефони могат да се включат спонтанно, не се чувствате зле с горните методи за борба с торсията, прочетете Псалм 90 „Да живеем с помощта на най-високите в кръвта на небесния Бог ще бъде установена ... ” Маркирайте се с кръста и кажете молитва на Честния кръст „Нека Бог възкръсне ...“ и е наложително кръстът да бъде върху вас. През 1941 г. в близост до Москва са създадени подразделения от вярващи за борба с психическите атаки на СС, които много силно нападнаха и изпаднаха в паника на нашите отбраняващи се военни части по това време срещу Бога. Всеки боец \u200b\u200bносеше гръден кръст и молитвите, изброени по-горе, бяха пришити във всяка гимнастичка. Преди нападението или битката се отслужи молебен и „с Бога“ продължи на атаката. След което психическите атаки загубиха своята сила. SS частите бяха обучени в психотронни методи на борба от инструктори от фашистката окултна организация Anenerbe.


Горните методи за защита са безопасни за другите, но не и за тези, които участват в психотронни игри.

При анализа на психотронното торсионно лъчение открих ефекта на това лъчение. Торсионното лъчение има обратен ход, бумеранговият ефект е пълното самоликвидиране на цялата организирана система със загуба на стабилното състояние на торсионно лъчение. Само онези, които не участват и експерименталните преживяват торсионно лъчение при преминаване от по-ниско ниво на по-високо или обратно, също и при неправилно функциониране в определен момент в системата, той има ефект на самоликвидация - всички живи същества, участващи в този експеримент, умират, независимо от разстоянието, с изключение на експерименталните. Колкото повече задавате различни капани за повторно излъчване, толкова по-вероятно е да има нестабилно състояние на торсионно лъчение, което ще доведе до повреда в системата, в системата ще се появят мутации, които подобно на смъртоносен вирус ще доведат до самоунищожение на онези, които са участвали в психотронния тероризъм в тази клетка. Който „нашите“ или „непознати“ са ангажирани, са всички престъпници, рано или късно те трябва да понесат заслуженото наказание.

Вземете и анализирайте тайната фашистка организация Аненербе, тя се занимаваше с това, но и самоунищожаващо се. Ефектът от самоунищожението (самоунищожението) може да бъде избегнат само ако онези, които се занимават с античовешки експерименти, осъзнават своята безнравственост, искрено се покаят в делата си и също ще бъдат противници на тези експерименти.

Те се опитват да ни вдъхновят, че тези, които участват в психотронния торсионен тероризъм, са абсолютно защитени от всякакви болести, катаклизми и наказания, но това не е така, те са много по-беззащитни от техните експериментални субекти. Трябва да се бориш за живот.

Защита срещу психотронни оръжия. Клетъчни кули. Опасен квартал 16 март 2018 г.


Като начало пси оръжията са проектирани да влияят на възможно най-широки части от населението. Разбира се, не считам случая, когато спецслужбите решиха да изпратят някаква видна политическа фигура от световна класа, като Борис Елцин, с помощта на пси-излъчвател. Това е деликатен, проблемен, скъп, бих казал, елитен процес. За хората по-лесно е много по-подходящо, например, добра стара автомобилна катастрофа.

Така че, пси-оръжието е средство за контрол на масите и ако е така, тогава методите за неговото доставяне до, така да се каже, на потребителите също трябва да бъдат масови. Не виждаме, че на всяка стъпка се изграждат кули с антени, подобни на описаните от братя Стругацки в „Обитаем остров“. Това ще бъде забележимо веднага за всички и многобройните присъстващи рано или късно биха могли да разберат нещо излишно и тогава цялата тайна се сбогува. Да, напълно забравих един нюанс: инсталирането на такива кули е невероятно скъпо. А цената на един проект е почти основният фактор, чрез който съвременната буржоазия (те са господарите на света) оценява нейната осъществимост.

От горното следва много прост и логичен извод: най-вероятно въздействието върху населението се осъществява, като се използва съществуващата, широко разпространена и разклонена инфраструктура. Може да включва: телевизия, мобилни комуникации, интернет, телефонни линии, електропроводи, евентуално дори окабеляване вътре в сградите.

От целия този прекрасен списък, разбира се, телевизията е най-вероятният източник на кодиращ сигнал. Именно телевизорът е мощен генератор на едновременно видео, аудио и електромагнитен сигнал. Дори е страшно да си представите какъв взривен коктейл можете да приготвите от всичко това!

Сега за методите на защита. Разбира се, ако програмата за обработка на пси в една или друга държава е поставена на широка основа, ще бъде трудно да се предпазите от пси-радиация, освен ако не стигнете до самите дълбини, далеч от ползите от цивилизацията. Можете също да напуснете страната и да се установите някъде в горещ Тайланд. Въпреки това, такива радикални методи далеч не са приемливи за всички. Какво тогава остава да се направи? Отговорът е очевиден: ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪЗМОЖНО В ЗНАЧЕНИЕ НИВО НА ПСИ-ВЛИЯНИЕ. Най-любопитното е, че дори да направите грешка и да няма психично лечение във вашия регион, така или иначе, следването на доста прости съвети по-долу само ще допринесе за укрепване на вашето здраве.


Съвет 1. Гледайте телевизия възможно най-малко, особено централните канали. Върнете се да четете книги, списания и вестници, заменете глупавите телевизионни сериали с тях и чрез пропагандни новини. Между другото, в новинарските блокове най-вероятно се намира много зловредният психокод.

Съвет 2. Ако по време на гледане на телевизионно предаване или видео в интернет усетите силно виене на свят или неясна неразположение, веднага спрете да гледате, без значение колко интересна е темата. Измийте лицето си с вода или дори поставете цялата си глава под кран и след това излезте, за да дишате малко свеж въздух.


Съвет 8. Оставете в спалнята си само самия минимум електрически уреди и е по-добре, ако изобщо ги няма. Поставете леглото така, че да няма окабеляване в стената в близост до главата на леглото. Между другото, това все още се изискваше от стария съветски, далеч от глупавите норми.

Съвет 9. За да се предпазите от електромагнитно и пси излъчване, можете да използвате метализирани пътуващи одеала. Размерът на такова одеяло е 2,2 х 1,4 метра и има само стотинки. Едното одеяло може да се постави под матрака, а другото може да се постави в завивката и да се покрие. Заедно и двете одеяла образуват един вид пашкул, което значително ще намали интензивността на радиацията.
Съвет 3. След гледане на телевизионни програми и изключване на телевизора ще бъде много полезно да извадите щепсела на захранването от контакта, но основното е да изключите кабела на антената.

Съвет 4. Избягвайте да гледате видео, което съдържа постоянно мигащи или постоянно повтарящи се сигнали и етикети.

Съвет 5. Опитайте се да оставяте области с мощно електромагнитно излагане възможно най-често и за по-дълго. С други думи, напуснете града възможно най-скоро и отидете на почивка до вилата, до селото, отидете на риболов, вземете гъби и т.н.

Съвет 6. Ако имате Wi-Fi в апартамента си, опитайте да го замените с кабелна връзка. Ако това не е възможно, поставете рутера възможно най-далеч от обитаемата зона, най-добрият вариант на самата входна врата.

Съвет 7. По време на сън дръжте мобилния си телефон далеч от леглото, за предпочитане в съседната стая.

Съвет 10. Колкото е възможно по-често, вземайте водни процедури: душ или по-добра вана и още по-добре плуване в реката, езерото, морето. Водата по своето естество е защита срещу различни видове радиация и освен това перфектно „измива” негативната енергия, която сте получили.

Съвет 11. Погрижете се за здравето си, особено за тези дейности, които спомагат за укрепване на имунитета и отстраняване на радионуклидите от тялото.

Съвет 12. За да се противопоставят на пси-лъчението, някои се опитват да използват всички видове домашни чукове и демодулатори. Според мен това не само не е препоръчително, но дори е вредно. Първо, не можете да знаете точните характеристики на сигнала, който се опитвате да удавите, следователно има опция или да го усилите, или да го превърнете в още по-злонамерен. Второ, всеки джамър или демодулатор ще напълни хола с допълнителна порция твърдо електромагнитно излъчване, което изобщо няма да допринесе за вашето здраве.


Олег Шовкуненко


Психофизично оръжие

През третото хилядолетие човечеството навлиза с нови съвременни оръжия. За разработването на нови видове оръжия, по-специално информационно оръжие (AI), особено неговият компонент от психофизични оръжия (VFD), бяха привлечени нови постижения в науката, технологиите, медицината, генетиката и бяха използвани цифрови информационни и комуникационни технологии.

Уникалността на Волжкия федерален окръг го издига до ранга на абсолютно оръжие, достъпно за всички организирани структури във военно време и в мирно време, в индивидуален и глобален мащаб, открито и прикрито и дори без информираност на хората за факта на нападението (1).

Разстояние и безконтактност излъчвания, както и излъчвания чрез домакински комуникации и комуникации.
селективност (съсредоточете се върху конкретен жив обект или предмети).
„Екологичност»Въздействие (възможността за запазване на околната среда, сгради и конструкции, въпреки че някои видове VFD могат да бъдат използвани за тяхното поражение).
икономика развитие и производство и т.н.

VFD засяга човек, който е в основата на всички комплекси човек-машина, което дава печалба в конфронтацията с врага.

В светлината на най-новите концепции на съвременната природознание (2,3,4,5) човекът е сложна енергоинформационна биосистема, състояща се от много синхронизирани подсистеми, в които протичат сложни биохимични процеси.

Интегрираната природа на информационно-енергийното поле на тялото е суперпозиция на полета от електронни съединения на атоми до полета на макромолекулни комплекси и тъкани с честотен диапазон от 0-100 GHz (6).

Така че органите работят в нискочестотен регион от 0-50 Hz,
тъканни групи в килогерцовия диапазон клетките „комуникират“ в милиметров вълнен диапазон от 40-70 GHz.

Енергийно-информационният обмен от химико-биологичен и вълнов характер в тялото и със средата се осъществява от ДНК генетичната програма и нервната система.


Най-универсалната цел за PFD е мозъкът човек, който регулира функционирането на всички телесни системи, осъществява мисловни процеси и определя човешкото поведение. Мозъкът работи в набор от 4 вида „мозъчни вълни“ »:

През по-голямата част от деня мозъкът работи в обхвата на бета дължината на вълната от 14-20 Hz. Има още три типа „мозъчни вълни“:

Алфа вълни 8 - 13 Hz - учене възприятие, лесно отпускане,

Тета - вълни 4 - 7 Hz - мислени образи, програмиране на подсъзнанието, дълбока релаксация, медитация.

Делта - вълни 0 - 3 Hz - сън, сънища, активиране на имунната система. Обхватът на естествените вибрации на човешкия мозък, както и на органи, тъкани и клетки са взети под внимание при развитието на Федералния окръг на Волга.

Психофизичните оръжия включват:

Психотропно оръжие - фармакологични агенти от химико-биологичен характер, имащи ритми на мозъка и централната нервна система и засягащи тяхното функциониране (това са алфа, тета и делта вълни).

Сугестивни оръжия - средства и методи, които влияят на подсъзнанието и физическото състояние на човек, свързан с него ( мозъчни вълни).

Психотронно оръжие - средства и методи за техногенно въздействие върху физическото състояние и съзнанието на човек, като се вземат предвид честотните диапазони на функциониране на отделните органи и мозъка.

Използване на различни комбинации от предишните типове VFD.

Психотропно оръжие засяга мозъка и централната нервна система, променяйки се

умствени, емоционални и поведенчески функции на човек, осигуряващи депресивен или стимулиращ ефект.

Психотропните вещества се делят на антипсихотици, антидепресанти, транквиланти, лекарства, хипнотици, психостимуланти, психеделици.

Всяка група психотропни вещества имат свои механизми на експозиция.

Повечето от тях действа в обхвата на мозъчните вълни, модифициране на съзнанието, физическо и психическо състояние на човек във формата влияят на разстройства.

Това са депресия, страхове, тревоги, гняв и порочност, в допълнение към двигателните разстройства под формата на забавяне или вълнение, нарушения във възприятието на мислене, халюцинации, промени в темпото на мислене, заблуди, промени в личността.

Има списък на психотропни вещества и наркотични вещества, подлежащи на контрол в Руската федерация, както и съответните списъци на международни конвенции. Виенската конвенция от 1971 г. и Конвенцията на ООН от 1988 г. предвиждат строг контрол върху циркулацията на психотропните вещества. Предоставена е наказателна отговорност за незаконния трафик на психотропни вещества.

Поразителни фактори психотропни оръжия - секретност, избирателност, „човечност“, екологичност, рентабилност. Недостатъкът е контактът, но в момента се разработват дистанционни методи за трансфер на психотропни вещества. Основните методи и средства за защита са контрол на водата и храните, хигиенните продукти и предмети от домакинството, колективно ръководство.

Сугестивни оръжия - група методи и средства за внушение (информация-внушение) ефекти върху подсъзнанието на човека в мозъчния тета диапазон - вълни от 5-7 Hz и алфа-вълни от 8-13 Hz. Въздействието се осъществява по два начина - в обикновените и променени състояния на съзнанието (ASC).

а) в обичайното състояние на съзнанието, внушаващото действие се извършва тайно


За тази цел се използва аудио или видео информация на скрито подсказващо съобщение като маскираща информация.

Най-трудно е невро-лингвистичното програмиране (НЛП), осъществявано чрез подбора на ключа към човешкото подсъзнание с помощта на сетивни канали - зрителни, слухови, кинестетични, вкусови, обонятелни.

С НЛП възниква програмиране на централната нервна система създаването на нови стереотипи на мислене, поведение и т.н.

NLP се провежда в състояние преди завъртане ( използват се алфа мозъчни вълни).

НЛП го прави възможно копиране на модели на поведение, Вярвания, способности от един човек на друг мозъкТака съществува промяна на личността.

Със скрит насилствен НЛП хората са направени от убийци, проститутки, гейове, пияници, наркомани, които след това се озовават в затвори, психологични и наркодиспансери.


За това се използват хипноза (хетеро и автохипноза) и психотренинг (хетеро и автотренинг).

Сугестор предлага внушаващи формули на сувесторповедение с ASC. Човек се превръща в заложник на нечия воля.

Психотронно оръжие -Този методи и средства за техногенно въздействие върху хората, те включват

а) средства за представяне на несъзнавана акустична информация

б) устройства за представяне на несъзнавана визуална информация

в) микровълнови генератори.

г) генератори на специални емисии, компютърна техника и друго оборудване.


nfrasound16 Hz - слабите 120 db сигнали причиняват гадене, замъглено зрение, страх, повишена умора, психологически промени и др.

При интензивност от 130 dB, разстроен стомашно-чревен тракт, слух, вестибуларен апарат, главоболие, кашлица и зрителни увреждания.

При интензивност 180 db - сърдечен арест, увреждане на мозъка и сърдечно-съдовата система.

Ултразвуковите вибрации от 20 kHz с ниска интензивност влияят негативно на психичните процеси и нервната система, причиняват главоболие болка, виене на свят, нарушено зрение и дишане, гърчове, затъмнения.


Ултразвуковите импулси се използват за извличане на информация от паметта, могат да причинят спиране на сърцето , насилствена смърт.

Използва се ултразвук за потискане на имунната система и потискане на волята.

б) Визуалните образи и думи имат сугестивен ефект под формата на „залепване“ на една единствена внушителна рамка, която действа върху подсъзнанието в потока на визуална информация.


Използва се и цветен ефект, който има физиологичен ефект:

зелен цвят - успокоява

синьо-виолетов - депресии, затишие,

лилаво - предизвиква постоянно напрежение и дразнене.

Организирани по специален начин цветни динамични ефекти може да е ефективна техника модификации на съзнанието, поведение и физическо състояние на човек.

в) генераторите на електромагнитно излъчване (ЕМП) са едно от най-обещаващите средства на Федералния окръг Волга.

Въздействието на EMR върху живите обекти е обект на много публикации на теоретичен и експериментален план (2,6,7,10)

Тези произведения показват тази високо интензивна ЕМП имат главно термичен въздействие.

радиация милиметъробхват (30-300 GHz) и santimetrovogo (3-30 GHz) причиняват главно повърхност изгаряния на кожата и очитеи излъчването на дециметровия диапазон (0,3-4 GHz) прониква по-дълбоко, удрящ вътрешен хоргана.

От особена опасност йонизиращо лъчение (AI), което не се усеща от човешките сетиваа.

ИИ са кумулативни действие и причинява в тъканите, клетките и телесните течности образуване реактивен свободни радикали , които нарушават регенерацията на клетките и тъканите, променят функциите на регулаторните системи, причиняват промяна в имунната и генната системи на организма.

Когато информацията за EMR е особено ефективна експозиция с ниска интензивност(за полето на микровълновата –10-11 mW / cm -2).

Ефективност, с която са свързани появата на йонни токове и електрически потенциали на молекулно ниво.

електромагнитна микровълнови полета и EHF се разглеждат като носител за съхранение, s включен в нискочестотния модулиращ компонент, който се въвежда в мозъка човек и засяга поведенческите функции на човек (8).

Това отваря огромни перспективи при използване на PFD.

Установено е, че слаб хаотичен ефект на електромагнитното поле води до инхибиране интелектуална дейност, до „опустошението“ на неговото съзнание, което допринася за използването на други методи на излагане и отваря широки възможности за използване на електромагнитни внушения. В същото време, голям обхват и зона на покритие и екстрасензорен механизъм на действие.

г) На базата на микровълнови генератори са създадени различни специални генератори на радиация (торсион, лептон и други, наречени психотрони), работещи на клетъчно, молекулярно и атомно ниво.

Микровълнова фурна и EHF еднопорогови сигнали действат върху информационната система NAMК, който кодира програми за развитие и оцеляване на човешкото тяло, неговите отделни системи и клетки.


Което и да е нарушение на ДНК програмата в зависимост от нерегламентираните вътрешни или външни влияния от химико-биологичен или вълнов характер водят до мутации, които наследен.

Във връзка с излъчващото оборудване се използват компютри със софтуер, който автоматично свързва оборудване с определен честотен диапазон.виж таблицата.


Комбинирани методи и инструменти въздействието на отделните компоненти на VFD върху човешкото тяло дава най-значимите резултати. Комбинираната употреба на аудио и видео предложениекойто действа по различни сензорни канали и влизането в резонанс с естествената честота на човешкия мозък се засилвачовешкото приемане на информация. Несъзнаваното акустично внушение, въздействащо върху подсъзнанието и съпровождащо визуалното, може да модулира отношението на зрителя към показаното. Има компютърни програми, които включват звукови и светлинни ефекти за симулиране на различни състояния на съзнанието: самохипноза на алфа - вълни от 8-10Hz, подсъзнателно програмиране (еквивалентно на зомбита) тета вълни 5-7Hz Използва се за засилване на психосоматичните ефекти. съвместна употреба на фармакологични и химични агенти с вълнови полета от различни видове. Звук с определена честотасъщо електромагнитно излъчване с определени параметри, служи катализатори в мозъка лице, приемащо наркотични или психотропни вещества Като комбиниран PFD се използват вълнови ефекти във връзка с химически вещества които служат като индикатори за посоката на излагане и фокусиране на лъча. Химикалите се прилагат тайно върху мебели, стени, подове, предмети от бита, дрехи и човешкото тяло в областта на засегнатите органи. Съществуват изключително много комбинирани методи за прикрито принудително влияние върху психофизическата сфера на човека. В момента комуникационните инструменти и технологии са широко разработени, така че възможностите на Федералния окръг Волга са неограничени. Това е глобалният Интернет с непрекъснато подобряване на компютърните технологии и програми и нискоенергийна микровълнова и ЕЧЧ радиация от космическите комуникационни системи с техните широки възможности за отрицателно въздействие върху хората навсякъде по света, това е непрекъснато разширяващ се износ на хранителни продукти, фармакологични препарати, съдържащи лекарства и специални химикали, домакински химикали. Последиците от употребата на PFD са: 1. 1. Масивни психофизични заболявания до "леталния" изход. 2. Създаване на послушен "масов" човек чрез тайно насилствено манипулиране на неговото съзнание и поведение. 3. Екологична катастрофа на планетата поради необратими генетични мутации и нарушения на генно ниво. 

Литература:
1. V.F. Прокофиев „Тайното оръжие на информационната война: атака на подсъзнанието“ изд. Синтег, Москва

2. V.V. Горбачов „Понятия за съвременни природни науки“, Оникс - изд. 21 век Свят и образование, Москва, 2003 г.

3. В. А. Севостянов „Фаталност на заплахата от глобализация на информацията“, сп. „Инженер“ № 7, Москва, 2004 г.

4. Доклад на В. А. Севостянов „Електронни средства за масова информация, психоекология и оцеляване“ в TRVE, 2000 г.

5. В. Н. Преображенски „Активираща терапия в системата за медицинска рехабилитация на лица с опасни професии“, Москва, 2000 г.

6. „Енергийно-информационни полета на функционални системи, редактирани от К. В. Судаков, Москва, Институт по нормална физиология П. К. Анохин, RAMS, 2001

7. А. А. Черницов и др. „За електромагнитната безопасност във военно-техническите съоръжения“, Военномедицински вестник № 3.1998

8. Е. И. Нефедов и др. Инструмент „Взаимодействие на физическите полета с живата материя“. Държавен университет, Тула, 1995г

9. В. Д. Циганков, В. Н. Лопатин „Психотронните оръжия и сигурността на Русия”, Москва, SINTEG, 1999 г.



  EMF честота  ниво  Биологичен ефект върху организма
  6-20Hz 300-700Hz „10-100KHz  10W / cm 2  Максимална чувствителност на мозъчната тъкан, регулиране на биоритмите. Резонанс с биотокове на мозъка, нарушена функция на сърдечния мускул. Скок на биологичната тъканна проводимост
  1-100 MHz  0,1 W / cm2  Ефектът от "перлената струна" - подравняването на червените кръвни клетки и белите кръвни клетки в полето. Промяна на нивото на енцефалограмата
  800-1200 MHz  100 mkvt / cm 2  Загряване на дълбоките части на мозъка, загряване на темпоралните лобове, хемодинамични нарушения в периферната циркулация.
  460 MHz  50 μW / cm 2  Пулсова нестабилност, промени в систолния кръвен обем, кръвното налягане, периферния вазоспазъм
  10-100 GHz  10 mW / cm 2  Най-големият ефект върху централната нервна система, при продължително излагане, нарушение на регулаторната функция на висшите автономни органи
  20 GHz  100 mW / cm 2  Праг на болка за кожни рецептори



https://arhub.ru/bg/law/metody-zashchity-ot-
psihotronnogo-torsionnogo-izlucheniya.html




Няма коментари:

Публикуване на коментар