Последователи

неделя, 30 април 2023 г.

Стратостатите, космосът и кръглостта на планетата на идиотитеПлатон бил казал, че най-мразен е онзи, който казва истината. От 15 години ви казвам истината за компютри, технологии, в другите си канали за история, за живота, биология, ваксини, храни и какво всъщност сме ние. Познайте колко омраза насъбрах и аз, а вижте и отзивите за Rmania, почти никой от тях не е от реални клиенти, а от глупави кретени, засегнали се на истина.

В този материал, ще ви докажа, че сте нищо повече от маймуна с леко клокнат овчи мозък. С уговорката, че между мозък и разум връзка няма, справка - откровенията на Никола Тесла.

Космос няма, нито космически кораби, нито GPS спътници, най-малкото ракети на онзи палячо Илън Мъск, който всички ви прави на маймуни.

От край време има мореплаване и въздухоплаване, които пряко са свързани, например по линията на "летящият холандец", класически аеростат (дирижабъл), приводняващ се с дървен корпус.Първият класически "космонавт" е Огюст Антоан Пикар (Auguste Antoine Piccard). Ето какво казва той след първият документиран "космически" полет през 1931-ва:

Въздухоплявятелят може би е най-скептичният човек по отношение на кръглата форма на Земята. Философията ни налага една истина, но гледката към Земята от височината на балона е гледка към огромен земен басейн, чиято по-дълбока част е точно под краката ни. Намирахме се на най-голяма височина, Земята изглеждаше вдлъбната, като огромна тъмна купа, а не като изпъкналата сфера, която очакваме да видим.

Истината е пред очите ни, ето я!Да, СССР са първи след швейцарците в "космоса", а това е стратостатът "Волга", явявящ се модернизиран аеростат за по-голяма височина.

По-късно, балонните стратостати, и руснаци, и американци ни ги представят като спускаеми модули от космически, ракетни апарати, което е абсолютна, нагла лъжа. Но след като ни показват кадрите и идиотите, явяващи се ГМО маймуни по Дарвин не могат да осмислят показаното, значи наистина са прави глобалните елити, че се налага масова депопулация.Това е списък със страстостатните мисии. Интересно какво правят Google там? Google Earth с какви "спътникови" камери мислите че се сканира? От космоса ли, балъци с балъци?