Последователи

неделя, 21 май 2023 г.

Съдбата на старият хардуер

 

Долна лъжа е че 80% от хуманоидите са малоумни, прости и ненужни. Далеч над 95% е в действителност.

И при лаптопи, компютри е така, под 2% от всички машини са стойностни и надживяват гаранцията си.

Старият свят, старала лъжа, сферичната земя, любов като по телевизора, цял живот кредит за апартамент, кола и селфи на Бали.

Никой няма да ви помни шибаният живот на добитък, работещ шибана работа, за скапани хартийки, купони, кредити. На повечето няма да им пука да ви помнят, останалите - срам.

Мислите ли, че някой ще помни тъпа трар с маска и сертификат. До 2 години ще е световно ясно, че над 80% от смъртните случаи межди 2020-2025-та са от кретени с експериментална ваксина, на чието съдържание пределно ясно е описано, че съдържа зараза от маймуна и блендирани човешки ембриони, които чрез ДНК манипулации водят до странични ефекти... като рак, парализа, миокардит и други форми на смърт.

Над 100% от хуманоидната популация не знаят и не могат да направят Хляб. Около 200% от всички за любов, партньорство, приятелство са гледали лъжи само по телевизора, останалото за тях е просто търкане на полови органи.

Повечето хуманоиди са просто животни, с животински инстинкти, нищо повече. Ядене, сране, секс и ДЕЦА. Да, направят ли деца и край, решили са си проблема със смисъла на живота. В действителност, кретени, възпроизвеждат други кретени, пример за което са всичко до едно деца на "елитите", до едно тези копеленца са престъпници, наркомани, кретени без емпатия дори, без милиграм човещина.

Популацията от хуманоиди не се развива, тя постоянно деградира. Вече сме на ниво идиоти! И не сме, сме... защото сме различни видове хуманоиди, с различни кръвни групи и ДНК, което значи че сме селектиран добитък.

Всичкият прогрес е от алтернативни на нашата форми на живот, например цифровият, безчовечен интелект. Бас ловя, че никой човек по света си няма хал хабер как работи квантовият компютър и какво в действителност е ChatGPT.

Иначе всеки хуманоид, чрез ТВ е програмиран, че е специален, имал права. Каква подигравка само с добитъка! Все едно на някой му дреме за него, близките му умират от рак, пръскан отгоре, децата му стават идиоти още след първата медицинска грижа, в магазина предлагат само отрови, пътищата са касапница. И всичко е лъжа в наука и образование, планети, космос, гравитация, география, история, физика, химия, биология... ВСИЧКО!

Ако вселената има Интелект, най-логичното е да избие такива самозабравили се паразити, като пишман-човеците. И това протича. Ще има земетресения, потопи, сяра от небето, патогени, които ще елиминират всяка проява на глупост и злоба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар