Последователи

сряда, 25 март 2020 г.

Ковид-19 е агенда


Коронавирусната пандемията дали обслужва глобалната агенда?

Здравните власти остават безмълвни по отношение на ефективното лечение на Ковид-19

От Сента Депюи – 20 март 2020 г.

За тези, които следват глобалната програма за имунизация и нейното прилагане на различни континенти, обявяването на нова пандемия не стана изненада. „Готовност за пандемия“ е добре финансирана и неясна дума отдавна, преди да стане приоритет на последните срещи на Г-7, Световния икономически форум в Давос и други срещи на глобалното управление. Последната симулация за готовността беше събитие 201, [1] репетиция на пандемия на коронавирус, организирана на 18 октомври 2019 г. в Ню Йорк от университета Джонс Хопкинс, фондацията Гейтс и Световния икономически форум.

Кампанията за президентски избори в Съединените щати и противоречивият закон за задължителна ваксинация срещу морбили в Германия осигуриха перфектни срокове. Какво по-хубаво от един вирусен терор да повлияе на общественото мнение и здравните политики за битките за ваксини, бушуващи от двете страни на Атлантическия океан?

На мнозинството хора, които никога не са чували за това, трябва да се напомни, че през 2014 г. в Белия дом се проведе първата среща на Глобалната програма за здравна сигурност (GHSA) [2], няколко месеца след като острият сигнал на Уилям Томпсън вдигна алармата за измама извършена от ЦКЗ (CDC) в проучването за безопасността на ваксината MMR. Това разкритие доведе до нарастващо недоверие към ваксинациите и обществените здравни институции. Така на срещата на GHSA, Министерството на здравеопазването и човешките услуги в САЩ, Световната здравна организация (СЗО), Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, Глобалният алианс за ваксинация и имунизация (GAVI) и здравните служители от десетки страни решиха да създадат Програма за здравна сигурност на света. Основната му цел беше да ваксинира цялото население на планетата и да стимулира промените в националното законодателство, за да го направи. Те се споразумяха за приоритета да се постигне 90% обхват на ваксинация срещу морбили по целия свят и да се използват аргументи за „спешни случаи на здравето“ и „заплахи за сигурността“, за да се заобиколят законите за информираното съгласие и конституционните права.

Скоро след тази среща, в Дизниленд през декември 2014 г. стартира голямата кампания за сплашване от морбили, която доведе до премахване на правата за освобождаване от ваксина в Калифорния. Междувременно Италия, която беше определена за предшественик на тази програма в Европа, постави началото на нещата за поставяне на осем допълнителни детски ваксини.

След това филмът Ваксинирани (Vaxxed) излезе през април 2016 г., по време на президентската кампания. Много американски семейства гласуваха за Доналд Тръмп, надявайки се, че той ще създаде комисия за разследване на безопасността на ваксините, тъй като той изглежда проявява особен интерес. Хилари Клинтън, от друга страна, повтаря, че „науката е чиста, земята е кръгла, небето е синьо и ваксините работят“ по време на цялата си кампания. Няколко дни преди гласуването през ноември 2016 г. [3] президентът Обама подписа основно финансиране от САЩ за GHSA, заедно с фондацията на Бил и Мелинда Гейтс.

За съжаление, след изборите, Комисията за безопасност на ваксините, която трябваше да бъде ръководена от Робърт Ф. Кенеди, младши така и не се появи. Напротив, драконовското законодателство за ваксиниране проби в няколко щата. Например, Калифорния, която вече беше премахнала освобождаването от лични убеждения, отне почти всички медицински изключения през 2019 г., като започна медицинска проверка срещу лекарите, които поставят пациентите си на първо място. [4] Много калифорнийци, осъзнавайки, че елдорадото им се е превърнало в позлатена клетка, се преместиха в по-свободни щати за избор на ваксина, като Тексас или Айдахо. [5]

Ваксинната война

През 2020 г. ваксините биха могли да тежат още по-силно при изборите в САЩ. Всъщност почти може да се каже, че в САЩ продължава ваксинна война. След Калифорния щати като Ню Джърси, Мейн, Кънектикът, Вирджиния, Хаваи, Колорадо и много други се опитват да приемат по-сурови закони за ваксините. Но защитниците на свободата на ваксините също ставаха все по-организирани, оказваха натиск върху избраните служители и кандидати и дори въвеждаха собствено законодателство. Например, след като законодателният орган на Ню Джърси на два пъти не успя да отмени религиозното освобождаване, въпреки че председателят Стивън Суини се закле да „отиде на война“, за да го приеме, законодателите предложиха няколко законопроекта за безопасност на ваксините. [6] Законодателят в Мериленд отказа да разреши на фармацевтите да прилагат ваксини, а в Южна Дакота законодателният орган разгледа, макар и отхвърлен, законопроект, който би забранил напълно всички медицински мандати от всякакъв вид [7].

Европа също е подложена на подобна вълна от принудително законодателство и бутане назад. В Германия задължителната ваксинация срещу морбили току-що влезе в сила в началото на март, въпреки че страната има една от най-високите проценти на покритие – 97% една доза, 93% две дози – и много малко случаи на заболяване или смърт. Този вот идва две години след като канцлерът Ангела Меркел обяви, че няма да има задължителни ваксинации в Германия [8], тъй като информираното съгласие има „солидни исторически причини“.

За съжаление, информираното съгласие и Нюрнбергският кодекс вече могат да съществуват само в музея на демократичните ценности. Новият германски закон е особено рестриктивен. Няма възможност за домашно образование и задължението за ваксина срещу морбили се отнася и за възрастни, работещи в сектора на здравеопазването и образованието. Но германските граждани може да са готови да се противопоставят. Семейства и лекари се борят с мандатите в съдилищата [9], а протестите бяха планирани в цялата страна за 21 март, включително голямо събитие в Мюнхен с Робърт Ф. Кенеди-младши и активисти от цяла Европа – преди пандемията на коронавируса да се намеси. [10] Навсякъде в Европа – във Великобритания, Австрия, Белгия, Румъния, Словения, от Украйна до Испания – се въвеждат задължителни законодателства за ваксинация. Изправени пред нарушаването на правата на човека, които конституциите им гарантират, хората са подали жалби до Европейския съд по правата на човека. Съдът, чиято юрисдикция обхваща 49 държави в цяла Европа и Евразия, ще разгледа дела за задължителна ваксинация на 30 април 2020 г., произтичащи от Чешката република.

Безспорно е, че коронавирусната епидемия се появи на сцената в решаващ момент, когато хората навсякъде са в бунт срещу силата на международните финансови институции и мултинационални фармацевтични корпорации, чиито въжета около шиите на правителствата вече не са скрити. Много скандали разклатиха увереността. Фалитът на отклоняващата се икономическа система се ускорява и опитите за започване на трета световна война се умножават. Макар че е невъзможно да се знае как „пандемията на коронавирус“ ще повлияе на преразпределението на властта, сигурно е, че мнозина се стремят Ковид-19 да обслужва политическите интереси на проекта за глобално управление.

Иран

Интересното е, че второто по големина огнище започна в Иран, страна, която подобно на Китай не се поклони на диктата на Запада. В момента той също участва със Сирия и Русия във влекачната война с Турция, НАТО и традиционните си съюзници. След като отказа всякаква помощ отвън в управлението на пандемията, Иран напълно се съгласи, като покани СЗО за спасяването си. Изглежда, че вирусът е заразил редица високопоставени правителствени служители, включително близки на Аятола Хаменей и бившия ирански посланик в Сирия, който почина в първите дни на епидемията. Предприемайки необичайна санитарна мярка, иранското правителство освободи 85 хиляди „незамърсени“ затворници, за да избегне заразяване в затворите. В същото време официалните лица обвиниха американските санкции, които бяха наложени отново на Техеран, след като Вашингтон се отказа от ядрената сделка от Иран в 2015 г., „затруднявайки усилията си за борба с коронавируса“. Иран отново призова за отмяна на забраната и поиска от Международния валутен фонд заем от 5 милиарда долара за борба с огнището. [11]

Италия

В крайна сметка пандемията засегна Северна Италия, а именно Ломбардия и Венето, които имат най-голям брой колебаещи се за ваксиниране в Европа и вероятно в света. Венето категорично се противопостави на разширяването на ваксинните мандати. Активисти демонстрираха в продължение на месеци с митинги на повече от 50 000 души. В резултат на това регионалното правителство обжалва пред Държавния съвет с аргумента, че законът нарушава конституционните свободи и изисква автономия по въпросите на здравеопазването. След това трябва да отбележим, че СЗО реши да премести европейската си централа във Венеция, столицата на Венето.

В началото на епидемията от болестта италианските власти сметнаха за ненужно да наложат двуседмична училищна карантина за деца, които се връщат от пътуване до Китай, за да не ги „стигматизират“. (За разлика от тях, неваксинираните деца са заклеймени и им е забранено да посещават през цялата учебна година.) Длъжностните лица не са съгласни по диагнозата Ковид-19 и „кризисните мерки“, отразявайки конфликтите между регионалните партии и медицинските експерти. Но СЗО скоро успя да поеме контрола над ситуацията [12] и назначи специален съветник д-р Галтиеро Рикарди, който беше принуден да подаде оставка по-рано от италианската HHS поради дълъг списък на недекларирани конфликти на интереси да маневрира с коронавирусна криза.

Оттогава паниката и тревогата ескалират непрекъснато, както и обвиненията в региона Венето за „антинаучно“ управление [13]. Въпреки че страната е в пълно блокиране от седмици, случаите продължават да се увеличават и прогнозният брой на смъртните случаи вече е близо 3000. Това изпраща плашещ сигнал, но тези номера трябва да се гледат с повишено внимание. Първо, една от основните причини, поради която Италия е „затрупана“, е заради кризата, с която публичните болници вече са се сблъсквали преди епидемията. Броят на отделенията за интензивно лечение е спаднал наполовина през последните 20 години, намалявайки от най-високия до най-ниския брой легла на глава от населението в Европа до около 230 на 100 000 жители. С други думи, ситуацията вече беше катастрофална.

Второ, има много спорове относно броя на смъртните случаи, които наистина могат да бъдат причислени към епидемията. Тестването не е много надеждно и страда от много пристрастия. Според д-р Волфганг Водарг, който беше председател на Парламентарната асамблея на Комитета по здравеопазване на Съвета на Европа, който свика спешен дебат за влиянието на фармацевтичната индустрия в декларацията за пандемията на грип H1N1 от СЗО през 2009 г., „тестовете са в момента НЕ относно измерване на честотата на коронавирусните заболявания, а в активността на специалистите, които ги търсят. ”[14] Много експерти също не са съгласни с коефициента на смъртност от Ковид-19. Докато СЗО дава оценки до 3,4%, известни епидемиолози като Джон Йоанидис [15] смятат, че рискът вероятно е много по-нисък, може би 0,125%, за което няма причини да се предприемат такива драконовски мерки.

Франция

Във Франция също декларациите за пандемията Ковид-19 изглежда имат усет за стратегическото време и място. Когато министърът на здравеопазването Агнес Бузин внезапно напусна поста си, за да замени кандидат, който се кандидатира за кмет на Париж (той трябваше да се оттегли след секс-скандал), коронавирусната криза изглеждаше разумно управляема. Но заплахата от Ковид-19 възникна отново в подходящ момент – да се забранят големи протести срещу силно непопулярния закон, който намали пенсиите и в навечерието на местните мартенски избори. След първия тур на гласуването беше обявено пълно блокиране. Бившият здравен министър, който не беше избран за кмет, изрази съжалението си за напускането на поста по време на коронавирусната криза, като заяви, че е знаела от самото начало, че епидемията ще ескалира и скоро ще се превърне в голяма катастрофа …

Но бедствие във Франция е лесно да се предвиди, тъй като ситуацията е много подобна на Италия. 1300 лекари в държавните болници са в административна стачка от почти година. Те отказаха да споделят отговорността и решенията на държава, която вече не предоставя минимални средства за управление на обществените здравни услуги. През последните две десетилетия наличният брой легла е намален със 100 000, а останалите съоръжения в голяма степен не разполагат с достатъчно персонал. Пациентите, починали след изчакване на безкрайни часове в спешното отделение, често се съобщаваха от медиите много преди коронавирусната епидемия.

Така бившият министър на здравеопазването, която беше подложена на жестока критика заради неспособността си да разреши тази дългосрочна болнична криза, знаеше отлично, че коронавирусната ситуация ще изостри още повече проблема. Наскоро, когато президентът Макрон посети лекари, борещи се с епидемията, за да покажат подкрепата си, медицинският персонал се възползва от възможността да изрази гнева си към неговите катастрофални здравни политики пред камерата.

Мълчаливата война при лечението срещу Ковид-19

И накрая, епидемията от Коронавирус разкрива огромното несъответствие между здравните стратегии на СЗО и реалността за учените и лекарите, които поставят живота на пациентите на първо място.

Настоящата борба за власт във Франция за коронавирусните стратегии между здравните служители и водещия експерт в страната е наистина отваряща очите. Професор Дидие Раулт, който е един от 5-те най-добри учени по заразни болести в света и ръководи високотехнологичния изследователски център по инфекциозни болести, IHU – mediterranée Marseilles, твърди, че подходът на масова карантина е неефективен и остарял и че широкомащабното тестване и лечението на заподозрени случаи постига далеч по-добри резултати.

В началото доктор Раул предложи използването на хидроксихлорохин (Хлорокин или Плакенил) (Chloroquine или Plaquenil), добре известно, просто и евтино лекарство, което показва ефикасност с предишни коронавируси като SARS. Към средата на февруари клиничните изпитвания в неговия институт и в Китай вече потвърдиха, че лекарството може да намали вирусното натоварване и да донесе грандиозно подобрение. Китайските учени публикуваха първите си изпитвания върху повече от 100 пациенти и обявиха, че Националната здравна комисия на Китай ще препоръча хлорокин в новите им насоки за лечение на Ковид-19. [16]

Като член на подобен френски комитет, д-р Раул незабавно сподели страхотните новини със здравните власти. Но те отговориха, че няма достатъчно научни доказателства за доказване на ефикасността и предупредиха срещу потенциалните странични ефекти на лекарството, предпочитайки да съсредоточат усилията си за намиране на нови молекули и разработване на нова ваксина, като Санофи-Пастьор от Франция бе включен в конкурса за ваксина срещу коронавирус.

Но д-р Раулт и 600 членове на неговия институт продължиха работата си и потвърдиха подобни резултати в изпитване на 24 пациенти, публикувано на 3 март 2020 г. [17] Д-р Раул записва ежедневни видеоклипове [18], за да сподели своите изследвания и знания, като понякога достига половин милион гледания за няколко дни. Болниците и общопрактикуващите лекари започнаха да лекуват пациентите си с лекарството, докато то бързо изчезна.

Всъщност по неизвестна причина миналия октомври френският министър на здравеопазването внезапно реши да включи това дълго употребявано лекарство без рецепта в списъка с „контролирани вещества“ и да го превърне в лекарство, отпускано по лекарско предписание.

Сега, месец по-късно, под нарастващия натиск на лекарите и медиите, правителството най-накрая реши да „обмисли още изпитания“ на този протокол, а Санофи Пастьор обяви, че ще предложи достатъчно дози за потенциално лечение на 300 000 пациенти. [19 ]

Въпреки че хлорокинът е посочен на второ място в първоначалния списък на лекарствата на СЗО, които трябва да бъдат оценени за лечение с коронавирус като лекарство в списъка му с „основни лекарства“, СЗО все още не е пуснала информация за него и дори не е споменала четирите клинични проучвания, които получиха официално одобрение на Европейския съюз. Въпреки че СЗО многократно възхвалява Китай и Южна Корея, за „ефикасната им реакция“, използвайки драконовски карантинни мерки, не се споменава фактът, че тези страни използват Хлорокин като ефективно лечение на Ковид-19. Но използвайки хлорокин заедно с карантина, Китай наближава края на епидемията си.

Интересното е, че на 26 февруари Обединеното кралство постави Хлорохин в списъка си [120] лекарства, които вече не могат да бъдат изнасяни извън страната. В Съединените щати бялата книга [21], публикувана на 13 март от изследователи от Националната академия на науката и Медицинското училище в Станфорд, предлага „Съединените американски щати и други държави трябва незабавно да разрешат и да обезщетят лекарите за предписване на хлорохин за лечение на COVID-19. „

Но засега единствените думи, които чуваме от служителите на СЗО и западните здравни служители, са „карантина“, „ваксини за бързо проследяване“ и „търсене на нови лекарства“. Очевидно няма реален интерес да се използва генерично лекарство, което може да осигури незабавно лечение и профилактика за цена около 5 долара. Както наскоро един финансов консултант попита в статия, „Ако терапията Covid-19 няма полза от наличност, съществува ли събитие?“ [22] Отговорът, за съжаление, очевидно е не.

Изглежда, че СЗО и нашите западни правителства са решили да продължат да подхранват паниката и да повишават нивото на предупреждение, изтласквайки повествованието за „Глобалната заплаха за здравето“. Колко дълго ще трябва да чакаме за ефективно лечение? Колко дълго трае това глобално блокиране? Властите твърдят, че „докато не бъде разработена нова ваксина“, която вероятно ще бъде в режим на бърза помощ от известен филантроп, след като повечето съдилища в света постановиха, че задължителната ваксинация не нарушава правата на човека.

Или може би, докато икономиката не се срине напълно и не може да бъде възстановена на „здрава основа“? Ето една улика: Европейската централна банка стартира „пандемична програма за спешни покупки“ [23], която ще продължи до „фазата на кризата с коронавирус Covid-19, но във всеки случай не преди края на годината“!

Всичко може да се случи сега. Никой не може да знае със сигурност дали ще излезем от коронавирусната криза като субекти на технокомунистическо глобално правителство или дали нов вирус за свобода ще дерайлира такава програма. Със сигурност светът няма да е същият.

* Сента Депюи е белгийска журналистка на свободна практика със специалност комуникация. През 2016 г. тя организира първия Европейски конгрес по биомедицински лечения в Париж и е домакиня на дебати за биологията на аутизма и безопасността на ваксините в много френскоговорещи страни. Тя организира премиери на „Vaxxed“ в Брюксел, Париж и Кан и едно събитие в ЮНЕСКО. Тя е член на борда на Френската лига за свободен избор на ваксини и на Европейския форум за ваксинална бдителност. Тя работи с организации за свобода на здравето в цяла Европа.

https://bgprevedi.com/covid-19-global-agenda/


Ухан, Милано и Иран

Робърт Дейвид Стийл: Е ли Коронавирусът сатанинска атака срещу християнството?

Първоначалната ми контраразузнавателна оценка на атаките на Ухан се оказа напълно точна, но и непълна. Напълно пропуснах – защото Кум ​​в Иран и Милано в Италия все още не се бяха показали като другите две умишлени цели – фактът, че това е не просто акт на човек, който търси временно предимство, а по-скоро сатанинска трифекта.

И трите основни центъра на огнището: град Ухан в Китай, коридорът Техеран-Кум-Исфахан на Иран и провинция Милано-Ломбардия, Италия, споделят някои (общи) характеристики:
големи индустриални центрове;
имат значително безжично покритие, включително 5G;
са исторически културни етнически основи на цивилизацията (Хан с централен Китай, персийският с Техеран-Кум-Исфахан и ломбардите със Северна Италия)
са значими участници в инициативата „Пояс и път“ и
са важни за християнството както като символи, така и за неговото бъдеще.

Отбелязвам с интерес, че Пекин, Техеран и Рим не бяха нападнати директно.

. . .

Милано е съименник на Миланския едикт (313 г. А.Д. споразумение за доброжелателно отношение към християните в Римската империя) и местоположение на най-голямата готическа катедрала в Италия. Може да се окаже и най-мощния контра-пункт на Ватикана в Италия.

Техеран-Кум-Исфахан е център на растеж на християнството в Иран, до голяма степен чрез конверсия.

А централният Китай е мястото на историческата основа на християнството в Китай, а Ухан е фокусна точка на настоящия растеж.

. . .

Християнството е атакувано от всички страни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар