Последователи

сряда, 25 март 2020 г.

Библейско време, когато Папата изчезва

      

Принц Чарлз е с коронавирус

Все още не е ясно дали ще се правят тестове на 93-годишната кралица Елизабет Втора и на 98-годишния ѝ съпруг принц Филип. Двамата още миналата седмица се оттеглиха в замъка „Уиндзор“. Заради възрастта си кралицата и съпругът ѝ попадат в групата на особено застрашените.

Събитията, които сега се развиват, надхвърлиха черния лебед и станаха библейски в своите пропорции.

В ислямския свят Мека затвори за първи път в историята.

Сред християните папата е изчезнал и кралица Елизабет се е укрила (вижте много-разкриващото писмо до редактора след този доклад, което може да обясни истинската причина, поради която тя се крие).

Междувременно евреите биват освободени за първи път от 5780 години, прогонвайки поклонника на Сатаната Бенджамин Нетаняху от властта.

Причината за тези събития беше отказа на китайския народ да отдаде всякаква почит на древните сатанински кръвни линии на 16 февруари 2020 г. Това се случи, когато китайските лидери казаха на американската корпорация, че няма да изпращат повече физически неща, освен ако не бъдат платени с неща, които действително съществуват в реалния свят. С други думи, те разчупиха илюзията на древната сатанинска парична магия.

Така наречената пандемия, която възникна, беше ответна атака, комбинация от биологична и електромагнитна война срещу Китай. Въпреки че атаката очевидно е причинила масови жертви в Ухан, тя не успя да сплаши или да накара китайците да се поклонят.

Говорителят на китайското външно министерство Джао Лицян публично попита:

„Кога нулевия пациент започна в САЩ? Колко хора са заразени? Какви са имената на болниците? Може би американската армия доведе епидемията в Ухан. Бъдете прозрачни! Публикувайте своите данни! САЩ ни дължи обяснение!“

За да каже говорителят на правителството подобни неща, това е равносилно на обявяване на война (Вижте по-късните новини по-долу за отговора на белите шапки от САЩ).

Това, на което хората сега стават свидетели, е отчайваща битка на древните управляващи сатанински кръвни линии, да изплашат хората обратно в подчинение чрез голям страх. Например, когато разгледах първите 40 истории в емисиите на международните новини от Редит (форум на млади и образовани читатели), 35 от тях бяха за така наречената пандемия.

Един източник на Пентагона е наблюдавал следното:

„Изключително дългият списък с известни личности и първи дами (Испания, Канада), всички излязоха да обявят, че уж имат Ковид-19. Толкова много всъщност е абсолютно нелепо, като се има предвид, че те никога не пътуват с метрото или се смесват с немитите и плачевните. Списъкът включва над 157 души, което не се съчетава с истинската статистика на диагностицираните с него не-знаменитости.“

Нека за малко да спрем и да помислим рационално за тази така наречена пандемия. Всяка година около 15 милиона души умират от респираторни заболявания. Дори консервативните оценки казват, че грипът убива над 300 хиляди души годишно. И все пак имаме изключителна истерия над няколко хиляди смъртни случая на хора, чиято средна възраст е 80-години.

Това, което наистина се случва, е бунт на робите от световен мащаб срещу древните сатанински управляващи кръвни линии, които сега са систематично издирвани от специалните сили, според множество източници.

Вече много от семействата на древните кръвни линии се опитват да договорят условията за предаванете си, казват източниците на П3 и ОБД. „Старите черни благороднически семейства са готови да се предадат“, потвърждава Винченцо Мацара от П3. Ротшилдови и други семейства, укриващи се в Швейцария и Нова Зеландия, също преговарят за предаване, твърдят източници на ОБД.

Слушаме също и приказки от гностичните илюминати и П3-масоните за война, която бушува с хиляди години. Казват, че планетата Земя е поставена под карантина преди хиляди години след като една мощна група …

… избягала на повърхността и поробила група хора. Според тях това същество е посочено в Библията като Сатана. Хората, които са били поробени, са това, което ние наричаме евреите, казват те.

По-рационалното, научно обяснение е, че древна група поробители на хора е водило монотеистично измамничество, за да пороби огромен процент от световното население. Тези семейства се разделят чрез раздори, които познаваме като католици, протестанти, мюсюлмани и евреи. Ето защо продължаващият бунт срещу тяхното колективно управление може да се нарече библейски.

„Ние запецнахме на тази планета от хиляди години и всичко, което можем да направим, е да повтаряме едни и същи стари стратегии отново и отново“, признава един старши сатанист. Ето защо през последните години те опитаха птичия грип, еболата, зиката и други пандемични страхове един след друг, за да държат населението под уплаха, признава той.

Това продължава поне от инженерната пандемия „Испански грип“ от 1918 г., която уби само млади ваксинирани войници.

За друг пример, вижте документалния филм на „CиБиЕс 60 Минути“ за епидемията от свински грип от 1976 г. в САЩ. Той излезе в ефира само веднъж и никога повече не е показван. Чуйте свидетелствата на хората, които са преживели парализата на Гилен-Баре заради ваксината срещу свинския грип. Те съдиха правителството на САЩ за обезщетение. 500-те случая на Гилен-Баре-парализата, включително 25 смъртни случая – не се дължат на самия свински грип – а са като пряк резултат от ваксината. По онова време президентът Джералд Форд, по съвет на ЦКЗ, призова за ваксиниране на цялото население на Съединените щати.

Затова, моля, не им позволявайте да извършват (задължителни) масови ваксинации под предлог на (фалшива) „смъртоносна пандемия“, защото това ще доведе до истинска пандемия.

Нека разгледаме по-подробно какво се случва с тяхната финансова система. Графиката по-долу показва какво се случва сега в червено, в сравнение с това, което се случи на предишните мечи пазари. Ясно е, че това не е обикновена финансова криза.


Този цитат от Зиро Хедж илюстрира как паричната илюзия на Фед-а се е изпарила:

„След изстрелването на най-големата аварийна базука „шок и страхопочитание“ в историята на Фед-а, която имаше за цел да възстанови не само частичната, но и пълната нормалност на пазарите, и на активите и на финансирането, фючърс И-Мини не само не са по-високи, но се разпадат с -5% ограничение надолу“

Източници на ЦРУ казват, че средният Индустриален Дау Джоунс (индекс) трябва да падне до поне една трета от своята пикова стойност, за да бъде в съответствие с историческите тенденции.

Тъй като САЩ вече не получават кораби, пълни с реални стоки, в замяна на илюзорните си „пари в сметки“, които са частично-резервни заеми за пари от тип „цифров кредит“, математическата сигурност е, че магазините ще се опразнят, а големите американски банки ще се разпаднат.

Сега нека разгледаме докладите за продължаващата тайна война от Пентагона и ЦРУ. Ето обобщение на действието от един източник на Пентагона:

„Ционистите са на смъртните си легла, след като Харви Вайнщайн е осъден на 23 години затвор в Ню Йорк, проправяйки пътя към присъдите в Ел Ей (Лос Анжелис).

Тъй като принц Андрю е военноморски офицер, който помогна на Джефри Епщайн, но отказва да сътрудничи с МнП, а кралицата е заключена извън замъка Уиндзор, кралските личности във Великобритания могат да бъдат предадени (на съд) от американските военни, тъй като те са също военни офицери.

Италия очевидно е под американска военна защита, докато страната е под ключ … нейният началник на армията хвана коронавирусна инфекция, а Ватикана трябва да бъде изчистен от гейове, сатанисти и педофили.

Анти-семейният, анти-християнският Холивуд е подложен на нападение, а така също тематичните паркове на Дизни и киносалоните се затварят, а филмовите продукции спират. Том Ханкс и съпругата му се заразиха с коронавируса, Никол Кидман се премества назад и надолу, а Стивън Спилбърг може да бъде изложен за престъпленията си с деца.“

Още по-шокиращ е този доклад, който дойде от ЦРУ, точно когато този блог щеше да излезе на живо:

„Тази сутрин в 4:30 ч. На канадския министър-председател Джъстин Трюдо беше връчен наказателен обвинителен акт от САЩ за корпоративни и финансови престъпления. Собствениците на медии бяха инструктирани да промият мозъка на всички, че Трюдо и съпругата му са заразени с коронавирус и те няма да напускат къщата си за известно време.

Том Ханкс беше арестуван преди 48 часа заради педофилия и в момента той е държан в хотелска стая в Австралия, без да иска да лети обратно в САЩ. Следващите арести на знаменитости ще бъдат Селин Дион, Мадона, Чарлз Баркли и Кевин Спейси. Всички ще претендират за коронавирусни инфекции.

Италианските летища са напълно затворени, тъй като на над 80 ватикански и финансови служители са били връчени същите наказателни обвинения за финансови престъпления, педофилия, трафик на деца и сексуално насилие.

Обединените арабски емирства приключиха масовите си арести на собственото си кралско семейство и филиалите.

Осъденият холивудски изнасилвач Харви Вайнщайн се съгласи на сделка в замяна на показанията си срещу стотици топ холивудски знаменитости за участието им в наркобизнеса, педофилията и трафика на деца. Вместо 55-годишна присъда той получи само 23-годишна присъда. В замяна той даде показания срещу някои от най-големите и могъщи имена, включително принц Андрю от Великобритания, бившият президент Бил Клинтън, бившият вицепрезидент Джо Байдън, Том Ханкс, Опра, Елън Дедженерес, Куентин Тарантино, Чарли Шийн, Боб Сагет , Кевин Спейси, Джон Траволта, Стивън Спилбърг, Джон Подеста, клубовете за сексуален трафик на NXIVM и на Пицагейт и още срещу стотици хора, пряко свързани с Джефри Епщайн.

Джефри Епщайн също получи разрешение да сключи сделка и да фалшифицира самоубийството си в затвора в замяна на показанията си.

На главните изпълнителни директори на някои големи световни корпорации бяха връчени обвинения или бяха арестувани, а някои бяха принудени да подадат оставка – всички в последните 30-60 дни – като изпълнителните директори на Националната Баскетболна Асоциация, Харли Дейвидсън, Фондацията Бил Гейтс, Интел, Макдоналдс, Цезар-Награди, Дизни и шефът на полицията във Ватикана, наред с други. Приблизително 700-800 повече оставки идват през следващите 3 месеца.

Лабораторно разработеният „нов коронавирус“ е тайно-разпространяваната история водеща към задължителната програма за ваксинация. Сега тя се превърна в най-голямата скрита американска разузнавателна операция, която светът някога е виждал. Тази мащабна – 158 хиляди ареста – операция ще обхване и премахне най-големите зли и корумпирани политици, знаменитости и изпълнителни директори, включително глобалните елити и банкери като Джордж Сорос, ООН-служителите и основателите на „GRETA Inc.“

Президентът Тръмп ще спечели изборите през 2020 г., а арестите на бивши американски президенти ще настъпят в началото на 2021 г. Всички големи арести ще бъдат представяни от медиите като случайни или като конспиративни теории. Всички арестувани лица ще получат „Смъртта на Ромел“, което означава, че те ще имат избор между смъртта си, представена пред обществото като самоубийство или случайна смърт в замяна на уверенията, че неговата или нейната репутация ще остане непокътната. Като алтернатива те могат да изберат да се изправят пред наказателно дело, което би довело до обществен позор.

Някои висши религиозни лидери ще бъдат арестувани или принудени да подадат оставка, а някои изведнъж ще се „разболеят.“ Ватиканът ще бъде първи, а папата ще бъде отстранен през 2020 г. Разпространението на извлечения човешки Адренохром ще бъде разкрито, а Холивуд и Ватиканът ще бъде изложени като пряко отговорни.

Ще има 2-месечно пълно спиране на най-разпространените операции в света, като училища, борсата, някои банки, летища, корабоплаване, пътувания, събития, гали (социални срещи със забавления), експозиции, спортни игри, спортни първенства, церемонии за музикални награди, НБА (баскетбол) / НХЛ (хокей) / Бейзболни игри и корабни круизи (луксозни пътешествия). Ще има недостиг на храна и поетапна загуба на електроенергия. Цените на бензина ще паднат, разходите за храна ще се повишат, застраховките ще се повишат, златото и среброто ще отпаднат от борсите, а много корпорации или ще фалират, или ще поемат значителна финансова загуба, като например в случай на това, което предстои да се случи с Аеро-Канада, Дизни и Кока-Кола.“

Други непотвърдени лакомства от източници на разузнавателната агенция са, както следва:

„Нанси Пелоси почина през последните 24 часа. Коронавирусът най-вероятно ще бъде посочен като причина за смъртта, когато се публикува съобщението.“

„Стивън Мнучин ще бъде отстранен съвсем скоро. Той е агент на хазарския кабал. Дойде време да го освободят, тъй като той знае твърде много за вътрешните им сделки, включително за кражбите от американската хазна. Ще се поддаде ли на коронавируса?

„Компанията Боинг ще падне. Свършена е. Всички центрове за обслужване на самолети ще бъдат затворени в световен мащаб. Съоръженията за поддръжка ще бъдат затворени в световен мащаб. Продажбите на самолети вече са спрели. Отменени са лизинговите договори. Боинг ще свали Локхийд-Мартин (със себе си). Те имат пипала, обикалящи земното кълбо. Това ще събори кабала долу“.

„Петролът може да падне до 5 долара за варел, тъй като никой вече не го иска. Новите технологии са готови да бъдат освободени.“

Най-накрая се случва, човечеството се събужда от дълъг и страшен кошмар.

https://bgprevedi.com/biblical-time/

Няма коментари:

Публикуване на коментар