Последователи

четвъртък, 23 април 2020 г.

Възможно ли е 5G на 60 GHz да служи и на Ариман, и на Луцифер?

Ако се доверим на д-р Едуард Груп, който твърди, че микровълните с тази честота възпрепятстват преноса и усвояването на кислорода в тялото ни, сведенията на д-р Рудолф Щайнер за последствията от задушаването добиват особено актуално значение




През месец май 2018 г. д-р Едуард Груп даде интервю за InfoWars. Ученият сподели възгледа, че микровълните с честота 60 GHz (влизащи в спецификациите на стандарта 5G) пречат на хемоглобина в кръвта да пренася кислород до клетките. Резултатът варира от лек задух до мъчително задушаване, като зависи от телесната конституция на отделния човек и от конкретната честота на микровълните.

Подобен ефект се постига и при честоти на сигнала 20 GHz и по-високи.

Наскоро този възглед доби още по-голяма популярност, след като британецът Дейвид Айк го разпространи в изключително популярно интервю (въпреки мащабната цензура от масмедиите и технологичните гиганти) за LondonReal.1 Изтъкнатият „конспиративен теоретик“ директно свърза разгръщането на 5G с текущата пандемия. Позовавайки се на цензурирани европейски и американски лекари, той смята, че някои симптоми на заболелите нямат нищо общо с инфекциозните зарази, но имат много общо с продължителното лишаване на човек от достатъчно кислород и свързаните с това изменения в белите дробове.2
Не се чувствам достатъчно компетентен,

за да подкрепя безрезервно тези схващания и твърдения. Направих някои собствени проучвания, които ме отведоха до този сериозен източник и други като него. Действително е добре известна и документирана способността на кислорода да променя характеристиките си при абсорбиране на микровълните с честота 60 GHz.

Друго, което открих, е следното „поздравление“ на шведския холдинг Sivers IMA, който се занимава с производство и доставки на телекомуникационно оборудване. За мен този текст е по-скоро смразяващ, затова го превеждам и препечатвам почти в цялост.3 Разгръщането на мрежа с, цитирам, „нелицензиран 5G на 60 GHz“ наистина „случайно съвпада“ с извънредното положение, в което бяхме поставени.


2019 година направи пробив в Европа за 60 GHz нелицензиран 5G
Когато обобщим 2019-а, виждаме, че тя беше много важна година за новата и пробивна4 нелицензирана 5G технология в Европа

През юли 2019 г. беше взето едно много важно решение на Conference of Postal and Telecommunications Administrations (CEPT, Конференция на пощенските и телекомуникационните администратори), една конференция, ръководена от държавите членки на Европейската комисия по комуникациите. Революционното решение беше да се позволи използването на честотите 57-71 GHz за нелицензирани 5G услуги, което проправя пътя за нашата милиметровълнова технология да бъде разгърната в Европа. До 1 януари 2020 година всички 48 държави членки ще следват препоръката5 на CEPT и ще позволят използването на нелицензиран 5G с честоти 57-71 GHz.

Решението доведе до това, че разгръщането на нелицензиран 5G започна в ЕС, тоест наградената технология (SON) на MetNet Self от CCS (Cambridge Communication Systems) получи пазара с пълен набор от сертификати както в САЩ, така и в Европа. Тяхната технология е базирана на наградената технология от Sivers IMA (награда IEEE) и Blu Wireless (няколко награди), и е резултат от дълбокото партньорство, което Sivers IMA и Blu Wireless имат с IDT (дъщерна компания на Renesas) и нейните водещи на пазара модеми RapidWave 6050 и 6051. CCS с тяхната водеща нелицензирана 5G MetNet технология сега стартира на няколко нови места в Европа, например в Лондон [със съдействието] на Ontix, близо до площад „Трафалгар“ (вижте снимката).6

Тази нова ера на нелицензирани 5G милиметрови вълни, разбира се, не започва само в ЕС. Има много мащабни усилия в рамките на Telecom Infra Project (TIP) — проект, чиито главни усилия са съсредоточени около 60-гигахерцовите милиметрови мрежи, опитващи да създадат [условия за] евтин хардуер и софтуер. Тази група се оглавява от Facebook и Deutsche Telekom, които са изтъкнати водачи на каузата 60 GHz. Facebook Connectivity също така ръководи проекта Terragraph в тази област под надслова “Solving the Urban Bandwidth Challenge” (Решението на проблема с градския мрежов трафик). FCC в САЩ вече има същата регулация, която ЕС сега адаптира7 за честотите 57-71 GHz на нелицензиран 5G.

2020 ще бъде годината, в която тази технология ще удари пазара с пълна сила. Не само за FWA или Mesh-network, но също и в Track to Train приложения, смарт градове, Industry 4.0 и други.

Това е едва началото…

Весели празници,

Андерс Сторм
CEO на Sivers IMA Holding

Много „весели празници“ се задават, няма що. А уверението, че дори смарт градовете са „едва началото“, си е направо повече от злокобно. Единственото забавно в самохвалството на Sivers IMA е оксиморонът за тази технология, която била хем „регулирана“, хем „нелицензирана“ — нещо като „дървено желязо“, вдъхновено от политическия език на Оруел и извращаването на езика от Ариман.

Но пък научаваме директно от кухнята на събитията, че Facebook и други технологични гиганти са водещите сили, лобиращи за 60-гигахерцовия 5G. С това лесно се обяснява и развързаната цензура8 на всяко сведение, посочващо опасностите за човешкото здраве и околната среда от тези мрежи.
„Ами ако е вярно…“

Както писах по-горе, не мога да се произнеса категорично дали микровълните на 60 GHz са способни да предизвикат симптоми на леко или по-силно задушаване. В оставащата част от тази статия ще заложим на това, което англоезичните наричат What If сценарий. Или казано по нашенски — „ами ако е вярно…“.

Ако е вярно, имаме повод да си спомним първата лекция на д-р Рудолф Щайнер от цикъла „Равновесието в света и човека, Луцифер и Ариман“ (GA158). Пълният текст вече е публикуван в блога на този адрес. Следва една обширна извадка, в която се обяснява как при необичайни събития (задушаване и страх) даже тъмният ангел Луцифер може да влияе върху етерното тяло на човека, макар обикновено неговата област на влияние да е съсредоточена в астралното тяло:


В светлината на Духовната наука може да се каже, че всеки път, когато изпитваме задушаване по време на кошмар, или когато съмнения или въпроси ни потискат и ни вкарват в затруднено положение, тогава процесът на дишането става по-силен, по-затруднен. Има нещо в дишането, което трябва да бъде уравновесено, понижено и преобразувано, ако искаме човешката природа да функционира по правилен и нормален начин.

Какво се случва, когато процесът на дишането стане изключително учестен и изморяващ? Тогава етерното тяло се разширява, става твърде разредено. И след като това се прояви във физическото тяло, нараства вероятността от увреждане на физическото тяло. Едно прекомерно уголемено, твърде много разширено етерно тяло довежда до извънредно учестено дишане, а това дава възможност на луциферичните сили да се захванат за работа.

Ето как силите на Луцифер могат да си проправят път към човешкото същество, когато етерното тяло е разширено повече от нормалното. Може да се добави и че луциферичните сили често се проявяват в етерно тяло, което е излязло извън границите на човешката форма — с други думи, в етерно тяло, което се нуждае от по-голямо пространство в сравнение с това, осигурявано от ограниченията на човешката кожа.

Ще опитам да илюстрирам по-добре този процес, като кажа следното. В нормалното си състояние етерното тяло на човека приема формата и размерите на физическото тяло. Но в момента, в който етерното тяло се разшири и опита да заеме по-голямо пространство, излизащо извън границите на човешката кожа, то е склонно да приема други форми. Човешката форма вече не може да бъде запазена, понеже етерното тяло се стреми да се уголеми извън човешката форма. В древни времена хората намериха решение на този проблем. Когато едно етерно тяло – такова, което не е подходящо за човешката природа, а за луциферичната природа — стане осезаемо и придобие форма пред душевния взор, в каква форма се разкрива? Сфинксът!

Тук имаме указание за естеството на Сфинкса. Сфинксът наистина е съществото, което ни сграбчва за гърлото и ни задушава. Когато етерното тяло се разшири в резултат от силата на дишането, едно луциферично същество се появява в душата. В едно такова етерно тяло в такъв случай не е човешката форма, а луциферична форма — формата на Сфинкса. Именно Сфинксът е съществото, което внася съмненията и което измъчва душата с разни въпроси.

И така, има определена връзка между Сфинкса и процеса на дишането. Но ние също така знаем, че процесът на дишането е свързан по специален начин с кръвта. Ето защо силите на Луцифер работят и в кръвта, като се просмукват и нахлуват в нея. Чрез дишането луциферичните сили могат да си проправят път в кръвта на човешкото същество и когато се упражни прекомерна сила в кръвта, луциферичната природа — Сфинксът — става много силна.

Понеже, благодарение на дишането, човек е отворен към Космоса, той се изправя срещу Сфинкса. Особено през гръко-римската епоха на цивилизацията чрез дишането си хората са чувствали конфликта си със Сфинкса от Космоса. Легендата за Едип описва как човешкото същество застава срещу Сфинкса и как Сфинксът го измъчва с въпроси. Картината на човека и Сфинкса – или на човека и луциферичните сили в Космоса — дава представа за дълбоко вкорененото изживяване на хората през четвъртата следатлантска епоха. Също така показва, че, когато човек, макар и в малка степен, излезе извън границите на нормалния си живот на физически план, той се среща с природата на Сфинкса. В този момент Луцифер се приближава до него и човек трябва да се справи с него, с Луцифер, със Сфинкса.
Водещата тенденция в нашата пета следатлантска епоха е различна.

Посоката на еволюцията беше такава, че етерното тяло се сви и вече не е склонно към разреждане или разширяване. Вместо да бъде твърде голямо, етерното тяло е твърде малко, а това ще става все по-типично в течение на еволюцията. Ако приемем, че при човека от древна Гърция етерното тяло обикновено беше прекалено голямо, можем да кажем, че при съвременния човек етерното тяло е сгъстено и свито, станало е твърде малко.

Колкото повече хората се увличат по материализма и презират духовното, толкова повече етерните им тела ще се свиват и ще отслабват. Понеже организацията и функциите на физическото тяло зависят от етерното тяло — защото етерното тяло трябва да се просмуче във физическото по правилен начин – физическото тяло също винаги ще е склонно към изсъхване и към повяхване, ако свиването на етерното тяло е прекомерно. И ако физическото тяло можеше съвсем да пресъхне, хората щяха да имат вроговявания по ходилата, вместо нормални крака.

Истината е, че хората няма да се намерят един ден с копита, но това е тенденцията, която се дължи на склонността на етерното тяло да отслабва и да пресъхва. Ариман може да се вмъкне незабелязано в едно такова съхнещо етерно тяло, точно както Луцифер може да се прокрадне в разширеното и разредено етерно тяло. Ариман ще възприеме формата, която показва загуба на сила в етерното тяло. Когато етерната сила за правилно развитие на ходилата се окаже недостатъчна, се получават вроговени копита, кози крака.


Мефистофел е Ариман. Има основателна причина, както току-що обясних, да го изобразяват с краката на коза. Митовете и легендите са изпълнени със смисъл: Мефистофел много често е рисуван с конски копита; неговите нозе за изсъхнали и са станали вроговени. Ако Гьоте напълно беше разбрал природата на Мефистофел, той нямаше да го представи като модерен рицар, понеже по естеството на самата си природа Мефистофел-Ариман няма необходимите етерни сили за създаването на нормална човешка физическа форма.

Има и друга характеристика на Мефистофел-Ариман, която се дължи на свиването на етерното тяло и съответната загуба на етерни сили. Най-добрият начин да я разберем е да имаме предвид човешката природа като цяло. В известно отношение физическият човек е дуално същество.

Помислете върху това: Вие седите тук като физически човешки същества. Но въздухът, който сте вдишали, е част от вас като физически същества. Този въздух обаче излиза при издишването, така че „човекът от въздух и дъх“, който ви прониква, постоянно се променя. Вие не сте просто човек от плът, от кости и мускули, но сте и „дишащ човек“. Но този „дишащ човек“ постоянно се променя при вдишването и издишването. „Дишащият човек“ е свързан и с циркулиращата кръв.

Във вас, отделно от този „дишащ човек“, е другият полюс: „нервният човек“ с циркулиращата нервна течност. Контактът между „нервния човек“ и кръвта е изцяло външен. Както етерните сили, клонящи към луциферичната природа, могат да намерят лесен достъп до кръвта чрез дишането, така етерните сили, клонящи към мефистофелската или ариманичната природа, имат достъп само до нервната система — не и до кръвта.

Ариман е лишен от възможността да проникне в кръвта, понеже не е способен да се доближи до нейната топлина. Ако той иска да установи връзка с човешкото същество, ще жадува и за една капка кръв, защото достъпът до кръвта е толкова труден за него.9 Цяла бездна се простира между Мефистофел и кръвта. Когато се доближи до даден човек, когато иска да се свърже с дадено човешко същество, той осъзнава, че в общи линии човешката сила живее в кръвта. Затова той трябва да полага усилия да се докопа до кръвта.

Договорът на Фауст с Мефистофел е подписан с кръв, което е свидетелство за мъдростта в легендата. Фауст трябва да се свърже с Мефистофел чрез кръвта си, до която Мефистофел няма пряк достъп, но която силно жадува. Както гъркът се срещаше със Сфинкса, който работи в дихателната система, така човекът от петата следатлантска епоха се натъква на Мефистофел, който действа в нервните процеси — студен и презрителен, понеже е безкръвен, липсва му топлината, присъща на кръвта. Той е присмехулникът, студеният и презрителен спътник на човека.

И така, според нашия сценарий „Ами ако е вярно…“, в случай че микровълните около 60 GHz наистина могат да предизвикват лек или остър задух, те биха позволили на Луцифер да работи неправомерно не само в астралното тяло, но и в етерното тяло. А това, че електричеството, било то канализирано в кабели или разпръснато с безжични мрежи, е идеална среда за работа на Ариман, вече сме разгледали в предишни материали. Някои по-важни духовно-научни сведения бяха предложени в тази статия, която ни занимава конкретно със сателитните безжични мрежи на Илон Мъск.
Заключителни мисли

Нека обърнем внимание на това, че д-р Щайнер казва: „Всеки път, когато изпитваме задушаване по време на кошмар, или когато съмнения или въпроси ни потискат и ни вкарват в затруднено положение, тогава процесът на дишането става по-силен, по-затруднен.“ А затрудненото дишане, което може да е следствие и само от съмнения или житейски затруднения, пък дава поле за изява на Луцифер в етерното тяло, като още повече измъчва страдащия.

Текущото (полу)военно положение с елементи на все по-тежка диктатура е напълно достатъчно да предизвика описаните състояния! Даже не ни трябва 5G на каквито и да било гигахерци. Но, ако е вярно, че 5G на 60 GHz усилва задушаването (в някои случаи и до смърт „от коронавирус“), следователно имаме една от онези технологии, за които д-р Щайнер предупреждава, че ще могат да имат значителни духовни влияния.10

Какво по-голямо и сатанинско духовно влияние от създаването на материалистични условия за развихрянето както на Луцифер, така и на Ариман в човеците? Даже на места, където всеки от тях обикновено не се вихри — Луцифер в етерното тяло, а Ариман директно (а не чрез подопечните си духове) в кръвоносната и нервната система.

Дори в заспалата и иначе пасивна, кротка и раболепна Холандия, както и в други части на Европа, хората се самоорганизират и унищожават клетките на 5G мрежите. Свалят ги от стълбовете и/или ги палят. Същото се прави и в Нова Зеландия, и в Ирландия, и другаде по света.

Не давам идеи и нищо не намеквам — просто отразявам отразеното от масмедиите, без да го свързвам с „конспиративни теоретици“ и „руско-ирански хибридни войни“. Всеки решава какво да прави, защо да го прави и дали да го прави. Но ще кажа, че ако някой се заеме с това, когато му дойде времето и в България, не бих го осъдил морално, нито другояче.

И бих добавил: майната им на такива като Sivers IMA, Facebook и партньорските им телекоми по света и явно скоро у нас!

Актуализация: Организира се всенароден и глобален протест срещу 5G мрежите. Събитието е насрочено за 25 и 26 април тази година. Повече информация ще намерите на този сайт. Не се занимавам с организиране на протести, но, ако някой прецени, че България трябва да се включи в световното движение, и има организаторски умения и вижда смисъл в начинанието, сега е моментът да действа.

Иван Стаменов
20.04.2020 г.

Бележки:
Интервюто може да се изтегли от този адрес за личен архив (линкът е валиден до 27 април 2020 г. Може да се стриймва и онлайн от тази страница. [^]
Прави се сравнение с поставянето на човек на връх Еверест без необходимата екипировка за живот в среда на силно разреден въздух. [^]
Премахвам от текста само две части, засягащи събития конкретно в Швеция и Англия. [^]
Тук стои думата disruptive, която има дори по-популярни значения на: разрушителна и подривна. [^]
Въпреки че се говори за „препоръка“, по-скоро се има предвид диктат. Ето защо атакуването на 5G технологиите в страните членки на ЕС по юридически път едва ли би дало надеждни резултати, особено в разумни срокове. [^]
Споменатата снимка не я препечатвам. Можете да я видите на сайта на Sivers IMA. [^]
Тук директно се казва, че европейските „регулации“ на „нелицензирания 5G“ са копирани от американските. [^]
Регулаторният медиен орган във Великобритания, нещо като нашия СЕМ, забранява на печатни и онлайн вестници, както и на телевизии, да правят връзка между разгръщането на 5G и актуалната пандемия. [^]
Този достъп на Ариман до кръвта ще бъде значително улеснен и направен безпрепятствен от нано ваксините, които ще бъдат натрапени като единствен изход от дирижираната пандемия. [^]
Д-р Щайнер говори за „американска тайна“, свързана с електромагнитните области на Земята. Повече по този въпрос с конкретни извадки ще намерите тук. [^]


---------------------------------------------------------------------------------

Това че 20++ гига херца прецакват усвояването на кислород е отдавна доказан и използван факт. Къде го ползват, може би се питате?- ами има едни отделни във всички разузнавателно служби дето се занимават тихо отсвирване на дисиденти и там едно от многото средства е да те облъчат с 30ghz силно насочено поле с регулируема мощтност и да те мъчат или да те убият според желанието им. Разбира се, ареснала от гадории на тези субекти е голям, за да имат избор и да няма осезаема повтаряемост, но едно от всичките им методчета е това да ти доидат на 30-50метра от дома, да те видят с термо визиор къде си поседнал и да насочат там антенката с която могат не само да те задушават, а и да ти предизвикат аритмия, тикове, инфаркт, гърчове, да чуваш гласове в главата си или да се изпуснеш в гащите. Понеже не съм тук само за да ви плаша какво има, ще ви дам и методи за детекция и неутрализация от всички сегашни и бъдещи системи. Защо го правя? писна ми да им търпя свинщините и освен, че съм си намерил чудесна диверсионна работа, е удоволствие да подуча и други, какво има, и какво може да се направи срещу тези „чудни“ творения на техноСтанизма. И така. Как се детектират такива подли невидими облъчвания. Когато са силни, това става с изпозване на обикновенна малка неонова лампа като детектор, тя ще започне да присветква когато се намира в полета. За по слаби микровълнови полета, които са също силно вредни при подходяща модулация е добре да се ползва прост микровълнов детектор които може да ви направи всеки радио-любител или инженер за обхвата на 60-70Ghz и 2.4-8ghz. Продават се и евтини комерсиални за 0.1-3-8ghz из всеки шпионски магазин, като детектори за подслушвателни устроиства. Когато получите задух и някои от детекторите ви отчете наличие на силно поле е време да се чупите от мястото. Ако пък луминисцентна лампа се запали на мястото където сте седнали и нещо ви е заболяла главата или нямате въздух, получите аритмия или треморче, то значи са ви подкарали и със микровълново скаларно поле, което не се екранира с фолио. За начало, просто излезте от зоната на лъчение и огледайте пейзажа отвън, но знайте, че подобни акции се вършат и от жилищата на съседи или директно с употребата на клетките за GSM. Когато вълната е електромагнитна, можете да използвате екрани с домакинско амуминиево фолио поставено под дрехите, а и по стените, и пода. Когато имате възможност и да заземите фолиото, екранирането става по ефективно.
Слабости на системите 5G:
1. Геометрията на антените е критична за работата им. Казано с други думи, една желязна сфера/топче предназначено за нея от 10 грама, изтреляна в антената от ловна прашка, каквито има в изобилие из ловните магазини, така че да изкриви някои от елементите и, и клетката е изключена.
2. Друг способ е да си поръчате на милиметров радио любител или друг ради инженер наясно с антени за милиметрови вълни да ви направи малка сфазирана антенна решетка(обединяваща вълново дузина микро антени на определена честота или честоти) за 60 или 71ghz и да ви свърже товар от жични лампички отговарящи приблизително на импеданса на изхода от антената. Кажете да ви заземи за парното или газта едното рамо на антената!!!. Какво се получава в случая. Първо трябва да е ясно, че едно от нещата които и досега е малко известно за вълните на мобилните телефони е, лесно доказващият се факт, че те отдавна работят приоритено със скаларни вълни с цел да избегнат затихването на сигнала в сгради и екранирани помещения. На практика класическите Херцови електромагнитни вълни немогат да минат през метален екран, но за сметка на тях скаларните такива си минават. И сами ще забележите, че ако си увиете телефона в пласт метално фолио и му звъннете, ще ви отговори. Ако го сложите в микровъллновата фурна също. Изключение е само когато и без други ви е слаб сигнала. Това говори, че телефона ви позва скаларно поле, а то си има своиства и характеристики отличаващи се от класическото елмагнитно поле по способност да пренася енергия(важно) с минимални загуби и през метални екрани, информация и биоинформация. Ако поизучите темата скаларни полета, ще видите и сами, че те(енергията им) се поглъщат силно от резонансни конструкции(антени в случая). Когато към антените има свързан активен товар/консуматор съгласуван с антената, това води до силово изкривяване на линни на сигнала приоритетно към антената ви, с което губите покритие, но и не ви облъчва 5G, това води и до силно увеличена консумация на самата клетка, която след няколко такива дистанционни консуматора си губи силата за всички останали. Добре е таква антена да се постави на терасата, за да може изкривените магнитни линии минаващи и малко зад антената да не попадат в дома ви.

https://www.otizvora.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар