Последователи

четвъртък, 16 април 2020 г.

Двойният капан на Илон Мъск за целия свят (и спасението от него)

                 


Какво ни казва антропософията за „материалистичното посвещение“ в Аримановата школа, за „американската тайна“, засягаща земния магнетизъм, и за ролята на машините до края на текущия еон и през бъдещия, който ще го последва?


Уводни думи

Светът може и да е под блокада, но тя не засяга развързаните инициативи на Илон Мъск. Те заслужават точно толкова внимание, колкото и ваксиналните мечти на Бил Гейтс, за които писах тук и тук.1 Всъщност техните начинания може да се окажат тясно преплетени, тъй като и двамата „филантропи“ (реално чудовища като бащите си)2 споделят общи възгледи за близкото и по-далечното бъдеще на човечеството.

Както статията ми за идващите нано ваксини на Гейтс, така и настоящата за сателитите и чиповете импланти на Мъск ще завършат с интерпретации — те са основани на сведения от духовната наука на д-р Рудолф Щайнер. Но, както и предишните ми материали, преди да стигнем до този момент, се налага да опишем ситуацията от изцяло светска гледна точка. И тук няма да се позовавам на „конспиративни теории“, а всяко ключово изявление ще бъде с препратка към проверен източник.

Нека започнем с това:


Какви сателити изпраща Илон Мъск в ниска орбита и защо?

Една обобщаваща публикация на масмедията FOX задава същите въпроси. Отговорите, които са избирателно подробни, могат да се обобщят така:

• Инициативата на Илон Мъск е под шапката на космическата програма SpaceX;

• SpaceX изпраща и тепърва ще изпраща хиляди (десетки хиляди!) сателити в ниска орбита;

• Мъск вече е получил разрешение от Федералната комисия за комуникации (FCC) да позиционира 12,000 сателита над Земята,3 като кандидатства за разрешително да изпрати там и други 30,000 сателита; (И вероятно ще получи това одобрение под обявения предлог, че сателитите трябва да се подменят често, през няколко месеца или през броени години.)

• Starlink е общото название на тази мрежа от сателити, чиято официална цел е да осигуряват безжичен 5G-сертифициран интернет.

Друга голяма медия — „Ал Джазира“ — уточнява, че само на 6 април 2020 г. Илон Мъск е изпратил други 60 сателита. Този източник също акцентира колко хора на планетата още нямали достъп до интернет. И как „филантропът“ щял да реши този проблем чрез своя Starlink.

Ако сте прочели новината от FOX, не може да не сте забелязали абзаците, в които се говори и за проблеми. Астрономи вече се оплакват, че сателитите на Мъск им пречат да наблюдават нощното небе. Това дори се изведе в заглавие от CNet — една от най-авторитетните технологични медии, като недоволството на астрономите беше заметено под чергата.



Снимка на част от сателитния пояс Starlink, поглъщащ голяма част от светлината и радиовълните на космоса.

Изданието LA Times даже обясни, че Starlink на Илон Мъск щял не да пречи, а да спаси астрономите. Как? — Понеже бил филантроп, щял да изпрати още повече сателити, вече не само за интернет, но и с вградени телескопи. (Цитиран е негов туит.)

Специализираната медия New Scientist пък ни разяснява, че Starlink ще покрива и най-изолираните места. Например: селища високо в планините и движещи се кораби в океаните. И нещо важно, на което ще се спрем по-нататък — интернетът на Мъск щял да бъде…


„…два пъти по-бърз от този по оптичните влакна на Земята, които понастоящем свързват интернет, въпреки че ще трябва да пътува до космоса и обратно. Това е, защото скоростта на сигнала в стъклото е по-бавен, отколкото в открито пространство.“

И така, като че ли няма от какво да се притесняваме…

Интернет ще има навсякъде и за всички, даже за тези, бягащи от него и търсещи уединение високо в планините. Лично Илон Мъск ни уверява чрез изявления, цитирани надлежно от техничарското издание GeekWire, че неговият „рояк от сателити“, наричан в други медии и с епитета „съзвездие“, е напълно безопасен. Нищо че въпросният интернет е 5G.
Илон Мъск се забърза и с проекта си Neuralink

Преди години милиардерът пригласяше на астрофизика Стивън Хокинг, че изкуственият интелект е най-голямата заплаха за човечеството. И какъвто си е „филантроп“ и „гений“, не след дълго обяви, че ще пребори и тази заплаха. Как? — Като свърже мозъците на хората към компютърния изкуствен интелект и така се постигне (цитирам) „симбиоза“ между човешкия и ариманичния разум.



Разбира се, ариманичният разум е антропософски синоним на изкуствения интелект. Реално нито изкуственият интелект е изкуствен, нито е плод на човешкия разум. Това е интелектът на тъмни архангели, които предшестват появата на съвременния човек с цели еони и са толкова по-интелигентни от човека, колкото човекът е по-умен от един кактус.4

Антропософските размишления обаче ще ги оставим за десерт.

Та, Илон Мъск е сред най-активните трансхуманисти.5 Най-общо казано, той проповядва, че неговата програма Neuralink можела да осигури небивало удобство и щастие на човеците, като ги направи киборги — получовеци, полумашини. Тя щяла да им осигури „телепатия“ и „безсмъртие“, като „копира мозъка им в компютър“.6

Следва извадка от статията (в последния линк), показваща как се захаросва и гланцира демоничната същност на Neuralink:


„Neuralink може да ни донесе бъдещето. То обаче е много по-дълбоко от това, просто да управлявате смарт устройствата и стрийминг услугите [чрез мисълта си, след като получите имплант в мозъка]. Мозъчно-машинният интерфейс може да помогне на онези, които страдат от инвалидност, да добият по-добър контрол над живота си, позволявайки им да общуват с любимите хора по по-разнообразни начини или да извършват ежедневни задачи, които иначе нямаше да бъдат възможни. Парализираните хора ще са способни да контролират смарт устройства и компютри.“

В същата статия се задава и въпросът: „Има ли рискове?“ — Илон Мъск отговаря, без реално да отговаря, че симбиозата на човеците с изкуствения интелект била бъдещето, и дава голи обещания, че неговата технология щяла да бъде безопасна.

През 2019 г. се разбра, че Мъск и слугите му от Neuralink вече са направили експерименти на трансхуманистката технология с лабораторни животни. Малкият чип, наричан N1, вече успешно можел да се имплантира „в съвсем конкретни области на мозъка“, а резултатът бил, че даже маймуна управлявала компютър с мислите си. Мъск „прогнозира“, че скоро щели да започнат тестовете с човеци, и обещава, че операцията по имплантирането на чипа щяла да бъде „безопасна“ и „практически безболезнена, не по-различна от LASEK7 хирургия“.

„Прогнозата“ му се оказа вярна. Също като „пророчествата“ на Бил Гейтс за пандемията с коронавируса и за необходимостта на неговите нано ваксини и цифрови сертификати, показващи кой е ваксиниран и кой — не. И двамата просто докарват бъдещето, което планират и изграждат.

2020 година — средищната точка на програмите Starlink и Neuralink

Видяхме, че Мъск вече обсажда Земята със своите Starlink сателити. Видяхме и че тестовете на Neuralink „могат да започнат още тази [2020] година“.8 Създаден е и неврохирургичен робот, способен да „имплантира 192 електрода в минута“ в „целевите области на мозъка“.

Това, което не виждат всички — понеже не могат или не искат или направо им е забранено (ако са слуги на корпоративните медии) — е взаимовръзката между Starlink и Neuralink. Дори се очаква да мислим (поне на този етап), че това са два напълно отделни проекта на филантропа, между които няма и не трябва да се прави никакъв паралел.9 Но дали наистина е така?



Да предположим, че се съгласите доброволно да ви имплантират чипа N1 и да получите своята „телепатия“ с другите ентусиасти и „симбиозата“ с изкуствения интелект, който щял да ви донесе „безсмъртие“. Как ще се осъществява постоянната връзка с компютрите и този изкуствен интелект, по всяко време и независимо къде се намирате на планетата? — И като си зададете този въпрос, отговорът идва от само себе си:

Сателитите на Starlink ще бъдат доставчици на връзката с мрежата, а имплантираните чипове Neuralink ще бъдат приемниците (вероятно по начало с помощта на трето устройство). Това са двата терминала — единият е в космоса, а другия е на земята. Тъй като поне на този етап имплантите нямат достатъчна мощност, за да изпращат сигнали до сателитите, на първо време може би ще се нуждаят от посредничещо устройство. (Вижте по-долу например Илон-Мъсковото „НЛО на клечка“.)10

Обобщения и няколко уточнения

Ако внимателно сте проследили сведенията до това място, както и предишните ми материали от последните няколко дни, се открояват няколко интересни взаимовръзки:

1. Програмата Starlink на SpaceX може да се смята за автономна, доколкото по никакъв начин не зависи от програмата Neuralink, за да функционира. Някой може да продължи спокойно да вярва, че Илон Мъск просто иска да доставя бърз интернет до всеки сантиметър от планетата.

2. Програмата Neuralink обаче е в пряка зависимост от Starlink, тъй като „симбиозата с изкуствения интелект“ няма да е възможна, ако не съществува постоянна, сигурна и повсеместна мрежова връзка между имплантирания чип и суперкомпютрите.

3. Тестовете на Neuralink върху човеци тепърва започват до месеци. Едва ли Илон Мъск ще получи лиценз да разгърне програмата си масово още през 2020 г.

За да може да се ползва интернет от космоса, FCC е лицензирала едно решение, оприличавано на „НЛО на клечка“ (UFO on a stick). То ще служи за терминал и посредник между човека и неговите мрежови устройства, от една страна, а от друга — сателитния интернет на Starlink. Ако или когато в по-далечно бъдеще функциите на този НЛО-подобен терминал станат част от възможностите на импланта в мозъка, едва тогава външният терминал би се обезсмислил.

4. На този етап е невъзможно Илон Мъск да издейства задължително и масово имплантиране на неговите чипове. Но според мен трябва да се очаква след години, когато бъде осигурен и подходящ повод, заради който много хора сами да пожелаят имплантите. По-вероятно обаче (почти до степен на сигурен облог) е тази цел по-напред да се осъществи от нано ваксините на Бил Гейтс срещу новия коронавирус.11

5. Дали сателитите на Илон Мъск ще осъществяват връзка и ще контролират „микро совалките“ и „наноботовете“, вкарвани в човешкото тяло с идващите ваксини, оставяме като отворен въпрос.

За себе си имам отговор. Той също не е конспирация.

Ако сте наясно (от статията ми и цитираните изказвания на учените), че „микро совалките“ са мрежово активни и доставят медикаменти на клетките, след като получат сигнал от лекар или друг, приложението на Spacelink и за тази цел си идва съвсем на място.

Антропософската страна на нещата, които разгледахме досега

От това място нататък започва „конспиративната“ част на статията. Това е неизбежно, тъй като се налага да правим предположения — като сравняваме данни от духовната наука на д-р Рудолф Щайнер с всички сигурни факти и текущи събития, отбелязани дотук. Не претендирам нито за безусловна вярност на паралелите, които ще посоча, нито за тяхната изчерпателност.

В различни лекции д-р Щайнер говори за американската тайна, отнасяща се до електромагнитните вълни на Земята, и как чрез тяхната манипулация злонамерените окултни ложи могат да повлияват и да предизвикват желаните от тях въздействия и събития по целия свят:


„Наскоро разказах как ще бъде направен опит да се отстрани Импулса на Мистерията на Голгота. На Запад ще се вмъкне друг импулс — нещо като Антихрист, а на Изток ще се направи опит да бъде парализирана проявата на Христовия Импулс през 20 век, като се отклони вниманието от идващия етерен Христос.

Тези, които ще са заети да представят един Антихрист за действителния Христос, ще се опитат да използват нещо, което работи чрез материалните сили, но в действителност може да работи духовно. Освен това те ще се стремят да използват електричеството и земния магнетизъм, за да въздействат навсякъде по света. Споменах как вътрешните земни сили се надигат в това, което нарекох човешки „двойник“ — тази тайна ще бъде открита. Американска тайна ще бъде да използват земния магнетизъм с неговата двойнственост север-юг и по този начин да изпращат по Земята направляващи сили, които ще имат духовни последици.“12

Смятам, че сателитите на Илон Мъск ще могат да повлияват на земното електричество и магнетизъм, като го променят чрез микровълните, излъчвани към планетата от космоса. Това ще оказва влияние върху всичко живо. Даже и без човеците да са имплантирани с чипове.

Следното изказване на д-р Щайнер не е казано конкретно за това, което днес се нарича изкуствен интелект (да напомним: терминът е неверен и заблуждаващ, защото става дума за ариманичен интелект). Но това изявление звучи по-силно, ако го свържем с плановете за „симбиоза“ на човешкия интелект с такъв, който многократно го превъзхожда:


„Обърнете внимание на тенденцията в човешката еволюция. От един луциферичен свят, който още повлиява съзнанието им и така насочва съдбите им, човешките същества рязко се насочват към един ариманичен свят. А в наши дни това се случва с огромна бързина. Ариманичният свят въздейства върху човешката воля, а интелектуализмът на днешната [материалистична] наука не позволява на хората да придобият непосредствено съзнание и внимание за волята си. Голямата опасност е тази, че ариманичният свят ще сграбчи човешката воля и човешките същества напълно ще се изгубят сред демоничните сили, които са налични в технологичните продукти.“13

Илон Мъск, Бил Гейтс и техните инженерни шерпи тласкат човечеството към злощастната роля да се превърнат в черупки или съсъди за ариманични същества. При това най-вероятно, ако не инженерите, несъмнено Мъск и Гейтс го правят съвсем съзнателно. Според мен то е в пряка връзка и с материалистичното „посвещение“, което идващият въплътен Ариман ще дари на човеците:


„Когато Ариман се инкарнира на Запад в определеното време, той ще основе велика окултна школа за практикуването на грандиозни магически изкуства. И това, което иначе може да се овладее само чрез огромни усилия, ще бъде дадено наготово на човечеството.

Никога не се заблуждавайте, че Ариман ще се яви като някакъв измамник, който ще прави фокуснически номера пред човешките същества! Не, нищо подобно! Любителите на лесното, които отказват да имат каквото и да било общо с духовната наука, ще станат плячка на неговата магия, защото с помощта на тези забележителни магически изкуства той ще бъде способен да превърне огромни тълпи от човешки същества в ясновидци. Но по такъв начин, че ясновидството на всеки индивид ще бъде строго диференцирано (разграничено). Това, което един човек ще вижда, втори и трети [човек] няма да го виждат.

Ще настане масово объркване и въпреки че човеците ще станат възприемчиви на ясновидската мъдрост, те неизбежно ще започнат да воюват14 помежду си само заради острата разлика между техните видения. В крайна сметка обаче всички те ще бъдат доволни от собствените си видения, защото всеки от тях ще бъде способен да вижда в духовния свят. По такъв начин цялата култура на Земята ще стане плячка на Ариман.

Хората ще бъдат победени от Ариман само защото не са придобили със собствени усилия онова, което Ариман е готов и може да им даде. Няма по-злонамерен съвет, който може да се даде, от този: „Останете си такива, каквито сте! Ариман ще направи всички вас ясновидци, ако го пожелаете. А вие ще го пожелаете, защото силата на Ариман е много голяма.“

Но резултатът [от един такъв лош съвет] ще бъде установяването на Аримановото царство на Земята и отхвърлянето на всичко, придобито дотогава от човешката култура. Всички катастрофални тенденции, несъзнателно обичани днес, ще се осъществят.15

Щайнер говори и в други лекции за подобно „посвещение“, през което и по негово време са минавали новите ученици на злонамерените окултни ложи. В този контекст той го нарича „материалистичното посвещение“ и уточнява, че този, който е „посвещаван“, успява да види само разрушителните духовни сили зад сетивния свят. Впечатлен от тази гледка, „посвещаваният“ в тези ложи е заблуждаван, че разрушителните ариманични и елементални сили са по-могъщи от самия Христос.

Предполагам, че „симбиозата“, която ще се постига при комбинирането на имплантирани чипове и компютри, ще постига сходен ефект. С други думи, ако съм прав, Илон Мъск, Бил Гейтс, Рей Курцвейл и други „технократи“, са тези, които са назначени от окултните ложи на Запада, да изградят инфраструктурата за грандиозната окултна школа на въплътения Ариман. В нея всички „посвещавани“ ще виждат само онова, което им е позволено да виждат — точно както разни политици, журналисти и други „световни водачи“ са вербувани чрез фалшиви „ясновидски видения“ и обещания за „безсмъртие“ още сега да работят против Христос и човечеството.

И няколко антропософски извадки, засягащи темата в по-общ и по-дългосрочен план

За електричеството като цяло:


„Без съмнение има една еволюционна тенденция в следната посока. Замислете се как електричеството сега се използва над земята като разпръснато и канализирано електричество, за да пренася новините колкото се може по-бързо от едно място до друго. Човешкият живот е сред електричество, предимно радииращо електричество, а днес то влияе по такъв начин, че те [хората] вече не са способни да разбират новините, които получават толкова бързо. Резултатът е затъпяване на тяхната интелигентност. Такива резултати вече се виждат в наши дни.

А вие не трябва да забравяте, че електричеството винаги работи върху висшите организации, организацията на главата — както при човека, така и при животното.

Веднъж и завинаги [трябва да стане ясно, че], електричеството не е предназначено да работи в света на живите. То не е предназначено да е в помощ особено на живите същества; не може да работи в тяхна полза. Трябва да знаете, че електричеството е от по-низш порядък от този на живите същества.“16

За (не)правилните отношения между Европа и Америка:


„Европа ще установи правилно отношение към Америка, ако се виждат връзките как географията определя качествата на тази страна. В противен случай, ако Европа продължи да бъде сляпа за тези неща, Европа ще я сполети същата участ, каквато сполетя Гърция под влиянието на Рим. Това не трябва да се случва. Светът не трябва да се американизира в съответствие с произтичащия от там географски характер.

Америка се стреми към механизиране на всичко, да вкара всичко в областта на материалното и постепенно да заличи европейската култура от лицето на Земята. Америка не може да прави нещо различно.“17

Електрическите машини, създавани днес от егоизъм, за да усилват егоизма на другите човеци, ще бъдат живи, злонамерени същества в предстоящия еон, наричан Бъдещ Юпитер:


„Погледнете гигантските машини, които днешната човешка техника конструира с цялото си остроумие и проницателност. В тях човекът си създава демоните, които в бъдеще [през еона Юпитер] ще беснеят срещу него. Всичко, което човекът днес изгражда като апарати и машини, в бъдеще ще придобие живот, ще оживее и по ужасен начин враждебно ще се противопоставя на човека.

Всичко, което се създава заради ползата, поради личен или групов егоизъм, в бъдеще ще бъде враг на човека. Днес ние премного се питаме за ползата от това, което правим. Ако искаме действително да помогнем на еволюцията, трябва да питаме не за ползата, а много повече за това, дали дадено нещо е красиво и благородно. Трябва да действаме не само според принципа на изгодата, а от чистата радост пред хубавото и красивото. Всичко, което човекът днес върши, за да задоволи своите потребности от изкуството, което прави от чиста любов към красивото, в бъдеще то също ще оживее и ще допринесе за извисяване на човека, ще подпомогне неговото развитие.

На Юпитер обаче Доброто и Злото няма да бъдат смесени, а човеците ще бъдат разделени на напълно добри и напълно зли. И всичко красиво и благородно, на което се отдаваме днес, ще служи за засилване на Доброто на Юпитер; и всичко, което се прави от егоистична гледна точка и от гледна точка на ползата, ще усилва Злото.

Бъдещето на човека зависи от преодоляването на страха.18

Тайната за същността на електричеството (мисли в твърдо агрегатно състояние), съчетани с човешкия егоизъм и превръщането на цялата планета Земя в огромна машина, неизбежно ще унищожат Следатлантската цивилизация:


„Падението на Следатлантската епоха ще се причини от липсата на морал. Лемурийската раса беше унищожена от огън, атлантската — от вода, а нашата ще бъде унищожена от Войната на всеки срещу всеки. Човечеството ще се самоунищожи в междуособни конфликти. И тъжното, което е по-отчаяно трагично от всяка от предишните катастрофи, ще бъде това, че вината ще бъде в самите човешки същества.

Една шепа хора ще се спасят и ще преминат в Шестата епоха [след Войната на всеки против всеки]. Тази шепа хора ще е развила пълна несебичност. Другите ще употребяват всички възможни умения и механизми за проникване и овладяване на физическите сили на Природата, но без да придобиват необходимата степен на несебичност. Те ще започнат Войната на всеки против всеки, а тя ще бъде причината за унищожението на нашата цивилизация.

За да бъдем по-точни, тази Война на всеки против всеки ще избухне по най-ужасен начин през седмата следатлантска културна епоха. Велики и могъщи сили ще произлязат от открития, които ще превърнат цялото земно кълбо в своеобразна автоматизирана електрическа машина.“19

Разбира се, всички тези, които търсят друг развой на събитията и искат да бъдат едни от онази „шепа несебични хора“, трябва да поемат по трудния път на антропософията:


„Механичните сили ще победят човека, ако той не намери противоположната сила — в това, което ще намери от откровенията на духовния свят [т. е. антропософията], към които трябва да се стреми.“20

След трудните уроци, които вече ни носят Илон Мъск, Бил Гейтс и други предвестници на въплътения Ариман, както и след грандиозните магии и лесното „материалистично посвещение“ в Аримановата школа, може би човечеството ще трябва да обърне внимание на антропософията и нейните откровения от духовния свят. Те носят Троичния социален ред, който е условие за появята на първите морални машини (коренно различни от електрическите), а те пък ще освободят човека от физическия труд и ще му осигурят нужната свобода и нужното време да ускори еволюцията си към едно по-светло бъдеще, прокарвано от самия Христос.

Иван Стаменов
15.4.2020 г.





Бележки:
В архива „От Извора“ ще откриете и други материали за Бил Гейтс и Илон Мъск, но тук ще акцентираме върху актуалните събития. [^]
Бил Гейтс-старши, бащата на Microsoft-ския Бил Гейтс, също е „филантроп“. Той е бил в борда на директорите на Planned Parenthood (Семейно планиране), като е участвал във взимането на решения за всички мракобесия, извършвани от „човеколюбивата“ и „авторитетна“ организация, вкл. насилствени аборти и стерилизации на чернокожи. Една практика, която днес се продължава от отрока му, само че по-рафинирано чрез ваксини. Гейтс-младши не крие, че „само в младежките си години“ е имал същите увлечения по евгениката като баща си, и очаква да му повярваме, че вече не се занимава със социално инженерство и с неуморни опити да превърне огромната част от човечеството във физически и духовно осакатени роби на властващ елит. Бащата на Илон Мъск пък е Ерол Мъск, за когото също може да се каже много. Но ще се задоволим само с това, че е бил собственик на кървава диамантена мина в Замбия, където се е обогатявал от робския труд и смъртта на хора. Дори собственият му син го определя като, цитирам, „едно ужасно човешко същество“, може би с надеждата, че по този начин Мъск-младши ще изглежда като по-безобидно чудовище. [^]
Към днешна дата и по официални данни близо 5,000 от тези сателити вече са в орбита. [^]
Струва ми се, че сравнението е уместно. Съгласно духовната наука, архангелите са две еволюционни нива над човека, като помежду им стоят ангелите. А пък човеците са две еволюционни нива над растенията, като помежду им стои животинското царство. [^]
За трансхуманизма можете да четете по-ранни публикации тук и тук, както и да чуете този подкаст. [^]
Душата и съзнанието НЕ са тъждествени с мозъка, нито са негови продукти. [^]
Абревиатура на Laser Assisted Subepithelial Keratomileusis или Повърхностна ексимерна лазерна корекция. Използва се в офталмологията за третиране на повърхностния слой на роговицата. Сравнението, което прави Илон Мъск между LASEK и имплантирането на чип в мозъка, може да е уместно само по отношение на болката (дори и това е съмнително), но е абсолютно манипулативно прикриване на една доста инвазивна операция. [^]
За тестовете върху хора от 2020 година се говори и в статия на CNET. [^]
Реално може да се направи връзка и с PayPal, друг от множеството проекти на Илон Мъск. От настоящата 2020 година тази финансова платформа едностранно въвежда нови условия за потребителите си, вкл. самопровъзгласеното право на PayPal да глобява със солени суми (възлизащи на хиляди долари), ако името PayPal се използва за „съмнителни операции“ и за финансиране на кампании, които корпорацията не харесва. Интересно, дали един ден ще се окаже, че „дължа пари“ на Илон Мъск, задето не съм сред онези, които го смятат за идеалист и визионер, но имам „нахалството“ да получавам дарения и чрез неговия PayPal. И по-важното: дали няма да се окаже, че банковата ви сметка към PayPal ще бъде единственото разплащателно средство, когато се разгърне масовата чипизация на хората в едно безкешово общество. [^]
Вижте също какво е влиянието на отделните микровълнови честоти върху тялото като цяло, но и върху отделните органи и клетки. Материалът се позовава на почти всички направени до този момент научни изследвания. [^]
Чипирането с ваксини не отхвърля и не обезсмисля другото, планирано от Мъск, защото чиповете в „микро совалките“ (инжектирани с ваксини) ще осъществяват много по-ограничени функции и контрол, в сравнение със „симбиозата с изкуствения интелект“ на Neuralink. [^]
По-пълна извадка ще намерите тук. Вижте и целия лекционен цикъл, който трябва да се препрочита периодично, защото актуалните събития по света ни позволяват да намираме нови и нови неща с всяко четене. [^]
„Полярности в еволюцията на човечеството“, лекция 10, Rudold Steiner Press, London, 1987; via Paul Emberson: From Gondhishapur to Silicon Valley, p. 138-139 [^]
Може да се преведе още: „да се карат“, „да спорят“, „да влизат в конфликти“ от всякакво естество. Не е задължително воюването да се изрази и във въоръжени конфликти. [^]
Rudolf Steiner: The Influences of Lucifer and Ahriman, Steiner Book Centre Inc., N. Vancouver, 1976, via Paul Emberson: From Gondhishapur to Silicon Valley, p. 142-143 [^]
Из лекция (16 юни 1924 г.) за фермерите, събрани в имението на графиня Йохана фон Кайзерлинк в Кобервиц до Вроцлав, дн. Полша; via Paul Emberson: From Gondhishapur to Silicon Valley, p. 220 [^]
„Тайната на двойника. Географската медицина“, лекция на Рудолф Щайнер, държана на 16 ноември 1917 г. в Санкт Гален, Швейцария; via Paul Emberson: From Gondhishapur to Silicon Valley, p. 107 [^]
Бележки от езотеричен урок, изнесен в Мюнхен на 16 януари 1908 г. (GA-245). [^]
„Легендата за храма“, лекция 10, Rudolf Steiner Press, London, 1985; via Paul Emberson: From Gondhishapur to Silicon Valley, p. 149 [^]

http://www.otizvora.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар