Последователи

четвъртък, 16 април 2020 г.

Мисли Форми - Корона Вирус






ЦЕЛИЯ РИТУАЛ (Predictive Programming) НА " ПАНДЕМИЯТА " 

ДНЕС Дадено събитие , преди да се появи в плътната равнина ( физическата реалност ) постепенно се оформя на финната равнина ( астрала ) . Когато даден човек или екип имат планове или намерения за нещо , те насочват енергия към изпълнението му на астрално ниво , оформяйки с нея енергийната му матрица . Насочената енергия почва да се концентрира и сгъстява , до един момент , в който възниква напрежение . Времето там горе не съществува , от това колко бързо или бавно ще се появи материализирано в триизмерната видима реалност , има значение количеството сгъстена енергия . В случая с фалшивата "пандемия'' днес е избрано началото на откриването на Олимпийските игри в Лондон 2012 година ( края на календара Цолкин ) , предвид милиардите съзнания пред телевизорите и на стадиона .



                


Когато усетиха, че Народа не им се подчинява, изпаднаха в Паника и веднага са свикали среднощна пресконференция... Сега са още паникьосани, но утре ще са уплашени... Да не можеш да контролираш Народа си дори и под заплахата от въображаем смъртоносен вирус е най големия Ужас за ЕЛита....



Бонуси за полицаите на фронтовата линия с вируса



Вие ги пускайте на отиване



Ние ще ги ловим на връщане


Kuna Kostadinova :

На извънаредния брифинг тази нощ в 23.30 , Годжи и МВР Мето , съобщиха, че от полунощ, ще заключат София, щото много софиянци се изнесли от нея и разнасяли зарзават/зараза...На въпрос на журналистка, докога ще продължи , МВР Мето отговори:"До второ нареждане!"Кой ще нарежда, не е ясно.А за тези, които ще се върнат в София , след полунощ, ще има санкции, разбирай глоби. Разбира се, и Беновска се включи, къде без нея ? Тя попита заваляно и мазно Годжи с униформата, защо гражданите се държали толкова зле с полицаите на пропусквателните пунктове и как те милите издържали, няма ли да се помисли за някакво възнаграждение , видиш ли. Да, да, отвърна квадратното чело, ще трябва да ги възнаградим, те работят от един месец по 24 часа в денонощието......Ццц, глей ти? На маалите чували с провизии, на еничерите възнаграждения , а за българина глобата , сопата и катинара ? Даже мазната Беновска попита , защо не се заключат и кварталите на София ...Това женище , ако беше станало жандармеристка , щеще да мята бухалки , а не ябълки ! Изобщо, мисирките бяха подбрани коя от коя по-верни другарки на Бащицата , и коя от коя по-удобни с въпросите си.


Целта на нощните лайфове на "Паникьора" е кристално ясна.На вън скоро ще стане 28-30°,след 10 дни.Вируси...никви не виреят повече на тези t°.Липидната обвивка и мастните съединения на вируса се разпадат.Ако нема "разнасящи" "пътуващи софиянци" и цигани емигранти в гетата(завърнали се месец назад) в карантината,ето ти "студен резерв" с бройки.Нали залостили гетата днес.Тая дебелогъза зловредна хунта,от къде ще си набавя бройки за продължение,на продължение,на продължение на карантината."Спинозен гей с корона избяга от затвора в Пловдив"-Блиц,и да не верно кой може да провери,но е ОК,да затворят цял квартал.Зомбита и гробарски тролове,колкото искаш!!!И тва не е тяхно творение,пише го в наръчниците на CIA!!!


Krasi Radev




                           
Днешната криза има системен характер
Психическата епидемия на основата на коронавирусната
Черната смърт изостри кризата на феодализма и се роди капитализма
Капиталистическата система няма повече полезен ход
Коронавирусът го разиграха в своя полза определени кръгове и той изпълни ролята на световна война
Ние влизаме в нов свят след коронакризата
Посткапиталистическото общество - контрол върху поведението на хората
Господарите на света се стремят да регулират количеството на населението на земята
Средният и малък бизнес се ликвидира
Средният слой на Запад губи от тази криза
Във всички случаи печелят елитите
Революцията винаги е търсене на нови елити
Буржоазията в Източна Европа и в Русия е криминална квазибуржоазия




24. И така Пилат, като видя, че никак не помага, а, напротив, че се повдига размирие, взе вода, уми си ръцете пред множеството и каза:

Аз съм невинен за кръвта на Този праведник; вие му мислете.



25. А целият народ отговори: Кръвта Му да бъде върху нас и върху децата ни.

Матея 27: 25



Има над 80% смъртност при интубиране. Пациент с коронавирус се нуждае от КИСЛОРОД и кръвопреливане.

.....Това не е пневмония. Червените кръвни клетки са подложени на атака и произвеждат Fe2 + йони, което води до бърза загуба на кислород. Нужен е кислород, необходим е хлорохин и цинк, дори разредители на кръвта могат да помогнат. Не вентилатор !!!

Затова и излезнаха статии И в Българската преса за 'озадачаващо' високите нива на смъртност сред пациенти с коронавирус сложени на вентилатор. Някои лекари на Запад дори отказват да ги ползват. Затова и 'медийни герои' и бизнесмени даряват вентилатори на болници - това е (опасно).


Коронавирусът НЕ е белодробно заболяване. Това е хемоглобин / КРЪВНО заболяване. Пациентите не се нуждаят от вентилатори. Те се нуждаят от КИСЛОРОД.
Доказателство? Кръвни проби.

COVID-19 предизвиква продължителна и прогресираща хипоксия (кислороден глад), като се свързва с хемогрупите в хемоглобина в червените кръвни клетки. Хората просто губят кислород в кръвта си и това в крайна сметка води до нарушения във функциите на органите, което ги убива, а не каквато и да е форма на ARDS или пневмония. Цялото увреждане на белите дробове, което виждаме при CT сканирането, е от отделянето на окислително желязо от хема, това преодолява естествената защита срещу белодробния оксидативен стрес и причинява тази винаги двустранна непрозрачност на белите дробове. Пациентите, които се връщат за повторна хоспитализация дни или седмици след възстановяване, страдащи от видима забавена постхипоксична левкоенцефалопатия, засилват тезата, че COVID-19 пациенти страдат от хипоксия, въпреки че няма признаци на респираторна умора.

Коронавирусът създава проблем със способността на кръвта да свързва и транспортира кислород. Това НЕ е белодробно заболяване, както всички казват. .....................

Има над 80% смъртност при интубиране. Пациент с коронавирус се нуждае от КИСЛОРОД и кръвопреливане.

НАСТОЯВАЙТЕ за кръвна картина и КИСЛОРОД, за да се види, че унищожаването на хемоглобина е проблемът."

Stefka Baltadzhieva

24. И така Пилат, като видя, че никак не помага, а, напротив, че се повдига размирие, взе вода, уми си ръцете пред множеството и каза:
Аз съм невинен за кръвта на Този праведник; вие му мислете.

25. А целият народ отговори: Кръвта Му да бъде върху нас и върху децата ни.
Матея 27: 25




Дали тук не е скрит ключа в борбата с вируса?

През последните 3–5 дни от Ню Йорк, Италия, Испания и други се натрупаха купища от емпирични данни за COVID-19 и характеристиките на пациентите, които страдат от сериозни усложнения. Тези данни не само се трупат, но сега вече ни водят до общ консенсус на професионално ниво, подкрепен от няколко по-малко известни до момента проучвания, които ни сочат че сме били на грешен път през цялото време.
Реално няма никаква „пневмония“, нито ARDS (Acute Respiratory Distress Syndrome). Поне не ARDS с установени протоколи за лечение и процедури, с които сме запознати. Изкуствената вентилация не само е погрешно решение, но интубацията под високо налягане може всъщност да увреди, причинявайки повече щети, отколкото ако я няма, да не говорим за усложнения от наранявания на трахеята и язви, неизбежни при продължителна интубация, а такава често се изисква ... Тя все пак би могла да се използва в близко бъдеще за пациентите които тежко са се влошили, за да се възстановят с помоща на това ново познание, но трябва да се създаде нов протокол за лечение, за да се прекрати досегашната практика на погрешно лечение на пациентите поради сгрешена диагноза.
През последните малко повече от 48 часа направихме огромно откритие:
COVID-19 причинява продължителна и прогресираща хипоксия (тялото ви гладува за кислород), като се свързва с хемовите групи в хемоглобина в червените ви кръвни клетки. Хората просто десатурират (губят O2 в кръвта си) и това в крайна сметка води до нарушения на органите, които именно ги увреждат, а не някаква си там форма на ARDS (Тежък Остър Респираторен Синдром) или пневмония. Цялостното увреждане на белите дробове, което виждате при CT (компютърна томография), е от отделянето на окислено желязо от хема, което преодолява естествената защита срещу белодробния оксидативен стрес и причинява тази добре видима, винаги двустранна непрозрачност наподобяваща разпръснато стъкло в белите дробове. Пациентите, които се връщат за повторна хоспитализация дни или седмици след възстановяване, страдащи от видимо забавена постхипоксична левкоенцефалопатия, засилват впечатлението, че COVID-19-пациентите страдат от хипоксия, въпреки че няма признаци на респираторен „срив“ или умора.
Червените ви кръвни клетки пренасят кислород от белите дробове до всички ваши органи и останалата част от тялото. Червените кръвни клетки могат да извършват това благодарение на хемоглобина, който е протеин, състоящ се от четири „хема“. Хемовете удържат специален вид железен йон, който обикновено е доста токсичен в свободната си форма, и е заключен в центъра на хема с порфирин, действащ като „контейнер“. По този начин желязният йон може да бъде "поставен в клетка" и безопасно да се носи от хемоглобина, но и да се използва за свързване с кислород, когато стигне до белите ви дробове.
Когато червената кръвна клетка стигне до алвеолите или малките торбички в белите ви дробове, където се случва цялата обмяна на газове, този специален малък железен йон може да се преобразува между Fе2 + и Fе3 + състояния чрез обмен на електрон и да се свърже с кислород, след което вече е изключена възможността да достави О2 някъде другаде.
Ето къде се намесва вирусът на COVID-19. Неговите гликопротеини се свързват с хема и по този начин специалните и токсични окислителни железни йони се „разделят“ (освобождават се). По принцип железният йон се измъква от клетката и сега свободно се скита сам. Това е лошо поради две причини:
1) Без железния йон хемоглобинът вече не може да се свързва с кислород. След като целият хемоглобин е повреден, червената кръвна клетка по същество се превръща в кабина на камион без ремарке и няма възможност да тегли товара си .. той е безполезен и просто се движи наоколо с вируса COVID-19, прикрепен към порфирина му. Всички тези безполезни еритроцити, които се движат наоколо, не доставят кислород и това започва да води до спадането на нивата на О2 в кръвта на пациента. НЕВЕРОЯТНО е да приемете всичко това за баналния ARDS и по този начин да лекувате симптома, а не реалната болест. Мислете за това състояние по-скоро като отравяне с въглероден окис, при което СО се свързва с хемоглобина, като го прави неспособен да пренася кислород. В тези случаи респираторите не лекуват първопричината; белите дробове на пациента не се "изморяват", те си изпомпват добре. Червените кръвни клетки просто не могат да пренасят О2, в крайна сметка. Само че в този случай, за разлика от отравянето с СО, при което накрая СО може да се разпадне, увреденият хемоглобин е трайно лишен от способността си да пренася О2, защото е загубил железния си йон. Тялото компенсира тази липса на пренасяща способност и доставките на О2, чрез бъбреците ви които отделят хормони като еритропоетин, а той на свой ред казва на вашите фабрики за костен мозък да увеличат производството на нови червени кръвни клетки с прясно произведен и напълно функциониращ хемоглобин. Това е причината да се считат повишеният хемоглобин и намалената сатурация с кислород в кръвта като едни от 3-те основни индикатора за това дали белодробният срив е вече настъпил за конкретен пациент или не е.
2) Този малък железен йон, заедно с милиони негови приятели, освободени от други хемове, вече плуват свободно през кръвта ви. Както споменах по-рано, този вид железен йон е силно реактивен и причинява окислително увреждане. Оказва се, че това постоянно се случва макар и в ограничена степен естествено в телата ни, поради което си имаме и естествени механизми за почистване и защита, чрез които поддържаме баланса. Белите дробове имат по-специално 3 основни защитни механизма за поддържане на нормална „ хомеостаза на железните йони“, 2 от които са в алвеолите, онези малки торбички в белите ви дробове, за които говорихме по-рано. Първият от двата защитни механизма са малки макрофаги, които бродят наоколо и почистват всички свободни радикали каквото представлява и това окислително желязо. Вторият защитен механизъм е облицовката по стените на алвеолите (наречена епителна повърхност), върху която има тънък слой течност (сърфактант), съдържаща висока концентрация на антиоксидантни молекули каквато е например аскорбиновата киселина (известна още под името витамин С), между другото. Е, това обикновено е достатъчно ефективно за естествено срещащите се окислителни железни йони , но при един разрастващ се COVID-19 тялото ви всъщност е претоварено ... просто агресивното окисляващо желязо става твърде много и започва да преодолява естествената защита в белите дробове което води до началото на процесът наричан белодробен оксидативен стрес. Той на свой ред води до увреждане и възпаление, а оттам се стига до всички онези гадни увреждания, които виждате при CT (комютърна томография) на белите дробове на пациент с COVID-19. Забелязали ли сте как винаги този процес е двустранен? (и левият и белият дроб се увреждат едновременно)
При истинска пневмония това рядко се случва, но при COVID-19 се случва ... ВСЕКИ ПЪТ.
След като тялото ви вече изчерпва контрола си, когато всичките ви кислородни камиони се движат наоколо без никакъв товар и купища от тази токсична форма на желязо заплуват в кръвообращението ви, защитни сили започват да се изчерпват. Докато дробовете ви са заети с целия този оксидативен стрес те не могат да се справят и вашите органи гладуват поради липса на кислород (О2) и без постоянния му приток осигурен от хемоглобина на червените кръвни клетки, тогава черният ви дроб се опитва да направи всичко възможно, за да изчисти желязото и да го съхранява в неговото „железно депо“. Той обаче също бива претоварен в един момент. И тогава поради тежката загуба на кислород причинена от повредения хемоглобин, който освобождава агресивните железни йони, той започва да вика: „Помощ, нанасям щети!“ като освобождава ензим, наречен аланин-аминотрансфераза (ALT). И ето, това е другият от трите основни индикатора за това дали ситуацията е на път да стане критична за конкретен пациент или не.
В крайна сметка, ако имунната система на пациента не се бори с вируса навреме, преди насищането с кислород в кръвта да падне твърде ниско, независимо дали има или няма включен респиратор, органите започват да се изключват. Без гориво те не могат да работят. Единственият начин е да се опитате да ги поддържате работещи с максимум кислороден внос, или дори хипербарна камера, ако е налична, за насищане с до 100% кислород с вариране на налягането, с цел да се даде възможност на онова, което е останало от функциониращия в кръвта хемоглобин, да пренесе достатъчно количество кислород в органите и да ги поддържа живи. Да, но ние обикновено не разполагаме с достатъчно от тези камери, така че ще трябва да се погрижим да се доставят свежи червени кръвни клетки с нормален хемоглобин под формата на трансфузия.
Основният момент в лечението на пациенти при наличие на железни йони изпуснати от хемоглобина не е чрез интубация и респиратор, което е нефункционално и до голяма степен безполезно, освен ако просто не се надявате имунната система на пациента да сътвори магията си във времето. Трябва да се стигне до коренната причина на заболяването.
Най-добрият сценарий? Да се започне протокол за лечение колкото може по-рано, преди симптомите да се развият и утежнят. Хидроксихлорохинът (повече за него след минута, обещавам) в комбинация с Азитромицин показа фантастични резултати, макар и критиците да използват думата „анекдотично“, за да опишат планината от факти, обещавам да обясня защо е така - по-нататък. Но забравете плазмата с антитела, която може да сработи ако е на достатъчно ранен етап, но ако пациентът е твърде влошен, ще трябва да се направи нещо повече. Той ще се нуждае от пълноценна кръв: антитела заедно с червени кръвни клетки. Защото никаква помощ не е да изпратиш на отряд от войници само боеприпаси, когато вече те са изпаднали в безсъзнание и кървят навън на бойното поле, а трябва да изпратите тези боеприпаси заедно с някаква мощна подкрепа на хемоглобина, за да може те да дойдат на себе си и да изстрелят тези боеприпаси по врага.
ИСТОРИЯТА С ХИДРОКСИХЛОРОКИН
Цялата тази смехотворно заблудена и контрапродуктивна критика, на която медиите подлагат хлорохина ( по чисто политически причини) като ефективно лечение, сега ще се превърне в най-голямата грешка на източниците на фалшиви новини и ще удари обратно върху тях. Медиите агресивно повишиха своята активност за борба с „лошия оранжев човек“ (алегоричен израз за хлорохина) на цената на хиляди изгубени животи. Позор за тях.
Как действа хлорохинът? По същия начин, както при маларията. Виждате ли, маларийният плазмодий е този малък паразит, който влиза в червените кръвни клетки и започва да се храни с хемоглобина като негов хранителен източник. Причината, заради която хлорохинът действа при малария, е същата причина, поради която той е ефективен и срещу COVID-19 – и макар и да не е разбрана докрай, се подозира, че поради свързването му с хемоглобина, той пречи на способността на вируса да уврежда хемоглобина. Същият механизъм, който пречи на маларийния плазмоди да достигне до хемоглобина и да го фрагментира, изглежда, се задейства и при среща с COVID-19 (който по същество представлява фрагменти от РНК в белтъчна обвивка) блокира свързването му с хемоглобина. На всичкото отгоре хидроксихлорохинът (подобрено производно на познатия ни стар хлорохин) понижава pH, което допълнително пречи на репликацията на вируса. И така, докато не станат известни пълните подробности на този механизъм, цялата идея за това потенциално лечение което може да доведе до обрат в терапията, основната цел си остава да се предотврати увреждането на хемоглобина, независимо дали се дължи на малария или на COVID-19.
Вече няма как медиите и псевдо-лекарите седящи на фотьойла в малките си кули от слонова кост и да твърдят „Какви са тези глупости, маларията е бактерия, COVID-19 е вирус, лекарството против бактерии не работи срещу вируси!“. Те никога не са получили просветлението, че не е необходимо лекарството да действа директно върху патогена, за да бъде ефективно. Понякога е достатъчно просто да попречите на патогена да направи това, което прави на хемоглобина, независимо от използваното средство.
Както и да е, достатъчно се каза по въпроса. Какви са окончателните изводи досега? Първо, спешността на респиратора трябва да бъде преразгледана отново. Ако се поставят пациенти на респиратор, защото те влизат в кома и се нуждаят от механично обдишване, за да останат живи - добре. Дайте време на имунната им система да ги спаси. Но ако са в съзнание, будни, със запазени функции – просто поддържайте повишен внос на кислород (O2). Увеличете кислорода ако трябва. Ако вентилирането е неизбежно, направете го но при ниско налягане и максимум висока кислородна концентрация . Не им разкъсвайте белите дробове с максимум PEEP, защото ще нанесете повече вреда на пациента, защото ще си мислите че лекувате, но диагнозата няма да е вярна.
В идеалния случай реално лечение в някаква степен винаги трябва да се получи когато:
1. Инхибирате вирусния растеж и размножаване. Тук най-важна е комбинацията CHQ (хидроксихлорохин) + ZPAK (азитромицин) + ZINC (цинк) или други ретровирусни терапии, които са в процес на разработване. Колкото по-малко вируси – толкова по-малко хемоглобин ще губи активния си железен йон – толкова по-малко увреждания и щети.
2. Терапии, насочени към всеки с абнормен хемоглобин или неправилно функциониращи еритроцити – просто кръвопреливане. Каквото и да е, не познавам целия спектър от възможности като ширина и обхват, защото не съм реаниматор-интезивен лекар. Но помислете в тази посока и лекувайте истинската болест. Ако решите да им дадете плазма с антитела, а те вече са в лошо състояние, помислете отново и по-добре им прелейте КРЪВ с АНТИТЕЛА или поне кръв, последвана от плазма с антитела.
3. Сега, когато знаем повече за това как работи този вирус и как влияе върху нашият организъм, пред нас ще се открие цяла гама от нови възможности."

ЛИНК КЪМ ОРИГИНАЛНИЯ ИЗТОЧНИК:
WEB.ARCHIVE.ORG


                   


             

Какво общо имат 5G и маските - и двете водят до недостиг на кислород!

Маските играят друга роля за ограничаване на дихателната ви способност. Не можете да вдишате нормално количество въздух, за да запълните белите си дробове. Така че в крайна сметка получавате по-малко кислород, защото получавате по-малко въздух.

Техническо обяснение на с-мата 5 G, която “подпомага“ корона вируса

Системата 5G е WiGig безжична мрежа, която работи в 60GHz спектър със скорост на изтегляне до 10 Gbps в сравнение със скоростта на изтегляне 4G от 10 Mbps.Честотата от 60 GHz обаче е честотата, с която кислородните молекули се колебаят. При 60 GHz, 98% от предаваната 5G енергия ще бъде погълната от атмосферен кислород, който след това променя орбиталните свойства на електроните на кислородните молекули. "" 60GHz е честотата на усвояване на кислородните молекули. Кислородните молекули имат електрони, които споделят помежду си, кислородът е диатомична молекула. Това, което дишаме, са две кислородни молекули, свързани заедно с електроните, които споделят. " Когато молекулата на кислорода е ударена с 60GHz 5G вълни, тези вълни влияят на орбиталните резонансни свойства на тези споделени електрони. Именно тези споделени електрони се свързват с хемоглобина в нашата кръв. " Когато кислородът се наруши, той вече няма да се свързва с хемоглобина и миоглобина (молекули, пренасящи кислород) и следователно няма да може да пренася кислород до „митохондриите“ на клетъчната централа. Без кислород черният дроб се претоварва и тялото и мозък, започва да се разгражда поради бавно задушаване.Тъй като мозъкът е органът на тялото, най-чувствителен към липсата на кислород, недостигането на достатъчно кислород до мозъка ще доведе до мозъчна хипоксия. Симптомите на мозъчната хипоксия варират от лека до тежка.
Леките симптоми включват:
когнитивни нарушения
временна загуба на памет
намалена способност да движите тялото си
трудност за съсредоточване
затруднено вземане на разумни решения
Тежките симптоми включват:
припадък
безчувственост
комамозъчна смърт
Забележка: Какво общо имат 5G и маските - и двете водят до недостиг на кислород!Маските играят друга роля за ограничаване на дихателната ви способност. Не можете да вдишате нормално количество въздух, за да запълните белите си дробове. Така че в крайна сметка получавате по-малко кислород, защото получавате по-малко въздух.
Забележка: Спектърът за 4G започва от честотни диапазони от 700 MHz до 5 GHz. "В сравнение с честотите под 5 GHz, използвани по-рано от мобилни устройства, технологията на милиметровата вълна позволява предаване на честоти между 30 GHz и 300 GHz. Тези честоти се наричат милиметрови вълни, тъй като имат дължини на вълната между 1 mm и 10 mm, докато дължините на вълните на радиовълните, използвани в момента от смартфоните, са предимно няколко десетки сантиметра. "Забележка: Ефектите върху здравето на кумулативно излъчване на радиочестота с ниска интензивност включват:
ДНК мутации
Увреждане на митохондриите
Тумори, рак (детските черепи получават повече радиация)
Сърцебиене
Проблеми с паметта и когнитивните функции
Промени на сперматозоидите и безплодие
Главоболие, мигрена, звън в ушите
ADHD
безпокойство
депресия
Сърдечно заболяване
Диабет тип 2
Радиочестотната / микровълнова (RF / MW) радиация влияят на сигналите на резонанса на Шуман, които са механизмът, чрез който се активира производството на мелатонин.
Забележка: Честотите влияят и върху способността на телата да произвеждат витамин D (Дефицитът на витамин D причинява настинка и грип поради отслабването на имунната система. Това е причината хората да са склонни към настинка и грип през зимния сезон)
Забележка: Електромагнитното излъчване в честотния диапазон на микровълновата "се абсорбира от вода, мазнини, захари и някои други молекули, чиито последващи вибрации произвеждат * топлина *." Подобно на микровълновите фурни, които генерират радиация с честота от около 2,45 GHz (микровълновата енергия се преобразува в топлинна енергия, като кара водните молекули да се въртят напред и назад около 2,45 милиарда пъти в секунда - 60 GHz, използвани от 5G системата, причинява водни молекули да се въртят напред-назад 60 милиарда пъти в секунда !!!)
Забележка: Основни симптоми на коронавирус: Задух, кашлица, треска. Те също така показаха как хората изведнъж падат с припадъци, които са същите симптоми, причинени от тежка мозъчна хипоксия."





Армията на САЩ / Израел използва ниски дози газ зарин за допълване смъртните случаи от COVID-19


Veterans Today (Ветерани днес) е издание на ветераните от военното разузнаване на САЩ с главен редактор Гордън Дъф (Gordon Duff).


Gordon Duff

Още в предизборната си кампания Тръмп се обяви в подкрепа на ветераните:
Нашите ветерани заслужават много по-големи грижи.” „Тази държава полага много повече грижи за нелегалните имигранти отколкото за ветераните.”
Тръмп смени министъра по въпросите на ветераните. Агенцията за ветераните, която е с ранг на министерство, е второто по големина ведомство в администрацията, отговарящо за 9 млн. военни ветерани.
„Ветерани днес“ твърди, че разполага с данни от доклада на руското разузнаване, в който се казва, че САЩ използват ниски дози зарин за имитация на пандемични заболявания и твърди за наличието на доказателства, че в Иран и Италия е намерен зарин в много малки концентрации в храната, водата и въздуха. Въпреки това, тези концентрации са достатъчни, за да причинят респираторно разстройство и появата на пневмония в рамките на две седмици. По-сериозни концентрации се причиняват от сърдечни заболявания и имитират сърдечна недостатъчност.

САЩ прехвърлиха своите безпилотни самолети Global Hawk в Сицилия, под предлог да наблюдават Русия в Черно море. Някои мисии обаче засегнаха и Северна Италия и Северен Иран. Известно е, че САЩ и Израел са разработили възможност за разхвърляне на микродронове, които могат да разпространяват болести като атипична пневмония, свински грип и различни щамове на птичи грип, а също и болестта по селскостопански култури. Съществуват и доказателства, че подобни устройства са били използвани срещу Китай 6 или повече пъти.

От 1996 г. САЩ финансират изследвания на различни нервни агенти, които могат да бъдат изхвърляни от дронове и микродронове, като тези, разработвани в Израел.

Успоредно с това се провеждат изследвания върху болестите по културите, но повечето включват болести, които могат да се предават от добитък на хора, което служи като отлично покритие.

Знаем, че ЦРУ многократно е тествало химически и биологични оръжия и не веднъж го е правило в метрото в Ню Йорк. Ню Йорк Таймс дори отрази изслушване в Сената по този въпрос.

Също така знаем, че ЦРУ е разпръснало малки дози зарин в метрото на Ню Йорк през 2008 г.в станция "Боулинг Грийн" и други станции от същия клон около полунощ, за да разбере колко уязвими са САЩ за химически атаки. Някои пътници веднага загубиха съзнание, други успяха да излязат навън и да се възстановят за минути, а някои страдаха от продължителни симптоми (ако не и по-лошо).

Тази програма, документирана от сената, е предшественик на упражненията за изостряне на ситуацията с COVID-19 в Италия, Испания, Иран и Китай. Смъртността от COVID-19 там е подозрително висока в сравнение с други развити страни, където е средно по-малко от 1%.




Също така си струва да се добави, че медицинските данни от Италия и Китай показват, че има твърде много пациенти, които не реагират на лечението, както и наличието на твърде много нелепи смъртни случаи, които не отговарят на основните параметри за типичните респираторни пациенти.

Ian Greenhalgh

Автор - Ян Грийнхалх (Ian Greenhalgh)

Текстът е със съкращения от:

https://www.veteranstoday.com/2020/03/22/russia-us-army-israel-using-low-dose-sarin-gas-to-supplement-cv19-deaths/







ПОВЕДЕНЧЕСКИ ЕКСПЕРИМЕНТ ИЛИ ФИНАНСОВА АФЕРА В СВЕТОВЕН МАЩАБ

Планетата се превръща в електронен концлагер

Няма човек, който да не чете или пише за „новия страшен вирус“.

Но преди да разберем какъв звяр се крие под името COVID-19, нека да видим статистиката. През 2019 г. в Италия са починали около 560 хиляди души, при население над 60 милиона души. Средната смъртност за един месец там е малко над 48 хиляди души. Средната смъртност на ден през 2019 г. е 1587 души.
За 84 дни през 2020 г. в страната починаха 32 831 души.
Средната смъртност в Италия през 2020 г. за един ден е 1584 души, между тях и жертви на коронавируса. Странно, нали? В страната бушува епидемия; видеа ни показват, че няма къде да държат труповете…

В света от туберкулоза умират на ден три хиляди души; от грип – 1 500 души. По данни на Световната здравна организация в автокатастрофи всеки ден в света умират 1 350 000 души. Всяка година от рак, който е една от водещите причини за смъртността в света, умират 7,6 милиона души; ежедневно от онкология умират почти 25 хиляди души. Но всички правителства си затварят очите за тези факти. Никой не е копал противотанкови ровове, не е ограждал градовете с бодлива тел, не е спирал заводи и фабрики. Някой споменавал ли е тези цифри и казвал ли е как трябва да се борим с тези болести. А сега, всеки ден, като болшевики от бронирани машини, ни съобщават вести от „фронтовете“ по борба с коронавируса…

Толкова години населението на много държави измира, но това не вълнува никого, а сега – такава грижа за нациине, особено за възрастните хора, „които са ни отгледали“.
Най-абсурдното е, че във всичките страни, на всички континенти правителствата действат по един и същи начин – копират какво правят другите правителства в други страни. Разрушават икономиките си, затварят хората в домовете им, опитват се да превърнат планетата в електронен концлагер. Но защо?

Първа версия

Започва глобално преработване на световната икономика. Огромните кредитни балони ще се спукат; загубите ще припишат на коронавируса. Дребните банки, малките компании, които не издържат на кризата, ще фалират. Ще оцелеят само гигантските корпорации, на които в бъдеще ще принадлежи целият бизнес. А ние, в цифрови намордници, мълчейки, ще им се молим за парче хляб.
За какво му е на елита средна класа, която постоянно търси правата си и вечно е недоволна? В това „светло“ бъдеще за нея няма място. Затова елитите на всички страни, като по команда, участват в този цирк, за да може в бъдеще, при деленето да отхапят своето парче от баницата. Добре дошли в новия чудесен свят!

Версия втора, фантастична

На Земята се сменят собствениците и те вече са тук. В последно време се появиха много видеа с НЛО. Те даже не се крият и се появяват над много градове. Има много видеа от международни космически станции. Официалната наука, както винаги, запазва пълно мълчание или се надсмива, наричайки тези обекти „атмосферни явления“. Новите собственици ще сменят съществуващите „мениджъри“ на Земята – клановете Ротшилд, Рокфелер и др., с по-ефективни според техния възглед. За целта всички хорица трябва да бъдат затворени в домовете им, за да не се мотаят из краката им.

Версия трета, най-неправдоподобната

Този вирус е малко по-страшен, отколкото го изкарват. Планини от трупове крият от нас; извозват ги със самолети и ги погребват в строга тайна, а статистиката нагло се подправя, за да не получат нервен срив лековерните домакини.
Много голям процент от заразените с коронавирус изкарват заболяването без никакви симптоми. Много хора вече са преболедували този вирус, дори без да забележат.
Бъдете здрави, не боледувайте и по-малко гледайте телевизия. Имайте търпение; ще дочакаме края на това шоу…

Яндекс дзен ру
Превод: РАСПЕР


                                 


Елитите се държат така, сякаш Cоvid-19 заразява избирателно тях? И чак се сърдят, като не им вярваш? Много подозрително

                     


ЦЕЛИЯ РИТУАЛ (Predictive Programming)
НА " ПАНДЕМИЯТА " ДНЕС


https://www.facebook.com/mitakadgr/videos/10217207070434390/

Дадено събитие , преди да се появи в плътната равнина ( физическата реалност ) постепенно се оформя на финната равнина ( астрала ) . Когато даден човек или екип имат планове или намерения за нещо , те насочват енергия към изпълнението му на астрално ниво , оформяйки с нея енергийната му матрица . Насочената енергия почва да се концентрира и сгъстява , до един момент , в който възниква напрежение . Времето там горе не съществува , от това колко бързо или бавно ще се появи материализирано в триизмерната видима реалност , има значение количеството сгъстена енергия . В случая с фалшивата "пандемия'' днес е избрано началото на откриването на Олимпийските игри в Лондон 2012 година ( края на календара Цолкин ) , предвид милиардите съзнания пред телевизорите и на стадиона .


               



Световната банда емитира „пандемични облигации“ през 2017 г. с лихвен процент от 12%, който беше определен за падеж през юли 2020 г., с един улов: Ако „коронавирусът“ се превърне в пандемия, тогава инвеститорите ще загубят всичките си пари...

През 2017 г. Световната банка издаде „пандемични облигации“, които бяха настъпили на падеж през юли 2020 г.





СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ - ИНСТРУМЕНТ В НЕЧИСТИ РЪЦЕ

РАЗСЛЕДВАНИЯ РАЗКРИВАТ, ЧЕ СЗО УЧАСТВА В РАЗРАБОТВАНЕТО НА ВАКСИНИ, С ЦЕЛ КОНТРОЛИРАНЕ НА РАЖДАЕМОСТТА И НАМАЛЯВАНЕ ЧИСЛЕНОСТТА НА НАСЕЛЕНИЕТО

ОЛИГАРСИ-ДЕГЕНЕРАТИ КОНТРОЛИРАТ ДЕЙНОСТТА НА СЗО, КОЕТО ВСЕ ПОВЕЧЕ ТРЕВОЖИ ТРЕЗВИТЕ УМОВЕ

СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО РЕАЛИЗИРА ПЛАНА ЗА „ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД“ ЗА НАМАЛЯВАНЕ ЧИСЛЕНОСТТА НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА ДО ЕДИН МИЛИАРД

НА ЕМБЛЕМАТА НА СЗО Е ИЗОБРАЗЕНА ЗМИЯТА НА МОЙСЕЙ. НА ВЕНЕЦА Й, ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ, СА ИЗОБРАЗЕНИ ПО 13 ЛИСТЕНЦА, КОИТО СИМВОЛИЗИРАТ 13-ТЕ ИЗРАИЛЕВИ КОЛЕНА; 33-ТЕ СЕКТОРА НА ЗЕМНОТО КЪЛБО СИМВОЛИЗИРАТ 33-ТЕ СТЕПЕНИ В МАСОНСТВОТО

Комитетът на Съветниците в СЗО, който препоръчва поголовно ваксиниране, се състои от представители на фармацевтичните фирми, които произвеждат ваксини!

Принц Филип, херцог Единбургски:

„Ако можех се превъплътя, искам да се върна на земята като вирус-убиец, за да намаля човешката популация…“

Дейвид Брауер, първият изпълнителен директор на природозащитната обществена организация „Клуб „Сиера“

„Раждането на деца трябва да бъде наказуемо престъпление против обществото…“

Маргарет Сенджър, основател на Американската федерация по планиране на семейството:

„Висша проява на милосърдие, което едно семейство може да окаже на едно от своите малолетни деца – е да го убие.“

Жак Кусто:
„За да се стабилизира числеността на световното население, ние трябва ежедневно да унищожаваме 350 хиляди души…“

Първата от „новите 10 заповеди“ на Джорджийските скрижали

„НЕКА ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ НИКОГА ДА НЕ НАДХВЪРЛЯ 500 МИЛИОНА; НЕКА ТО ДА БЪДЕ В ПОСТОЯННО РАВНОВЕСИЕ С ПРИРОДАТА.“

Имайте предвид фактите в статията и не вярвайте на всичко, което твърди тази съмнителна организация, особено днес, когато е обявила „пандемия“ от коронавирус!

През 1948 г. се появи една интересна структура с многообещаващото и патосно име – Световна здравна организация, с абревиатура СЗО, специализирано учреждение в рамките на ООН.

В състава на СЗО влизат 194 държави. Щаб-квартирата й се намира в Женева.

Днешният генерален директор на Световната здравна организация е Тедрос Аданом Гебреисус, роден през 1965 г.; за пръв път тази длъжност заема лице, което не е лекар. Предишната му работа – етиопски държавен деец, министър на външните работи в Етиопия – 2012-2016 г. Генерален директор на СЗО от 2017 г.

Според официалната версия СЗО се занимава с нормативна и практическа дейност, свързани със здравеопазването в целия свят, с имунизиране, борба с инфекционни болести, разпространението на СПИН и др.
Организацията води база данни, информацията за които предоставят официални организации на страните-членки на ВОЗ.

На пръв поглед задачите на СЗО са благородни и прекрасни. Но дали представителите на 193 страни са се събрали да консолидират и пазят здравето на човечеството?!

Оказва се, че зад благите намерения на СЗО се крие поведение, което е противоречи на опазването на здравето на хората.

Въпреки тоновете активно рекламирани лекарства и огромното количество пари, похарчени за създаването на панацея срещу рак и СПИН, хората продължават да боледуват и умират.

СЗО привлича все повече вниманието не като медицинска, а като политическа, юридическа и правозащитна организация.

С какво всъщност се занимава СЗО и чии интереси защитава?

Например, едно от направленията в работата на СЗО в Русия е борбата с туберкулозата. Руски експерти твърдят, че в страната най-често умират от сърдечно-съдови заболявания, на второ място – от рак, на трето – от нещастни случаи; на шесто място – от СПИН, на последно от грип и остри вирусни респираторни заболявания. И питат защо СЗО отделя толкова внимание на болести, като туберкулозата, които не са толкова опасни в сравнение със сърдечно-съдовите и онкологичните болести.

Странен е фактът, че СЗО препоръчва на руските организатори на здравеопазването да откриват бацила на туберкулозата с изследване на секрет под микроскоп.

Руските изследователи разказват, че още през 2000 г. с лъчеви методи активно са открити половината от болните от туберкулоза. Налага се руските специалисти да учат експертите от СЗО как правилно да диагностицират туберкулозата.

Въпроси предизвиква и фактът, че още през 1976 г. принудителното ваксиниране в САЩ, осъществено от СЗО, по странен начин съвпада с бума на СПИН там – синдрома на изкуствения имунодефицит.

В Русия заразени със СПИН са 500 хиляди души, което е 0,3% от населението й. Този показател е два пъти по-нисък отколкото в САЩ.

Но представители на няколко организации, включително и на СЗО, разпространяват лъжата, че в Русия има един милион заразени със СПИН.

Изкривяването на статистическите данни означава лъжа!
Явно „световните“ лекари обичат този метод в „лечението“ на човечеството.

Птичият грип предизвиква паника и в много страни, включително в Дания и Германия, и те купуват големи запаси от „Тамифлу“. Датският вестник «Information» един от първите заподозря, че фармацевтите са подкупили експерти от СЗО, за да принудят света панически да купува лекарства и ваксини.

Холандецът Алберт Остърхаус, който е член на Стратегическата консултативна група експерти в СЗО, е един от онези, които убеждават света от опасността от пандемия от свински грип; едновременно с това той е шеф частната компания „Европейска научна работна група по грипа“.

Западни журналисти заявяват, че тази компания се финансира от гиганти в световната фармацевтична индустрия, които произвеждат лекарства и ваксини срещу грип - «Novartis, Hofmann La Roche»,«Baxter Vaccines», «MedImmune», «GlaxoSmithKline» и «Sanofi pasteur».
Журналистите неслучайно наричат Остърхаус „Доктор грип“.

Когато в решаването на въпросите на здравето на първо място стоят парите – дейността на тази организация е престъпна!

Фармацевтичните компании получават поръчки да произведат ваксини на стойност 55 милиарда долара. Тези пари са използвани за ваксиниране против заболяване, което не е особено опасно и много по-малко смъртоносно от обикновения сезонен грип.

Вече 20 години правозащитници и религиозни организации обвиняват ЮНИЦЕФ и СЗО в планирани кампании за стерилизация на населението в отделни страни с помощта на ваксини срещу различни заболявания.

Например през 1993 г. учени от института за биомедицински изследвания в Академията на науките в Инсбрук, Австрия, провели изследване и доказали участието на СЗО в разработването на ваксини за контрол на раждаемостта.

Когато през 2004 г. южните щати в Нигерия бойкотирали ваксинирането, подозирайки СЗО в стерилизация на населението в репродуктивна възраст, образци ваксини били проверени от нигерийския лекар Харун Каин, декан на фармацевтичния факултет в университета в град Заря. Оказало се, че ваксината съдържа естрадиол, форма на женския полов хормон естроген; според експерти този вид ваксина може да предизвика безплодие.

Русия също има претенции към СЗО. Тя посочи, че ако се потвърди, че има сговор в разпространяването на лъжи за свинския грип, може да се откаже да членува в организацията.

Друг факт: през 1992 г. СЗО изключи „хомосексуализма“ от списъка с диагнози и по този начин даде големи права на извратеняците.

Утре в СЗО могат да изключат от списъка с диагнози и шизофренията и некрофилията. Ако им е финансово и политически изгодно, ще създадат паника чрез СМИ, ще се намерят мотиви, ще бъдат подкупени чиновници и в администрацията на градовете ще се появят заявки за провеждането на паради на шизоидните некрофили. И полицията ще ги охранява.

СЗО е инструмент в мръсни ръце

Ежедневно и целенасочено се реализира планът за „златния милиард“ по намаляване числеността на населението на планетата до един милиард жители. Според СЗО най-лесно това може да се постигне чрез масово ваксиниране против измислени заплахи.

МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕДИЗВИКАНА КОНТРОЛИРУЕМА СМЪРТОНОСНА ЕПИДЕМИЯ В СВЕТОВЕН МАЩАБ

И огромното количество пластмасови гробове, произведени предварително в САЩ, може много скоро да потрябва в резултат от реализирането на такива престъпни планове.

Обществеността отдавна има доказателства, че съществува група хора, които държат глобалната планетарна власт.

Тази група олигарси-дегенерати са учредители на Федералния резерв в САЩ, който безконтролно печата пари.

Те контролират СЗО, чиято дейност все повече започва да тревожи човечеството.

СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО РЕАЛИЗИРА ПЛАНА ЗА „ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД“ ЗА НАМАЛЯВАНЕ ЧИСЛЕНОСТТА НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА ДО ЕДИН МИЛИАРД

Няколко фармацевтични корпорации задкулисно определят политиката на тази уж международна организация.

Проведените странни ваксинации в Африка, Азия и Латинска Америка предизвикаха тежки епидемии със смъртоносен изход.

В Украйна междуконтиненталните престъпници от СЗО се опитаха да извършат страшен експеримент с украински деца, налагайки ваксиниране от морбили и рубела, но СМИ биха тревога и ваксинирането беше спряно.

В някои центрове в Санкт Петербург, където уж се борят със СПИН, всъщност процъфтява духовното и физическо унищожаване на деца: сексуално възпитание на осемгодишни, раздаване на презервативи на деца, склоняване към аборти. Всичкото това се вписва в плана за снижаване числеността на населението.

През 2009 г. СЗО се готвело да произведе пет милиарда ваксини против грип! Населението на планетата е 6 милиарда. Едва ли някой се съмнява, че пет милиарда ваксинирани трябва да умрат.

Кой финансира СЗО?

На емблемата на СЗО е изобразена змията на Мойсей. На венеца й има по 13 листенца; те символизират 13-те израилеви колена; 33-те сектора на земното кълбо символизират 33-те степени в масонството.

Комитетът на Съветниците в СЗО, който препоръчва поголовно ваксиниране, се състои от представители на фармацевтичните фирми, които произвеждат ваксини!

Световната асамблея по здравеопазване в документ, подготвен от секретариата на СЗО, посочва доброволните вноски за 2008 и 2009 г. САЩ отделя около 424 милиона долара, а Фондът на Бил и Мелинда Грейс – над 338 милиона. През 2020 г. вноските са други.

Но има и други организации донори като Глобалния алианс по ваксиниране и имунизиране, който предал на СЗО над 85 милиона долара; „Програмата за оптимални технологии в здравеопазването“ предала над 9 милиона долара на СЗО.

Фондът на семейство Гейтс в периода 1999-2009 г. е финансирал СЗО с 1,14 милиарда долара, а правителството на САЩ в периода 2001-2009 г. – с 569 долара. Така че е напълно ясно, че е най-голямо влиянието на Гейтс върху СЗО.

Фондът на Рокфелер заедно със СЗО в Мексико, Никарагуа, Филипините и други страни тихо финансира програма на СЗО по „репродуктивно здраве“, в рамките на която е разработена иновационна ваксина против тетанус.

Пеещият хомосексуалист Елтън Джон взе решение за предаване на средства от концерти и благотворителна дейност на СЗО за поддържане на борбата й с хепатит В.

След поредния скандал с ваксиниране са проведени разследвания на католическата организация „Мексикански комитет „За живота“. Комисията стига до извода, че Фондът на Рокфелер, който работи заедно със Съвета по народонаселението Джон Д. Рокфелер-трети, със Световната банка, с програмата за развитие на ООН, с фонда на Форд и други организации, в продължение на 20 години, съвместно със СЗО работел над създаването на контрацептична ваксина, използвайки човешки хорионичен гонадотропин в някои видове ваксини. Сред организациите, финансирали изследвания на СЗО, са Общоиндийският институт за медицински науки и редица университети, включително университета Упсала в Швеция, университетът в Хелзинки и държавният университет в щата Охайо. В списъка влиза и правителството на САЩ чрез Националния институт за здравето на детето и човешкото развитие.

Постоянно се чуват призиви да бъдат арестувани всички ръководители и сенчести служители на СЗО, да бъдат съдени в международния съд в Хага и да получат сурово наказание за извършени и планирани престъпления против човечеството.

Държавите – членки на Съвета на Европа, трябва да поискат незабавно разследване на последиците от дейността на СЗО както на национално, така и на европейско ниво.

Шокиращи цитати на „световния елит“ за регулирането на раждаемостта на населението на планетата

Бил Гейтс, основателят на „Майкрософт“:

„В света днес живеят 6,8 милиарда души. Числеността на населението стремително се доближава до девет милиарда. Ако днес добре поработим над нови ваксини, с медико-санитарна помощ, с помощ в областта на репродуктивното здраве, можем да го намалим с 10-15%.“

Джон П. Холдрън, съветник по наука на президента бившия американски президент Барак Обама:

„По-лесно би било да се осъществи програма по стерилизация на жени след раждането на второ или трето дете… Разработването на капсули за продължителна стерилизация, която може да се вшие в кожата и да се отстрани, когато бременността е желателна, открива допълнителни възможности за принудително регулиране на раждаемостта…“

Пол Ерлих, съветник по наука на бившия американски президент Джордж У. Буш:

„Всеки човек, който се появява на бял свят, внася диспропорция в околната среда и м системите за жизнеобезпечение на планетата…“

Дейвид Рокфелер:

„Негативното влияние на растежа на числеността на населението върху всичките наши планетарни екосистеми става ужасяващо очевидно…“

Тед Търнър, основателят на Си Ен Ен:

„Цялото население да бъде 250-300 милиона; да се съкратят 95% от днешното ниво – би било идеално.“

Принц Филип, херцог Единбургски:

„Ако можех се превъплътя, искам да се върна на земята като вирус-убиец, за да намаля човешката популация…“

Дейвид Брауер, първият изпълнителен директор на природозащитната обществена организация „Клуб „Сиера“

„Раждането на деца трябва да бъде наказуемо престъпление против обществото…“

Маргарет Сенджър, основател на Американската федерация по планиране на семейството:

„Висша проява на милосърдие, което едно семейство може да окаже на едно от своите малолетни деца – е да го убие.“
„Регулирането на раждаемостта трябва да доведе в крайна сметка до по-чиста раса.“

Ерик Ар. Пианка, преподавател по биология в Тексаския университет в Остин:

„Тази планета би могла да издържа половин милиард души, които биха живели в относителен комфорт, без да нанасят вреда на природата…“

Жак Кусто:
„За да се стабилизира числеността на световното население, ние трябва ежедневно да унищожаваме 350 хиляди души…“

За намаляване на населението на земята се изказват Хилари Клинтън, Михаил Горбачов, Джон Гвилебъд – професор в областта на планирането на семейството в университетски колеж в Лондон, Томас Фергюсън – бивш чиновник в държавния департамент в САЩ по делата на населението, Дейв Форман, съучредител на организацията „Земята преди всичко!“, съдията от Върховния съд в САЩ – Рут Бейдър Гинзбург, и др.

Първата от „новите 10 заповеди“ на Джорджийските скрижали

Които понякога се наричат „Американския Стоунжендж“ – огромен гранитен монумент в окръг Елбърт, в щата Джорджия, САЩ. Паметникът съдържа дълъг надпис на осем съвременни езика. На върха му има надпис на четири древни езика.
През юни 1979 г. неизвестно лице, което се крие зад псевдонима Р. С. Крисчън, поръчало съоръжението на компанията «Elberton Granite Finishing Company».

„НЕКА ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ НИКОГА ДА НЕ НАДХВЪРЛЯ 500 МИЛИОНА; НЕКА ТО ДА БЪДЕ В ПОСТОЯННО РАВНОВЕСИЕ С ПРИРОДАТА.“

Анатолий Артюх
Превод: РАСПЕР

Няма коментари:

Публикуване на коментар