Последователи

събота, 4 април 2020 г.

Коронавирус – грандиозна Икономическа криза, водеща към Световната Тирания на Постхуманизма (НСР)





С езика на числата. Развитие на Активното мероприятие „Коронавирус“. Действителните факти. Целите, които са поставени пред Активното мероприятие „Коронавирус“.




                       

Изявление на Президент Румен Радев - Законът атакува последните остатъци от свободата на словото

Авторът, наблюдавайки случващото се ускорение на събитията по инсталирането на Тиранията на Новия Световен Ред, се чувства длъжен да заеме единствено правилната високонравствена позиция и без страх да обяви пред Човечеството истината за конспиративното Активно мероприятие на Световните Тайни служби, наречено „Коронавирус“!

Коронавирусите са определени като ново семейство вируси през 1968 година и са описани в Медицинските енциклопедии от ХХ-ти век, като например на страници 291-298 от Енциклопедията по вирусология (Encyclopediaof Virology – свали от сървъра), издадена в Мемфис през 1999 година. Коронавирусът е един от най-слабите вируси и е продукт на респираторните заболявания, усложненията от които за съжаление убиват над 3,500,000 Души всяка година. Вирусът умира при 80°C и може да бъде унищожен чрез приемането на силна макробиотична храна и витамини, най-вече Витамин С, и при спазването на елементарна хигиена! Днес, обаче, уж поради този вирус на обикновената настинка, на който Правителствата и масмултимедиите вменяват катастрофично изтребителни сили, всички цивилизовани са поставени ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ! По такъв начин, Илюминатите без притеснения от масови протести ще изпълнят поредната стъпка по установяването на Новия Световен Ред – Тиранията на Постхуманизма!




В действителност, името „Корона-вирус“ е целенасочено избрано, за да покаже на посветените в Окултизма, че Световната операция представлява „Коронния номер“ по сплашване на Човечеството, постепенно и синхронно провеждан от Правителствата, Полицията, военните Министерства и раздухван от пропагандната машина на масмултимедиите, за да бъде забързан Постхуманистичния план на Криптокрацията. И за да бъде подведен и излъган докрай цивилизования, масмултимедиите разпространяват лъжите, че световноизвестни Личности, милиардери и дори короновани особи от Илюминатската върхушка са „заразени“ с вируса. Естествено, в болниците все по-често ще се поставя диагнозата „Коронавирус“, вместо обикновена настинка, бронхит, ангина или грип, за да бъде доведена Обществената истерия до небивали до днес размери, а излекуваните от настинка, бронхит, ангина или обикновен грип ще бъдат представени в публичното пространство като „оцелели от „Коронавируса“, посредством чудесата на медицината и ваксините“! Мъдрият, обаче, съвсем естествено трябва да знае, че наистина никакъв демоничен и всесилен “Коронавирус“ не върлува на свобода!

Твърде интересно е, че на 20-ти Март 2020 година на Пресконференция за „Коронавируса“ в Белия дом Държавният секретар и бивш Директор на ЦРУ Майкъл Помпео, в присъствието на Президента Тръмп от дясната си страна, изплюва камъчето заявявайки: „Тук сме на упражнение на живо“ (We're in a live exercisehere), а Тръмп коментира: „Трябваше да ни уведомите“ (You should've let us know). Така че, „Коронавирус“ е упражнение на живо, тоест учение, а не пандемия! Според военната терминология: „упражнение на живо е упражнение, в което участват действителни военни сили“. Следователно, това уж „неволно изпускане“ на Държавния секретар Помпео, трябва да покаже на „вътрешните посветени хора“, че Специалната операция на Световните Тайни служби върви по план и те не бива да се притесняват за нищо!





С езика на числата



Нека читателят си припомни страховите психози, които, според медиите, цитирани в Уикипедия, щяха да избият Човечеството до крак само за последните 20 години:

През 2001 година „Атаките с антракс“ в САЩ месеци наред бяха център на масмултимедийната психоза и от тях загинаха 5 Души.

През 2002 година „вирусът на западната Нилска треска“ бе ежедневна страхова психоза на масмедиите, а от него смъртните случаи бяха 284 Души.

· През 2003 година SARS – тежък остър респираторен синдром, щеше да ни изтрие от лицето на Земята, като негови жертви станаха 774 Души.

· През 2005 година модната страхова психоза се наричаше „Птичи грип“ и медиите заплашиха, че ще умрат 150,000,000 Души – смъртните случаи бяха 74 Души.

· През 2009 година „Свинският грип“ H1N1 щеше да унищожи Цивилизацията напълно! Според данните, разпространявани от Институциите и Масонските масмултимедии 1,400,000,000 Души, тоест 20% от Човечеството, бяха заразени и пак според тях смъртните случаи за годината бяха 18,036.

· От 2014 до 2016 Масонската пропагандна машина въртеше страховата психоза „Ебола“ в съзнанието на цивилизованите, като според тяхната статистика за 3 години смъртните случаи бяха 11,323 Души.

· През 2015-2016 година според масмултимедиите ние трябваше да погинем завинаги от „Треската Зика“, тъй като преносители били стотици милиони, но за 2 години по непотвърдени сведения смъртните случаи бяха 29 Души.

· През 2019 година масмултимедиите заплашиха Човечеството, че иде краят му поради „Дребната шарка – морбили“, като според Институциите 140,000 Души били починали от усложнения, свързани с болестта.

· От началото на 2020 година хитът на страховата масмултимедийна пропаганда се нарича „Коронавирус“, като според данните, разпространявани от тях, досега са заразени 180,000 Души, а смъртните случаи са 8,000.

С какво да сравним горепосочените данни?!

Може би най-удачно е да ги сравним с ежегодните грипни епидемии. Според Здравното Министерство на САЩ, за грипния сезон 2017–2018 данните са следните: болни – 45,000,000, хоспитализирани: 810,000, и смъртни случаи: 61,000 Души. За САЩ през настоящия грипен сезон, който не е приключил все още, данните са следните – от 1-ви Октомври 2019 до 7-ми Март 2020 година: болните от грип са 36,000,000, медицинските посещения са 17,000,000, хоспитализирани са 370,000 Души, а смъртните случаи са 22,000!





Според СЗО, в Света годишно поради усложнения, вследствие прекарана обикновена инфлуенца, умират 650,000 Души!





Или нека кажем, че само от замърсяването на околния въздух в Европа умират всяка година над 790,000 Души, но това не пречи на автомобилните компании да бълват милиарди автомобили!





По причина на замърсяването в дома и на работните места всяка година в Световен мащаб умират 4,300,000 Души, но заводите и фабриките не подобряват условията на труд и почивка!





Ето, сега вече, виждайки тези данни, Читателят би могъл да оцени истинските мащаби на случващата се Световна пропагандна кампания на страхова психоза от така наречения „Коронавирус“, от който за 3 месеца в Света са починали 8,000 Души, а в България може би са починали 3-ма Души!

Но цивилизованите, които са хвърлени в паника от масмултимедиите, задължително ще искат мнението на Български експерт. На 22-ри Януари 2019 година Директорът на Националния Център по заразни и паразитни болести Професор Д-р Тодор Кaнтарджиев, Д.М.Н, М.З.М, заявява по Дарик радио следното:

„Хората у нас, които всяка година умират от усложненията на грипа, са от 1000 до няколко хиляди. Точната бройка обаче е недоказуема, тъй като не може да е ясно дали възрастен човек не е починал от заболяването, от което е страдал, докато същевременно е боледувал от грип. В последните седмици статистиката сочи, че заболелите са по-малко от отчетените през същия период от 2018 година, информира Дарик директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев.“





Какво?! Няколко хиляди Българи умират от грип всяка година??! А от началото на 2020 година в целия Свят от „Коронавирус“ са починали 8,000 Души, а в България 3-ма Души?? Но наистина ключовите думи в това интервю, над които трябва да се замислим, са: „Точната бройка обаче е недоказуема, тъй като не може да е ясно дали възрастен човек не е починал от заболяването, от което е страдал, докато същевременно е боледувал от грип.“;

Как така точната бройка не може да се установи?

Да, защото всъщност причините за смъртта на болните са, от една страна, хроничните им заболявания, предизвикани от не само неправилното, но и вредно хранене с месо, млечни произведения, бял хляб и бяла захар, довело до отравянето на организма им, и от друга страна, заради поглъщането на химическите отровни субстанции, наричани от Бялата МАФИЯ „лекарства“!

Нека да припомним цитираните във Втора Зететична Книга интервюта по БНР, от 14-ти Ноември 2017 година, и пред вестник „Дневник“, от 29-ти Септември 2016 година:

„България е на първо място в Европа по смъртност от сърдечно-съдови заболявания, като са причина за 64% от смъртността... Основна причина за сърдечно-съдовите болести е диабетът... Два пъти и половина по-често са сърдечно-съдовите заболявания при диабетиците, срещу два пъти и половина по-малка честота на сърдечно-съдови заболявания при недиабетиците.“ – БНР

„...всеки два от три смъртни случая в България на днешния ден и в обозримото бъдеще ще бъдат заради сърдечно-съдово заболяване като миокарден инфаркт, исхемична болест на сърцето, мозъчен инсулт, сърдечна недостатъчност. Това е най-социално значимата група болестти у нас, защото причинява смъртта на над 70 хиляди Души годишно от общо малко над 100 хиляди починали Българи през годината.“ – в-к Дневник

Общоизвестен, макар и старателно потулван от Бялата Мафия факт е, че сърдечно-съдовите заболявания и диабетът се дължат на месоядната диета и се повлияват положително до пълно излекуване от макро-биотичната веганска диета – нека месоядците се замислят дълбоко върху тази Истина!

Следователно, от 105,850 починали Българи (смъртността в България е 290 Души дневно) всяка година 70,000 са мъртви поради неправилна диета, тоест, поради консумирането на отровното за Човека месо и последвалите медикаментозни интервенции с химическите отрови на Бялата МАФИЯ! Респективно, от началото на 2020 година 16,100 Българи са починали вследствие на вредната месна диета, която практикуват от десетилетия, а 3-ма Души са починали при неизяснени обстоятелства, тъй като няма сигурен тест за така наречения „Коронавирус“, а диагнозите се поставят симптоматично! Ето, над това трябва да разсъждава здравомислещият Човек, а не как през слънчевите пролетни дни на 20°С да си слага маска, която и без това не би могла да го защити дори от бактерии, а пък камо ли от вируси, и да ходи с пуловер, зимно яке, омотан с шал, нахлупил шапка, гледайки с омерзение и гняв околните, които не носят маски, тъй като са положили труд, за да научат истината!

Малко отклонение. Науката казва, че вирусите са с диаметър между 20 (или големината на 60 Цезиеви атома) и 300 нанометра, тоест от 0.000 000 02 до 0.000 000 3 метра, или много под дължината на ултравиолетовата светлина – 380 нанометра, така че не биха могли да бъдат видяни от човешкото око с оптичен уред, а само със сканиращ електронен микроскоп. Бактериите са с големина от 0.2 до 100 микрометра, или микрона, тоест, от 0.000 000 2 до 0.000 1 метра, като повечето от тях могат да бъдат видяни с микроскоп. Така че, нека трезво да разсъждаваме и да признаем, че никаква маска, продавана по аптеките не може да защити от вируси! Единствено специално проектирани противогази и облекла за противобактериална и антивирусна защита, могат да предпазят от такива миниатюрни образувания!





Но, нека пак да кажем високо и ясно, както сме го правили и в двете си книги: когато спазваме чистата веганска диета и не отравяме организма си с химичните субстанции, наречени „лекарства“, а го храним с голямо разнообразие от плодове, зеленчуци, бобови и зърнени култури, засилвайки го със суперхрани, мед, пчелен прашец, прополис, сусамов и ядков тахан, както и с всякакви полезни сурови ядки и семена, то винаги ще имаме отлично здраве, безоблачно щастие и много Любов около себе си!

За момент ще се върнем в полето на статистиката, за да подчертаем, че през 2000-та година Човечеството наброяваше 6,122,000,000 Души, а днес то е 7,637,000,000 Души, тоест за 20 години ние сме се увеличили с 1 милиард и 515 милиона Души! След Китай (1,389,618,778) и Индия (1,311,559,204), третата най-многолюдна Държава е САЩ – 331,883,986 Души. Всеки ден на нашата Плоска Земя се раждат 353,000 бебета!

На Земята на всеки 9 секунди някоя Дух-Душа се въплощава в тяло, а на всеки 11 секунди по един комплекс Дух-Душа преминава в Трансцендента. И този кръговрат на Дух-Душите, наречен на санскрит Самсаара, никога няма да свърши, освен ако Творецът-Творение на пожелае да преустанови манифестирането на настоящата Махаакалпа и престане да еманира от Себе Си нови Дживи. Следователно, никакъв тип „вирус“, „грип“, „паразит“ или измислена от воинстващия Елит „катастрофична случайност“ не би могла да ни унищожи. Краят на настоящето Космическо Проявление ще настане след много, много време, когато достигнем края на Космическия Ден и трябва да настъпи Космическата Нощ, но за да се осъществи това Космическият Ден трябва да стане перфектен, а ние сме още много, много далеч от съвършенството! Продължителността на Проявлението – Космическия Ден, и Непроявлението – Космическата Нощ, споменавани в Бхагавад Гита, Шримад Бхагаватам и други древни и Езотерични писания е иносказателно завоалирана, така че не бива да се разбира дословно. Човек е длъжен да твори, върши, мисли и говори само добро, за да се усъвършенства, а не ежеминутно индоктриниран и психясал от масмултимедийна пропаганда да се страхува за кожата си, което няма да му остави време за Духовните дела...

„Воистина, количествата години, приписвани на Космическия Ден, са символични. Космическата Нощ настъпва, когато събирането на съвършените Души е завършено, което означава, когато Космическият Ден е абсолютно перфектен.“

Самаел Аун Уор


Така че, днес не е време за страхова психоза и невежо насилие към ближните, а днес е времето да творим и да усъвършенстваме своите Души!
Развитие на Активното мероприятие „Коронавирус“


Нека проследим как се разви във времето Активното мероприятие „Коронавирус“.


На 18-ти Октомври 2019 година, в Ню Йорк, Центърът за здравна сигурност към Института „Джон Хопкинс“, Световния Икономически Форум и Фондацията Бил и Мелинда Гейтс, разработваща плановете за отравянето на всяко Човешко същество с ваксини, организират срещата „Събитие 201“ – Заседание на борда по извънредните пандемии (Event 201 – Pandemic Emergency Board Meeting), с цел планирането и провеждането на настоящето Активно мероприятие. Тази среща е представена пред масмултимедиите като симулационно „настолно упражнение“, една дискусия от вида „брейнсторм“, в което участват 15 световноизвестни Правителствении, военни и банкови представители, както и бизнес експерти от Фармацията и логистиката, търсещи методология за решаването на здравословните и икономическите въпроси, чрез финансови инвестиции при евентуална пандемична обстановка.

„Събитие 201“ продължило 3 часа и половина, но, това, което прави впечатление от публикуваните видео материали, е, че вместо да решават здравословните и финансовите проблеми, участниците отделят поне 2/3 от времето на срещата, за да дискутират по темите: първо, как Властимащите да се справят с нарастващото недоверие на Народите в техните корумпирани Правителства, второ, начините да се цензурира Интернет, чрез използването на SEO и алгоритми, търсещи и пресяващи ключови думи (като например: вирус, Операция под фалшив флаг и така нататък), за да може да се възпрат разобличителите на Операциите на Тайните служби, и, трето, как Правителствата да се справят със Свободолюбивите Човеци, нежелаещи тиранията на Новия Световен Ред, като за тях се определя мярката лишаване от свобода!






В изнесения пред масмултимедиите синопсис на „Събитие 201“ разиграният сценарий се развива по следния начин. „Вирусът“ в уебсайта е наречен CAPS (Coronavirus Acute Pulmonary Syndrome), а в официалното видео, отразяващо срещата и публикувано на 4-ти Ноември 2019 година – близо 2 месеца преди започването на Активното мероприятие, е наречен със сегашното му наименование „Коронавирус“. Той се заражда в храносмилателната система на свине в Бразилия, откъдето чрез фермерите се разпространява във всички Държави. Симптомите обявени във видеото са: от лек грип до тежка ангина. Според сценария на „Събитие 201“, „вирусът“ заразява цялото Човечество само за шест месеца, като до 18-тия месец числото на мъртвите е 65,000,000 Души, предизвиквайки по такъв начин Световна Финансова катастрофа. Ето, в такъв дух срещата завършила успешно!





И, о, каква „невероятна случайност“ – точно 72 дни след „пандемичната“ среща, според масмултимедиите „в Света избухва пандемия“! Поистина, във Вселената не съществуват никакви случайности, тъй като, ако съществуваха, то по Законите на Творецът-Творение и по Законите на Логиката тя би се дезинтегрирала за нула време! От друга страна, посветените в Окултизма знаят същността на числото 72 – броят на Демоничните същности от „Шемхамфораш“ на Цар Соломон, и могат да достигнат до заключението, че цялата днешна страхова психоза, раздухвана от Правителствата и масмултимедиите, е в изпълнение на Илюминатския Постхуманизъм, заветната цел на Нисшия Астрал!


Сценарият на Активното мероприятие „Коронавирус“,обаче, не е нов! Той взет почти mot à mot от романа „Очите на мрака“, публикуван от Дийн Рей Кунц през 1981 година. Крипто-евреинът Кунц е роден в град Евърет, щата Пенсилвания, през 1945 година и приема Католицизма още като ученик. Той пише в стиловете трилър, съспенс, фентъзи, научна фантастика, мистерия и сатира и е издал досега над 105 романа, с продадени над 450,000,000 копия. През 2008 година Кунц беше шестият най-високоплатен автор в Света, заедно с Джон Гришам, с годишна печалба от над $ 25,000,000.


Масонът мултимилионер Дийн Кунц преди 40 години разработва сценарий за Специална операция на Тайните служби, който в наше нреме спечелва симпатиите на войнстващия Елит и той решава да го използва в действителния Свят. На страница 333 (каква символика!) от книгата е описан смъртоносен вирус, наречен „Ухан-400“, който придизвиква „тежко заболяване, подобно на пневмония“, разпространяващо се и в „белите дробове и бронхите“ и „устояващо на всички известни лечения“. Този вирус е синтезиран в генетичните лаборатории на град Ухан.

Според масмултимедиите, „Коронавирусът“ предизвиква същите симптоми и се е разпространил от 20-милионният метрополис Ухан, административен център на Китайската провинция Хубей. В града са намира Уханският Институт по вирусология, администриран от Китайската Академия на Науките. През 2015 година в сътрудничество с Френски инженери от Лион в Института беше завършена Националната лаборатория за биобезопасност, която струва $ 44,000,000. Тя е първата лаборатория в Континентален Китай, която има Четвърто ниво на биологична безопасност (BSL–4) и в нея се извършват опити със SARS-Коронавирусите. Ниво на биобезопасност 4 е най-високото ниво на предпазни мерки за биологична безопасност и е подходящо за работа с агенти, причиняващи тежки и смъртоносни заболявания у Човека, за които няма налични ваксини или лечения.





В романа „Очите на мрака“ Китайският учен Ли Чен избягва в САЩ, за да предупреди за опасния вирус „Ухан-400“. Според изнесената информация в масмедиите, Д-р Ли Уенлянг от Централната болница в Ухан предупредил колегите си на 30-ти Декември 2019 за избухването на пандемията, пет дни по-късно бил прибран за разпит в Полицията и пуснат, след което изчезнал и умрял на 7-ми Февруари 2020 година.

Между 18-ти и 27-ми Октомври 2019 година в град Ухан се проведоха VІІ-мите Световни Военни Игри – мулти-спортно събитие за военнослужещи спортисти, организирано от Международния съвет за военен спорт (CISM). Във Военната Олимпиада участваха 10,000 спортисти от 100 Държави, състезаващи се в 27 спорта. Но докато Българският отбор беше изпращан от агента на Шесто управление на Държавна сигурност по линия на „промакедонския национализъм“ и сегашен Министъра на отбраната Красимир Каракачанов, то в Ню Йорк големите играчи на Световната политическа сцена пишеха или по-точно копираха сценария на „Пандемията Коронавирус“ от книгата „Очите на мрака“ на Масона Кунц.


Действителните факти


В доста задълбоченото си изследване Дана Ешли (The BEST NEWS re CΟRΟNΑ VΙrus you've heard all month! Kinda.) прави предположение, което авторът намира за много добре обосновано, че Активното мероприятие „Коронавирус“ се провежда благодарение на инсталирането на новата 5G мрежа.

5G е петото поколение технология при безжичните клетъчни мрежи и е продължение на 4G, като носещите й честоти са многократно по-високи – в диапазона от 24 GHz до 72 GHz (EHF), тоест, милиметровия обхват с дължина на вълните под 10 милиметра. Тези честоти вече десетилетия се използват от военните при разработката на така наречените Несмъртоносни оръжия, предизвикващи изгаряния и повреди на крайници, както и при „Системата за активно отхвърляне“ – оръжие с насочена енергия, причиняващо изгарящи болезнени усещания, разконцентриране, желание за бягство и шокови състояния.


-
Честотата 60 GHz е носещата честота в инсталираните 5G мрежи в Китай, в град Ухан, в Италия, в САЩ и в градовете, които сега са напълно изолирани. При разпространението си във въздушна среда радиовълните в милиметровия обхват силно затихват, поради резонансното поглъщане на вълновата им енергия от газовите съставки на въздуха, и то главно от молекулите на водата и кислорода. Честотната лента 57–64 GHz се характеризира с особено силното поглъщане, причинено от взаимодействието с молекулите кислород и с хидрометеоритите – дъжд, мъгла, сняг и други.


Вредата от облъчването на Човешкия организъм с нейонизираща микровълнова радиация и патогенезата, до която то довежда е описано на няколко места в Книга Първа и във Втора Зететична Книга. Магнитобиология се нарича науката, занимаваща се с изследване на биологичните ефекти на слабите статични и нискочестотни магнитни полета върху тъканите и физиологията на Човека. Тези, които се интересуват, могат да потърсят учебника на Владимир Бинхи „Магнитобиология“.




Нека разгледаме как въздейства честотата 60 GHz на физиологично молекулярно ниво. За да се осъществи процесът дишане в Човешкото тяло, кислородът, или посредством алвеолите в белите дробове, или през порите на кожата, постъпва в капилярите, където се свързва с хемоглобина, който го пренася до всички клетки, за да участва в процеса клетъчно дишане. Когато микровълнова енергия с честотата 60 GHz бъде насочена към Човешкия организъм, тя се поглъща много активно от електронния облак на атомите в молекулите кислород и те преминават във възбудено състояние. Възбуденото състояние на атомите, обаче, възпрепятства свързването на кислорода с хемоглобина и това довежда до непълноценно клетъчно дишане, което уврежда физиологичните процеси.





Наред с гореизложения лабораторно доказан процес, със сигурност съществуват и други въздействия на микровълновата радиация както върху физикалното тяло, така и върху Фините тела Етерно, Астрално и Манас (Психика), които няма да разглеждаме тук.




Симптомите, които облъчените с микровълнова радиация проявяват, са следните: главоболие, световъртеж, гадене, повръщане, обриви, сърбежи, трудно концентриране, депресия, косопад, мускулни и ставни болки и спазми, тремор, подпухване на лицето, дехидратация, абнормално кръвно налягане, левкимия, лимфома, имунна недостатъчност, пристъпи на астма, бронхит, пневмония, загуба на памет, припадъци, мозъчни увреждания и така нататък. Наистина облъчването с нейонизираща микровълнова радиация е едно от най-жестоките престъпления срещу Човешкия организъм в съвременната Цивилизация!

Институциите и масмултимедиите разпространяват много подобно описание на симптомите при „Коронавирус“. Е, не са ли това симптомите от облъчване с високи нива микровълнова радиация, които са много подобни на тези при грип, бронхит или ангина?!

От друга страна, обаче, за да не може да бъда изяснена същността на провежданото Световно Активно мероприятие, в много Държави, без да се прилага на практика облъчване с микровълнова радиация, е наложено пълно информационно затъмнение и дори е обявена Информационна война срещу честните и смели Човеци, които искат да разпространят истината. Така че в някои Държави, като България например, се провеждат само дезинформационна пропаганда, страхова психоза и Информационно затъмнение, но не и същинско облъчване, тъй като тук все още няма достатъчно инсталирани мощности, за да достигне полето определено ниво на напрегнатост.

Като доказателство за дезинформационната война и страхова психоза можем да посочим един коментар от 14-ти Март на потребител с никнейм „cardonescarlson“, публикуван под видеото на Ерик Дубей за „Коронавируса“:

„Хей, аз съм Американски преподавател по Английски в Хонконг. Женен съм за момиче от Хонконг, което е част от старо, голямо Хонконгско семейство, а съпругата ми е стюардеса в голяма авиокомпания с гигантска група стюарди и стюардеси приятели, всички мигновено свързани помежду си, чрез използването на WhatsApp, WeChat, Instagram и какво ли още не. Целият шибан град е огромна мрежа за мигновени комуникации на новини и слухове, защото всеки познава някой друг или има братовчед, или чичо, или колега, или приятел. Ето причината, поради която ви разказвам това:

Не познаваме никого, който да е болен. Не познаваме никого, който познава някого, който да е болен. Никой от моите ученици не е болен, нито един от техните приятели или членове на семейството не е болен. Жена ми роди в болницата по време на карантината преди 4 седмици..... болницата беше празна. Каквото и да се случва в континентален Китай, има нещо общо с това, че Китайските Комунисти избиват собственото си население, не съм сигурен, че някакъв „вирус“ има нещо общо с това.“

По-нататък коментатори от други Държави, като Италия например, пишат, че също не знаят за съществуването на мъртви или болни от „вируса“, но полицейските мерки са близки до обявяването на военно положение! Познати на автора от Испания разказват, че свободното придвижване е забранено, а улиците са пълни с полицаи и тежко въоръжени войници! Ерик Дубей описва положението в Тайланд така:

„Тук, в Тайланд, 90% от хората носят маски за лице, има проверки на телесната температура, за да се влезе в универсалните магазини, вятърът духа тръни по летищата, а най-притеснителното за мен е, че най-голямата банка в Тайланд току-що затвори всички валутни клонове, призовавайки Обществеността да престане да използва книжните пари, твърдейки, че това спомага за разпространението на „вируса“ и настоява всички да използват безкасови валути.“


Тук, Ерик посочва един много важен факт, над който трябва дълбоко да се замислим!



Целите, които са поставени пред Активното мероприятие „Коронавирус“



1. Предизвикване на тотална Световна страхова психоза, която ще отключи най-низките инстинкти у Човеците и, тъй като са безсилни да се противопоставят на Правителствения произвол, те ще намразят, насочат гнева си и ще ожесточат Сърцата си към ближните, инакомислещите и разпространителите на истината за Владетелите на Цивилизацията. По такъв начин Илюминатската клика насъсква цивилизованите един срещу друг, така че те сами да се потискат и насилват, защото тъй или иначе няма достатъчно затвори, в които да заключат всички волни Човеци.


2. Все по-голямо отчуждение всред децата и младежите, които вече почти не общуват помежду си, без посредничеството на компютри и мобилни устройства. Налагането на носенето на маски, забраните за сближаване, ръкуване, прегръщане и целуване ще нанесат непоправим удар върху Психиката на подрастващите и това ще вгорчи Душите им. Поистина, голяма скръб тегне над бъднините ни, тъй като Човещината е навеки погубена...


3. Окончателно сриване на дребния и малкия бизнес, поради крутите „мерки за безопасност“, въведени от Правителствата. Бизнесът на фалиралите малки фирми, ще бъде погълнат от мегамилиардните Интернационални компании и конгломерати, владяни от подставени лица на Илюминатската върхушка.


4. Настъпване на невиждан Икономически срив, поради фалитите и рецесията, който не само ще смаже Стопанствата на малките Държави, като ги тласне да задлъжнеят още повече към Интернационалния Банков Тръст, но и ще доведе до коренна промяна на Световния Икономически механизъм.


5. Въвеждане на електронните пари навсякъде по Света, изцяло заменяйки веществените пари – купюри и монети, които ще бъдат представени пред Обществото като носители на „зарази и вируси“. По такъв начин стоково-паричните отношения ще станат изцяло виртуални, неконтролируеми и подвластни единствено на компютърните програми с Изкуствен Интелект, част от Световния Изкуствен Интелект! Електронните пари, в действителност, не са пари, тъй като не са обвързани по никакъв начин с реалните богатства на конкретната Икономика, а са само кодове в компютърни програми, които могат да бъдат мултиплицирани или анулирани от други компютърни програми, част от Изкуствения Интелект. Мъдрият знае, че всъщност машините винаги грешат повече от Човека, поради това че са бездушни и бездуховни.


6. Тотално поробване на Личността във всички аспекти от живота й, тъй като отсъствието на веществено богатство, под формата на книжните пари, ще я постави под пълния контрол на Изкуствения Интелект, който ще решава, кога и какви средства ще й отпуска, за да може тя да участва в стоково-паричните взаимоотношения. С други думи, краят на парите, каквито ги познаваме днес, ще доведе до край на Свободата на Личността!


7. Поради масмултимедийната пропагандна кампания по инсталиране на страх в Психичното Фино тяло „Манас“ на всеки цивилизован, той волю-неволю ще бъде накаран да повярва, че е синтезирана „магическа ваксина“, която ще го защити от „Коронавируса“, и той доброволно ще се подложи на задължителните „ваксинизации“, които окончателно ще разрушат естествените защитни механизми на физикалността му.


8. Окончателното поробване на Личността ще настъпи след премахването завинаги на веществените пари и замяната им с електронни. Тогава по време на „ваксинациите“, или след това, ще бъде наложено задължително имплантиране на дистанционно управляем Wi-Fi микрочип в тялото на всеки цивилизован или ще бъде впръскан клъстър нанопроцесори в кръвоносната му система. Софтуерът на чипа или нанопроцесорите ще поддържа следните програмни приложения: първо, дебитна и кредитна сметка, която може да бъде запорирана или изтривана, второ, биография и съдебно досие, трето, медицинско досие, съдържащо данни за здравословното състояние, историята на всички заболявания и ежедневния медикаментозен прием, четвърто, кодове за контрола на достъп до работното място, до жилищния комплекс и до дома, пето, кодове за достъп и управление на превозни средства, както и различни уреди и устройства, и, шесто, GPS-тракер за проследяване на индивида


Достатъчно добре документирано е, че ваксините съдържат: тимерозал – органична живачна сол с 50% живак – съдържанието му в тях е над 25,000 пъти над допустимата безопасна доза за питейната вода, формалдехид, алуминиеви фосфати и хидроксиди – десетки и стотици пъти над допустимата доза, и много други химикали, както и мъртви животински клетки и зародишни клетки. Ваксините компроментират естествената имунна стабилност на децата, повишавайки десетократно риска от аутизъм, астма и различни неврологични заболявания, като същевременно с това ги правят жертва на микроорганизми, които иначе биха били съвсем безвредни за тях. Ваксините съдържат генномодифициращи агенти и дори при възрастните водят до стерилитет – пътят, който Илюминатите са разработили, за да намалят Човешкия род до по-лесно управляемата численост от 500,000,000 Души (Georgia Guidestones). Посредством Фондацията на Бил Гейтс, финансираща генетичните лаборатории и компаниите, произвеждащи ваксини, ще бъде нанесен мощен удар върху Човешкия род и той ще бъде поробен завинаги!


Планът за „извънземното нашествие“ – последната стъпка към Новия Световен Ред, който Масонът СС-офицер Вернер фон Браун разкрил пред Д-р Керъл Розин и за който разказахме в Изследване Единадесето, може би вече е остарял и няма да се състои. А, поради напредналите биотехнологии и огромния скок към внедряването на Изкуствения Интелект и Виртуалната реалност във всеки аспект от живота ни, той ще бъде заместен от по-ефективните ваксини и имплантирането на микрочипове в телата ни.


Сега, ще бъде полезно да припомним на Читателя определението за Комунизъм: Философска, Социална, Политическа, Икономическа идеология и движение, чиято крайна цел е установяване на Комунистическо общество, а именно Социално-икономически ред, структуриран върху идеята за обща собственост върху средствата за производство и липсата на Социални класи, пари и Държава.


Е, Държавни граници в Европа вече няма, а когато бъдат премахнати парите и Социални класи няма да има – всички ние, които не сме членове на Тайната Ложа на Илюминатите или нямаме Висши Масонски степени, ще сме еднакво бедни и подхвърлени на произвола и на „милостта“ на компютрите да решават кога, как и дали въобще да ни дадат пари!


На страници 183–184 от Книга Първа четем:





Милтън Уилям Купър (1943–2001) – големият патриот и защитник на Конституционните права на Американските граждани, служи в Стратегическото Въздушно Командване на САЩ до 1965 година, след което е офицер от Венноморското Разузнаване към Щаба на Главнокомандващия Американския Тихоокеански флот – Адмирал Бърнард Клери (Bernard Ambrose Clarey) и излиза в оставка през 1975 година. Между 1970 и 1973 година той, заедно с 38 други висши флотски офицери, бива запознат с документацията за съществуването на таен план, под наименованието „Операция Върховна Власт 12“ - MAJESTYTWELVE (Меджести туелв), като нивото на достъп било „Top Secret“ (Q) (SCI), с компартментализация „MAJIC“. Терминът, разбира се само за посветените, символизира отдавна замисленото, планирано и осъществявано в наши дни изземване на Върховната Световна власт от група „мъдреци“, предопределени да управляват Света под маската на следовници на подставено лице – „доброжелателен диктатор“, представен на Човечеството като „Месия“. Този „Месия“ ще представлява буфер, или параван, между „мъдреците“ и поробеното и умствено контролирано Човечество и ще бъде направляван задкулисно от „Съвета на мъдреците“ – Световното Правителство, или Новия Световен Ред.







За онези от читателите, които не са наясно какво „светло бъдеще“ ни подготвя Елита, нека го представим накратко. Планът очертава събарянето на съществуващото политико-икономическо статукво и създаването на Единно Световно Социалистическо (Колективистко) Тоталитарно Правителство, а именно общоизвестния на всички Нов Световен Ред. Източникът на този заговор е тайната Ложа на Илюминатите – съществуваща от хилядолетия и която не трябва да се обърква с Масонския „Орден на Баварските Илюминати“, замислен от Ротшилдови и другите банкерски фамилии и създаден по тяхна поръчка от Йохан Адам Вайсхаупт на 1-ви Май 1776 година. Съществуващата от хилядолетия тайна заговорническа организация, дори няма име, за да избегне разследванията, но е наричана от някои Илюминати, а други й дават името от Старогръцки произход Криптокрация – κρυπτός означава скрит, а κράτος – власт, тоест Тайните Властващи. Тя е съставена от най-високите степени на така наречените „Братски ордени“ и тайни Масонски Общества, свързани помежду си чрез кръвна клетва, тайна религия и обещанието за елитен статут на ниво Световно Правителство или на ниво Регионална власт. Тяхната религия е основана върху Еврейската Езотерична Каббала, Луциферианската философия на Теософското общество (Елена Блаватска и котерия) и древния Слънцепоклонически култ. След полагането на кръвната клетва, те вече не са обвързани с никаква друга клетва за вярност и не са лоялни към нито едно Правителство или Народ, освен към тайната си Ложа, не са граждани на нито една Държава, но вече са до смърт свързани с Тайното Световно Правителство.


На страници 416-418 от Втора Зететична Книга четем:






Около 1770 година, Илюминатската династия Ротшилд поръчала на Йезуита крипто-евреин Вайсхаупт написването на осъвременена версия на столетните програмни документи за провеждането на Световна революция, която да събори установената от хилядолетия Монархическа Държавна структура, на мястото на която да установи Нов Световен Ред! На 1-ви Май 1776 година Вайсхаупт бил готов с Програмата и заедно с Господарите си инсталирал Масонската Ложа „Орден на Баварските Илюминати“, която имала за цел разпространяването на Революционния план за действие сред другите Масонски ложи. Седемдесет години по-късно, династията Ротшилд заповядала на крипто-евреина Хиршел Ха-Леви Маркс да доразвие Програмата на Баварските Илюминати, като вмъкне в нея нови точки, продиктувани от прогреса в Обществото и от изнамирането на нови методи за манипулирането му. Авторът смята, че ще бъде от полза да сравним Програмата на Вайсхаупт, изложена през 1776 година, с програмата за Световна Комунистическа революция, писана от 1846 година нататък.






Документите, които Баварската полиция конфискувала от лицата, свързани с „Ордена на Баварските Илюминати“, излагали съвсем ясен план за Революционни действия, който може да бъде синтезиран в следните точки:


Премахване на всички Правителства във всички Държави и създаване на Единно Правителство;
Премахване на правото на наследство;
Премахване на частната собственост;
Премахване на патриотизма и създаване на Интернационализма от вида: всички в Европа сме Европейци, а не Българи, Словаци, Немци или Италианци;
Премахване на семейния живот и родовия дом, тъй като се явяват ядрото, от което произхождат всички Общества;
Премахване на всички съществуващи и установени Религии и налагане върху Човечеството на Луциферианската идеология на Тоталитаризма.


...Може би Читателят би очаквал, че Програмата на Вайсхаупт е по-крайна, но както вижда Комунистическият манифест твърде много я изпреварва като, освен точките на Баварските Илюминати, включва също и пълното разбиване на семейната клетка, посредством задължителната Образователна индоктринация на децата, достигаща днес до невероятно абсурдна продължителност, понякога 20 години, Държавен монопол върху Икономиката и паричното предлагане, както и задължителна трудова повинност за плебса, тоест, за всички онези, които не са от Висшата каста. Това сравнение много изразително показва немислимата за обикновения цивилизован свързаност на Комунизма с Масонството, както и последователността на развитие във времето на Илюминатския план за поробване на Човечеството. Поради твърде мощната масмултимедийна пропаганда, която е установила пълно невежество в онези, които й вярват безпрекословно, авторът би дал още едно неопровержимо доказателство, че планът за Световна Комунистическа революция е спуснат от Тайната Ложа на Илюминатите, за да бъде осъществен от Масонството...


На страници 438-439 от Втора Зететична Книга, авторът пише:






Още преди тридесетина години много от изследователите на Новия Световен Ред предупреждаваха, че неговото окончателно настъпване ще бъде отбелязано, първо, от премахването завинаги на веществените пари и замяната им с електронни и, второ, от повсеместното задължително имплантиране на дистанционно управляем (Wi-Fi) електронен микрочип в тялото на всеки цивилизован. Разкриващите заговора смятат, че софтуерът на този чип ще поддържа следните програмни приложения: първо, дебитна и кредитна сметка, която може да бъде запорирана или изтривана, второ, биография и съдебно досие, трето, медицинско досие, съдържащо данни за здравословното състояние, историята на всички заболявания и ежедневния медикаментозен прием, четвърто, кодове за контрола на достъп до работното място, до жилищния комплекс и до дома, пето, кодове за достъп и управление на превозни средства, както и различни уреди и устройства, и, шесто, GPS-тракер за проследяване на индивида...


...Същинската крайна цел на постепенното въвеждане навсякъде на технологията на Обогатената и Виртуална реалност не може да бъде изпълнена преди да се осъществи сливането на Човешкото тяло с високотехнологичните машини, посредством интерфейса мозък-компютър. Заблудата, че Интелигентните машини ще поведат Човечеството към неописуемо щастие, е гръмогласно проповядвана по всички масмултимедийни канали от Трансхуманистите, споменати в Изследване Девето, за да бъдат прилъгани доверчивите и невежите сами да влязат в капана. Капанът бе хитроумно подготвян от войнстващата Върхушка в продължение на век и половина, за да послужи за пълния контрол върху Човечеството и всъщност постепенно проправи пътя за достигане до Постхуманистичното общество, наричано още Постхуманизъм.


Постхуманизмът е последният етап на Световната Тирания, наречена Нов Световен Ред, при който контрола над Човечеството се поема от Световен Изкуствен Суперинтелект, след като в тялото на всеки цивилизован е имплантиран чип или клъстър от нанопроцесори е инжектиран в кръвта му, посредством които той безжично завинаги е свързан с Изкуствения Суперинтелект и прекарва съществуванието си в транса на постоянна потапяща Виртуална реалност, съдържанието на която е индивидуално определима от кликата на Криптокрацията, подчинена на демоничните същности от Нисшия Астрал.


На страница 446 от Втора Зететична Книга четем:






За трудещите се Елитът очертава съвсем безрадостно бъдеще. Вече много десетилетия наред всяко Човешко същество, появяващо се на бял Свят е яростно атакувано още от първите му часове с огромни дози отровни смеси, наричани „ваксини“, съставени от всевъзможни химикали, мъртви животински клетки, бактерии и вируси. Когато разгледаме Имунизационния календар в България, ще установим, че ужасяващ брой химикали се вкарват в крехкото телце на новороденото още през първия и втория ден от неговия независим от майката живот. Тези нечовешки атаки се повтарят през един или няколко месеца до възраст от година и половина, а след това през няколко години чак до 25-годишна възраст. Ваксините компроментират естествената стабилност на имунната система и доведоха до небивал срив в здравето на цивилизованите, които боледуват вече всеки месец. Все по-болните са насилвани от лакеите на Бялата мафия да доубиват телата си с антибиотици, вредна месна храна и изкуствени храни, като заедно с това ги давят в алкохол, цигари и легални и нелегални наркотици. Повече от очевидно е, че в съвсем скоро време ще настъпи пълен крах в здравословното състояние на Цивилизацията, който отдавна е заплануван, и тогава Криптокрацията ще излезе с основния си коз, чрез който ще подчини всеки доверчив „гласоподавател“, предоставил не само гласа си, но и целия си живот в ръцете й.


И на страница 448 от Втора Зететична Книга авторът посочва оръдието, което Криптокрацията ще използва срещу Човечеството:





Този последен етап бива забулен от една заблуда много хитроумно обвита в Оруелска двузначна реч и ще бъде осъществен посредством Лекарското съсловие, в което огромна част от Човечеството има непоклатима вяра, като го превърне в Троянския кон за завладяване на физикалното ни тяло. Включвайки пропагандната си машина на бързи обороти, Криптокрацията ще започне да тръби, че единственото измъкване от коварния капан на постоянната заболеваемост е имплантирането на чип в мозъка или впръскването на клъстър нанопроцесори във вратната вена, които чрез кръвта ще достигнат до мозъка, за да образуват „невронна дантела“ и да го свържат безжично с Изкуствения Суперинтелект, с цел „здравословното състояние на индивида да бъде следено, за да може да му се помогне веднага“. Това ще бъде сатанинска измама и всеки, който й се поддаде, завинаги ще бъде хванат в мрежата на бездуховната и бездушна Матрица на Световния Суперинтелект, а дните му ще преминават в транса на натрапената от Суперкомпютрите Виртуална реалност, измислена от Елита, за да упои завсякога разсъдъка и разтрогне на Душата връзката й със Създателя!


***


В създалата се ситуация, когато силите на Злото искат да ударят и да повалят завинаги Човечеството, всеки, който носи добро и чисто Сърце трябва да прекъсне ежеминутната кървава гадост и нечовешко безумие, изливано от Масонските телевизия, радио и ПРЕСА, за да се вслуша в Душата си и тогава ще провиди Истината за нашата Вселена в думите на Творецът-Творение:


„Ти си вечна Джива, което означава излъчена от Мен безсмъртна и безценна частица! Въплотен си отново, след поредната ти смърт, на тази Плоска Земя, пазена и защитавана от Мен, посредством Небесната Твърд, за да участваш в Моята Трансцендентална Игра, където да откриеш Пътя на Пробуждането и Осъзнаването, който, с помощта на Духовните си Учители, предварително сам избра, когато беше в Трансценденталния Свят, за да можеш да се Освободиш от вечния кръговрат на въплощенията и смъртта и да се завърнеш в Моя Дом, при Мен – Абсолютният Създател на Мирозданието.


Твоето призвание в материалната Вселена е да твориш добро, да жадуваш Просветление и Освобождение, винаги да помагаш на всички, за да успеят и те да открият Пътя към Дома Ми, като безстрашно и уверено довеждаш Истината до очите, ушите, умовете и Сърцата им, за да могат и те на свой ред да я разпространяват и за да съумеете накрая всички заедно да се избавите завинаги от душегубните измами и скверните лъжи, разпространявани от пребиваващите в самозаблуда Демони, които отричат Единния!”
  
https://stamat2015.blogspot.com/2020/03/blog-post.html                          

Няма коментари:

Публикуване на коментар