Последователи

понеделник, 13 април 2020 г.

Бил Гейтс и Световната банка създадоха цифровата идентификация преди пандемията


             

Ако някой не искал да участва в света, изграждан от Бил Гейтс и неговите приятели, според милиардера „филантроп“ това щяло да си бъде „негов проблем“

Представяйки я като инициатива за „цифрово обгръщане“, още преди глобалната пандемия Бил Гейтс пропагандира идеята си цифровата ID система AADHAR1 на Индия да се разшири по целия свят. Световната банка прави сериозни инвестиции в този проект.

Бил Гейтс се представя като световен „авторитет“ от появата на COVID-19, като спонсорира ваксини и съветва държавите как да реагират на пандемията.

Гейтс неуморно работеше за установяване на глобална цифрова ID инфраструктура много преди пандемията, а сега я рекламира като начин за борба с вируса.

GSMA — индустриална организация на световните мобилни оператори — наскоро публикува доклад, описващ устрема към цифрови ID системи по целия свят в отговор на COVID-19. Ето какво се докладва:

                   


„Властите на щатите в Индия адаптират в реално време цифрови идентификационни механизми, за да контролират подчинението на карантините, възникнали заради пандемията с COVID-19…

В същото време правителството на Ямайка търси начини да ускори своята Национална идентификационна система, която ще помогне за доставянето на помощи след пандемията с COVID-19…“

Технологиите на GSMA се подкрепят от Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. Както беше оповестено миналата година, биометричната компания Idemia се е включила в проекта:


„Idemia се присъедини към стартиралата наскоро GSMA Inclusive Tech Lab, за да помогне в разработката на иновации и технологии на бъдещето, които ще разширят цифровия и финансовия обхват…

GSMA Inclusive Tech Lab цели да популяризира2 достъпа до финансови, здравни, транспортни и други услуги чрез подкрепата на инициативи около отворени приложно-програмни интерфейси (API), изкуствен интелект и цифрова идентификация… GSMA Inclusive Tech Lab e спонсорирана от Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс.“

Idemia e водещата компания, занимаваща с изграждането на инфраструктурата и доставките на повечето цифрови и биометрични ID системи по света. Също така Idemia произвежда шофьорските книжки в Съединените щати.

През 2019 г. Old-Thinker News оповести, че Бил Гейтс натиска за индийската AADHAAR цифрова ID система, подкрепяна от Idemia, (сега рекламирана като средство за борба с COVID-19) да се разшири глобално:


„Това вече не е просто една социална система за кредити, разпространяваща се по света от Китай, като застрашава свободните хора навсякъде. Националната ID програма на Индия има пълната поддръжка на Бил Гейтс и Световната банка като предстоящ модел за подражание и на други държави.“

В едно интервю, дадено през 2018 г. за CNBC, Гейтс каза, че било „too bad“ (т. е. „негов си проблем“ или „не ме интересува“), ако някой мисли, че AADHAAR създава проблем с личната неприкосновеност:

                     


Хората, които откажат да бъдат маркирани с тази система, в крайна сметка ще станат изгнаници (отхвърлени от обществото) и ще бъдат лишени от основни услуги.

Автор: Даниел Тейлър

Превод: Иван Стаменов

Източник: Activist Post

                 




Ben Bernanke Burning Money

Движещият мотив в настоящото развитие на Света, не са парите.Те се използват само като средство, като "оръжие" за постигане на основната цел,"остадяване" на населението извън елита(евреите) и редуцирането му до шепа гои, като обслужващ персонал,а след това ликвидиране и него.
На "господарите" пари вече не им трябват, поради простата причина,че те могат да си правят пари от нищото.Вече формулата на Маркс,"пари-стока-пари прим", не работи.
"Те" държат в ръцете си всички инструменти за правене на пари от "нищото"- емисионни банки,борси, рейтингови агенции,агенции за манипулиране курса на валутите. За какво им е да се "балтавят" с някакви си "производства".
"Парите" им трябват за да управляват стадото и го насочват в определените от тях посоки, включително, към "кланицата", част от която са войните.Така както части от тази "кланица" са зареждането на стадните организми с ГМО, с ваксини убийци, ръсенето с отрови посредством "кемтрейлс" и кой знае още колко отрови.
Не трябва да се забравя и най-масовата "отрова", за превръщане на "човеците" в "овце" - медийно-развлекателната и образователната системи.
Това е основното предназначение на парите - онзи камшик, който трябва да закара стадото до кланицата.
Причината е, че благодарение на технологиите,на господарите вече не им
трябва работен добитък.     


        


Световната банка емитира „пандемични облигации“ през 2017 г. с лихвен процент от 12%, който беше определен за падеж през юли 2020 г., с една уловка: Ако „коронавирусът“ се превърне в пандемия, тогава инвеститорите ще загубят всичките си пари.


Бележки:
AADHAAR представлява 12-цифров индивидуален идентификационен номер, срещу който всички жители на Индия могат да получават социални помощи и някои административни услуги. Този AADHAAR номер се получава срещу снемане на биометрични данни: пръстови отпечатъци и сканиране на ретината на очите. Много индийци подадоха колективни жалби срещу тази система, тъй като засяга 1,2 милиарда души в страната, не е тествана за изтичане на биометричните данни и поставя всички граждани в неравностойно положение. От една страна, някои по-възрастни хора в страната динамично получават увреждания на ретината и белези по ръцете, заради което имат и променящ се биометричен профил. От друга страна, въпреки че участието в тази инициатива се представя като „доброволно“, всъщност гражданите са принудени да получат такъв номер, ако искат да получават субсидии, помощи и много административни услуги на държавата. — бел. пр. [^]
На това място стои думата promote, която обаче може да се преведе не само като популяризира, но и като организира и даже като: овладява по нечестен път. — бел. пр. [^]


http://www.otizvora.com/

         

Едно американско семейство решило да заживее извън Системата, без технологии. Отишли в гората и си купили къща (до тук сюжета е сходен с The VVitch), заживяли щастливо за известно време. Системата обаче решила, че това е заплаха за нея, a тия са некви сатанисти/терористи. Отишли, намери ли ги и ги убили (тук сюжета е сходен с всеки един американски екшън филм).

Извода е прост – дори да не искаш да ползваш системните технологии, само да решат пак ще те терминират.

Няма коментари:

Публикуване на коментар