Последователи

понеделник, 6 април 2020 г.

Американската Армия на Израел използвала ниски доза зарин, за да имитира смърт от CV19

              

                             



                        




Torch TV - Американската Армия на Израел използвала ниски дози зарин, за да имитира смърт от CV19 

Според Ian Greenhalgh от VeteransToday.com, доклад на руската разузнавателна информация казва, че САЩ използват нискодозиран заринов газ за имитиране на пандемични заболявания. Казват, че имат доказателства, че в Иран и Италия заринът в изключително малки концентрации е бил в храната, водата и околната среда. Тези концентрации причиняват в продължение на две седмици появата на пневмония и респираторно разстройство. По-големите концентрации причиняват сърдечно заболяване и мимична сърдечна недостатъчност. САЩ преместват самолета Global Hawk в Сицилия, сякаш ще бъдат използвани за шпиониране на Русия чрез мисии над Черно море. Други мисии обаче са били прелетени, в Северна Италия или в Северен Иран. Ние знаем, че САЩ и Израел са разработили способността за изпускане на микродрони, със способност за самоунищожаване, която може да разпространява болести като SARS, свински грип и различните щамове на птичия грип и болестите на културите. Имаме и доказателства, че такива устройства са били използвани срещу Китай на 6 или повече пъти.

         
         

При слаба концентрация зарина предизвиква симптоми като при Ковид. Руски екипи са открили остатъци от зарин, а днес Италия и Австрия вече обявяват поетапно сваляне на карантината.

Американското издание Veterans Today твърди, че разполага с разузнавателна информация, която доказва, че Съединените щати използват микродронове за пръскане на нервно-паралитически газ зарин, за да увеличат броя на жертвите на COVID-2019. В малки концентрации заринът може да причини дихателен дистрес и пневмония. Според публикацията, разузнавателен доклад показва, че зарин в малки концентрации е открит в храната, водата и околната среда в Италия и Иран, където смъртността от коронавирус в момента е най-висока. Американците вече проведоха експеримент с пръскането на малки дози зарин в нюйоркското метро през 2008 г.


http://zavtra.ru/
              


Тези глобални сили пробваха да разрушат икономиките със екстиншън ребелиън. Това беше огромна група от хора работещи във големите икономики на света като спираха нормалната работа във големите градове. Тази група хора беше "уплашена за живота на тяхните деца и на планетата както я познаваме". Всеки член беше парично обезпечен и никой не знаеше от къде идват парите. Те казваха, че са от "дарители"... Та, не успяха, защото хората не им повярваха. Проекта "Тумбърг" беше воден от тях. Не един път водача на тази секта се изказа, че иска да срине икономиката във света. След като видяха, че хората не гсе интересуват от тяхната фалшива кауза, те замряха и притихнаха. Скоро след това се появи Ковид-19, което същата върхушка използва много по-яростно, за да постигне своите цели. Те използват закупените от тях медии и правителства по света да внушават ненужен страх. А тези, които не са във джобчето им, като една Беларус, нямат нито вирус, нито тревоги. Сами си направете изводите.

Анастасия Гешева:

"Прави впечатление, че най-големите защитници на социалната обществена изолация сега, бяха най-големите радетели за пълна либерализация на живота допреди 1 месец. Предмет на проферски анализи е задачата "Как стана това преобразяване"? Нали допреди 1 месец културните, политическите, социалните, икономическите модели на ЕС и евро-атлантическите ценности ни учеха да се отваряме, да приемаме всичко и всички, да се смесваме, да се обединяваме, да се приемаме такива каквито сме, да сваляме границите, да се отказваме от устои и памет, да приемаме всякакви видове забъркани и замесени неща като ГМО, транссексуализъм, пълна свобода на нравите и поведението, загърбване на АЗ и приемане на НИЕ, свободна расова, полова, народностна човешко животинска разюзданост, съпроводена с пълно изконсумирване на живота, както прахосмукачката всмуква прахта в тръбата. Е какво толкова се случи, та един нисш организъм преобърна тази кола нагоре с краката? Сега се затваряме, изолираме, крием се, бягаме един от друг, пазим се, не позволяваме да ни докосват, отказваме се от НИЕ и се обрлъщаме към АЗ, издигаме бариери, полицейски ленти, строим КПП-та, спираме пътуването, спираме икономиките, спираме живота. И глашатаите на свободата се преобразиха за една нощ в глашатаи на пълната карантина и ограничения. Защо стана така? Защото никога не е имало свобода. Горе изброеното модерно либерално не е свобода, а пълно заробване по съществото си, опаковано и представено като свобода. Сега това се вижда ясно! Защо могъщата либерална вълна се скри от един вирус и защо не прие с отворени обятия този вирус, така както ни учеше да приемаме абсолютно всичко в живота ей така със свято отворени обятия? Защо този вирус се оказа страшен, а пълното объркване и разбъркване на пол, ум, раса, народност и ДНК беше рекламирано като вселенска радост и невероятно правилно развитие на хомосапиенса? Нима либералният модел не правеше в живота на Земята това, което прави вирусът в организма? Отговорът е съвсем прост - Да, точно това правеше, което сега прави вирусът! Разрушава клетките на обществото и се старае да унищожи организма на човечеството. Сега се получи материализиране на либералната идея на клетъчно ниво! И баш либералите се изпокриха в миши дупки и търтиха да бягат вдън гори тилилейски, уплашени за животите и здравето си. И от екраните на мишите си дупки ни призовават да си стоим вкъщи и да приемем съдбата си. Ако не беше така страшно, щеше е много тъжно!
Прави впечатление, че изключително много се затрудниха хората да познаят доброто и злото и да следят смяната на полюсите достатъчно бързо и ловко, за да се ориентират какво и къде става. Както винаги, така и сега мнозина интернет авторитети, които доскоро громяха либералната доктира, днес и съдействат с пълна сила, ако не го правят доброволно, то поне успешно се самозаблуждават, че разбират какво тя прави с тях. Как е възможно човек да вярва, че правителствата на световните велики сили, на по-малките сили и на напълно подчинените колониални сили, които от 100 години насам сътвориха две световни войни със стотици милиони жертви по цял свят, и след това поддържат едно постоянно състояние на страх, контролирана мизерия, глад, локални войни и конфликти, които чрез лъжи и манипулации водят хората за носовете, сега внезапно са се загрижили за здравето и живота на своите граждани и поданици и от пълна любов към тях ги затвориха и прибраха, за да ги опазят от сигурната смърт, която твърдят, че причинява един микроскопичен материал, който дори няма органи? Как е възможно такова нещо? Разбира се, че не е възможно. Тези, които сега искат да ви спасят, са същите тези, които довчера ви използваха поколения наред!
Две думи за белия дроб. За духовното значение на органите и системите в тялото има не една и две книги. Има откъде да се прочете духовният модел на работата на белия дроб, основан на елементарния жизнен цикъл вдишване-издишване/вземане-даване. Вирусната инфекция е огнено-червена зона на въздържание, прибиране навътре, ограничаване и затваряне. Тук важният въпрос е ОТ КАКВО СЕ ОГРАНИЧАВАМЕ при такава инфекция? От обратното и - Ограничаване от прекомерна близост, прекомерна натовареност, прекомерна отвореност, прекомерна разюзданост. Грипните вируси въвеждат тялото в хърмония с естествената среда на човека - Бог - Дух - Душа - Тяло - Другите хора. Ето затова е много страшен вирусът! Защото той въвежда контрол, а такъв контрол не е желан от досегашната система на Земята и тя с всички сили се опитва да изгони вируса, за да може да си продълги постаро му! И представя това като грижа за живота и здравето на своите народи. Не, по същество случващото се е истерична психоза, чрез която системата се опитва да си възвърне господстващото положение, уверявайки хората, че го прави за тях, а всъщност го прави единствено и само за себе си. С две думи казано - Стойте си сега вкъщи, да изгоним вируса, за да може след два месеца пак да си отидем на някой гръцки остров и да си продължите лежерното блажено безотговорно съществуване.
Грипните вирусни инфекции в своята същност са дълбоко прочистващи процеси, които освобождават тялото от излишни вещества, баластни материи, токсини и складирани запаси. Абсолютно същия смисъл има епидемията, която работи в обществото. След всяка такава инфекция човек се чувства по-добре от преди нея и се повдига. Човек може да се повдига и без инфекция, но само ако съзнателно се движи през неприятните зони извън комфорт в живота и не се страхува да среща препятсвия, ограничения и въздържания, които с разум да преодолява и да се учи от тях. Ако човек не желае да се сблъсква с трудности и неприятности, идват на помощ грипните инфекции, които вършат тази работа.
Най-интересното в случая е, че карантината и извънредното положение служат едновременно и на доброто и на злото."
4.04.2020
Анастасия Гешева


                    

Пасха/Песах (10.04 -18.04.2017г.) На 15 нисан всяка година по еврейското летоброене от сътворението на света настъпва празника Песах свързан с ритуално холокостиране на гои.

Пасха е, време за убийства на гои/Трето убийство в Лондонистан в рамките на 24 часа!

                             


На осми април 2020 е пролетното пълнолуние. На 12 април, първата неделя след Пролетното пълнолуние, е католическият Великден, а еврейската Пасха, поне в Русия и Украйна, е между 8ми и 16ти април. Това, което по-малко се знае, а тези, които знаят, не го дискутират много-много е, че съботата срещу неделята на католическия Великден е Валпургиевата нощ (не се доверявайте на Уикипедия, този ден не е постоянно закован в календара, а се променя спрямо лунните цикли). Това е съборът на вещиците и за злите сили нощта на надеждата, че Христос няма да възкръсне. На 19ти април 2020 е Православният Великден

Няма коментари:

Публикуване на коментар