These brioches will conquer you!
3 easy recipes to make bread in a pan
24KITCHEN BulgariaТесто за пица (трети варинат)
300мл. вода
660г. брашно (3 ч.ч.)
1/2 ч.л. сол
1/2 ч.л. захар
1/2 кубче свежа мая за хляб или 1 пакетче от 7г. суха мая
3 с.л. зехтин
Многолистни пърленки ( питки) с пълнеж
Гюзлеми на тиган
Карталачки
РОДОПСКИ ПАЛАЧИНКИ
КАЙЗЕР ПИТКИ
Чебуреки във фурна
https://tanyacooking.com/debelki-guzlemi/
ФИЛОСОФИЯТА НА МОЯТА КУХНЯ
Вкусно с Йоли
Банички от парено тесто
Фламкухен (Flammkuchen)
Соленки от парено тесто
Бутер тесто, как да си направим сами, стъпка по стъпка
Пекарната на Рудолф - тесто за кроасани
Еклерова торта
Крем карамелен кекс - Арабски сладкиш
660г. брашно (3 ч.ч.)
1/2 ч.л. сол
1/2 ч.л. захар
1/2 кубче свежа мая за хляб или 1 пакетче от 7г. суха мая
3 с.л. зехтин
Базлама - мек нежен домашен хляб.
РОДОПСКИ ПАЛАЧИНКИ
Г'юзлеми
Еклерова торта
Няма коментари:
Публикуване на коментар