Последователи

неделя, 1 януари 2017 г.

Как управляват вашия мозък

             


Отворете очите си. Oтворете разума си. Отворете съзнанието си. Научете се как да изпращате съобщения с помоща на електрони. Вашият мозък обича светлината. Който контролира вашите очни ябълки, той програмира умът ви.

Просто се отпуснете и се забавлявайте ... Това е един експеримент за формиране на съзнанието, ин-формиране. Информиране контролиране, управление на вашия ум/разум и мозък. Използват се дигитални технологии за претоварване, срив, объркване, разфокусиране на вашия ума. 

Естественото състояние на мозъка е хаос.

Ние се занимаваме със сложността на ин-формацията. Първото нещо, което трябва да се направи - е да атакуват вашия фокусиран ум, вашия линеен ум, с помоща на претоварващ сигнал, цифрови модели, клъстери от фотони и електрони, които причиняват благоприятното състояние на объркване и хаос. Това е състояние на ума, в което той е готов да поеме информацията, т.е. да се препрограмира.

Човешкият мозък се състои от сто милиарда неврони, и всеки неврон толкова мощен, колкото голям компютър, и всеки неврон има около десет хиляди връзки с други неврони. Зад нашите чела е скрит хаос в мозъка ни е една галактика от информация, която е неразбираема за нашите линейни умове. Тя подчертава и допълва чудесно хаоса навън. Ние живеем в една вселена, в която сто милиарда галактики, а във всяка галактика, звездни системи, планети, сложността на които е хаотична и неразбираема в момента за нашите умове. 

Хаоса е красив!

              



Ние често се плашим, защото искаме ред. Ние не знаем как да се справим с объркването и разстройство. Ние искаме форми. Ние искаме правила. През цялата човешка история е имало хора, религиозни лидери, политически лидери, тези, които поставят нещата в ред. Те ви дават правила и заповеди.

Но в основата си хаоса е добро.

Отпуснете се. Яхнете на вълната на хаоас и се научете да възстановявате собствената си реалност. Седнете на стола. Плувайте. Отворете очите си. Изключете умовете ви. Разфокусирайте се, и нека вълните на хаоса да се разходят из мозъка ви. Останете на повърхността. Без посока - Дрейф. Променете се. Създайте нов ред, ваш стил от хаоса. Дизайн на хаос ...

Целта на човешкия живот - е себепознанието.

Мислете независимо. Съмнявайте се в авторитети.

Мислете заедно с приятелите си. Създавайте нови реалности. Философията - това е колективен спорт. Философията е идеалният афродизиак. Научете как да управлявате мозъка си, научете се да контролирате ума си, научат как да реконструирате хаоса.

             

Религиозни лидери, политически лидери искат да ви дават нареждания, да управляват живота ви и да определят как и какво да мислите. 

Основната цел е да се контролира вашето съзнание. Мислете независимо.

Преди около три хиляди години група от хора в Атина, Гърция, са разработили нова философия, основната религия на човечеството, наречена хуманизъм. Сократ казва, че целта на човешкия живот - е да знае, да опознае себе си. Създавайте и преконструирайте свой собствен ред от хаоса. Сократ не е давал заповеди. Сократ не налагал ред. Сократ е задавал въпроси. Той е призовавал приятелите си да разсъждават, проектират, творят, да взаимодействат с техните версии на реалността. Сократ е казвал, че заниманията с философия трябва да става в малки групи, които да повдигат въпроси, да се учат един от друг, да се промят, да изменят своя ум, да растат заедно, да мисля заедно. Религиозните водачи му отговорили: "Не, Сократ, не може да говориш така. Боговете контролират всичко. И кой си ти че да твърдиш, че си сам по себе си? Как смееш да твърдиш, че може да знаеш? Боговете знаят. Принасяй на боговете жертви. Покланяй се на боговете. " Сократ отвърнал: "Не. Погледнете внимателно навътре! ". За това Сократ е бил отровен с бучиниш, защото той се осмелил да каже на хората:

"Мислете сами, съмнявайте се във властите".

За да мислите самостоятелно, трябва да се научите да се препрограмирате, да се реформирате, да информирате своя собствен мозък. За да направите това, за да поеме отговорност за мозъка си, е необходимо да се съмнява във всичко, което сте били научени на въпрос орган, да бъде в състояние да вземете смела стъпка да поемете отговорност за управлението на вашия мозък. Създаване, реконструкция, реформиране на хаоса отвътре. През цялата история на човечеството - доколкото нашият вид е изправен пред тревожния, ужасяващ факт, че не знаем кои сме и накъде отиваме в този океан от хаос, доколкото съществува власт - политическа, религиозна, образователна, която се опитва да ни успокои, давайки ни цел, правила, ин-формирайки ни, оформящи съзнанието ни според тяхната визия за реалността. За да мислите самостоятелно, ще трябва да поставяте под въпрос авторитетите и да се научи да се поставите в възприемчиво състояние на отвореност на съзнанието, към хаотичност и пребиваващо в безпорядъчна чувствителност, за да се информирате.

Мислете независимо. Съмнявайте се в авторитети. Отворете съзнанието си.

Думите и методите на комуникация, които вие използвате, предопределят реалността, с които сте свикнали. Повечето от нас живеят в реалностти, предварително определени от други, отпечатани/импринтираните в нашите мозъци образование, религия, политика, власт. През 50-те години, Маклуън казал по сократовски начин: "Езика - е само средство. Ако искате да промените разума си, променете средството. " Променете думите, които използвате. Променете начина на комуникация. Ако промените функцията/средствата, вие ще промените себе си, ще промените обществото.

               

През 60-те години се развива нов метод за комуникация: телевизора. Децата, които са израснали в 50-те години, са се научили да настройват, активират, коригират, изключват, да избират, за да предопределят какво ще атакува очните им ябълки. Вие контролирате вашите очи и тъпанчета. Вие направлявате, избирате медиите, които програмират мозъка ви. Маклуън е казал: "Който контролира медиите, той програмира вашия разум, както и програмира мозъка ви."

На този запис, ние използваме най-новите дигитални инструменти, мултимедийни, аудиографическо претоварване, опитвайки се да се създадем състояние на откритост в ума, приятна възприемчивост, в която ние ще бъдем ин-формирани, и да отпечатаме новото съобщение: "Използвай главата си. Научете се как да контролирате ума си. "

За да контролирате мозъка си, вие трябва да разберат как да използвате очите си. Кажете, не виждате ли какво се случва с очите ви? Който контролира очите ви, контролира и на ума си, мозъкът ви е отпечатан? Не виждаш ли, че посланията, които атакуват очите ви чрез модерна телевизия, създават реалност, отпечатват/инпринтват ви съобщение от властите, които обикновено не се интересуват, да ви научат да създавате своя собствена реалност?

       


Внимание! Внимание!

Който контролира вашия екран, контролира и програмира ума ви. Очите ви - това са прозореца на мозъчната кутия. Очите са външно продължение на мозъка. Очите са изградени от стотици слоеве невроните, конуси, пръчки. Очите ви са работещи с определена енергия - със светлина/информация. Чрез очите ви идва осветление, виждане, възприятие, образование, просвета. Очите - това са прозореца на душата. Който контролира очните ви ябълки, програмира мозъка ви.

Научете как да настройвате очните си ябълки. Научете се как да разфокусиране очите си, да разширявате зениците си, научете се как да се отворите за  светлината и просвещението. И след това префокусирайте и преустройте своя вътрешен ред, създайте своя собствена структура, свой собствен език.

През 60-те години ние казвахме: "Власт - хора." През 90-те години, в цифровите медии 90-ия, ние казваме: "Власт на зрението."

Осветление. Просвещение. Въображение. Светлинни вълни. Звукови вълни.

Отворете очите си. Open ум. Отворете съзнанието си. Научете се как да изпращате съобщения с помоща на електрони. Вашият мозък обича светлината. Който контролира очните ви ябълки, програмира ума ви.

Ралф Уолдо Емерсън, първият и може би най-големият американски философ казва: "Божествеността е вътре."

Не гледайте църквите или към огромите мраморни институции. Вашата божественост се крие вътре. Трябва да се научите да контролирате мозъка си, да контролирате вашата душа. Да се научим да общуват с други хора, на мозък с  мозъка, душа с душата. Вашият божественост се крие вътре.

                 

Мозъкът е предназначен за изграждане на действителността. Ако управлявате своя собствен мозък умело, можете да се научите как да създавате своя собствена реалност, научете се да общувате на езика на мозъка: на езика на електрони и фотони. Ние го правим сега. Ние изпращаме съобщения от нашите мозъци, използвайки електронно-фотонен транспорт във вашите очи. Докато гледаме към екрана, нашите умове са наводнени със светлина, нашите умове стават меки, нашето линейно мислене официално се успокоява, и ние общуваме мозък с мозък. Ние използваме електрони и компютърни схеми за да задоволим мозъците си един на друг със светлина. Това е уводния параграф, първият опит, детски буквар, показващ как да се общува с помощта на подреденото ляво полукълбо и хаотично, което води до разбъркване на езика на фотони и електрони. Мозъкът се захранва от светлина. Вашият мозък, моя мозък, мозъците ни живеят в светлината. Точно както тялото се нуждае от въздух, и въглехидрати, мозъците ни жадуват за светлина, осветление, откровение. Използвайте главата си. Научете се как да контролирате мозъка си. Мозъкът е предназначен/конструиран за изграждане на действителността.

             

Маршал Маклуън ни е казал, че целта на еволюцията в използването на медиите, е за да се създаде това, което всички ние искаме: глобалното село. Език, който ще бъде разбран от всеки човек и от всеки мозък. Основния човешки език е езика на мозъка, светлина, звук, ритъм, пулсация на вашите кости, движенията на тялото ви. Ние всички знаем, този език. Ние всички можем да пеем и танцуваме в този език на електрони, радиовълни и ритми. Сега имаме цифрови комуникации. Ние можем да създадаваме свои собствени фантазии. Ние можем да създадем свои собствени ритми, проектирайки ги върху екрана. Новият език, който ние създаваме е световен език, който не се основава на написаното(на писменост), и не е основан на граматиката. Езикът, който всички ние разбираме, която се основава на клъстери на вълните на светлината и звука.

Ние разбираме всичко. Ние всички го празнуваме/прославяме. Ние всички хвалим светлината, просветлението, контакта, пресичане, взаимодействието по целия свят, форма език. Ние създаваме международен език, глобална мозъчна  комуникация/връзка. Всеки, който и да е, от всяка култура, гледайки този екран, получава голямата обща картина. Това е единното глобално село. Това е единия глобален човешкия дух, единната глобална човешка раса. Общувайки чрез екран, свързвайки се чрез електрони и фотони, ние ще създадем първото глобално човечество, неразделено от думи, съзнание, етнически или религиозни предразсъдъци.

Така че, чуйте новото съобщение: "Има една-единствена, глобална човешка раса, която в момента се учи да общува мозък с мозък, душа с душа."




http://gorgid.info/titles/operateyourbrain/

2 коментара: