Последователи

неделя, 29 януари 2017 г.

GIFS 18















                                                 

Исус от Назарет" е погрешен превод на "Исус Назарянина".Назарет не е родното място на синчето на ЯлохимЙова, защото е основан 300 години по късно. Исус е бил революЦионер свързан с назаряните,(революЦионно движение на сивия разсад "дуказ", генномодифициран продукт от микроюрганизми за завладяване на планетата и унищожаване на бялата раса.), които римляните се опитвали да смажат.

Около 30 г. пр.хр. назаряните вече са доста мощна юрганизация(подривна сила), и както в политическо така и във военно отношение представляват реална заплаха за РИМ
/- Римската Империя се бори с нашествието на извънземната/лунна раса - сив разсад./.

Библията и историческите сведения сочат че Исус е бил разпнат като революЦион(ер). - Тициан го споменава в своите "Анали". Но Ицето не е бил просто обикновен бунтовник(по-късно с помощта на поюдейчената Ватикана, представен като миролюбец, но така пък станал родоначалник на ционизма и антисемитизма). В евангелието на Матей и на Лука се казва ясно, че той е от царско потекло, законен потомък на Соломон и на Дравид, бил е "Месия" но не на РА, а цар на Цион, който според пророчеството на Захария, ще се върне в града на осел.
На оригинален александрийски диалект, на който е направен Новия Завет мъжете разпнати от двете му страни, са наречени lestai, преведено kaтo "разбойници". Всъщност думата означава нещо повече от "разбойник" - терорист, бунтовник, революционер.

При Юда Искариотски също се касае за погрешен превод, исттинското име било Юда Сикариус т.е.Юда Партизанина.
На тайната вечеря Исус приканва учениците си да се въоръжават, дори и за тази цел да продадат дрехите си.А те му отговарят че вече са ги продали, и Исус изразил задоволството си.
След това Исус повел учениците си към Гемсиманската градина и по късно е арестуван. За тази цел е изпратена кохорта - 1/20 от легион, това са 600 души, включително първосвещенника Йосиф Каяф и неговия слуга Мелх. По стар еврейски обичай още щом ги видял, един от учениците на Исус изважда меча, отрязва ухото на Мелх ( и може би го е хапнал - ухото на Аман,..стар юдейски обичай -Това хора ли са да си ядат ушите - бел.ред. ).


                                                 








Според анализ на НОИ, през последните 15 години броят на инвалидните пенсии е нараснал три пъти. През 2000 година той е бил 323 517, през 2012 - 354 964 а в края на миналата година достига 907 380.

През 2012 г почти половината от жителите на село Ясеновец - населено с роми - се оказали инвалидизирани по документи, издадени от (ТЕЛК) останалите жители били непълнолетни.

Тука виждаме схема на източване на пари от Мешерето под контрола на ДС. Другите които източват пари това са пак от еврейската мафия,... ДС - Тора Ностра, синхедрина и равините от "Шалом" (които се занимаваха още през комунизЪма със социални домове,педдофилия и инвалиди) под контрола на израелския посланик в България.

Доказани са над 500 000 фалшиви инвалиди. Годишно за инвалидни от народа се вземат над 1,500 милиарда или 15 милиона на месец, т.е. около 8 милиона отиват при фалшивите инвалиди, които по кошерна еврейска схема предават половината от откраднатото на другарите комунисти от "Шалом" ( по 4 мил. на месец) които по късно с тези пари се финансират, подкупват кметовете на съответните градове а малка част отива и за дарения на хора със старозаветни физиономии.

http://www.mediapool.bg/meditsinskata-ekspertiza-veche-nyam…



                     





























Няма коментари:

Публикуване на коментар