Последователи

неделя, 15 януари 2017 г.

GIFS 14


                                         








План 5-та тръба е демонично нашествие, пускане на духове през порталите в цял свят,чрез енергиини пробиви/посредством ХААРП/ в ЕМ поле на Земята/което предпазва от джиновете на Анта-рикша-лока/ портали за вкарване на бхутас са стадионите църкви и други енергийни места на планетата.

Нагите от Била-сварга атакуват горният слой на Земните духове(бхутас)- Анта-рикша лока чрез ХААРП(HAARP). ЕМ на Земята е като аурата на човек и защитава от нашествие на демони. Тропосферата е атакувана с chemtrails това води до повишаване на дезинтрграцията и до глобално затопляне на климата.

Масово се купуват души чрез масонски ритуали, чрез секти и църкви близки до сатана, пак чрез вкарване на духове от ниско астрално ниво, като заблуждават вярващите че печатът на звяра ще ги спаси от атаките на звяра.

Когато затръби 6 тръба джиновете щели да се въплътят в материална форма!

Звукът на тръбите е знак за завръщането на Месията и припомняне за Божията милост към Авраам, след като замени овена да бъде принесен в жертва вместо неговия син Исаак /Битие 22/. Исаак е преобраз на Иешуа. Както Авраам принесе сина си в жертва на олтара, така и Бог Отец принесе Сина Си в жертва на Голгота.

Евреи 11:17-19 – „С вяра Авраам, когато го изпитваше Бог, принесе Исаак жертва. Да този, който беше получил обещанията, принасяше единородния си син, този, комуто беше казано: „По Исаак ще се наименува твоето потомство”, като разсъди, че Бог може да възкресява и от мъртвите, отгдето и го получи обратно като преобраз на възкресението.” Както Исаак, така и раждането на Христос, са чудеса. И двамата с покорство заемат мястото на жертвата.

Тромпетите (звукът от тръбите) са се използвали като сигнали за война. Йешуа (Яхвето) е Военачалник на армията на Бог. Еврейският народ търсеше водач, който да се противопостави на римската армия. Йешуа дойде първия път, за да осуети делата на сатана и да спаси сърцата на хората от греха „и като ограби началствата властит и гоите, изведе ги на показ явно, възтържествувайки над тях чрез Него”. (Колосяни 2:15).

Звукът на тръбата е използван, за да доведе Мойсей до върха на планината. „И когато тръбният глас се усилваше Мойсей говори, и Бог му отговори с глас. И Господ слезе на върха на Синайската планина. И Господ повика Мойсей до върха на планината; и Мойсей се възкачи.” (Изход 19:19-20)

Това е бил сигнал, използван по време на война. „И когато дойде, засвири с тръба в Ефремовата хълмиста земя, та израилтяните слязоха с него от хълмистата земя, и той бе на чело” (Съдии 3:27)


                      


Свами Вивекананда. Душата.

Както човек, който държи книга в ръцете си, прочита една страница и я прелиства, отива на следващата страница, прочита и прелиства и нея, и така отново и отново, и все пак книгата е това, което е прелиствано, страниците са тези, които биват отгръщани, а не той — той е там, където е бил винаги — точно така е и по отношение на душата. Цялата природа е тази книга, която душата чете. Всеки живот е сякаш една страница от книгата; когато той е прочетен, бива прелистен, и така отново и отново, докато цялата книга не бъде прочетена и душата не стане съвършена, придобивайки целия си опит от природата. И все пак в същото време душата никога не се е движила, нито е идвала или си е отивала; тя само е събирала опит. Но нас ни изглежда, че се движим. Земята се движи, но ние си мислим, че слънцето се движи вместо земята, въпреки че знаем, че е погрешно и илюзия на сетивата. По същия начин е пълна заблуда, че ние се раждаме и умираме, че идваме и си отиваме. Ние нито идваме, нито си отиваме, нито сме се раждали. Защото, къде е душата, за да отиде някъде другаде? Няма място, на което тя да отиде. Кое е мястото, на което тя не се намира вече?


      

























ЧЕРНИЯТ КУБ: ДЕКОДИРАНЕ

Черен Куб = Сатурн

Сатурн = Сатана (Saturn -> Satan)

Сатана = Дявол (Християнство)

Дявол (Devil = D + Evil) = Сет (Set), който е оригиналният носител на злото, предшестващ Християнсвото

Сет – древноегипетски бог на Злото, Хаоса, Тъмнината, Войната и Разрушението = Антихриста (Християнство)

Сатурн, Сатана, Сет, Антихрист, Дяволът = Поквареният Демиург (Гностицизъм)

      








ДА СПОМЕНЕМ ЧЕ ПОВЕЧЕТО РЕСТИТУТКИ НА ДС БЯХА ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА, А ПОВЕЧЕТО НАСЛЕДНИЦИ/РЕСТИТУТИ БИЛИ ИЗБИТИ, ОСВЕН АКО НЕ СА СТАНАЛИ КУКИ НА ДС. ОЩЕ ПРЕДИ 1989 СЛУЖБИТЕ НА ДС/КГБ - ТОРА НОСТРА ПОДОГОТВЯХА ФАЛАШИВИ НОТА(НЕ)РЕАЛНИ АКТОВЕ ЗА ПОДОХОДЯЩИТЕ СИ СЪТЪРУДНИЦИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар