Последователи

неделя, 29 януари 2017 г.

Стига сте преследвали кокошкарите, заловете истинските лидери на организираната престъпност!



България е на второ място по брой полицаи на глава от населението в Европа и на осмо място в света. От това логично би трябвало да следва, че България е на второ място по сигурност в Европа и на осмо в света. Разбира се, това съвсем не е така.

Всяка страна би могла да има проблем с престъпността; има много и различни обяснения за това какво я причинява и какви са възможните решения. Фашистите, като Патриотичния фронт например, биха искали да вярвате, че това е въпрос на етнос или религия. Либертарианците биха казали, че капитализмът създава неравенство, което от своя страна поражда бедност и престъпност. Десните, като ГЕРБ, проповядват, че престъпността просто се извършва от лоши хора. Човечеството анализира причините за престъпността откакто Адам и Ева са откраднали Божията ябълка. Престъпността не е проблем, който стои само пред България. Както посочихме, всички държави са потърпевши. Проблемът, пред който е изправена България е, че многобройните полицейски сили не правят нищо, за да го разрешат. Въпросът, който стои пред България е: Защо разполагаме с огромна привилегирована полицейска класа, но нямаме резултати?

Първият отговор вероятно би шокирал някои българи, въпреки че за доста от тях, това е ежедневие. Полицията всъщност ръководи повечето от криминалните операции в България. Почти всички организирани криминални групи в страната се контролират от един или друг орган на държавния апарат. Например софийското МВР ръководи кръговете от проститутки като играе ролята на сутеньор. Понякога взаимоотношенията между проститутките и полицаите са доброволни, но друг път приемат формата на рекет и изнудване. Ако клиент на проститутка не плати, голяма е вероятността да се сблъска с органите на реда. В някои случай полицаите сами вършат черната работа, но в други използват посредник, който е очевидния сутеньор, но който предава изкараните пари на полицейските си „началници“.

Подобна схема се прилага и при всички останали криминални синдикати, например при търговията с дрога. Трафикантите на хероин се залавят на българската граница, например с 50 кг от веществото. В митническите документи, предоставени в съда обаче, се оказва, че количеството като по чудо се е смалило до 40 кг. Това не променя нещата за хероиновото „муле“, което е арестувано, защото според закона 50 кг. водят до същата присъда, както и 30 кг. Липсващите 10 кг. биват откраднати от българската гранична полиция. Иронията е в това, че трафикантът е превозвал хероина за Западна Европа, но българските митничари, присвоявайки част от пратката, захранват с нея българския пазар, тъй като това е най-лесния вариант за тях. „Мулето“ няма стимул да съобщи за липсващия хероин, така че тази практика продължава необезпокоявано.

Същото важи и за трафикантите на хора. Съвсем наскоро беше разкрито системното нелегално прекарване на имигранти през българските гранични пунктове от самите гранични полицаи. Много от превозвачите на хора работят пряко за един или друг държавен орган по сигурността. Някои от тях работят за гранична полиция, но други обслужват Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС). Понякога трафикантите плащат процент на техните „контрольори“ от ДАНС, друг път агенцията се крие зад претекста, че трафикантите оперират като техни информатори. Това е класически подход, при който трафикантите действат напълно безнаказано и се разправят с конкуренцията си. Конкурентите са принудени или да склонят да работят за „информаторите“ или да рискуват да бъдат заловени от полицията, измъчвани и натопени и дори изпратени в затвора.

Всичко е централизирано и паричният поток първо достига до дневните командири, после до груповите такива, след това до директорите и от там до шефовете и зам. шефовете на съответното ведомство по сигурността. Да си припомним, че през 2008 г. Румен Петков подаде оставка като вътрешен министър след обвинения за покровителството на кръгове, търгуващи с наркотици. Главният секретар беше отстранен заради подозрения във връзки с наркодилъри. В последно време началници на гранична полиция също са разследвани за събиране на пари от най-различни техни далавери. Директорите на Дирекция „Миграция“ през годините често попадат в новините с обвинения, че продават българско гражданство и няма причини да смятаме, е тази практика е преустановена.

Има случаи, при които престъпници са се опитвали да прекратят извършването на престъпления, но държавният орган по сигурността, който ги контролира, не им позволява това. Съществуват и случаи с наркодилъри, които спират да работят за държавата, но после те биват арестувани и изпращани в затвора. Това са една от двете групи от криминални „босове“ в затвора. Другата се състои от лица, които са се озовали по средата на схватка между различни полицейски поделения, органи на сигурността или политически партии. Когато различни полицейски началници водят окопни сражения за монопола над наркотърговията в определен район, цивилните лица, работещи за полицията се превръщат в жертви и могат да се окажат в затвора като част от вендета към техния полицейски началник. Същото би могло да се случи, когато юрисдикциите официално се припокриват. Както например ДАНС, която има юрисдикция над цяла България, би могла да влезе в конфликт с местните власти за контрола над наркотрафика.

Всяка смяна на правителството предизвиква сътресения в криминалния свят, защото престъпниците се отчитат директно на съответните министри. Българската социалистическа партия (БСП) доминираше по-голямата част от наркопазара, както и други престъпни мрежи, но през 2009 г., когато ГЕРБ спечели изборите, “плячката“ отиде при победителите и без много напрежение „партньорството“ се прехвърли от едната към другата партия. По-голямата част от бюрократите, които подпомагат престъпите мрежи, се подчиниха на по-могъщата от двете престъпни фамилии БСП и ГЕРБ. Онези чиновници, които отказаха да се подчинят на новите си господари, бяха отстранени.

Разбира се, не бива да забравяме огромните кражби, които същите тези хора извършват систематично. Сабри Сапунджиева, заместник министър на правосъдието в правителството на Орешарски, похарчи над 50 хиляди лева държавни пари за ремонт на апартамента, в който живееше по онова време. Тази сума беше предназначена за ремонти и поддръжка на българските затвори и най-вероятно не е била използвана за ремонт на апартамента, а просто „усвоена“ чрез фалшиви строителни фирми, за да бъде открадната. Много е вероятно Сапунджиева да е имала намерение да продаде апартамента на самата себе си на цена под пазарната, но оставката на правителството на Орешарски осуети плановете ѝ, както и назначението на служебното правителство. Наскоро стана ясно, че прокуратурата е прекратила разследването и така на практика с един замах 50 хиляди лева се изпариха от бюджета на Главна Дирекция Изпълнение на Наказанията (ГДИН). 50 хиляди е само сумата, за която със сигурност се знае, че Сапунджиева е похарчила за ремонт на апартамента, а истинската сума на присвоените средства би могла да достигне стотици хиляди, до няколко милиона лева в течение на една година.

Струва си да се отбележи и броят на убийствата, които органите по сигурността извършват и съответно прикриват. Но какво би могло да се очаква, когато министър-председателят Бойко Борисов ръководеше взривяването на дребен престъпник с 15 снаряда. Европейският съд по правата на човека (ЕСПЧ) отсъди, че изстрелването на 15 снаряда по дребният престъпник Чакъра е нарушение на човешкото му право на... ЖИВОТ! Какво представлява нарушението на нечие право на живот? Нищо по-малко от убийство. И кой даде заповед да се изстрелят 15 снаряда по този човек? Бойко Борисов. Главният прокурор и досега не е започнал разследване вследствие на присъдата на ЕСПЧ, а и никой не притаява дъх в очакване главния прокурор да си свърши работата.

В България не съществува „мафия“ в класическия ѝ вид. Няма влиятелни криминални босове и силни организирани криминални групировки. Това е, защото държавните органи по сигурността ръководят всичко. Най-едрите „босове“, които познаваме от медиите, в много от случаите са или бивши служители на МВР или работят за тях.

По същата логика не би трябвало да има съмнение, че романтичният образ на свободолюбивият криминален бос в България е донякъде преувеличен. Тук не престъпникът е този, който предлага подкуп на полицията, за да му се размине, а обратното - полицията се свързва с престъпниците с предложение те да „работят“ за тях. Предполагаемата „мафия“ в България не е независима; тя е напълно подчинена на държавните органи по сигурността. Това представлява проблем и за затворниците-активисти в България, които се борят да реформират съдебната система, както и за всички активисти в България. Ако даден активист влезе в конфронтация с корумпиран държавен служител, той веднага се превръща в мишена за т.нар. „мафия“, която действа като бухалка на споменатите държавни служители. Подчинените престъпници също трябва да пазят своите господари, тъй като без тях те реално не биха могли да продължат сериозно с криминалната си дейност.

В крайна сметка реалността е такава, че криминалните групировки носят униформи. Те са в правителството и оглавяват държавни органи. Всякаква битка срещу престъпността или организираната престъпност е просто замазване на очите, докато началници на полицейски звена и ръководители на органи по сигурността не влязат в затвора. Българската държава не успява да ограничи организираната престъпност, нещо повече – всяко разследване срещу организирани криминални групи бива прекратявано от прокуратурата. Такъв е случаят с откраднатите средства от Сабри Сапунджиева в качеството й на заместник правосъден министър. Поне петима служители са съучастници в този еднократен акт на присвояване, но срещу нито един не е повдигнато обвинение. Тук в затвора лежат дребни крадци, които престояват зад решетките години наред за това, че са задигнали 20 лева. Никой не вреди на българското общество така, както организираните криминални групи от крадливи и търгуващи с наркотици бюрократи. Кога най-сетне властта и прокуратурата ще осъзнаят, че липсата на осъдителни присъди за злоупотреби от държавни служители, не означава липса на престъпления?

Стига сте преследвали кокошкарите, заловете истинските лидери на организираната престъпност!

             



Джок Полфрийман
Председател на УС на Българско затворническо сдружение за рехабилитация (БЗСР)
бул. Генерал Н. Столетов 21
1309, София
България

Джок Полфрийман благодари на Деси за превода.


http://www.lifeaftercapitalism.info/analyses/


     


Заливат ни новини за това колко и какви мигранти прииждат у нас. Затрупват ни с невярна и безполезна информация, а след това смеят да ни налагат отношение към случващото се. И все по- често ушите Ви ще тръбят за инцидентите, причинени от мигранти. И все по- усилено ще Ви повтарят, че все пак има период на интеграция и това е нормално.
Европа се крепи на това.
Европейският съюз зависи от това гражданите му да вярват, че тази интеграция е възможна.
Е, не е!
И България веднъж да оглави една класация – първенци сме в примера за това! Ако европейците се заблуждават, че е напълно възможно да заживеят равноправни в обществото, то ние можем да им покажем реалния резултат. Реалният. Единственият.


Късно в петъчната нощ в Ловеч се е разиграл поредният инцидент между българии етнически граждани, обитаващи околните махали. След като биват нападнати взаведение от няколко представители на ромските фамилии, полицията не успява дапредотврати разрастването на конфликта, в който се включва и останалата част наромските представители в околноста. Стига се до болница.

В приемната на Спешно отделение обаче се отвеждат първо ромите. И то безпредварителен преглед на всички пациенти за установяване критичността насъстоянието на постъпилите.

В същото време се оказва, че най- тежко раненият е българин.

Така, докато тежко пострадалите чакали да превържат някоя друга драскотина на привилегировано приетите в Бърза помощ, полицията започва попълването напротоколите и изясняването на обстоятелствата, като насочила обвиненията си къмпотърпевшите, а ромите оставили на грижите на лекарите.

Как става така? Защо?!

Защото отдавна сме циганска държава. БХК само чака някой циганин да охне, за да заведе дело срещу страната. И може би това е причината ромското малцинство у нас (доколкото вече е малцинство) да бъде пазено и от полицията, и от общините. Правителството явно не вижда смисъл да брани българските граждани с български произход. Защо му е да се чувствате защитени? Притрябвало му е на някого Вие да се чувствате сигурни.

Политиката не действа така. Тя ви иска манипулируеми.


С протекцията, която правителството и районните управления, дават на циганите, си печелят сигурни дивиденти.
Затова при инцидент ще приемат в Бърза помощ пъвро бай Мангал. Затова, когато се жалва от Вас, бай Мангал получава симпатиите на полицаите. И понеже е по- лесно да обясниш на грамотен човек обстоятелствата, Вие ще бъдете съдени, а не бай Мангал.
После, ако решите да търсите възмездие, изведнъж ще откриете,  че началника на ОДМВР е в отпуска. Кметицата няма да отговаря на телефона си, а за общинска администрация пък какво остава – там явно телефона винаги си звъни.
И така, когато би трябвало да получите поне справедливост, за това че сте читав, образован и трудолюбив човек, който плаща данъци, Вие ще получите мазната усмивка на бай Мангал, зад която се подават и началника, и кметицата, и задоволството, че той може да прави с Вас каквото си поиска.
Европа плаща. ГЕРБ черпи.




НЯМА ДАНС, ИМА ДС ! НЯМА НСО, ИМА УБО ! НЯМА НАЦИОНАЛНА ПОЛИЦИЯ, ИМА НАРОДНА МИЛИЦИЯ ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР Е КАТЕГОРИЯ ПОДЧОВЕК, ДЕГЕНЕРАТ, ЖИВОТНО ! 

Днешните Милиционери са Родени на 9 септември 1944г. върху Труповете на Българските Полицаи !!! 10 септември 1944 - Постановление на МС Узаконява Формираната Предния ден от Партизани и Комунисти Народна Милиция. На Милицията се Поверява Вътрешната Сигурност и е към Министерството на Вътрешните Работи. До Средата на Септември са Уволнени 30 000 от Старите Служители на Полицията, Част от тях са Убити, Много са Арестувани. Така със Заповед от Москва Започва Окупацията на България и Физическото Ликвидиране на Представителите на Българската Държавност от Министрите и Депутатите до Полицаите в Селата. Задунайското МВР е Еничарски Корпус от Безпризорни КОПЕЛЕТА ! Задунайската Държавна Сигурност ДАНС е Педерастко Сборище от Агенти на ДС, КДС, НСС и Потомствата им ! Полиция е имало до 1944 година когато бяха Избити или Уволнени всички Достойни Пазители на Реда и на тяхно място се назначаваха и се назначават за Милиционери Селски Изроди с Доказана Липса на Мозъчна Активност и Функциониране на Мисловни Процеси Характерни за Човешките Същества. 

             
На 3 април 1990 г. Руската Терористична Партия в Задунайска Губерния БКП се Преименува на БСП, година по късно през 1991 г. се приема Закон за Реформа в Системата на МВР Съгласно който Репресивният Апарат на БКП от БЕЗРОДНИ УБИЙЦИ се Прекръства от Народната Милиция на Национална Полиция, като Кадровият Състав от СЪВЕТСКИ ГАДОВЕ Остава Непроменен. Единствения Вариант е ние Българите да го Променим като го Съкратим до Минимум по Примера на Нашите Братя в КАВКАЗ !!! Българските Полицаи преди 9.IX ИЗБИВАХА Комунисти и Режеха Партизански Глави, а Днешните Милиционерски ЕНИЧАРИ пазят Незаконната 73 годишна Юдо Комунистическа Власт в Незаконния 139 годишен Руски Колониален Кенеф. Поклон пред Командира на 3-а армия във Варна (Сталин) ген. Никола Христов Убит от Комунистически Терорист при Нахлуването на Руските войски . Поклон пред запасен поручик Петър Добрев Петров който пред Руска Офицерска Команда се Самообива с Думите: "Български Офицер не Предава Оръжието си". Основни Репресивни Органи на Незаконната Болшевишка Власт са ГДБОП и ДАНС ! I. БОП - Банда Организирани Престъпници с Генерална Дирекция ГДБОП ! Генералите от ДС Създадоха През 1991г. Престъпната Организация ГДБОП, Известна още като ЦСБОП, НСБОП или само БОП с Цел Извършване Поръчковите УБИЙСТВА на Прехода, Рекет, Изнудването и Отвличанията на БЪЛГАРИ, Контрола над вече Изградените Канали за Трафик на Оръжие, Наркотици, Проститутки и Трупни Донори Предимно Деца ! Първия шеф на ЦСБОП, Бъдещ ГДБОП е Стефан Стефанов Щатна КУРВА от Държавна Сигурност ! - Престъпници от Бригада за Мокри Поръчки в ГДБОП под Ръководството на Флоров Пребиха Прокурора Кирил Димитров Обвинил Пазарджишките НАРКОДИЛЪРИ-РЕКЕТЬОРИ Грозданов и Кожухаров ! - Престъпници от ГДБОП в Перник Начело с Цоновски Само/Убиха Свидетелят Чочо и Покриха Истинските Убийци на Мирослава ! - Престъпници от ГДБОП в Пазарджик Начело със Съветската Мастия Грозданов Арестувана с ДВА КИЛОГРАМА КОКАИН Покровителстват Наркотрафика в Града и Региона ! - Престъпници от ГДБОП Благоевград начело с Петър Кънев Покровителстват Трафика на Жени с цел Проституция ! - Престъпници от ГДБОП в Добрич Организират и Контролират Трафика на ХОРА за ТРУПНИ ДОНОРИ ! II. ДАНС - Задунайска Държавна Сигурност-Филиал на КГБ. Долнопробен Гей Бардак Създаден от Руската Гражданка от Хазарски Произход СерГей ЯКОВ родом от Херсон, син/дъщеря на Масовия Убиец Димитри Станишев(най-младия член на тричленките в София избили десетки хиляди Българи противници на червените терористи от БКП-БСП в първите месеци след черната дата 09/09/44) за да пази от нас Българите Задунайския Колониален Кенеф Окупиран преди 139 години от Руски Дегенерати за 32 тона злато. Ще го опазят колкото Руските Терористи и Окупатори опазиха Кавказ !!! Въпрос на време е да Запалим Волга и Дунав така както гори Киев и Кавказ и да изчистим Българската земя от Хазарската Чума и нейните Склавянски Лайна ! Пачаврите от ДАНС се занимават с Профилиране и Разработване неудобните за Незаконната 73 годишна Юдо Комунистическа Власт БЪЛГАРИ, като събират информация за тях от "Приятели", познати, роднини, съседи, колеги в службата, лекуващи лекари, преподаватели в училище или университет.... Целта на събрана от Проститутките от ДАНС информация е изработване на Компромати, които да послужат за бъдеща Зависимост, Репресия, Възпрепятстване служебното развитие на Неудобните включително и Уволнението им от Работа или невъзможност да си намерят такава. Все приоми разработени от КГБ, усърдно приложени от нейния филиал в Задунайска Губерния ДС и неговите наследници НСС и ДАНС. СИМБИОЗАТА МЕЖДУ ПАЧАВРИТЕ ОТ ДАНС И МУТРИТЕ ОТ ГДБОП ! Доносниците от ДАНС Набелязват Жертвата, Събират Информация за Нея, Семейството, Приятелите и Бизнеса му, След Което Изпращат Данните на МУТРИТЕ от ГДБОП! Престъпниците от ГДБОП Извършват Изнудванията, Рекета, Отвличанията, Убийствата, Кражбата на Имоти, Фирми и Бизнес! ВАЖНО !!! Мутрите (Престъпниците) от ГДБОП ги обединиха с Пачаврите (Доносниците) от ДАНС по Руски образец, създавайки Репресивна машина за Геноцид и Убийства над БЪЛГАРИ каквато преди 10 ноември 1989 година беше и все още е Държавна Сигрност. Над 80 % от ръководните Курви(Кадри) на Задунайското МВР и Държавна Сигурност-ДАНС са преминали през обучение или специализация в Съветския Съюз и неговото недоностче Русия. Те са заразени с ЧУМА по страшна и от СПИН, каквато е Славянската Чума., неподлежаща на Лечение а на Унищожение !!! На всички безродни Копелета завършили в СССР трябва да им се отнемат дипломите и да бъдат изолирани от Българското общество в трудови и концентрационни лагери или уранови мини заедно с техните генетично увреди потомства. Най добрия вариант е да бъдат Депортирани отново в Българския Кенеф Русия където са и изсрани. ЕНИЧАРСКИЯ КОРПУС на Незаконната 73 годишна Комунистическа Власт се Обучава в Два Открити и Един Скрит Център ! 1. Милиционерската СВИНЕФЕРМА-Феликс Дзержински в Пазарджик !!! - През Милиционерската СВИНЕФЕРМА набедена за Училище в Пазарджик, някога носеща името на основателя на КГБ Феликс Дзержински преминават за Обработка и Зомбиране най-низшия Ешелон от ГАВАЗИ. Там отиват Главно Престъпници или произхождащи от Семейства на Такива, както и Копелета от Социални Домове лишени от Майчина Обич, с една дума ЕНИЧАРИ. 2. КЕНЕФА на Държавна Сигурност по известен като Школата Георги Димитров в Симеоново !!! - Школата на ДС в Симеоново, доскоро носеща името на Съветския Безродник Гошо Тарабата е средния Ешелон от ЕНИЧАРИ. Там се Допускат само Доказани ИЗРОДИ произхождащи от Семейства на ИЗРОДИ, тоест Главно Потомствени МИЛИЦИОНЕРИ !!! 3.Има и Трети,Скрит Ешелон за Обучение Ръководните кадри на Задунайското МВР и Държавна Сигурност ДАНС. Те се Подготвят Конспиративно под Прикритието на Библиотекарски Институт управляван от Ченгета от II-ро Главно на ДС като Стоян Денчев и VI-ти Отдел на ДС като Димитър Иванов-Гестапото ! Ето истината за днешните милиционерски дегенерати от признанието на една "бивша" тяхна колежка: "... За да станеш офицер от полицията, кандидатстваш в Академията на МВР, изветна като "школата в Симеоново" или направо като "магнаурската школа". Единствената цел на тази школа е да се промият мозъците на "учащите" в нея, за да се превърнат в безропотни изпълнители. След завършването си тези момчета и момичета, имат едно единствено умение: да вият като полицейска сирена в случай , че тази в патрулката е развалена. Но те не са виновни. Това е целта на въпросната Академия. За да влезеш там трябва да минеш психотест и изпит проверяващ интелектуалното ниво. Тук е първото препятствие наложено от ДС олигархията пред интелигентните и мислещи хора, за да не влязат в редиците на МВР. - Ако си мислите че критерият за постъпване на служба е мотивираност и психична годност, то горчиво се лъжете. Критерият е ПОСЛУШАНИЕ, РОБСКА ДУШЕВНОСТ И НИСЪК КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ. Същият критерий се използва и когато се наемат хора незавършили Симеоновската школа. Ето защо кадрите се търсят сред бивши спористи: гюлетласкачи ,борци, щангисти и други признати светли умове Сега разбирате ли защо се прави всичко възможно, за да не се изпълни едно от основните изисквания на Европа, а именно разследващи полицаи да бъдат само юристи ?(обясняват ви , че няма желаещи юристи, а е факт , че България има най-много юридически факултети и безработни юристи на глава от населението в СВЕТА ) След така проведената "кадрова политика" МВР се състои от 10 % корумпирани "началници" 80 % дебили и 10 % хора имащи нужда от работа, които са били достатъчно умни, за да успеят да убедят назначаващата комисия, че са достатъчно тъпи, за да станат полицаи. - Целта на мероприятието е да се наемат най-послушните и сляпо изпълняващи заповедите хора. Причините са две: 1. тези "кадри" като им кажеш "бий жените и децата по главата и хич да не ти пука" те слушат и изпълняват и даже се забавляват. 2. такива "кадри" сляпо изпълняват нарежданията на принадлежащите към ДС олигархията полицейски началници и то без да претендират за парче от баницата. Правят го или от тъпота или за да запазят мизерната заплатка, която храни децата им. За да си изясните по ясно картинката, представете си една маса, на която дружно и приятелски хапват и пийват ДС олигархията, назначените от ДС олигархията "престъпни босове" и назначените от ДС олигархията "полицейски началници" ( под "началник "разбирайте всяка личност на длъжност началник на РПУ, зам. началник на РПУ, ръководител на група, сектор и така нататък, нагоре чак до регионалните дирекции и министерството) Всички тези хора на тази маса имат за цел да осигурят безпроблемното развитие на бизнеса на ДС олигархията, а именно продажба на наркотици, проституция, рекет, препродаване на крадени в Европа коли, джебчийство. "Босовете" организират кадрово нещата (дребни пласьори ,доставки, пренасяне на печалбите до ДС олигархията...) а "началниците" мачкат евентуалната конкуренция (това обяснява рядко случващите се успешни акции за залавяне на дрога, крадени коли и др. подобни) и пазят олигарсите от " народната любов".За да изпълняват тези свои задачи "началниците" имат нужда от най-дебилната част от българското население, която ТЕ са назначили на работа в полицията. - Ако се питате какво стана с 10-те процента, дето уж имаха нещо в главата и искаха да си хранят семействата с честен труд, щеви опиша някои от механизмите, с които тези хора се смачкват. 1 Раздават им се неимоверен брой дела и преписки по които да работят ( в нормативната база на МВР няма норма уреждаща максималния брой дела, по които един разследващ полицай например може да работи) След като е затрупан с дела той няма физическо време да се занимае дори и с половината. Обаче по всяко дело има срок за разследване и неспазването на този срок представлява ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ПРАВОСЪДИЕТО , следователно въпросния разследващ полицай ( ако е имал неблагоразумието да откаже да играе по гайдата на корумпирания си "началник" , не само ще бъде отстранен дисциплинарно , но и ПРЕДАДЕН НА СЪД за извършеното престъпление "забавяне и пречене на разкриването на обективната истина". - Има и други способи , по-прости и по бързи напр.: началникът бърка в касата на полицая ( на 6-7 полицая се пада една руска каса от 60-те години и всички каси могат да се отварят с един ключ, следователно дори всяка чистачка, във всяко районно има по всяко време достъп до всички дела...и служебно оръжие). Не мислете че този пропуск в обезпечаването на материално- техническата база е случаен). По този начин "началнико" може да открадне и изгори всяко дело заведено срещу "наш човек". Полицаят отговарящ за делото(на чието име делото е записано в деловодството) отива на съд ,а "началникът" отива да си вземе заслужения подкуп. Още по лесно е да се накара някой обвиняем да напише лъжлива жалба срещу някой непослушенполицай, че е бил бит например и непокорният отива на военен съд и бива уволнен. Друг вариант е да се изпрати непослушният на реподбор (да му се направи нов психо-тест). - В Психоцентъра на МВР, пристигне ли изпратен от "началнико" полицай за реподбор, на всички е ясно, че този човек се опитва да вкара прътв добре смазаната машина за мръсни пари. Следователно " психолозите" след обстоен и задълбочен 20 секунден психо-анализ стигат до извода, че лицето е негодно да изпълнява служебните си задължения и ако не го уволнят, то го изпращат да пази честта на кокошката Минка от набезите на петела Геновев в общинския курник на село "Ръгни Колец". Друг способ са веществените доказателства. Ако сте гледали по филмите как ВД-тата ( веществените доказателства) се съхраняват от специални хора в специални стаи, то в турския кенеф на Европа не е така. Помещения няма, каси още по-малко. ВД-тата се съхраняват ...на пода, под бюрото, в коридора... и всеки може да си отмъкне каквото му трябва. Когато става дума за гуми или джанти - добре , но когато става дума за златни накити пари в брой или мобилни телефони и друга техника- лошо. Нали се сещата кой носи отговорност за изчезването,( въпреки, че не е виновен за това , че УМИШЛЕНО не е осигурена материална база и помещения)- водещият разследването полицай. Между другото изчезне ли ВД почти е сигурно , че делото ще остане недоказано в съда и обвиняемия ще бъде освободен. Ето ви още един начн за "припечелване" от началниците. - Способите за смачкване на читавите служители са хиляди, мисля, че схванахте принципа. Ако питате защо никой от тези достойни 10% не се оплаква, отговарям веднага: оплакването от "началника" става с докладна записка или рапорт, който се дава на... "началника".(ако се опиташ да го прескочиш отивайки при по-голям началник, става страшно на тема военна субординация) Пред такава жалба има два пътя: 1 "началникът " я хвърля в кофата. 2 "началникът" първо си избърсва гъза с нея и чааак след това я хвърля в кофата. Следователно жалбата трябва да бъде заведена в деловодството и да получи входящ номер. Но деловодителките по заповед на "началника", отказват да завеждат рапорти БЕЗ одобрението на " началника". Мислите ли , че някой ще позволи завеждането на рапорт, в който има оплакване срещу самия него. Друго интересно за данъкоплатеца нещо е как "началниците" оправдават съществуването на подобна язва наречена " полиция"? Оправдават я чрез куха статистика. Позволяват си да убеждават обществеността че разкриват 50- 60 % от престъпленията заведени в полицията, като на практика разкриват 1 % и то на престъпления извършени от конкурентите на техните ДС покровители. Как става това : хваща се някой беден човек клошар или ром ( за да са сигурни, че не може да си позволи адвокат) пребива се и се принуждава да подпише един бял лист на който после "началниците" дописват на пишеща машина десетки "самопризнания" за престъпления, за които подписалият се изобщо не е чувал. Според БГ наказателното право , никой неможе да бъде осъден само въз основата на самопризнание, следователно човекът не бива осъждан. - Сега изясни ли ви се откъде идва разликата между "разкритите" престъпления на МВР и реално осъдените лица.Някои "началници" не си правят дори и този труд. Те просто нареждат на подчинените си ( тия послушните с празните глави) да напишат в графата извършител на престъплението (върху бланката съпътстваща всяко заведено престъпление) името на някое живо лице ( някой който е минал през районното, било като свидетел, жалбоподател или като заподозрян, по което и да е производство) По този начин, няма защо да се учудвате, ако баба Ви Гицка дето се е жалвала някога си в полицията, че са и откраднали саксията, фигурира в полицейските бази данни , като извършител на въоръжен грабеж срещу чуждестранен гражданин , на магистрала "Тракия". Сега виждате ли колко тъпо звучат в ушите на един професионалист изказвания от сорта " Ние ги хващаме, те ги пускат ". Ако някой случайно потърси отговорност от такъв " разкривач" за подобно "разкриване ", "разкривача" гори, ако никой не потърси отговорност от него ( както обикновенно става), "началникът" почва да лъже обществото,подкрепяйки се с кухи цифри, колко много престъпления е разкрило неговото РПУ, дирекция , група , хайдушка дружинка и т.н........." Няма по голямо Падение за един Родител от това детето му да стане Милиционер или недай си боже Мъжка Проститутка (Доносник) от Задунайската Държавна Сигурност-ДАНС, филиал на КГБ. Храниш го,обличаш го, учиш го и то накрая вземе че се изсере на метеното и стане МИЛИЦИОНЕР. Това означава че си Тотално провален като Родител и не по малък Боклук от детето си, а Лайното изсрано в семейството ти не може да се измие поне ПЕТ поколения напред. Не случайно над 70% от кадровия състав на Задунайското МВР и Държавна Сигурност-ДАНС се формира от Потомствени Милиционерски Курви, тоест доказани Курви разсли в "семейства" на Курви. ЗАПОМНЕТЕ Върху Гробовете на Българските Полицаи се родиха днешните Милиционерски Дегенерати докарани с Каруци в градовете след 1944 година от Руските Терористи и Окупатори, които ние Българите ще върнем обратно в КАТАФАЛКИ, както тях така и техните Генетично увредени поколения !!! Всеки един договор който подписвате, всяка една фактура или касова бележка която издавате вие давате 35-40% от мизерните си доходи за да храните Незаконната Комунистическа власт и нейния репресивен Милиционерски апарат за да се Пенсионират на 47 години с 1000 лева пенсия. Получавайки и давайки КЕШ пари на ръка вие се грижите за своето Семейство, деца и възрастни родители и ги предпазвате от ГЕНОЦИДА наложен от ЮДО Комунистите в Задунайска Губерния. МЪРША, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. Казах !!! Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще Ликвидираме този 139 годишен Руско-Турски КЕНЕФ и Възстановим Българската държава ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД--БЪЛГАРИ




Безродната Комунистическа и Милиционерска СГАН трябва бъде НАКАЗВАНА съгласно старите Български Закони ТОРЕ: ОСНОВНИ БЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ ТОРЕ !!! Записани по волята на Канасюбиги Урус Айдар (805-855г.), баща на Кан Джилки и Кан Лачин-Рюрик от тебир Шамс. (по данни на Кул Гали и Гази Баба-том ІІІ, стр. 119-124 - частични извадки) 

Чл. 8. "За Измяна на Държавата се УБИВАТ не само Виновните, но и техните най-близки Родственици…" 

Чл. 44. "Крадецът е длъжен да върне откраднатото в Десеторен размер…" 

Чл. 45. "Ако на крадеца му е за първи път и се закълне да не краде, да му се вземе дължимото (по чл. 44), ако е за втори път, освен дължимото по тази кражба, да му бъдат отрязани носа и ушите и подложен на бой… като безчестен човек. При трети случай, освен дължимото, да му пречупят двата крака....." 


БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ: Комунистите и Милиционерите на са ХОРА и нямат Права, само Задължения-да напълнят МОРГИТЕ и ще ги напълнят !!! Комуниста не е дошъл на власт с избори, той дойде с Оръжие, Преврат и Руски Танкове и може да се свали само и единствено Българско Оръжие и Българска КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ !!! Руските Окупатори докараха 1944 година Комунистите и Милиционерите от селата с КАРУЦИ, ние Българите ще ги прибираме обратно с КАТАФАЛКИ. Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина. Комуниста е Интернационалист тоест Копеле и ражда Копелета. Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти - САМО ДО СТЕНАТА !!! Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери - САМО ПОД ЗЕМЯТА !!!

Cheap Offers: http://bit.ly/gadgets_cheap






Същността на демокрацията – тирания на мнозинството, която е изродена в деспотизъм и контрол над зомбираното мнозинство от определено малцинство.

Парламентът прие на първо четене промени в Закона за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен.
Промените предвиждат премахване от публични места на лозунги, фотоси, знаци и други знаци и предмети(како агенти на ДС), създадени през комунистическия режим в периода 1944 - 1989 г. - 2016 г. забранява се възхвала на агенти на ДС и на нейните ръководни дейци. Законопроектът предвижда забрана на поставянето на такива червени задници на публични места.

Студио Шпионска лига - Куки от Загра или Атик Хисар

             

Където и да е, ченгето е ченге. Никъде не обичат ченгетата. Нито има нормално човешко същество, което да иска да бъде ченге. Господ не е заложил във висшето Си творение да се ангажира със слухтене и следене на ближните. Тъкмо обратното – да съпреживява и помага.

Ченгето е твар, при чието създаване се е получило изкривяване. И в него е заложена особена склонност. Едната е да забрави, че е човек и има право – суперкачество – да мисли самостоятелно. Вместо това – ченгето служи, като изпълнява чужди заповеди. Прилага стриктно закона, без да се интересува, доколко този закон е справедлив, разумен и т.н. Типичен пример е литературният герой Жавер от „Клетниците“ на Виктор Юго. Когато най-сетне прозря истината за окаяния си живот, той му постави край със… самоубийство. Това беше неговото първо автономно, лично, независимо решение.

Другият вид са склонните към корумпиране. Обикновено те следват примера на своите началници. Иначе казано, отново имаме работа с несамостоятелно същество, не-човек, не-личност. Без да усетят, тези ченгета вливат нова кръв в организираната престъпност – мафията. Както знаем, от средата на ХІХ век, тя ръководи почти всички държави. Твърде бързо този сорт милиционери осъзнават, че най-успешните и неуловими бандити са официалните. И се впускат в напълно осъзнати безчинства.

Казаното до тук обяснява всичко. Ченгесарството е като злото. Не съществува малко или голямо зло. Злото е зло.

Ченгето е необходимото зло, което хората биват принуждавани да търпят. Ако някога успеят да формират читаво общество, ще могат и без ченгета. Възможно ли е? Сигурно, но им пречат. Като на всичко отгоре сформират и частни милиции. Пък и човеците постоянно загърбват Бога, отдавайки се на похотта, с която мерзавците ги съблазняват.
            


Искам да кажа, че всичко сме си заслужили. Дали някой ще ме разбере? Все по-малко ме интересува. Sorry.

Скоро след 10 ноември пълното информационно затъмнение взе да се пропуква. По-точно – да го пропукват. И започнаха да ви занимават с кръпки. Точно така – с парчета, отломки от разпадащия се живот. Обаче нито веднъж – с единствения възможен изход. Той се нарича смяна на системата. Разрушаване до дъно, до здраво. И ново държавно строителство.


                                           

Магарето/Маркус - с жълта книжка - агент на ЩАЗИ на стаж/служба при СТАРОЗАГОРСКАТА ДС-ТОРА НОСТРА, в схемите за кражби от ресторанти и магазини, естествено от гоите.


         
Студио Шпионска лига - Куки от Загра или Атик Хисар             

Няма коментари:

Публикуване на коментар