Последователи

петък, 27 януари 2017 г.

GIFS 17



Можем да приемем, че съществуването ни се базира на тези две концепции: потока и буферите. Нашето (съ)знание е stream, т.е. последователност от данни, предоставяни ни с течение на времето (потока). Тези парченца данни, които евентуално един ден ще се комбинират в единното цяло - Всичкото, което Е. OverSoul и неговите инкарнации - Висшите Аз са буфера. Буферите можем да представим като временни хранилища за данни, които се предават от едно място към друго. Няма сведения за ограниченията на размера на предаваните данни.



























Според анализ на НОИ, през последните 15 години броят на инвалидните пенсии е нараснал три пъти. През 2000 година той е бил 323 517, през 2012 - 354 964 а в края на миналата година достига 907 380.

През 2012 г почти половината от жителите на село Ясеновец - населено с роми - се оказали инвалидизирани по документи, издадени от (ТЕЛК) останалите жители били непълнолетни.

Тука виждаме схема на източване на пари от Мешерето под контрола на ДС. Другите които източват пари това са пак от еврейската мафия,... ДС - Тора Ностра, синхедрина и равините от "Шалом" (които се занимаваха още през комунизЪма със социални домове,педдофилия и инвалиди) под контрола на израелския посланик в България.

Доказани са над 500 000 фалшиви инвалиди. Годишно за инвалидни от народа се вземат над 1,500 милиарда или 15 милиона на месец, т.е. около 8 милиона отиват при фалшивите инвалиди, които по кошерна еврейска схема предават половината от откраднатото на другарите комунисти от "Шалом" ( по 4 мил. на месец) които по късно с тези пари се финансират, подкупват кметовете на съответните градове а малка част отива и за дарения на хора със старозаветни физиогномии.


                        



1. Кой хвалеше постоянно Путин, не беше ли Тръмп

2. Кой нарече НАТО отживелица, не беше ли Tръмп?

3. Kой непрекъснато говори за deals с Rусия? Не е ли Тръмп

4. Чий съветник беше Пол Манафорт, разследван за връзки с Rусия, не ли на тРъмп

5.Чий съветник по националната сигурност е Майкъл Флин, разследване от КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕТО за връзки с Русия, не е ли на Tръмп. Не беше ли Флин на тържество на RT не яде ли не пи ли с Путин?

6. Чий съветник беше Картър Пейдж, редсовен участник в Спутник, също разследван за връзки с русия, не ли на Тръмп

7. Досието на МИ-6 за Тръмповите сексистории медиите ли измислиха.

                   
                        






































"Съветския (руски) неоимпериализъм се различава от световния, с това че е още по измамен"






> Тръмп: Ще вкарам Обама и Клинтън в затвора/Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп са роднини и имат кралска кръв

                                         





Няма коментари:

Публикуване на коментар