Последователи

неделя, 1 януари 2017 г.

Населението на Земята не е 7 милиарда



 


През последните 200 години, ни се казва, че населението се увеличава с 6.0 милиарда души. За някои от два века е само 7 милиарда. Официалната причина за скока - започнахме да живеем по-дълго. Според тяхната логика, през 1850 г., когато този брой е бил около един милиард души - хората са живели по 7 пъти по-малко. Ако сега приблизителната продължителност на живота е 70 години, това означава, че през 1850 г., хората са живели само 10 години (70 делено на 7). Но всичко е по-лесно. Примерно от 200 години, има нещо, което може да се нарече медии, чрез които хората получават масова информация . Първоначално бяха вестници и списания. Тогава, радио, телевизия, интернет. И най-изненадващо - с усъвършенстване на медиите и увеличаване на тяхното въздействие върху хората имаме и нарастването на населението на Земята също мистериозно се увеличава. А с появата на телевизията във всеки дом - то просто лети. Например, през 60-те години, когато телевизията става собственост на всяко семейство - скока вече е два пъти (т.е., не е 3 милиарда а е 6). Да се лъже и да се внушават лъжи, става все по-лесно и по-лесно. И днес степента на лъжи, е изразена в числото 7 милиарда души (плюс 200 милиона от последното преброяване). Разбира се, първото нещо, което идва на ум на никого - това е, което всички хора, които седят в сградите на многоетажни и следователно площта се увеличава. Но нашата Земя - това не е солиден град. Илюзия е, че къщата е силно увеличена площ. И най-важното - ресурсите на планетата! Вие със сигурност си мислите, че е необходимо да се изсичат повече дървета, повече източване на горива, повече нужда от злато, копаене, изкопни работи повече диаманти, повече от улов на риба, ... Още, още, и още! В края на краищата, хората са все повече. Така че ще трябва повече да се източва от Земята. И също така трябва да се работи, за да се гарантират, че всички необходими неща, храна и други стоки. Но точно за кого работите, ако всички тези са "мъртви души"? Те съществуват само за да повярвате, че работите върху себе си. Те просто приписват всяка година все повече и повече нули от несъществуващи хора, за да ви държат в робство, както и чрез лъжи, да ви забоначват и да правите това което си искат с вас.


 
Тази планета е електроинкубатор, ферма-затвор, матрица за жертвоприношение. Всеки ден "съдбата" избива 200 хиляди човека и 2 милиона животни. 



 "..Ефекта от Родова връзка с мъртвите и измъчван, са забелязали повечето боговете, и дори самата богиня Така че са необходими хора и ангели не само за храна, но и за комплименти, молитви и предлагането на жертви в чест на боговете и богините комплименти и прославяне.. - това не е просто ритуал, това е реална физическа сила, за да се подкрепят на биорезонансно ниво, тъй като е свързано с подобна биоторсиона неразривна връзка. 

       


 Както храната е необходима за поддържане на тези сили при хората, така страха и вярата на човека в боговете е като храната и им дава сили, смъртта на живи същества. - електроенергия. Хората и тяхната вяра са нужни на богините и богове, като източник на енергия. Всяко проклятие срещу Бог нанася удар по неговия генетичен апарат и нейната сила, макар и проклятие трябва да бъде изречено поне определен брой пъти. Един пример, за biotorsion връзка. Вземете, например, охлюви (за предпочитане двата пола) и ги poshorkat за повторно зареждане, тогава те образуват микробиологичен клан, обединена biotorsionа връзка. След това, ако ги раздалечим на всякакво разстояние, и един от тях се подлага на електрически шок, то другия охлюв реагира на стимулацията, независимо от разстоянието. Първият разговор между Стария и Новия свят (Америка) е чрез използването на такъв телеграф от охлюви! Ето още един пример за тази връзка: Единият брат заминава и кава; Това е моят нож (той изобилно го натрива с кръвта си), ако аз съм добре, той не ще ръждяса, и ако това се случи, вие знаете, че съм мъртъв или умирам. Действително в слюнката и кръвта се съдържат микроорганизми и техните спори, по-специално - на Trichomonas. Ако почустват, смъртта му(на своите колеги), се събуждат и отделят киселина и ензими и техни вариации... отговорни за корозията на желязото. Принципа на biotorsionа комуникация е в основата на различни видове магически вуду култове, влияние в/у отдалечен обект с biotorsion биорезонансна комуникация. Сомнамбулите/Лунни хора/ и техните апостоли на Земята използват за такава експозиция компютърна техника и генератори от различни области. В допълнение, важен стимул за убийствата и жертви са "подаръци" от Съдбата. Той активира "органа" на юдея, който произвежда подобно на морфин вещество, - попитайте всеки маниак, той ще потвърди това и ще каже; че да се убива, да се върши зло е много хубаво - това е по-добре от секса. Така че възхваляването на богове и жертването в тяхна "чест" е нужно на кръвопийците".





               

Няма коментари:

Публикуване на коментар