Последователи

неделя, 21 ноември 2021 г.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПЛАЗМОИДИТЕ - АЛТЕРНАТИВЕН ИЗГЛЕД


Нагите от Била-сварга атакуват горният слой на Земните духове(бхутас)- Анта-рикша лока чрез ХААРП(HAARP). Тропосферата атакувана с chemtrails води до повишаване на дезинтеграцията и до глобално затопляне на климата.



Карта, показваща Илюминатските наги как
се опитват да манипулират метео-времето.
Те не управляват времето, а го манипулират,
т.е.= само пакостят и рушат.


Mетодите за забавяне на глобалното затопляне като стрелба с частици в горните слоеве на атмосферата, за да отразява слънчевите лъчи e измама.Chemtrails води до неравномерност и увеличаване на Дезинтеграцията.Слънцето предизвиква дезинтеграцията на Земята,увеличаването на праховото съдърание в атмосферата води до глобално затопляне.В резултат на неравномерност имаме нарушаване на 4-те защитните плазмени обвивки на Земята от Хелий и Аргон и образуване на плазмени неравномерности по ниско. Плазмените мехури са една от формите на плазмените облаци – нееднородности в горните слоеве на атмосферата. Тези „мехури” се състоят от електрически заредени частици газове. Обикновено техният диаметър е около 100 км и макар че такива нееднородности е невъзможно да се забележат с невъоръжено око, те могат да разпръснат радиовълните, което води до срив в работата на оборудването за връзка.

Плазмата се появява в йоносферата денем, когато слънчевата радиация „избива” електроните от атомите вещество, намиращо се в горните слоеве на атмосферата. В това време плазмата е стабилна и еднородна, но нощем лунните лъчи не предизвикват дезинтеграция и заредените частици отново формират електрически неутрални атоми.

В долните слоеве на атмосферата този процес протича по-бързо, което води до изместване на по-разредената плазма под формата на мехур в горните слоеве. Образуването на плазмените нееднородности в атмосферата, е подобно на 4 сферични концентрични повърхности на 50,100,150, 200км.,които обгръщат Земята, като и 4-те могат да съставляват зони отразяващи вълните.Те се образуват в резултат на дезинтеграцията на О и Аr. Въздухът се състои главно от кислород и азот. При тази дезинтеграция чрез вертикални планове азотът дава/поражда хелий/,а кислорода дава аргон. Имали озон в атмосферата? Над 50км. дебел пласт ,върху който радиовълните се отразяват? 
С хелий като свидетел детектираме че има такъв/хелий/ и най вече над верикалата.
С аргон, като свидетел, също детектраме такъв в атмосферата.
С озон като свидетел махалото остава неподвижно,до 200км. височина.
От 0 до 50км. има хелий,
от 50 до 100км. има аргон,
отново хелий и втори път аргон от 150 до 200км.
В първата зона,от 0 до 50км. има и аргон от дезинтеграцията който се изкачва по вертикалните планове,със скорост 300000 км/с.

 


В момента Слънчевата система няма свой собствен органичен живот, освен Земята. Извън него той съществува само под формата на извънземни бази на извънземни на Луната, Марс, Венера, луните на Юпитер, Сатурн и на изкуствената планета Нибиру, за да изучи Земята и Слънчевата система.

Но ако на планетите има мощни гръмотевични бури с мълнии като на Юпитер и Венера, тогава в тяхната атмосфера има много плазмоидни цивилизации. Какво представляват плазмоидите?

Плазмоидът е фино енергично същество („bravot“на езика на Daraal), което се въплъщава не във физическо тяло, а в тяло, състоящо се от енергии, от електромагнитни вълни. Това е нещо като интелигентен лъч светлина или интелигентна електромагнитна вълна. Това са енергии от определен тип, скорост и посока на вибрациите, които не се носят от материята. Тялото на интелигентните същества може да се състои от тези полета. Най-яркият пример, показан за човешкото зрение, ще бъде кълбовидна мълния.

Това са плазмоиди, които са на нивото на вибрация и в спектъра на честотите, видими за човешкото око.

По-рано в древни времена те са били наричани духовете на природата или стихии: духовете на въздуха - силфи, духовете на огъня - саламандри, духовете на водата - ундини и др. Силфите изглеждат като синьо-бели топки, когато се гледат от астралната равнина.


  



ПЛАЗМОИДНА ГРАДАЦИЯ

В нашата галактика има десетки пъти повече плазмоидни цивилизации от хуманоидните. Те активно се стремят към контакти по различни причини, следователно на Земята има много повече плазмоидни контактове от хуманоидните.

Такива примери често се срещат във ведическата литература. Например един от героите на Махабхарата, Бхишма, беше син на Ганг, олицетворение на водната стихия. И принцеса Кунти, благодарение на мантрата, дадена от мъдреца Дурваса, успя да зачене първородното си от бога на слънцето Сурия и още трима синове от Ямараджа, бога на смъртта, Ваю, бога на вятъра и Индра, господар на небесните планети.

В финия свят има 24 нива на живи същества, сред които плазмоидите заемат от 7 до 8 място:

1-6 - демони, 7-8 - плазмоиди (духове на земята, въздух, вода и др.), 9-16 - духове, вършещи добро и зло, 17-24 ангели.

Има плазмоиди, които живеят в атмосферата на планетите и се наричат ​​„планетарни плазмоиди“. Има "звездни плазмоиди", които живеят в хромосферата на звезди, като Слънцето.

Колкото по-близо до ядрото на нашата галактика, толкова повече плазмоидни цивилизации. Има повече енергия, за да ги нахраните и да изградите техните светове. Те влизат в ядрото, но по-често са по-близо до повърхността. В средата на Слънцето и звездите енергията с висока вибрация е концентрирана под формата на портали, способни незабавно да прехвърлят плазмоиди в други светове.

 


ДВИЖЕНИЕ, ХРАНЕНЕ И НАВИЦИ

Полетът на плазмоидите е различен от движението на хуманоидите. Те се състоят от енергии, така че не е необходимо да се защитава енергийното тяло от космическо излъчване. Освен това енергията, излъчвана от звездите, е привлекателна за звездни плазмоиди като храна. Те имат такава форма на живот, която не изисква консумацията на груби материални елементи под формата на вода, кислород и др. Това, което чувстваме като светлина, топлина, радиация, храна за тях не е по-лошо от торта.






Много плазмоидни цивилизации изграждат за себе си проекции на космически кораби, градове, къщи, но всичко това се състои от фина енергия. Обикновено това са духовете, които са имали много прераждания в хуманоидни светове, и сега проектират това преживяване върху плазмоидния свят. Те не си спомнят тези прераждания, но подсъзнателните им спомени от това, че са в такива жилища или в космически кораби, ги подтикват да създават енергийни форми, които са им познати. Можем да кажем, че това са техните навици. В нашето разбиране за плътния материален свят плазмоидите не се нуждаят от технически средства за своето движение, жизненоважна дейност и изграждане. Всичко това вече е в техния фин свят под формата на енергии.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА И ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ

Колкото по-високо е нивото на плътност, толкова по-дълго в земното време тези същества могат да живеят. Колкото по-висока е вибрационната честота на енергийното тяло, толкова по-дълго то съществува без промени. Плазмоидните цивилизации имат четвъртата минимална плътност, а продължителността на живота е до 600-700 години. Съществата от ниво 56 живеят стотици хиляди години. Нито една хуманоидна цивилизация не живее толкова дълго.

Те се размножават по различни начини. Те могат да се разделят, когато децата са отпуснати от родител или могат да се разделят като клетка на няколко части. Случва се, че не от един, а от няколко индивида лъчите се фокусират в една точка и събират ново енергийно тяло, в което след това се въплъщава рационален дух.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ

Обикновено хората общуват с представители на плазмоидни цивилизации психически. По-често това се случва несъзнателно за човек, защото той се опитва да не се рекламира. Правят това, защото човек мисли независимо и не разчита на тях.



Те смятат, че независимостта е най-доброто условие за развитие. Можете да общувате с тях духовно, но това не се счита за пълноценен контакт, тъй като информацията е силно изкривена от съзнанието на медията.

ПО-БЛИЗО ДО БОГА

Често плазмоидите имат отрицателно отношение към плътните материални въплъщения, тъй като не ги разбират съвсем. Те искрено вярват, че фините материални форми на живот са по-съвършени от плътно материалните и им позволяват да виждат повече от светлината, идваща отгоре. Сред тях е отричането на стойността на брутната материя. Те вярват, че живите същества са в капан в материалните тела и това пречи на осъзнаването на Бога. Те се смятат за божествени учители и уредници на хуманоидите, заставайки по-близо до Него.

ImageI

Това ясно се вижда и в книгите на плазмоидните лица. Православните християни наричат ​​това влияние на езическите учения, които според тях са били анатематизирани през втория век след Христа и сега се прераждат като гностици. В наше време дори някои теософи и йоги са класирани сред тях. Ведическите учения, шаманите са много предпазливи към християнството, а телата им - като нещо, което ги завладя и от което трябва да се отървем.


РАЗРУШИТЕЛНИ ПЛАЗМОИДИ

Делът на паразитните плазмоидни цивилизации е по-малък от положителен или неутрален. Ако погледнете ядрото на галактиката, тогава 26-27% от такива цивилизации са разрушителни. За галактиката като цяло този процент е още по-нисък поради специалната плътност на натрупването на плазмоидни светове в центъра му.



Влиянието на паразитните плазмоиди върху човешката цивилизация се дължи на следните причини:

1) наличието на отрицателни енергии на страх и омраза към извънземни същества, за разлика от земляните

2) поддържането на този нездравословен феномен в човешката среда от държавните агенции

Правителствените структури умишлено разбиват страха от извънземни форми на живот, внушавайки ксенофобски настроения. Това е нова форма на национализъм, само с междупланетен характер (всичко, което е чуждо, е враждебно). Всичко това идва от изкривяването на енергията на инстинкта за самосъхранение. Наземните структури предприемат тази стъпка, за да се освободят от отговорност за случващото се на планетата. Разпространението на подобни идеи в обществото позволява на паразитните плазмоидни цивилизации да придобият образа на хуманоидите дори от Междузвездния алианс, да идват при хората в астралното тяло, използвайки своя страх и гняв, да се свържат с аурата си и да използват енергията си за собствени цели. Фактът, че паразитните плазмоиди използват човешката енергия, не означава, че те не могат да се хранят с друга енергия, но човешката енергия е по-приятна за тях.

ДВЕ СТРАНИ НА ЕДНА И СЪЩА МОНЕТА

Въпреки че всичко това има отрицателен характер, не беше случайно. Това, което наричаме паразитни приставки за плазмоиди, всъщност служи за предотвратяване навлизането на отрицателни енергии в космоса. Обикновено отрицателната енергия, която се освобождава от аурата на хората, отива в земната ноосфера, но онези паразитни плазмоиди, които я абсорбират, спират и не й позволяват да се разпространи навън. В известен смисъл те ще изпълнят ролята на санитари.



За да се отървете от паразитните плазмоиди, трябва да възстановите мисленето си по такъв начин, че да не се страхувате от извънземни форми на живот и онези психични образи, които идват при тях от подсъзнанието. Колкото по-любезно и по-обичано човек се отнася към всичко, толкова по-бързо тези паразити се изключват от енергийното поле на хората, защото живеят за сметка на други вибрации и не се интересуват от енергията на добротата, любовта и доверието.

Мъдростта на Създателя е, че всички видове обмен на енергия са необходими за съществуването. Ако погледнете по-дълбоко, тогава хищниците също навредят на тревопасните, но благодарение на тях последните съществуват.

СЪТРУДНИЧЕСТВО

Много извънземни идват на Земята за контакт не с хуманоиди, а с плазмоидни цивилизации и възприемат и двамата като обитатели на планетата Земя. Всички души, които се въплъщават на Земята, се възприемат от тях като едно цяло.

Но е твърде рано хората да говорят за обединение с плазмоидните цивилизации на Земята, тъй като първият етап - духовен, а не политическо обединение - все още не е осъществен и военните конфликти не са изключени.
 
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар