Последователи

петък, 2 януари 2015 г.

"Новият световен ред" - Подземното царство на асури и наги БИЛА-СВАРГА

Подземното царство на "AgARttha"("AR"-Earth, Земя)
"There's a sign on the wall but she wants to be sure 
'Cause you know sometimes words have two meanings."*

*В никакъв случай не искам да омаловажавам или "сатанизирам" 
(както правят невежите йудео-християни, искайки "справедливост")
най-великата песен в суб-културата за всички време- "Stairway to Heaven".
Тя е тук за да ни помогне да се гмурнем за да се намерим и да никога да не стоим
"при нас", а да се изкачим пак обратно при Богът. 
Справедливостта е ДЪЛБОКО заровена в  яма в Земята-"Питра-лока".
Йама-раджа е брат и "сянка" на Сурйа-раджа(Слънцето).
На български "дупка" е "яма",а на английски е "pit"(иде от Санскр.  PitaPiter)
Не искай справедливост,  а се моли за враговете си никога да не бъдат съдени,
тъй като това означава, че те са слезли в безсъзнание в най-низшите локали.
(виж публикацията Ведаическа Космогония )
В тази публикация ще обобщя някои предни мои публикации, където давам препратки към публикацията си Ведаическата космогония, за да подчертая, че "Новият Световен Ред"(Novos Ordo Seclorum) на ционистите не е нищо друго освен препратка към Царството на Подземният изкуствен рай- БИЛА-СВАРГА.("Била" на Санскрит значи "дупка").
"There's a lady who's sure all that glitters is gold
And she's buying a stairway to heaven." 
Ционистите изповядват талмудически равинизъм, най-радикалният юдаизъм, а най-лесно манипулират производните юдео-християни(библейки християни, последователи на Тора), както и най-новата версия на юдаизъм-"ислям" а Коран, чиито рай "Джанна"(Араб. "Градината") е точното място наБила-сварга-лока.Всички тези земни духове(бхутас)-ракша, йакхша и пишача отАнта-ришка-лока със пълна сила се стремят към Питра-лока, като раят, където иска да се "паркират" е БИЛА-СВАРГА ЛОКА!
Виж публикацията "Ведическа Космогония" !


Нека да проследим обяснението на Сукадева Госвами в Шримад Бхагаватам 5:24



7. Скъпи Царю(Парикшит), под Земята("Средната"- "Бху") са седем други планети, известни като Атала/Atala, В(а)итала/Vitala, Сутала/Sutala, ТалаАтала/Talātala, МахаАтала/Mahātala, РасаАтала/Rasātala и ПаатаАтала/Pātāla. Аз вече обясних ситуацията на планетарните системи на Земята. Ширината и дължината на седемте-низши планетни системи са изчислени да са точно същите като тези на Земята(Средната Земя- "Бху" oт Санскр. "Битие"- "Being", "Быть").

8. На тези седем планетни системи, които са известни също и като "подземен небеса" [Била сварга-Bílá-svarga], има много красиви къщи, градини и места за забавление и сетивна наслада, които са още по-богати, отколкото тези в по-горните(висшите) планети(планетарни системи), тъй като демоните имат много висок стандарт на (сетивно)чувствено удоволствие, богатство и влияние. Повечето от жителите на тези планети, са известни като Дайтйас/Daityas,Даанавас/Dānavas и нагите, и живеят като икономи  на кланове(големи фамилии)в луксозни къщи. Техните съпруги, деца, приятели и обществото са изцяло ангажирани в илюзорно, материално щастие. Сетивната наслада на полубоговете понякога е нарушавана, но жителите на тези планети се радват на живота, без подобно обезпокояване. По този начин се разбира, че те са много привързани към илюзорното щастие.
Майа Даанава/Dānava &  и кланът/households
"Нага" на Санскр. още значи и "клан"
натисни за по-добър изглед върху картинката! 
Референция: 13 рептилни фамилии, които управляват света днес.
Те се зовят "ционисти" заради кланът на  "богоизбраният спасител от Цион"

9. Мой скъпи Царю, в имитацията на небесата(небесният рай Сварга на ИндРа), известен като Била-Сварга/Bílá-svarga съществува велик демон на име Майа Даанава/Dānava, който е експерт в изящните изкуства и архитектура. Той е изградил многобройни блестящо-украсени градове. Има много прекрасни къщи, стени, врати, монтажни къщи, храмове, дворове и храмове с имения, както и много хотели, изпълняващи ролята жилищни резиденции за чужденци. Къщите на лидерите на тези планети са декорирани с най-блестящи скъпоценни камъни, и те винаги са пълни с живи същества, известни като наги и асури/аsuras, както и много гълъби, папагали и други подобни птици. В крайна сметка, тези имитации на небесни градове са най-красиво подредени и атрактивно обзаведени.

"When she gets there she knows, if the stores are all closed
With a word she can get what she came for.
Ooh, ooh, and she's buying a stairway to heaven. ..
.."

натисни върху картинката за по-добър изглед !

10. Парковете и градините в изкуствените подземни небеса превъзхождат по красота тези от горната част - небесни планети . Дърветата в тези градини са  обвити с пълзящи растения и под голяма тежест клонките са обсипани с плодове и цветя, и по този начин те изглеждат изключително красиви. Тази красота може да привлече някой и да изпълни съзнанието му с цвят в удоволствието от сетивна наслада. Тука им много езера и водни басейни с ясни, прозрачни води, чиято повърхност потрепва от скокове  на риби и украсени с много цветя, като лилии, кувалая/kuvalayas, калаара/kahlāras и сини и червени лотоси. Двойки от чакраваака/cakravākas и много други водни птици гнездят в езерата и да се наслаждават във весело настроение, произвеждайки сладки и приятни вибрации, които са много удовлетворяващи и благоприятни за ползване на сетивата.
"In a tree by the brook, there's a songbird who sings,
Sometimes all of our thoughts are misgiven.
Ooh, it makes me wonder... "


11. Тъй като няма слънце в тези подземни планети, времето не е разделенo на "дни" и "нощи", и следователно страх, поради "край на време", не съществува.
( Забележка : Времето, обаче, съществува, а тука съществува илюзия, че не съществува, което, редом с животът на сетивна наслада, създава илюзорно впечатление за "Вечност". Вечността съществува  когато сетивата се впрегнати за Богът Кришна)


12. Много велики змии пребивават там с камъните на своите (качулки)чадъри*, и сиянието на тези скъпоценни камъни разсейва тъмнината във всички посоки.
----
hood на английски е "качулка", която дава "заслон" на главата. Доста съществителни в английският език имат този произход - "агида", примерно с наставка "hood"-"brother-hood"("братя под една агида", под една "качулка", свързващи ги общи неща. Богът също е "под качулката" на Ананта-шеша, но обикновено- "братство под качулка" е МАФИЯ!!(тайните общества, които имат за цел тайнство са под агидата(качулката) на змията и са съответно - КОНСПИРАТИВНИ, целят оставане в матрицата на скрито, тъй като "змията се асоциира с падналият в матрицата дух"). Другият термин за съществително е свързано с простолюдието и има наставка в англ. ship(sheepили- Schaft-на немски. Става дума за "Овчар на стадо овце". Такива думи са "приятелство"("friend-ship", "Freund-Schaft", Schaft-общество, Schaf-овца, Schäfer("шефер")- Овчар. Българската дума "скопен", като "безлична единица" има същият произход...

13. Тъй като жителите на тези планети пият и се къпят в сокове и еликсири, произведени от прекрасни билки("herbs"-може и дрога), те са освободени от всички тревоги и физически заболявания. Те нямат никакъв опит от сива коса, бръчки или инвалидност, техният телесен блясък не избледнява, тяхната пот не води до неприятна миризма, и те не са обезпокоени от умора или от липса на енергия или ентусиазъм, поради напреднала възраст.


14. Те живеят много благоприятно и не се страхуват от смъртта, предизвикана преждевременно от нещо, а от установеното време за смъртта, което иде от сиянието на дискът/cakra на Господ Сударшана/Sudarśana - Върховната Божествена Личност(Вишну).


15. Когато диска Сударшана/Sudarśana влиза в тези провинции, на бременните жени на демоните се предизвикват спонтанни аборти, поради страх от сияйният Му блясък. 


=====================



"In my thoughts I have seen 
rings of smoke through the trees
And the voices of those who stand looking
....and it makes me wonder
really makes me wonder..."


Будистки, Кашмиро-арабски и "западни"(европейски) интерпретации 
за Подземното Царство.


Будисти, като директни наследници на ВЕДА, хем приели, хем отхвърлил нещо от нея, възприемат Била-сварга, като прекрасното местенце "Шабхала"-селцето където ще се яви КАЛКИ-аватарът за Кали-юга. Те счиата, че сега там живеят мъдреци(будисти), а не - асури и наги, както казва Шримад Бхагаватам. Всъщност, за будистите, "Богът" е фикс-идея, дори понякога-не съществува.


 Будистка АгАРта мандала. Напомня на Кааба(Кубът-Кивотът) от Аврамическите религии
 и на пирамида с върхът под земятаДЕЙСТВИТЕЛНАТА ПИРАМИДА на Илюминати-
ковенантът на фараонът, янтрата на КАЛИ- насочена с върха надолу.




В дневникът си при пътуванията и приключенията си   Фердинанд Оседовски има една  интересна история. Бягайки от болшевиките, Оседовски (полски химик работил в Сибир) пътува из будистка Монголия, беседвайки с монасите и лами.
Те му разказали за "царят на света", който управлява от подземния свят на Agharta. 
Tе го информирали че Агарта е  земя на чудеса и мъдрост. Агарта се илуминира от странна светлина, които дава растеж на селскостопански култури и дълголетие на хората, и тя е свързана с тунелите с други подобни места.

Рьорих нарича АгАРта с терминът от Веда-"Шамбхала". Ето така я вижда....
Шамбхала е селце, където ще се роди Калки, който, според Шримад Бхагаватам,
  ще унищожи именно асурите и нагите които населяват Била-Сварга.

А Сойот/Soyot, живеещ близо до езерото на Nogan Kul ми показа
портата над която се издига дим, която служи за вход на "царството
на Агарти/Agharti- През тази врата някакъв ловец някога 
е бил влязъл в Царството, а след завръщането си от там 
е започнал да разказва  какво е видял там. Ламите отрязали езика му
за да му попречат да говори за "Мистерията на
Мистериите". Когато в напреднала възраст се върнал пак на
входа на тази пещера изчезнал в подземното
царство заедно със спомените които са украсявли и осветлявали
номадскоте му сърце през цялото време до тогава.
"Beasts, Men and Gods"
("Зверове, Хора и Богове")

Западна интерпретация на АгАРта. Шамбхала е само отдеелен под-локал.

В книгата си  "Мисията на Индия"('Mission de l’Inde') 
илюминатът Сен Ив/Saint-Yves*  описва царството
АгАРта и неговата система на управление. 
АгАРта е утопия,скрита във вътрешността на Земята. 
Това е място на високите технологии
и екзотична архитектура. (Основната сграда е колосален храм с
подземния купол, където мъдреците
отпразнуват своята тайна. Жителите му говорят Ватански/Vattanian***,
на първоначалният език на човечеството. Те са вегетарианци.
И те са здрави и щастливи.
АгАРта се управлява, ние сме казали,
 с йерархията на "разумни мъже". 
На върхът е Суверенен Понтифекс-"Архи-ерей"
2  са му помощници- "Махатма" и "Махангa"
12 "Археи"- "старшини" които формират съветът; 
360 Багвандас/bagwandas- божествени; 
и 5000 анализатори-учени("пандити"). 
Един вид- "свещен университет".
Тези мъдреци управляват АгхАРттa. Но те също се интересуват от
горния свят, като се използва правомощията си за борба с отрицателните им
енергии. И от време на време те дори изпращат емисари
на повърхността на Земята, 
за да управляват своенравните и жители.
------
Хаджи Шариф-Haji Sharif “Guru Pandit of the Great Aghartan School.” 
-"Афгански принц", напуснал Индия след Сепойският бунт(Sepoy).
Веднага си личи извънкласовата мусулманска закваска
**Сен Ив-Saint-Yves е католически езотерик-окултист,
повлиян от католическият професор по
 канонично право- Адам Вайсхаупт, създателят
на орденът на Илюминати от Бавария.
Което обяснава не само интерпретацията на Била-сварга(т.е. АгхАРта), 
като "място на мъдреци"
а не - на асури и наги, а дори, като типичен масон, 
е вкарал бройка в цифрата на
рационалната пирамида, която по-късно ще завладее целият западен свят.
*** "Vattan" vs. "Vatican"
Сен Ив гони Хаджи Шариф от домът си в Париж, защото по време на спиритически 
спор го е заплашил с  нож.
По късно Сен Ив "астрално" ще посети АгАРта и ще я опише в книгата си.
Може да се окаже, че авторът на сегашният "Световен ред" по модел на Илюминати
е афганистански мангал-асура-нага !!

Синархичното/Synarchical общество ще се управлява от три съвета,
представляващи изпълнителната власт, икономическата и духовна власт*.
Обединени на мъдреците, тези съвети ще управляват косвено.
По силата на нормите на моралната им власт, те ще вдъхновяват
правителствените сили и в резултат на ръководството,
класовата борба и други социални патологии ще изчезнат.
И Сен Ив предлага предупреждение за онези, правомощия:
"О, императори и царе на Европа, и президенти
на републиката, без власт над вас, сте обречени на
 взаимно унищожение на собствените си народи, на мощта, и силата си. "
--------
*В днешно време Илюминатска конспиративна 
йерархическа структура е също така изпълнителната:
военната власт- във Вашингтон Д.С, 
икономическата- в Лондон, 
а духовната-във Ватикана.
Soros in Secret Garden - Novus Ordo Seclorum 
(натисни върху картинката за по-добро изображение!)
PS: На фъстъчеста България също и е отредена тайна землянка - виж ТУК
Пожарникар отговаря на Трансцедентални въпроси с Банишорски акцент.
Все пак, доказва тезата, че кучето "сан-бернар" е голямо, добро и наивно.
                                                       https://www.youtube.com/watch?v=ydWpvUMkNic
Хинду  "анти-семитизъм". 
Унгарският хазар(вляво) гледа към свой родственик от Индустан(вдясно), но дали изповядва вярата му?...
~~~~~~~~~~~~~




Извод: Подземното царство са го описвали и търсили както във Ведаическите ИЗНАЧАЛНИ писания, така и последвалите будистки, юдейски, ислямски рай("Джанна"- "Градината"), Келтско-Нордическа митология, произведенията на J.R.R. Tolkien, Lewis Carroll , езотерици като Рьорих и Алистър Кроули, дори Adolf Schicklgruber de Salomon Rothschild(Hitler) и Петър Дънов(Беинса Дуно) и много други.


Общото в становището на Ведаическите изначални писания и всички останали е, че това царство("Била-суарга") е с по-висока технология(в сравнение със Средната Земя- "Бху"/Eng.-"Being"/Рус.-"Бьiт"/Бъл.-"Бит" , и дори е по-пищно в сравнение с Горният Рай на ИндРа- "Суарга", тъй като до това царство не достигат лъчите на Звездното Слънце - "Рама", виж публикацията "Ведаическа космогония"!!) на базата на излъчващи енергия кристали(скъпоценни камъни на качулките на многоглави змии)- "цифрово съзнание", авангардна архитектура, илюзията, че "няма време"(тъй като няма Слънце и Луна), безметежен райски живот с приказни природни картини ("огледален свят" на небесният рай) и потапяне в света на насладата на сетивата, като "райско усещане".
Защо се нарича "Огледален свят"?- В огледалото се вижда нещо, което наподобява за Реалността, но не е. Т.е. - Реалността в огледалото я виждаме със сетиво(със зрението, като сетиво, възприемаме над 80% от сетивната информацията).
Реалността се усеща, когато впрегнем сетивата за Богът(Кришна).
Преди това имаме етап на отдръпване(изчистване) на сетивата от майа(илюзията), а не - "потапяне вмайа до шия"(както става в Била-сварга)!! материалният рай(сварга, сварог "сУ-АР-ка","сВАРга"*) се достига САМО чрез покаяние от материалната енергия. А Трансцеденталният рай е отвъд материалният рай дори.
"Потъването в приятността на сетивата" се нарича "изкуствен рай"(Била-сварга) или- "Разширяване на Илюзията"...
Различието е, че докато всички тези изброени без Свещените писания на ВЕДА, описват управлението му като "мъдреци" и "напреднала висша раса", то Веда ги дефинира нато асури(демони) и наги(змии), които омайват съзнанието и го отдалечават от Истината на Трансцеденталният свят, като РАЗШИРЯВАТ ИЛЮЗИЯТА. Всъщност, ислямският пророк Мохамед е пророкуван вБхавишна Пурана точно като ре-инкарнираният демонТрипура-асура- "Маха-мада", което в буквален превод означава "Разширение на Илюзията".
-------------
*Думата "сУ-АР-га"(небесният рай на ИндРа- "небеса") на Санскрит има няколко смислово-етимологични значения:
1) "сУ-АР-Ка". Буквално "благочестивите земи".
"сУ" има смислово значение на "благочестив"("auspicious"-Siva) и "суб-ординационен".
 ="С" стои под "У"("В"). "С" е "Сива", а "У"("В")-"Висну"
"АР" е "земя"- всякаква.
"Га" в случая е синоним на "Ка"- суфикс за множествено число.
2)"сВАР-га". Асоциирано с "варна" и "Варуна".
"вар/и" на Санскрит е "вода"(глаг."варя"-"brew"), а  "варна"- цвят, но се има в пред вид изначалният цвят- белият- цветът на най-висшата "варна"- "брахмана". На български имаме "вар"- "бяло покритие". "Бял" на Санскрит е "свет". В славянските езици е и "светлина" и "свят" и "свещен". "Сва" на Санскр. значи и "свой".
"В-АР" се възприема буквално като "Земята на Вишну"-първоначално-проявената(докато "U-Terra"/Uterus e латентната, непроявена), която се асоциирала с Млечният път или Варуна- неантропоморфичното божество от най-ранният Ведийски период, наред с Агни и ИндРа, като "божество на небето и водите"(т.е-флуидите). Оттук латинското- "варирам"-"vario". "Водата" е символ на "Космическото пространство", намиращо се отвъд Анта-рикша-лока(т.е.- отвъд Атмосферата).
"Варун(а)" се асоциира с "Уран(ус)" от Гръцката митология, която е взаимствана от Веда, асоцииран най-вече с Водолей(Брахма), но и с Риби(Вишну).


Копирането на Кришна от асурите  и многоглавите наги е в желанието даконтролират(да създават и се наслаждават на)  материалната енергия на другите живи същества. Желанието за ЦЕНТРАЛИЗИРАНЕ на властта и ПРЕВРЪЩАНЕТО НА ВСИЧКИ В СЛУГИ на базата на технокрацията(енергия от кристали) е с цел ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА МАТЕРИАЛНА ЕНЕРГИЯ.
"Експлоатацията на материалната енергия" е от едно живо същество с по-голяма умствена потенция от друго. Това са асурите и нагите над човекът, животните и растенията в епохата на КАЛИ.

Земя, вода, огън, въздух, етер, ум, разум и лъжливо его — всички тезиосем елемента са Мои отделени материални енергии.
Освен тези материални енергии, о, силноръки Арджуна, има и друга,по-висша Моя енергия. Тя обхваща живите същества, които експлоатират богатствата на по-низшата материална природа Бхагават Гита 7 :4-5

Докато Кришна се разкрива и заявява, че този, който му служи любовно няма да бъде експлоатиран(нито да експлоатира други), тъй като живото същество представлява НЕМАТЕРИАЛНА СУБСТАНЦИЯ, то асурите и нагите, поради свободната воля на избор, която дава Кришна на душата за съзнанието, избират  пътят на експлоатацията на материалната енергия, пребивавайки в материалният свят без желание за освобождение от него..
Изопачаване на копираното
Но асурите и нагите, имайки по-висш от човешкият ум и демонстрират разум за "закотвяне в матрицата", са най-големите глупаци от гледна точка на Трансцеденталният РАЗУМ на Кришна-Брахма, тъй като Кришна заявява вБхагавад Гита, че експлоатацията на материалната енергия не е "от едно живо същество над друго", а, че живото същество експлоатира МАТЕРИАЛНАТА ЕНЕРГИЯ, НЕ САМО като "обвивка" на живото същество попаднало в матрицата. Живото същество експлоатира природни ресурси(безджива-атма, а само Парам-атма), както и материалната енергия наджива-атмаВ този аспект- най-неразумните живи същества по отношение на вечността душата са тези, които експлоатират не само  материална енергия на другите живи същества, но и ПРЕДИ ВСИЧКО СОБСТВЕНАТА СИ. Нещо повече- експлоатирайки чуждата материална енергия, тези омайани живи същества никога не достигат до съзнанието да се освободят от експлоатацията на СОБСТВЕНАТА си материална енергия, така, че те постоянно се закотвят по-здраво и по-здраво за материалното битие..
Задържането на заграбената материална енергия нагите/асурите съществат с помощта на "минерално съзнание"(кристали) и се концентрира врезервоари(дупки), така както се събира течащата вода- В БАНКИ. Банките оперират с "банкови знаци"- "банк ноти". Знаците/нотите са всъщност "пленените флуиди"(съдържанието на индивидуалната грубо-материална обвивка на живото същество е около 80% ВОДА!!) с цел канализирането им в посока НА ИНЕРЦИОННИЯТ МОМЕНТ(надолу) с цел контрол, ре-продукция и наслаждение(белези характерни ЕДИНСТВЕНО ЗА КРИШНА, разкрити изрично в Бхагавад Гита от Него)..

Експлоатацията на "материалните" живи(живото същество не е материя) същества се осъществява по хоризонталната ос "Телец-Скорпион"(Майа-Кали)- "ОСТА НА ПРИТЕЖАНИЕТО". Телец оперира свои пари и материална енергия, а Скорпион- чужди. Цел е просто- контрол, репродукция и СЕТИВНО наслаждение от тези безкрайни цикли с упадъчен знак наречени "САМСАРА".
Казано е, че Телец оперира комунизмът, а Скорпионът-капитализмът. Но те са двете страни на една и съща АШКЕНАЗКА монета. АШКЕНАЗИТЕ СА ХАЗАРИ С ЮДЕЙСКА ВЯРА, КОИТО СА СЕ СМЕСИЛИ С АРЙАНСКИ(НЕМСКИ) ПЛЕМЕНА. И както немската машина е направена много сложно, с различни сложни механизми, така и КОНСПИРАЦИЯТА е доста засукана в разбирането на механизмите и.
Нихилизмът и лицемерието и конспирацията се осъществява с помощта на архетип Скорпион(Кали/Маха-Майа), а това е възможно, тъй като Телец е архитипът, който НА ВСЯКА ЦЕНА ИСКА ДА СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДА ИНАСЛАЖДАВА НА МАТЕРИАЛНАТА ЕНЕРГИЯ-МАЙА. Илюзията му тука е, че 'ВСИЧКО СИ ГО ПРАВИ САМ'- сам си работи, сам се възпроизвежда, сам се наслаждава на плодоносни действия. В този аспект Телец и Майа се асоциират с навините "добродетелни" социалисти, докато Скорпион и Кали- с алчните, конспиративни и нихилистични капиталисти.
Маркс(Мордехай) на "Wall street".
Карикатура Robert Minor  поместена
 в St. Louis Post-Dispatch (1911 г.).
Но както ще разберем от по-долните клипчета, и двете са ръководени от юдеи(старозаветници-талмудисти-шабатяни-ционисти-масони), като след като Федералният резерв на САЩ добива тотален контрол върху правителството на САЩ("символът на капитализмът") през 1913 г. , то тази държава я превръщат в КОМУНИСТИЧЕСКА!
"Федералният резерв"(8 ашкеназки банки от САЩ и Западна Европа) на САЩ еЦЕНТРАЛНАТА БАНКА, която е залегнала вКомунистическият Манифест(5. Centralisation of credit in the hands of the State, by means of a national bank with State capital and an exclusive monopoly) на юдеинът-ашкенази Карл Маркс(Мордехай)-зодия "Телец".  Пари от тези ашкеназки банки за извършване на Комунистическите революции в Източна Европа и Русия са взели "Скорпионът" Лев Троцки(Бронщайн) в Ню Йорк  и "Телецът" Владимир Ленин(Бланк) в Швейцария.
Стойността на 1$ днес(2011 г) се равнява на 4 cent през 1913 г., когато 8-те еврейски банки сформират ЧАСТНИЯТ ЕВРЕЙСКИ КАРТЕЛ  "Федерален резерв"(Централната банка на Глобалната държава) и заробват с ДЪЛГ(debt=depth=death) правителството на САЩ(a те- светът), които, от своят страна, облагат с  над 60  вида данъци(до този момент) гражданите на САЩ за да могат да погасят дълговете, които те (федералното правителство) вземат от Федералният резерв(Централната банка на Глобалната държава) за това, че е взело пари за държавата САЩ. Карикатурата в дясно: Marx заобиколен от John D. Rockefeller, J. P. (Pontifex Maximus) Morgan, (Pontifex Maximus), John D. Ryan от National City Bank, и партньорът на  Morgan - George W. Perkins. Зад Маркс е Teddy Roosevelt.



ПРОТОКОЛ №12
ЮДЕИТЕ ЩЕ УНИЩОЖАТ СВОБОДАТА
ПЕЧАТЪТ ЩЕ БЪДЕ ДРАКОНОВСКИ ОКОВАН И СТРОГО ЦЕНЗУРИРАН.
Печатните ни органи ще бъдат с всевъзможни тенденции: аристократически, републикански, революционна, дори анархически – разбира се, доколкото позволява конституцията. Те, подобно на индийския идол Вишнуще имат сто ръце, всяка от които ще държи пулса на всяко едно от обществените течения. Когато пулсът се повиши, тогава тези сто ръце ще поведат мненията в посока към нашата цел, и това ще стане лесно, защото развълнувалият се субект губи разсъдителността и лесно се поддава на внушения. Ония глупци, които ще мислят, че следват мнението на вестника от своя лагер, всъщност ще следват нашето мнение, или онова, което е нам желателно. Въобразявайки си, че следват органа на своята партия, те ще вървят след знамето, което ние издигаме пред тях.
ЕДРИЯТ КАПИТАЛ=КОМУНИЗМЪТ=ГЛОБАЛИЗМЪТ.
изгледайте всички клипчета от серията(7) с Джон Пъркинс!!                                                                                                         https://www.youtube.com/watch?v=2GLLJMfNBME#t=10                                                                                                        
ЦЕЛТА Е ДА ИМА ТАЕН "ЕЛИТ" ОТ НЯКОЛКО РЕПТИЛНИФАМИЛИИ(АСУРИ-НАГИ) С НЕСМЕТНИ МАТЕРИАЛНИ РЕСУРСИ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ МАСИТЕ, ПОСТАВЕНИ В КРАЙНА БЕДНОСТ, НА РЪБЪТ НА "РЕВОЛЮЦИОННА СИТУАЦИЯ".
ТОВА Е ОКОНЧАТЕЛНИЯТ ПЛАНУВАН КОМУНИЗЪМ !!!
Всичко останало са експерименти, както и случаят с Кришна-съзнание, където Илюминати позволиха за кратко време да съществуват в САЩ под организацията 'ИСКОН' 1965 г.на Свами Прабхупада, тъй като са се интересували от "влиянието върху съзнанието на масите"(mass mind control) на тази философия, която създава ред. Привлечени са от фактът, че ваишнавите се самоопределят доброволно "даса/даси", което ще рече "слуга". Не са разбрали, че става дума за "слуга на Кришна", а не- на Майа, от което рептилите-наги и демоните-асурите живо се интересуват .
ИЛЮМИНАТИ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ЕДИНСТВЕНО ОТ МАТЕРИАЛНАТА РОБИЯ И УПРАВЛЕНИЕ НА МАТЕРИАЛНАТА ЕНЕРГИЯ!!!!!!

                                                                                                            изгледайте всички клипчета(9) от серията с Аарон Русо-
ИСТОРИЧЕСКО ИНТЕРВЮ!!!!!!!!!
Неговият номер не е непременно кабалистичният 666,
но все пак е про-нумерован и про-шнурован.

Няма коментари:

Публикуване на коментар