Последователи

вторник, 5 ноември 2019 г.

Извънземни нанороботи са демонтирали 12-спиралните ДНК на праисторическите гиганти


Структурата на ДНК е просто приемно устройство, нещо като антена. Без космически информационен поток гените са празно пространство, те не работят.

П. Гаряев казва: "Ние няма да уточняваме точно кой изпраща информацията на ДНК, по която негова визия, хромозомите строят бъдещата сграда на организма. Ние подчертаваме още веднъж, че всяко живо същество се основава на предварително определена вълна холограма. Това ни позволи да разработим теория обясняваща много от фактите. ... Това може да обясни произхода на живота на Земята. В крайна сметка, все още не е установена ДНК със заложена в него информация. Така че, някой трябва да изпрати вълна от холограмата, и да принуди молекулите да се съберат в протеини, и те да се появяват в тялото. И тук ние неизбежно стигаме до идеята за супермозък - мощна полева форма интелигентност, която се основава на вакуум. Именно от вакуума се излъчват вълни даващи генетичната информация на всички живи същества и енергия за развитие".

http://budha2.blog.bg/technology/2015/07/28/





На малцина е известно, че преди Потопа на Земята са живеели гиганти. Има много доказателства: намирани са книги и карти с огромни размери. Сгради със старинна архитектура, които са с високи тавани и високи врати, специално пригодени за хора много по-високи, отколкото сме ние.



По-късни гигантите, които са имали много неизвестни за нас таланти и технологии, изчезват, и се появяваме ние – ниски, обикновени хора с невисок интелект.

Как са могли гигантите да се преродят в ниски хора? Предполага се, че по този модел:

Нанороботи или наноботи – роботи, сравними по размер с молекула (по-малко от 7 00 нм), притежаващи такива функции като движение, обработка и предаване на информация, изпълнение на програми.

Други определения описват наноробота като машина, способна точно да взаимодейства с нанообекти или е в състояние да манипулира обекти в наномащаби.

Поради това, дори голям апарат като атомния (електронен) микроскоп може да се счита за Наноробот, тъй като действа на нанониво.

Освен това, дори конвенционалните роботи, които могат да се движат с наномащабна точност могат да се считат за нанороботи.

Видеото показва как наноробот ремонтира ДНК


         

                   
              

www.youtube.com/watch

Резюме на видеото:

Един дефектен ген може да доведе до сериозно генетично заболяване. На дългата нишка на ДНК с различен цвят е маркиран участък с увреден геном. Нанотехнологиите могат да решат този проблем.

В бъдеще подмяната на болни гени със здрави ще може да лекува по-голямата част от генетичните заболявания.

Как работи това?

Какво представлява наноробот със сложна структура:

модул за откриване и поправка на ДНК,
система за фиксиране на ДНК
участък за прилепване на протеини към ДНК.
Наномеханичният робот, подобен на този, която виждате, може да захване, да анализира и да ремонтира отделни молекули ДНК.

Нанороботьт сканира нуклеотидите, търси повредени фрагменти.

Отстранява болния фрагмент – ДНК е ремонтирана.



ДНК С ДВЕ СПИРАЛИ


Има данни, че по-рано хората са имали ДНК с 12 спирали, затова тези хора са били съвършени – морално и физически, имали са свръхестествени способности.

След това злите сили изключват 10 спирали, оставяйки само две от тях, за да можем да оцеляваме и да се размножаваме.

Представете си наноробот, подобен на този, показан във видеото, който се въвежда в човешкото тяло, открива 12-спирални ДНК и започва да ги анализира.

След това внимателно, като на дъска за рязане, изрязва нежеланите фрагменти, оставяйки само тези, които са необходими за живот и размножаване.

Изрязаните фрагменти, най-вероятно, не са изчезнали, те все още са в клетката, но са разпръснати на случаен принцип.

Това може да се сравни с библиотека, в която е устроен погром и са разпръснати по пода всички книги.

Възможно ли е да се възстанови истинска та ни 12-спирална ДНК?

Очевидно може. Имаме технологии. Същите наноботи, които в големи количества се пускат в промишлеността.

Наноробот, изготвен с 3D печат:

    



                           
     

www.youtube.com/watch

Целта на тези роботи: да добавят липсващите фрагменти в двуспиралната ДНК на съвременния човек, за да си възстанови своята 12-спирална структура.

Как тези нанороботи попадат в организмите на хората? Тук вече става интересно. С химтрасетата, въздуха, водата, храната!





За утеха можем да добавим, че според съобщения в алтернативните новини в САЩ, нанороботи вече са въведени във всеки един от нас.

Защо мислите, че така широко се разгръща безжичният интернет? След като човек влезе в неговата зона, нанороботите започват да предават необходимата информация в базата данни. Ето защо разузнавателните
служби винаги знаят къде се намира всеки от нас във всеки момент, дори и без да носи със себе си някакви джаджи.

Затова толкова бързо се разкриват престъпления, които преди са „висели“ години и десетилетия.

Нанороботите могат да се активират от сателит по всяко време.

Изглежда, че имайки такива чудодейни нанороботи, човечеството вече може да забрави за много болести, но това не е така, напротив, броят на раковите заболявания и генетични такива, се е увеличил драстично. Значи нанороботите в момента не се използват за лечение.



Да се ​​надяваме, че те в организмите ни ще изпълняват съзидателна възстановителна дейност, която ще се усети едва след активирането на реконструираните 12-спирални ДНК.

Да се надяваме, но няма как да се надяваме, като виждаме какво се случва в цял свят…

НЕПОЗНАТО

www.youtube.com/watch


image

           




Около Земята има защитно поле, което предпазва паразитите? - част 2                             

           

Интересно откритие е, че човешкият геном не съдържа очакваните 100 000 – 140 000 гени (сегментите от ДНК, които отговарят за производството на амино-киселини и протеини), а само някакви си 30 000 +/ – малко повече от два пъти в сравнение с 13 601 гена на плодова мушица и едва 50 процента повече от тези на кръглите червеи – 19 098. Какво падение от върха на геномното Дърво на Живота!

1 коментар: