Последователи

четвъртък, 2 юли 2015 г.

КЛОНИРАНЕ/ ВСЕКИ ЧЕТВЪРТИ ЧОВЕК - КЛОНИНГ

                  http://www.zarubezhom.com/Images3/alieny.jpg

Клониране

В.Н. Решетинский

Ето още един белег на последното време Бог не отрежда специални наказания за човеци, защото във всеки грях наказанието за него е вече заложено. Онова, което предлага човешкият ум в последно време, е безпрецедентно по своята извратеност. В Библията е казано, че причината за първородния грях се крие в избора на човека. Адам избра автономия, независима линия на поведение, отказа да се покорява на своя Творец, откъсна се от истината и поиска да бъде самостоятелен. С човека се случи същото, което се бе случило с прекрасния ангел - сина на зората. Той каза: „Ще бъда подобен на Всевишния!" Синдромът на падналия ангел се прояви в Едемската градина, когато сатана обеща на човека: „ ще бъдете като Бога - да познавате доброто и злото" (Бит. 3:5)1. Вие ще установявате критерии на истина. Усъвършенствайте се, вървете в собствената си светлина. Развивайте се, еволюирайте, култивирайте в себе си божество: сила, мъдрост, власт.
   
                                                                                                           
Минаваха векове, сменяха се поколения. И ето - потопът. Написано е: „ умножаваше се злината на човека по земята и всичките въображения на мислите на сърцето му бяха само зло цял ден" (Бит. 6:5). Това бяха и гордост, и преситеност, и жестокост Останаха само осем души с неизвратени мисли и стремежи, които чуваха и възприемаха Бога: Ной и неговото семейство. Бог унищожи всички освен тях. Но представителите на допотопната цивилизация изглеждат невинни младенци в сравнение с хората от XXI век. След потопа, още „неуспели да изсъхнат", хората започнаха да строят Вавилонската кула, кулата до самото небе. Бог бе принуден пак да се намеси в човешката история. Следващият факт - Содом и Гомора, градове, затънали в полови извращения и идолопоклонство. Когато Господните ангели дойдоха там като Божии мъже, жителите на Содом искаха да се погаврят дори над тях. Този дух бе обхванал и стари, и млади. Бог изля сяра и огън от небето и вместо великолепните градове и кътчето на райската природа ние имаме Мъртво море и безжизнена пустиня наоколо. Минаха хилядолетия Смениха се цивилизации Началото на XXI век. Нямам съмнение, че това е последното време. Сатана подари на човека множество пагубни идеи: атомно и бактериологично оръжие, различни средства за въздействието върху психиката, мощна техника, способна да влияе върху околната среда, да променя климата и много други. Днес науката се приближи към разграничителната линия, след преминаването на която човекът навлиза в „забранената територия", принадлежаща единствено на Бога. Съвсем скоро американски учени съобщиха, че е разгадай генетичният код на човека. Какво означава това? Това означава, че съществува възможност да се управлява развитието на зародиша, да се внасят необходимите наследствени признаци, да се определя характерът на човека. Например да се създават поети, философи, музиканти, атеисти, политици, войници и много други необходими (на кого?) видове разумни същества.                                                                    
           

С други думи, човек не просто е извратил Божия закон и не просто е решил да демонстрира себе си, но заявява нагло и цинично на Бога: аз вземам от Тебе патента Ти на творение! Осъществява се древната идея: ще бъдем като Бога. Човек е умножил знанията до невероятни предели и понякога му се струва, че той е бог. Например оседлал е атомната енергия, а после не знае какво да прави с нея. Пуснал е духа от бутилката. И всичко, което човешкото „божество" намисля, води до гибелта на самото „божество". Наистина, във всеки грях вече е заложено наказанието за него. Понастоящем гордият човешки ум се блъска върху създаването на изкуствен интелект, върху . репродукция на живот в ' епруветка. Това е излизане извън границите на позволеното. Човек нахлува в лабораторията на живия Бог. Отдавна се правят изследвания по клониране. Първите опити с животните са били успешни и човекът се е възгордял. Бог казва: „Душата, която е съгрешила, тя ще умре" (Езек. 18:4). Но грешният горд човек отвръща: не, няма да умре, аз ще измисля как да възпроизвеждам себе си и ще живея вечно. Ние ще възпроизведем умрелите лидери, ще ги върнем към живота. За преодоляването на пречките в това дяволско дело се хвърлят колосални средства, ресурси, интелект. В името на какво?                                                              
       

| Тук искам да кажа за " популярните в западния свят идеи на хуманизма. Благодарение на тях човек е заел централно място в съзнанието на обществото: всичко трябва да се върти около него. Обективните закони и вечните истини престават да съществуват, ако те не са угодни на човека. Неотдавнашното изявление на американски учени за клонирането на Исус Христос говори, че човешката гордост се простира още по-далече. Създаден е проект под названието „Второ идване". Ако Содом и Гомора не избегнаха наказанието, как Бог възприема и реагира на „постиженията" на съвремената цивилизация?

За съжаление, този проект подкрепиха и някои представители на либерални християнски църкви от 12 изповедания. Те заявиха: „Ние се изморихме да се молим и да очакваме Бог, Той трябва да дойде сега." Помислете само: човек иска сам да Го създаде и да Го управлява! Аз, казва, ще го създам в епруветката. С какво това се различава от древното езичество, когато хората правеха боговете си от камък или дърво? Ние живеем в просветения век на енергетиката, космоса, атома Ще вземем частици от Торинската плащаница, където има капки кръв и остатъци от косите на Исус Христос, ще извлечем молекулите на ДНК, ще направим клон, ще го имплантираме на млада девственица и тя ще ни роди Исус Христос. Някои скептици (при това бележити учени) иронизират, че ето - сега ние ще видим, можеше ли Той да прави чудеса, както пише Библията, или не. Ще проверим доколко това отговаря на истината.

Не мисля, че в кръвта от двехилядолетната давност са се съхранили живи ДНК. Но дори и да се удаде да се направи клон, тоест тяло, човек не може да създаде Духа на Божия Син. До каква степен е стигнало кощунството и безумието на човека, гордостта му в това предизвикателство относно Бога. Предполагам, че християните би трябвало да кажат: „Господи, не им считай този грях, защото не знаят какво правят." Как тогава ние трябва да се молим Бог да не порази веднага нашата земя! Трябва да Го умоляваме: „Господи, спри тази нечувана дързост пред Твоето лице! Да не пламне праведният Ти гняв!" Вече ясно се чуват приближаващите се крачки на антихриста. Не е изключено това да е един от неговите начини за посещение на човешката цивилизация. Той, както е написано, ще заблуди мнозина, дори и от числото на избраните, за да погуби най-доброто Божие творение. Идеята за клониране сега е подхваната, дяволът активно я експлоатира, като се надява, че от епруветката може да излезе нещо непредвидено, страшно за цялото човечество. Нещо много по-страшно от всичко, което то е преживяло досега. И затова моралната отговорност на инженерите генетици е изключително голяма. Отговорността на Христовата църква - също.

Неизследвани опасности

Група учени начело с Терухико Вакайама се сблъска с проблем при клонирането на мишки от шесто поколение. Резултатите от последните им експерименти показват, че у зверчета се появява някакъв скрит дефект, явно придобит в процеса на клонирането. Мишките изглеждат напълно здрави, но с всяко следващо поколение все по-трудно се поддават на клонирането. Въпреки отчаяните усилия на учените, при шестото поколение се роди само една мишка. И тя веднага бе изядена от майка си „Предполагаме, че мишките клонинги носят в себе си някаква придобита аномалия" - казва Вакайама. Този дефект засега е скрит от очите на учените, но явно е познаваем от мишките, щом последният клонинг бе изяден от собствената си майка

Това откритие е изключително важно за развитието на клонирането. Възникват въпроси: има ли гаранции, че при клониране на човешките органи няма да се изявят подобни или още по-сериозни дефекти, които могат да доведат до различни ракови заболявания?..

Както съобщава радиостанция „Зхо Москвы”, правителството на Япония предлага да се въведат големи глоби или лишаване от свобода за онези, които ще се опитат да клонират хора. Предлага се да се забрани не само клонирането на човек, но и производството на така наречените „химерни създания", които съчетават свойства на хора и животни. Лишаване от свобода за клониране вече е въведено в редица западни държави. В Германия за подобни експерименти човек може да получи до 5 години затвор, във Франция - до 20.

www.clone.ru                                                                                       
                                                                                                        Всяка популярна личност има свой клонинг в лицето на някой заклет фен. Звездите от списъка по-долу обаче са лика-прилика с други останали в историята персони.

Еминем и римският император Александър Север

13-ят президент на САЩ Милард Филмор и Алек Болдуин

Майсторът на среброто Пол Ревер и Джак Блек

Чарлз Дарвин и американският комик Джордж Карлин

Испанският крал Филип IV и Марк Зукърбърг

Френският актьор Пол Моне и Киану Рийвс

                                          Борецът за освобождение на чернокожите в САЩ Джон Браун и Чарли Шийн

Оскар Уайлд и Хю Грант

Октавиан Август и Владимир Путин

Джордж Вашингтон и Глен Клоуз

Ras Birru Wolde Gabriel незаконен син на император Менелик II(кръвна линия със Соломон II )-Етиопия.И клонинг Еди Мърфи > The Most Beloved King of Ethiopia Minelik II , the founder of Addisababa                                         Комедийният актьор Еди Мърфи и неизвестен мъж, вероятно жител на някой южен американски щат Населението на Земята превишава 7 милиарда души, но всички тези милиарди са само клонинги (копия) на 500 изходни образци (шаблони).                                       В това отношение не е лошо да се припомнят думите в Библията – „Бог ни е създал по Свой образ и подобие“ и легендата за това, че някога на земята са дошли богове, които са създали човешката раса. Двамата мъже, чиято снимка можете да видите,по горе не са роднини и живеят в различни части на света, но те ??изглеждат като братя – близнаци.

                                                                                                     Библейски истории, легенди и митове на Земята, подсказват нашия произход. Много истории казват, че началото на времето на нашата планета са дошли „богове“, или по-просто – представителите на извънземна раса. Може би те са претърпели авария и не са били в състояние да се върнат на своята планета, а може би това е екипаж на кораб „сеяч“, летящ из необятната шир в Космоса и създаващ обитаеми светове.

                                                                                                                 Макар да е по-вероятно на Земята да е кацнал кораб, чийто екипаж по някаква причина е останал тук завинаги и е трябвало да се създаде обслужващ персонал – клонинги, които да обезпечат на своите създатели всичко необходимо за оцеляване и комфортен живот на нова планета.

                                                                                                   Милиарди живеят на Земята, но всички те произхождат от около 500 първоначални шаблони. Тези шаблони съществуват като отражение на вътрешния и външен образец на тялото. Много учени отричат съществуването на тези шаблони, но 62-годишният фотограф Франсоа Брунел от Монреал е прекарал последните 12 години в търсене на тези шаблони в световен мащаб.

                                                                                                       Той е събрал доказателства за идентичността на напълно непознати хора със сходни физически характеристики. Резултатите от неговите изследвания доказват твърдението, че шаблоните по които се създават хората – съществуват. Хора в различни части на света и несвързани по никакъв начин, са почти идентични по отношение на физически и външни белези.

                                                                                                        "Шаблоните били много полезни за нас – хората, в началото на пътя ни на тази планета. В началото, като вид, е имало необходимост от силен и здрав шаблон за да се гарантира оцеляване на вида".

                                                                                                                 В началото на живота човешките ембриони се създават с помощта на шаблон, а след това се коригират, за да се отрази генетичния код на родителите.

                                                                                                   Изходният клонинг се променя, което създава илюзията за уникалността и разнообразието на човешкия вид, но все пак оригиналният шаблон се съхранява като част от новия шаблон. Всеки нов човек е създаден от оригиналния шаблон, и всеки път, когато се ражда нов човек, той по същество се пресъздава.


В нашия свят живеят над 7 милиарда души, но независимо от тяхната раса, етническа принадлежност, пол или възраст, има някой, който е почти идентичен с вас. Да, родителските гени променят външния вид на новия човек, но в 1% от случаите това не се случва, което позволява да се намеря и да се изчислят изходните 500 шаблони, по които сме създадени всички ние – родът на „Хомо сапиенс“, съществуващ на планетата днес.

Хората, които виждате в тези снимки – не са братя, нито сестри и не са никакви роднини. Двойникът на Джъстин Тимбърлейк е един издирван затворник в миналото, чието име не се споменава. Рупърт Гринт от "Хари Потър" изглежда като шотландския художник сър Дейвид Уилки
Месут Йозил и Енцо Ферари                                                                                                                  Генерал Дъглас Мак Картър е можел спокойно да изиграе "Умирай трудно" през Втората световна война Сократ и Антъни Хопкинс Кристофър Лойд от "Назад в Бъдещето" изглежда като политика Джон Калхун.
                                                                                                                         За мъжът до Никълъс Кейдж се знае много малко. Сигурно е само, че е на войник участвал в Гражданската война                                                                                                                Леонардо ди Каприо прилича изумително много на неизвестна американка, чийто внук публикувал снимката, за да покаже невероятната прилика на вече покойната дама. .                                                                                                                      Луи XII и Владимир Путин                                                                                                                                                       Джоузеф Пулицър и Dustin Diamond                                                                                                                                                                      Paul Revere и Jack Black                                                                                                                                                                   Cab Calloway и Prince                                                                                                                                                                   Обри де Грей и Raspoutine                                                Григорий IX и Силвестър Сталоун                                                                                                                                                       John McIntire и Уил Феръл                                                                                                                                                             Brad Pitt и Hermann Rorschach                                                                                                                                                    Nicolas II де Russie и Медведев                                                                                                                                                                Джордж Патън и Доналд Тръмп                                                                                                                                                  Johnny Depp и Томас Талис.                                                                                                                                                   Rudolf Steiner и Ханк Азария.                                                                                                                                                                    Троцки и Andrew Garfield. translate.googleusercontent.com/translate_c. Клонингите нямат душа. Често те биват използвани като тела от различни видове духове. Клонингите нямат карма, понеже не произлизат от Създателя. Когато влиза в човешкото тяло, душата има нужда от време, за да се аклиматизира към него и към мозъка - затова и месеците на брменността. Клонингите се произвеждат бързо (между 12 - 48 часа в зависимост от платената за тях цена - съответно качество и срок на годност) и затова душата не може да "се намести" в тях дори и когато принадлежи на оригинала. Клонингите не осъзнават, че са клонирани.
Освен древните фабрики за клониране, които се намират във Вътрешната Земя и се оперират от рептили, съществуват и фабрики на повърхността, които работят "На частно" за богатите и известни личности, както и за политиците. Напоследък, обаче, технологията е попаднала и в много профански ръце.
Доста светлина по въпроса хвърля филмаNever Let Me Go, където Кийра Найтли е в тайна комуна от клонинги, които са лишени от самоличност и са напълно наясно, че биват отглеждани за подмяна на органите на оригиналите - богати клиенти, които са платили, за да им отгледат клонинги.
Още през 60те години, например, е можело да се купят копия на известни красавици за "лична употреба" - за няколко милиона долара.
Филмовата и музикална индустрия не би пестила средства, ако може да показва своите "златни кокошки" в идеална форма, за да снасят златните яйца максимално дълго време и без да създават проблеми. Това се казва мъдър мениджмънт - никой не е незаменим. Клонирането на влиятелни фигури е етап 1 на проект Плашило.
Напълно увършенстваната технология за производство на клонинги широко се прилага във фабрики от 1979 година, макар че рептилите и сивите я прилагат от хилядолетия. Хора са били клонирани откакто свят светува, но най-често за производство на работници и войници и от време на време на някой крал или кралица. Никога не е била използвана така масово, както сега.
И каква е целта?
Ако това масово клониране продължава, скоро "бездушните" тела ще превишат броя на "истинските" хора. Рептилите са ловци на души - душите са тяхната храна, техното удоволствие, тяхното развлечение. Затова те се опитват да обвият Земята с щит, който не позволява на душите да се въздигнат към светлината и да се преродят. Те могат да улавят души, да измъчват души, да ги преместват в хибридни тела или в синтетични тела.
Мнозина са склонни да споделят убеждението, че ДНК е физическият запис на индивидуалната кармичната програма, с която се ражда човек. Това прави насилното зачеване на биологични единици с еднакво ДНК не особено приемливо, за да не речем нежелателно от кармична гледна точка. Не е задължително в клонинга да влиза душа.Възможно е и чистото съществуване на биоединица, прикачена към външен организиращ действията й и ценностната й система център. Не трябва да се оглеждаш прекалено надалеч, за да съзреш първия подобен екземпляр, който досущ изглежда като човек, но не е. Философският въпрос, който много хора си задават предвид всички тези факти е дали душите на Земята живеят в един своеобразен холографски затвор и са „отглеждани“ като енергиен източник или има нещо отвъд това? При тяхната смърт те биват примамени към светлината и към Луната чрез красиви звукови и светлинни ефекти, така че да бъдат заловени. Има някакъв вид технология (или кула) на Луната, която очевидно задейства този процес. Душите биват задържани на Луната преди да бъдат трансферирани. Техните спомени биват напълно заличени от светлината и биват рециклирани, реинкарнирани или заточени отново на Земята като хранителен източник „грижливо отглеждан“ от различни същества които се хранят от тази енергия.                                                                                                                                                      www.parallelreality-bg.com/statii/ezoterika/473-2013-09-16-23-12-46.html                                                                                                                                                                                                      СУПЕР KЛОНИНГИ - ШВЕДСКИТЕ БЛИЗНАЧКИ
                                                      

Няма коментари:

Публикуване на коментар