Последователи

четвъртък, 10 март 2016 г.

Арийски Веди за евреите (сивите) и тяхното спасение



"... Но ще дойдат от света на мрака чуждоземни врагове и ще започнат да глаголят децата на земята с думи ласкателни, лъжливи прикрити ... Тяхната цел, е да погубят Soul/Душите на човешките чада, за да не достигат никога до светлия свят Прави и небесният Asgard в небето, обиталище на боговете - покровители на Рода Небесен и на Великата раса ...


По сивата по тях кожа, ще научите за чуждестранни врагове... Очи на Тъмнината са , и са бисексуални, могат да бъдат съпруга, като и съпруг, те рисуват лицата си, с цветове ( от тях идва козметика ) , за да приличат на човешките чада ... И те ще създадат своята вяра и ще се обявяват за децата на единия Бог ... защото нямат душа, нямат съвест.


И те ще създадат Златното Кюлче, като символ на властта, и ще му се поклонят , както на техният бог ...


И изпратиха боговете ... Great Wanderer ( ние говорим за Исус Христос ), за да ги подлъже в ролята на ловец на души но свещениците от Golden Tour му отдадоха мъченическа смърт .


И след смъртта си, Бог обяви...


и ще създадат новата вяра изградена върху лъжи, кръв и потисничество...


И декларира всички нации и по-ниски грешници, и ще се пред лицето на Бог създаде покаят и да поискат прошка за деянията си скверни...


И по съветите на ХАБИРУ - дуказ, тайно пристигнали в Midgard-земята, хората ще се отрекат от живота на другите ... за глътка свеж вода за парче чиста храна ...


и ще започнат да забравят Древната Мъдрост и законите на аБог Създателя Единия ... и разединението ще дойде на Мидгард Земя


Само свещениците и Пазителя на Светата земя ще пазят чистотата на древните знания , въпреки трудностите и смъртта ...


Кръгове на Живота ще отнемат много Midgard-Earth по пътя Сварог ...


Праведен живот и щастливо завръщане в страната на Великата Расен.


Но свещениците от храма на ... Златното Кюлче ( - юдаизма ) , и свещениците (християни - християнството и мюсюлмани - исляма ) , искаха да унищожат техния мир и спокойствие, и тези свещеници да живеят от плодовете на труда на другите.


И много хора ще се откажат от Святата Вяра на предците си, и ще се вслушват в думите на непознати, зад която същност се крият неправедни , отклоняващи децата човешки от пътя на абога Ра на Силите на Светлината ...




Всички те (сивите) мислеха само за власт.


Целта на чужденците (сивите) - е да се прекъсне хармонията, която цари в света на светлината ... и да унищожат потомците на небето и великата раса, защото само те могат да дадат подобаващ отпор

Служители на световете на мрака смятат, че само на тях трябва да принадлежат всички светове, създадени от великия аБог Рa-Mа-Ha (Всемогъщият ) ...


И (евреите) прибиваващи на цъфтящата Земя, се стремели да учат децата на земляните на алчност, защото алчността съсипва познанието, когато то е убито - убит е Срамът ...


Когато е убит Срама, се угнетява правдата, със загубата на истината, щастието е убито и човек умира, и ако лицето почине, след това богатство му свободно влиза във владение на Strangers (евреите) ... в световете на мрака обитаването е достъпно само за тези, които имат богатство, горкият човек е като мъртъв в пустинята.

.. Те (евреите) ограбват много хора надявайки се на силата на своята измама ... Знаейки, че ако отнемат от хората опората им във вярата, целта в Живота и свободата на Духа (пактове руски семейства на боговете), то хората сами ще се унищожат .....


Децата на мъжете в тази позиция в света разкриват избира свободно начина на смъртта, и оръжието, насочено срещу непознати злодеи(евреите) , за по-безславен начин е по-добре да се вземе в битката с извънземна портата на правдата, отколкото да се подчинят на враговете ...


Хората слаби Духом губят ума си, или под ръководството на чуждоземците- врагове падат, а други от жажда за придобиване, при чужденците са на служба


Нещастието на изгубените хора е по-лошо от смъртта, защото смъртта, според закона, е вечния път на мира, и няма никой в света / Мире Яви / живеещ, които Смърта да превъзмогне ".



При смесване сивите с белите хора, се получава не толкова стабилна система. От бялата база - четири, от сива- триъгълна структура - звездата на Давид се превръща от 13 елемента.

Те използват тази система на тринадесет (нестандартни, неадекватен - много мислене) . И може да се използва и да се учат на системата 12, 10, 9, 6-елемента.

Те могат да намерят общ език с всички тези заразени народи, с изключение на 16-клетъчните, т.е. с белите хора.

Техните представители на Англия, Франция и Холандия са участвали в лукава и безмилостен колонизация на Северна и Южна Америка.

Холандците заловените района и се нарича "Ню Йорк" и има направени на един свободен пазар, който е предоставил на чернокожи роби, да им улов в Африка и да бъдат продавани на първите колонисти. По-късно спечелените пари, са пуснати в обращение, като се казва на чернокожите, че е необходимо да унищожат робовладелците и вие ще бъдете свободни, което доведе до гражданска война. Това е, за поколенията, които са родени в робство, те стават освободители.


Те посъбраха от религиите на всички нации по малко и създадоха мистично-философска доктрина. И я налагат на другите народи под прикритието на идеала за братство, равенство и свобода.

Братството не може да бъде , - хората не могат да бъдат свързани един с друг, защото започнем ли с кръвосмешение, хората умират.

Равенството не може да бъде прекалено. С всичкото така наречено равенство, никой никога няма да направи един мъж да роди и да кърми.

Свободата може да бъде от нещо или някого. Свобода се получава само от робите.


Първият мъж полага имиджа на духа и кръвта, и тъй като Юдеите са биороботи без дух, то им остава само кръвната система, в съответствие със закона славянски той е един евреин, а по еврейския - той е неевреин. Така че момчета, родени от евреин - мъж и жена - нееврейка се наричат копелета а момичета - shiksa/ шикса.

Външно, те доминират какво повече. Външен вид, подобен на бяло,и не съществува вътрешно съдържание в рамките на тяхната празнота.

Следователно, сивите (т.е. евреите) асимилират, и имитират кръстосване с други нации, те са се превърнали в лицето на другите народи, но вътрешната им същност не се е променила.

Ако майката е еврейка, а бащата е бил езичник, само първото дете на бял + сив не се счита за евреин (8 мъжки и 5 женски канални) .


В Талмуда, е записано, че първото трябва да се убива, а останалата част,... всички са юдеи, т.е., последващите деца бяха разглеждани като техни( 8 жени и 5 мъже). Те са наричани евреи дясна ръка.

Тези, с баща - евреин, и майка - бяла, нееврейка - са наричани евреи с лява ръка, наречен момчетата копелето и едно момиче shiksa, т.е. Не по-чиста. Те обикновено са унищожени по време на погроми (не са наши, не се интересуваме), но на всеки ъгъл може да крещят, че унищожавате евреи .

В миналото, евреите , изгонени от различни страни много пъти.

За тях негативно отекна много известни личности.

Юдаизма дойде от Хасидите, и на Хасидим - habadovtsy - най-богатата секта, която контролира почти всички лостове на властта, създаване на еврейска информационно поле, създадено от еврейския капитал и еверо медиите.

Много подробен отчет от Харковският равин Hodos: http://hodos-video.com и http://www.hodos.kharkov.ua .

Според свещената книга habadovskoy Таня , техният Бог Яхве е създал света само за евреи.

Душата на евреите, което наистина има само 600 000 (!) Са, частици от техния бог Яхве.

Затова юдеите обясняват - има два вида души: божествени (те - еврейски) и животински (ние).

Божествената душа притежават само евреите , които в продължение на много години с пристигането си (5500. години) са прераждани от тяло в тяло, и потвърдиха, на една от видеоконференциите Лайтман кабалист, и това било тайната на успехите им.

Евреите си имали животнинска душа но от първа категория , която е невидима жизнена сила и се съдържала в кръвта за поддържане на живота-тяло . Това идва от душата на един духовен източник, по-нататък "klipat крак" (блестяща примес) , свързани с дървото за познаване на доброто и злото. От нея получават жизненост всички кашерни (допуснати за храна) животни и растения.

Но имало и друга душа на животните, най-нисък ред, която се твърди, че имат само не-евреите, което идва от едно нематериално образувание, наречено "Sitra ahara" (от другата страна) .

Равина Schneur Zalman е убеден, че не-евреите са лишени от божествената душа, и, следователно, са лишени от духовен живот. Ако ги слушате, тогава действията на евреина е винаги продиктувано от добри намерения а действията на Гоите - винаги са зли. Ето как равините на Чабад преподават в синагогите.


"Не са лоши евреи. Всички евреи са добри" , казва библиотекарятЛюбавического Реббе, раввин Барух Левин, коментирайки историята на ролята на евреите в Октомврийската революция от 1917 г. в Русия.

По негово мнение, еврейските болшевики бяха водени от добрите намерения на еврейската си душа. Тези милиони мъртви, две световни войни, бедствия и комунизма всички евреи считат за правилния избор.

Но по-горе описаното състояние на света от "Тане", няма да продължи вечно.

"Sitra ahara" - отвратителното при техният бог е че той мрази " (стр. 127), т.е. техният Бог мрази хората/народите по света, както и всички животни, които се поддържат от гоите .


В бъдеще, когато еврейския Месията идва (Месията - Спасител), всички народи (т.е., всички народи, с изключение на евреите и всички не кошер животни) ще са унищожени пред техния бог, сякаш никога не са съществували (Ch 19, стр 117.. ).

Историческият процес след пристигането на Месията и потомък на цар Давидчрез Shneur Zalman, за "Тане" е както следва.

Бог унищожава трите клиповете, и съответно, изтребва всички които ядат нечисти животни и народите на света. Тогава трансформира "блес", който за евреите е чист източник на живот на животните и изгубените евреите ще се върнат към православният юдаизм.

Земята, достатъчно странно, не се счита за Shneur Zalman-примес, и следователно запазва своето съществуване , или е превърната в етерно тяло.

Хидросферата, атмосфера, подкрепени от логиката на "Таня", също трябва да бъдат унищожени .

Милиони еврейски души - искри, се обединени в своят оригинални 600,000. По този начин, 600 000 евреи души/бхутас/ кръжат над пустинята (или Ethereal) на Земята - това е апотеоз на истории на "Тане"! Защо не Армагедон.

Ето защо бързат да унищожат нашата природа и целият живот на планетата Земя.

Вместо изграждане на вятърна, водна, геотермална енергия, слънчеви и други чисти енергийни източници и генератори, те запушват природата с изгарянето на милиони тонове нефт, въглища и природен газ, така Земята ще стане необитаема за хората - враговете им.

               

http://k46.kn3.net/taringa/2/0/7/9/8/8/00/reptiioide/9E6.gif


goldnike-777.blogspot.com/2013/02/2_28.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар