Последователи

събота, 5 март 2016 г.

Израел отделя особено внимание, на специалното еврейско, нацистко военно възпитание на децата и юношите.



„Палестина принадлежи на арабите в същия смисъл, по който Англия е на англичаните или Франция – на французите“ – писал през 1938 година Махатма Ганди. – „Греховно и нехуманно е да налагат евреите на арабите. Онова, което става в Палестина днес, не може да бъде оправдано от никакъв морален кодекс или трактовка. Мандатите не разполагат с никакво одобрение и законност, освен тези на миналата война. Със сигурност намаляването на броя на гордите араби, та Палестина да бъде възстановена на евреите като тяхно национално огнище – частично или изцяло – би било престъпление срещу човечеството.“



Водачът на мирната индийска освободителна революция не е знаел, че кракът на никой от предците на съвременните евреи никога не бил стъпвал в Палестина – древния български Балистан. Най-малко 95 на сто от евреите в днешния свят са потомци на хазарите, които през V-VІ век се отделили от българите. А между седмото и десетото столетие приемали юдаизма като официална религия. Това бил дълъг процес. Отначало – само сред управляващата върхушка. Впоследствие, постепенно – по-масово. Но никога изцяло.

Преди години може би най-известният американски писател-фантаст Айзък Азимов, също евреин, беше разказал:

„Често ме питат дали съм ходил в Израел. Лесно е да се предположи, че съм. Добре, ама аз не пътувам. Наистина. Но ако го правех, може би щях да посетя Израел. Спомням си какво беше през 1948 година, когато основаха Израел, а всички мои еврейски приятели изпаднаха в екстаз. Не и аз.

Рекох им: „Какво вършим? Установяваме се в гето, в някакво малко кьоше сред огромно мюсюлманско море. Мюсюлманите никога не ще забравят и няма да простят. А Израел, докато изобщо съществува, постоянно ще воюва.“

Присмиваха ми се, но се оказах прав. Няма как да се спра и да не споделя усещането си, че евреите наистина нямат правото да присвояват територия, само защото преди 2000 години хора, които те смятат за свои предци, са живели там. Историята върви напред и в действителност няма как да я върнете обратно.“

Дали и Айзък Азимов не е бил… „антисемит“? Или „самомразещ се евреин“, както ционистите заклеймяват почтените евреи. Обявиха официално Джак Бърнстейн за… „национален предател“.

Така постъпват единствено комунистите и нацистите. Чуйте езика на атакистите и на техния лидер с разнообразно и недостатъчно осветено минало, и с твърде променливо настояще. От антикомунистически седесарски русофоб и привърженик на ДПС и Ахмед Доган, той се превърна в антиеврейски и антитурски националист, близък на комунетата и ченгетата. Може би, понеже е един от тях. Днес, от официален „антисемит номер едно“ у нас се прекълбикна и стана юдеофил, целуващ ръката на кръстника на съветската еврейска мафия и пръв русофил. Вместо с Божията молитва, сутрин става, пеейки дитирамби за Путин.

Нали знаете, че всеки комунист е активен или латентен хомосексуалист? Този е и духовен. Прочее, както всички комунета.

И на мен ми се присмиват. Но, без да се сравнявам с Айзък Азимов, обикновено се оказвам прав. Има ли значение? Явно не. Може би на хората им е уютно да живеят в неуютна среда…

А в първата си книга Джак Бърнстейн, жертвата на Моссад, призовава:

„Моля, прочетете внимателно следващия абзац.



Роден съм в Съединените щати. Посещавах обществени училища, работих на различни места в САЩ, 2 години служих в американската армия. Нито веднъж не бях преследван, нито някой ми е отправял расистки намеци, защото съм евреин. По ирония, веднъж в Израел, така наречения „Рай за всички евреи“, аз, един евреин, пострадах от расизъм.

Контролираните от ционистите медии в Америка криеха от американския народ новините, че Израел е дълбоко и крайно расистки. Повечето ашкеназки евреи в Америка нямат представа за расизма в Израел. Даже онези евреи, които са посещавали Израел, не са запознати. Понеже внимателно ги държат настрана от възможността да станат свидетели на расистки инциденти.

Обаче сефарадските евреи в Америка са разпространили истината за практиката на расизъм срещу сефарадските евреи в Израел. Като знаят това, сефарадските евреи не бяха сред онези евреи, които имигрираха от Америка в Израел.

От онова, което все пак написах досега, би следвало да сте разбрали, че малцина евреи практикуват юдаизма. Повечето евреи са атеисти или изповядват хуманизма, който е религия, противоположна на техния бог. Така че, образът за евреите като религиозен народ, който гледа на Израел като сбъдване на библейско пророчество, е мит. Също така, представата, че евреите са отделна раса и народ, също е мит. Разделението между сефарадските и ашкеназките евреи е задоволително доказателство за това.“

Нататък авторът споделя неволите, с които се сблъскал в Израел, понеже сключил брак със… сефарадска еврейка. Съвсем ясно той обяснява, как е изградено израелското общество. На практика то е кастово, подобно на индийското. Начело стоят комунистическо-нацистките ашкеназими. След тях – останалите ашкеназки евреи. Идва ред на сефарадите. После – на фалашите, етиопските евреи и останалите цветнокожи, приели юдаизма. Сетне са палестинците, смятани за араби. Най-ниско в обществената йерархия, подложени на всевъзможни притеснения, са малцината християни.



Ако това е било така – все пак книгата е от 1985 година – днес наблюдаваме съществени промени. В израелското общество съществува вече доста солидна прослойка хабадисти – ултраортодокси, крайно религиозни евреи. Повечето от тях са пришълци от бившия СССР и Русия, настанили се през последния четвърт век. Мъжете не работят, нито служат в армията. Експлоатират и тормозят жените си. Държавата им отпуска помощи. Комунизъм.




Раждаемостта сред тях надвишава тази на палестинците. Ако днес те съставляват около 22 на сто от населението, след петнадесетина години се очаква да достигне около 35 процента.

В действителност хабадистите представляват най-голямата заплаха за Израел. Гражданската война там е неизбежна. Освен другите, и тази е една от причините за съсипването на целия регион, та болшевишко-нацисткият ционистки елит да има време за преселване. То е в ход.

Израелци инвестират в Русия, Украйна, България, по-малко в Гърция, Кипър, Белорусия, Полша. Съвсем отбрано малцинство – на Запад. Същото важи за огромните парични потоци, които гражданите на „ционисткия рай“ прехвърлят в чуждестранни банки.

Въпреки това самоизолирането на евреите не спира. Политиката на гетото, с господството на равините, е почти същата, както през Средновековието. Гражданските бракове все още са мечта. Те са право на равината. Който разполага и с успоредно, религиозно правораздаване.



Държавата отделя особено внимание, както подчертава в книгите си Джак Бърнстейн, на специалното еврейско, нацистко възпитание на децата и юношите. Добре е да ви припомня, че благодарение на тази медия можете да се запознаете лично с начина, по който днес възпитават малките израелчета. Препоръчвам ви да отделите съвсем малко време, за да видите видеосвидетелството, което съм обнародвал.

www.youtube.com/watch



Омраза, ненавист, злоба и жажда за отмъщение във вехтозаветен стил – „живот за живот, око за око, зъб за зъб, крак за крак…“ – ето на какво учат израелчетата от яслите до университета и армията!



Преди по-малко от две години, в британското еврейско списание „Прогресът“ – “The Forward”, евреинът Майкъл Каплан описа начина, по който обучават малчуганите в дух на омраза към неевреите. А от най-ранна възраст ги готвят за военни.



„Малки деца хвърлят имитации на гранати и се правят, че стрелят с огромни пушки; момченце пълзи като боец, докато възрастни, вдигащи високо оръжията си, му се радват и го приветстват; момиченце, облечено в розова рокличка, носи ракетна установка, която е два пъти по-голяма от него.



Владимир Ленин е казал: "Дайте ни 8 годишно дете за 8 години и то ще бъде болшевик завинаги."




Това са само някои от смущаващите фотографии, които наводниха Западния бряг на река Йордан тази седмица по време на Деня на независимостта на Израел. Онова, което палестинците наричат Накба (катастрофа).




Мога да си представя, че отчаяние и безнадеждност може би обземат еврейската общност. Как е възможно да има мир, когато децата биват обучавани да се увличат от насилието, войнствеността и агресивността?…



Когато тази заран включих компютъра си, не успях да открия нищо за никое от местата, които оставят диря на омразата в Близкия изток. Никой от моите приятели новинари не е посветил даже изявление във Facebook на това. Изглежда, действително никой не се тревожи. И по една причина: Въпросните люде не бяха палестинци, а крайно десни еврейски заселници.“


http://wolna-polska.pl/wp-content/uploads/2013/09/a39.jpg



Когато пораснат и станат млади мъже и жени, на тези добре обучени бойци ще им се наложи или да се бият със светските израелци, или да поемат обратния път – да се върнат в земите, от които са дошли. Колко от тях – в България? Питайте любимите ви политици.



Едно е сигурно: Тук ще ги посрещнат с изути гащи. А опитът за държава, провеждан от алчно червената фашистка мафия, не ще има ни най-малка способност да защити остатъчното население от умелите бойни действия на евреите.





Интересно защо Новия Завет(нови топки), предназначен за семитите, е наложен посредством Християнството на бялата раса? Явно левитите са се усетили, че става дума за лов не на риба, а на души, и вместо при юдеите го наложили на раи-те,... така наречените гои - техните врагове. Така Христианството помогнало да завладеят планетата. На какво учи християнството гоите? - ако юдеин реши да убие християнин, то последният не трябва да му пречи, а да го подпомогне в това му начинание.

                
Обикновен комунизъм. Или ционизъм? Двете са тъждествени, както е и с фашизма, нацизма, расизма… Всички те имат едни и същи фарисейски, равински корени.

            
 Туземните ни управници – жалки кукли на конци, смятащи се за „държавници“ и „политици“, „преди всичко са комунисти, а след това – българи.“

В света има една мафия и тя е еврейската а бившата ДС която още съществува е едно от нейните пипала. Под неин контрол са бивши куки, проституция, телефонни измами, държавни служители(данъчни, общинари, контролни органи, администрация в полицията) както и групите от всички изредени, които след работно време са потребители и се насочват към по-големите комунистически обекти за услуги. България е еврейска държава,... партии под еврейски контрол, еврейски общини, съдилища, прокуратура, пенсионни фондове, застрахователни дружества, всички монополни фирми са под контрола на еврейскта мафия. Единствено редовия състав в полиция, армия и отчасти в охранителни фирми е все още български, но предстоящата им замяна с възпитаници от Израел ще е края на Българската държава и на останалите около 500 000 българи с чиста кръв.

У нас израелският посланик е невидимият кукловод на властта. А професионалните убийци от Моссад вилнеят навсякъде и разполагат с живота на нашенци. Вече никой не може да бъде сигурен, дали по каприза на марксист-ционистите няма да го стигне дългата ръка на Кидон.

На ниска нива всред гоите в България, по точно при тези групи за пазарене,... в които влизат всички партийни агитки, голяма част от държавни служители, 80% от българските пенсионери(подлъгани и от мизерия да си продават душите за материални изгоди) и много млади българи (които се уреждат за лесно вземане на дипломи за висше образование а след това доживотно би трябвало да останат верни на роидната пчелна система) се въвежда от години еврейският кошерен легион наречен кибуцизъм. Какви са целите на кибуцизма? Например в Израел,... да продължи своите марксистки икономически политики и да предотвратява тенденциите към свободно предприемачество. [Факт, но донякъде – земята е на държавата, най-големите работодатели са профсъюзите – Хистадрутът.[ההסתדרות הכללית של העובדים בארץ ישראל‎ – Всеобща организация на работниците в земята на Израел.]]. За България целите на болшевишката еврейска мафия са други - унищожаване на дребния и среден бизнес и обедняване на средната класа. С информация от от банки за теглене на пари, база данни от полиция и държавни учреждения, от НАП за касови апарати и подслушване на "ебектите" плюс единна компютърна система, така се извършват, телефонните измами, й обири и кражби, й контрол над оборотите на гоите на ниво минимум колкото да се покриват кредити към банки и т.н....

„Израелската система на кибуците“ – както посочва Джак Бърнстейн, – „е марксистка идея, пренесена в Израел от ашкеназките евреи, които имигрираха от Полша и Русия. Тези евреи са част от онази еврейска шайка, известна като БОЛШЕВИКИ. Преди 1917-а те бяха силата, която постави основите на Болшевишката революция от 1917 година и даде началото на комунизма…

Преди 1967 г. повечето работа в кибуците беше извършвана от евреи. Но след войната от 1967 г. тази работа взеха да вършат араби с много ниски заплати, и доброволци от чужбина. Членовете на кибуците (всички евреи) си поделят всички неща по равно. Те получават облекло, храна и малки суми – джобни пари. Цялата печалба от предприятието отива по сметката на кибуца за бъдещо използване. ВСИЧКИ ТЕЗИ КИБУЦИ СА ЗАЧИСЛЕНИ В НЯКОЯ ОТ ИЗРАЕЛСКИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ, които варират от СОЦИАЛИСТИ ДО ТВЪРДОГЛАВИ КОМУНИСТИ.


diagnosa.net/

Няма коментари:

Публикуване на коментар