понеделник, 12 декември 2016 г.

Беше ли трагедията в Хитрино терористичен акт ?

Асиметричните терористични атаки са копие на холокоста. Първо,теза - холокостират бедни евреи, след това антитеза - гигантски холокост над бялата раса в СССР и синтеза - завладяване на света от хазари, англосаксонци и евреи-ционисти.

Та, целта на атаките в Хитрино е стратегически много добре подбрана, джамия, в селото живеят главно турци, целта е комплексна, отклоняване на вниманието от руския главен прокурор Цацаров и създаване на емоции на съжаление към турския етнос или тотем за недосегаемост.

Та нали целта на ционистите е налагане на теза - Ислям, след това антитеза -тероризъм и след това синтеза - комунистически Гулак над планетата.РУСИЯ ТРЯБВА ДА ВРЪЩА ПАРИТЕ ОТ БЕЛЕНЕ

> След призиви за оставка на главния прокурор на Путин - взривен влак> Руснаците са заблудили НЕК за АЕЦ Белене. Площадката е била негодна“Повече от 10 години извършвах технически надзор на ГСИ. Погледнете си паспортите на АГУ-тата и ще видите името ми или ИНФЛЕКС ООД. Цистерна с пропан-бутан не може да се взриви! Взривоопасната концентрация пропан-бутан – въздух е от 2-9%! В цистерната налягането е около 8-10 атм , спука ли се цистерната, газта ще гори на разстояние от пробойната. Нарича се стоящ пламък. Разлятия пропан-бутан гори, няма как да се взриви! Втечненият пропан-бутана е по-тежък от въздуха и по-лек от водата. От течно до газообразно състояние пропан-бутана увеличава обема си 260 пъти и трябва да се смеси с въздух в съотношение 7% газ към –93% обемни единици въздух. Този процес иска време и затворен обем. Времето е студено и изпарението е бавно. Как да се получи взрив при тези условия? Няма как! Взривната вълна е разместила леглата на хората в Шумен, на 20 километра. Какво може да предизвика ударна вълна на 20 километра? Едва ли ще научим причината.“ / Георги Манолов

“Някой вижда ли тукгръмнала цистерна? Парчета, разкъсани от взрива?
Какво е това вещество, което са превозвали цистерните? Пропиленът не предизвиква това. Полипропиленът е обикновена пластмаса. Пропилен-гликолът е антифриз. За пропан-бутана Георги Манолов вече даде техническо обяснение, защо описаното от СМРАД* е технически невъзможно. Кое е това взривно вещество, което е поразило селото и околността, без да се нарушава целостта на цистерните? Защо Бойко Борисов отказва помощ от други държави? Добре, в такъв случай:
1. Къде е взривената цистерна? Всички цистерни са цели. ако и бройката им съответства на заявената на товарната документация, въпросът получава естествен отговор.
2. Дори когато става дума за запалване на цистерна с пропан-бутан, процесът на горене до запалването, а след това на взривяването отнема доста време – много минути. Не става бързо, веднага, с една искра, както обясняват на хората. Видеото е малко по-надолу. Тук такава предистория на запалване на цистерна отвън (ака е във видеото. Ако и тук е така, кой я е запалил?) няма.
3. Превишената скорост и дерайлирането са способстващи фактори, но не са достатъчно условие. Пак ви казвам -вижте видеото даже с умишлено запалена цистерна с пропан-бутан (експериментално), и ще видите колко бавно и не така просто протича целия процес. Тук не е пропан-бутан, пропилен е (или поне така ни казват). Остават нерешени въпросите с броя на цистерните, липсата на взривената цистерна, и кой/какво е взривено в Хитрино така, че да се разместят леглата на хората на 20 км – чак в Шумен.
И, замислете се…защо отказва помощ Борисов? Може би, защото е лесно сами да се справим? Според мен причината е друга – не иска чужди познавачи и очи да видят това, което е истината за Хитрино. Борисов може да повлияе на българоезичните СМРАД-ове какво да пишат и казват за Хитрино. Ако той е недостатъчен, ще го кажат от Козяк 16 направо на собствениците на телевизии. Те ще пробутат правоверната версия. Но е очевидно, че
– за страните от ЕС (с единични изключения) ние не сме хора.
– ЕС не е никакъв съюз на равноправни партньори
– В Хитрино причината за катастрофата не е взрив на цистерни поради технически или организационни грешки и грехове.
– причината е известна на Борисов, и той е уплашен. И е инструктиран да не се допускат твърде много знаещи и образовани хора там.
Защото причината е друга. И тя е най-вероятно управляем терористичен акт, разработен от чуждестранна спец-служба.
Георги Манолов, като специалист вече публично заяви, че списъка от предложени или предположени версии за „аварията“ са несъстоятелни, и взрив на цистерна няма.
Тогава?
Хитрино след взрива. Отсега ви казвам: виновен политик няма да има. Такива никога няма. Даже и от тези в оставка. Няма да има и виновна офшорка. Най-вероятно виновен ще е местният бездомник, или направо някой от вагоните. Защо не и гадното „комунистическо БДЖ“. Зер, „комунистите са виновни за всичко“. Това е „политическата отговорност“. Преведено на колониален език: 100% БЕЗотговорност. Мъртвите – Бог да прости. Живите кой да свести? Иначе недоучилите „калинки“ в СМРАД*-овете пишат за вагони с „тротилен“. Потърсете го в търсачките. Няма да го намерите. Защо трябва да е пропилен-гликол, или етанол, като „тротилен“ звучи по-cool? СМРАД-ливата журнаГлистика е така. Честита (скорошна) Коледа. Весели (предстоящи) празници. Откак сме колония, всяка година е така. Точно преди празниците. За да са по-празнични за туземците, разбира се. Да си знаят мястото.“ / Пламен Пасков
*СМРАД = средства за масова реклама, агитация, и дезинформация. Работят за наша сметка, но за чужд, външен интерес.)

“Какво возеха цистерните – пропилен или АКРИЛОНИТРИЛ ? Пропена, известен още като пропилен, е безцветен горим газ, ненаситен въглеводород. Пропилена е вторият по значимост химикал в нефтохимическата промишленост. Използва се за получаването на акрилонитрил. Запалимо, токсично вещество. Използването на вода може да предизвика токсични изпарения. Отнася се до SDYAV категория (силно токсични вещества), които могат да причинят алергични заболявания. Лесно се запаля от искри и пламъци, разлята течност отделя запалими изпарения, които образуват експлозивни смеси с въздуха. Отнася се до втори клас на опасност (висок риск). Необратимо се свързва с ДНК и РНК протеини от различни тъкани. Вреден при вдишване, при поглъщане е отровен – до смърт. Дразни лигавиците и кожата. Прониква през неувредена кожа. Когато изгори, образува токсични газове. Затова ли е паниката и тоталната цензура? Нещо химическо, забранено от закон и международни конвенции?“/

Иван Петров, адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995 – 2008

bultimes.com/ПЕРИОДИЧНИТЕ АТЕНТАТИ В ТУРЦИЯ СА НЕОБХОДИМО ЗЛО,... ЗА ДА СЕ ПОДДЪРЖА ВОЕННОТО ПОЛОЖЕНИЕ. ТАКОВА СЛЕДВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ И В ЦЯЛА ЕВРОПА, АКО НЕ СВАЛИТЕ ЕДИННОТО СВЕТОВНО МАСОНСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА СИВИТЕ, КОЕТО ИМ СЛУЖИ СРЕЩУ ПО-ДОБЪР МАТРЕАЛЕН ЖИВОТ И УВЕЛИЧЕНИЕ НА ГОДИНКИТЕ ИМ В МАТЕРИЯТА, А ТОВА СЕ ПОВТАРЯ ОТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ.
Кюрдска екстремистка групировка СИ ПРИЗНАЛА че стои зад кървавия атентат в Истанбул.
„Кюрдските свободни сополи“ са смятани за отцепническа групировка(с местонахождение център за хакерски атаки "Люблянка") от по-известната Кюрдска работническа партия (ПКК). Което не попречи на Турция удари кюрдите в Ирак .
Обикновенно асиметрични теро(ТУ)ристични атаки са геопедалоастматичен инжинеринг на руските служби,
т.е. КГБ/ФСБ -Тора Ностра
"Въоръжени сили на ЕС", за да се обезсмисли НАТО е отдавнашен мерак след краха на соц.-коцлагера. Такъв тандем имаше единствено, когато "бащата на турците" Мустафа Кемал Джутатюрк създаде Турция с помощта в злато, оръжие и войски на болшевишка Русия
Покръстването на българските турци в периода 1983- 1989 там някаде беше замислено в Кремъл и КГБ и перфектно изпълнено, целта на покръстването на българските турци беше да скара най-верните съюзници САЩ и турците а НАТО да е на колене . 30 години вече по късно Турция и САЩ се гледат на кръв а НАТО, начело с агент на КГБ и комунист, е в кома на изкуствено дишане.

Атентатите са планирани от Кремъл изпълнител Моссад(или Пчеченци за разнообразие), за атентатите са знаели и Путин, и Ердоган, и Бенямин Нетаняху, и кукловодите им.www.youtube.com/watch

                                   

             

Няма коментари:

Публикуване на коментар