Последователи

вторник, 25 септември 2018 г.

Как световното Задкулисие използва агресивните държави за свои собствени цели?

                 



Сега за много хора по света става все по-очевидно, че много от трудностите на различните народи идват от активната намеса във вътрешните работи от такива агресивни държави като Съединените щати, навсякъде налагащи своята "демокрация" с бомби и преврати. Но до каква степен подобна политика на стремеж към световно господство отразява интересите на самите САЩ? За чии интереси американските войници загиват на хиляди километри от родното си крайбрежие?
Елементарният анализ на информацията ни позволява да определим някаква "трета сила", която винаги печели във всяка война и конфликт. И тази сила е наднационална и суверенна. Ето какво казва И. Солонко за нея в книгата си "Ключова вода": "Световното задкулисие" няма родина или националност, то не свързва съдбата си с определена държава, хората и тяхното бъдеще, то използва всяка държава и нейните сили за сигурност по свое усмотрение.
Например, отработена е практиката за настройване на държави, нации или религиозни конфесии един срещу друг, за да ги отслабят или да спечелят във войната, изпълнявайки военни поръчки или да отпуснат заем на парични средства срещу лихва, тъй като военните операции изискват много високи разходи и ресурси. Статистиката, публикувана в Съединените щати в навечерието на Първата световна война (през 1914 г.) показва, че в допълнение към публичния дълг от 3 млрд. долара, външният дълг на САЩ към Западна Европа надхвърля 7 млрд. долара.
В края на Първата световна война Европа вече дължи на САЩ 20 милиарда долара. По този начин, в края на провокираната война остават руини от някога мощни държави (неугодни за "световното задкулисие") и обогатяване на "трета страна". Вестникът "Красная звезда" от 14.04.2005 г. съобщава, че за да се уреди със САЩ "даденото на изплащане" ("помощ" за СССР през Втората световна война от САЩ), Русия трябва да плати на САЩ до 2030 г. сума над 600 милиона долара. Както се казва, коментари не са нужни.
Сенаторът (бъдещият американски президент) Хари Труман в деня след атаката на нацистка Германия в СССР заяви: "Ако видим, че печели Германия, тогава трябва да помогнем на Русия, а ако Русия печели, тогава трябва да помогнем на Германия, и по този начин нека да се убиват един други възможно най-дълго". Друг пример е, когато използват военната сила на една държава под прикритието на своите интереси срещу "виновните" държави за целите на "световното задкулисие", а в края на войната разходите се струпват на държавните глави и те биват заменени с нови. Покойният президент на бивша Югославия С. Милошевич и президентът на Ирак С. Хюсеин вече бяха заменени. Може би наред е президентът на Съединените щати и другите "лидери" на Запада, които сами по себе си не са субекти, а обекти на глобалната политика, тъй като биват използвани толкова дълго, колкото са необходими, но в бъдеще те са изложени на голям риск да останат в разбитото корито, ако не се позамислят.
Например събитията, които се състояха на 11 септември 2001 г. в САЩ, показаха, че администрацията на Белия дом е заложник на глобалната политика, а онези, които наистина владеят САЩ, остават в сенките, обстрелвайки много хора с куршуми и експлозии, в това число извън Съединените американски щати.
В съвременната история промяната на нежелания режим стана модерна с помощта на "опозицията", въоръжена и финансирана от "трета страна". За да се подготви "революционна" ситуация или да се нагнети напрежение, се използва тероризмът, който работи за конкретни цели на "световното задкулисие", а не за терористите и техните организатори ...
Примери от световната история могат да бъдат приведени от всеки. Достатъчно е да отговорите на въпроса, кой печели от резултатите от въоръжени конфликти или масови бунтове? Но не бързайте да мерите всичко с парите. Важен е контролът над региона и неговите ресурси, а парите след това ще плуват по реката на основание "легитимен пазар"".
По този начин САЩ вече не са хегемони, а "клуб" на т.нар. "световно правителство", изпълняващи ролята на "световния жандарм, който наблюдава изпълнението на плана за създаване на "нов световен ред". Ето защо американските войници не само носят хаос и смърт по целия свят, но и умират на хиляди километри от родината си за интересите на световния паразитен сатанински "елит", който подкопава всички правителствени структури. И точно всички онези, които се противопоставят и противодействат на тази паразитна сила на истинските господари, са подложени на "наказания" и "санкции" от САЩ.


Няма коментари:

Публикуване на коментар