Последователи

вторник, 25 септември 2018 г.

В. Шаубергер относно причините за проблемите на съвременното човечество

                          

Талантливите хора отдавна стигат до извода, че всички проблеми на нашата цивилизация се коренят в световния паразитен "елит" - най-богатите кланове и управляващи династии на Земята, в тяхната огромна алчност и стремеж към пълна власт над човечеството. Античовешките планове на този "елит" на света бяха описани подробно от бившия британски разузнавач Джон Колман в книгата му "Комитет 300". Анализирайки информацията, описана в тази книга, лесно можем да видим как точно този план за изграждане на "нов световен ред" се спазва от предателите деградатори от националните "елити", които служат вярно на тези хибридни нечовеци и следователно налагат анти-народни закони и реформи в собствените си страни.
Но още в средата на миналия век талантливият австрийски инженер и изобретател в областта на алтернативната енергия В. Шаубергер справедливо наричал цялото това раково гниене на човешкото тяло "кървава рана" и предсказвал още по-големи проблеми за човечеството в бъдеще, ако то не намери начин да се отърве от пълната власт на тази паразитна сатанинска мрежа, заплитаща цялата планета.
Ето например, каква записка (която е намерена наскоро в архивите му) той направил през август 1945 г .: "Дори и в момента не е лесно да се намери златната среда и да се избегне многословие или непоследователност, но трябва да се опитаме да направим това, за да обясним ясно тези неща, които ще определят съдбата на бъдещето на човешката цивилизация. Изход от тази ситуация ще открият онези, които са преживели последствията от тежките кризи на човечеството.
Примери такива има много, припомнящи поне действията на религиозните инквизитори, които вярват, че всяка вяра в човека може да бъде вменена с помощта на инструментите на мъченията. Подобни мъчения бяха изтърпяни от хора, които живееха по време на диктатурата ... Изумително е, но и през поколенията хората повтарят грешките от миналото си, проявяват жестокост към всичко, което би могло да представлява заплаха за тяхната власт. Всичко това е знак, че са необходими промени в нашия мироглед и световен ред.
Във всяка епоха и във всяка страна винаги ще има хора, които живеят само с надежда за бъдещето или с вяра в спасение, граничеща с лудостта, и те нямат начин да съдят онези, които са виновни за техните нещастия. Те стават жертва на онези, които знаят как да манипулират историята по такъв начин, че в крайна сметка, без да го знаят, те изграждат бесилките не само за себе си, но и за невинни хора ...
Това, разбира се, със сигурност е твърде повърхностно по отношение на глобалния анализ на ежедневните политически ходове и решения, които играят решаваща роля в нашия живот. Трудно е да се направи кратък преглед и да се направи оценка на това, тъй като истинското състояние на нещата е засекретено не по-лошо от църковното тайнство и може би е известно само на няколко души, които като успешни бизнесмени са най-заинтересовани от сегашното състояние на нещата, но най-малко от всички говорят за това ...
Като познавач на гората и ловец, който е служил на благородници, аз самият имах възможността да погледна дълбоко в живота на онези кръгове, които смятат, че е естествено да експлоатират подчинените си до край, за да се наслаждават на живота си и от време на време да си позволят удоволствия. Това недоволство стигна до такава степен, че дори и с мен, опитния старец, който наблюдаваше всичко това, по бузите ми понякога имаше червено от срам. Във всеки случай скромността никога не е била мотивиращо чувство за тези, които оценяват всичко в този красив свят с пари или за онези, които правят обещания и обети, които не могат да бъдат спазени по много причини ... Това не е евтина критика, а индикация за кървене. С много малко изключения за абсолютно всички граждани тази ситуация, която се развива в обществото, скоро ще стане болезнена, най-малкото - неприятна".
Е, тези времена, които прогнозира В.Шаубергер, вече са дошли. И ние напълно разбираме как паразитната сатанинска сила, която векове наред извършва пълна фалшификация на историята и истинското знание, води човечеството право към безизходицата на самоунищожението. Тъй като корумпираните слуги на тази система, с помощта на цяла система от тайни общества, са бдителни в охраната на интересите на нечовешките си господари, като с всички сили се опитват да попречат на човечеството да придобие "забранено знание", заплашващо самото съществуване на тази тъмна сила.
И очевидно не е случаен фактът, че някои съвременни изследователи на езотеричното знание и алтернативната история обясняват произхода на думата "масон" като "масов сън" на населението, ясно ни дават указание за онези инструменти за манипулиране на съзнанието на хората, които използват силите на тъмнината, за да тласкат съзнанието на хората в хилядолетен мрак. Но ето, че времето на този хилядолетен мрак приключва и все повече и повече хора започват да се "събуждат" и да се интересуват от "забраненото знание", въпреки всички опити на слугите на тъмнината да скрият или дискредитират това знание като го обявят за "псевдонаука", "суеверие" и други псевдонаучни термини, измислени специално, за да запазят съзнанието на хората колкото е възможно по-дълго на "спящо" ниво.
Нощта на Сварог приключи и все повече и повече хора осъзнават истинските причини за своите проблеми. Само едно масово събуждане ще ни спаси от общия електронен концлагер, който е подготвен за нас от всички нехуманоиди и хора, които имат само вид на хората.

Няма коментари:

Публикуване на коментар