Последователи

вторник, 16 октомври 2018 г.

Мисли Форми 170




Държавата дари на Гергов 43 милиона от джоба на данъкоплатеца



Бойни Другари в Битка и в Бизнес



http://glasove.com/categories/vytreshni-glasove/news/dyrzhavata-dari-na-gergov-43-miliona







В Керч - окупиран от хазарите Крим - както в Пчечня и Израел, обучението на деца по законите на Вавилонски Талмуд.



Владимир Ленин е казал: "Дайте ни 8 годишно дете за 8 години и то ще бъде болшевик завинаги."

                 


Ционистката държавата отделя особено внимание, както подчертава в книгите си Джак Бърнстейн, на специалното еврейско, нацистко възпитание на децата и юношите

Омраза, ненавист, злоба и жажда за отмъщение във вехтозаветен стил – „живот за живот, око за око, зъб за зъб, крак за крак…“ – ето на какво учат израелчетата от яслите до университета и армията!

Преди по-малко от две години, в британското еврейско списание „Прогресът“ – “The Forward”, евреинът Майкъл Каплан описал начина, по който обучават малчуганите в дух на омраза към неевреите. А от най-ранна възраст ги готвят за военни.

„Малки деца хвърлят имитации на гранати и се правят, че стрелят с огромни пушки; момченце пълзи като боец, докато възрастни, вдигащи високо оръжията си, му се радват и го приветстват; момиченце, облечено в розова рокличка, носи ракетна установка, която е два пъти по-голяма от него...


                 

Интересно защо Новия Завет(нови топки), предназначен за семитите, е наложен посредством Християнството на бялата раса? Явно левитите са се усетили, че става дума за лов не на риба, а на души, и вместо при юдеите го наложили на раи-те,... така наречените гои - техните врагове. Така Христианството помогнало да завладеят планетата. На какво учи християнството гоите? - ако юдеин реши да убие християнин, то последният не трябва да му пречи, а да го подпомогне в това му начинание.

             

Главните надзиратели на Съветско-Руско-Американския Концлагер България посетиха офисите на трите по-големи глави на ламята ДС - Герб, ДПС и БСП/БКП. Режимът в Концлагера остава същия; ще бъдат сменени само няколко от българските директни екзекутори...

от Янко Николов Янков


         

С дълбока болка и покруса се моля Бог да прости България!
Според мен България като държава (т.е. корпоративен субект в обществена полза) отдавна не съществува и е превърната в корпоративен субект в частна банкстерско-мафиотска полза;
България като обществено-демографска територия на българския етно-национален субстрат все още съществува в агонизиращо полу-мъртво състоятие, при което срещу населението се води неимоверно интензивна широкоспектърна гражданска война по всички възможни направления за пълното унищожаване именно на българския етно-национален субстрат.
Реална осезаема Съпротива не съществува.
Бог да прости България!


Янко Николов Янков


             




Интересно е че КомуНагите от ДС-ТОРА НОСТРА дължат успехът си в грабежа на страната, на огромен кошерен легион невежи дегенерати(около 50% от населението на страната), на най- ниско ниво; бивши куки, държавни пионки и служи тели в частните им фирми, които държат на минимални заплати и мизерни пари на ръка(при изпълнение на партийни поръчки).








Там където тъмнината минава за светлина,
където нещастието е смятано за щастие,
където болестта се приема за здраве, където плачът на новороденото само показва, че то не е мъртво как можеш, о мъдри, да търсиш щастие там? Свами Вивекананда. На един приятел.



През втората половина на април 2013 г. в Брюксел е проведена особена конференция. На нея кратък доклад изнася комисарят по регионалната политика Йоханес Хан. Заглавието на доклада е кратко като команда за залп на екзекуторски взвод: “България след българите”. Кой ще живее във.../ България след българите

               



Държавни пари на данъкоплатците от цял свят ще подпомагат частните банки до окончателната победа на Комунизъма 

          


Демократическата партия в САЩ е като БСП в България - намират се в левия джоб на Олигархията. В десния й джоб пък са Републиканците в САЩ и тиквите у нас. Все пак важно е да знаем КОЙ прави анализа - левия джоб на американската олигархия в случая. Левите и десните не са заклети врагове, а ортаци в съвместно престъпление. Те са обединени от общата цел да поддържат статуквото.
                   


Emperor Great Britain-Russia Vova I






Социалисти планират за 5 г.,Комунисти за 20г.,Илюминати за 100г. "боговете" им наги от 500 до 1000г/ и циклят в матричката Мая за същото време чрез пчелени ритуали на Кибела плагиатствани като Кабала/.
Всяка една игра на нагите може да се тълкува от Авраамските религии, като "сбъдване на библейските пророчества.
Илюминатски "пророци" се наричат "агенти"(agents), които действат по същият конспиративен начин, както библейските пророци(нескопосан плагиат на Ведаическите риши).
На санскрит Kali Yuga означава „Епоха на демони” или „Епоха на поквара”. Юдаизма свършва историята с момента в който антихриста започва да владее, и сочи царството на злото за вечно.
След като Юдеите имат достъп до всички свещенни писания и предсказания, както и тотална власт над нас, те чинно изпълняват ролята си и стриктно се придържат към плана.
Дори може да се каже че умишлено изпълняват предсказанията ако погледнем на тях като списък с неща които злото трябва да направи.
Та такъв пророк на ДС/КГБ и Илминати е Вангелия Гущерова
През 1989 година агента Вангелия Гущерова по насоки на КГБ пророкува: “Страх, страх! Двама американски братя падат, изкълвани от птици железни. Вълците вият от храста и невинна кръв се пролива като река.” Предсказанието се сбъдва 11 години по-късно на 11 септември 2001 година. 

Ротшилд командва КГБ и Моссад, а те CIA чрез внедрени агенти и президенти.

                  


Всеки - (агент на ДС/КГБ бел.ред.) - може да стане пророк, стига да има кой да му вярва! – Хераклит

Мисли форми 29

       







Всъщност е невъзможно, това което ни казва Хиндуизма, да има ад в Божието тяло. И ако няма нищо извън Божието тяло и всяко създание, което съществува, е част от Божеството, понятието за осъждение трябва да означава, че Божеството се самоубива. И това не е възможно. 

~ Manly P. Hall (лекция Heaven and Hell) Barack Obama Talking with his Master

               


Древните философи са били прави, когато са казали, че човек, който знае само едно нещо, не знае нищо. . 

~ Манли П. Хол (All Seeing Eye ноември 1923, с.3)

- МИСЛИ ФОРМИ 112



Няма коментари:

Публикуване на коментар