Последователи

неделя, 14 октомври 2018 г.

Животът ни в триизмерна реалност - това е гледането на "филми" в киното на Вселената

                 

Колкото по-малко лична сила имаме, толкова по-малко можем да използваме намерението и следователно можем да окажем по-малко влияние върху нашето бъдеще и нашата съдба. Начинът на живот в технократския свят е подреден от хищнически същности точно по такъв начин, че лишава личността от лична сила.
Човечеството е принудено да води такъв начин на живот, който много усложнява обстоятелствата на живота и привлича негативите. Ето защо определена представа за реалността е наложена на човечеството - като за свят, ограничен в три измерения, който всъщност е само една от многото версии на реалността или един от "каналите" на Колелото на времето:
"Придобивайки плът, много хора забравят, че те са тези, които създават реалността с мислите си. Човек страда от последиците от собствените си меркантилни мисли. По този начин индивидът развива съзнанието на жертвата, сякаш всичко му се случва против неговата воля. Сякаш светът не се ражда и расте у него, а той се ражда и расте в света". (Г. Бореев).
Но ние можем да създадем много по-добри реалности, както на нашето бъдеще, така и на нашето минало. Ето защо е толкова важно да се постигне свобода от стереотипите и догмите, наложени на човечеството, да доведете вашето съзнание до качествено ниво на възприятие.
Д. Лин описва още една от подобни практики за "моделиране" на бъдещето по следния начин: "След като се научите да трансформирате, ще можете да излезете от кръга на възможностите си и да отворите напълно нови измерения в живота си. Седенето в центъра на свещения кръг по време на търсенето на видения е нещо от непосредствената ви среда. Отбелязвайте чувствата и усещанията си.
За да се тренирате към трансформиране, представете си, че изливате тялото си във всякаква форма. За да направите това, затворете очите си, отпуснете се и излезте от собственото си тяло. След това се обърнете и погледнете тялото си отстрани. Докоснете го със собствените си ръце, състоящи се от духовна енергия, и дайте на тялото си някаква форма, както скулпторът прави с глината. Можете отново да промените формата на тялото си или да го направите в друга форма, например под формата на скала, дърво или орел".
А. Ксендзюк обяснява по този повод, че колкото повече измествания има в събирателната точка в човешкия енергиен пашкул, толкова повече енергийни еманации може да използва. Следователно той има по-голяма свобода и е по-близо е до енергийната трансмутация в абсолютно свободен човек, способен да избере за себе си алтернативни житейски линии или канали на колелото на времето.
Този факт се потвърждава от интуитивното прозрение на американския мистичен пилот Ричард Бах: "... Ти гледа филма днес, защото искаше да го гледаш. Много хора избират този или друг живот, защото искат да направят нещо заедно. Актьори от този филм днес играят заедно и в други филми.
Преди или след това - това зависи от кой филм си гледал в началото. Или можеш да ги видиш едновременно на различни екрани. Ние купуваме билети за тези филми, плащайки за входа, като се съгласяваме да вярваме в реалността на космоса и в реалността на времето ... Нито едното, нито другото е вярно, но всеки, който не иска да плати тази цена, не може да се появи на тази планета или в каквато и да било система пространство-време изобщо" ("Илюзии").    
             

Няма коментари:

Публикуване на коментар