Последователи

петък, 3 май 2019 г.

Кръвожадните Християни отново изклаха 180 МИЛИОНА агнета, овце и кози!

     
    
Христиените се занимават с жертвопринасяне и консумация на животне, а евреите(щебец гои на иудеите) с жертвоприношения на христиене...


                 


"Скинията"- религиозната касапница на конвеир или модела на съвременното МЕСОПРЕРАБОТВАТЕЛНО ПРЕДПРИЯТИЕ(за ритуални жертвоприношения)


Какъв е " духовният ефект"(последица)от извършване на животински и кървави жертвопринушения или консумацията на месо, особено във векът на кали-йуга?...

- Душата не може да се освободи от цикълът на прераждания(самсара) и попада отново и отново в "Утробата на Вишну"("U-Terra", Uterus) безсъсзнателно в "махат-таттва", чакайки съдбата си при Ново Сътворение(Проявление в материалният свят). Преди това резидира за известен период от Време в адът и Питра-лока за да изтърпи кармичните си последствия. Следващата и форма на инкарнация е най-много животинска по съзнание.

Спирайки кръвпролитието душата спира да се вкарва в Утробата и така преминва ОТВЪД С ПОМОЩТА НА СЪЗНАНИЕТО СИ!
                   

Думите на Христос от „Йоан 6:53-56”:

53 Затова Исус им рече: Истина, истина ви казвам, ако не ядете плътта на Човешкия Син, и не пиете кръвта Му, нямате живот в себе си.

54 Който се храни с плътта Ми и пие кръвта Ми, има вечен живот; и Аз ще го възкреся в последния ден.

55 Защото моята плът е истинска храна, и Моята кръв е истинско питие.

56 Който се храни с Моята плът и пие Моята кръв, той пребъдва в Мене, и Аз в него.”

Ето новозаветните послания на Исуса Христа, предадени ни от апостола Йоана – „Който се храни с плътта Ми и пие кръвта Ми, има вечен живот”... Повтарят се тройно слова, които са мантри и по магически път трябва да влязат в нашето съзнание и подсъзнание най-вече... Имайте предвид, че техният текст (но не и значение) са „набивани” в съзнанието на всяко българче след покръстването от Борис през 864г.



Великденските Християнски „празници“ свършиха и равносметката от тях е УМОПОМРАЧИТЕЛНА! Разходите по празненствата в САЩ надхвърлиха 19 МИЛИАРДА долара, което екстраполирано за 2.3 милиарда Християни в Света, със сигурност надхвърля 150 МИЛИАРДА долара, което, за сравнение, представлява брутния вътрешен продукт на България за три поредни години! Само по себе си това колосално БОГАТСТВО, преминало от изтънелите джобове на обикновените работници в трезорите на милиардерите, не би заслужавало особено внимание, тъй като и без друго всичките пари давани на работниците от милиардерите, рано или късно, но сигурно се завръщат пак при тях, ако това БОГАТСТВО, както и всяко друго, не бе съпроводено с много насилие и кръв при безсмисленото отнемане на живота на милиарди чувстващи същества!
        

Великденските Християнски кървави жертвоприношения на агнета, прасета, зайци и други невинни чувстващи същества в чест на това, че Иисус Христос е „възкръстнал“ не само нямат никаква логика, но нямат абсолютно никакво основание нито в Новия Завет, нито в проповедите на Спасителя! С други думи, никъде в Библията не се казва, че Християните са длъжни да боготворят и служат на Иисус Христос като колят на неговия олтар невинни чувстващи създания! Още повече, че самият Иисус Христос никъде не призовава следовниците си да колят невинни чувстващи същества и да правят вакханалии, задоволявайки своето чревеугодничество и алкохолизъм! Както добре знаем, проповедите на Иисус Христос са от съвсем друго естество и не тласкат следовниците му към насилие!


Всяка година, само в Италия, по време на Великденските празници 50 милиона Християни (2.17% от всички Християни) заколват и изяждат над 4 милиона агнета, овце и кози. Екстраполирано към общия брой в Света, това означава, че Християните изколват и изяждат за всеки ВЕЛИКДЕН по над 180 МИЛИОНА агнета, овце и кози! Наистина, ВЕЛИК ДЕН НА СКРЪБТА! Воистина, ВЕЛИКО ПОКЛОНЕНИЕ ПРЕД ОЛТАРА НА НАСИЛИЕТО И КРЪВОЖАДНОСТТА!

Ранното Християнство вижда в лицето на агнето щастливо знамение и символ на сполуката, като дори през VІІ-ми век Бенедиктински монаси написали молитва за благословия на агнетата. Но, за да задоволят низките си страсти и чревеугодничеството си, висшите Църковни сановници извратили и престъпно извъртяли добронамереността на ранните Християни, като същевременно опорочили учението на Спасителя. През ІХ-ти век, за Великденската си вечеря кръвожадните Папи започнали да колят малки агънца, като постепенно чрез лъжа те въвели навсякъде този престъпен обичай.

Папите-измамници се позовали на Книга Битие, Глава 22:1-18, където се описва как Йехова поискал от Авраама да принесе в жертва Исаак и едва след като бащата вдигнал ножа, за да заколи сина си, той бил възпрян и му бил показан „зад него един овен заплетен с рогата си в един храст“, когото трябвало да заколи вместо чедото си.

Църковната измама се простира дотам, че дори изопачава Библейското повествувание, което гласи:

Битие 22:2 И Бог каза: Вземи сега сина си, единствения си син, когото обичаш, Исаак, и иди в местността Мория и го принеси там във всеизгаряне на един от хълмовете, за който ще ти кажа!

Църковните чревеугодници никога не обяснили на редовите верующи какво представлява ЖЕРТВАТА ВСЕИЗГАРЯНЕ! Но, Зететичният изследовател е длъжен да потърси и ще намери достатъчно подробно описание в Книга Левит Глава 1:1-17. Всеизгарянето е жертвоприношение, при което цялата жертва се изгаря, без да се остави нещо за онзи, който я дава или за свещеника който я коли и принася. Служителят взима единствено кожата, понеже преди да се принесат жертвите на Господа, кожите им се одират, а нозете и вътрешностите им се измиват.

Левит 1:9 И да измие вътрешностите му и краката му с вода и свещеникът да изгори всичките на олтара; това е всеизгаряне, жертва чрез огън, благоухание на умилостивение на ГОСПОДА.

Векове наред, обаче, Църковните отци изискват от невежите Християни не само да изяждат своите приноси, но и да чревеугодничат и пируват, което представлява престъпление спрямо Писанието, спрямо служението на Иисус Христос и нарушение на Законите на Творецът-Творение!

Но не само това, Църковните престъпни обичай така са навлезли в ежедневието, че Човеците се чувстват длъжни непрекъснато да убиват, да колят и да ядат невинни чувстващи същества. Израстнали в Цивилизованото робство, всички ние, по един или друг начин, още от деца сме принудени да приемаме за даденост това зловещо поведение към Света, което след това навикваме да прилагаме цял живот малко по малко, всяка минута, всеки час и ден след ден, извършвайки „малки“ или големи насилнически актове срещу невинни чувстващи същества – било то Човеци или животни, като, разбира се, съзнателно се заблуждаваме, че тези на пръв поглед „малки и невинни насилия“ могат да останат без последствия и ненаказани. Това поведение представлява престъпна илюзия и ужасяващо невежество спрямо Третия Закон на Творецът-Творение „Това, което излъчваш е това, което получаваш!“ Всяка наша постъпка, без значение добра или зла, има неотменими последствия и задължително „ни се връща“ и то много по-често в това въплощение, отколкото в следващото.

Свикнали с постоянното присъствие на екологични теми в новинарските емисии, вече не се изненадваме, когато Световните „природозащитни“ организации с милиардни бюджети, като „Грийнпийс“, „Световния фонд за дивата природа“, „Морски пастир“, „Сиера клуб“, или Родните дружества с по-скромни фондове, като „Независимо сдружение „Екогласност“ и Политически клуб „Екогласност“, „Сдружение за дива природа Балкани“, „Българско дружество за защита на птиците“, „Движение с екологична насоченост”, провеждат кампании за „опазване на околната среда“, „за устойчиво ползване на природните ресурси“, „за възстановяването на флората и фауната в природните екосистеми“, усърдно рекламирайки собствените си напразни усилия да подобрят положението в Света наоколо. Ако, обаче, някой си направи труда да проучи манифестите и уставите на подобни „природозащитници“, той никъде не ще открие и дума за „цивилизования“ начин на хранене на Човека и как той унищожава екосистемите! Никога и никъде подобна „природозащитна“ организация не би посмяла дори да спомене, а камо ли да оповести данни за разрушителните последици от месоядството, тъй като това би бил самоубийствен акт, по простата причина че, от една страна, би изгубила Обществена поддръжка, тъй като, съвсем естествено, както нейните шефове и членове, така и симпатизантите й в огромната си част са месоядци, а от друга – би се противопоставила на най-мощните Световни корпорации, изпълняващи плановете на кликата на Крипторкацията.

Въпреки че си дава сметка, че „цивилизованите“ вече са станали твърде егоистични, инертни и незаинтересувани за критичното състояние на околната среда, която е така съсипана от „цивилизационните“ методи на замърсяване и свръхексплоатация, че пълното рухване на екосистемите е вече необратим процес, авторът все пак би направил опит да докаже с факти, че най-големият враг на Природата е „цивилизованият“ месояден Човек! В случая е без значение, че повечето от посочените данни са от Американски учени, тъй като картината където и да е по Света не е по-оптимистична, като дори в много Държави-Корпорации е катастрофална, като единствената причина за това е, че животновъдството е най-големият замърсител и опустошител на сушата и водите в Света!

Животновъдството използва от 20 до 33% от цялата консумация на прясна вода в Света днес!

Докато, например, хидравличното разбиване (фракинг) в САЩ, въпреки че замърсява подпочвените води с над 600 силно токсични химикала, използва от 265 до 530 милиона тона вода годишно, то потреблението на вода от животновъдството варира от 130 до 260 милиарда тона годишно.

В САЩ, частните домове използват 5% от общото потребление на вода, а земеделието използва от 80 до 90%, като около 60% от тях отиват за отглеждането на фуражни култури за угояване на животни.

За производството на 1 килограм говеждо месо са необходими от 20 до 30 тона вода. За производството на 1 килограм яйца са необходими 4 тона вода, а за 1 килограм сирене – 7.5 тона вода. За производството на 1 литър мляко са необходими 8.3 тона вода.

Човечеството изпива 20 МИЛИОНА тона вода и изяжда 80 МИЛИОНА тона храна всеки ден. В Световен мащаб, кравите изпиват 170 МИЛИОНА тона вода и изяждат 511 МИЛИОНА тона храна всеки ден.

Животновъдна ферма с 2 500 млечни крави произвежда такова количество отпадък, каквото и град с население 411 000 Души.

В САЩ се произвежда 130 пъти повече животински отпадък в сравнение с битовия, като всяка минута животновъдството изхвърля по 3 157 тона екскременти, или 52 616 килограма за секунда. Месопреработвателната промишленост произвежда 1.4 МИЛИАРДА ТОНА животински отпадък годишно, тоест, по 4.3 тона на Човек от населението.

80% от продаваните антибиотици в САЩ, както и в повечето „цивилизовани“ Държави, се използват в животновъдството, като след това, през месото и млечните произведения се усвояват от телата на месоядците, а посредством животинските и Човешките фекалии преминават в подпочвените води, в реките, в сладководните басейни и в Световния океан, катоотравят всички водни обитатели, като впоследствие, чрез водните обитатели и чрез животните, пиещи отровени и замърсени води, се завръщат отново в телата на месоядците!

Днес, в Света се отглеждат култури, който могат да изхранят над 10 МИЛИАРДА ЧОВЕКА, но с 50% от зърното се угояват животни.

82% от гладуващите деца живеят в Държави от Третия Свят, в които с произведеното зърно се угояват животни, а животните се изяждат от месоядците в богатите Държави, като например САЩ, където средният Американец изяжда 94 килограма месо годишно. Статистиката за България през изминалите 10 години показва, че консумацията на месо е нарастнала от 53 на 66 килограма на Човек годишно!

За угояването на всяка крава се използват от 8 до 20 декара.

Селските стопани могат да добиват от 15 до 26 пъти повече протеини от реколтата си, ако засаждат растения, вместо да отглеждат крави. Например, добивът на сухи соеви зърна от декар е 357 килограма. Съдържанието на протеини в изсушената соя е 360.32 грама на килограм, тоест, 128 килограма протеини от декар. От друга страна, ако стопанинът отглежда крави, то добивът на говеждо е само 23 килограма от декар. Съдържанието на протеини в суровото говеждо месо е 210 (190 в обработеното) грама на килограм, тоест, добивът на протеини от обработено говеждо месо за декар е 4 килограма и 370 грама.

Днес, вегетарианците и веганите в Света са около 1 МИЛИАРД и 680 МИЛИОНА Души, което е 22% от Човечеството, наброяващо 7.6 милиарда. Най-много вегетарианци и вегани има в Индия – 560 милиона Души, или 42% от 1.324 милиарда Индийци, в Китай – 70 милиона, в САЩ – 32 милиона, в Япония – 19 милиона, в Бразилия – 17 милиона, в Обединеното Кралство – 14 милиона, в Германия – 8 милиона и в Руската Федерация – 6 милиона.

Всяка година в Света са отглеждани 70 МИЛИАРДА селскостопански животни, като 53 МИЛИАРДА фермени животни биват убивани за храна годишно, тоест, месоядците изяждат повече от 6 МИЛИОНА животни всеки час! Тази статистика, обаче, НЕ включва животните отглеждани и убивани в личните стопанства, както и лова и бракониерството, съставляващи 30% от добива на месо! Отчитайки това, можем да изчислим, че годишно 5 МИЛИАРДА и 920 МИЛИОНА месоядни Човека убиват и изяждат 75 МИЛИАРДА И 700 МИЛИОНА чувстващи същества, тоест,годишно всеки месоядец изяжда 12-13 чувстващи същества, без никакви угризения на съвестта и без знанието, че това престъпно деяние ще се отрази както на физикалното му тяло, така и на вечната Дух-Душа!

У нас, въпреки че вегетарианството е познато отдавна и е било популярно по времето на Учителя Беинса Дуно, то днес се практикува от малцина, а веганството е познато съвсем отскоро и е гледано от Обществото с открито презрение и неприязън. Няма никаква статистика за броя на вегетарианците и веганите в България и това е в пряка връзка както с Мафиотската структура на международната търговия с месо, така и с Родното преди силно развито животновъдство, месодобивна и месопреработваща промишленост, генериращи огромни печалби за милиардерите. Няма да сме далеч от истината, ако предположим, че от 1 до 1.5% от Българите са вегетарианци или вегани, което съответства на процентното съотношение в Чехия, Франция, Португалия или Испания, чиито народи имат сродни хранителни навици с нашите, което означава, че от 72 000 до 106 000 Българи са вегетарианци или вегани – съвсем не малък брой!!!

В България, с население от 7 128 000 Души, ежегодно се избиват около 2 МИЛИОНА и 500 ХИЛЯДИ висши бозайници и над 13 МИЛИОНА птици, но, както писахме по-горе, тези данни НЕ включват личните стопанства, лова и бракониерството, които у нас съставляват около 50% от добива на месо. Следователно, минимум 30 МИЛИОНА животни ежегодно се убиват и изяждат от Българите месоядци!

Нужната обработваема Земя, за да изхрани за 1 година Човек, ако е:

· веган е 0.7 декара;

· вегетарианец е 2 декара;

· месоядец е 12 декара!

Обработваема Земя с площ 6 декара може да произведе 16 тона растителна храна, но само 170 килограма говеждо месо.

Човекът, следващ веганска диета използва 11 пъти по-малко нефтени продукти, 13 пъти по-малко вода и 18 пъти по-малко обработваема площ от месоядеца!

Всеки ден, веганът спестява 4.2 тона вода и 20 килограма зърнени храни, като в същото време спасява 30 квадратни метра гора и живота на живо същество!

Около 1/3 от сушата на Земята се превръща в пустинна, като животновъдството е водещата причина.

Животновъдството е водещата причина за изчезването на видовете, за океанските мъртви зони, за замърсяването на водите и за унищожаването на местообитанията на видовете.

Процесите в животновъдството са създали повече от 500 наситени с азот мъртви зони в Световния океан.

3/4 от Световните риболовни райони са експлоатирани или вече напълно изчерпани, а предвижданията са, че до 30 години соленоводната риба почти ще изчезне.

Ежегодният полезен океански улов е от 90 до 100 МИЛИОНА тона, като от общото уловено количество около 30 МИЛИОНА тона се изхвърлят. Производството на риба от аквакултури достига75 МИЛИОНА тона годишно.

2 ТРИЛИОНА и 700 МИЛИАРДА живи същества се вадят годишно от океаните, като на всеки килограм риба неволно се улавят и убиват до 5 килограма нежелани морски видове. В тази статистика, разбира се, НЕ влизат частния улов, браконирството и добива от аквакултури, съставляващи 50% от общото количество риба, което означава, че над ПЕТ ТРИЛИОНА водни обитатели се унищожават от месоядците годишно.

Риболовните кораби всяка година убиват по 650 000 китове, делфини и тюлени, а в риболовните мрежи досега са загинали между 40 и 50 милиона акули.

Годишно, в България уловът на риба възлиза на 10 000 тона, производството от аквакултури и стопанства е 13 000 тона, а вносът е 35 000 тона. Следователно, годишно, по официална статистика, родните месоядци унищожават 58 МИЛИОНА килограма водни обитатели, тоест, по 8 килограма на Човек, но всъщност количеството е двойно, поради нерегистриран внос, частен улов и продажби и бракониерство!

Животновъдството е отговорно за престъпното унищожаване на 91% от дъждовните гори по поречието на Амазонка, където ежедневно изчезват по 137 растителни и животински вида, катовсяка секунда се изсичат от 4 до 8 декара – едно футболно игрище, за да се засадят фуражни култури за угояване на селскостопански животни, които да станат на пържоли и хамбургери.

Досега, 55 000 000 хектара Амазонска джунгла е била изсечена за нуждите на животновъдството, а 10 800 000 хектара са изсекли корпорациите за производство на палмово масло.

През последните 20 години 1100 активисти, противопоставящи се на безчинствата на Криптокрацията в Бразилската джунгла са били убити, като най-зверско е убийството на сестра Дороти Стенг.

Нека да повторим, заради чревеугодничеството на месоядните Човеци, годишно в Света биват убивани и изяждани 75 МИЛИАРДА и 700 МИЛИОНА сухоземни животни и 5 ТРИЛИОНА водни обитатели!

Преди пет години, Калифорнийският адвокат Дейвид Робинсън Саймън публикува книгата „Месономика“ (Meatonomics), основана върху изследователската работа на селскостопански икономисти от Държавния университет в Оклахома, в която за първи път се оповести, че годишните екстернализирани разходи[1] от животновъдството, само в САЩ, достигат 414 МИЛИАРДА долара, като те включват разходи за здравеопазване, за опазване на околната среда и за хуманно отношение към животните.

Според анализа на Дейвид Саймън, ако тези разходи се включат в цената, то животинските продукти биха стрували почти три пъти повече и потреблението би спаднало многократно. Саймън пише, че оценката му е твърде консервативна, тъй като е ограничена само до публикуваните изследвания, като непременно са пропуснати разходи, неспоменати в научната и в икономическата литература. Например, статистиката в Здравеопазването приписва само част от сърдечно-съдовите заболявания на месоядството, въпреки че е известно, че нискомаслената веганска диета ще обърне хода на болестта в благоприятна посока при всеки болен. В изследването си, Саймън определя този разход на 314 милиарда долара годишно.

„България е на първо място в Европа по смъртност от сърдечно-съдови заболявания, като са причина за 64% от смъртността... Основна причина за сърдечно-съдовите болести е диабетът... Два пъти и половина по-често са сърдечно-съдовите заболявания при диабетиците, срещу два пъти и половина по-малка честота на сърдечно-съдови заболявания при недиабетиците.“ – БНР

„...всеки два от три смъртни случая в България на днешния ден и в обозримото бъдеще ще бъде заради сърдечно-съдово заболяване като миокарден инфаркт, исхемична болест на сърцето, мозъчен инсулт, сърдечна недостатъчност. Това е най-социално значимата група болестти у нас, защото причинява смъртта на над 70 хиляди Души годишно от общо малко над 100 хиляди починали Българи през годината.“ – в-к Дневник

Общоизвестен, макар и старателно потулван от Бялата Мафия факт е, че сърдечно-съдовите заболявания и диабетът се дължат на месоядната диета и се повлияват положително до пълно излекуване от макро-биотичната веганска диета – нека месоядците се замислят дълбоко върху тази Истина!

Анализът на Дейвид Саймън по отношение на околната среда оценява загубите в стойността на имотите, поради унищожаването на околната среда от животновъдните индустриални ферми, но, разбира се, разрушаването на местната общност и съсипването на Човешките съдби са далеч по-значими посегателства от стойността на въглеродните компенсации. Според Саймън загубите годишно надхвърлят 37.2 милиарда долара, но това е твърде ниско предвид неоценимостта на качеството на жизнената среда за Човека.

Количественото определяне на жестокостта прилагана в Месодобивната индустрия обсъжда само някои злоупотреби, като например угояването на прасетата и пилетата в малки кафези, в които не могат да си опънат крайниците и откъдето никога не излизат навън. В иследването екстернализираните разходи по това перо се определят на 20.7 милиарда долара, въпреки че тези щети са неизчислими, тъй като са от нравствено и Духовно естество.

В изследването се посочват 38.4 милиарда долара субсидии за животновъдството, ежегодно отделяни от Американския бюджет, за да бъде продаваем техния кървав продукт, като пример се дава, че средната продажна цена на крава в Северните централни щати е 245 долара, докато разходите по нейното угояване са 498 долара, като разликата от 253 долара се поема от данъкоплатците, независимо дали те са месоядци или вегани, та по такъв начин веганите без знанието и съгласието им са задължавани да поемат разходите за чревеугодничеството на ядящите месо.

У нас е много трудно да се установи точно колко стотици милиони и милиарди изтичат от джобовете на данъкоплатците, за да се субсидират родните кланици за чувстващи същества, но, по публикации в ПРЕСАТА, те не са по-малко от:

„Общо 230 МИЛИОНА лева ще получат фермерите до декември. Близо 1.5 МИЛИАРДА лева директни субсидии се очаква да бъдат изплатени в началото на 2017 година.“ – в-к „Капитал“ от 25-ти Октомври 2016 година.

Следователно, веганите-данъкоплатци в България, както и на всякъде по Света, без да са съгласни или да са одобрили това, са задължени да изплащат огромни суми, за да бъдат ежедневно избивани безпричинно и несправедливо, но престъпно МИЛИОНИ чувстващи същества!!!

Разбира се, жестокостта както към чувстващите същества, нарочно отглеждани и убивани по най-садистичен начин, за да се задоволят капризите на месоядците, унищожаването на горите и джунглите, за да се засява фураж за животновъдството, замърсяването на подпочвените води, сладководните басейни и Световния океан с животински фекалии, съдържащи неразградими и натрупващи се с десетилетия отровни вещества и антибиотици, разбиването на столетно установения начин на живот в малките общности и селища, заради крупните животновъдни предприятия, по никакъв начин не могат да добият паричен израз, тъй като са нравствени престъпления, а вредата, която хранещите се с месо причиняват на самите себе си и на околните, е деяние с Трансцендентални последствия, от които те не могат да се измъкнат.

Днешният „цивилизован“ Човек още от бебешка възраст е подлъгван да яде животинска плът, като на подрастващите умове е втълпявано, че тази мъртва, разлагаща се и отровно-канцерогенна биологична маса има безценни оздравителни и животворящи свойства, които не бива да бъдат подлагани под съмнение, и трябва на всяка цена да бъде поглъщана. В изследването си „Месото – желаната отрова в менюто на „цивилизования” Човек“, авторът подробно разясни вредата, която консумацията на месо нанася върху физикалното тяло и върху Душата, но вековно насажданата пропагандна лъжа за мнимите ползи от практикуването на безпросветно месоядство не би могла да бъде преборена с няколко десетки страници. По време на беседите с Читатели, авторът откри, че поистина трудно за разбиране се оказва, по какъв начин изяждането на чувстващо същество от Човек влияе върху Фините тела, или Аурата, и върху комплекса Дух-Душа.

Авторът се надява, че сред Читателите има такива, които са в близка връзка с любимо същество – висш бозайник, или, както е модно да се казва днес, „домашен любимец“. Всеки, който наистина е допуснал близо до Сърцето си куче или котка, а живеещият на село – зайче, агънце, козле, теле или друга животинка, би трябвало да знае, че тази връзка е разрушима единствено от смъртта, а горестта и мъката по загубата на приятеля са несравними. Близките ни животни изискват от нас не само грижи по прехраната и чистотата, но и същинско разбиране на нуждите и желанията им и задоволяване на прищевките им. Общият живот и битуване под един покрив: от искането и даването на храна, почистването и къпането, галенето и милувките, играта и преструвките, до претенциите и капризите, така изпълват, обогатяват и възрадват както Човека, така и животното, че довеждат до изключително здрава и сърдечна доживотна взаимоизгодна свързаност. В нашите очи животното се превръща в малко дете, което има нужда да бъде нахранено, чисто и доволно и с което може и трябва да се забавляваме и играем, а за животното Човекът се превръща във ВСЕСИЛЕН ЗАКРИЛНИК, на когото може и трябва винаги да се разчита и в чийто ръце то предоставя благоденствието и живота си, тъй като животните не познават безсъвестната лъжа и користната измама.

Всеки бозайник има собствен характер и натюрел и изявява себе си по осъзнат начин, но тази Истина е много трудна за разбиране от Атеистите-Материалисти и от Институциалната религия, които невежо и налудно не само отказват да признаят правото им на живот, но отричат способността им за себеосъзнаване, тоест твърдо заявяват, че те „нямат Душа“! Ето, това е и най-голямото престъпление на Цивилизацията, която, основавайки се на изцяло погрешното и лъжовно Атеистично-Материалистическо схващане, че животните са безчувствени и неосъзнаващи себе си и Света наоколо, е изградила един от основните отрасли от Световната икономика, наречен „Животновъдство“.

Световната животновъдна мрежа заема около 30% от свободната от лед Земна суша и представлява актив с баснословната стойност от над 1 400 000 000 000 долара, а в сектора са заети над един милиард и триста милиона Човека, като пряко подпомага още 600 милиона дребни фермери от така наречения Трети Свят. Илюминатските династии умело са оплели мрежите си около врата на целокупното Човечество, изграждайки Концентрационни лагери за изтезание и масово изтребление на животни, шизофренично наричани „животновъдни стопанства“, или по някакъв друг двусмислен начин, и налага на обикновения Човек, посредством умствения контрол на индоктринационните масмултимедии, да стане месоядец, да обучи в това жестоко нечовешко безумие своите деца, за да участват всички заедно в отнемането на ТРИЛИОНИ ЖИВОТА ГОДИШНО!

Ако някой Човек, въоръжен с нож и брадвичка, заведе сина си в погребално бюро, за да разфасоват заедно пресен Човешки труп, а след това двамата го опекат, ядат, започнат да се хвалят с деянието си, канят близки и съседи и снимат селфита пред тавата с печен Човешки бут, тези Сатанисти и безподобни злодеи начаса ще бъдат издирени, задържани и сурово наказани с цялата строгост на Закона от Силовия апарат, което, разбира се, ще бъде подкрепено от Обществеността, тъй като са посегнали върху една от основните забрани в нашия Свят – човекоядството! От друга страна, на „най-светите Християнски празници“ Институциалната религия изисква от верующите, или по-скоро от онези, които наричат себе си такива, като това се смята и за техен най-висш дълг, „да принесат в жертва на Боговете“ или по-скоро да се натъпчат до пръсване с най-миловидните и най-беззащитните бозайници – агънца, теленца, зайчета или прасенца! По време на така наречените Църковни празници, селфитата, заснети от „празнуващи“ седнали пред маси претъпкани с печена плът на безсмислено и жестоко убити невинни чувстващи създания, печелят хиляди харесвания по най-успешното активно мероприятие на ЦРУ, наречено Фейсбук. Естествено, на никой „цивилизован“ и през ум не му минава, че това изтребително заколение на чувстващи същества – висши бозайници, всяко от които има емоции, чувства, собствен характер и индивидуалност, тоест има Душа, не може да остане без последствия! Тъкмо напротив, „цивилизованите“ смятат себе си за толкова по-висши от останалите чувстващи същества, споделящи заедно с нас Плоската Земя, защитена от Небесната Твърд и създадена от Творецът-Творение, че са самовъздигнали като свое „най-свято“ задължение да ловуват, отглеждат и изколват колкото се може повече и все повече – ТРИЛИОНИ и ТРИЛИОНИ невинни и беззащитни чувстващи същества, оправдавайки това най-мерзко чревеугодническо злодеяние с евфемизма „изхранване“!

Официалната позиция на Институциалната Църква е, че „животинското тяло не носи Душа“, което, естествено, ако не е най-добре планираната и инсценирана жестока заблуда и най-наглата от всички лъжи на „светите отци“, то тогава представлява най-високия върх на безобразното невежество! Нека си припомним, че по време на Конкистата Църквата благослови избиването на ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ Ацтеки, Маи и Инки, заявявайки, че „Човеците от червената раса не носят Души“! Нека също си припомним ДЕСЕТКИТЕ МИЛИОНИ избити или откарани в робство Африкански негри, за които Църквата също твърдеше, че „не носят Души“!

Мъдрите, разбира се, знаят, че физикалното тяло на всяко живо същество се явява краен резултат от Трансценденталния сътворителен процес, при който Творецът-Творение излъчва пакети Съзнание, създавайки Фините тела на всички живи същества, които впоследствие, понижавайки вибрационната си честота се въплотяват, или иначе казано манифистират веществена биологична телесност. В този смисъл, официалната Църковна позиция, че определени живи същества „имат Душа“, а други „нямат Душа“, освен че представлява Атеистично-Материалистическа измама, също е и безсъвестна лъжа и Сатанинско невежество! Онзи, който философствайки заявява, че Душата е нещо подобно на дреха, която се носи от едни „богоизбрани“ живи същества, а други„жертвени“ живи същества не я „носят“, е най-свирепият богоборец и Сатанист-измамник и той никога не ще добие Истинско Знание! Илюминатските династии през хилядолетията са избрали в началото Институциалните религии, а след това и Атеистично-Материалистката наука – незаконното отроче на Църквата, за да мамят злонамерено Човечеството, че едни живи същества, като цветнокожите раси и животните, могат и трябва да бъдат жертвани, тъй като „не носят Душа“, а други живи същества, като бялата раса и Господарските династии „носят Душа“ и трябва да им се слугува!

Когато авторът бе дете и „ходеше на село при дядо“, който бе овчар, той редовно го водеше на кошарите. Тогава, любимото забавление на авторът бе да си играе и гушка малките агънца, които заедно с козлетата, телетата и зайчетата са сред най-миловидните, обичливи и напълно беззащитни бозайници. Това е и причината именно те да бъдат избрани от Криптокрацията за жертвени животни, тъй като, посредством жестокото, безсъвестно и безпричинно тяхно заколение, Човеците още от млада възраст биват обучавани на противоестествено дистанциране и отчуждение от иначе природно присъщите им съчувствие, съпричастие, милосърдие и обич към всички живи същества. В Древните манускрипти се дават сведения за отровата, която животните, поради стреса и страха по време на подготовката на убийството и освирепяването и агонията при самото умъртвяване, синтезират в жлезите с вътрешна секреция и която се разпространява, посредством кръвта, до всички клетки на тялото – днес тя е известна като емперил. Когато ядаме чувстващи същества, емперилът се натрупва в тялото ни има разрушителен ефект върху нервната система, като довежда до сериозни психични и психологични отклонения.

Неотменна последица от престъпните масови заколения и месоядството е натрупването на страх от всичко и най-вече от бъдещето, тъй като у месоядеца се загнездва основателното съмнение, че и той ще бъде пожертван и убит от по-силните нему. Страхът, естествено, поражда неприязън, презрение, омраза и агресия към всички околни непознати и различни от нас по раса, етнос, вероизповедание и мироглед Човешки същества, като става неразбиваем фундамент за укрепването и пребъдването на Новия Световен Ред, вече съвсем не „нов“, който също от своя страна, посредством Масонския си слугинаж, владеещ масмултимедиите, проповядва отчуждение, насилие, страх и омраза навсякъде и към всички различни.

Както хамстерът доживот уловен в клетката на своето колело непрекъснато я върти, така и омагьосващото зловещо месоядство прави от обикновения Човек затворник, който, за да задоволи непрекъснато насажданите от всеки мултимедиен канал чревеугоднически прищевки и за да утоли настървението, предизвикано от приемането на емперил при предишното ядене на тяло на живо същество, става съзнателен съучастник в най-кървавото престъпление на днешния ден – месоядството, обучавайки на драго сърце дори и децата си да бъдат настървени ядачи на живи същества, като настървението еднопосочно води до незачитане на правото на живот на всеки различен от тях! За съжаление, всички изброени по-горе психически и психологически увреждания представят само едната страна на медала, като другата страна е още по-страшна и пред нея те бледнеят – пред вредата, която месоядците сами причиняват на Вечното си същество – неродената и безсмъртна Джива.

Когато Човек изяжда чувстващо същество – висш бозайник или птица, той приема във физикалното си тяло разлагаща се отровно-канцерогенна клетъчна маса, но освен нея, тъй като физикалността е неделима от Фината телесност, той приема и чувствата, емоциите, нагласите, части от самата индивидуалност и психическата нагласа и сила на изяденото създание. Всички Мъдреци, включително и Учителя Беинса Дуно, винаги са проповядвали, че „каквото ядеш в това се превръщаш!“ Този, който яде свинско усвоява навиците на прасетата и става подобен на тях в своя живот – немарлив, разхайтен, мръсен и злоблив. Онзи, който яде говеждо усвоява заедно с плътта и навиците и привичките на говедата и в живота си става послушен и глупав, ядящите кокошки и птици стават страхливи и така нататък, и така нататък.

В древността, в Мезоамерика и в Африка не рядко се е случвало най-страховитите войни, в дирене на все повече сила, да убиват и веднага да изяждат враговете си, за да придобият тяхната мощ и качества! В многочасовото си интервю за Дейвид Айк, Зулуският сануси (ясновидец и лечител – сангома) Кредо Мутва описва древни методи за изяждане на велики войни и заявява, че сам той, за да придобие нови магически сили и гадателски умения, е участвал в изяждането на така наречено „извънземно същество“, което най-вероятно е бил Човек от скритите древни и мъдри раси.

В наши дни човешките жертвоприношения съвсем не са забравени, а се ширят с буйна мощ. По свидетелства на жертви на метода за умствен контрол MK-ULTRA, които се подкрепят от Кредо Мутва и от бившия началник на отдел във ФБР Тед Гъндърсън (възбудил разследване срещу висши представители на Американската Президентска администрация за участие в Сатанистки оргии с деца), най-висшата каста на Илюминатската клика практикува Сатанизъм, Човешки жертвоприношения и кръвопийство. Свидетелите разказват, че когато най-висшата каста на свръхбогатия Илюминатски елит извършва Човешко жертвоприношение, жертвата за предпочитане е млада девица, или малко момче, държана продължително време на тъмно, с вързани очи, завързана с въже и често малтретирана, за да се повиши отделянето на емперил, който след убийството се употребява направо от кръвта й. Емперилът, според сведенията, е стотици пъти по потентен от най-силните познати наркотици и затова е станал избраната дрога за най-висшите Криптократи.

Наистина само шепа Човеци знаят колко МИЛИОНА са безследно изчезналите деца всяка година по Света и особено в Третия Свят! Според само един от стотиците такива сайтове, а именно Международен Център за безследно изчезнали и експлоатирани деца (globalmissingkids.org), статистика за тези деца се води само в няколко Държави. Според данните, годишно безследно изчезват: в Австралия – 20 000 деца, в Канада – 45 288 деца, в Германия – 100 000 деца, в Индия – 96 000 деца, в Ямайка – 1984 деца, в Руската Федерация – 45 000 деца, в Испания – 20 000 деца, в Обединеното Кралство – 112 853 деца и в САЩ, където според сайта броят на децата е 460 000, но според Годишния доклад на ФБР за 2016 година те са 88 040. В този сайт се казва също, че20% от отвличанията завършват със смърт. Друг сайт Безследно изчезнали деца Европа съобщава, че: „ В ЕС всяка година 250 000 деца са докладвани за безследно изчезнали, тоест, по едно дете всеки 2 минути“. За броя на безследно изчезналите деца в Държавите от Третия Свят не се води статистика. Вярно е, че около 80% от децата биват отвличани от близки и познати или от някой от разведените родители и са намирани впоследствие, или са отвличани за насилствено осиновяване, или пък в трудово робство, но въпреки това броят на онези 20% отвлечени и никога не намерени деца е умопомрачителен! Както казва цитираният по-горе сайт: „Дори едно изчезнало дете е твърде много!“

Обикновеният Човек, тъй като не разполага с несметните богатства на Илюминатската клика, за да си купува редовно жертвени деца от богатите Държави или от Третия Свят, разбира се, не е Сатанист и не пие прясна кръв от девици, но той пък, от своя страна, „участва с малки суми, но редовно“ в Световното изтребление на ТРИЛИОНИ и ТРИЛИОНИ ЧУВСТВАЩИ СЪЩЕСТВА! Авторът трябва да заяви с огромно съжаление, че всред Човеците, които познава, почти не се намира такъв, който да има правилното разбиране за вредата от яденето на чувстващи същества! Затова се налага още веднъж и максимално конкретно да изкажем Истината:

Когато Човек ежедневно яде плът от чувстващи същества, освен че нанася огромна вреда на Етерното си тяло, чрез обвързването му с емоционалната нагласа на грабителя и убиеца и с несекващото желание за чревеугодническо задоволяване за сметка на отнемането на живота на невинно чувстващо създание, също така свързва Астралното си тяло с вибрацията на Нисшия Астрал, което в никакъв случай не би му позволило да повиши вибрационния отпечатък на Аурата си и да напредва Духовно, като в същото време заключва Четвъртото Фино тяло – Манас, Психиката, в неразбиваемия затвор на страха, насилието и жестокостта, като по такъв начин прекъсва и иначе съвсем слабата свързаност на Съвременника с Петото Фино тяло – Атмическото (Душата), и с комплекса Дух-Душа, което разрушава връзката му с Творецът-Творение!

С други думи, нито един Човек, който пряко участва или съдейства за отнемането на живота на чувстващо същество, не би могъл по никакъв начин и с никакви средства да добие Духовно и Трансцендентално Знание, поради съвсем логичната причина, че е прекъснал връзката си с Творецът-Творение – Първоизточникът на цялото Знание, престъпвайки Закона Му „Маахимсйаат сарва-бхуутаани“, тоест „Никога не навреждай на живо същество!“ Казаното по-горе може да се използва като своеобразен лакмус-тест, когато Читателят иска да определи Истинността на някого, който се представя за Духовно извисен, като в същото време яде плът на чувстващи същества – изводът се налага от само себе си.

Но от друга страна, когато след години пречистване от отровите на насилието и убийствата (три години за пречистване на физикалното тяло от веществените отрови и тридесет години за изчистване на Фината телесност), Човек започне да заздравява връзката си с Творецът-Творение, той ще започне да се наслаждава на крепко здраве, несекващо щастие, Истинно Просветление и Мъдрост, преминаваща и след смъртта му в Трансценденталния Свят! И, ако все повече Човеци дръзнат да вземат в свои ръце живота си и освободят от робство ума и Сърцето си, то поистина Раят ще слезе на Земята!


Откъс от Книга Втора


http://stamat2015.blogspot.com/2018/04/180.html


                 


Братовчедът на свинята – глиганът, може да бъде опитомен, но се връща към дивия живот, когато му се предостави такава възможност.
                                                                      

Хората от средния изток използвали глигани за жертвоприношения. Ето защо тези от Сириус използвали глигана като база,за да направят хибридно животно със човешки гени-съвремената свиня(за да подменят с нея човешките жертвоприношения).      

        
Прасето като символ на сакралното жертвоприношение.
      


Няма коментари:

Публикуване на коментар